Burberry “Body”: To νέο άρωμα (και όραμα) του οίκου.

Η ιδέα του Christopher Baily, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της μάρκας Burberry ήταν ουσιαστικά απλή. Αυτό που ήθελε ήταν να δημιουργήσει το πρώτο εμβληματικό άρωμα της μάρκας αλλά ακόμα περισσότερο να δημιουργήσει ένα αυτόνομο brand name μέσα στον ίδιο τον οίκο.

 

Η αλήθεια είναι ότι αν και η μάρκα έχει και πολλά και καλά αρώματα (απλά αναφέρω το Brit, το Beat, το London κ.α)  και μάλιστα εδώ στην Ελλάδα πάνε τόσο καλά, που οι limited edition καλοκαιρινές συλλογές Summer πάντα εξαντλούνται, εν τούτοις το όραμά του ήταν να κλείσει σε ένα μπουκάλι όλη την νέα φιλοσοφία Burberry. Kαι αυτό το άρωμα να γίνει στο πέρασμα του χρόνου, το all time classic αλλά και το point of reference του οίκου.

Και αν σας ενδιαφέρει η ταπεινή μου γνώμη, τα κατάφερε. Εχθές, δοκίμασα για πρώτη φορά το Burberry Body και μου άρεσε πολύ, για τους εξής λόγους: α. Είναι ασυνήθιστο δηλαδή, δεν μου θυμίζει κάποιο άλλο. β. Είναι αρκετά έντονο (χωρίς όμως να γίνεται κουραστικό) αυτό ακριβώς που θέλω από ένα άρωμα. γ. Είναι κλεισμένο σε ένα πανέμορφο –πολύτιμο μπουκάλι που χαίρεσαι να το βλέπεις δ. Στις νότες του περιλαμβάνει εκτός των άλλων ροδάκινο, , ρόδο, βανίλια, σανδαλόξυλο και musk που είναι κάποιες από τις αγαπημένες μου νότες, αλλά σε τέλεια δοσολογία. Και τέλος,  το όνομά του: Απλό περιεκτικό, to the point, το “Body” εκτός από το άρωμα, μπορεί να σου φέρει στο μυαλό και μια από τις εμβληματικές πλέον καπαρντίνες του οίκου, που όλες κάποια στιγμή ίσως θα θέλαμε να αγκαλιάζει το… body μας

 

Ο ίδιος ο Christopher Bailey δήλωσε για την έμπνευση του:
“Δουλεύουμε πάνω σε αυτό εδώ και μερικά χρόνια, το Burberry Body είναι πολύ περισσότερα από ένα άρωμα, είναι η μεγαλύτερη προώθηση που κάναμε ποτέ.  Μια προώθηση που ενσωματώνει όλο το μοντερνισμό και την κληρονομιά του σημερινού Βρετανικού οίκου, αντανακλώντας όλες τις όψεις που αποτελούν τον κόσμο Burberry. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι εμβληματικό, μοναδικό και ξεχωριστό – βάζοντας στο επίκεντρο τη νοοτροπία και την ενέργεια της καμπαρντίνας – συνδέοντας οτιδήποτε κάνουμε, από μουσική, συλλογές, αφή, οσμή, τα καταστήματά μας, τις διαδικτυακές πλατφόρμες και κοινότητες.  Ενώνουμε όλα τα είδη κοινού και τους δίνουμε μια πολύ ξεκάθαρη άποψη.”

Eίναι αλήθεια ότι το Burberry Body είναι το πιο πιο αισθησιακό και θηλυκό άρωμα του οίκου μέχρι τώρα. Και για να ολοκληρώσω με τις νότες του, περιλαμβάνει επίσης φρέζια, ίριδα, ξυλώδες κασμίρ,  και  κεχριμπάρι ενώ το μπουκάλι που μπορείτε να το δείτε και παρακάτω στο μικρό βιντεάκι είναι απλά ένα κομψοτέχνημα.

