Λάδια πολλαπλής χρήσης (Μέσα στα καλοκαιρινά μου νεσεσέρ…)

 

beauty-cases

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτός το τίτλος μου ήρθε, γιατί όλο το πρωί σκεφτόμουν το έργο “Στο μυαλό του John Malcovich” άσχετο μεν αλλά τα τελευταία χρόνια σπαζοκεφαλιάζω απίστευτα όταν έρχεται η ώρα να φτιάξω το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ σαν να λέμε «Στο μυαλό της Τζούλιας όταν φτιάχνει νεσεσέρ». Θα σας εξηγήσω γιατί. Διότι για πολλά χρόνια υπήρξε μια πανεύκολη και ευχάριστη διαδικασία για τον απλούστατο λόγο ότι έπαιρνα μαζί μου… τα πάντα. Και μάλιστα είχα όχι ένα, όχι δυο αλλά τρία φισκαρισμένα νεσεσέρ κάθε φορά που έφευγα διακοπές.

 

Ένα με τα καλλυντικά μου (σκιές σε όλες σχεδόν τις αποχρώσεις- που δεν φόραγα ποτέ) κραγιόν επίσης σχεδόν σε όλες τις αποχρώσεις (επίσης δεν φόραγα ποτέ), 3 μάσκαρα, μια αδιάβροχη, μια χρωματιστή, μια μαύρη, κονσήλερ, ενυδατικό φον ντε τεν, lip gloss,  καμιά δεκαριά μολύβια χειλιών και ματιών και πάει λέγοντας.

 

Το δεύτερο νεσεσέρ είχε όλα όσα αφορούσαν την θάλασσα. Αντηλιακό προσώπου, σώματος, μαλλιών, after sun προσώπου και σώματος, σαμπουάν και κοντίσιονερ για μετά τον ήλιο, Evian για να ψεκάζω τη μούρη μου, αντηλιακό φον ντε τεν για την παραλία (για να μην είμαι και σαν κατσιβέλα), το Benetint (επίσης για την παραλία, ότι και καλά είχα φυσικά κατακόκκινα χειλάκια και μαγουλάκια), μαντήλια για στυλ, τσιμπιδάκια, λαστιχάκια, σκατάκια και ότι άλλο βάλει ο νους σας.

 

Το τρίτο νεσεσέρ ήταν το πιο σοβαρό. Κρέμες περιποίησης, ενυδατικές, «ξεδιψαστικές» κρέμα ματιών,  σέρουμ προσώπου, σέρουμ μαλλιών, κρέμα σώματος με άρωμα, κρέμα σώματος με ιριδισμούς, αποσμητικά, αφροντούς με άρωμα φρούτων, αφροντούς βανίλια (μήπως μου τελείωνε το πρώτο) μάσκα μαλλιών, αποσμητικό, όλο το kit για την περιποίηση των νυχιών συν 4-5 βερνίκια (λες και θα έκανα κάθε μέρα μανικιούρ- άλλη δουλειά δεν είχα…). Καλά τώρα θα μου πεις έπαιρνα και επτά με οκτώ ζευγάρια παπούτσια για τέσσερις μέρες στο νησί- αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία (και που είσαι Βίκυ, μην τολμήσεις να σχολιάσεις σε αυτό το post…). Τώρα λοιπόν καταλάβατε γιατί ήταν μια εύκολη και χωρίς ιδιαίτερη σπαζοκεφαλιά, διαδικασία.

 

Αχχχ, οι ωραίες εποχές της εύκολης μάζωξης των πάντων…Οι οποίες εδώ και τέσσερα χρόνια που ήρθε στη ζωή μου ο κύριος Ρωμανός έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και τώρα είμαι τυχερή αν καταφέρω να έχω στον ώμο μου μια σχετικά μεγάλη τσάντα και αν σέρνω μαζί μου ένα βαλιτσάκι του σαββατοκύριακου για διακοπές δεκαπέντε ημερών. Και δεν θα σας πω τι κουβάλαγα μαζί μου μέχρι τα δυο του χρόνια (εσείς εκεί έξω με τα μωρά σας, είμαι σίγουρη ότι με νιώθετε απίστευτα) και μάλιστα ήμουν και αφελής και έλεγα – που θα πάει- δεν θα το παρατήσουμε το καροτσάκι- θεσάκι- παρκοκρεβατάκι- μόλις μεγαλώσουμε λίγο; Να ξανά έχει και η μανούλα λίγο χώρο για τα δικά της Ε; ε; ε; καλό μου παιδάκι;

