Δεν είναι το άρωμα Bond No9, εσείς είσαστε γλυκές σαν καραμέλες…

 

 

Μπορεί τα δειγματάκια-καραμέλες να τα κερδίσατε πέντε από εσάς (και όλες μας συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, περιμένουμε εντυπώσεις…) και για άλλη μια φορά εγώ να εύχομαι να μπορούσα να είχα ένα για την κάθε μια σας, αλλά – τι να πω- έχω καταλήξει ότι το bb, είναι τόσο δικό μου, όσο και δικό σας. Τι απίθανα σχόλια για άλλη μια φορά, τι ωραία είναι να ακούω και πολύ περισσότερο να «αφουγκράζομαι» (όπως λέει και η Ροζαλί)  τις σκέψεις σας; Και εγώ εις γνώσιν μου, να κάνω τέτοια post για να σας «διαβάζω» όσο περισσότερο μπορώ…

 

Πόσο όμορφα γράφετε όλες σας; Stellask, KatRap, Angelina, Maria Angelidou, Melina AR, Vaso Samartzi, Vicky sot, stellachristou, soulapx, mketty, thomai, Mousmous, Maria Angelidou (ξέρεις περισσότερα από μένα για τα Bond No 9…), Flora, Krystall, Korina, Tania, vickyk, Jenny Naz, Titika, ElenKa, KaterinaTsigou, Iliana, AngelikiK, Maryl. Georgia, EviL, Αφροδίτη, Flora, Evdoxia, Theodora, Dimitra, Maria, Katerina, Eleni, Despoina, Eva, Georgia, Kalliope, Vasiliki, Demi, Xριστίνα, Kerasia… (ειδικά με την Κερασία, γέλασα πολύ, που τόλμησε κάποια στιγμή να μας πει, ότι δεν έχει ταλέντο στο γράψιμο…χαχαχχαχχαχαχαααα). Σας ευχαριστώ όλες και ευχαριστώ και όλες εσάς που ενώ ξέρω ότι διαβάζετε καθημερινά bb, δεν σχολιάζετε και επίσης και εσάς που αυτή την στιγμή δεν έχω αναφέρει, αλλά ξέρω ότι είσαστε εκεί.

 

Τέλος η gn 1979,  εξέφρασε ένα παράπονο.. ότι αν και έχει σχολιάσει πολλές φορές και έχει πάρει πολλές φορές μέρος σε διαγωνισμούς του bb, δεν έχει κερδίσει ποτέ. Και θα πω τώρα το εξής: Αν και κάποιες άλλες από εσάς εκεί έξω, που πιστεύετε ότι έχετε σχολιάσει πολλές φορές και μου έχετε «μιλήσει» άλλες τόσες, (άσχετα με το αν κάνω διαγωνισμό ή όχι) και παρόλα αυτά δεν έχετε κερδίσει ποτέ, (εξ’ άλλου στους μεγάλους διαγωνισμούς η κλήρωση είναι τυχαία),δεν έχετε παρά να μου στείλετε mail στο [email protected]. Και σας υπόσχομαι θα επανορθώσω. Σιγα-σιγά αλλά θα το κάνω. Και σας εμπιστεύομαι απόλυτα. Αν είναι όντως έτσι, είμαι σίγουρη ότι θα μου το πείτε με ειλικρίνεια και όχι γιατί σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να λάβετε κάποιο beauty προϊόν.

