Dior: Fall 2011, Το μακιγιάζ Blue Tie

Mετά από άλλο ένα review-weekend που νομίζω ότι πάλι μάθαμε πολλά η μια από την άλλη και δώσαμε και πολλές πληροφορίες στην Marialena για να επιλέξει μάσκαρα (ξέρω, πρέπει να απαντήσω σε κάποιες απορίες σας και θα το κάνω asap) ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με άλλη μια φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ.Τα προϊόντα μακιγιάζ Dior, το ξέρω ότι για πολλές από εσάς είναι κάτι παραπάνω από προϊόντα είναι απλά φετίχ.

 

Και είναι αλήθεια ότι ο διάσημος οίκος σπάνια απογοητεύει με τις συλλογές του. Για φέτος το φθινόπωρο το χρώμα –αναφορά είναι το μπλε- ένα από τα δικά μου αγαπημένα χρώματα και σε ρούχα και σε αξεσουάρ και μάλιστα μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς είναι μαύρο σακάκι και μπλε πουκάμισο.

Για να επιστρέψω όμως στο μακιγιάζ, η συλλογή Blue Tie, προτείνει έντονα smoky μάτια στις αποχρώσεις του σκούρου μπλε και του γκρι, αλαβάστρινη επιδερμίδα, απαλά χείλη σε μπεζ και ροζ αποχρώσεις, αλλά και δυο υπέροχα limited edition  βερνίκια νυχιών στις αποχρώσεις Blue Denim και Tuxedo. Μια πραγματικά εκλεπτυσμένη και πολύ σοφιστικέ συλλογή κατά την άποψή μου.

 

3 Couleurs Smoky Eyeshadow σε Smoky Black και Smoky Navy: Δυο νέες υπέροχες παλέτες για smoky μαύρο και smoky μπλε μακιγιάζ, που περιλαμβάνουν 3 αποχρώσεις η κάθε μια

Blue Tie Star Palettes: Τα σταρ limited edition προϊόντα κλεισμένα σε μια υπέροχη ασημένια συσκευασία είναι οι παλέτες Blue Tie σε αποχρώσεις Light Grey και Dark Grey που περιλαμβάνουν τέσσερις σκιές και ένα λαμπερό lip gloss στην ίδια συσκευασία

Rouge Dior Lipcolor: Οι μπεζ-ροζ αποχρώσεις των κραγιόν εξισορροπούν τα έντονα μάτια

 

Τα κραγιόν Rouge Dior Serum de Rouge, σε τέσσερις νέες αποχρώσεις

Το νέο Diorshow Waterproof Liner σε δυο αποχρώσεις Carbone και Navy

Dior Vernis: Tα νέα, πραγματικά υπέροχα,  βερνίκια νυχιών και οι limited edition αποχρώσεις Blue Denim και Tuxedo

 

 

 

 

Τώρα θέλω να σας πω, ότι άλλη μια αγαπημένη μας blogger, η Κορίνα έκανε ένα πολύ καλό review στα προϊόντα που κέρδισε από το νεσεσέρ του beautyblog και θα ήθελα να κάνετε κλικ εδώ και να ρίξετε μια ματιά στο blog της, το Make Up Vibe, το το οποίο μου αρέσει πολύ και παρακολουθώ συχνά.

35 Σχόλια
  1. Τζούλια καλημέρα!! Αχ τα προϊόντα του Dior όντως είναι πολύ ερωτεύσιμα και το μπλε ιδίως το μπλε του κοβαλτίου είναι από τις πιο αγαπημένες μου αποχρώσεις. Το μακιγιάζ του μοντέλου είναι απλά καταπληκτικό !! το εφέ έντονα μάτια και μπεζ χείλη είναι το αγαπημένο μου, το δε βερνίκι το θέλω οπωσδήποτε!!!
    Η εβδομάδα ξεκίνησε υπέροχα !!!
    Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!

  2. καλημερα κ καλη βδομαδα Τζουλια μου,οι παλετες ειναι ολα τα λεφτα…φοβερα ολα

  3. Αυτό το σκούρο μπλε που ταιριάζει στις καστανομάτες, το θέλω ….

  4. M’aresoun toso polu ola.. Kati me pianei otan blepo proionta makigiaz.. Ta thelo ola!!!

  5. Λατρεύω τα μπλε, αλλά το αποτέλεσμα, με τα πιο σκούρα μπλε, -μιας και δεν πιάνουν και πάρα πολύ τα χέρια μου…- δε με διακιώνει πάντα…
    Τί ωραία η Blue Tie Star Palette…’Εχει και extra καπάκι για το lipgloss…!!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

  7. Μιλάμε για καταπληκτικά χρώματα.Αρρώστησα πάλι……………..Απλά τα θέλω όλα……..

