Review Weekend: Σήμερα μιλάτε εσείς για προιόντα ομορφιάς

 

make-up

 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι δικό σας. Και τώρα που το σκέφτομαι, λέω από εδώ και στο εξής όλα τα σαββατοκύριακα να είναι δικά σας. Και εξηγώ. Πλέον λαμβάνω πολλά mails στα οποία μου ζητάτε να κάνουμε τα δικά μας reviews μέσα από το beautyblog, για προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει. Τι μας άρεσε, τι μας ξετρέλανε, ποιο είναι το αγαπημένο μας, ποιο δεν μας άρεσε, για ποιο πετάξαμε και μετά κλάψαμε κιόλας τα λεφτά μας.

 

Η effie effie μου έγραψε, «Τζουλιάκι, προτείνω να κάνουμε πιο συχνά κριτική σε αυτά που δοκιμάζουμε , ή ήδη έχουμε. Θα ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας, κάτι σαν ανταλλαγή απόψεων» αλλά και η stelask μου έγραψε κάποια άλλη στιγμή «Έχει πλάκα και για μας να διαβάζουμε τα σχόλια που γράφουν οι άλλες. Πολλές φορές είναι συναρπαστική και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας. Εγώ, όταν θέλω να μάθω για ένα οποιοδήποτε προϊόν από άρωμα μέχρι καλλυντικό, νέο ή παλιό, ψάχνω και διαβάζω στο ιντερνετ τα reviews των καταναλωτών και τα λαμβάνω αρκετά υπ΄όψιν μου. » αλλά και η kat-rap «Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον μια στήλη όπου θα παρουσιάζει καθεμιά από εμάς τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ, γνωρίζοντας πιθανώς και στις υπόλοιπες κάποια προϊόντα» Επίσης το Κορινάκι, ζητάει συμβουλές για την πρόληψη των ραγάδων γιατί θα γίνει μανούλα, η Diana μένει στην Κύπρο και ρωτά για τα προϊόντα της Radiant, η Αντζελίνα θέλει γνώμη για την τεχνική ισιώματος στα μαλλιά Brazilian Κeratin Ηair Τreatment, η Αργυρώ ζητά πληροφορίες για το κατάστημα Ιnglot στην Θεσσαλονίκη, η Βίκυ μονίμως ψάχνει ένα καλό προϊόν για τους μαύρους κύκλους…(Τι είπατε κορίτσια; Αν κρατάω τα mail σας; Όλα, ό,τι μου έχετε στείλει ποτέ, από την πρώτη μέρα…)

 

Εντάξει λοιπόν σας ακούω. Και όπως πάντα σας ακούω πάρα πολύ προσεκτικά. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα άρωμα που απογοήτευσε την Effie, ένα άρωμα που αγαπήθηκε από την kat-rap και για μια μάρκα που ανέβηκε στα μάτια της Στέλλας όταν δοκίμασε κάποια από τις σειρές της.

 

Η Effieeffie και η γνώμη της για το Bond No 9 LITTLE ITALY.

 


 

Julia, ευχαριστώ για το δείγμα ΒΟΝD 9 LITTLE ITALY.

Υποσχέθηκα να το δοκιμάσω και να πω τη γνώμη μου και ορίστε.

Κατ ‘αρχάς είμαι δύσκολη στα αρώματα γιατί συλλέγω μινιατούρες αρωμάτων παρά πολλά χρόνια και έτσι μετά τις 3000 (!!! είπαμε τρέλλα!!!) μπορώ να πω ότι λίγα πραγματικά μου αρέσει να φοράω!

Μυρίζοντάς τo εισπράττεις πορτοκάλια και κλημεντίνες μανταρίνια ως νότες κορυφής. Πιο κάτω μυρίζω νέρολι, ελάχιστη όμως οσμή από αυτό το λουλούδι, σαν το ανεπαίσθητο αεράκι που μπαίνει στο σπίτι από το δρόμο που έξω έχει νεραντζιές κλπ. ΜΜΜ, κομψό, λες και συνεχίζεις…10 λεπτά μετά αρχίζεις και μυρίζεις τη βάση musk, όχι κάτι έντονο. 30 λεπτά μετά αναρωτιέσαι που πήγε το άρωμα. Πρόκειται για ένα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ άρωμα που κοστίζει 150 λίρες και πραγματικά εγώ που έχω ΤΡΕΛΛΑ με τα αρώματα της BOND 9 ειδικά το NEW YORK, απογοητεύτηκα. Μετά αναρωτιέμαι ποιος είναι η μύτη… είναι ο Francis Camail, που έφτιαξε το ΛΕΤΡΕΜΕΝΟ Deja Vu Rothenstein, (αυτό με το αγαλματάκι με το Buddha ερωτική συνεύρεση). ΚΡΙΜΑ…

 

