Review Weekend: Μάσκαρα στο μικροσκόπιο!

 

 

Λοιπόν, άλλο post είχα προγραμματίσει για σήμερα για να ξεκινήσει ένα ακόμα review weekend (σκαλίσαμε το νεσεσέρ της Κατερίνας και είναι απίθανο- θα σας το δείξω το επόμενο Σάββατο) αλλά μας έτυχε μια επείγουσα κατάσταση αφού η φίλη μας η Marialena, ψάχνει για μάσκαρα και δεν θέλει να κάνει αγορά,  αν πριν δεν ακούσει τα σχόλια μας.

 

Να τι ζητάει η MarialenaA:

kalimera Julia!!! ti m kaneis??? thelw mia xari…mias pou sigoura ;eite esi,eite kapoia aptis ipoloipes 8a 3erei… thelw na m protineinete mia kali maskara pou na tonizei men tis vlefarides, alla na min afinei kompakia!!!!! perimenw!!! euxaristw!!:))

 

Kαι τώρα δείτε τι απαντά η MariaA

 

Η τέλεια βλεφαρίδα

 

Δεν έχω παράπονο. Η φύση και το DNA με έχουν προικίσει με αρκετές και σχετικά μακριές βλεφαρίδες όμως επειδή έχω ανοιχτόχρωμο δέρμα, μαλλιά και άρα και βλεφαρίδες εάν δεν φορέσω μάσκαρα κανείς δεν τις βλέπει!!

Για μένα το κυνήγι της τέλειας βλεφαρίδας και άρα της τέλειας μάσκαρα είχε να κάνει με το πλούσιο χρώμα και φυσικά και μια ενίσχυση σε μήκος και όγκο δεν έβλαπτε.

Δοκίμασα λοιπόν πολλές και για να μη μακρηγορώ το ΤΟΡ3 κατ’ εμέ είναι:

 

1. DIORSHOW EXTASE: πραγματικά κάνει τα πάντα! Μεγαλώνει, μακραίνει και με τη μια δίνει πλούσιο χρώμα. Το βουρτσάκι με έχει βολέψει εξαιρετικά. Για όσες προτιμούν τις χρωματιστές βλεφαρίδες αξίζει να δοκιμάσουν και την απλή DIORSHOW στο τυρκουάζ που έχει. Είναι πραγματικά ανεπανάληπτο! Το μόνο μείον της είναι ότι ξεραίνεται πολύ γρήγορα και ούτε το κόλπο με την Coca cola σώζει την κατάσταση για αρκετό καιρό.

 

2. ESTEE LAUDER SUMTUOUS: Πραγματική έκπληξη, τη δοκίμασα αρχικά από δώρο σε περιοδικό και την υιοθέτησα. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις την extreme multiplying & lifting. Προσωπικά παίρνω τη Lifting διότι επιπλέον μου ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και το βουρτσάκι είναι πολύ καλό στην εφαρμογή, πιάνει όλες τις βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο μικρές. Καλά λόγια επίσης έχω ακούσει και για τη Magnascopic της ίδιας εταιρείας.

 

3. LANCOME HYPNOSE : Έπαιρνα τη DRAMA και τώρα σκέφτομαι να πάρω και τη DOLL EYES διότι τη δοκίμασα στο κατάστημα και έμεινα έκθαμβη. Θα την προτιμήσω στην επόμενη αγορά μου οπωσδήποτε.

 

Ένα ακόμη κόλπο που έχω εφαρμόσει είναι η βαφή βλεφαρίδων σε αισθητικό για όσα κορίτσια αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα μ’ εμένα, πραγματικά με τη βαφή αυτή (που είναι ημιμόνιμη, σε 1-1,5 μήνα έχει φύγει) ανακάλυψα βλεφαρίδες που δεν ήξερα ότι είχα. Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι που στη θάλασσα θέλεις να είσαι και φυσική και περιποιημένη μαζί και ταυτοχρόνως!!