 

Στην διαφημιστική καμπάνια του αρώματος τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Βρετανίδα Rose Huntington-Whiteley,  η οποία έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν απίστευτα τον τελευταίο χρόνο (έχει πάρει μέρος και στην καμπάνια του μακιγιάζ Burberry, είναι μοντέλο των Victoria Secret ενώ πήρε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Megan Fox τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Transformers). Δημιουργός είναι ποιος άλλος; Ο Μario Testino (καλά κοιμάται ποτέ αυτός ο άνθρωπος;) και η παραγωγή έγινε στο Λονδίνο κάτω από το άγρυπνο μάτι του Bailey.

 

Ρίξτε τώρα μια ματιά, behind the scenes, στην δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας:

 

 

Το Burberry Body θα το βρείτε σε Eau de Perfume αλλά και σε πιο έντονη εκδοχή Intense και οι τιμές του ξεκινούν από 60Ε έως 110Ε .

 

 

Ουπς! Πάνω που ήμουν έτοιμη να ποστάρω το κείμενο, έπιασε το μάτι μου πέντε αρωματικά δείγματα Burberry Body…Ε, εντάξει δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, θα προτιμούσα να σας είχα πέντε αρώματα σε κανονικό μέγεθος, αλλά αν δεν το δοκιμάσετε πρώτα, πως θα ξέρετε αν σας αρέσει; Καλά δε λέω; Οπότε όποια από εσάς θέλει να δοκιμάσει, σχόλιο παρακαλώ από κάτω και που ξέρετε; Μπορεί κάποια στιγμή να έχουμε και το κανονικό μέγεθος…

 

To βράδυ, σε αυτό το post, θα σας πω ποιές πέντε θα το δοκιμάσετε…

 

92 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Πρώτη σήμερα? Ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνεις!

  2. Εγώ εγώ θέλω να το δοκιμάσω και μετά να πω του άντρα να μου το κάνει και δώρο 😀

  3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!

  4. Καλημέρα Τζούλια και κορίτσια!! Λατρεύω τα αρώματα του Burberry είναι όλα πολύ ταιριαστά με τη χημεία του δέρματός μου και κρατάνε επίσης πάνω μου πολύ. Μια ενημέρωση για όσες δεν κερδίσουν: στο site του Burberry στο facebook (www.facebook.com/burberry) εάν κάνεις like και συμπληρώσεις τα στοιχεία που σου ζητηθούν σε βάζουν σε λίστα και σου στέλνουν το δείγμα δωρεάν!!
    Εγώ ήδη γράφτηκα και περιμένω εναγωνίως!!!
    Ελπίζω η πληροφορία να σας φανεί χρήσιμη κορίτσια!!!

  5. Καλημέρα, μόλις παρέλαβα το δώρο μου, και πιστεύω θα το λατρέψει..
    Είναι έκπληξη, δεν το ξέρει ακόμη.
    Αλλά πιστεύω κι ένα δειγματάκι body δεν θα τη χαλάσει.
    Πως πέφτει το μάτι σου έτσι, δεξιά κι αριστερά ; Μας έχεις συνέχεια στην πρίζα.

    Ευχαριστούμε!!

  6. Ήδη νιώθω να το μυρίζω ! Πρέπει να είναι πολύ όμορφο ! Ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνεις Julia 🙂 Καλημέρα σε όλους!

  7. από τη στιγμή που διάβασα τη δική σου άποψη..ενα είναι σίγουρο…θέλω όχι απλά να το δοκιμάσω…αλλά και να πάω να το πάρω…οι δε νότες που είπες ότι περιλαμβάνει..μόνο αδιάφορει δε με αφήνουν μιας που τα αρώματα που μου αρέσουν, παίζουν σε αυτές τις νότες!!!! σ’ευχαριστούμε για τις ωραίες πληροφορίες!!!!!!

