L’Oreal Paris: True Match και όχι, too much…

 

Λίγο καθυστερημένα καταφτάνει το νέο postάκι του bb, αλλά τι να πω; Ο Σεπτέμβριος τελικά μάλλον είναι ο πιο busy μήνας του χρόνου για όλες μας, εργαζόμενες, μαθήτριες, φοιτήτριες, επαγγελματίες, για να μην πιάσω και τις μανούλες από εσάς και μάλιστα όσες έχετε παραπάνω από ένα παιδάκι – που θα σας το πω τώρα- είσαστε οι προσωπικές μου ηρωίδες … (ακούτε Vaso Samartzi, Anna Sylivestrou, Ροζαλί, και αρκετές ακόμα από εσάς εκεί έξω;) Εσείς είσαστε οι ηρωίδες μου…

 

Έτσι λοιπόν και εγώ, σαν και εσάς «τρέχω και δεν φτάνω» αυτό τον καιρό. Αλλά που θα πάει – κάποια στιγμή θα μπουν όλα σε τάξη – και τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο μπορεί να προλάβουμε να κάνουμε και τα τελευταία αναζωογονητικά μπανάκια μας στη θάλασσα. Αρχίζω λοιπόν να γράφω και έχω τόσα πολλά να σας πω, που μπλόκαρα πάλι λίγο και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω…

 

Να γράψω για το νέο σούπερ- serum της Lancome το Visionnaire, που δεκαπέντε από εσάς δοκιμάσατε και μου στείλατε τα καλύτερα reviews του κόσμου; Nαι, δεν υπερβάλω- τα καλύτερα reviews του κόσμου. Και αν δεν το πιστεύετε κάντε λίγο web surfing και θα καταλάβετε τι εννοώ… Κάθε μια από εσάς τις δεκαπέντε, κανονικά θα πρέπει να έχει μια θέση ή σαν beauty editor σε ένα από τα πιο έγκυρα περιοδικά, ή μεγάλο πόστο σε πολυεθνική εταιρεία καλλυντικών… Και δεν το λέω εγώ- θα το δείτε από τα σχόλια που θα έχουμε όταν θα «ανεβάσω» τα review σας…

 

Να μιλήσω για τα δεύτερα γενέθλια του bb, που πλησιάζουν και να σας πω ότι εδώ μέσα ξεκινήσαμε τον πρώτο μήνα 465 γυναίκες (και εγώ τότε χοροπήδαγα από τη χαρά μου και ήθελα να είχα τρόπο να σας φιλήσω και τις 465 μια – μια ξεχωριστά που διαβάζατε τα κειμενάκια μου…) και τώρα έχουμε φτάσει τις δεκάδες χιλιάδες;

 

Να σας μιλήσω για τις φίλες μου, δηλαδή εσάς (και το εννοώ) που έχω κάνει μέσα από το bb και που αισθάνομαι σαν να σας ξέρω χρόνια; Tα mail σας, τα μηνύματά σας, τα τηλέφωνά σας, τα δωράκια σας, οι απορίες σας, που κάνουν την κάθε μου μέρα καλύτερη από την προηγούμενη;

 

Να σας συστήσω  τα κορίτσια μου, τις www.greekbeautybloggers.com που κάνουν εξαιρετική δουλειά και είναι απόλαυση να τις διαβάζεις;

 

Ή μήπως να σας μιλήσω για ένα νέο «παιδάκι» που σύντομα θα βρίσκεται κοντά μας; (Όχι, δεν είμαι έγκυος, για ηλεκτρονικό παιδάκι πρόκειται…).

 

Παραληρώ πάλι; Αν ναι, ζητώ συγνώμη, προχωρώ σε άλλα, πιο beauty oriented θέματα και υπόσχομαι να σας γράψω σύντομα και για όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω.

 

Λοιπόν, τις προάλλες η Demi με ρώτησε αν έπρεπε να διαλέξω μόνο τρία προϊόντα από το νεσεσέρ μου για να τα έχω μαζί μου σε ένα ας πούμε ερημονήσι, ποια θα ήταν αυτά. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να της απαντήσω και τώρα θα σας τα πω και εσάς:

 

Νο 1: Ένα make up που να μου προσφέρει κάλυψη, ομοιομορφία και λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Νο 2: Ένα κραγιόν σε καρπουζί απόχρωση για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και σαν ρουζ.