 

Φιλιά

 

Πριν σας αφήσω να βοηθήσετε το Marialenaki θέλω να σας πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω πόσες από εσάς το ξέρετε αλλά η Demi μας, έχει το δικό της blog ομορφιάς, το http://makeyourselfupwithdemi.blogspot.com/που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πολύ και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το παρακολουθείτε. (Κάποια στιγμή πολύ σύντομα θα σας κάνω και ένα ξεχωριστό post για τα κορίτσια μας που έχουν blog…). Αξίζει να δείτε τη σελίδα της και να την παρακολουθείτε, ενώ αυτή τη στιγμή η Demi έχει ποστάρει ένα πραγματικά εξαιρετικό review για την σκιά Max Factor και τα lip gloss- πυργάκια της Sephora, που κέρδισε απότην ξεκαθάριση του νεσεσέρ και είμαι σίγουρη, θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό.

 

Τώρα για να επιστρέψουμε στις μάσκαρα, ξεκινώ εγώ με κάποιες από τις αγαπημένες μου:

41 Σχόλια
  1. Λοιπόν, ξεκινάω εγώ σήμερα και παραθέτω κάποιες από τις αγαπημένες μου μάσκαρα:

    Lancome: Από τις καλύτερες μάρκες για μάσκαρα, η Lancome ίσως την μεγαλύτερη γκάμα από μάσκαρα στην αγορά και τον τελευταίο καιρό έχω αγαπήσει την Hypnose Doll Eyes γιατί το βουρτσάκι της που λεπταίνει μπροστά με διευκολύνει πολύ να βάψω και τις πιο μικρές βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού.
    L’Oreal Paris Lash Architect: Έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά με αυτή τη μάσκαρα η οποία βάφει πολύ έντονα, μακραίνει και δεν κάνει κόμπους. Kαι είναι και σε προσιτή τιμή.
    YSL Volume Effet, Faux Cils: Όταν την είχα πρωτοδοκιμάσει απλώς δεν πίστευα στα μάτια μου –κυριολεκτικά δηλαδή, γιατί τα είδα να μεταμορφώνονται αφού οι βλεφαρίδες μου (που δεν έχω και πολλές) είχαν πολλαπλασιαστεί τόσο που ήταν σχεδόν σαν να φόραγα ψεύτικες. Όμως δεν κρατάει πολύ και λόγω της τιμής της – την αγοράζω σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

    Benefit They’re Real!: Ίσως μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη μάσκαρα που εχω δοκιμάσει ποτέ: Μάκρος, όγκος, άντονο μαύρο χρώμα, ούτε υποψία κόμπου… I loooove it! (και έμαθα ότι επιτέλους έρχεται και στην Ελλάδα!)

    Πάντως αυτό τον χρόνο επειδή συμβαίνουν διάφορα με τα μάτια μου, λόγω των πολλών ωρών μπροστά στον υπολογιστή, έχω σωθεί με την μάσκαρα της La Roche Posay Respectissime γιατί από τη μια το αποτέλεσμα της είναι πολύ καλό, μακριές έντονες βλεφαρίδες και από την άλλη δεν ερεθίζει τα μάτια μου.

  2. Kαλημέρα!!
    ‘Εχω μείνει άφωνη από τις γνώσεις της ΜariaA γύρω από τις βλεφαρίδες και το μακιγιάζ τους….!!
    Προσωπικά, έχω απογοητευτεί από τις μάσκαρα γιατί δεν ξεβάφουν εύκολα και την επόμενη μέρα ξυπνάω με τεράστιους μαύρους-κυριολεκτικά!-κύκλους…Οπότε, μιας και μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα δε νοείται, η λύση που έχω βρει είναι να χρησιμοποιώ μια τελειωμένη μάσκαρα και ουσιαστικά, απλά να χτενίζω τις βλεφαρίδες μου περνώντας τους ελάχιστο χρώμα…Αυτό όμως, δεν το συνιστώ και σε άλλες…
    Κι επειδή έχω δοκιμάσει αρκετές εώς τώρα κι εγώ, έχω να προτείνω κάποιες στη MarialenaA…
    ‘Εχουμε και λέμε λοιπόν….
    -Hypnose Doll Eyes : Τέλειο βουρτσάκι-τέλεια εφαρμογή!!
    -Sephora lash plumper : Δεν αφήνει κομπάκια και δίνει όγκο στις βλαφαρίδες! Τα κατάφερε ακόμη και σ’αυτές τις μαμάς μου που είναι ολόισιες…(Thanks, Julia!!)
    -L’OREAL Volume Shocking double mascara: Πολύ ιδιαίτερη νομίζω, μάσκαρα..’Εχει δύο βουρτσάκια..Το ένα περνάει μια άσπρη βάση στις βλεφαρίδες και το άλλο που είναι σαν χτένα, περνάει το χρώμα..Η μορφή που έχει αυτό το βουρτσάκι είναι που δεν επιτρέπει στα κομπάκια να εμφανιστούν φαντάζομαι…
    Πάω να τσεκάρω το blog της Demi και αναμένουμε το post για να γνωρίσουμε και τις υπόλοιπες bb-fans…!!