 

Εξομολόγηση: Ναι, ναι, ναι… το ξέρω, «τα έχω φορτώσει στον κόκορα»… και επίσης, ξέρω πολύ καλά ότι όλες περιμένετε ένα post για κάποιο νέο λαχταριστό προϊόν, έτσι ώστε και το beauty blog να δικαιολογήσει την ύπαρξη του και εγώ την δουλειά μου… Τι να πω; Περνάω και εγώ λίγο το τριπάκι των μετα-διακοπών και ενώ πρέπει να σας ενημερώσω για τα «χιλιάδες» εκεί έξω, εγώ σας έχω πιάσει την κουβέντα γιατί προτίμησα να τα πούμε λίγο πρώτα, να ακούσω τα νέα σας, να σας ευχαριστηθώ, γιατί μου είχατε λείψει και (το καταλάβατε άλλωστε από ό, τι είπα παραπάνω) δεν έχω καλύτερο από την επαφή μαζί σας… Γι’ αυτό  λέω να βάλω (επιτέλους) τον ποπό μου κάτω και αύριο, να ανεβάσω ένα αμιγώς beauty post. Αυτά. Το υπόσχομαι. Και σε σας και σε μένα.

 

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Και εγώ από τη μεριά μου θέλω να σε ευχαριστήσω, όχι τόσο για το beauty δώρο, αλλά για το δώρο της αμφίδρομης επικοινωνίας (έστω και ηλεκτρονικής, αν και θα έπρεπε να οργανώσουμε και κάτι πιο tete-a-tete πιστεύω!), που είναι τόσο άμεση και ειλικρινής, με πραγματική διάθεση για ενημέρωση, που μας κάνει να διψάμε για νέα ΣΟΥ…
    Φιλιά

  2. Tete-a- tete, over a glass of wine μαζί σου; Δεν έχω καλύτερο… Για να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να οργανώνουμε και τα του γάμου άλλωστε… Έχουμε δουλειές να κάνουμε νύφη μου!

  3. Αγαπητή Τζούλια,
    Σε ευχαριστούμε για τα ωραά λόγια σου.
    Πέραν όμως των δώρων και της καθημερινής ενημέρωσης, οφείλω να αναγνωρίσω την άπταιστη χρήση της ορθογραφίας και συνταξης της γλώσσας μας (χωρίς tα απαίσια greeklish!)
    Μπράβο!

  4. Πόσο ωραία λογάκια… Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ως αναγνώστης ”μετρά” και δεν είσαι ακόμα ένα σχόλιο. Ξέρω πολλές που τους αναγνώστες τους βλέπουν σαν ένα απλό νούμερο(σίγουρα ξέρεις κ εσύ).

    Οι λέξεις σου, οι περιγραφές σου, τα νέα σου, όλα μας μένουν τυπωμένα. Είμαι σίγουρη ότι και στις παρέες σου αύτο που ακούς είναι ότι λες λόγια ψυχής! Μην το χάσεις!

    Φιλάκια πολλά!

    Υ.Γ. και μη και δεν κρατήσεις την υπόσχεση σου!!! ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ!

  5. Kalimera kai apo emena!
    Eimai sxetika kainouria stin parea, alla pleon to beautyblog exei ginei meros tis kathimerinotitas mou…tou omorfou kommatiou tis kathimerinotitas mou, autou tou kommatiou pou mou dinei kouaragio kai aisiodoksia na anteksw to upoloipo kommati.
    Aisthanomai mazi sou Julia kathws kai me ola ta koritsia, oti eimaste mia parea pou gnwrizomaste apo palia, pou moirazomaste kathe mera skepseis, empeiries, apopseis…
    To kserw oti mporei na akougetai ligo “periergo”, alla einai kai polu polu omorfo…kai to apolamvanw sto epakro!!!
    Emeis prepei na se euxaristisoume pou to empneustikes olo auto kai to upostirizeis kathimerina. Euxomai na eisai panta kala, na mas mathaineis kainouria pragmatakia kai na mas metadideis kefi kai oreksi gia zwi…Se filw gluka!

  6. Τι να κάνουμε βρε Τζούλια μου? Δεν φταις εσύ που δεν κερδίσαμε τπτ ακόμα, ούτε κι είσαι υποχρεωμένη να μας δώσεις κάτι.. Τύχη είναι αυτή :/
    α! Μα ποιός είπε επίσης, ότι τα έχεις φορτώσει στον κόκορα?! Νομίζω πως είσαι η μόνη που ασχολείται και ανεβάζει άρθρα ακόμα και στις διακοπές της καθώς και η μόνη που της αρέσει αυτό που κάνει… και φαίνεται!!! ;D
    Περιμένουμε beauty νέα με αγωνία!