  8. Νομίζω οτι αυτό το άρωμα θα μου ταιριάζει πιο πολύ απ’οσα έχω πάρει μέχρι σήμερα.Αν ξεπερνάει το London τοτε σίγουρα τα σπάει.Καλημέρα

  9. Καλημέρα, Τζούλια μου! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι ο οίκος έχει πολύ ωραία αρώματα (ομολογώ ότι κάποια στιγμή είχα πάρει δώρο στο φίλο μου το αντρικό Brit και τελικά κατέληξα να φοράω εγώ – τόσο ωραίο ήταν)! Η συσκευασία του είναι πολύ εντυπωσιακή, μου αρέσει ιδιαίτερα το πουγκάκι που βλέπω! Well done! 🙂

  10. μμμμ…. Burberrys δεν έχω φορέσει ποτέ. Να η ευκαιρία μου ίσως! Καλημέρα ΤΖούλια!

  11. καλημερα
    θελω να δοκιμασω και εγω το δειγμα……………………

  12. λογο των οικονομικων μου ποτε δεν αγορασα burberry.ελπιζω να δοκιμ ασω σημερα

  13. Καλημερούδια σας!
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά μέχρι τώρα τα αρώματα Burberry δεν μου ταίριαζαν καθόλου, και ούτε κρατούσαν …
    (Ενημερωτικά, οτιδήποτε Calvin Klein, Gucci & Ralph Lauren περιέργως ταιριάζει απόλυτα με το δέρμα μου … Αχ, αυτό το Ralph Lauren “Turqoise” που βρίσκω μόνο στην Αγγλία!).
    Αυτό το Body όμως, σαν να με εμπνέει για να το δοκιμάσω…

  14. @Mariag: Είσαι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!!! Είναι η πληροφορία που θα ανέβαζα και εγώ στην σελίδα του bb στο facebook σήμερα και με πρόλαβες!! Καλά λέω εγώ, ότι τα κορίτσια (και γιατί όχι; )και τα αγόρια μου, είναι τα πιο έξυπνα, ενημερωμένα και κατατοπισμένα από όλους!!! Αν θέλεις γράψτο εσύ στη σελίδα του bb στο fb, και μπορεί να έχω και για εκεί εκπληξούλα…

  15. @georgebas: Χαίρομαι πολύ Γιώργο! Περιμένω να μου πεις και εντυπώσεις όταν τα δοκιμάσει!!

  16. Kalimera se oles kai se olous!
    Kati omorfo mou murizei simera…
    Palaiotera eixa foresei to Weekend. Mou to eixan kanei dwro kai telika mou arese. Den kserw an tha to ksanaepairna, pantws opote to ksanamurizw, mou erxontai anamniseis apo tin epoxi pou to forousa, den einai kai ligo auto.
    Fetos to kalokairi pira to The Beat, se mia uperoxi suskevasia, me ena neseser se leuko loustrini kai dwro tin krema swmatos twn 100ml.
    Tairiakse polu wraia me to derma mou, exei diarkeia, xwris na ginetai kourastiko me ti zesti.
    To neo arwma to BODY fainetai uperoxo kai den tha elega oxi se ena deigmataki, gia na apofasisw an tha to sumperilavw stin xeimerini mou sullogi…:-)

  17. Nomizo pos i Burberry me vriskei poli sumfoni me to dimiourgima tis.. Minimalistiko mpoykali ma toso aplo kai alithino! Ekanan kali douleia para ta 2 xronia pou tous pire! kalimeraaaa

  18. Kαλημέρα φιλενάδα….
    Ο οικος Βurberry είναι ο αγαπημένος μου!
    Το συγκεκριμένο άρωμα θα ήθελα πραγματικά να το δοκιμάσω αν και είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλειο καθώς εμπιστεύομαι τα όσα γράφεις!
    Φιλιά
    Δέσποινα

  19. Τζούλια καλήμερααα!!!
    Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών σου θα ήθελε να έχει την μεγάλη συσκευασία του αρώματος, μετά από το εξαιρετικό άρθρο που έγραψες. Αλλά και λίγες σταγόνες από αυτό το μαγευτικό άρωμα θα ήταν πολύτιμες (γιατί κακά τα ψέματα αλλό να διαβάζεις για κάτι και να προσπαθείς νοητά να το αισθανθείς και άλλο να το αισθάνεσαι πραγματικά).
    Καλή επιτυχία!!!