 

Aμ δε… τώρα μήπως είναι και χειρότερα τα πράγματα και ακούστε τι μπαίνει στο πορτ μπαγκάζ πριν ξεκινήσουμε για να πάμε έστω και από εδώ μέχρι ας πούμε … την Χαλκίδα για ένα σαββατοκύριακο. Μια πελώρια βαλίτσα με ροδάκια η οποία περιέχει: Ρούχα βραδινά, ρούχα παραλίας, ρούχα απογεύματος απλού, ρούχα απογεύματος με ποδόσφαιρο, τέσσερα- πέντε μαγιό, έξι ζευγάρια παπούτσια, καλά, πρόχειρα, παραλίας, καπέλα, εσώρουχα, πετσέτες (άλλη για ντους άλλη για μπάνιο στη θάλασσα) νεσεσέρ φαρμάκων (αχρείαστο να είναι) νεσεσέρ ατυχημάτων (επίσης αχρείαστο να είναι),  νεσεσέρ προσωπικής φροντίδας (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα,  αφροντούς, σαμπουάν, κολώνια, παιδικό τζελ για τα μαλλιά – εντάξει- εντάξει φταίω δε λέω – είναι μουρλή η μαμά…).

 

Και συνεχίζω: Το ποδήλατο αλλά και το πατίνι, όλη τη συλλογή αυτοκινήτων “Cars” καμιά τριανταριά αυτή τη στιγμή και το νούμερο ανεβαίνει, δέκα τρενάκια Thomas (επίσης το νούμερο ανεβαίνει…) δυο τρεις μπάλες (παραλίας, ποδοσφαίρου, γενικών καθηκόντων) τσάντα παραλίας με το μακαρόνι, τα ειδικά παπούτσια θαλάσσης, 3-4 αντηλιακά, τσάντα βόλτας για την πλάτη με παγουράκι νερού, κριτσίνια (τρελαίνεται γι αυτά ο γιος μου), νωπά μαντηλάκια, υγρό καθαρισμού χεριών και το αγαπημένο του βιβλίο που αυτή τη στιγμή είναι ένας κατάλογος παιγνίδια που μας έδωσαν σε ένα κατάστημα παιγνιδιών)

 

Και τώρα επιτέλους φτάνω στο δια ταύτα, διότι αντί για beautyblog, το έκανα babyblog το site σήμερα και όλα τα παραπάνω σας τα έγραψα και για δώσω έμφαση στο γεγονός ότι εγώ πρέπει να παίρνω ΛΙΓΑ. Και όσο πιο ΛΙΓΑ τόσο το καλύτερο διότι απλώς σε άλλη περίπτωση δεν χωράμε! Και τώρα αρχίζει η σπαζοκεφαλιά αλλά και το πόσο ωραία θα ήταν αν υπήρχαν προϊόντα όχι 2-1 (τι να μου κάνει εμένα αυτό- αλλά 5 σε 1 ας πούμε).

 

Λοιπόν, χρόνια βλέπω να πηγαίνουν και να έρχονται μπροστά μου τα ονομαζόμενα ενυδατικά ξηρά λάδια πολλαπλής χρήσης αφού λόγω της σχετικά απαλής σύνθεσής τους εφαρμόζονται και στο πρόσωπο και στο σώμα αλλά και στα μαλλιά. Και μάλιστα κάθε φορά που μου στέλνουν κάποιο για να το δοκιμάσω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ψεκάσω στα μαλλιά μου ή να μην απλώσω λίγο στο πρόσωπό μου. Μέχρι εκεί όμως. Μετά καταλήγουν και αυτά στο ντουλάπι των λίγο χρησιμοποιημένων προϊόντων (τι υπάρχει και εκεί μέσα… που φαίνεται θα σας καλέσω μια μέρα σε beauty party να τα μαζώξετε όλα…).