Η KatRap και η γνώμη της για το άρωμα Flora by Gucci


Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτό που μ’ άρεσε αλλά και ζήλευα ταυτόχρονα, στη μαμά μου είναι ότι είχε τη δική της χαρακτηριστική μυρωδιά. Εγώ, όποιο άρωμα και να φορούσα, κανείς δεν το πρόσεχε και φυσικά, κανείς δεν το θυμόταν. ’Ωσπου, μια μέρα κι ενώ χάζευα με μια φίλη βιτρίνες στο κέντρο της Αθήνας, μας πλησίασε μια κοπέλα έξω από ένα κατάστημα καλλυντικών, για να μας συστήσει ένα νέο άρωμα. Το promotion ήταν αρκετά πρωτότυπο…Μας πέρασε στα χέρια, υφασμάτινα λεπτά βραχιολάκια ποτισμένα με το νέο άρωμα “Flora, by Gucci” περασμένα μέσα από ένα –τι άλλο?!- μεταλλικό λουλουδάκι…Πολύ χαριτωμένο ήταν! Το κράτησα στο χέρι μου αρκετά, κι όσο πιο πολύ το μύριζα τόσο πιο πολύ μου άρεσε…Κι όπως θα φαντάζεστε, δεν αντιστάθηκα…Μετά από λίγες μέρες, αγόρασα το άρωμα! Κι από τότε, παρόλο που αρκετές φορές έχω μπει σε πειρασμό, δεν το έχω αντικαταστήσει, ίσως μόνο για λίγες ώρες και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις…Και ναι! ’Εχω πλέον, κι εγώ τη δική μου «αρωματική ταυτότητα»…Ακούω κι εγώ κοπλιμέντα για το πόσο ωραία και χαρακτηριστική πια, είναι η μυρωδιά που με συνοδεύει από τις φίλες μου, το αγόρι μου, τη 2χρονη ξαδέρφη του, τη μαμά μου….!! Είναι ένα άρωμα πολύ ιδιαίτερο… «Ζεστό», λουλουδάτο, κοριτσίστικο, φρέσκο κι αισθησιακό… Συνδυάζει διάφορα αρώματα…Σανταλόξυλο, εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι…Η αίσθηση που σου αφήνει είναι πραγματικά υπέροχη… Το αγαπώ!

 

Η Stelask και η γνώμη της για την σειρά του Κορρέ «Κερσετίνη και Βελανιδιά» για Λιπαρά Δέρματα

 

Ξεκινώ λέγοντας ότι ποτέ δεν μου άρεσαν τα προϊόντα Κορρε εκτός ίσως από τις σειρές σώματος γι αυτό νομίζω ότι η άποψη μου, μετά από τόση προκατάληψη έχει μια ιδιαίτερη αξία….

Ας ξεκινήσουμε από την κρέμα ημέρας.  Είναι μια παρά πολύ καλή κρέμα, η οποία έχει όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς, το χαρακτηριστικό φρέσκο και διακριτικό άρωμα των Κορρέ, σχεδόν αδιόρατο, αλλά πολύ αναζωογονητικό.  Λεπτή υφή, κρεμώδους τζελ, που απορροφάται αμέσως.  Μια πολύ μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να απλωθεί καλά, σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.  Το δέρμα μου βελτιώθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες, δεν έβγαλα σπυράκια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχα ερεθισμούς, αλλά κι ότι η κρέμα ήταν επαρκής και στη σωστή σύσταση για μένα.  Ούτε ανεπαρκής αλλά ούτε και βαριά.  Παρατήρησα δε, από πολύ νωρίς ότι οι πόροι στο δέρμα μου, μειώθηκαν εμφανώς, κάτι το οποίο οφείλεται βέβαια και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς.   Ως κρέμα ημέρας τη βρήκα πολύ πολύ καλή! Δεν βάρυνε στο πρόσωπο μου, οπότε η αντηλιακή που ακολουθεί την καθημερινή μου ρουτίνα τώρα το καλοκαίρι, ήρθε κι απλώθηκε άνετα χωρίς λίγδες και γυαλάδες…Νομίζω πως για  το καλοκαίρι, είναι μια πολύ καλή επιλογή για κρέμας ημέρας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεπιφύλακτα.

 

Το σερουμ της σειράς !  Νομίζω ότι αυτό ήταν πραγματικά το προϊόν έκπληξη !  Επειδή χρησιμοποιώ σέρουμ το βράδυ, κι έχω μια άποψη από μεγάλα brands, νομίζω ότι αυτό το συγκεκριμένο, μπορεί να τα συναγωνισθεί επάξια, ειδικά αν θέλουμε ν΄ αλλάξουμε λίγο τη ρουτίνα περιποίησης, προσφέροντας στο δέρμα μας μια εναλλαγή συστατικών ή αν είμαστε σε περίοδο «ισχνών αγελάδων», γιατί ειδικά τα σερουμ κοστίζουν….  Το φόρεσα βράδυ, το φόρεσα πρωί, πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας και δεν βάρυνε το δέρμα μου, δεν το λάδωσε, το βελτίωσε και νομίζω κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ότι ενίσχυσε τη δράση της κρέμας που είχε προηγηθεί. Ειδικά το πρωί ξυπνώντας, είδα σημαντική διαφορά, με το δέρμα μου πιο λαμπερό και φρέσκο, πιο λείο και ομοιογενές.  Θα προτιμούσα να το φοράω μόνο του το βράδυ,  τώρα το καλοκαίρι νομίζω ότι είναι αρκετό και για το χειμώνα θα το έβαζα άφοβα, κάτω από την κρέμα ημέρας ή νύχτας.