 

Νο 3: Μια μαύρη μάσκαρα.

 

Η ερώτησή της δεν μου φάνηκε δύσκολη γιατί τρία προϊόντα σε ένα ερημονήσι, μια χαρά μου κάθονται- το θέμα είναι αν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα… Και πάλι όμως, πολύ εύκολα μου ήρθε η απάντηση: Το make up μου. Διότι τι να την κάνεις τη μπλε σκιά, τι να την κάνεις την βλεφαρίδα «κάγκελο», τι να το κάνεις το κόκκινο κραγιόν, αν ο καμβάς σου, δηλαδή η επιδερμίδα σου δεν έχει λάμψη και ομοιομορφία; Και εξ’ άλλου εκεί στο ερημονήσι, όλο και κάποιο κόκκινο λουλούδι θα έβρισκα για να το τρίψω σε χείλη και μάγουλα ε, και κάπως θα έβρισκα τον τρόπο να ανάψω φωτιά, (τόσα έργα έχουμε δει…) να γίνει η φωτιά κάρβουνο, να το αφήσω να κρυώσει και να κάνω το δικό μου custom – made, kohl για τα μάτια.

 

Και επιτέλους φτάνω στο δια ταύτα: Αν βρεις το make up που ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου, με την υφή που σε βολεύει, τολμώ να πω, ότι σχεδόν δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο. Κοιτάξτε, αυτό ισχύει 100% στις ηλικίες 28-30 με ανοδικές τάσεις, τώρα αν είσαι ένα 22χρονο λουλούδι, κάνε έναν καλό καθαρισμό, φόρεσε μια απαλή ενυδατική κρεμούλα με SPF (σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα…) και έξω από την πόρτα (καθώς και από αυτή τη σελίδα για σήμερα). Οι υπόλοιπες από εμάς, εδώ.

 

Εγώ πάλι φοράω make up από 23 ετών, αν και ποτέ ουσιαστικά δεν είχα κάτι να καλύψω (επιδερμίδα ξηρή χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες, σπυράκια και σημάδια, που «σπάει» όμως εύκολα αντίθετα από τις λιπαρές…) αλλά μου άρεσε τόσο πολύ σαν προϊόν διότι κάθε φορά που το άπλωνα, η επιδερμίδα μου φαινόταν απλώς… αψεγάδιαστη. Θυμάμαι το πρώτο – πρώτο make up που είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ήταν σε μορφή κόμπακτ και μάρκας Lancome. Από τότε έχω σχεδόν χρησιμοποιήσει όλες τις μάρκες και πολύ αργότερα έμαθα ότι μόνο καλό μάλλον έκανα στην επιδερμίδα μου, γιατί όλα τα make up περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου – μην σας φοβίζει το όνομα- εξάλλου, διοξείδιο του τιτανίου περιέχουν κατά 99% όλες οι αντηλιακές κρέμες του εμπορίου καθώς είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο αντηλιακό φίλτρο και μέχρι τουλάχιστον σήμερα απ’ όσο ξέρω, δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες σε καμία σχετική βιβλιογραφία. Δηλαδή για να σας δώσω να καταλάβετε, ας πούμε ότι με ένα σμπάρο είχα δυο τρυγόνια. Και ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα και προστασία από τον ήλιο, ενώ επιπλέον ένιωθα ότι όλοι οι ρύποι και η «βρώμα» που μάζευε το πρόσωπό μου κατά τη διάρκεια της μέρας «κάθονταν» πάνω στο make up, δεν εισχωρούσαν πιο βαθιά και έτσι με τον βραδινό καθαρισμό, απομακρύνοντας το make up, εύκολα απομάκρυνα και την βρώμα.  Και καθαρό δέρμα ίσον πιο νεανικό δέρμα για περισσότερα χρόνια. (μάλλον τρία τρυγόνια ήταν αυτά, αλλά τέλος πάντων…)

 