 

Όμως. Τον Ιούνιο όπως ξέρετε είχα πάει λίγες μέρες διακοπές με τον κύριο Ρωμανό και όταν ήρθε η ώρα να φτιάξω το ρημαδονεσεσέρ με το τίποτα μέσα, μου ήρθε στο μυαλό αυτό το λάδι και σκέφτηκα πως αν με ένα προϊόν μπορώ να έχω ενυδάτωση στο πρόσωπο, ενυδάτωση στο σώμα και απαλά μαλλιά γιατί να μην το πάρω μαζί μου (για να δω κιόλας αν πραγματικά κάνει δουλειά, ή είναι απλά άλλο ένα trend της εποχής).

Λοιπόν κορίτσια μου, μαζί μου πήρα το Roger & Gallet Perfumed Dry Oil for Body, Face and Hair και σώθηκα! Και από πλευράς χώρου (μείον τρία προϊόντα- άψογα!) αλλά και από πλευράς περιποίησης. Μάλιστα το συγκεκριμένο ήταν και σε μικρή συσκευασία περίπου 50 ml, ακόμα δηλαδή πιο καλά και ήταν απλά υπέροχο! Είχε μια ελαφριά και πολύ ευχάριστη μυρωδιά πορτοκαλιού, το ψέκαζα στο σώμα μου και στα μαλλιά μου μετά το ντους, το εφάρμοζα και στο πρόσωπό μου και έμεινα ενθουσιασμένη! Ούτε λιπαρότητα άφηνε ούτε τίποτα, όμως το σώμα μου ήταν απαλά αρωματισμένο και είχε μια ελαφριά λάμψη, τα μαλλιά μου ήταν ιδιαίτερα απαλά και καθόλου φριζαρισμένα, ενώ το πρόσωπό μου που συνήθως το νιώθω αφυδατωμένο και άγριο μετά τον ήλιο αμέσως ηρεμούσε (εντάξει έχω κανονική- ξηρή επιδερμίδα, νομίζω δεν θα είναι ότι καλύτερο σε λιπαρή επιδερμίδα).

 

Τώρα εγώ βέβαια βρήκα μπροστά μου και πήρα το Roger & Gallet (για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.insidebeauty.gr , της φίλης μου της Σταυρούλας) αλλά στην αγορά υπάρχουν και άλλα ξηρά ενυδατικά λάδια τριπλή χρήσης όπως το Nuxe Huile Prodigieuse το Sanoflore Delight Infused Oil, αλλά και το Diptique Voile Satin -αυτό θα το βρείτε στα καταστήματα Beautyworks) αλλά είναι μόνο για τα μαλλιά και το σώμα.

 

Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα για εξοικονόμηση χώρου στο νεσεσέρ αλλά χωρίς έκπτωση στην περιποίησή σας. Αυτό πού ήθελα και εγώ άλλωστε!

 

Το Roger & Gallet Perfumed Dry Oil for Body, Face and Hair

 

 

 

 

To Nuxe Huile Prodigieuse

 

 

 

 

To Sanoflore Delight Infused Oil

 

 

 

 

To Diptique Voile Satin

 

 

22 Σχόλια
  1. Εγώ δεν παίρνω νεσεσέρ,αλλά στις βαλίτσες που στοιβάζω τα ατελείωτα παιδικά ρούχα,βάζω γύρω -γύρω κρέμες:ημέρας,νύχτας,κυτταρίτιδας,αντιηλιακή,χεριών,ποδιών,σώματος,ματιών…΄Εχω περιορίσει τα δικά μου ρούχα και παπούτσια,αλλά για την ώρα,δεν κάνω εκπτώσεις στις κρέμες.