 

Η κρέμα νύχτας.  Επίσης ένα πολύ καλό προϊόν!  Λεπτόρρευστο και ενυδατικό.  Καμία σχέση με τις συνηθισμένες βαριές κρέμες νύχτας που φράζουν τους πόρους.  Παρόλο, ότι αναφέρεται ως κρέμα για όλα τα δέρματα, εγώ τη βρήκα μια χαρά να ταιριάζει στο λιπαρό μου δέρμα.   Ωστόσο, τώρα το καλοκαίρι θα προτιμούσα να τη φοράω, όχι κάθε βράδυ, αλλά όταν νοιώθω το δέρμα μου λίγο πιο αφυδατωμένο από τη ζέστη και τον ήλιο ή λίγο πιο κουρασμένο.

 

Άφησα για το τέλος την κρέμα ματιών.  Εκεί είχαμε ένα θεματάκι… Φαίνεται πως κάποιο συστατικό, μου προκαλούσε ερεθισμούς και κάθε φορά που τη φορούσα έκλαιγα μαύρο δάκρυ…. εκεί μάλλον δεν τα βρήκαμε….

 

 

Αν με ρωτούσατε λοιπόν ναι, θα τα αγόραζα !  Αν ήθελα να κάνω μια αλλαγή στην υπέροχη Galenic, έτσι για να σπάσω τη ρουτίνα, θα τα αγόραζα, ασυζητητί δε αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα, θα προτιμούσα το σέρουμ !

 

 

Και εγώ ρωτάω: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα κορίτσια;

 

(Νομίζω ότι αυτά τα review weekends θα είναι ακόμα πιο απίθανα τον χειμώνα, με χουζούρι, κουβερτούλα και καυτή σοκολάτα όταν δεν θα μας κάνει κέφι για εξόδους… Καλά, θα περάσουμε τέλεια!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

36 Σχόλια
  1. @Effie effie: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος με τέτοια αγάπη στα αρώματα που να έχει στην προσωπική του συλλογή 3.000 μινιατούρες! Ναι κορίτσια είναι αλήθεια! Η effie τα έχει! Και νομίζω ότι πρέπει να ανακηρυχτεί η «μύτη» του beautyblog!

  2. @stelask: Με έχoυν εντυπωσιάσει απίστευτα και οι γνώσεις σου πάνω στα προϊόντα περιποίησης αλλά και τα απίστευτα reviews που μπορείς να κάνεις με μοναδική λεπτομέρεια, κάθε φορά που δοκιμάζεις ή προτείνεις ένα προϊόν. Μήπως έχεις σκεφτεί την καριέρα της beauty editor;

  3. @kat-rap: Το ξέρεις ότι είναι οι δικές σου, απίστευτες ερωτήσεις που με έχουν κάνει πολλές φορές να κάνω άλλο post απ αυτό που είχα προγραμματίσει; Έχεις δίψα και θέλεις να τα μαθαίνεις όλα, αλλά να τα μαθαίνεις σωστά και είμαι σίγουρη ότι αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

  4. Καλημέρα!! Κι οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ….:-)
    Κατ’αρχάς, ναι…Η φράση “..Έχεις δίψα και θέλεις να τα μαθαίνεις όλα, αλλά να τα μαθαίνεις σωστά….”, είμαι εγώ, νομίζω…Πρέπει να έχω ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο τελικά…Αλλά, κι εσένα…???!! Οooops!:-D
    Τί ωραία!! Να το καθιερώσουμε λοιπόν…Τα Σαββατοκύριακα, θα γινόμαστε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη…χεχε!! Ωραία δεν είναι ν’ανταλλάσσουμε και μεταξύ μας απόψεις…??! Κι εσύ, πόσα προιόντα να δοκιμάσεις πια…?!Γι’αυτό, είμαστε εμείς εδώ!!
    @Effie-effie(ή αλλιώς “μύτη του beautyblog”) : Πολύ ωραία τα λες!!Περιγραφικότατη!! Πάει όμως, χαντακώθηκε το αρωματάκι…Ας πρόσεχαν…
    @Stelask: Εγώ πάλι, θεωρώ ότι τα προιόντα σώματος του Κορρέ, δεν μπορούν ν’αντέξουν σε καμία περίπτωση τη σύγκριση με αυτά της Αpivita…Δεν ξέρω….Οι κρέμες προσώπου όμως, μου φαίνονται κι εμένα πολύ καλές..!!
    (Και ναι….Μου ήρθε κι άλλη ιδέα….Σύντομα θα έχεις mail μου…:-) )

  5. Πολύ καλή η ιδέα σου! Τώρα έχουμε έναν ακόμα λόγο να ανοίγουμε το pc μας το ΣΚ (ναι είμαι αυτή που φωνάζει στον δικό της το σκ να μην ανοίγουν pc κ να κάνουν πιο ωραία κ δημιουργικά πραγματάκια…όχι ότι πετυχαίνει, αλλά…).

    Υπάρχει κατάστημα Inglot στη Θεσσαλονίκη; Κ εγώ γιατί δεν το έμαθα;; Κ ήμουν 3 μήνες πάνω…ουφ… Εμείς εδώ Αθήνα; Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές κ θα ήθελα τόσο να τα βρω τα προϊόντα τους!

  6. Μύτη του blog, αχαχαχα….