Εδώ να πω βέβαια, ότι καμία σχέση δεν έχουν οι φόρμουλες των make up τα τελευταία 20 χρόνια με τις φόρμουλες ας πούμε πριν από μια 40ετία. Αρκεί να σας πω ότι η μία γιαγιά μου (η Ιουλία – η άλλη η γιαγιά μου, η Λόλα λατρεύει το μακιγιάζ…) μας έλεγε την γνωστή ατάκα κλισέ: «Μην φοράς μέικ άπ, θα χαλάσεις το δέρμα σου!» Και φαντάζομαι ότι μπορεί και να ίσχυε αυτό παλιά- ποιος ξέρει τι έβαζαν στις φόρμουλες,  back then… Για να μην αναφερθώ στις Αγγλίδες και Γαλλίδες του 18αι. όπου για να δείχνει το δέρμα τους λευκό κατάλευκο και να μην τις πουν αγρότισσες του ήλιου, το έτριβαν με αρσενικό – όπως το ακούτε – και βέβαια πολλές από αυτές τελικά, άφησαν σε τρυφερή ηλικία τον μάταιο τούτο κόσμο… εδώ ταιριάζει, «μπρος στα κάλλη, τι είναι ο θάνατος»…Τώρα όχι μόνο δεν ισχύει αυτό, αλλά πολλά make up έχουν και πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες που μόνο καλό κάνουν στην επιδερμίδα.

 

Η έμπνευση για το post μου ήρθε μετά την παρουσίαση των νέων προϊόντων της L’Oreal Paris στην οποία βρέθηκα την προηγούμενη Παρασκευή. Στην γκάμα της  L’Oreal Paris βρίσκεται και το make up True Match που ενισχύει τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας αλλά επιπλέον είναι  ενισχυμένο με ενυδατικό σύμπλοκο γλυκερίνης και γλυκόλης. Εκτός όμως  από το make up, περιλαμβάνει ακόμα το κονσήλερ Touch Magique, την πούδρα True Match και το ρουζ, καθώς και το make up σε μορφή roll-on. Το Τrue Μatch πάντως, θα έχει μια από τις πιο δυνατές διαφημιστικές καμπάνιες του φθινοπώρου. Διάσημες καλλονές και «πρόσωπα» της L’Oreal Paris όπως η Jennifer Lopez η Claudia Shiffer, η Milla Yovovits, η Freida Pinto διαφημίζουν με έναν ομολογουμένως έξυπνο τρόπο το προϊόν, μιλώντας για το «αληθινό τους ταίρι» το make up, True Match.

 

Και γράφοντας True Match μου ήρθε στο μυαλό η φράση too much, που κάνει και ρίμα. Και εδώ έχω να πω το εξής: Προσοχή στο “too much” ειδικά όσο αφορά το make up σας. Ενώ το τόσο, όσο πρέπει, μπορεί να σας δείξει πολύ πιο όμορφη (αλήθεια λέω) το too much, θα σας δείξει απλά «βαμμένη». Και αυτό κορίτσια μου, ούτε για την χειρότερή μας εχθρό, δεν το θέλουμε.

 

Tα κορίτσια True Match

Claudia Schiffer

 

Jennifer Lopez

Milla Yovovits

 

 

Freida Pinto

 

 

Tα προϊόντα True Match

 

True Match make-up: 18,55€

True Match powder: 14.41€

True Match blush: 14.99€

True Match concealer: 13.38€

 

37 Σχόλια
  1. Προσωπικά, δεν το πολυσυμπαθώ το make up..Φέτος ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πού και πού, δειλά δειλά..Η αλήθεια είναι βέβαια,ότι μπορεί να σε μεταμορφώσει….!!
    Τί ωραία η φώτο της Claudia Schiffer…
    Ανυπομονώ για τα επόμενα άρθρα….!!Φαίνονται όλα τόσο ενδιαφέροντα….
    Πάντως, θέλω να σου πω κι εγώ για μια ακόμη φορά, πόσο δυνατό έχει αποδειχθεί το διαδικτυακό σου παιδάκι…*

