Benefit Brow Bar: Για ένα ζευγάρι τέλεια φρύδια

H πρόσκληση που έλαβα πριν λίγες μέρες για την παρουσίαση του νέου Brow Bar της Benefit στo κατάστημα της Sephora, (η Benefit έχει απίθανα kit για τα φρύδια, το δικό μου αγαπημένο είναι το Βrows a- go- go) με έκανε για άλλη μια φορά να σκεφτώ πόσο σημαντικά είναι τα όμορφα, περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια σε μια συνολική εμφάνιση. Είναι τυχαίο άλλωστε ότι πριν από τις ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς και συντήρησης (botox, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες  κλπ κλπ κλπ), κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της μόλις εισχωρήσει στην σφαίρα της αναγνωρισιμότητας το πρώτο που κάνει είναι να «συμμαζέψει» τα φρύδια της;

 

Άπειρα τα παραδείγματα από το εξωτερικό στο μυαλό αυτή τη στιγμή μου έρχονται η Jennifer Aniston και η Elizabeth Hurley αλλά και στο εσωτερικό- δείτε μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου πριν από μια δεκαπενταετία και τώρα. Εκπληκτικό βλέμμα και τότε και τώρα με τη μόνη διαφορά ότι τώρα τα φρύδια της είναι απλά- τέλεια.

 

Είναι αλήθεια πάντως. Τα φρύδια μας, μπορούν να μας «φτιάξουν» ή να μας «καταστρέψουν». Και δεν χωρά αμφιβολία ότι ένα ζευγάρι περιποιημένα φρύδια είναι η επιτομή της εξωτερικής μας εμφάνισης και μάλιστα αυτά είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκτήσουμε από ότι, ας πούμε, να χάσουμε πολλά κιλά ή να αλλάξουμε δραστικά το χρώμα των μαλλιών μας. Αλλά αν η διαδικασία γίνει σωστά η αλλαγή είναι σχεδόν το ίδιο δραστική αφού τα μάτια δείχνουν μεγαλύτερα, το βλέμμα πιο όμορφο, το πρόσωπο πιο συμμετρικό.

 

Πάντως όταν τελικά γίνει η παρουσίαση του Brow Bar της Βenefit, θα έχω πολλά ακόμα να σας γράψω γι αυτό, αλλά προς το παρόν σας έχω κάποια tips μέσα από τις δικές μου εμπειρίες όσο αφορά στο βγάλσιμο των φρυδιών μου με τσιμπιδάκι (είναι η μέθοδος που προτιμώ αντί για κλωστή ή χαλάουα) αλλά πολύ θα ήθελα να μου συμπληρώσετε και εσείς κάτι στα σχόλια, αν κάποια από εσάς είναι ειδήμων σ αυτό τον τομέα.

 

1.    Πριν βγάλετε τα φρύδια σας περάστε τα με ένα πανάκι μουσκεμένο σε χλιαρό νερό. Θα ανοίξουν οι πόροι, θα είναι πιο εύκολο και λιγότερο οδυνηρό.

2.    Δεν υπάρχει πρόβλημα αν θέλετε να βγάλετε κάποιες τρίχες και από την επάνω σειρά των φρυδιών αρκεί να τις βγάζετε με την φορά που φυτρώνουν. Όμως, μην υπερβάλετε ποτέ γιατί είναι πιθανόν οι τρίχες να μην ξαναβγούν ποτέ.

3.    Μην βγάζετε τρίχες στο εσωτερικό των φρυδιών γιατί θα καταλήξετε με κενά στα φρύδια που δεν θα μπορούν να καλυφθούν. Καλύτερα να ψαλιδίζετε τις «ανυπάκουες» τρίχες.

4.     Αν υπάρχουν κενά στα φρύδια σας καλύψτε τα με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών. Επιλέξτε ένα που να ταιριάζει στην φυσική απόχρωση των φρυδιών σας. Κάποτε που μια «ειδικός» μου κουτσούρεψε για τα καλά το δεξί μου φρύδι, ήταν ένα καφέ μολύβι φρυδιών της Clinique που με έσωσε.

5.    Τέλος σταθεροποιείστε το αποτέλεσμα με ένα ειδικό τζελ για τα φρύδια – ένα πολύ καλό τζελ είναι το Brow Gel της Mac.