  3. καλημερα σε όλες! εγω ως τώρα χρησιμοποιούσα την Dior Iconic κ ήμουν παρα πολυ ευχαριστημένη.. αλλά πριν μερικές μέρες πήγα κ αγόρασε την Lancome Doll Eyes
    κ πραγματικά αυτή η μάσκαρα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω, είναι καταπληκτική! έχει κ μυρωδιά, ροδονερο κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.. μια πιο οικονομική επιλογή είναι η One by one της maybelline αλλά όπως καταλαβαινεις δεν συγκρίνεται με lancome

  4. Εγώ πάλι έχω κολλήσει με μια της bourjois (αυτή με το χαλκινο καπάκι)…δε θυμάμαι πως τη λενε…Σημαντικό για τις μάσκαρες είναι ότι έχουν μικρή διάρκεια ζωής…μόλις 3 μήνες..πράγμα που σημαίνει ότι όσο περνάει ο καιρός πήζουν με αποτέλεσμα τα κομπάκια στα βλέφαρα να πληθαίνουν.

  5. Καλημερα!!!
    Εχω την εντυπωση οτι σημερα θα γινει χαμος, η καθεμια θα πει και διαφορετικη mascara και ισως τα βρουμε καπου μεταξυ Lancome (πανακριβες ομως βρε παιδι μου!) και Estee…
    Προσωπικα χρησιμοποιω την High Impact της Clinique, την Magnascopic της Estee Lauder και την Dazzle Lash της Mac. Εξαιρετικες και οι 3, δεν κανουν κομπους και (πολυ σημαντικο για μενα) ξεβαφονται με απαλο ντεμακιγιαζ ματιων, χωρις να χρειαζεται να τριβεις τα ματια σου μεχρι δακρυων!

  6. Τελικά δεν είμαι η μόνη που έχω τρέλα με τις μάσκαρα….!
    οι δικές μου προτιμήσεις είναι οι εξής:
    -MAYBELLINE ΜΑΣΚΑΡΑ FALSIES BLACK DRAMΑ Δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα! μακριές βλεφαρίδες και χωρίς κομπους. επείσης η Maybelline The Colossal Volum’ Express Mascara είναι η καθημερινή μου επιλογή και δεν λείπει ποτέ απο την τσάντα μου!!
    -L’Oreal Extra-Volume Collagen Mascara καιVolume Shocking double mascara απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!
    Ὀπως καταλάβατε έχω τρέλα με την L’OREAL & Maybelline !!! τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες και αυτές τις έχω ξεχωρίσει.
    Φυσικά υπάρχουν και άλλες αλλά αυτες για μένα είναι οι σίγουρες χωρίς κόμπους.
    Όσο για το blog της Demy, είναι υπέροχο! ειδικά για το Lip gloss sephora , η περιγραφή της ήταν σαν να το είχα΄μπροστά μου!!!

    Καλό Σ/Κ κορίτσια! καλά να περάσετε!

