Review: Τα προιόντα μακιγιάζ Benefit

 

Original Message —– From: “Γεωργία Σουβατζή”
To: <[email protected]>
Sent: Wednesday, June 08, 2011 10:01 AM

Message body:
«Ρε αγαπημένο beautyblog…. αντιμετωπίζω ένα τεράστιο πρόβλημα!! Ξέρω πως πιθανώς δεν μπορείς να με βοηθήσεις, αλλά πρέπει να σου το πω! Είμαι στα Γιάννενα (ως φοιτήτρια) και έχω εξεταστική για τον επόμενο μήνα… Εγώ, λοιπόν, θέλω σαν τρελή και πρέπει δηλαδή (!!!!!) να αποκτήσω μερικά προϊόντα Βenefit… Και σίγουρα θα σκέφτεσαι γιατί δεν κατεβαίνω στην Αθήνα να τα πάρω.. ε, λοιπόν είναι το μοναδικό καλοκαίρι που δεν θα καταφέρω να κατέβω, οι διακοπές μου θα είναι κάπου στο Iόνιο και μιας και κατάγομαι από την Ξάνθη, η Αθήνα μου πέφτει κομμάτι μακριά.. Και ξέρω ότι αναρωτιέσαι γιατί στα λέω.. Δεν ξέρω! Απλά πρέπει να μοιραστώ μαζί σου τον τρελό ενθουσιασμό μου για τα προϊόντα αυτά (που είναι στο τσακ να γίνει εθισμός και μετά αγάπη!!) και την απογοήτευσή μου που δεν μπορώ να τα αποκτήσω… Όπως και να έχει σε ευχαριστώ!»

 

Όχι δεν πάτησα κάποιο κουμπί λάθος και ξαφνικά διαβάζετε όλες τα προσωπικά μου mail. H Γεωργία Σουβατζή μου έστειλε αυτό το mail από την Ξάνθη στις 8 Ιουνίου και νομίζω ότι αξίζει να διαβάσετε και την υπόλοιπη επικοινωνία μας. Διότι τα mail της Γεωργίας είναι guest posts του beautyblog και θα καταλάβετε τι εννοώ παρακάτω:

 

Στις 8 Ιουνίου 2011 10:33 π.μ., ο χρήστης <[email protected]> έγραψε:

 

Καλημέρα Γεωργία μου!

Κατ αρχήν μη μου απογοητεύεσαι και μην μου αγχώνεσαι! Το beautyblog είναι εδώ, κάτι θα κάνουμε!!

Λοιπόν, κατ αρχήν τα καταστήματα Sephora που είναι κάπως πιο κοντά σου και έχουν Benefit είναι στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα. Τώρα αν θέλεις να παραγγείλεις κάποιο προϊόν θα πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα Sephora της Θεσσαλονίκης και θα ζητήσεις την κυρία Κατσούλη. Σε εκείνη μπορείς να παραγγείλεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις είτε με πιστωτική κάρτα είτε με αντικαταβολή. Tο τηλέφωνο είναι 2310 235416 και  235406.

Και εγώ λατρεύω την Benefit!!!!

Περιμένω νέα σου!!

Φιλάκια
Τζούλια

 

Sent: Wednesday, June 08, 2011 2:54 PM

Subject: Re: benefit

 

Καταρχάς, ένα τεράαααστιο ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας! Αν μέχρι τώρα εκτιμούσα μία φορά το beautyblog (σε σχέση με διάφορα άλλα beauty blogs, για τους δικούς μου λόγους) τώρα το εκτιμάω 1.000!!! Και λίγα λέω!
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω! χαίρομαι που μοιραζόμαστε την ίδια λατρεία για αυτά τα προϊόντα! (να σας εκμυστηρευτώ και κάτι? είμαι ικανή να τα αγοράσω και να μη τα χρησιμοποιήσω ποτέ για να μην μου τελειώσουν!!!) Να είστε καλά! και θα σας ενημερώσω και για τις αγορές μου!! 🙂

 

Στις 8 Ιουνίου 2011 3:14 μ.μ., ο χρήστης <[email protected]> έγραψε:

 

Περιμένω νέα σου και τα σχόλια σου Γεωργία μου για να τα βάλω και στο beautyblog!!