    @ Stelask ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (νυχτός)
    ΓΙα μένα, μια εξαιρετική αγορά.Αλλά ας εξηγηθώ. Ειμαι 38 με ένα ξηρό αλλά όχι ιδιαίτερα αφυδατωμένο δέρμα. Δηλαδή χρειάζομαι μια ωραία λιπαρή συσφικτική κρεμούλα των 25 ε. Εγώ δεν τη βρήκα λεπρορρευστη, αλλά ανακουφιστικά λιπαρή. Αυτή είναι λοιπόν η κρεμούλα για μένα.
    Η κρέμα ημέρας (αν και τη χρησιμοποιώ) δε με ικανοποιεί γιατί δε στρώνει ομοιόμορφα. Θα έλεγα ότι ακόμα και αυτή που προορίζεται για ξηρά δέρματα είναι αρκετά λιπαρή.
    Συνολικά πρόκειται για μια αξιοπρεπή σειρά με κόστος αγοράς των 25+ ε το τεμάχιο, μολονότι διόλου δεν εκτιμώ τα καλλυντικά του κ. Κορρέ…

  7. MAC STUDIO CAREBLEND PRESSED POWDER

    Πραγματικά είμαι σκράπας στο μακιγιάζ. Διορθώνω …ήμουν σκράπας, ως τη μέρα που η gothίτσα του σχολείου μου πρότεινε αυτή τη μαγική πουδρίτσα. Στρώνει τέλεια, καλύπτει καλά, φωτίζει, βοηθάει να στρώσει το ρουζ.
    Άσε που τη βλέπω στα χέρια όλων αυτών των πανέμορφων γυναικών που συνωμοτικά σχεδόν ανοίγουν τον καθρέφτη του μπροστά σε κόσμο να διορθώσουν το μακιγιάζ τους. Όλες MAC κρατούν!

  8. Γεια σας,κορίτσια!Επιτέλους βρήκα μια μικρούλα ευκαιρία να ξαναβρεθώ στην υπέροχη παρέα του BeautyBlog!Αλήθεια,μου λείψατε!Όσον
    αφορά την καινούρια ιδέα για τα Σ/κ.τη θεωρώ τέλεια!Είναι ό,τι καλύτερο,χρήσιμο & κυρίως αληθινό(άρα ανεκτίμητο)να έχουμε περιγραφή & εμπειρίες μακριά από πρόθεση προώθησης προϊόντων από τα μέλη του BeautyBlogClub! Εύγε,εύγε!Συνεχίστε απτόητες!Πολλά φιλιά!Καλό Σαββατοκύριακο!

  9. Τζούλια καταπληκτική η ιδέα σου, συμφωνώ απόλυτα διότι γνώση που δεν μοιράζεται πάει χαμένη! Μπράβο στη φίλη effie-effie για τη συλλογή της κι εμένα μου αρέσουν τα αρώματα και έχω πολλά αλλά το νούμερο που έχεις εσύ είναι εξωπραγματικό!! Συγχαρητήρια!! Το Bond no.9 που περιγράφεις όντως δεν κρατάει καθόλου και γι αυτό πιστεύω ότι τα αρώματα που αγοράζουμε για προσωπική χρήση και όχι μόνο για κάποια συλλογή πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάζουμε ψεκάζοντάς τα επάνω μας και να βλέπουμε τι νότες αναδύουν κατά τη διάρκειά τους και βασικά πόσο κρατάνε!! Έχω κάνει πολλές τυφλές αγορές στο Internet σε αρώματα βάση σχολίων και το μόνο πράγμα που με έχει απογοητεύσει είναι η διάρκειά τους στο δέρμα το οποίο έχει να κάνει με τη χημεία του σώματος.
    Φίλη Kat-Rap συμφωνώ ότι το Flora είναι εξαίρετο άρωμα άλλωστε έχω μια αδυναμία στην παιώνια που έχει στη σύνθεσή του αλλά και ένα άλλο λουλούδιο το osmanthus το οποίο ανθίζει κάθε δύο χρόνια και ο Roger Gallet οσονούπω κυκλοφορεί σειρά βασισμένη σε αυτό. Μόλις το πάρω και το δοκιμάσω θα ενημερώσω άμεσα!!
    Φίλη Stelask κι εγώ συμφωνώ με την κριτική σου για την κερσετίνη του Κορρέ τα δοκίμασα όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει και το vogue είχε δώρο ευμεγέθη δείγματά τους. Για όσες φίλες έχουν πατήσει τα 30 (ηλικιακά και όχι ψυχολογικά) τη συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα!!!
    Φιλιά κορίτσια και καλό ΣΚ

