The Body Shop: Μια “Honey Bronze” συλλογή μακιγιάζ

 

 

Δεν νομίζω να έχει περάσει καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια που να μην έχω κάποιο bronzing προϊόν της σειράς Body Shop στο νεσεσέρ μου και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει για πολλές από εσάς, αφού η μάρκα έχει μια από τις πιο ολοκληρωμένες bronzing  συλλογές. Εγώ σε αυτή τη φάση έχω το Shimmering Dry Oil και ευελπιστώ μέχρι τον Αύγουστο να έχω μαυρίσει λίγο πιο πολύ γιατί το εφέ του είναι πραγματικά πολύ ελκυστικό.

 

 

 

 

Το key –point βέβαια όλης της σειρά είναι ότι περιέχει μέλι – ένα από τα πιο πλούσια φυσικά συστατικά σε ενυδατικούς παράγοντες. Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει μέλι από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, κερί μελισσών και έλαιο marula. Και να σας πω και κάτι; Η Body Shop είναι αναμφίβολα μια budget-friendy εταιρία. Δεν συμφωνείτε;

 

Φέτος η συλλογή Honey Bronze αποτελείται από τα εξής:

 

Honey Bronze Shimmering Dry Oil : Ένα ελαφρύ ενυδατικό έλαιο σώματος που προσφέρει στην επιδερμίδα φυσική μπρονζέ λάμψη χωρίς όμως να είναι λιπαρό. Τιμή 15Ε

 

 

 

Honey Bronze Brilliance Powder: Eύκολη στην εφαρμογή πούδρα, η οποία προσφέρει λάμψη χάρη στο ενσωματωμένο πινέλο που διαθέτει. Τιμή 18Ε

Honey Bronze, Bronzing Gel for face: Eνυδατικό bronzing τζελ που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας προσφέροντας μία ομοιόμορφη και φυσική μπρονζέ λάμψη – μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε το φυσικό σας μαύρισμα. Τιμή 10Ε

Honey Bronze Bronzing Powder: Tέλεια πούδρα για όσες από εσάς προτιμούν ματ και όχι γυαλιστερό bronzing εφε. Απλώστε τη ψηλά στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη και το πιγούνι – στα σημεία δηλαδή που θα σας «άρπαζε»  φυσικά ο ήλιος. Τιμή 14,50Ε

Honey Bronze Lip Nectar: Θα τα βρείτε σε δυο αποχρώσεις, μπορείτε να τα φορέσετε μόνα τους ή πάνω από το κραγιόν ή το gloss σας και εκτός από μπρονζέ λάμψη θα ενυδατώσουν και τα χείλη σας χάρη στο μέλι που περιέχουν. Τιμή 9Ε

 

Τώρα, σας έχω μια ερώτηση: Για δείτε παρακάτω την φωτογραφία και πείτε μου, σας αρέσει αυτή η μικρή καλοκαιρινή συλλογή;

 

Αποτελείται από το Ηoney Bronze Face Gel, την υπέροχη loose σκιά Star Dust σε καφέ-μπρονζέ απόχρωση, την πούδρα για σούπερ λάμψη στο πρόσωπο και τα ζυγωματικά Cheek and Face Powder και την πενταπλή παλέτα σκιών(!) Eye Palette.

 

 

 

Περιμένω απαντήσεις για το αν σας αρέσει και όπως πάντα έχω τους λόγους μου…

77 Σχόλια
  1. το ρουζ φαινεται εκπληκτικο ,οπως επισης μ αρεσει πολυ το gel για το προσωπο..βασικα τα θελω ολααααααααα 🙂

  2. Φυσικά και μας αρέσει!!! Και πώς μπορείς να αντισταθείς σε ένα προϊόν που λέγεται ”honey bronze”??! Και η σκιά loose φαίνεται φανταστική!!!

  3. Χαχα! ‘Ολα -ή σχεδόν όλα τελοσπάντων..- τα καλλυντικά μας αρέσουν…!!! Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα 4 προιόντα φαίνονται αρκετά ξεχωριστά….Ειδικά τα 3 πρώτα….

  4. latreuo body shop!!! apla! oti kai na vgalei to dokimazo kai nomizo pos eimai poliii ikanopoiimeni apo ta proionta tis os tora!! kalimera!!!