  7. Σ’ευχαριστούμε για όλα!Ξέρω ότι είμαι λακωνική σήμερα αλλά με κάλυψαν οι προλαλήσασες.Κι αυτό με τη χρήση της γλώσσας το επικροτώ κι εγώ. Κυρίως όμως έχω εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου. Και ναι το ΒΒ είναι μέρος της καθημερινότητάς μας πια!

  8. ΕΓΩ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΓΕΙΑ

  9. @ Πόπη: Ευχαριστώ Πόπη μου!! Αν και είμαι σίγουρη ότι και εγώ κάπου θα τα κάνω τα λαθάκια μου, γιατί γράφω γρήγορα, για να μην χάσω τον ειρμό μου, για όλα αυτά που θέλω να σας πω! (και δυστυχώς στο bb, δεν υπάρχουν διορθώτριες να μας “σώζουν” όπως στα περιοδικά!!

  10. @Κορίνα: Ευχαριστώ Κορινάκι μου!! Και ναι, ναι τέλειωσαν τα ψέματα! Αύριο το κεφάλι της Τζούλιας μέσα!!

  11. @Vickysot: Είναι απίστευτο Βίκυ μου το ότι ενώ όπως λες, είσαι νέα στην παρέα μας κατάλαβες τόσο καλά το όραμά μου… Αυτό ακριβώς ήθλεα πριν από 3 χρόνια όταν ονειρεύτηκα και τελικά υλοποίησα το bb. Μια παρέα γυναικών που να επικοινωνεί με αγάπη και ειλικρίνεια. Το προσπαθώ και με εσάς μαζί μου, νιώθω ότι σιγά σιγά τα καταφέρνω…

  12. @Despoina: Εσείς να δείτε τι συντροφιά μου κρατάτε Δεσποινάκι! Και το “Λακωνίζειν αγαπημένη, εστί φιλοσοφείν”!!!

  13. Σε ευχαριτώ κοριτσάκι μου!! Χρειαζόμουν λίγη τύχη σήμερα!!

    Φιλάκια

  14. Βρέθηκα πρόσφατα σε ένα ανταλλακτικό μίτινγκ καλλυντικών στο εξωτερικό. Έφερνες ένα παλιό ας πούμε άρωμα και έπαιρνες ένα, κορίτσια ήταν τέλεια, αντάλλαξα πάνω από 35 διαφορετικά προϊόντα και γύρισα σπίτι ζαλισμένη. Στην Ελλάδα έχω ήδη πάει σε πολλά swap events με ρούχα
    Δε θα μας γονατίσει η κρίση, το ιδανικό άρωμα, ρουζ είναι εκεί εξω σε κάποιας άλλης το ντουλαπάκι και περιμένει, περιμένει….. Μαζευτείτε, ανταλλάξτε, δραστηριοποιηθείτε, εμείς 10 κορίτσια αυτό το Σαββατοκύριακο θα ενδώσουμε!

  15. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΟΘΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΩΓΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!

  16. Καλημέρα και μην ανησυχείς καθόλου για την ενημέρωση άλλωστε όλες ακόμα σε summer mood είμαστε. Προσπαθώ ακόμη να βγάλω άκρη από τα νεσεσέρ των διακοπών (μπορεί να μου εξηγήσει κάποια πως έγινε και γύρισα με περισσότερα καλλυντικά απ’ ότι έφυγα?) + άρωμα !! Ακόμη θα συμφωνήσω ότι η επικοινωνία είναι αυτή που μετράει στο τέλος και η παρεϊστικη διάθεση και όχι οι διαγωνισμοί & τα δώρα.
    Φιλιά πολλά σε όλες!!