 

Φιλάκια!

 

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 12:22 μμ georgia souvatzi

 

Λοιπόν αγαπημένη μου!!
Μπορεί να άργησα λίγο αλλά κάποια από τα λατρεμένα πλέον προϊόντα της Benefit έγιναν δικά μου!!! Μέχρι πριν ήταν αγαπημένα- τώρα έγιναν λατρεμένα, έχω να σου πω!!!! Mα καλά είναι υπέροχα έτσι;;; Φυσικά μια επιλογή ήταν η Face Powder “Georgia” (πηγαίνει σετ με το όνομά μου!!) σε μια υπέροχη ροδακινί απόχρωση! Τι υφή είναι αυτή;; Πόσο ωραίες συσκευασίες;; To αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο, ζεστό, άκρως καλοκαιρινό χρωματάκι στα μάγουλά μου! Περιττό να πω πως όλοι στην χθεσινοβραδινή μου έξοδο με ρωτούσαν γιατί λάμπω!! Δίνει μια πολύ ελαφριά ιριδίζουσα απόχρωση στην επιδερμίδα, τόσο μα τόσο καλοκαιρινή! Λοιπόν επειδή μπορώ να σου μιλάω ώρα για τα νέα αποκτήματά μου σταματώ εδώ! Τζούλια μου, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου! Χωρίς αυτές δεν θα έκανα και πολλά! I LOVE YOU MY DEAR BENEFIT!!! AND BEAUTYBLOG OF COURSE!!!

 

Γεωργία μου, σύντομα θα λάβεις από τα καταστήματα Sephora και την εταιρία Benefit την μάσκαρα They’re Real, για έντονες, γυαλιστερές βλεφαρίδες, σχεδόν σαν ψεύτικες , το προϊόν για λάμψη στο πρόσωπο Watt’s Up (τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στα καταστήματα) καθώς και το απίθανο άρωμα, Crescent Row, Ring my Bella . Θα έρθουν απ’ ευθείας στον χώρο σου (για να μην ταλαιπωρηθείς πάλι) θα είσαι η πρώτη που θα τα δοκιμάσεις και περιμένουμε και γι αυτά τα σχόλιά σου!

 

Φιλάκια

Τζούλια

Μου κάνεις πλάκα, έτσι Julia μου??
Μέχρι να πάρω αυτά τα προιόντα που τελικά πήρα, έκανα απίστευτες οικονομίες από το μηνιάτικό μου και όταν τελικά τα απέκτησα ήμουν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Και τώρα μου στέλνεις έτσι απλά ένα mail και μου λες ότι ξαφνικά θα αποκτήσω άλλα τρία χωρίς να έχω κάνει τίποτα!!!! Και μάλιστα ακυκλοφόρητα! Ε, λοιπόν είσαι η καλυτερότερη!!!!! Αύριο φεύγω διακοπές και να ξέρεις ότι μου έκανες το τέλειο δώρο για να ξεκινήσουν ονειρικά! Επίσης, έχω να σου εξομολογηθώ πως μέχρι τώρα δεν έβαζα ίχνος μακιγιάζ πάνω μου! Με το που γνώρισα τα Βenefit άλλαξε αυτό, και ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τη μαμά μου να μην μου παραπονιέται για μερικά άκόμη άχρηστα καλλυντικά που θα μείνουν ανέγγιχτα στο συρτάρι! Να φανταστείς άρχισε να τα χρησιμοποιεί και αυτή!
Julia, ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά! Δεν έχω λόγια! Να ξέρεις με έκανες πολύ να χαμογελάσω! Να είσαι καλά!

 

H Face Powder “Georgia”

 

 

H Μάσκαρα They’re Real!

