Estee Lauder, Φθινόπωρο 2011. Το μακιγιάζ Pure Color, Modern Mercury

Τι λέτε; Είσαστε έτοιμες να δούμε κάποια νέα συλλογή φθινοπωρινού μακιγιάζ για να ολοκληρωθεί με χρώμα και αυτή η (για πολλές πρώτη) εργάσιμη εβδομάδα; Λοιπόν, λέω να αρχίσω με την Estee Lauder, μια μάρκα που ξέρω ότι αρέσει στις περισσότερες από εσάς και το θυμάμαι, από τα κατά καιρούς, σχόλια σας. Η συλλογή για το Φθινόπωρο 2011, ονομάζεται Pure Color, Modern Mercury, και αυτή τη φορά ο καλλιτεχνικός διευθυντής της μάρκας, Tom Pecheux προτείνει σχεδόν ίσες δόσεις έντασης και στα βλέφαρα και στα χείλη.

 

Επίσης, δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά στην Ελλάδα, η Estee Lauder είναι η εταιρεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά των προϊόντων περιποίησης. Τώρα όσο αφορά το μακιγιάζ και τα καλλυντικά (να ξέρετε εγώ ονομάζω καλλυντικά μόνο το χρώμα και τα προϊόντα μακιγιάζ, τα υπόλοιπα τα λέω προϊόντα περιποίησης), όσο αφορά λοιπόν το μακιγιάζ, μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι συσκευασίες αν και όμορφες και τα χρώματα  αν και κολακευτικά, εν τούτοις δεν είχαν αυτό το κάτι που μπορεί να ξετρελάνει μια καταναλώτρια. Αυτό πλέον έχει αλλάξει. Και έχει αλλάξει πολύ. Και ειδικά από τότε που Creative Makeup Director  ανέλαβε ο ταλαντούχος και διάσημος make up artist Tom Pecheux, έχει αλλάξει πάρα πολύ. Θα σας αναφέρω μόνο σαν παράδειγμα την παλέτα σκιών της συλλογής Bronze Goddess σε σκούρα χρυσαφί δερμάτινη συσκευασία (την έχω από κάτω να την δείτε –αλλά μην μου μπερδευτείτε, είναι limited edition και καλοκαιρινή) που ειλικρινά πιστεύω ότι είναι μια από τις πιο όμορφες παλέτες της αγοράς και με υπέροχες, ακαταμάχητες αποχρώσεις για όλα τα γούστα.

Bronze Goddess Eye Palette

Αλλά και οι κλασσικές συλλογές μακιγιάζ, βρίσκονται πλέον σε πανέμορφες συσκευασίες, τα χρώματα είναι υπέροχα και πραγματικά όλα τα προϊόντα Pure Color, είναι κόσμημα για κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Τώρα για φέτος το Φθινόπωρο ο Tom δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από την σύγχρονη αβανγκάρντ αρχιτεκτονική(;), για ένα μακιγιάζ όπου η επιδερμίδα λάμπει με απαλό shimmer, τα μάτια βάφονται σε μεταλλικές αποχρώσεις και τα χείλη (αντίθετα με ότι μπορεί να περιμένατε) είναι και αυτά έντονα, ζωηρά, αλλά ματ σε αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και για τις λιγότερο τολμηρές, του μπεζ. Στη συλλογή θα βρείτε επίσης τρία νέα eyeliners καθώς και το limited edition βερνίκι Metallic Sage σε μια απίθανη ασυνήθιστη πράσινη απόχρωση (θα το δείτε και θα μου πείτε..). Τώρα, το προϊόν (στο οποίο θέλω να δώσετε προσοχή) και το οποίο συνδυάζει λαμπερό αποτέλεσμα αλλά και εξελιγμένη φόρμουλα είναι η πούδρα για λάμψη, Illuminating Powder Gelle. Ακούστε γιατί: Περιέχει το “tribrid” ένα σύστημα που συνδυάζει υφή υγρού, πούδρας και τζελ. Είναι δηλαδή μια multi-task πούδρα που δίνει ένα ελαφρύ λαμπερό αποτέλεσμα αν φορεθεί στεγνή αλλά γίνεται πολύ πιο εντυπωσιακή  αν βρέξετε λίγο το πινέλο σας και την απλώσετε σε υγρή μορφή (εντάξει, σε γάμο ή τα Χριστούγεννα…) Ένα ωραίο νέο είναι, ότι ο Tom Pecheux, πρωτοπαρουσίασε κάποια προϊόντα της συλλογής στο ντεφιλέ του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2011.