  17. Σήμερα με έκανες εμένα να κοκκινήσω…….

    Και επειδή συμφωνώ απόλυτα με την κοπέλα που ανέφερε τα greeklish από δω και πέρα θα γράφω και εγώ με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί μου φάινεται άρχισα να ξεχνάω την ορθογραφία!!!

    Οσο για τα υπόλοιπα…εγώ μίλησα εχθές…και άλλωστε με κάλυψαν απόλυτα όλες οι κοπέλες!!!!!
    <3 <3 <3 <3
    xoxo

  18. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ !!!!!

  19. Εγώ είμαι από τις τυχερές που έχει κερδίσει το κατιτί της.΄Ομως τρελλαίνομαι να διαβάζω για καινούρια καλλυντικά και μ’αρέσει αφάνταστα ο τρόπος που τα πορουσιάζεις.OK, αύριο περιμένω εναγωνίως το νέο post.

  20. Συμφωνω με την KRYSTALL και δεν με πειραζει που δεν εχω κερδισει κατι, πραγματικα! Μου αρεσει η επικοινωνια που εχουμε ολες και χαιρομαι ακομα και με την αναμονη για τα δωρακια…(σαν τα παιδακια ενα πραγμα). Παντως περιμενω τα σχολια των κοριτσιων που δοκιμασαν τα Bond!!!

  21. Ειλικρινά για εμένα το bb δεν αποτελεί απλά ένα φάρο στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς , αλλά το προσωπικό μου “εγχειρίδιο επιβίωσης” , το δικό μου / μας ουράνιο τόξο σε έναν κόσμο που είναι τόσο μονότονα ασπρόμαυρος …

    ΥΓ1 : Δεν μπορώ να μπω με τίποτα σε φθινοπωρινό mood , μόλις γύρισα από τις διακοπές μου και το μυαλό μου συνεχώς ξεστρατίζει σε πολύχρωμα μαγιό και ξαπλώστρες ( και λίγο στο ναυαγοσώστη της παραλίας ) , άσε που έχω ακόμα τόσο πρόσφατο το άρωμα του αντιηλικού καρύδα στα ρουθούνια μου .

    ΥΓ2 : Σήμερα έβαλα τις καινούριες μου μπαλαρίνες στο γραφείο ( γιατί δεν νομίζω ότι το φούξια ξεθωριασμένο από τον ήλιο και τη θάλασσα πεντικιούρ μου είναι και τόσο ωραίο θέαμα για τον υπόλοιπο κόσμο ) και με “χτύπησαν” σε 6 διαφορετικά σημεία . Από το πρωί κάνω κουτσό για να πάω από το ένα γραφείο στο άλλο και επιπλέον έχω χαλάσει κι ένα πακέτο αυτοκόλλητα επιθέματα που ξεκολλάνε και δεν κάνουν τίποτα απολύτως .

  22. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα July!!!!Για όλα τα ωραία που μας προσφέρεις!!!!!!!!

  23. Συγκινητικό αυτό το post….
    Tί ωραία που είμαστε εδώ στο διαδικτυακό παρεάκι του beautyblog…Και γενικά, δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ υπέρ της διαδικτυακής επικοινωνίας/Με τρομάζει κάπως η ανωνυμία του πληκτρολογίου….Αλλά εδώ , είναι διαφορετικά…Και καθόλου δε μου έλειψαν τα ποστ για νέα προιόντα….Κάθε μέρα, έκανα όποτε μπορούσα, refresh στη σελίδα για να διαβάσω κάποιο νέο εκπληκτικό κείμενο για το καλοκαίρι που έφυγε και γι’αυτά που έρχονται…..
    Eιιι όμως!!! ‘Εχει δίκιο η Αngelina….Πρέπει κάποια στιγμή να γνωριστεί κιόλας η παρέα….!! 😉

  24. νομίζω πως τα παράπονα για έναν άνθρωπο σαν εσένα είναι απλά άδικα….