  2. Καλημέρα Τζούλια και κορίτσια!!! Όντως ο καιρός είναι καταπληκτικός και το μπανάκι τραβιέται πολύ ακόμη.
    Ο ορός της Lancome που αναφέρεις επάνω είναι στις πολύ προσεχείς αγορές μου διότι έχω ακούσει τα καλύτερα και περιμένω πως και πως και τα σχόλια από τα κορίτσια που τον δοκίμασαν.
    Όσο για τη L’oreal τα προιόντα της είναι πολύ καλά και είμαι μεγάλη fan των κραγιών της . Make up να ομολογήσω δεν φοράω (αν και είμαι 36) αλλά από τα 16 που άρχισα να μακιγιάρομαι έχω βολευτεί με την Superpowder της Clinique και δεν την αλλάζω.
    Φιλιά πολλά και καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

  3. καλημέρα!!!!!!!!!!!!καταπληκτικα αυτα που μας δείχνετε!!!!!ακομα και οι ασχημες γυναίκες μεταμορφώνονται σε ομορφες!!!ολα για τη γυναίκα!!!!!!!!!!

  4. Καλημέρα αγαπημένες!@MariaA: Πούδρα Μαρία μου λοιπόν… Εγώ πάλι είναι ζήτημα αν έχω βάλει όλες κι όλες τρεις φορες πούδρα στη ζωή μου αν και μου αρέσει το αποτέλεσμα της… Περίεργο ε;

  5. Καταπληκτικό post το σημερινό!!! Θίγεις το αγαπημένο μου κι εμένα και απαραίτητο προϊόν, το make-up. Μππορεί η δική μου επιδερμίδα να μην είναι ξηρή σαν τη δική σου, το αντίθετο θα έλεγα, είναι μικτή προς λιπαρή και μπορεί να μην σπάει εύκολα, αλλά σχεδόν ποτέ δεν είναι αυτό το πεντακάθαρο πρόσωπο , χωρίς το παραμικρό συράκι ή την παραμικρή κοκκινιλίτσα.

    Ακόμα κι εγώ που έχω λιπαρό δέρμα λοιπόν, μόνο καλό έχω δει από το make up και ποτέ κακό. Προσέχω απλά να μην βάζω μεγάλη ποσότητα, να το απλώνω καλά (και οχι να το τρίβω δέκα ώρες και στο τέλος να είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ στο πρόσωπό μου) και να χρησιμοποιώ μια πολύ ελαφριά πούδρα από πάνω για να κάνει το αποτέλεσμα σταθερό και ακόμα τελειότερο.

    ‘Ολα αυτά τα γράφω για όλες εμάς που δύσκολα χαίρονται το δέρμα τους και το θεωρούν περισσότερο πρόβλημα παρά μια ωραία εικόνα. Δεν ισχύει αυτό! Σε όλες μας αξίζει ένα τέλειο πρόσωπο και όλες μπορούμε να το πετύχουμε. Και έρχομαι να συμφωνήσω με τη Τζούλια…τι να τα κανεις τα υπόλοιπα όταν ο καμβας σου δεν είναι ο σωστός;! Αξίζει να βρείτε το τέλειο make up για σας,είμαι σίγουρη!

  6. Καλημέρα σε όλες! Λατρεύω το make-up, γιατί κάνει το δέρμα μου βελούδινο και αψεγάδιαστο… Βέβαια, επειδή η διαδικασία πινέλο – make-up – απλώνω – καλύπτω με concealer – κλπ. με κάνει και βαριέμαι αφάνταστα, τις πιο πολλές φορές βάζω μία tinted day cream και έξω από την πόρτα…
    Τα make-up της Loreal από τα ευρείας τα θεωρώ από τα καλύτερα (και πολύ καλύτερα και από μερικά της επιλεκτικής μπορώ να προσθέσω!). Αν και το true match με το roll-on δεν με πολυθέλγει, οφείλω να ομολογήσω!