  7. αχ μασκαρες!!παλιοτερα ορκιζομουν στη chanel inimitable αλλα τη τελευταια φορα που τη πηρα οταν την ανοιξα ειχε ξεραθει και στο μαγαζι δεν μου την αλλαξαν!!!γι’ αυτο απο τοτε πηγαινω μονο απο φτηνες μαρκες μεχρι τουλαχιστον να ξεπερασω το σοκ..λοιπον:
    l’oreal voluminous carbon black(ή volumissime το ιδιο ειναι):ογκος,ογκο,ΟΓΚΟΣ!πραγματικά κανει λες και εχεις χιλιες βλεφαριδες και δεν αφηνει κομπακια.
    borjouis volume glamour ultra black:ειναι μασκαρα ολα σε ενα.δεν δινει οσο ογκο δίνει η voluminous αλλα δίνει και μακρος που σε αυτο η voluminous υστερεί.
    τωρα αν θελω πραγματικα πολυ drama effect τις συνδυάζω.πρωτα ενα ελαφρυ περασμα απο borjouis και μετα μια γενναια δοση apo voluminous 😉

  8. ‘Εχω δώσει αρκετά λεφτά για μάσκαρα (Sisley, Max Factor, Bourjois,…) αλλά ποτέ δεν έμενα πολύ ικανοποιημένη…’Ωσπου δοκίμασα τη Sephora lash plumper….’Οσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, είναι η πρώτη που τα κατάφερε με τις δύστροπες αρκετά πυκνές μεν, αλλά και πολύ ίσιες και όχι πολύ μακριές δε,βλεφαρίδες μου..Αυτή η μάσκαρα δίνει όγκο και δε δημιουργεί κομπάκια!
    (Τζούλια, ευχαριστώ!!)

  9. Καλησπέρα, κορίτσια!!!
    Νομίζω πως η Lancome έχει πλέον διδακτορικό στις mascara!! Ιδιαίτερα οι Drama και Doll eyes είναι λατρεμένες. Τέλειο χρώμα, άνεση χωρίς να ξεραίνεται, ευχάριστη υφή, δεν ερεθίζει τα μάτια, μεγάλη διάρκεια κ το πιο σημαντικό ντεμακιγιάρεται εύκολα χωρίς τρίψιμο κ πίεση, κ χωρίς να είμαστε το πρωί σαν τα αγαπημένα κατά τα άλλα ζωάκια “πάντα” με τους μαύρους κύκλους..χιχι.
    Επιπλέον, έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη μάσκαρα Respectissime της La Roche posay (θα συμφωνήσω Τζούλια μας), ενδείκνυται για ευαίσθητα μάτια κ για χρήστριες φακών επαφής κ γενικότερα για καθημερινή χρήση. Εκτός του ότι είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς δίνει τρισδιάστατο όγκο, σταδιακά παρατηρείς την πυκνότητα κ την αντοχή των βλεφαρίδων σου μιας κ έχει συστατικά τα οποία τις θρέφουν κ τις ενδυναμώνουν. Όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα κ την αδιάβροχη κ είμαι υπερ-ευχαριστημένη.
    Ελπίζω να βοήθησα…καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!

  10. Πολλές mascara μου κίνησαν το ενδιαφέρον, αλλά αυτή που θέλω να δοκιμάσω πρώτη είναι η Respectissime της La Roche posay….!!*

  11. γεια σας!να πω κ εγω τη γνωμη μου μια και η μασκαρα ειναι το αγαπημενο μου καλλυντικο κ εχω δοκιμασει αρκετες!!οσον αφορα τις μασκαρα της Lancome εχω δοκιμασει τη Hypnose και τη Virtuose και δεν εμεινα ιδιαιτερα ικανοποιημενη δυστυχως απο το αποτελεσμα ομως εβγαιναν πολυ ευκολα στο ντεμακιγιαζ.το τελευταιο διαστημα(2-3 χρονια δηλαδη) χρησιμοποιω εναλλαξ τη Diorshow Unlimited καθως κανει πολυ μακριες και γυριστες τις βλεφαριδες μου, τη Diorshow Iconic γιατι δινει τελειο ογκο και μηκος…και φυσικα τη falsies της Maybelline γιατι τα κανει ολα κ με καλη τιμη 😉 με μονο πλεονεκτημα οτι δεν βγαινει ευκολα καποιες φορες!φιλακια!