  10. Από το αναφερθέντα προϊόντα μόνο για την κρέμα του Κορρέ μπορώ να πω κάτι σχετικό και μάλλον εντελώς αντίθετο από αυτό που γράφει η Effie. Για μένα η κρέμα αυτή (Κερσετίνη και Βελανιδιά) ήταν μία από τις χειρότερες που έχω δοκιμάσει. Είχα πάρει την κρέμα νύχτας και δεν την είχα συνδυάσει με το σέρουμ. Δεν την απορροφούσε το δέρμα μου με τίποτα! Προσπαθούσα για ώρα να την απλώσω και το αποτέλεσμα ήταν να γίνομαι κάθε φορά κατακόκκινη από το τρίψιμο. Βέβαια έχω λιπαρή επιδερμίδα και ίσως δεν έκανα καλή επιλογή, αλλά θυμάμαι την είχα δώσει στη μητέρα μου (που έχει ξηρή επιδερμίδα) και σε κείνη επίσης δεν είχε αρέσει. Το ίδιο θέμα είχα και με μια άλλη κρέμα της Apivita από τη σειρά First Line. Ίσως τελικά έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για φυτικές μάρκες – εγώ τουλάχιστον εκεί το απέδωσα.
    Και για να μην παρεξηγηθώ, τα προϊόντα και των δύο εταιρειών μου αρέσουν πολύ! Ειδικά κάποια προϊόντα μακιγιάζ του Κορρέ (όπως τα μολύβια ματιών) τα λατρεύω!
    Αν και δεν είμαι πολύ του μπλα μπλα (γενικά στη ζωή μου), μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα και νομίζω θα συμμετάσχω κι εγώ! Πάντως σίγουρα θα σας διαβάζω… Καλή συνέχεια! 🙂

  11. Ωχ λάθος όνομα έγραψα! Η Stelask μας λέει για τον Κορρέ… Ουπς!

  12. Kataplhktikh idea gia ta s.k!!! Mpravo se oles pou exete th diathesh na moirazeste tis empeiries sas!Mprabo kai sto Beauty Blog pou mas dinei to vhma na to kanoume! Tha akousete kai dika mou reviews suntoma!
    Mpravo se oles!!

  13. Καλησπέρα κι από μένα! Πραγματικά υπέροχη ιδέα κ νομίζω ότι θα περάσουμε καταπληκτικά, καθώς θα ακουστούν απόψεις καταναλωτών που είνα πέρα για πέρα αληθινές 😉 Προσωπικά χρησιμοποιώ για περιποίηση προσώπου προϊόντα φαρμακείου..πχ La Roche posay που είμαι πολύ ευχαριστημένη όσον αφορά τα προϊόντα για λιπαρό αλλά και ευαίσθητο πρόσωπο. Σχετικά με το μακιγιάζ, δοκιμάζω διάφορες εταιρίες, αλλά θα συμφωνήσω ότι η ΜΑC είναι μία από τις καλύτερες. Θεωρώ ότι είναι μία μάρκα που λίγο-πολύ όλες έχουμε κ από κάτι. Επίσης, εμπισυεύομαι την Clinique που δν χρησιμοποιεί αρώματα στα καλλυντικά και ενδείκνυται για πρόσωπα ευαίσθητα. Για τα concealer τι προτείνετε;

  14. Για concealer, χωρίς να μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει πολλά, προτείνω αυτό του Κορρέ, το “ideal shade”-Avon που ουσιαστικά είναι βάση, μέικ απ και πούδρα μαζί και χρησιμοποιείται και ως κονσίλερ, και το Τouche Eclat του YSL…

  15. Τέλεια η ιδέα αυτή!!! Εγώ έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προιόντα του Κορρέ και μου “έπεσαν¨καλά στο δέρμα μου που είναι λιπαρό και με τάση για σπυράκια!! Αλλά αυτά που βρήκα τέλεια και μου ταίριαξαν ιδανικά είναι μια σειρά προιόντων της AVON που λεγεται A NEW REJUVENATE και η σειρα για 30+ και η σειρά για 40+ κ από τότε που τα δοκίμασα δεν ταλλάζω με τίποτα!!! Εχω την γνώμη ότι ταπολύτως φυτικά προιόντα δεν είναι αρκετά για ηλικίες απο 35+,αφήστε που μια κρεμα ματιών του Κορρέ με ζάχαρη μου δημιούργησε αλλεργία…

  16. Όσον αφορά τις σκιές, τελευταία χρησιμοποιώ μία τις Estee Lauder (άλλη πολυαγαπημένη μάρκα). Είναι διπλή,μπεζ κ κάπως καφέ, με υπέροχη κ απαλή υφή κ πολύ ωραίο οπτικό αποτέλεσμα κ κρατάει κιόλας. Λέγεται MOCHA, νούμερο 01. Τη συστήνω.

  17. @meba.
    Ανεφερες τη λεξη concealer και θελω να παρω θεση, γιατι εχω δοκιμασει παρα πολλα!
    Απο MAC τα εχω ολα. Αν θελεις διαρκεια, καλυψη και φυσικο αποτελεσμα: Pro Longwear. Aν θελεις φωτεινοτητα, ενυδατωση αλλα οχι πολυ καλυπτικο Select Moisturecover. Για πληρη καλυψη, Studio Finish η’ Studio Sculpt αλλα προσοχη γιατι ειναι βαρια και δημιουργουν πτυχωσεις.
    Το Touche Eclat του YSL που ανεφερε και η KatRap ειναι τελειο προιον για φωτεινοτητα και χρησιμοποιειται με πολλους τροπους, οπως λαμψη στο τοξο, στο περιγραμμα του ανω χειλους κτλ, ομως προσοχη, δεν ειναι για να καλυψεις μαυρους κυκλους.
    Φυσικα η Clinique, Estee Lauder, Dior, Βiotherm, Clarins εχουν εξαιρετικα προιοντα επισης, αλλα αυτα που πραγματικα “εκλαψα” για τα λεφτα μου ειναι Correcteur Perfection της Chanel και καποιο της Shiseido που εχω την εντυπωση οτι καταργηθηκε. Νομιζω οτι σε κουρασα, αλλα ελπιζω να βοηθησα…
    @ΚatRap.
    Ηθελα τοσο πολυ να μου αρεσει το αρωμα Flora, by Gucci για να εχω ως χαρακτηριστικο μου αρωμα…το ονομα μου! Φυσικα το εχω στη συλλογη μου, αλλα ειμαι πιο πολυ στα “βαρια”, ανατολιτικα, αρωματα, με εξαιρεση το Womanity, by Thierry Mugler και ακομα ψαχνω για το Signature Perfum μου!