  7. Καλημέρα ! Προσωπικά στο θέμα make up είμαι αρκετά δύσκολη και δεν δοκιμάζω πλέον νέα προιόντα γιατί μέχρι στιγμή έχει σταθεί αδύνατον να βρω ένα προιόν που να μου ταιριάζει και σαν υφή και σαν χρώμα . Εκτός από τις πιο ακριβές και “μεγάλες” εταιρείες οι οποίες και με έχουν απογοητεύσει πολύ , έχω αγοράσει make up και από την αισθητικό μου ( όπου υποτίθεται ότι τα προιόντα είναι περισσότερο εξειδικευμένα ) αλλά έμοιαζα σαν … ερυθρόδερμη καθώς η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είχε ακόμα λιγότερες αποχρώσεις από αυτές του εμπορίου . Έτσι λοιπόν κι αφού βαρέθηκα να κάνω συλλογή από άχρηστα κι αχρησιμοποίητα μπουκαλάκια κατέληξα να χρησιμοποιώ το ίδιο make up τα τελευταία 2-3 χρόνια το οποίο με καλύπτει τουλάχιστον σαν απόχρωση . Το συγκεκριμένο προιόν μοιάζει αρκετά ελπιδοφόρο αλλά και πάλι …

  8. A ναι!! ‘Ηθελα να το σχολιάσω κι εγώ αυτό…Μake up σε μορφή roll-on ???!! Πολύ περίεργο ακούγεται , αλλά κι εμένα δε με προκαλεί ιδιαίτερα να το δοκιμάσω…

  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΣΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ POST.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ MAKE UP ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ!!!ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ MAKE UP ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΥΑΛΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

  10. true match n 5 to kalytero!
    Tzoulia kalimera……anevase k ligo to target group se ayto eimai idi 37!
    filia

  11. δεν ξέρω απο που να αρχίσω…μπάινω sxedon ΚΑΘΕ μέρα- every single day- και διαβάζω τα Posts kai ta comments των φίλων beauty -bloggers, edw kai sxedon 2 xronia… ήμουν απ τις “πρώτες” που ανακάλυψαν το beautyblog kai nomiza oti κατείχα το beauty θέμα μόνο και μόνο γα να ανακαλύψω ότι υπάρχουν τελικά πιο experts apo mena! xaxaxa! poly xairomai vevaiws dioti kapoia tips mou exoun fanei polutima. Se oti afora ston kainourgio oro thw Lancome, hmoun mia apo tis tuxeres:-) ta apotelesmata tha ta analusw sto sugkekrimeno post. se oti afora sto make up, to xrisimopoiw kai egw sxedon kathe mera apo tote pou eimai 23 xronwn. H alitheia mou einai oti exw kollhsei me tis Max Factor to opoio kai den to exw allaksei edw kai xmmmm….paaaaraaaa polla xronia! omws, twra mou teleiwnei to fialidio kai skeftomoun na sas rwthsw ti mou proteinete gia tin epidermida mou ( 38 etwn mikth epidermida). alla mou fainetai pws tha dokimasw to True Match…

  12. @Kat-Rap, Angelina: Ναι τι να πω, και μένα περίεργο μου φαίνεται το roll-on αλλά παει αρκετά καλά σε πωλήσεις, άρα κάποιες μάλλον το βρίσκουν βολικό. Αλλά για φαντάσου τώρα να είσαι μπροστά από τον καθρέπτη και να σε δει ο αγαπημένος πάνω- κάτω, πάνω -κάτω να “μπογιατίζεις” το πρόσωπο με το roll-on, σαν την ταβανόβουρτσα ένα πράγμα… όχι ότι πιο κολακευτικό …

  13. Χι Χι Τζούλια ότι βολεύει τον καθένα, έχω πολλές φίλες που ορκίζονται στο make up και δεν βγαίνουν έξω από το σπίτι χωρίς αυτό. Η πούδρα αυτή που φοράω της Clinique μ’ έχει βολέψει πολύ γιατί είναι αρκετά καλυπτική και έχει μια αρκετά λευκή απόχρωση (είμαι ασπρουλιάρα) η οποία μπεζίζει και δεν φαίνομαι σαν ερυθρόδερμος όπως ανέφερε και η φίλη πιο πάνω.