  20. υπεροχη ευκαιρια!!!αλλωστε μια δοκιμη παντα πειθει!!!thanks

  21. prepei na einai teleio!!!!emena genika mou aresoun poly ta aromata tis Burberry!!!!opote ena deigmataki tha to ithela polyyyy!!!!!:-)

  22. Πο πο τι μου θυμισες!!!η νονα του αδερφου μου δουλευε στα hondos και συνεχεια μας εδεινε δειγματακια!!παντου υπαρχει 1 burberry!!!

  23. Θέλω και εγώ!!!!! Μια δοκιμή νομίζω οτι αξίζει!

  24. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ.

  25. Καλημέρα και από μένα!!! Όταν διαβάζω τις περιγραφές σου για τα αρώματα μπαίνω σε τρελό πειρασμό. Αλλα μετά σκεφτομαι πως ειδικά τα αρώματα είναι θέμα δέρματος..ακόμα και να δώσεις μια μικρή περιουσνα, αν δεν σου “κάτσει” είναι δράμα! Και έχω ζήσει πολλά τέτοια δράματα. Γι αυτό λοιπόν τα δείγματα είνια η καλύτερη λύση!!!
    Αντε καληmorning να εχουμε!

  26. Εμπιστεύομαι απόλυτα την Burberry στα αρώματα…Το Burberry London όσα και αν έχω δοκιμάσει πάντα το λατρεύω και το ξεχωρίζω!Για να δούμε και το Burberry Body πώς θα’ναι 🙂

  27. αχ αυτό το άρωμα….δεν το έχω μυρίσει ακόμα (άτιμη δουλειά δώσε μου λίγο ελεύθερο χρόνο) αλλά είναι από τα λίγα που μου κίνησαν την περιέργεια…σίγουρα αν μου αρέσει θα το πάρω ή ακόμα καλύτερα θα πω στον καλό μου να μου το πάρει μιας και πλησιάζει η επέτειος του γάμου μας….
    υ.γ. με άκουσε όλο το γραφείο να τσιρίζω από τα γέλια όταν διάβασα το σχολιάκι για τον Testino…φιλιά από τη βροχερή Θεσ/νίκη!!

  28. ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΤΑ BYRBERRY KAI TA ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΥΧΝΑ!!!!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΣΟ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ!!!!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.

  29. Καλημέρα Τζούλια, συγχαρητήρια για τα υπέροχα άρθρα σου!!..

  30. Καλημέρα Τζούλια μου! Η αλήθεια είναι ότι απο την μπρώτη φορά που το είδα αυτό το άρωμα μου έχει κολλήσει και δεν ξέρω γιατί……!!!! συνήθως δεν πέφτω έξω…. και φυσικά θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!!!!

  31. Καλημέρα!!! Από την τόσο ζωντανή περιγραφή σου πρέπει να είναι πολύ ωραίο άρωμα!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! 🙂

  32. Καλησπέρα Τζούλια μου!
    Διαβάζω το beautyblog εδώ και πολύ καιρό..
    Ειλικρινα συγχαρητήρια!
    Και σ ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνεις να μαθαίνουμε για οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί!
    Είσαι υπέροχη!
    Φιλιά απ την όμορφη Θεσσαλονίκηηηη <3

  33. καλημερα σε ολεΣ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ BURBERRY. . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ BODY !!!

  34. Καλημέρα κι από μένα,κορίτσια!My dear Julia,με την περιγραφή σου μας έκανες να θέλουμε όλες να δοκιμάσουμε το νέο άρωμα!Είμαι κι εγώ σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον αντάξιο της φήμης του οίκου καθώς του χρόνου που αφιέρωσαν στη δημιουργία του.Εξάλλου το τέλειο μπουκάλι & το συνοδεύον(!) video προδιαθέτει έντονα γι΄αυτό.Φιλιά σε όλη την παρέα!

  35. καλημέρα!!!και εγω θα ηθελα να δοκιμασω αυτο το αρωμα!!!!