 

To Brows a-go-go της Benefit

ΥΓ: Καταπληκτικό το review-weekend! Διάβαζα, διάβαζα, διάβαζα και δεν χόρταινα να μαθαίνω τις εμπειρίες σας. Όπως σας είπα και το Σάββατο, νομίζω θα περάσουμε τέλεια και θα αποκομίσουμε απίστευτες γνώσεις η μια από την άλλη!

34 Σχόλια
  1. H υπέροχη, αξεπέραστη Benefit κάνει θαύματα και στα φρύδια…. Εβλεπα στο Λονδινο το brow bar και ζήλευα, αλλά τωρα ευτυχώς υπαρχει κι εδω… Και για να συμπληρώσω με τη δικη μου εμπειρία, υπαρχουν δυο ακόμη ΜΑΓΙΚΑ προιόντα της Benefit που όλοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Το μολύβι φρυδιών που φωτίζει το τόξο και δίνει ένα αποτελεσμα Lifting, το High brow, και το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ concealer ohh la lift. Δεν έχω καλύτερο απ΄αυτό το δευτερο, κορίτσια! Φωτίζει σαν illuminator, καλυπτει τους μαυρους κύκλους και μπαινει οποιαδήποτε στιγμη της μερας το έχεις ανάγκη. Πανω – κατω απο το make up, οποτε νοιωθεις τα ματια σου κουρασμενα ή άτονα, κι επειδη δεν ειναι ενα κοινό concealer που απλα καλύπτει, εχει επισης καλλυντική δραση σαν μιας κρεμας ματιών!!!!

  2. Καλημέρα στα κορίτσια!
    Εδώ είμαι και εγώ. Ένα σ/κ έλλειψα και έγιναν κοσμοϊστορικές αλλαγές…τί να πω? το bb εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και μ’ αρέσει!!
    Σχετικά με το σημερινό θέμα, έχω πάρα πολλά να πω, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη.
    Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μία συγγένεια με τον Κων/νο Καραμανλή τον πρεσβύτερο την έχω…δεν εξηγείται διαφορετικά! Η αποφοίτηση από το λύκειο με βρήκε με φρύδια “Σειχ Σου”, πράγμα που με ενοχλούσε αφαντάστα! Γι’ αυτό και εγώ αμέσως σήκωσα τα μανίκια και άρχισε η αποψίλωση…μα, τρίχα δεν έμεινε!! (Απορώ πώς κυκλοφορούσα τόσο καιρό σ’ αυτή την κατάσταση η γυναίκα!). Η Πάμελα Άντερσον, αλλά στο καστανό και στο πιο ξέφουσκωτο για να φανταστείτε!!! Ώσπου πριν 4-5 χρόνια βρέθηκε ένας κομμωτής, να είναι καλά ο άνθρωπος, ο οποίος με βοήθησε να συμμαζέψω το χάλι μου. Είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών. Και δεν μπορώ να πω, ακόμα και ύστερα από τόσα χρόνια οτι έχουν συνέλθει εντελώς. Πραγματικά, κάποιες τρίχες δεν ξαναβγαίνουν. Γι’ αυτό, εκτός από το σύζυγό μου, έχω παντρευτεί και το μολυβάκι των φρυδιών μου…χωρίς αυτό δεν πάω πουθενά!!!!
    Συμφωνώ απόλυτα με τη Julia, τα όμορφα φρύδια προσθέτουν πολύ στο πρόσωπο. Ύστερα από αυτή την εμπειρία που είχα, μπορώ να το πω με σιγουριά….

  3. Ναι, ας μην μιλήσουμε για τα φρύδια που είχαμε στα ’90’s, ευγενική χορηγία των ’80΄s, που καποιες καλή ωρα σαν κι εμενα έπρεπε να φθασουν τα 00’s για να καταλάβουν, ότι τα πραγματα άλλαξαν… ειναι το μεγαλυτερο μου beauty ολισθημα, γι΄αυτο κι εχουν εξαφανισθει όλες οι φωτο εκεινων των μελανών χρόνων, που “κούνια που μας κούναγε” πιστευαμε, ότι το “φυσικο” ειναι καλύτερο απο το “μαδημένο”….

  4. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!