  14. Τζούλια καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας!!! Τα προϊόντα της L’ Oreal μου αρέσουν πολύ και τα έχω εμπιστοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι make-up από την συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω δοκιμάσει αλλά ψήνομαι…μια που βρίσκομαι στο ψάξιμο αυτή την εποχή. Το άρθρο σου Τζούλια είναι εξαιρετικό για άλλη μια φορά. ΈΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙΙΙΙ!!! Συγχαρητήρια!!! Επίσης, τα σχόλια των περισσοτέρων κοριτσιών είναι εύστοχα και πολύυυ χρήσιμα. Τις βρίσκω πολύ ενημερωμένες και αυτό μου αρέσει πολύυυυ σε αυτό το blog. Περιμένω με αγωνία την ανάρτηση των σχολίων για το [LR 2412 4%], για το οποίο σου έστειλα και εγώ. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι λένε και οι υπόλοιπες 14 που το δοίμασαν μαζί με ‘μένα.Φιλιά :))))

  15. @Beautyblog: Χαχαχαχαχα!!Αλλά, πραγματικά…Και τί αποτέλεσμα θα έχει αυτό το πράγμα??Και θα είναι βολικό?? Δεν το έχεις δει από κοντα…Σωστά?

  16. πάντα μου αρεσαν τα προιόντα της L’oreal! αυτό το make up ομολογώ ότι είναι απο τα ποιο καλά που έχω χρησιμοποιήσει.Δεν φαίνεται καθόλου και είναι ελαφρύ. Το ίδιο και η πουρδρα. Φυσικά τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να τα πάρω ξανά σύντομα… αλλά που θα μου πάει…. χιχιχιχιχι 🙂

  17. Εγώ στο έχω πει και θα στο ξανά πω… Εαν εξαιρέσουμε όοοολους τους άλλους λόγους για τους οποίους διαβάζω τα άρθρα σου… μ’αρέσει και πάλι το ότι αναφέρεσαι και πιο συγκεκριμένα, σε επεξηγήσεις των συστατικών καλυντικών και σε ιστορικές αναφορές!!! (όντας η ίδια χημικός)
    Περιμένουμε τα γεννεθλιάκια του blog φυσικα!!!
    Όσο για το ηλεκτρονικό παιδάκι…χμμμ… τι να είναι??! ;D

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!”ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ L’OREAL ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ MAKE UP.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΤΕINT MIRACLE THΣ LANCOME ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΩ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ REVITALIFT ΤΗΣ LOREAL ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΙΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΡΕΙΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

  19. @Kat-Rap: Και βέβαια το έχω δει, είναι έτσι ακριβώς, ένα roll on που ανεβοκατεβαίνει πάνω στην επιδερμίδα και αφήνει απαλό χρώμα και κάλυψη και έτσι δεν χρησιμοποιείς πολύ δάκτυλα…

  20. @DHMHTROULA: Μμμμ, χημικός ακούω Δημητρούλα… Πολύ ενδιαφέρον… μπορεί να σε χρειαστούμε όλες στο μέλλον!

  21. καταρχήν εκ’ μέρους της ομάδας των Greek Beauty Bloggers me, Κερασία & Χριστίνα σε ευχαριστούμε θερμά για την αναφορά και την υποστήριξη σου!!! Δεύτερον: τέλειο post ξεκαρδίστηκα με την ατάκα ομορφιά-θάνατος….αν με ρωτούσες ποιο θα ήταν το μόνο πράγμα που θα έπαιρνα μαζί μου στο ερημονήσι εγώ θα σου έλεγα την πούδρα μου μια αρκετά καλυπτική η οποία θα κάλυπτε την έντονη γυαλάδα του λιπαρού μου δέρματος και θα έμενε στη θέση της χωρίς να έχει cakey εφέ μετά από κάποιες ώρες…από τη L’oreal δεν έχω δοκιμάσει foundation αλλά την πούδρα την έχω δοκιμάσει σε ένα γρήγορο μακιγιάζ που έκανα στη μαμά μου για ένα γάμο και μου άρεσε πολύ! Τώρα όσον αφορά το αν έχω βρει το απόλυτο foundation που να ταιριάζει δέρμα μου όχι και αυτό γιατί ανάλογα την εποχή και την κατάσταση του δέρματος σου δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα για όλα χρειάζεσαι τουλάχιστον 2! Φιλιά πολλά

  22. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το make-up της L’Oreal αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το Teint Idole Ultra της Lancome που χρησιμοποιώ και συμφωνώ απόλυτα πως είναι απαραίτητο ένα λαμπερό και αψεδιάγαστο πρόσωπο για να αναδειχθεί το μακιγιάζ.Περιμένουμε πως και πως το νέο “παιδάκι” για να συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την όμορφη διαδικτυακή σχέση και την παρέα που έχει δημιουργηθεί!