    κορίτσια καλές τελευταίες μέρες του καλοκαιριού , ανάλαφρες και γλυκές σαν καραμελένιο άρωμα…!

  25. @kat-rap: Εγώ πάλι κοριτσάκι δεν ξέρω… δεν το βλέπω διαδυκτιακό και τόσο…αν εξαιρέσεις βέβαια το μέσο, ουσιαστικά αυτό που μένει είναι ότι η μια γράφει γράμματα στην άλλη.. και με γοητεύει πολύ αυτό… Mου θυμίζει 18o και 19o αιώνα, κυρίες με κρινολίνα, κύριοι με καπέλα, αγγλικά μυθιστορήματα της Jane Austin της Daphne du Maurier, των αδελφών Bronte, τότε που τα τηλέφωνα δεν είχαν εφευρεθεί ακόμη και η επικοινωνία ήταν τόσο όμορφη και ρομαντική… Ε; Τι λες;

  26. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!
    JULIA ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΘΕΑ ΤΥΧΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ!!!!!

  27. Ωωωω….Μου αρέσει αυτή η εκδοχή!!! Θα την κρατήσω!!*

  28. ti oraia logakia pou mas grafeis!!!!einai yperoxo na sou deixnoun oti metraei ayto pou grafeis k den einai apla ena sxolio pou tha perasei etsi!!!se eyxaristoume gia tin yperoxi parea sou k sorry gia ta paraponakia mou ksero oti an mporouses tha mas edeines se oles apo kati apla eipame eimai ligo paraponiara!!!xixixixi se eyxaristo poly gia tin prosoxi sou sta sxolia mas!!! :-))

  29. Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

    Julia ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΛΟΨΥΧΑ – ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.

    julia περίεργο πώς και γιατί, σήμερα το μεσημέρι(μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας ξανά ) , πήρα εξιτήριο – εύχομαι για τη ζωή- και πρίν λίγο άνοιξα τον Ιάσωνα… (έτσι έχω βαφτίσει το laptoπάκι μου ). ..- μου συμβαίνει κάτι ???-

    Τί μηνύματα, τί χαρούμενες εικόνες, μα και το σημερινό post σου …

    Καίριο στη πεσμένη ομολογώ ψυχολογία μου!

    Ας όψεται ο οργανισμός μου που απανωτά με ρίχνει κάτω , αλλιώς καθημερινά θα σας ζάλιζα….

    Julia, ευχαριστώ για την παρέα που ξεκίνησες !!

    Ιστορίες ψυχής, εξομολογήσεις καρδιάς…

    Κορίτσια να είστε δυνατές.

    Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από τη ψυχή μας, από χαμόγελα αισιοδοξίας, και από υποτιθέμενα “απρόσωπα ” μηνύματα που είναι όμως τόσο αληθινά που δίνουν χαρά , ελπίδα , και νιώθεις πολλές αγκαλιές γύρω σου όταν φοβάσαι.

    φιλιά σε όλες

  30. Hallo,girls!
    Ιδέα:BeautyBlog:My other name is “Caramelenies,girls so sweets like Candies!” (Please,don’t laugh!)
    My dear Julia,η αλήθεια είναι πως μας κρατάς πολύτιμη,ανεκτίμητη συντροφιά κάθε μέρα με τα κείμενά σου.Κάθε πρωί ανυπομονώ να ανοίξω τον υπολογιστή,αναζητώντας καινούριο post!Μόνο που & για μένα από μεθαύριο ισχύει αυτό με τα κεφάλια,μια & ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά,οπότε θα έχω afternoon meeting with you!Anyway…
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ & πάλι for everything που μας χαρίζεις απλόχερα!Δεν γράφω άλλα,απλά προσυπογράφω όλα όσα είπαν τα κορίτσια πριν.
    Πολλά φιλιά σε όλη την παρέα!(Πού να φανταζόμουν κάποτε ότι θα έγραφα & κυρίως θα ένιωθα κάτι τέτοιο!Άσχετο:είμαι φανατική αντιFacebook!Εδώ,όμως,είναι αλλιώς!)
    Καληνύχτα!
    P.S.:Όταν κανονίσετε συναντήσεις κι άλλα παρόμοια,μην το διατυμπανίσετε,παρακαλώ,γιατί εμείς οι Βόρειες δεν είμαστε & τόσο τέλειες,ώστε να μην νιώσουμε κάτι (σαν σύγχυση,ζήλεια?)!