  5. Πολύ ωραία όλα! Η πούδρα και η σκιά τέλεια!!!

  6. Einai katapliktika ta thelo ola!!!!!!!!!!! Eidika tin poudra lampsis!!!!

  7. ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΑΛΛΕΤΑ, ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

  8. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!

  9. Body Shop forever!!! Katapliktiki i poudra!! Always in the bag!!!xxx
    H Eye Palette…foveri!
    Kisses Julia mou!!!

  10. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ!!!!

  11. Oλη η συλλογή είναι εκπληκτική,αλλά η πούδρα φαίνεται τέεελεια!σκέφτομαι οτι αν την πάρω θα είναι η τρίτη πούδρα στη σειρά και θα τις τελειώσω το 2015.Αλλά είμαι αδύναμος χαρακτήρας και δεν μπορω να αντισταθώ σε όμορφα φυσικά και μυρωδατα καλλυντικά όπως αυτά του body shop!

  12. ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ………. 🙂

  13. Πολύ ωραία καλοκαιρινή συλλογή!!!! Όλα τα προιόντα φαίνονται υπέροχα!!! Θα θελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!! 🙂

  14. το ρωτας?ειναι ολα εκπληκτικα,ειδικα η πουδρα λαμψης και το gel τα σπανε(χαχαχα).φιλια

  15. οχι απλα μου αρεσουν αυτες οι συλλογες τις λατρεύω …………

  16. Πάντως, χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο bronzer, έχω την αίσθηση ότι τα gel ίσως αφήνουν καλύτερο αποτέλεσμα από μια compact πούδρα, ενώ η πιο ασφαλής επιλογή – που σκοπεύω να δοκιμάσω στις διακοπές- μου φαίνεται ένα πινέλο-πούδρα… Αν και, μήπως είμαστε υπερβολικές…?? Ο ήλιος μόνος του, μια χαρά τα καταφέρνει…Κοκκινίζουν τα μαγουλάκια….Υπέροχα!

  17. μα υπαρχει ποτε περιπτωση να ειναι ενα προιον της body shop να μην ειναι ωραια και δελεαστικη????? μακάρι να μπορούσα να είχα έστω ενα απο αυτά…… ΕΕΕΕ Αγίε Βασιληη του καλοκαιριουυυυ….. (σλουρπ!!!)
    χε χε χε 🙂

  18. Μy dear Julia,φυσικά και μας αρέσουν!Πάω στοίχημα ότι δεν θα υπάρξει αρνητική απάντηση στην ερώτησή σου!Όσο για μένα το Ηoney Bronze Face Gel και η Eye Paletteμου μοιάζουν just irresistable!

  19. ΤΟ FACE GEL ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΟΥ.ΤΗΣ BODY SHOP ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ

  20. yes yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh yes yes yes yes!!!!!!!!!! oh yes yes yes yes!!!!!

  21. η αληθεια ειναι πως δεν εχω δοκιμασει ποτε μπρονζε,αλλα μου αρεσει παρα πολυ…γενικα σε κανει να λαμπεις,αλλα ειμαι διστακτικη..η συλλογη ειναι τελεια οπως παντα…

  22. Τέλεια! Οτι πρέπει για μένα που είμαι άσπρη ακόμα!

  23. Τι να πω, λατρεύω οτιδήποτε περιέχει ως συστατικό το μέλι, από αφρόλουτρα και λοσιόν μέχρι lip balm !!!
    Η μικρή καλοκαιρινή συλλογή πάλι, μόνο αδιάφορη δεν θα μπορούσε να είναι!!! Προσωπικά ξεχώρισα τη σκιά και
    την πούδρα.
    Απ’ό,τι βλέπω πάντως, οι εταιρίες καλλυντικών αρχίζουν και λανσάρουν όλο και περισσότερο ¨βιολογικά¨ προϊόντα.. καλό αυτό !

  24. Τα χρώματα που περιλαμβάνονται στην παλέτα είναι πάρα πολύ ωραία και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Πραγματικά εκπληκτικά!!!!

  25. Ωραία, και πράγματι, πολύ καλοκαιρινή η συλλογή!