To Άρωμα Ring my Bella

To προιόν λάμψης Watt’s Up

26 Σχόλια
  1. Μπράβο Τζούλια γι’αυτή την κίνηση!! Είσαι πάντα έτοιμη να μας βοηθήσεις!! Να είσαι καλά!! Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις από τη Γεωργία!! Καλή συνέχεια!

  2. εχουν τα sephora της καβαλας benefit??????? απο ποτε???

  3. Δεν έχω δοκιμάσει benefit , αλλά με πείσατε … λέω να ξεκινήσω και γω με την πούδρα … :))

  4. Julia mou den exw logia!!! Bravo sou pragmatika!!! Ekanes alli mia kopela na zisei to oneiro tis, to opoio tis fainotan adunaton na apoktisei auta ta proionta!!! Sugxaritiria sto beautyblog alla kai stin etairia Benefit!!!!
    *Hope to see you today!!!

  5. Ένα μεγάλο μπράβο beautyblog και από εμένα! Άντε τελικά δεν είναι όλοι “απρόσωποι”. Γεωργία καλοφόρετα τα καλούδια σου!

  6. @Alexia: Αλεξία μου στα Sephora της Καβάλας (καθώς σε σε κάθε κατάστημα Sephora, που υπάρχει η Benefit) τα προιόντα βρίσκονται εκεί από την 1-7-2011.

  7. λοιπον μπραβο σου για αυτην την κινηση!η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει ποτε αυτα τα προιοντα αλλα ο ενθουσιασμος της γεωργιας με εβαλε σε πειρασμο!!!!

  8. Μπράβο σου julia μου! πολύ όμορφη η κίνηση σου!!!! Ήξςρα ότι είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος και τώρα το επιβεβαιώνω ακόμα περισσότερο: 🙂 Είχα παρει και ε΄γω ένα gloss απο τα benefit αλλά το έχασα… 🙁 πως τα κατάφερα δεν έχω ιδέα… και το έιχα πάρει με αρκετή οικονομία… δεν πειράζει κάποια στιγμή θα το ξαναπάρω.
    και πάλι μπράβο σου

    Φιλιά πολλά
    Κατερινα

  9. julia moy …. μιας και κανεις θαυματα…. μηπως μπορεις να φέρεις ως δια μαγειας και ενα καταστημα shephora στο ηρακλειο κρητης ???!!!!! :):):):):):):):):):):) φιλακια

  10. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω …
    Νομίζω ότι όλες (και όλοι) έχουμε καταλάβει το ποιόν σου και την απέραντη διάθεσή σου να βοηθήσεις όποιον ζητήσει τη βοήθειά σου!
    Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να σου πω και να σου αφιερώσω την επόμενη βουτιά μου (ζήλια!!!)
    Φιλιά

  11. @ katerina: Αν σου πω τώρα (και ντρέπομαι και που το λέω) ότι εγώ τελικά έχασα το αγαπημένο μου της εποχής το Universal Lip Glow της L’Oreal Paris … και το είχα γράψει κιόλας ότι το φοβόμουν μην μου συμβεί…

  12. @ Ina: Απόλυτο δίκιο έχεις Ina μου!! Απόλυτο!! Ακούς εκεί να μην υπάρχει Sephora στο αγαπημένο Ηράκλειο?? Για να δούμε…

  13. @ Angelina: Μπράβο. Σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό που μου έκανες… και νόμιζα ότι με αγαπούσες.. άντε να δουλέψω τώρα και να σκέφτομαι εσένα, βουτιές και θάλασσα… και έχω και 4 τεύχη να κλείσω.. καλά σου…

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

  15. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΛΕΣ” ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΣΟΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!!

  16. An entuposiazei oles sas i kinisi tis agapimenis pleon Julias, ti na po kai ego pou etuxe na eimai i tuxeri.. Sas sustino anepifulakta na dokimasete kapoio proion tis BENEFIT, ego exo meinei apeiros ikanopoiimeni. Molis dokimaso kai ta kainourgia eimai sigouri pos tha moirasto mazi sas ton idio akrivos enthousiasmo, isos kai megalutero! As se euxaristiso kai dimosia Julia!!! 🙂 Na eisai kala kai pali!