  23. Πολύ όμορφη ανάρτηση.. Θα ήθελα να δοκιμάσω το make up της L’Oreal Paris αλλά έχω λιπαρή επιδερμίδα και η δερματολόγος μου μου συστήνει από την La Roche Posay! Έχω δοκιμάσει πολλά του εμπορίου, κάποια ήταν καλά και κάποια μου προκάλεσαν προβληματάκια γι’αυτό!.. Έχω έναν μικρό φόβο πλέον! Ίσως δοκιμάσω την πούδρα μόνο! Φιλάκια πολλά

  24. prosopika barieme na bazo make up giati barieme na ksebafto meta!!xoria oti epeidei merika mou prokaloun allergia eimai poly epifylaktiki!!!!genika ta proionta tis l’oreal mou aresoun para poly an k ta thymomoun ligo pio akriba na po tin aleithia.to make up fainete na einai poly kalo tha ythela omos na rotiso an kserei kapoia an einai ypoalergiko???

  25. @Beautyblog : Χτύπησες ευαίσθητο σημείο…Τρελαίνομαι να χρησιμοποιώ δαχτυλάκια…Είχα δει πριν αρκετά χρόνια έναν πολύ γνωστό make up artist που έλεγε ότι έτσι είναι καλύτερα…Κάτι με τ’ότι παίρνουν τα καλλυντικά τη θερμοκρασία του δέρματος…Μπορεί να λέω και χαζομάρες….Τελοσπάντων….Το δοκίμασα τότε και τώρα είναι η καλύτερή μου…Σαν παιχνίδι το βλέπω….Και τα δαχτυλάκια μου τα ελέγχω και καλύτερα απ’τα πινέλα….Oπότε, μάλλον το roll on δε θα μπει στη λίστα μου… 😉

  26. Το make up κάνει πραγματικά θαύματα! Προσωπικά, επειδή έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και με το παραμικρό κοκκινίλες, προτιμώ τα καλλυντικά που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα μου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας. Έτσι έχω βολευτεί με το double wear της estee lauder και δεν θα το άλλαζα εύκολα ( ευτυχώς το πετυχαίνουμε αρκετά συχνά και σε έκπτωση). Τζούλια μου, μήπως ξέρεις ποιο είναι το κραγιόν που φοράει στην φωτογραφία η Claudia Schiffer? Και γενικά, όλα τα παραπάνω κραγιόν είναι πραγματικά πολύ όμορφα και διακριτικά, κατάλληλα για ένα πρωινό μακιγιάζ!

  27. @ Julia : Μα πόσο είσαι μέσα στο μυαλό μου? Δεν είναι καλό αυτό, να το κοιτάξεις… Ήθελα τόσο πολύ να γράψω σχολιάκι περί μπογιατζή, αλλά δεν ήθελα να παρεξηγηθώ αγαπημένη…

  28. ΄Εχω ξαναπεί ότι άβαφη δεν πάω ούτε στο περίπτερο!Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βγω χωρίς make up.Χρησιμοποιώ το ΙDEAL MATTE της ESTEE LAUDER και ακόμα δεν έχω βρει ικανό αντικαταστάτη.Για να δούμε θα με πείσεις να κάνω το μεγάλο βήμα;

  29. Συμφωνω με τη Vasso… Τα κραγιον που φορανε τα μοντελα ειναι απιστευτα! Ειναι ομως και οι 4 κουκλες οποτε οτι και να τους βαλουν, θα γραψει!

  30. Φοβερό άρθρο για ακόμη μια φορά Τζούλια…Και εγώ ξεκίνησα να φοράω make up από τα 17-18 μου και πάντα άκουγα να μου λένε “…μη φοράς αυτά στο πρόσωπό σου είναι επικίνδυνο,θα σπάσει το δέρμα σου κτλ.).Αλλά για ακόμη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου…Το ίδιο νιώθω και εγώ,οτι το make up είναι ένας τρόπος να κρατήσω μακριά όλη την βρωμιά από το δέρμα μου και να το ενυδατώσω…Είναι μακράν το πιο αγαπημένο μου προιόν…Όσον αφορά τα προιόντα της L’Oreal θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα σε ποιότητα προιόντα και σε τόσο μα τόσο προσιτή τιμή….