 

H πούδρα Pure Illuminating Powder Gelle (45,50E)

 

Οι νέες αποχρώσεις στα κραγιόν Pure Color, Modern Mercury (27,50E)

 

Red Velvet

 

Fuchsia Velvet

 

Nude Velvet

Τα Pure Color Eyeliners (27,50E)

 

Oι διπλές παλέτες σκιών Pure Color Modern Mercury (34E)

 

Black Chrome

Modern Mercury

Platinums

 

To βερνίκι νυχιών Metallic Sage ( 21E)

 

 

Σύντομα, θα  κάνω και ένα post με τις νέες παλέτες σκιών της Estee Lauder για το φθινόπωρο και για να σας ανοίξει η όρεξη δείτε για αρχή αυτή την πενταπλή παλέτα με πραγματικά εξαιρετικές φθινοπωρινές αποχρώσεις…

 

Pure Color Palette, Emerald Oasis (55E)

 

(Σήμερα θα έχει 35 βαθμούς κελσίου… Προβλέπω ένα υπέροχο, “καυτό” Σαββατοκύριακο και σας θέλω όλες έτοιμες…)

47 Σχόλια
  1. Μα, τί χαρά!! Κάθε μέρα, νέο ποστ!!!:-D
    Στο θέμα μας όμως….
    Λατρεμένη η Estee Lauder…Βέβαια, δεν το περίμενα ότι είναι 1η σε πωλήσεις….
    Αυτό που μ’αρέσει περισσότερο σ’αυτή την εταιρία είναι οι συσκευασίες..Ποτέ δεν είναι υπερβολικές και είναι πάντα τόσο κομψές…!!Βέβαια, την ξεχωρίζω και για την εξαιρετική ποιότητα των προιόντων της..Ποτέ δε μ’έχει απογοητεύσει ως τώρα…!!
    Από τα νέα προιόντα, μου κίνησαν την περιέργεια η Pure Color Palette, Emerald Oasis, τα Pure Color Eyeliners, το βερνίκι νυχιών Metallic Sage και τα κραγιόν Nude και Fuchsia Velvet….
    Οι τιμούλες βέβαια, είναι πάντα λίγο τσιμπημένες….

  2. Καλημέρα!
    Σήμερα βρήκες την αδυναμία μου…η προτίμηση μου για την Estee είναι η προίκα μου από τη μητέρα μου (μαζί με σεντόνια, πετσέτες, ποτήρια, σεμέν, δεν λέω…αλλά ποιός δίνει σημασία σ’ αυτά?).
    Θυμάμαι σαν τώρα όταν ήμουν μικρή που έπαιρνα κρυφά το νεσεσέρ της μαμάς για να κάνω τις πρώτες μου απόπειρες στο μακιγιάζ (με ολέθρια βέβαια αποτελέσματα…βλέπετε δεν υπήρχε τότε bb!!!) η μοναδική μάρκα που υπήρχε στο νεσεσέρ της ήταν η Estee. Βέβαια μη φανταστείτε τίποτα υπερβολικό…ένα μολύβι ματιών σε γκρι απόχρωση (θυμάμαι όταν είχαν πρωτοβγεί τα μηχανικά μολύβια ματιών της Estee, είχα πραγματικά εντυπωσιαστεί), ένα ρουζ και ένα κραγιόν και τα δύο σε απόχρωση σάπιο μήλο φυσικά (ακόμα βέβαια δεν έχω πετύχει το στάδιο της αποσύνθεσης του μήλου που να μου θυμίσει την απόχρωση του κραγιόν της μαμάς μου, αλλά ας μην σταθώ σ’ αυτό).
    Όπως καταλαβαίνεις, Τζούλια μου, η Estee βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών μου και πλέον δικαίως. Θεωρώ πολύ όμορφες της συλλογές της, πολύ στυλάτες τις συσκευασίες της και πολύ συμβατές με την επιδερμίδα μου τις συνθέσεις της.
    Η καινούρια συλλογή είναι εξαιρετική, ιδιαίτερα το Pure Illuminating Powder Gelle, με εντυπωσίασε!!!
    Βρήκα τί θα ζητήσω φέτος από τον Άγιο Βασίλη!!!! 😉

  3. @kat-rap: Happy Birthday και μέσα από το beauty blog αγαπημένη μου! Όλες σου οι ευχές, να γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις!! Beautyblogeρίτσες μου, ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια έχει τα γενέθλιά του σήμερα!!