  12. κοιτα αγαπη για τη μασκαρα της la roche!!κοριτσια μου κινήσατε το ενδιαφερον..

  13. Προτιμώ δύο μάρκες:LANCOME και AVON.΄Ηξερα ότι η διάρκεια ζωή τους είναι 6 μήνες,όχι 3 όπως διάβασα παραπάνω!Τέλος πάντων ,πάντα τελειώνουν νωρίτερα των 6 μηνών.Επίσης ποτέ δε στοκάρω μάσκαρα για το φόβο μην ξεραθούν.

  14. Kalispera kai apo emena!
    Epeidi kai egw to themataki mou tis vlefarides to exw, eixa kai egw panta thema me tis mascara. Panw apo xrono, exw voleftei tis mascara tis Maybelline kai apo to Pasxa kai meta, ti THE ONE BY ONE VOLUM’ EXPRESS MASCARA. Auto pou paratirisa einai oti ta vourtsakia me siliconi den dimiourgoun kompous kai apo tote mono tetoia xrisimopoiw.
    Vevaia, epeidi kai fakous foraw kai polu wra ston upologisti eimai den tha sas pw oti den tsouzoun ta matia mou apo kapoio simeio kai meta.
    Tha dokimasw kai ti mascara tis La Roche Posey, giati etsi opws akousa kai ti Julia kai ti Meba, deleastika.
    Auto pou mou ekane entupwsi diavazontas ta parapanw sxolia einai kapoio kolpo me tin Coca Cola, to opoio den to exw ksanakousei…mporei kapoia na me voithisei??? 🙂
    Sas filw!

  15. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΡΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΑΡΑ.ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΤΟΠ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΥΡΝΟSE DOLL EYES BY LANCOME.ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣ Η ΛΑΝCOME EXEI ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΣΠΡΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ CILS BOOSTER.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΙΘΕΙΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

  16. Μμμμμ πολυ ενδιαφερον το σημερινο θεμα μιας κ εγω ειμαι προς αναζητηση καινουριας μασκαρα!εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη με τη μασκαρα την ροζ απο τα body shoop,την εχω παρει αρκετες φορες κ θα την ξαναπαιρνα αλλα θελω να δοκιμασω κατι καινουριο!επισης ΜΗΝ αγορασετε απο την lancome την hypnose precious cells, δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη,ηταν η πρωτη αποπειρα να δοκιμασω κατι καινουριο κ τελικα απετυχε!τωρα σκεφτομαι να παρω το πρωτο μου benefit προιν, με τετοιο φανατικο κοινο εδω περα θελω κ εγω να δοκιμασω κατι!θα το παραγειλλω βεβαια γιατι δεν εχει εδω π ειμαι ουτε θα βρεθω αθηνα η θεσαλονικη!ελπιζω να μ βγει καλο!τωρα σκεφτομουν να παρω την badgal τη μασκαρα αλλα αποτι ειδα η Τζουλια προτεινει την They’re Real, μηπως μπορειτε να μ πειτε τι διαφορα εχουν μιασ κ δε θα μπορω να τισ δω απο κοντα κ θα παραγειλω?

  17. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΒΑΦΤΙΚΟ ΤΗΣ LANCOME TO BI-FACIL ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Η ΜΑΣΚΑΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ ΤΟ DOUBLE EFFECT THΣ ΝΙVEA ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΙΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  18. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ.ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ HYPNOSE DOLL EYES.ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ!ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΛΕΥΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟ CIL BOOSTER.ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!

  19. από τότε που δοκίμασα την specta lash της Avon δεν θέλησα να δοκιμάσω καμιά άλλη..η τέλεια μάσκαρα για μένα,χωρίς τους απαισιους κόμπους και οι βλεφαρίδες αποκτούν απίστευτο όγκο αν διαλέξεις το step 3(έχει ρόλερ με 3 step,για όσο όγκο θέλεις!!)