  18. Αχ πολύ μου άρεσε αυτό να γίνουμε και εμείς για λίγο beauty editor!Τζούλια δεν στο έχω πει ποτέ αλλά σε ζηλεύω πολύ για την δουλειά που κάνεις,θα ήταν κάτι που θα το έκανα και εγώ πολύ ευχάριστα και θα ξυπνούσα με όρεξη το πρωί για την δουλειά!Εγώ αποφάσισα να μιλήσω για μάσκαρα αφού είναι το αγαπημένο μου προϊόν(μετά το ρουζ φυσικά που ακόμη και μες στο σπίτι θα με δεις να φοράω!).Εδώ και χρόνια χρησιμοποιούσα την αγαπημένη DiorShow Blackout,είχε πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα και πραγματικά με ρωτούσαν αν φορούσα ψεύτικες βλεφαρίδες,αλλά ήταν πολύ σκληρή και ειδικά όταν πήρα την αδιάβροχη το διαπίστωσα.Δεν βγαίνει με τίποτα η αδιάβροχη αναγκαζόμουν να τρίβω τα μάτια μου με τις ώρες.Ενίοτε όμως έπαιρνα και άλλες της Lancome και οφείλω να ομολογήσω πως η συνεχής εξέλιξη της μάσκαρα Hypnose (Drama,Precious Cells,Doll Eyes) είναι εντυπωσιακή.Λάτρευα την Drama αλλά αφού δοκίμασα και την Doll Eyes ξετρελάθηκα!Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς να δείχνει ψεύτικο,θρέφει τις βλεφαρίδες μου και επίσης πολύ σημαντικό αφαιρείται πολύ πιο εύκολα το βράδυ που νυστάζω μετά το ξενύχτι!

  19. @Flora : Πραγματικά, αν σ’αρέσουν τα βαριά αρώματα, τότε μάλλον το Flora by Gucci, δε σου ταιριάζει…Η μαμά μου για παράδειγμα, που επίσης φοράει αρκετά βαριά αρώματα, το έχει για καλοκαιρινό……!!!Εμένα πάλι, στο τσακ δε μου φαίνεται βαρύ….Το έχω λατρέψει!!!

  20. @Flora
    Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Ήδη με βοήθησες αρκετά και όντως φαίνεται πως έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα! 🙂 Έχω το Pro Longwear της MAC που ανέφερες. Ομολογώ ότι είναι πολύ καλό. Αλλά επειδή έχω κληρονομικούς κύκλους(οπότε ούτε με τις κρέμες αντιμετωπίζεται πλήρως) θέλω κάτιπου να είναι καλυπτικό αλλά και ενυδατικό, δηλαδή σε υγρή μορφή γιατι θεωρώ ότι γενικά τα άλλα είναι λίγο σκληρά. Πήρα τώρα ένα καινούριο της Clinique, λέγεται line smoothing concealer αλλά ακόμη δν το έχω δοκιμάσει. Έχεις κάποια ιδέα γι’ αυτό;

  21. @meba.
    Δεν το εχω δοκιμασει και πραγματικα θα ηθελα να μαθω τις εντυπωσεις σου, οταν το χρησιμοποιησεις!
    Αυτο που ειναι ενυδατικο και καθολου βαρυ ειναι το nude, του Dior, το χρησιμοποιω για πρωινο μακιγιαζ γιατι στεκεται και μονο του, χωρις να χρειαζεται πουδρες, make up κτλ.

  22. @Flora:
    Το χρησιμοποιούσα την προηγούμενη χρονιά, όντως είναι καλό κ αν θυμάμαι καλά έχει κ δείκτη προστασίας 10, αν κ δν το γράφει. Ένα άλλο με δείκτη spf 15 είναι της Lancome το miracle teint, κάποια στιγμή θα πειραματιστώ κ με αυτό. Προς το παρόν θα δω αυτό της Clinique και θα ενημερώσω 🙂 Πραγματικά υπέροχη αυτή η ιδέα για τα Σαββατοκύριακα!