  4. @vickysot: Από όλο αυτό το καταπληκτικό σου σχόλιο θα σταθώ για λίγο σε ένα σημείο: Και μένα η μαμά μου τα κραγιόν της τα αγόραζε σε απόχρωση “σάπιο μήλο”(;;;;;) ΣΥΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ;;;;;;;;;;

  5. Λατρεμένη Estee Lauder! Είναι φετίχ δεν είναι απλά μια μάρκα καλλυντικών ! Και ναι τα προιόντα περιποίησης της Estee είναι αξεπέραστα θα έχω και θα το λέω ! Δεν υπάρχουν serum σαν αυτά, ούτε κρέμες, ούτε τίποτα…
    @Vickysot : ποτέ μέχρι σήμερα δεν μου είχες αποκαλύψει, ότι έχουμε τέτοια κοινά σημεία με την πεθερούλα μου…. αυτά είναι… “η νύφη σα θα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάξει”…

  6. @beautyblog, @Vickysot. Καλα είναι δυνατόν να μην ξέρετε το “σάπιο μήλο”? Γενιές και γενιές μαμάδων και γιαγάδων το είχαν ως την ιδανική απόχρωση κραγιόν. Μ΄αυτή την απόχρωση μας ανέθρεψαν, όταν δεν υπηρχαν BB και Τζούλιες, και μας έμαθαν τους “σωστούς” τόνους μακιγιάζ, ωστε να μην τυχόν ξεφυγουμε και δε φαινόμαστε κορίτσια “από σπιτι”…. Ειναι αυτο το σκουρο μπεζουλί που οδεύει προς καφέ, ακριβως όπως το λέει η Βικυ το μηλο που αρχίζει και σαπίζει… χρωμα passe partout που θεωρειται ότι παει με όλα και σε όλες, προπαντως “χωρίς να προκαλει”. Ειναι το χρωμα των “καλών κοριτσιών”. Εγω θυμάμαι τη θεια μου, τη μαμα μου, τη γιαγια μου και γυρω γυρω τη μεγαλύτερη κατα μια 7-8 ετια ξαδέλφη μου, η οποια ήταν τότε στην εφηβεια και πειραματιζόταν, δοκιμαζοντας τα “σαπια μηλα”, των “ανωτερω κομψευομένων κυριών….”

  7. Αχ, τι γλυκιά!!! Σ’ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και πάλι, για τις ευχές !!!
    Θα σας βοηθήσω όσο μπορώ για το σάπιο μήλο…Εγώ τουλάχιστον, το έχω ταυτίσει μ’ένα χρώμα προς το κεραμιδί, αυτό το χρώμα που έχει το μήλο σε κάποιο σημείο που είναι χτυπημένο πχ…Γενικά, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα πολύ ζεστό , φθινοπωρινό χρώμα…Βέβαια, όλα αυτά τα κεραμιδί, καρπουζί, δαμασκηνί, κλπ χρώματα, μάλλον ο καθένας τα εννοεί κάπως διαφορετικά….

  8. @Stella: ναι, πες μας τώρα οτι αυτό περίμενες για να ταυτιστείς με την πεθερά σου (και μαμά μου) για να αρχίσεις να βγάζεις συμπεράσματα περί καρμικών συμπτώσεων, να τρελαθούμε!!!! 🙂

  9. Καλημέρα!!!! Τέλεια η νέα σειρά της Estee Lauder!!!! 🙂

  10. @ all of you: I love you!!!!!! You make my day!!!! hahhhahahahahaaaaaa!!!!ha!!!!!!haaaaaa!!! (και βέβαια υποκλίνομαι για άλλη μια φορά, madame Stellask…)

  11. @KatRap: Χρόνια σου πολλά και καλά…σ’ ευχαριστούμε πολύ για την χρωματική προσέγγιση…απλά είμαι σίγουρη, ότι 10 διαφορετικούς ανθρώπους να ρωτήσουμε, 10 διαφορετικούς χρωματικούς τόνους θα μας απαντήσουν…

  12. @vickysot:Σ’ευχαριστώ πολύ!!
    Καλά, αυτό εννοείται…Ο καθένας αντιλαμβάνεται κάπως διαφορετικά το κάθε χρώμα…Μπορντοροδοκόκκινο..Γαλάζιο της θάλασσας….Διαφορετικό από το γαλάζιο του ουρανού…κλπ…Πλάκα έχουν αυτά!!

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 39 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ειδικα τα estee lauder τα λατρευω!!!!!

  14. Καλημέρα και απο μένα!Αν και εγώ είμαι περισσότερο Guerlain Girl, ΟΜΟΛΟΓΩ οτι μερικές φορές κάποια προιόντα της Estee με ελκύουν.
    Νομίζω πως η Pure Color Palette, Emerald Oasis κάτι μου λέει για φέτος και μάλλον θα επισκεφθώ τα Hondos!