  2. Ποσο σε καταλαβαινω… Ακριβως ετσι λειτουργω αυτη τη στιγμη κι εγω, μονο που ο Κωστης μου ειναι 1,5. Με εχεις εκφρασει απολυτα!!!
    Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω εχω αυτη τη στιγμη (που ειμαι διακοπες) μονο το Huile Prodigieuse της Nuxe και ειναι καταπληκτηκο. Ειμαι φανατικη της Nuxe εδω και πολλα χρονια και το μονο που ισως με ενοχλει λιγο στα προιοντα της ειναι οτι εχουν πιο εντονη μυρωδια απο οτι θα ηθελα.
    Επισης εχει κι η Lierac (στα φαρμακεια) ενα παρομοιο προιον, που επεσε στα χερια μου ως δειγμα και ηταν εξαιρετικο για τις λιγο πιο διψασμενες επιδερμιδες και πιο αφυδατωμενο μαλλια!
    Καλες μας διακοπες…xxx

  3. Τζούλια μου αγαπημένη… το project των διακοπών σου “νεσεσερ εν δράσει” (προ Ρωμανού) είναι ολόιδιο με το δικό μου μόνο που σου “τη βγαίνω” ! Προσθεσε άλλο ένα νεσεσερ με τα κοσμήματα και τα μπιχλιμπίδια, τα οποια φυσικά γυρίζουν πίσω χωρίς καν να εχουν βγει απ΄τη θεση τους…
    Λοιπόν, τα ξηρα λαδια τα λατρευω, αλλα φετος έκανα την ΣΟΥΠΕΡ ανακαλυψη κι εγω, ειδικά για τα μαλλια μου, που ειναι βαμμενα και ταλαιπωρουνται πολυ με το αλατι και τον αερα στις διακοπες. Εγω Τζουλακι μου χρησιμοποιησα το υπεροχο ξηρο λαδι της petit marseillais, το οποιο εβαζα κανα δυο φορες, όσο εμενα στη θαλασσα. Τα μαλλια μου εμειναν αθικτα, υπεροχα και απαλα, χωρις φθορές. Αντιθετα διαπιστωσα, ότι τους εκανε πολυ καλο, τα εθρεψε και τα τονωσε κι αυτο το επιβεβαίωσε και η αγαπημενη μου Liz που τα φροντίζει. Το χρησιμοποιουσα ολη μερα, καθε φορα που ενοιωθα στην παραλια τον ηλιο να καιει και μετα το ντουζ αντι για κοντισιονερ. Η εταιρεια εχει βγαλει δυο τετοια λαδια, το ενα ειναι για πολλαπλες χρησεις και το αλλο το σουπερ που χρησιμοποιησα εγω μονο για μαλλια. Μυριζει εκπληκτικά και ειναι παμφθηνο, κανει περιπου 5,50€. Εγω λεω να το συνεχισω και το χειμωνα σαν μασκα ομορφιας, πριν το λουσιμο… Συμφωνω μαζι σου, ότι όλα αυτα τα ξηρα λαδια ειναι ενας θησαυρος για το καλοκαιρι…τα λατρευω!

  4. @flora: Φλώρα μου, είναι αλήθεια και η Nuxe αλλά σίγουρα και η Lierac είναι πολύ καλές μάρκες!

  5. @Stella: Χαααααα!! Ναι, ναι σωστά και το νεσεσέρ των φο μπιζού- το είχα ξεχάσει αυτό!!! Βρε beauty expert, που το ανακάλυψες αυτό και στοιχίζει μόνο 5,50 Ε??? Δεν είναι αυτό ο θησαυρός, εσύ είσαι που μας το είπες και θα πάω τώρα κιόλας να το ψάξω!!!

  6. Eisai apisteuti Julia!!! Mou thumizeis emena!! Gia 1 weekend opoudipote tha parw 10 zeugaria papoutsia…kai sto teloss tha kukloforw mono me to 1. Rouxa ateleiwta, min tuxon sumbei kati kai den exw rouxa na foresw!! To teleutaio fusika einai to neseser…..as’ta! Nomizw oti den tha mou kanei to 1 moluvi, i 1 mascara ktl. ktl. H idea sou me ta ladia einai katapliktiki….alla egw,DUSTIXWS, sunexizw kata kapoio tropo na leitourgw etsi opws prin…kai as exw ton mikro!! Na dw ean erthei kapoio 2o, ti tha kanoume!!!
    Kisses……

  7. @Beautyblog Χρησιμοποιούμε στο σπίτι τα σαμπουαν και τα μαλακτικά της petit marseillais και είναι πολύ καλά, ειδικά αυτο το καινούργιο για τα βαμμένα μαλλιά !