  8. Τα λατρεύω τα Dior! Δε με έχουν απογοητεύσει ποτέ! Το μπλε είναι από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα, αλλά δυστυχώς δε μου ταιριάζει καθόλου! Είχα πάρει μια παλέτα παλιότερα με διάφορες αποχρώσεις του και έχει μείνει αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι πηγαίνει περισσότερο σε γαλανά ή πράσινα μάτια (στην πρασινόματα αδερφή μου “έγραφαν” οι σκιές)! Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Τζούλια μου! Α, και καλή σχολική χρονιά σε όλες (μαθήτριες και μαμάδες)! 🙂

  9. Blue Tie Star Palettes… Aαααχ..Είναι μαγευτική! Τη θέλω…Αχ τι μας κάνεις πρωί πρωί!!!

    Καλημερούδια!!! Καλή βδομάδα να έχουμε!!!
    Κ ευχαριστώ για την αναφορά!

  10. Θα ήθελα να κερδίσω …αυτό το μπλέ !!!!!!

  11. Καλημέρα Τζούλια μου και καλή εβδομάδα!
    Υπέροχα τα νέα χρώματα του Φθινοπώρου! μας τρελαίνουνοι εταιρείες φετος!!!!

    χχχχ 🙂

  12. καλημέρα!!!πανεμορφα …..το μπλε ειναι το αγαπημένο μου!!!!

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΛΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ!!!ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΑΝΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΒ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!

  14. Και να φανταστείς ότι χωρίς να το γνωρίζω,τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω κολλήσει με το smokey blue-black combination.Τώρα μ’έφτιαξες!

  15. Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλη σχολικη χρονια.
    Ειναι καταπληκτικη η παρουσιαση των προιοντων! Το μπλε μπορει να απογειωσει ενα μακιγιαζ, αλλα μπορει και να το “θαψει”… Οι πιο σκουροι τονοι κολακευουν τις ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες και φυσικα πρεπει να εχεις φροντισει να εξαφανισεις και την υποψια ακομα μαυρου κυκλου και πρηξιματος στα ματια, γιατι θα φαινεται πολυ κουρασμενο το βλεμμα!
    Απο τα κραγιον Dior Lipcolor δεν ξερω πιο χρωμα να διαλεξω. Ειναι ολα τελεια!!!

  16. αθάνατο και ευκολοφόρετο μπλε! η dior έχει πραγματικά υπέροχες αποχρώσεις ! αυτό τον καιρό προσωπικά έχω ρίξει λίγο τους τόνους αν και φέτος είναι της μόδας το έντονο μακιγιάζ αλλά θα πειραματιστώ πρώτα για να δω τι μου πάει… θέλω να αναννεωθώ, το έχω ανάγκη! μου έδωσες ιδέες Τζούλια μου!

    φιλιά κορίτσια!

  17. λατρεύω smoky eyes!!!τα βερνίκια μου άρεσαν πολύ όσο για τις παλέτες δεν το συζητώ μεταλλική λάμψη με τα όλα της…τα ροζ μπεζ κραγιονάκια νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία και αυτό το waterproof μολυβάκι με φωνάζει!!! Καλή εβδομάδα σε όλες!

  18. teleia!!!!oti allo kai na po tha einai ligo!!!simera parelaba k to doraki mou!!!!se eyxaristo para poly julia mou!!!to aroma einai pragmatika yperoxo alla k to kragionaki monadiko!!!se eyxaristo para para para …… poly poly polyyyyyyyyyyy!!!! 🙂

  19. Λάτρεψα με την πρωτη ματιά τα Lipcolor όλα είναι φανταστικά τελειος ο συνδιασμός για τα smokey eyes και αυτή τη σεζόν.

  20. Τι ωραία….! Κ ειδικά αυτή η παλέτα που όπως είπε κ η KatRap έχει κ extra καπάκι για το lipgloss 😉 Πολύ μου αρέσουν αυτά τα gadgetάκια…κ βολεύουν κιόλας! Καλή εβδομάδα να έχουμε κ καλή σχολική, ακαδημαΐκή, επαγγελματική χρονιά…..μαζί με την έναρξη των σχολείων, μπαίνουμε επίσημα σε πρόγραμμα όλοι! Φιλιά!

  21. Για μένα είναι πράγματι φετίχ! Λατρεύω τον οίκο Dior στο μακιγιάζ και σίγουρα ερωτεύτηκα και τη φθινοπωρινή σειρά!! Εδώ να σας χαιρετίσω που σας ξαναβρήκα γιατί είχα λογαριασμό και τώρα τον ενεργοποίησα ξανά η ξανθιά…..θα τα λέμε συχνά!

  22. Με απογοητευσε αυτή η συλλογή…γιατί δίνει έμφαση στους ψυχρούς τόνους (μπλε και γκρι) που δεν μου πάνε καθόλου!!!!! Στα χείλη όμως τα χρώματα είναι ευκολοφόρετα και ουδέτερα.
    Το μπλε στα νύχια μάλλον θα φορεθεί πολύ φέτος ε??

  23. Τέλεια χρώματα και καταπληκτικές ποιότητες! Μαρέσει!!!

  24. Υπέροχα χρώματα, μοναδικά προιόντα!!!!ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

  25. katapliktiko xrwma mano! kai oi suskeuasies einai san kosmimatothikes!

  26. ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΩ ΛΙΓΑΚΙ.

  27. Καλημέρα!!! δεν υπαρχουν καλυτερα προιοντα εγω δεν τα αλλαζω με τιποτα!!!Like like πολλαααααααααα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.