  17. Στην αρχή που διάβαζα το beautyblog νομιζα και εγώ ότι διάβαζα ένα απρόσωπο blog (είμαι ώρες ώρες στόκος το ομολογώ!). Όμως το μπλογκ της Τζούλιας δεν είναι απρόσωπο και η Τζούλια δεν είναι απλά η Τζούλια…είναι η Τζούλια ΜΑΣ. Αχ κορίτσια αυτή η γυναίκα είναι υπέροχος άνθρωπος και τόοοοοοοσο γλυκιά!!! Αυτή σου η κίνηση καλή μου ήταν υπέροχη!! Φαντάζομαι την χαρά της κοπέλας και είμαι σίγουρη ότι χάρηκες και εσύ το ίδιο με την χαρά της.Εύχομαι απο καρδιάς το καλό που κάνεις στους ανθρώπους να γυρίζει σε σενα στο δεκαπλάσιο.
    Ανυπομονώ να διαβάσω όλα τα άρθρα που έχω χάσει τις τελευταίες μέρες…αυτή η μετακόμιση με εχει βγάλει νοκ άουτ…Σε φιλώ, και τα λέμε ξανά σε καμια 15αρια μέρες!! Μουτς μουτς

  18. @όλες σας: Εντάξει, δεν έχω πια λόγια… δεν υπάρχει αυτό που ζω μαζί σας!!!

  19. Τι να πωωω??Είσαι καταπληκτική Julia!!!!Συγχαρητήρια για την κίνηση που έκανε να αποστείλλεις τα προοιόντα στη φίλη..Περιμένουμε άμεσα τα σχόλια της για τα Benefit!!!

  20. τώρα μόλις διάβασα τον απίστευτο διάλογο ανάμεσα σε σ’ένα και την Γεωργία και έμεινα…δεν βρίσκεις εύκολα ανθρώπους,πλέον,που να΄ναι καν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους και εσύ κατάφερες να κάνεις ευτυχισμένη μια κοπέλα άγνωστη για σένα….πραγματικά ένοιωσα μεγάλη έκπληξη με όλα αυτό και πλέον…όχι πως ανέκαθεν δεν ήσουνα ψηλά…αλλά ανέβηκες πολλά σκαλοπάτια στα δικά μου μάτια και όχι μόνο φαντάζομαι….ένα μεγάλο μπράβο και απο μένα λοιπόν….το να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να χαμογελούν είναι μεγάλο χάρισμα!!!

  21. Ας μην ξαναπώ πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα μέσα απ’το bb…..’Οχι ‘Αγιος Βασίλης, αλλά καλή νεράιδα….Σου πάει πιο πολύ!!………………………………………

  22. Και φυσικά, Γεωργία, καλοφόρετα!!! Καλό καλοκαίρι!!! Περιμένουμε νέα σου για να ξέρουμε ποια να προτιμήσουμε μιας και όλα έχουν υπέροχες συσκευασίες κι είναι τόσο λιμπιστά…..!!*

  23. Αυτό που θα πω εγώ (έστω και καθυστερημένα, μια και μόλις ανακάλυψα το υπέροχο αυτό μπλογκ και διαβάζω παλιές δημοσιεύσεις), εκτός από το “μπράβο!!!!” που σου αναλογεί, είναι “Ζηλεύω…!!!”
    Θέλω τόσο να αποκτήσω επιτέλους κάποιο προϊόν Benefit, αλλά δεν έχει στην πόλη μου Sephora και μέχρι να βρω χρόνο να πάω αλλού, τα… λιγουρεύομαι μέσω ίντερνετ! Δεν ξέρω τι θα πρωτοαγοράσω όταν τα δω, νομίζω θα πάθω ντελίριο! (ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελα, αλλά δε θα με αφήσουν τα οικονομικά μου) Νομίζω ότι από τα πρώτα που θα αγοράσω είναι το Coralista. Το έχεις δοκιμάσει;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.