  8. Αχ Τζούλια μου πόσο σε καταλαβαίνω…… Είναι να φύγω για Σεριφο τώρα και η μάνα-κουράγιο σοφία(η μαμα μου δηλαδή!) γκρινιάζει. αλλά είναι δυνατόν να αφήσω τα καλλυντικά μου?? και ας μην τα χρησιμοποιήσω.. δεν με απάσχολεί καθόλου. Το θέμα μου είναι ότι έχω μείνει απο βαλίτσα. η μία καταστράφηκε στο αεροδρόμειο σε κάποιο ταξίδι και η άλλη κάνει πείσματα το χερουλι κ δεν κατεβαίνει… Η τρίτη που υπάρχει είναι σαν μπαούλο(μέχρι κ πτώμα χωράειμέσα) αλλά δεν μπορώ να την κουμαντάρω με τίποτα….Συν η απεργεία των ταξι… Ασε περιπέτειες!!!!Που θα πάει… θα βγάλω άκρη!
    Μωρό δεν έχω ακόμα αλλά όταν θα αποκτίσω ξέρω τι έχω να τραβήξω απο τώρα… Υπομονή μαμαδες! θα μεγαλώσουν τα παιδια!!!!!!

  9. Oxi oxi oxi!!! Mi mou to kaneis auto!! Giati mou xalases to oneiro? Giati den me afises stin planh mou??? Kai hlpiza pws molis 3efortwthoume to paliokarotsi tha exw xwro epitelous kai gia ta dika mou skatoulakia pou les kai esy!!
    To pisteueis oti exoume fygei gia ta3idi kai exw 3exasei na parw mazi mou servietes (kai hmoun kai en drash panathema me) kai soutien? Kai pistepse me to stithos mou kanei genikh kathariotita apo ti varytita. ALla ta gyalia hliou tis mikrhs den ta 3exasa kai as mhn ta forese oute mia fora!
    Kala lew egw oti eisai o swtiras mou! Auta ta ladakia den i3era kan oti yparxoun. Tha dokimasw opwsdipote kapoio apo auta kai tha sou pw entypwseis! Giati twra me tin metakomish exw peta3ei ta apisteuta-axrhsta-axrishmopoihta edw kai xronia proionta kai niwthw ligo adeia! Vour gia ladaki loipon!!
    Mouts mouts

  10. Χα χα χα , πολύ ωραίο post ακόμα γελάω . Εγώ δεν έχω παιδιά κι είμαι ακόμα στην κατηγορία όπου παίρνω σχεδόν όλη μου την προίκα ( ρούχα , παπούτσια , καλλυντικά ) μήπως και τα χρειαστώ . Βέβαια επειδή γενικά μου αρέσει να μη δυσκολεύω τη ζωή μου στις διακοπές δεν θα πάρω πχ ψηλοτάκουνα για να περπατήσω στα καλντερίμια των Κυκλαδίτικων νησιών . Πάντως βλέπω ότι οι περισσότερες ταυτιζόμαστε μαζί σου !

  11. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω αποφασίσει να μη γεμίζω 10 νεσεσέρ με πράγματα που δεν έχω βάλει ποτέ. Όχι, δεν έχω παιδιά, αλλά αν είναι να περάσω διακοπές πιασμένη σε όλο το σώμα από το κουβάλημα να μου λείπει-το έχω πάθει και δε θέλω. Αυτά τα λάδια τα είδα φέτος πρώτη φορά στα μπλογκς αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν είναι πολύ οικονομικά. Θυμάμαι όμως ότι κάπου είχα δει ένα τέτοιο λαδάκι σε χαμηλή τιμή, έχεις ιδέα ποιο μπορεί να ήταν; Νομίζω έγραφε ότι το βρίσκεις στα ευρείας στο Χόντος. Θα πάω να ψάξω!