  36. Καλημερα! Μιας και μιλαμε για τα αρωματα Burberry, μηπως ξερετε εαν εχει καταργηθει το Brit Gold? Πολυ ιδιαιτερο αρωμα και επισης δεν μοιαζει με κανενα αλλο, ουτε καν με το ιδιο το Brit. Julia, αν κρινω απο το TOP 5 σου, πιστευω οτι θα σου αρεσε κι εσενα! Αληθεια το ξερεις???

  37. Καλημέρα κορίτσια . Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα αρώματα της εταιρείας αλλά και φέτος δοκίμασα για πρώτη φορά το body lotion του “Beat” και το βρήκα ιδανικό για τις ζεστές μέρες που και θέλεις να μυρίζεις όμορφα και δεν θέλεις τη βαριά μυρωδιά ενός αρώματος που έτσι κι αλλιώς σε εγκαταλείπει σε λίγο . Για να δούμε και το “Body” …

  38. Μακράν μπροστά από αρκετούς οίκους στα αρώματα.Σίγουρα το καινούριο επίτευγμά του αξίζει να μπούμε στη διαδικασία του “περίμενε”.

  39. Εγώ, εγώ θέλω ένα! Μου αρέσουν πολύ τα αρώματα του οίκου και έχω δοκιμάσει αρκετά μέχρι τώρα με αγαπημένα μου το Beat και το Burberry Summer. Έχουν πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά ούτως ή άλλως και κάθε φορά που τα φοράω με ρωτανε τι είναι. Σίγουρα και αυτό θα είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο απο τα άλλα.

  40. καλημέρες σε όλα τα κορίτσια , και πολλά φιλιά στην Θεσσαλονίκη! Εδώ στα Χανιά δεν βρέχει(ευτυχώς) όμως ο κόσμος έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες τις δραστηριότητες του και καταλαβαίνεις πως το καλοκαιράκι πέρασε… 🙁
    Φεύγω για μάθημα κατσκευής κοσμημάτων με μέταλλο και σεμινάριο για προώθηση επιχειρήσεων αλλά πριν φύγω ήθελα να πω πως από Burberry έχω δοκιμάσει μόνο το Deodorant perfume natural spray το οποίο είναι τέλειο και το κουβαλάω συνέχεια στην τσάντα μου και δυστυχώς μου τελειώνει…. Το άρωμά του φανταστικά διακριτικό και ιδιαίτερο!! Φιλιά Τζούλια!!

  41. Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω!!!! Φιλιά <3

  42. Για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα κάποιο άρωμα του οίκου Burberry,αυτό όμως θέλω πολύ να το δοκιμάσω,το γεγονός ότι είναι έμπνευση του υπέροχου Christopher Bailey και ότι πρωταγωνιστεί η θεά Rosie στην καμπάνια του αρώματος είναι 2 πολύ καλοί λόγοι για να προσέξεις αυτό το άρωμα!Από εκεί και πέρα είναι στο γούστο του καθενός αν θέλει να το αποκτήσει.Ελπίζω να μπορέσω να το μυρίσω σύντομα και να μπορώ να εκφέρω άποψη!

  43. @Flora: Μπράβο Flora μου, που το θυμήθηκες το Brit Gold; Κατ αρχήν ήταν limited edition και κατά δεύτερον έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια – τουλάχιστον στην Ελλάδα… Και ναι, ήταν πράγματι ιδιαίτερο άρωμα… Φαντάζομαι περισσότερα θα μπορούσε να μας πει η Effie-effie… Να διαβάζει άραγε;

  44. Πολλά ακούγονται γι’ αυτό το άρωμα τελευταία. Για να δούμε…

  45. Thanks gia to dwraki, prepei na einai polu kalo, i Burberry vgazei idiatera arwmata!

  46. Ακουγεται πολύ ωραίο το άρωμα! Θα ήθελα να το δοκιμάσω και να σας πω εντυπώσεις!