  5. Pali egrapses!!!! Na poume “Klao Fthinopwro?”
    Eisai thea….Se parakolouthousa olo to kalokairi!!!

  6. Τα φρύδια είναι πολύ πονεμένη ιστορία…η δικιά μου ξεκινάει από πολύ μικρή…τα φρύδια μου είναι φαρδιά αραιά και οι τριχούλες ατίθασες..επί χρόνια των χρόνων πάλευα να τα συμμαζέψω και πέρασα από την φάση του άφρυδου κοριτσιού εκείνης της λεπτής γραμμούλας που ήταν μόδα κάποια εποχή μέχρι της απόλυτης ευθείας και τελικά μετά τον γάμο μου αφού τα άφησα να μεγαλώσουν (κυκλοφορούσα έναν ολόκληρο μήνα σαν τον Καραμανλή) μου τα διόρθωσε η αισθητικός μου πλέον δεν χρειάζομαι ούτε και εκείνη…το μόνο που με βοήθησε ήταν η πολύ εξάσκηση και δύο μολύβια ένα της Dior και έna της Lancome ειδικά για τα φρύδια!

  7. Και εγώ το θέλω ΤΩΡΑ!!! Δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσερ!!!

  8. Πολύ χρήσιμο!! Καλή εβδομάδα Τζούλια!!..

  9. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ Η BENEFIT!!!!!!!!!

  10. Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα κ από εμένα, κορίτσια!!!
    Εκτός του ότι έχει τα πάντα, κ μόνο η συσκευασία του σε ανεβάζει κ ομορφαίνει το νεσεσέρ! Ξέρουμε πόσο κοστίζει;;

  11. Μου δώσατε την καρτα σας χθες το απογευμα στην παραλία , πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα σας,θα την παρακολουθώ!

  12. @meba: E,Βenefit είναι…Οπότε, υποθέτω δε θα είναι και πολύ οικονομικό….

    Πραγματικά, τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να ομορφύνουν τόσο πολύ το πρόσωπο…Είναι πολύ σημαντικά!!
    Θέλει όμως και πολλή προσοχή η περιποίησή τους, μιας και -δεδομένου ότι είναι σημαντικά- αν κάτι πάει στραβά-που δεν είναι και πολύ δύσκολο-,σκούρα τα πράγματα…Προσωπικά, πήγα να την πατήσω με το ψαλίδισμα, τη μέρα των γενεθλίων μου…Ευτυχώς, το έσωσα νωρίς…Τί το’θελα?!Αφού δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου….

    Καλή εβδομάδα!!!!*

  13. ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ…… ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ……. 🙂

  14. Kali ebdomada se oles!Julia poli mas boithas me oles soy tis simboyles!Se eyxaristoyme ke emis antapodidoume me to sinexi diabasma ton post soy!!!

  15. me exeis en8ousiasei afta pou grafeis!!exw trelo thema m ta fridia m…pfff…afta ta benefit den ta exw dokimasei alla afou oles lete pws einai toso kala…8a kanw mia episkepsi sta sephora!!!efxaristouuume poliiii gia tis teleies simvoules!!m aresei poli to blog s!!!

  16. @ meba, kat-rap- nansy- peli: Αγαπημένες μου όλες, λυπάμαι δεν ήθελα να σας μπερδέψω αλλά το brow-a-go-go το έχω φέρει από το Λονδίνο και από ότι ξέρω ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα… εγώ απλά έγραψα ότι είναι το αγαπημέν μου… Τα φρυδάκια σας όμως μπορείτε να τα φτιάχνετε στα νέα Benefit Brow Bar μέσα στα καταστήματα Sephora- προς το παρόν στην Αθήνα και σύντομα και σε άλλες πόλεις. Μόλις έχω νέα για τα Brow Bars, θα σας τα γράψω αμέσως!

  17. καταπληκτικο!!!!!για εμενα που εχω αρχισει το αραιωμα χρειαζεται!!!!

  18. Το μακιγιάζ (ακόμη και) στα φρύδια είναι δυστυχώς μια αναγκαιότητα για μένα διότι η μητέρα φύση μού φύτεψε πάνω από τα μάτια μου ένα ζευγάρι αραιά και χλωμά (wannabe) φρύδια. Οπότε, έχω περάσει από ΟΛΑ τα στάδια πειραματισμού προϊόντων, σχημάτων, stencils, αποχρώσεων κτλ στα υποτυπώδη φρυδάκια μου.

    Για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα το κλασσικό μολύβι φρυδιών της Seventeen, όμως μια μέρα που παρατήρησα με προσοχή και σύνεση παλιές φωτογραφίες μου, απόρησα με το πώς έβγαινα στον έξω κόσμο έτσι: έντονο χρώμα, tattoo effect, εγκεφαλικό,καταστροφή.

    Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές των εκατοντάδων επαγγελματιών και μη του χώρου της ομορφιάς και να αρχίσω να χρησιμοποιώ σκιά αντί μολυβιού. Στη ζωή μου και το νεσεσέρ μου μπήκε για τα καλά το Benefit brows a go-go kit με απίστευτα θετικά αποτελέσματα.

    Η τιμή του είναι υπέρ-ικανοποιητική αν φανταστείτε πως το kit περιέχει:

    Brow zings powder –light-(το χρησιμοποιώ στο μπροστινό μέρος του φρυδιού)
    Brow zings powder -dark- (στο τελείωμα του φρυδιού)
    Brow zings wax (πριν την αποτρίχωση για να είναι «καθαρό το τοπίο», επίσης βοηθά να σταθεροποιηθεί η σκιά, κάτι σαν eyebrow primer δηλαδή)
    Smokin liner (για τις λεπτομέρειες)
    Eye bright (σκιά για το κινητό βλέφαρο για extremely natural looks)
    Brow highlighter powder (κάνει θαύματα)
    Mini tweezers
    Όσο για το brush… με έχει καταβολέψει και από άποψη ευκολίας αλλά και χρόνου!

    Είμαι κατενθουσιασμένη με το προϊόν αυτό, το χρησιμοποιώ ήδη 6-7 μήνες σε καθημερινή βάση και (δεν κάνω πλάκα) φαίνεται «σαν» καινούριο, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.
    Και επειδή, ΟΝΤΩΣ τα φρύδια είναι το σημαντικότερο σημείο του μακιγιάζ σας, αξίζει να επενδύσετε σε ένα προϊόν σαν αυτό.

  19. Αγαπητή Τζούλια καλημέρααααααα,

    Νομίζω οτι οι συμβουλές σου μας κάλυψαν πλήρως,για ακόμη μια φορά!!!…Το Brow Bar της Benefit πρέπει πραγματικά να είναι φοβερό,γι’αυτό και σίγουρα θα το αγοράσω…Αλήθεια η τιμή του ποιά είναι???Αν και με μια μικρή καθυστέρηση (βλέπετε τώρα αρχίζω να μπαίνω στους καθημερινούς μου ρυθμούς, μετά από ένα ΥΠΕΡΟΧΟ καλοκαίρι) θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Φθινόπωρο…

  20. Καλημέρα!
    Δηλαδή, πάω στο μαγαζάκι, κοιτάνε και φτιάχνουν (εάν φυσικά χρειάζεται!) τα φρυδάκια μου?
    Ενδιαφέρον … και πόσο κοστίζει η διαδικασία, για να ξέρουμε?

  21. Πολύ ενδιαφέρον το post για τα φρύδια!Τα όμορφα και κυρίως τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να αλλάξουν όλο το πρόσωπο και να δείχνει πολύ πιο όμορφο.Ελπίζω να έρθει και στο κατάστημα Sephora της Θεσσαλονίκης τα Brow Bars γιατί και τα δικά μου φρυδάκια έχουν τραβήξει τα πάνδεινα.Όσο για την υπέροχη παλέτα,την θέλω και εγώ και ίσως την αποκτήσω αφού υπάρχει περίπτωση να πάω Λονδίνο για λίγες μέρες μέσα στο Φθινόπωρο!

  22. @Ξανθή και Meba: Αγαπημένες όπως είπα και παραπάνω ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα το kit για τα φρύδια brows a -go-go… Περιμένουμε…
    @Angelina: Ναι είναι τέλειο αυτό με το Brow Βar στα Sephora…Ακόμα δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση για να ξέρω τιμές.. Μόλις πάω, θα σας κάνω post για να σας πω την εμπειρία μου και βέβαια και τις τιμούλες!

  23. Ανυπομονώ κι εγώ να μάθω τιμούλα για το Brow Bar…Είναι πραγματικά, πολύ σημαντικό να είναι όμορφα και καλοσχηματισμένα τα φρύδια!! Κι εγώ συγκεκριμένα, έχω μαύρα μαλλιά κι άσπρο δέρμα και μ’αρέσουν τα όχι και πολύ λεπτά φρύδια..Οπότε, χρειάζεται προσοχή για να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα…1-2 φορές που είχα ζητήσει από την κυρία που είχα πάει για τα (ακρυλικά) νύχια μου να μου φτιάξει και τα φρυδάκια, μου τα είχε φτιάξει πολύ ωραία και μου είχε πάρει 7-8 ευρώ…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.