  26. Πολύ ωραία συλλογή αλλά με στενοχώρησε το ότι κανένα προϊόν δεν έχει spf! Από τα προϊόντα θα διάλεγα το Cheek and Face Powder γιατί τα προϊόντα 2-σε-1 είναι τέλεια!

  27. αααχ..όχι απλώς μας αρέσουν. ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!! τι πιο καλοκαιρινό, δροσιστικό και ελκυστικό από μια ηλιοκαμμένη επιδερμίδα…!!! Ειδικά για εμάς που μαυρίζουμε ολίγον δύσκολα, αυτό το “μαύρισμα” των bronze είναι σωτηρία!!! Όλα είναι υπέροχα!!! Keep informing us!!!

  28. Είναι απίστευτη,εκπληκτική αυτή η σειρά!Ποτέ δεν είχα κάτι για να δείχνει μαυρισμένο το πρόσωπό μου και το ήθελα πάντα.Την λατρεύουμε!!!Και πολύ περισσότερο γιατί τα Body Shop δεν κάνουν πειράματα σε ζώα,που είναι και το πιο σημαντικό!!!

  29. Κουκλιά είναι, ιδίως η Cheek and Face Powder και η σκιά Star Dust!!!

  30. ολα ειναι φανταστικα, μου αρεσε πολυ η πουδρα και το ενυδατικο λαδακι για το σωμα….

  31. Και έλεγα σήμερα: πού χάθηκε η Τζούλια? Μέρες έχω να δω post της! Ελπίζω να είσαι καλά! Όσο για τη συλλογή, είναι πανέμορφη! Και τα προϊόντα Body Shop είναι φοβερά, προσωπικά τα τιμώ αρκετά συχνά! 🙂

  32. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  33. μου αρεσει πολυ η μυρωδια και η αισθηση του μελιου

  34. Τα αγαπώ τα Body shop! Είναι τα πρώτα καλλυντικά που είχα αγοράσει (ή μάλλον μου είχε αγοράσει η μαμά μου)! Ελπίζω μια φορά να σταθώ τυχερή!! Γιατί είναι ΤΕΛΕΙΑ! Thanx once again, my beloved Beautyblog! 🙂

  35. Η πούδρα για λάμψη στο πρόσωπο και τα ζυγωματικά Cheek and Face Powder πρέπει να είναι τέλεια…
    Και από όσο μπορώ να διακρίνω η Eye Palette έχει τα πιο σωστά χρώματα για καλοκαίρι!
    Καταραμένη κρίση!

  36. Φαίνονται όλα τέλεια ( κι έψαχνα μια πούδρα οπωσδήποτε , θα πάω στο Body Shop να τα τσεκάρω κι από κοντά ) . Μου φέρνουν στο μυαλό ονειρικές νύχτες με χαλαρό ποτάκι και καλή παρέα στην Αμοργό ( το αγαπημένο μου νησί !)

  37. body shop!!!!!! mou 8umizoun panta tin efibia mou mias kai einai ta prwta kalintika pou xrisimopoiisa!!!! ka8ws kai i prwti mou kolonia “white mask” pou mou fernei sti mualo panta kalokairaki kai anemelia!!!
    yperoxes suskeuasies panta prwtopora ta proionta!!

  38. μα ειναι ποτε δυνατον να απαντησει καμια αρνητικα?οχι απλα μας αρεσει… ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!
    επισης λατρεψα και την πουδρα λαμψης με το ενσωματωμενο πινελο που θα παρω σιγουρα!

  39. και το ρωτας τζουλια μου? δε νομιζω να υπαρχει καποια/ος που θα πει οχι!

  40. Kala auth h syllogh einai apla yperoxh! Thelw na dokimasw th bronze poudra!

    H teleutaia fwto deixnei episis oraia, mou aresei para poli h poudra gia lampsi, ti omorfh! 🙂 x

  41. Πολύ ωραία χρώματα!!! Υπέροχα για μαυρισμένη επιδερμίδα!

  42. Πανέμορφα όλα!!!! Περισσότερο όμως μου άρεσαν οι σκιές και η πούδρα!

  43. mporei na misw to body shop oxi gia kanenan allo logo apla otan mpainw mesa thelw na ta agorasw ola….me plimirizoun oi murwdies, oi apisteutes times k ta hdh dokimasmena proionta apo ta paidika moy xronia…poios ksexnaei to kragion 01-02???

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.