  31. @Melina AR: Όταν θα κανονίσουμε συνάντηση εμείς εδώ από τα Νότια, είμαι σίγουρη ότι θα θέλαμε να ανεβούμε Βόρεια… Τι λέτε κορίτσια συμφωνείτε;;; Για φανταστείτε τώρα ένα πουλμανάκι bb και ένα τριήμερο προς τα πάνω με πολύ κουβέντα, πολύ γέλιο και πολλές στάσεις όπου σε κάθε στάση θα ανέβαινε και μια beautyblogερίτσα (αχ Αντζελίνα γλωσοπλάστρια!!!!)Νομίζω θα ήταν τέλειο…

  32. Συμφωνώ και θαμαι από τις πρώτες. Αντε ντε να κανονίσουμε καμμια γυναικοκαταστασηεξόρμηση…..!!!!!
    Μπορεί να μην μετράω πάνω από χρόνο σαν φαν αναγνώστριά σου καλή κι ευγενική μου Τζούλια,
    αλλα οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου φτιάχνεις κάθε πρωι τη μέρα.
    Αν και άτυχη που δεν έχω κερδίσει δωράκι μέχρι τώρα, αισθάνομαι πολύ τυχερή που ίσως γνωρίσω κάποιες φιλεναδίτσες από το beautyblog σου κ φυσικά εσένα.
    Φιλάκια πολλά και αγάπη.

  33. Εγώ Τζούλια μου έχω κερδίσει μία φορά το υπέροχο skin energetic της Biotherm,αλλά δεν έχω κανένα παράπονο!Μου αρέσει τόσο πολύ που μαθαίνω όλα τα νέα του beauty world πολύ νωρίτερα από όλους και βλέπω όλα τα καινούρια προϊόντα εδώ γιατί η αγάπη μου για τα καλλυντικά είναι μεγάλη,αν και είμαι 22 ετών η σχέση μου με αυτά ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία!Αγαπώ πολύ το beauty blog και μου αρέσει πολύ που έχουμε αυτήν την καθημερινή επικοινωνία από εδώ!Οφείλω να ομολογήσω πως τις μέρες που έλειπες διακοπές κάτι έλειπε από την καθημερινότητα μου.Αυτά είχα να πω..μία μέρα ακόμη και μετά καλό Φθινόπωρο!Φιλιά!

  34. με το που ανοιγω το pc μου,μετα απο μια κουραστικη μερα στην δουλεια,εισαι η πρωτη που διαβαζω παντα με ανυπομονησια και ευχαριστηση!!!!!και δεν εχω παραπονο κανενα γιατι αντι γιαμενα εχει κερδισει η κορη μου το katerinaki την υπεροχη κολονια saharienne την εβδομαδα ακριβως που ειχε γενεθλια!!!!σευχαριστουμε πολυ και παντα θαμαστε πιστες αναγνωστριες σου και οι 2!!!

  35. +fwnw me th mamy pio panw…to Beautyblog exei ginei oikogeneiakh mas ypothesh!!!!