  47. Ναι!! Θέλω να το δοκιμάσω!!
    Fingers crossed ;P

  48. as dokisamoyme estw ena deigmataki giati sthn real ekdosi apokleiete na to dokimasw…..filia

  49. Για σας κοριτσια χτες ημουνα σε ενα πολυκαταστημα δεν σας κρυβω πως τρελαθηκα με τις κολωνιες δοκιμασα 6 αρωματα το ενα καλητερο απο το αλλο.!!!!!δυστυχος δεν αγορασα μονο χαζευα…μμμμμ…

  50. na kai kati kalo mesa sti mera mias k ola apto proi de m pane kala, sikothika aron aron egina mouskema aptin vroxi, m kopsan to internet k katepektasi etrexa ston ote…..tespa!teleio fenete!ennoeite tha thela na to dokimaso!as allaksei h tixi m simera….please!

  51. φαινεται τελειο,ανυπομονω να το μυρισω,αν ειμαι η τυχερη

  52. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!!

  53. @Flora: Το Burberry brit Gold εκτός από e-bay που σίγουρα κάτι θα βρεις ψάξε και στο γερμανικό Amazon κι εκεί θα βρεις κάτι. Υπολόγισε περίπου 100 με 110 ευρώ + μεταφορικά άλλα 10-15 για τα 100ml. Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό κάνε ένα κόπο. Σε ελληνικό site δοκίμασε το e-aromata νομίζω έχει το 50ml διαθέσιμο στα 70 ευρώ και χωρίς μεταφορικά ακόμη το perfume247.gr όπου μπορείτε να βρείτε ότι παλιό και ξεχασμένο συμπεριλαμβανομένου και του turquise του Ralph Lauren και τέλος ένα site που βρήκα τελευταία είναι το Amazona-beauty.gr το οποίο όπως λέει έχει και κατάστημα στο Αιγάλεω.
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο!!

  54. @Mariag: Α πα,πα, α πα, πα… κάθε μέρα ανακαλύπτω και μια ακόμα (real) beauty editor!! Α π ί σ τ ε υ τ ο!

  55. Αχ Τζούλια !! τι να κάνουμε που είμαστε φιλομαθείς !! και για ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά (και προσωπικά για εμένα με αρώματα) είμαστε έτοιμες ανά πάσα στιγμή για να προσφέρουμε τη γνώση μας απλόχερα!! Φιλιά πολλά!!

  56. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΜΟΝΟ 3-4 ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

  57. Αγαπημένες μου! Εσείς που θα δοκιμάσετε τo άρωμα Burberry Body είσαστε οι:

    Χριστίνα (nbronexristina)
    Flora
    Anna Sylivestrou
    ΝΑΝΣΥ
    Maria Angelidou

    Συγχαρητήρια! Περιμένω τα στοιχεία σας στο [email protected]

    Φιλάκια!!!

  58. kerdisaaaaaaaaaa!!!!!eyxaristo eyxaristo eyxaristoooooooooooo!!!!! 🙂
    esteila ta steixeia mou sto mail elpizo na to elabes!!!!
    a!!! eyxaristooooooo!!!:-)))

  59. μμμμ… μας έφτιαξες πάλι :)) θέλω κι εγώ παρακαλώ!

  60. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

  61. @Julia.
    Ευχαριστω παρα πολυ! Μολις το δοκιμασω θα σου στειλω σχολια…
    @Mariag.
    …εχω μεινει αφωνη! Σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες!

  62. Ευχαριστώ!!!! τέλειο δωράκι!! Περιμένω με αγωνία!
    @Flora: Δεν κάνει τίποτα !! Κι εγώ παθαίνω φλασιές και θυμάμαι αρώματα που φορούσα προ αμομνημονεύτων χρόνων και τα ψάχνω να τα βρω τώρα που έχουν καταργηθεί!!

  63. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΩΜΑ.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!!

  64. καλημερα,μολις ειδα οτι ειμαι μια απο τις τυχερες,ανυπομονω να δοκιμασω το αρωματακι.ευχαριστω

  65. Kalimera koritsaki mou omorfo!!! Hmouna proxthes se ena polukatastima….dokimasa to Burberry body!!! Wraio, apalo san arwma… Exei vevaia kai foveri suskeuasia!!! Koritsia na to dokimasete!!!