  20. ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ HYPNOSE DOLL EYES LANCOME.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΡΕΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΟ CIL BOOSTER.@ΚΑΤRAP ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΑΦΕΣΑΙ ΤΟ BI-FACIL ΤΗΣ LANCOME ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΑΣΙΚΟ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΜΑΣΚΑΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ DOUBLE EFFECT THΣ NIVEA ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ Σ-Κ.@ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ-Κ ΓΙΑ REVIEW!!!EXΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ!!ΦΙΛΑΚΙΑ

  21. Πολλές πληροφορίες μαζεύονται σήμερα…
    @ELENH : Σ’ευχαριστώ κι εσένα!! Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ πιο φυτικά προιόντα για τον καθαρισμό του προσώπου μου, αλλά δε χάνω τίποτα να δοκιμάσω κι αυτά που μου προτείνεις..!! Λέτε να βρω κι εγώ λύση στο πρόβλημα “ξυπνάω σαν πάντα και δε μ’αρέσει”…?! Τί καλά!!

  22. Aaaaa epishs ksexasa na po oti tsekara k to blog ths Demi k mou fanhke arketa kalo!Bravo sthn Demi loipon!:D kalh synexeia euxomai! filiaaaa

  23. Για χρόνια χρησιμοποιούσα την DiorShow,πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά όταν δοκίμασα την Waterproof ήταν πολύ σκληρή και δεν βγαίνει με τίποτα,παράλληλα όμως έπαιρνα και κάθε καινούρια της Lancome.Αφού λάτρεψα την Hypnose Drama ήρθε η ώρα της Hypnose Doll Eyes,πίστεψε με δεν είναι μια απλή μάσκαρα είναι επένδυση!!!

  24. Πω πω!!! κορίτσια μεγάλη επιτυχία χαίρομαι που όλες είχατε να προσθέσετε κάτι στην άποψή μου και σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!! Μόλις γύρισα από μια φοβερή βόλτα (μπάνιο καφέ φαγητό παγωτό ) στο Ναύπλιο που το λατρεύω και ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί!!!
    @KatRap: Τζουλια βοήθησε κι εσύ γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς, η Clinique είχε μια μάσκαρα η οποία έβγαινε με σκέτο νερό, απλώς έπλενες το πρόσωπό σου και η μάσκαρα έτρεχε και εξαφανιζόταν. Μου την είχαν δώσει τα κορίτσια στο Hondo του Πειραιά να τη δοκιμάσω, ήταν καλή σαν εφαρμογή και ποιότητα και πάρα πολύ εύκολη στο ντεμακιγιάζ που έχεις πρόβλημα. Δεν θυμάμαι καθόλου το όνομά της αν μπορεί να βοηθήσει η Τζούλια ή την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε stand της Clinique κάνε μια ερώτηση!!
    Φιλιά πολλά σε όλες και καλό ΣΚ!!!

  25. @viskysot1: το κόλπο με την μάσκαρα κ την coca-cola που αναφέρθηκε πιο πάνω είνα το εξής: σε περίπτωση που η μάσκαρά σου ξεραθεί και στεγνώσει, βάζεις με ένα κουταλάκι ελάχιστη coca-cola και ανακατεύεις ελαφρά. Σε περίπτωση όμως που έχεις κάποια ευαισθησία στα μάτια, καλύτερα να το αποφύγεις παρά μόνο σε λύση ανάγκης.

    @ΕΛΕΝΗ, KatRap: εγώ από ντεμακιγιάζ ματιών χρησιμοποιώ της La Roche που είνα διφασικό, είναι ειδικό για τα ευαίσθητα μάτια αλλά κ αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα. Δοκίμασα κ το καινούριο διφασικό της Vichy κ επίσης είμαι ευχαριστημένη.

    Όσον αφορά την ημερομηνία λήξης, αυτό αναγράφεται πάνω στη συσκευασία..είναι ένα κουτακι με ανοιχτό καπάκι κ γράφει συνήθως για τις mascara 6 μήνες. Αν κ λένε πως καλό είναι να ανανεώνεται στους 3 μήνες, γιατί μιλάμε για μάτια οπότε τα μικρόβια μακρυά. (Πάντως κορίτσια γενικά αυτό να το προσέχετε σε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα που χρησιμοποιείται, γιατί υπάρχει περίπτωση αφενός αλλεργίας, αφετέρου να έχει αλλοιωθεί το προϊόν κ να μην το επιθυμητό αποτέλεσμα).