  23. Χμ!!! Τις απόψεις μας? Θα κάψουμε κόσμο και κοσμάκη …
    Λοιπόν, αρχίζω :
    1> 3-step Clinique : Μπορεί και από τα χειρότερα προιόντα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Μετά το σαπούνι και τη λοσιόν, το δέρμα ήταν σαν να είχε περαστεί με γυαλόχαρτο, και η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια. Αυτά τα χρήματα τα κλαίω…
    2> Μία μάσκαρα της Loreal (δυστυχώς για εμένα αδιάβροχη), που δεν έβγαινε με τίποτα! Τρίψε-τρίψε πάνε τα βλεφαριδάκια μου… Πάλι κλάμα για τα λεφτά…
    3> Μανώ της Chanel : φανταστικά χρώματα, διάρκεια μηδέν. Δοκίμασα ένα, δοκίμασα δύο, δοκίμασα τρία… εεε, δεν φταίω εγώ! Πολυυυυυυυύ κλάμα εδώ, γιατί εκτός από την αγορά τους έπρεπε και κάθε μέρα να φάβω-ξεβάφω νυχάκια…

    Ήρθε η ώρα να παω και τίποτα καλό…
    1> Λατρεύω τα μανώ της Essie! Τέλεια χρώματα, και επιτέλους διάρκεια!
    2> Μάσκαρα Lancome : ¨Ολες μα όλες, είναι εξαιρετικές. Δεν κάνουν κόμπους, δεν σκληραίνουν τις βλεφαρίδες, βγαίνουν εύκολα χωρίς να κλαίω σαν τη Μαρθα Βούρτση κάθε φορά…
    3> Αγαπούσα το make-up Equalizer της Estee και είχα βρει την τέλεια απόχρωση για το δέρμα μου, αλλά διέκοψαν την κυκλοφορία του. Καμμία ιδέα? Στο εξωτερικό, υπάρχουν υπηρεσίες από τις εταιρίες καλλυντικών όπου μπορείς να βρεις τα προιόντα που δεν κυκλοφορούν πλέον, εδώ?
    4> Touche Eclat, YSL : από τα λίγα προιόντα που χρησιμοποιώ για χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα!

    Θα επανέλθω το ερχόμεν ΣΚ, καθώς τώρα με έπιασες απροετοίμαστη!

  24. Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια…!Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι με συναρπάζει η ιδέα του να συμμετέχουμε όλες ενεργά σε κάτι που θα μας βοηθάει να αποφεύγουμε τις “κακοτοπιές” απο προιόντα που θα μέναν για πάντα κλειστά σε κάποιο ράφι πίσω πίσω…και φυσικά μου αρέσει που αυτός ο χειμώνας θα μας βρεί να πίνουμε καφεδάκι (κι ας είναι μπροστά στο pc) και να μιλάμε για όσα μας έχουν απογοητεύσει και όσα μας έχουν ενθουσιάσει.
    Ομως ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, χωρίς να μπορώ να ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί….και συγχωρέστε με αλλα δεν ξέρω αν φταίει που είμαι Παρθενάκι και ψοφάω για οργάνωση ή “φταίει” το γεγονώς οτι είμαστε όλες τόσο ενθουσιασμένες που ξαφνικά γίναμε χείμμαροι!!!
    Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μετά το τρίτο τέταρτο σχόλιο άρχισαν να μπαίνουν πολλά προιόντα στην σύζήτηση και καθώς κατέβαινα παρακάτω, πραγματικά κάπου χάθηκα και αναρωτήθηκα το εξής…Αν μια μέρα μου τελειώσει το κονσίλερ και θελήσω να διαβάσω απο τις νέες μου “Beauty friends” τα σχόλια για αυτό το προιόν…που θα το αναζητήσω;;;Θα πρέπει να μπαίνω και να διαβάζω τα post κάθε σαββατοκύριακου για να δω αν κάποια έχει γράψει κάτι ακόμα για κονσίλερ;;Ισως θα πρέπει να οργανώσουμε τα θέματα/προιόντα.
    Λυπάμαι πολύ αν σας κούρασα και ειλικρινά Beautyblog συγνώμη αν φαίνομαι υπερβολική αλλα με έπιασε άγχος μόλις σκέφτηκα οτι πρέπει να θυμάμαι όλα τα σχόλια απο μνήμης..γιατι αν τύχει και ξεχάσω κάτι…κάηκα!!!!Αντε να ψάξω να το βρώ!!
    Παρθένος = πρακτικό μυαλό, οργανωτική και λίγο τελειομανής..χιχιχιχι

  25. Καλημέρα σε όλες . Πολύ λυπάμαι που δεν είδα το post νωρίτερα αλλά είχα κανονίσει εκδρομούλα – express για το Σαββατοκύριακο χωρίς το laptop μου ( απαράβατος όρος ) κι έτσι βλέπω τα σχόλια και τις κριτικές σας σήμερα το πρωί . Για μια ακόμη φορά έχω εκπλαγεί με το πόσο συντονιζόμαστε όλες , καθώς κι εγώ σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν εκτός από της γνώμη της Τζούλιας να είχαμε κι άλλες γνώμες – κριτικές προιόντων καθώς το προιόν εκείνο που ενθουσιάζει κάποια από εμάς μπορεί να μην έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα σε κάποια άλλη και το αντίστροφο . Τζούλια , η μόνη μου ένσταση σε αυτό το νέο ΄”πείραμα” είναι ότι ίσως θα έπρεπε να κάνουμε τις κριτικές προιόντων μας “θεματικές” , για παράδειγμα κρέμα προσώπου το ένα Σ/Κ , αρώματα το άλλο κλπ . Έτσι , για να υπάρχει κάτι σαν ευρετήριο για όλες εμάς στο οποίο θα μπορούσαμε να ανατρέχουμε όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι καινούριο . Τι λές ?