    Τώρα όσον αφορά το σάπιο μήλο, σίγουρα σε παραπέμπει σε κάτι οικείο (λόγω γιαγιάς μαμά κτλ.) και παρατηρώ ότι μέχρι και σήμερα πολλές/οι το χρησιμοποιούν (προσκλητήρια γάμου/κορδέλες, χρώμα τοίχων κτλ).

  15. @Ειρήνη: Happy Birthday και σε σένα Ειρηνάκι!! Πω, πω σήμερα δυο κορίτσια μου έχουν γενέθλια, πρέπει να την θυμάμαι αυτή την ημερομηνία για του χρόνου…

  16. @Beautyblog:ΑΧΑ!! Λίγο ακριβή βέβαια αλλά τα πάθη μας τα πληρώνουμε ακριβά … έτσι δεν λένε? 😉
    όχι βέβαια ότι δεν χρησιμοποιώ καί άλλες εταιρείες! Δεν είμαι και κανα ψώνιο! Έχω και seventeen & erre due & max factor & clinique και γενικότερα ότι μου κάνει κλικ όταν πάω hondo αλλά όταν θέλω να πάρω κάτι για μια συγκεκριμένη περίσταση προτιμώ GUERLAIN!
    μάκια

  17. αααα και χαρούμενα γεννέθλια σε όσες γεννεθλιάζουν σήμερα!! Χρόνια Γεμάτα από όμορφα χρώματα και μυρωδιές να έρθουν για εσάς και τις οικογένειές σας!!!!

  18. @ΕΙΡΗΝΗ : Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα!!
    @Melitina:Eυχαριστούμε πολύ!!Μα,τί ωραία ευχή!!*
    @Stella: Ευχαριστώ πολύ!!*

  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ESTEE (ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΒΛΕΠΕΤΕ)ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΕΑ!!!!

  20. @KatRap: Πάντα θέλω να ξεφεύγω απο τις συνηθισμένες και μονότονες ευχές και έτσι ανακαλύπτω κάθε φορά καινούριες. Η συγκεκριμένη ευχή βγήκε από τα χρώματα της παλέτας της estee και από ένα άρωμα της guerlain που μ’αρέσει!

  21. H πενταπλή παλέτα είνια φανταστική, πανέμορφοι συνδυασμοί, γηινοι μεν αλλά με ένα ιδιαίτερο touch δε. Εγώ στα φθινοπωρινά χρώματα αυτό προσέχω, να μην καταλήγουν μια “μουντίλα”. Γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό δεν λέγαμε? Ο Σεπτεμβρης σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα!
    Να τα εκατοστήσετε όλες οι εορτάζουσες!

  22. @ILIANA: Έχεις τα δίκια σου δεν μπορώ να πώ αλλά τα χρώματα τα συγκεκριμένα είναι φθινοπωρινά εώς και χειμωνιάτικα. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε το κίτρινο (οχι καναρινί) σαν χρώμα που μπορεί να σπάσει την μουντίλα αυτή και να δώσει λίγη λάμψη περισσότερη.

  23. Με την πρώτη ματιά ερωτεύτηκα το Illuminating Gelle…έχω την αίσθηση ότι κάτι αλλάζει στην Estee με τον νέο καλλιτεχνικό δ/ντη! Καλό Σ/Κ και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

  24. Πολύ όμορφη η καινούρια συλλογή! Έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια για την απόχρωση του σάπιου μήλου! Εγώ θα το χαρακτήριζα ροζομπεζουλικαφέ. 😀

  25. Καλησπέρα και από μένα και καλό φθινόπωρο να έχουμε! Και φυσικά χρόνια πολλά στα birthday girls, πολύχρονες! Πόσο χαίρομαι που είμαι back to base μετά από 10 μέρες και βλέπω τόσα posts μαζεμένα! Μου είχαν λείψει, το ομολογώ! Είδα Estee Lauder και άστραψε το μάτι μου, για μένα (μαζί με τα Dior) ό,τι καλύτερο για το νεσεσέρ! Αν και είναι λίγο ακριβά και συνήθως τα φυλάω για πιο σπέσιαλ περιστάσεις! Ήθελα να πω ότι και τα Guerlain είναι εξίσου καλά, αλλά με πρόλαβε η Melitina! Ειδικά τα προϊόντα make-up δεν παίζονται! Παλιότερα τα αγόραζα μετά μανίας και τα χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση (ποια δε θέλει το πρόσωπό της να δείχνει αλαβάστρινο, ακόμη και όταν βγαίνει στο καφέ της γειτονιάς?), αλλά πλέον έχει σφίξει το budget και τα έχω περιορίσει!
    Υ.Γ. Τι όμορφες ήταν οι συσκευασίες της Stella McCartney? Πραγματικά χάζεψα! 🙂