  12. Τα νεσεσέρ μου είναι κάπως σαν το διήγημα του Ψαθά : “ανοίγει τη μεγάλη τσάντα, βγάζει το μικρό τσαντάκι, ανοίγει το μικρό τσαντάκι, κλείνει τη μεγάλη τσάντα”, κ.ο.κ.
    Δηλαδή: ένα μεγάλο νεσεσέρ θάλασσας – πλαστικό – με τα αντιηλιακά σώματος, μαλλιών, evian (γαλλική κουλτούρα παρακαλώ!) που περιλαμβάνει ένα μικρό πλαστικό νεσεσέρ με τα αντιηλιακά προσώπου + φενιστίλ + χοντομαντιλάκια…
    Ενα νεσεσέρ με τα του μπάνιου, ήτοι σαμπουάν, μαλακτική, serum anti-frizz, κρέμα σώματος (αλλά όλα σε μικρές συσκευασίες, αγορασμένες από sephora…)
    Ένα μεγάλο νεσεσέρ με βαφτικά (απ’όλα…) που περιέχει ένα μικρό νεσεσέρ-φαρμακείο (τις κρέμες για την φωτοευαισθησία μου, αντικουνουπικά, και κανένα ντεπόν για όταν ζαλίζομαι να τα πακετάρω όλα αυτά).
    Η μεγάλη τιμωρία του καλού μου είναι όταν πρέπει να ψάξω κάτι “επειγόντως” … κάνει κανα-δυο τσιγάρα στο μπαλκόνι χαλαρά…
    Χαίρομαι που υπάρχουν αρκετές που καταλαβαίνουν τον πόνο μου!

  13. Tελικά,είναι απίστευτο:1ον πόσο ίδιες κι απαράλλαχτες είμαστε -στην συντριπτική μας πλειοψηφία!- εμείς οι γυναίκες και 2ον ότι η αγαπητή μας Julia μας καταλαβαίνει και μας εκφράζει απόλυτα!(Το έχω ξαναπεί,νομίζω:διαβάζει τη σκέψη μας!)Από τα μαγικά αυτά λάδια,έχω δοκιμάσει(δείγμα) το Nuxe Huile Prodigieuse,που έχει καταπληκτικό άρωμα!Δυστυχώς,είναι αρκετά ακριβό.Άλλα προϊόντα της Nuxe έχουν πιο value money,όπως η λοσιόν & το γαλάκτωμα,η κρέμα ματιών και η νέα αντηλιακή προσώπου με SPF 30(τέλεια υφή,καθόλου λιπαρή,έγινε αμέσως η αγαπημένη μου!)Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό της της petit marseillais.Να περάσουμε όλες πολύ όμορφα στις διακοπές μας!ΦΙΛΙΑ!

  14. Σας ευχαριστώ όλες για τις προτάσεις σας, γιατι αύριο Σάββατο έχω σκοπό να βγω να διαλέξω προιόντα για το καλοκαιρίνο νεσεσέρ μου και ως συνήθως είχα ένα προιόν για κάθε χρήση, μου αρέσει η ιδέα ένα για όλες τις χρήσεις!!!!!!!!!!1

  15. Σχόλιο 1ο : Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο απ’αυτά τα προιόντα, αλλά πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό ν’αγοράσω το Nuxe Huile Prodigieuse από τότε που το δοκίμασα σε κάποιο φαρμακείο…
    Σχόλιο 2o : Ο κύριος Ρωμανός (μα τί ωραίο όνομα…!!) τα χρησιμοποιεί όλα αυτά ή απλά, η μαμά θέλει να είναι σίγουρη ότι θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του μικρού της πρίγκιπα ?? Θέλω να τον δω όταν θα πάει διακοπές με την κοπέλα του(Oooops! Μήπως δεν τα λένε αυτά στις μαμάδες??!)…Ποιος θα τα κουβαλάει όλα αυτά?! χιχι…
    Σχόλιο 3ο : To θέμα “νεσεσέρ” το σκεφτόμουν κι εγώ…Και βασικά, κάθε χρόνο καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα…Αντηλιακά, ενυδατικό χειλιών με λίγο χρώμα, μολύβι ματιών, consealer, αγαπημένο αφρόλουτρο, σαμπουάν, κανένα κοκαλάκι για τα μαλλιά και κλείσαμε..’Ασχετα που πάντα κουβαλάω καμιά 10αριά προιόντα παραπάνω…(Φέτος, σημείωσα μια μικρή πρόοδο…:-) )