    Αυτά…ελπίζω να μη σας κούρασα :$

  26. @Meba ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙ-FACIL ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ lA ROCHE KAI TO VICHY.ΑΛΛΩΣΤΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.@ΚΑΤRAP ΚΑΙ ΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΕΥΑΙΣΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΚΟ.@ΕLEN_KA ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ DOLL EYES ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!!!@ΖΟΕ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ BLOG THΣ DEMI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

  27. Max factor, Dior αγαπημένες εταιρείες. Τώρα τελειώνω την Dior show unlimited και η επόμενη που θα χρησιμοποιήσω είναι της Armani. Δεν θυμάμαι το όνομα της νομίζω οτι εχει να κάνει κάτι με dragon, την δοκίμασα όταν είχα πάει για ένα μίνι σεμινάριο στο στάντ της εταιρείας στα Hondos, Ευχαριστώ για αυτό Τζούλια, απλά φοβερή μάσκαρα από το πρώτο πέρασμα μακριές βλεφαρίδες, με καμπύλη και χωρίς κόμπους. Αξίζει να τη δοκιμάσετε.

  28. Max factor και Avon.Ενα κολπο για τη μασκαρα που εχει ξεραθει ειναι να τη βαλουμε για λιγο σε ζεστο νερο,θα μας παει για μερικες χρησεις ακομα.Επισης οσο λιγοτερο “τρομπαρουμε”το βουρτσακι στο μπουκαλακι τοσο καλυτερα.Μενει λιγοτερος αερας μεσα και δεν ξεραινεται τοσο γρηγορα η μασκαρα.

  29. Καλημέρα κορίτσια!!!Πολύ χάρηκα που σας άρεσε το blog μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Στο θέμα μας τώρα: Μετά από πάρα πολλές μάσκαρα κατέληξα στην YSL Effect faux cils η οποία ναι μεν είναι λίγο ακριβή (με 25% στα Hondos κοστίζει γύρω στα 24,50€) αλλά είναι από τις λίγες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει τόσο σε μικρές και αδύναμες βλεφαρίδες όσο και μεγάλες χωρίς όγκο και κάνει πραγματικά δουλειά (δίνει όγκο, δεν τις κολλάει μεταξύ τους,δίνει καμπύλη και μήκος) χωρίς να χρειάζεται άπειρες στρώσεις…το μοναδικό αρνητικό της είναι ότι στεγνώνει σχετικά γρήγορά οπότε χρειάζεται μια σχετική ταχύτητα στην εφαρμογή της…καλό θα ήταν πριν να χρησιμοποιούμε κάποιο primer ώστε δύο στρώσεις να είναι αρκετές (το συστήνουν πολλοί MUA).Όσον αφορά το καλό ντεμακιγιάζ ματιών εγώ είμαι καλυμμένη με το διφασικό των sephora αν τώρα έχω βάλει πολύ μάσκαρα πρώτα χρησιμοποιώ νερό και ειδικό σαπούνι ντεμακικιάζ ματιών και μετά τι λοσιόν!!! Φιλιά σε όλες σας!!!!

  30. ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ Κ.Τ.Λ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΣΟ ΜΟΛΥΒΔΟ ΕΧΟΥΝ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ)ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΗ FOREVER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑLOE VERA.ΣΩΘΗΚΑ…ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΙΑ,ΣΩΜΑ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ

  31. @MPAMPOUSKA2 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ FOREVER MAKEUP?Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΡΕΙΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ?

  32. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Δυστυχώς, έλειπα το σαββατοκύριακο, και επομένως έχασα το “review”… Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά για να καταθέσω την άποψή μου!
    Αυτήν την περίοδο έχω την lancome Precious Cells και νομίζω ότι θα την αλλάξω μόνο με την Doll Eyes! Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω πειστεί ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

  33. @ANGELINA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ REVIEW ΑΥΤΟ ΤΟ Σ’Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ DOLL EYES ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!