  36. Julia, ευχαριστώ για το δείγμα ΒΟΝD 9 LITTLE ITALY.
    Υποσχέθηκα να το δοκιμάσω και να πω τη γνώμη μου και ορίστε.
    Κατ’αρχάς είμαι δύσκολη στα αρώματα γιατί συλλέγω μινιατούρες αρωμάτων παρα πολλά χρονια και έτσι μετά τις 3000 (!!! είπαμε τρελλα) μπορώ να πω ότι λίγα πραγματικά μου αρέσει να φοράω!
    Μυρίζοντάς τo εισπράττεις πορτοκάλια και κλημεντίνες μανταρίνια ως νότες κορυφής. ΠΙο κάτω μυρίζω νέρολι, ελάχιστη όμως οσμή από αυτό το λουλούδι, σαν το ανεπαίσθητο αεράκι που μπαίνει στο σπίτι από το δρόμο που έξω έχει νεραντζιές κλπ. ΜΜΜ, κομψό, λές και συνεχίζεις…10 λεπτά μετά αρχίζεις και μυρίζεις τη βάση musk, όχι κάτι έντονο. 30 λεπτά μετά αναρωτιέσαι που πήγε το άρωμα. Πρόκειται για ένα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ άρωμα που κοστίζει 150 λίρες και πραγματικά εγώ που έχω ΤΡΕΛΛΑ με τα αρώματα της BOND 9 ειδικά το NEW YORK, απογοητεύτηκα. Μετά αναρωτιέμαι ποιος είναι η μύτη… είναι ο Francis Camail, που έφτιαξε το ΛΕΤΡΕΜΕΝΟ Deja Vu Rothenstein, (αυτό με το αγαλματάκι με το Buddha ερωτική συνεύρεση). ΚΡΙΜΑ…

    Τζουλιάκι, προτείνω να κάνουμε πιο συχνά κριτική σε αυτά που δοκιμάζουμε , ή ήδη έχουμε. Θα ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας, κάτι σαν ανταλλαγή απόψεων. Είσαι ο μέντοράς μας, respect

  37. Julia, ευχαριστώ για το δείγμα ΒΟΝD 9 LITTLE ITALY.
    Υποσχέθηκα να το δοκιμάσω και να πω τη γνώμη μου και ορίστε.
    Κατ’αρχάς είμαι δύσκολη στα αρώματα γιατί συλλέγω μινιατούρες αρωμάτων παρα πολλά χρονια και έτσι μετά τις 3000 (!!! είπαμε τρελλα) μπορώ να πω ότι λίγα πραγματικά μου αρέσει να φοράω!
    Μυρίζοντάς τo εισπράττεις πορτοκάλια και κλημεντίνες μανταρίνια ως νότες κορυφής. ΠΙο κάτω μυρίζω νέρολι, ελάχιστη όμως οσμή από αυτό το λουλούδι, σαν το ανεπαίσθητο αεράκι που μπαίνει στο σπίτι από το δρόμο που έξω έχει νεραντζιές κλπ. ΜΜΜ, κομψό, λές και συνεχίζεις…10 λεπτά μετά αρχίζεις και μυρίζεις τη βάση musk, όχι κάτι έντονο. 30 λεπτά μετά αναρωτιέσαι που πήγε το άρωμα. Πρόκειται για ένα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ άρωμα που κοστίζει 150 λίρες και πραγματικά εγώ που έχω ΤΡΕΛΛΑ με τα αρώματα της BOND 9 ειδικά το NEW YORK, απογοητεύτηκα. Μετά αναρωτιέμαι ποιος είναι η μύτη… είναι ο Francis Camail, που έφτιαξε το ΛΕΤΡΕΜΕΝΟ Deja Vu Rothenstein, (αυτό με το αγαλματάκι με το Buddha σε ερωτική συνεύρεση). ΚΡΙΜΑ…

    Τζουλιάκι, προτείνω να κάνουμε πιο συχνά κριτική σε αυτά που δοκιμάζουμε , ή ήδη έχουμε. Θα ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας, κάτι σαν ανταλλαγή απόψεων. Είσαι ο μέντοράς μας, respect

  38. Effie κανω και εγω συλλογη ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη ?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.