  66. @ Mariag: Εάν βρω το turqoise, θα σου στήσω αδριάντα!

  67. ……ροδάκινο, , ρόδο, βανίλια, σανδαλόξυλο και musk σίγουρα θα το δοκιμάσω…Πρέπει να είναι υπέροχο!!!

  68. Μου το έκανε δώρο ο άντρας μου και είναι πραγματικά καταπληκτικό…!!!!!

  69. Αγαπημένη Τζούλια,

    Πρώτα απ’ όλα θέλω να σε ευχαριστήσω για το δωράκι που ήρθε μαζί με το Burberry Body, ήταν μια πραγματική έκπληξη!!! (είσαι μέσα στο μυαλό μου το ήθελα πολύ!!)
    Λοιπόν όσον αφορά το άρωμα δυστυχώς θα στενοχωρήσω τον κο Bailey διότι για το promotion που έγινε για το συγκεκριμένο προϊόν, το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις προσμονές που είχα.
    Η εμφάνιση του αρώματος, η συσκευασία και όλα τα λοιπά όπως φαίνονται στην διαφήμιση όπως και η Rosie είναι καταπληκτικά και το όλο project είναι πολύ προσεγμένο και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.
    Για το λόγο αυτό και η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη όταν το δοκιμάζεις.
    Προσωπικά περίμενα κάτι πολύ πιο πρωτότυπο από το κοινό φρουτώδες – ξυλώδες – Musk αλλά πριν το δοκιμάσω σκέφτηκα ότι δεν θα είναι και τόσο κακό!
    Λάθος μέγιστο διότι από την αρχή στο άνοιγμα μυρίζει έντονα ροδάκινο με λίγες νότες βανίλιας σαν παιδικό αφρόλουτρο (το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά όχι το αναμενόμενο από αυτό το concept).
    Μετά από περίπου 15-20 λεπτά που φεύγει το πρώτο κύμα και αρχίζουν να μυρίζουν οι μεσαίες νότες το δέρμα μου μύριζε βουλγάρικο τριαντάφυλλο ( με πολύ αμυδρές νότες ίριδας) και πραγματικά μου έφερε πονοκέφαλο. Ο μόνος λόγος που δεν πήγα να πλυθώ είναι γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να υπομείνω το βασανιστήριο για το τελικό αποτέλεσμα.
    Έπειτα λοιπόν από καμιά ώρα που άρχισαν να αναδύονται οι νότες βάσης το δέρμα μου μύριζε έντονα musk, ούτε βανίλια ούτε ξύλο, ούτε τίποτε άλλο, και μάλιστα μου θύμισε κάτι παλιά αντρικά Musk αρώματα το όνομα των οποίων μου διαφεύγει τώρα.
    Η διάρκεια του αρώματος είναι αρκετά μεγάλη, πάνω από έξι ώρες εγώ δεν άντεξα άλλο όμως και το ξέβγαλα από πάνω μου.
    Λυπάμαι που ίσως δεν είναι το σχόλιό μου αυτό που περιμένουν τα κορίτσια να ακούσουν όμως κι εγώ πραγματικά λυπήθηκα διότι τα αρώματα του Burberry μου αρέσουν και ειλικρινά είχα αγωνία για την καινούρια αυτή δημιουργία του οίκου.
    Πάντως εμπορικά πιστεύω ότι θα κάνει επιτυχία διότι είναι σχετικά απλό στη σύνθεσή του και εάν σου αρέσει η μυρωδιά του τριαντάφυλλου τότε αξίζει μια δοκιμή, έστω και αποτυχημένη.
    Τζούλια ευχαριστώ και πάλι για το δωράκι και για την ευκαιρία που μου έδωσες να δοκιμάσω το Burberry Body και ελπίζω να βοήθησα λίγο με την κριτική μου.
    Φιλιά πολλά!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.