  34. Symfwnw me ola ta parapanw! Apo pleuras mou agorasa proxtes kiolas tin Dior Show se adiabroxi ekdosi. Aksizei ta xrimata (exei monimi ekptwsi 10%). Apla mou irthe pio fthini, afou tin allaksa anti enos allou dwrou pou mou ekanan gia ti giorti mou.
    Gia deyteri epilogi proteinw tis maskares tis MAC kai gia pio oikonomiki
    tin Dramatic look tis MAX factor.
    Kai ap tis 3 emeina poly euxaristimeni

  35. @meba: nai, i alitheia einai oti den kserw an tha to efarmosw, alla toulaxiston as eimai enimerwmeni…den ksereis kamia fora, mporei kapou na xreiastei!!! 😉

  36. Το έγραψα και στο facebook, Dior Show-Black out! Κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!!! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. Μία δοκιμή στο μαγαζί θα σας πείσει.

  37. i ali8ia einai oti oi meres perasan kai de sas euxaristisa..o logos oti o xronos sto pc itan poli ligos…an kai arga omws SAS EUXARISTW para poli oles sas gia tis xrisimes simvoules sas!!!! eisastan katatopistikotates!!!!:)))

  38. a…kai na pw kai gw tin apopsi m eee???xixixi… ws twra voleuomoun poli me tis maskares tis avon..eidika autes p eixan vourtsaki apo kaoutsouk (nomizw…) itan poli kales giati den afinan kompakia..i super carlecious me to giristo vourtsaki einai poli kali, girizei tis vlefarides kai me liges strwseis afinei xrwma! tin exw parei arketes fores, opws kai autin me tis 3 faseis pou exei na epile3eis poso ogko 8es stis vlefarides s..i teleutea an kai kanoniko vourtsaki, an ti xrisimopoiiseis swsta kai valeis oses strwseis xriazontai kanei 8aumata kai vgenoun kai oi 2 sxetika eukola… kairos omws gia mia allagi…
    sorry gia ta greeklish alla den exw ellinika sto kinito…thxxxx gia ola pantws!!!!!

  39. το θεμα με τη μασκαρα ειναι μυστηριο. βεβαιως υπαρχουν και τ’ αντικειμενικα κριτηρια αλλα πανω απ’ ολα σημασια εχει το τι βολευει την καθε κοπελα. τι “βαφη” και τι βουρτσακι ενδεικνυται για τις βλεφαριδες της και πως το χειριζεται. προσωπικα επειδη σιχαινομαι τις κολλημενες, αφυσικα μακριες βλεφαριδες εχω κατασταλαξει στη l’ oreal volume million lashes (extra black) που και εντονο χρωμα προσφερει και πανω απ’ ολα διαχωριζει-χτενιζει τις βλεφαριδες χαρη στο πλαστικο βουρτσακι. επισης εχω παρατηρησει οτι κραταει για πολλες ωρες τις βλεφαριδες στο “υψος” τους. αρχικα με παιδεψε μεχρι να τη συνηθισω αλλα προς το παρον εγινε το νεο μου νουμερο 1 στις μασκαρες. ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερη απο την αντιστοιχη one by one της maybelline η οποια στο μονο που υπερτερει ειναι οτι κανει τις βλεφαριδες λιγο πιο μακριες αλλα σιγουρα πιο κολλημενες. δευτερη εναλλακτικη μου, η σταθερη αξια η colossal της maybelline με ωραιο ογκο και ευκολο στη χρηση βουρτσακι. το αρνητικο ειναι οτι μετα απο λιγες ωραιες οι βλεφαριδες “καθονται”. εχω δοκιμασει και τη lash stiletto που δεν λεει σπουδαια πραγματα. και τη nanodefinition της nivea που παιζει να ειναι η πιο τραγικη μασκαρα που εχω δοκιμασει. μαδαγε ασυστολα!

  40. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ FOREVER LIVING ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ. EINAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ -15%

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.