  26. Τελικά μου αρέσει πολύ που βάζουμε η κάθε μια την πινελιά μας!!Ελπίζω η Τζούλια να μην νομίζει οτι πάμε να την εκθρονίσουμε..χαααχα..Μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε προιοντα που δεν ρισκάραμε να δοκιμάσουμε με φόβο μήπως αποδειχθεί οτι δώσαμε τσάμπα τα λεφτά μας και μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και αυτό το εκτιμούμε ΠΟΛΥ!αλλα πραγματικά πρέπει να οργανωθούμε για να γίνει για μας αυτός ο χώρος το δικό μας on line εγχειρίδιο ομορφιάς!Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πιο ενεργά!!!

  27. pragmatika teleia idea!kai tha moirastw mazi sas thn teleutaia mou anakalipsi: AIRFLASH tou Dior! eimai se trapzei PAraskevi vradu kai vlepw tin koumpara mou, mia frapa, mia freskadoura, les kai koimotan 15 wres! tin rwtisa loipon “ti exeis kanei????” tipota apolytws mou apanta. ola ta exei kanei to AIRFLASH tou Dior! to Savvato loipon prwi prwi piga kai to agorasa kai to foraw. OLOI sto grafeio me rwthsan ti exw kanei! xaxaxqxaa. einai eklpiktiko proion!

  28. Τέλεια ιδέα για weekend relax και ανταλλαγή απόψεων…αγοράζω προϊόντα αφού πρώτα έχω διασταυρώσει reviews και γνώμες!!! Με χαρά μου να μοιραστώ και εγώ κάποια reviews για αγαπημένα προϊόντα και μη!!!

  29. καλημερα …..καλη εβδομαδα! βρε κοριτσια τελικα εχει στην θεσσαλονικη μαγαζι με inglot?μπορειτε να μου στειλετε λεπτομερειες..ευχαριστω πολυ.

  30. Πραγματικά τέλεια ιδέα.
    Το flora by gucci δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά θα το κάνω άμεσα γιατί πάντα ήθελα ένα άρωμα που διαρκεί και σου δίνει τη δική σου ταυτότητα.
    Έχω δοκιμάσει από τη σειρά του ΚΟΡΡΕ ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ την κρέμα ματιών και ήταν απαράδεκτη.Έτσουζαν τα μάτια μου και το σπρέι βούλωνε συνέχεια και αναγκαζόμουν να το ξεβιδώνω.
    Αυτό που είναι καταπληκτικό προϊόν είναι το ELIXIR DE JEUNESSE THΣ GALENIC.Τρομερά δροσιστικό και σε 21 ημέρες όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά.Το δέρμα είναι πιο λαμπερό, χωρίς την ενοχλητική γυαλάδα του λιπαρού δέρματος , κλείνουν οι πόροι και γεμίζουν οι ρυτίδες.Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.
    Τώρα αγόρασα την κρέμα ημέρας και την κρέμα ματιών από τη σειρά BIOPHYCEE της GALENIC αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά.Θα επανέρθω σε κανά μήνα που θα δω τ΄αποτελέσματα.
    Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε κάποια κρέμα για τις πανάδες?
    Eίχα αποφασίσει να χρησιμοποιήσω της GALENIC αλλά μου είπαν ότι καταργήθηκε.Όπως βλέπετε έχω γίνει τρομερή fun κι ευχαριστώ πολύ τη Στέλλα που έγραψε το άρθρο της και μ΄έπεισε να τα χρησιμοποιήσω .
    Θα επανέρθω σύντομα και με άλλα νέα

  31. @Νina Rem: Χαχα!! Παρθενάκι κι εγώ και θα συμφωνήσω πως μου φαίνεται καλύτερη ιδέα να σχολιάζουμε συγκεκριμένα προιόντα ή κατηγορία προιόντων κάθε φορά…

  32. @STELASK ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΤ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 16 ΜL ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ 8 ΜΕ 15 ΕΥΡΩ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ.ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ Σ-Κ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

  33. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΗΣ LANCOME DOLL EYES ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΦΙΛΙΑ

  34. @ELENH Ελπίζω να σου αρέσουν και να μην γίνω η αιτία να αγόρασες κάτι που δεν θα σου ταιριάζει. Κι εγω αυτη τη συσκευασία δοκίμασα και αν μη τι άλλο κραταει αρκετά και είναι ιδανική για ταξίδια.
    @litsapats Χαίρομαι που σε βοήθησα, βρίσκω εκπληκτική τη Galenic και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Ελπίζω να σου ταιριάζουν όπως και σε μένα.
    @beautyblog. Τζούλια μου, νομίζω πως το πιο σημαντικό απ ολο αυτο, δεν ειναι μόνο η ανταλλαγή απόψεων κι εμπειριών και οι γνωσεις που θα λαβουμε η μια απο την άλλη, γύρω απο τα αντικείμενα του πόθου μας. Ειναι ότι θα γίνουμε συνειδητές καταναλώτριες εκφράζοντας τι μας αρεσει και τι μας δυσαρεστει. Η αποψη μας θ΄αποκτήσει δύναμη απέναντι στα brands, κατι που μεχρι σημερα δεν συνεβαινε ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Εσυ με την εμπειρία σου θα γνωρίζεις καλα για τι πραγμα μιλάω. Κι αυτή τη δυναμη μας την έδωσες εσυ, μεσα απο το βημα του beautyblog.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.