  16. Aγαπημένη joulia!! τι άλλο θα μπορούσα να κάνω εκτός από το να συμφωνήσω μαζί σου όπως και όλες μας πιστεύω.. δεν έχω παιδιά ακόμη, όμως κάθε φορά που ετοιμάζω πράγματα για διακοπές, πάντα κάθομαι επάνω για να κλείσουν.Είτε βαλίτσα είναι αυτό είτε νεσεσέρ.. Επειδή τρελαίνομαι για την αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που προσφέρουν τα λαδάκια θα δοκιμάσω το δικό σου και θα σου πω.. ελπίζω μόνο να το βρω σto φαρμακείο αλλιώς μήπως μπορώ να το παραγγείλω κάπου?
    φιλάκια πολλά.!

  17. καλησπέρα σε όλες μας…
    Αχ μα καθόλου δε διαφωνώ !! είμαστε περίεργα πλάσματα εμείς οι γυναίκες. Αυτό που πάντα ΛΕΩ ότι θα κάνω μα ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΤΗΡΩ είναι να πάρω τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

    Απλά για φέτος επειδή δε θα πάω διακοπές, σκέφτηκα ότι ΑΝ θα πήγαινα , θα έπαιρνα μαζί μου ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ.

    Δηλαδή ΔΙΑΘΕΣΗ , ΚΕΦΙ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΟΥ, ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ, ΕΝΑ LIP GLOSS, MASCARA, οδοντόκρεμα, ένα ρουζ, και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    Θα δείξει εάν του χρόνου το τηρήσω…!…!!

  18. @irini: Χαχα! Πόσο δίκιο έχεις….
    (ΥΓ: O ήλιος κάνει καλύτερη δουλειά απ’το ρουζ..!! -1 λοιπόν…χιχι!!)

  19. Καταπληκικό Post. Έγώ θα ήθελα να συνδράμω στην πληροφόρηση λέγοντας ότι και το λάδι της Hei Poa είναι φοβερό, μυρίζει απίστευτα και η τρανή απόδειξη ότι είναι εντελώς φυσικό είναι ότι πάγωσε μέσα στο ντουλάπι μου το χειμώνα !! Ακόμη θα ήθελα να πω ότι υπαρχουν, ναι υπάρχουν, άντρες που έχουν και αυτοί το νεσεσέρ τους το οποίο σέρνουν με καμάρι, ο δικός μου μάλιστα έχει δύο!! διότι το ένα δεν χωράει όλη τους την προίκα και περιέχει σαμπουάν ειδικό για καθημερινό λούσιμο, 3 αποσμητικά!! 2 αρώματα, ξυριστικά τελευταίας τεχνολογίας αφρούς + ζελ ξύρίσματος after shave, ζελέ & αφρό για τα μαλλιά , ενυδατική για το πρόσωπο, srub,και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα . Αλλοίμονό μου επίσης εάν ξεχάσω τα σχετικά αντιηλιακά. Θέλω να τονίσω δε ότι δεν του φαίνεται ότι είναι και κάποιος που δίνει τόση προσοχή σε αυτά τα πράγματα (δεν είναι και ο Beckam που φωνάζει από 3 χλμ). Προσοχή λοιπόν κορίτσια στα αγόρια σας διότι με όποιον δάσκαλο θα κάτσει τέτοια πράγματα θα μάθει!!!!! Και άντε τώρα να μαλώνετε για χώρο να βάλετε τα νεσεσέρ!!!
    Καλές διακοπές!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.