  31. @Vasso: Vasso μου δεν ξέρω ποιό ακριβώς κραγιόν φοράνε τα μοντέλα αλλά έτσι όπως το βλέπω λογικά πρέπει να είναι από τη σειρά Color Riche,σε nude αποχρώσεις που απο ότι βλέπω θα “φορεθούν” πολύ φέτος…

  32. @Ketty: Ketty μου είμαι της άποψης ότι συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις… Όταν –όπως είπα παραπάνω- βρεις το make up που σου ταιριάζει, δεν χρειάζονται πειραματισμοί..

  33. Το συγκεκριμένο make up δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα, αν και δυστυχώς δεν κρατάει στο λιπαρό μου δέρμα 🙁 Η πουδρίτσα είναι πολύ καλή πάντως! 😉

    Λατρεύω το make up, κάνει το δέρμα να δείχνει αψεγάδιαστο και δημιουργεί μια τέλεια βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ! Αν φροντίζουμε να ξεβαφόμαστε καλά πριν πέσουμε για ύπνο, τότε δεν παθαίνουμε τίποτα! 🙂

  34. Είσαι απίστευτη!!! Τώρα τη διαβασα την αναρτηση αυτή. Σ ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!!!! Και τα λόγια είναι λίγα για να σου περιγραψω πως ενιωσα όταν το διαβασα…

    Λοιπον…εγώ εχω κατασταλαξει στο Colorstay της Revlon…μου κατσε οπότε του καθομαι και γω!!!
    Όσο για την Νησο….κραγιον…όσο κουλό κ αν ακουγεται εχω ψυχωση με τα κραγιον…οπότε θα το παιρνα μαζί μου κ ας μη το βαζα ποτε!!!

  35. αχ τι ωραια ολα τα σχόλια κάτω απο αυτο το ποστ σου, Τζούλια!!! και πολυ μου αρέσουν που γράφεις ιστοριούλες μεσα σε καθε ποστ σου, τα κανεις πολυ προσωπικά. =) Ολες οι αναγνώστριες εδώ ειναι τόσο ενημερωμένες και ετσι διαβάζοντας, τα σχόλια, παίρνω και tips και ιδέες, μπραβο σας κορίτσια του Beauty Blog!!:)

    Τζουλια κι εγω το ειχα σκεφτεί ότι το foundation μπορεί να αποτελέσει κατα κάποιο τρόπο ασπίδα για όλη τη ρύπανση, βρωμιά κλπ της ημέρας, παρα τα κακα που ακούμε για το makeup (που αυτα αντηχούσαν στο μυαλο μου και με κανουν να λεω, οχι δεν κανει το make-up) αλλα πιστεύω εχεις απολυτο δίκιο οτι το δερμα ειναι προστατευμένο κατα καποιο τρόπο. 🙂

    Κούκλα η J.Lopez!!!! αλλα και το Photoshop παει σύννεφο I would imagine… :))

  36. Διάβασα όλα τα σχόλια και αυτό που έχω να πω είναι ότι έχω δοκιμάσει τη πούδρα και το κονσίλερ…η πούδρα για καλοκαίρι είναι σχετικά καλή για μένα που έχω λιπαρό δέρμα αλλά για χειμώνα όχι γιατί όπως και αν την χρησιμοποιήσω(σφουγγαράκι ή πινέλο)φαίνεται πάρα πολύ ότι έχω βάλει πούδρα,σχεδόν σαν να έχω “πετάξει” ταλκ στο πρόσωπο μου!!το κονσίλερ είναι το χειρότερο κονσίλερ που έχω δοκιμάσει!!πολύ μικρή γκάμα χρωμάτων και αν έχετε λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια καλύτερα να μην το αγοράσετε!το δοκίμασα και σκέτο και με primer αλλά ίσως επειδή έχει πολύ παχιά σύσταση δείχνει πολύ βαρύ αμέσως κ μετά από ώρες τονίζει πολύ άσχημα τις λεπτές γραμμές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.