  26. Εγώ θα το περιέγραφα το σάπιο μήλο ως σκουρο ροζ-bronze! 😉

  27. xronia polla koritsia! polu oraia ta kainouria proionta,oi paletes me tis skies maresan polu!pantos ena eye liner p eixa parei paliotera apo tin estee lauder den efeuge me tipota,den exo ksanadei kati pio stathero,gia ta kainouria de ksero an einai toso varia!opoia ta dokimasei as m pei!filakiaaaaa

  28. Καλησέρα κορίτσια και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες !!! Φανταστικό το νέο μακιγιάζ της estee ιδίως η παλέτες. από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν αυτές οι πενταπλές έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Η αγαπημένη μου είναι μια με μπλε καιχρυσές αποχρώσεις που είχε κυκλοφορήσει πέρισυ και δεν πρόλαβα να την αγοράσω διότι εξαντηλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Από αυτά που βλέπω όπως σίγουρα το nude το κραγιονάκι θα το τιμήσω διότι μου αρέσει το έντονο μακιγιάζ στα μάτια και για ισορροπία βάφω το χειλάκι μου κάπως μπεζουλί ή ροζουλί !!
    Φιλιά πολλά!!

  29. καλό φθινόπωρο κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια!!
    λάτρεψα το κραγιόν nude velvet , δεν την είχα δει την απόχρωση πριν από το ποστ , γλυκιά Τζούλια πόσα μας μαθαίνεις! θα πάω να το αγοράσω οπωσδήποτε!!!

  30. @KatRap and @ΕΙΡΗΝΗ χρονια σας πολλα και κυριως καλα!
    Ειμαι ακομα σε νησι και εχει τελειο καιρο οποτε πηγαινω σχεδον καθημερινα για μπανιο με το μωρο. Ως εδω καλα… Μολις ανοιγω τα posts του Beautyblog θελω διακαως να πεταχτω μια Αθηνα για να παω στον πλησιεστερο Hondos η’ SEPHORA… αυτα μας κανεις αγαπητη Julia!!!

  31. Χρόνια πολλά στα κορίτσια που έχουν γενέθλια!Σας εύχομαι ότι καλύτερο!Αχ και εγώ όταν ήμουν μικρή θυμάμαι την μαμά μου να φοράει κραγιόν σάπιο μήλο καθώς και η θεία μου και οι φίλες της,αλλά εμένα δεν μου άρεσε ποτέ,το θεωρούσα πολύ πεζό και άτονο για μένα,γι’αυτό και όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα κραγιόν της γιαγιάς μου που ήταν κόκκινα και θυμάμαι πως τα έπαιρνε από τα ταξίδια της στην Κωνσταντινούπολη!Όσο για την Estee Lauder με έχει αφήσει speechless,πολύ ωραία τα νέα φθινοπωρινά προϊόντα αν και είμαι κορίτσι της Lancome και της Chanel έχω βάλει στην λίστα κραγιόν Red Velvet και τις διπλές σκιές Black Chrome και Platinums!

  32. Ενα μεγαλο hello στην παρεα τι ωραια πραγματα μας δειχνεις?????θα με τρελανεις……!!!!!!!!!!!!!!!! αχ

  33. Τζούλιααααααααααααααα ερωτεύτικαααααααααααααα!!! αχ τα θέλω όλα!!! υπέροχα χρώματα!!!!!

  34. Καταπληκτικό το μακιγιάζ της κοπέλας έχω να πω!!! Είμαι πανέτοιμη!Και ναι και πάλι νέα! ;D

  35. Κλασική & αγαπημένη η E.L. Η πολυτέλεια μας ανήκει αν και… δεν ειναι πάντα προσιτή. Ομως,εδώ την επιλέγω χρόνια, έπειτα καί από την προτροπή της δερμ/γου μου.(πούδρα-ρούζ-κρέμες),ενίοτε σκιές-κραγιόν γιατί αναδεικνύουν τα μεσογειακά χαρακτηριστικά, άσε που κάνει το μακιγιάζ σοφιστικέ!! αλλά όχι βαρύ!

  36. Distixos o dermatologos mou (eixa problima me kosmetikh akmh) sta 30 mou k mou epitrepei mono Avene kai Bioderma san kremes.den mporw na dokimasw oute kata diania alles kremes giati fomame oti tha exw polu ta idia…pantws kalluntika me thn ennoia tou make up, h ths poudras klp den exw provlhma…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.