To Άρωμα Tresor Midnight Rose: Ένα βράδυ στο Παρίσι…

 

Με μούσα την Ema Watson (καλέ, πότε μεγάλωσε η Ερμιόνη του Χάρυ Πότερ μπροστά στα μάτια μας;) σκηνικό που εκτυλίσσεται στο απόλυτα ρομαντικό Παρίσι και δημιουργό της διαφημιστικής καμπάνιας τον Mario Testino (άντε πάλι…), το νέο άρωμα Lancome Tresor Midnight Rose δύσκολα να αφήσει κάποια γυναίκα ασυγκίνητη…

 

Στην καρδιά του αρώματος το ρόδο, απόλυτο σύμβολο όλων των αρωμάτων Tresor αλλά αυτή τη φορά πιο γλυκό, πιο παιγνιδιάρικο μαζί με νότες από βατόμουρα και βανίλια που κατατάσσουν το άρωμα σε μια φρουτώδη και λουλουδένια κατηγορία. Οι νότες συνεχίζουν με φραγκοστάφυλλο γιασεμί, παιωνία και ροζ πιπέρι δίνοντας του μια μοντέρνα και παιγνιδιάρη ταυτότητα.

 

Αλλά και το μπουκάλι έχει απίστευτη γαλλική κομψότητα.. Σε μοβ αποχρώσεις που αντανακλούν το φως, τον λαιμό του κοσμεί ένα υπέροχο υφασμάτινο τριαντάφυλλο, τόσο θηλυκό, τόσο εκλεπτυσμένο…

 

 

 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι δύσκολα μπορείς να περιγράψεις ένα άρωμα, μόνο την αίσθησή του αν τα καταφέρεις, μπορείς να μεταδώσεις. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα όλα αυτά τα χρόνια που γράφω κείμενα ομορφιάς. Διότι αλήθεια, πως ακριβώς μπορείς να περιγράψεις μια μυρωδιά; Ζω για τη  μέρα που πατώντας ένα κουμπί στο bb, θα ψεκάζεστε αυτόματα με λίγες σταγόνες από το άρωμα που προσπαθώ να σας περιγράψω. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, πάρτε μια (παριζιάνικη) Tresor γεύση από το διαφημιστικό σποτ:

 

 

Ναι. Σωστά καταλάβατε… Αυτό είναι το δώρο σας από την Lancome σε εσάς τις δεκαπέντε που δοκιμάσατε τον ορό Visionnaire LR 2412 4% και θα το λάβετε πολύ σύντομα.

 

 

48 Σχόλια
  1. kalhmera julia mou!!!!eisai mia psixoula!!!mia kalh neraida!!!!eyxomai ta koritsia na eyxaristh8oun ta dwrakia sou!!!!!

  2. Αγαπημένες μου krystall και vaso, μεταξύ μας: Έρχεται και κάτι άλλο πολύ σύντομα…

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα ! Τέλειο το δώρο των κοριτσιών ! Ωραίο το μπουκάλι με τις μωβ αποχρώσεις !!!!!!!

  4. Ευχαριστώ beautyblog! Ευχαριστώ Lancome! Τι καλά!!!!

  5. Kαι μόνο με τον τίτλο του άρθρου, έχω φύγει από την καρέκλα και ταξιδεύω….Μετά, με το άρωμα, απλά ζαλίζομαι και είναι σαν να το μυρίζω….Ρόδο, γιασεμί, βανίλια, βατόμουρα, ροζ πιπέρι…’Ολα τόσο αγαπημένα…..!!
    (Δηλαδή, αυτό το κέρδισε η μαμά μου…?????!!)

  6. Ευχαριστούμε πολύυυυυυ!!! Καλημέραααα Τζούλια και στα υπόλοιπα κορίτσια!!! Όταν διάβασα το παράπανω άρθρο σκεφτόμουν πόσο πολύυυυ θα το ήθελα και τώρα να που θα το έχω σε λίγες μέρες στα χέρια μου!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο σε Εσένα όσο και στη Lancome. (Και είπαμε αν χρειάζεστε “δοκιμαστή προϊόντων” εδώ είμαστε ξανά ξανά και ξανά ….). Είμαι ευτυχισμένη!!! Πολλά Φιλια

    ΥΓ: Και όσο για το [LR 2412 4%] AN KAI ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒO για την τσέπη μας θα προσπαθήσω με την πρώτη ευκαιρία να το αγοράσω, γιατί πραγματικά ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ προϊον!!!! Και θα παρακαλούσα πολύ τη Lancome να μας στείλει κάποιο ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ για το [LR 2412 4%], ώστε να είναι πιο προσιτό και σε μας.Ευχαριστώ

  7. Ευχαριστούμε πολύ Julia, ευχαριστούμε Lancome!! Ακούγεται υπέροχο….!! Καλημέρα!!!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΓ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ

  9. Παρίσι, αρώματα,….δώρο!! Υπέροχη καλημέρα!! Ευχαριστούμε πολύ!!

  10. Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλες τις όμορφες, όμως dear julia, σε εμάς που δεν είμασταν και πολύ τυχερές όοολον αυτόν τον καιρό, φτίαξε μας τη διάθεση! όχι μονο στις ίδιες! Διεύρυνέ το λιγάκι το φάσμα της μεγαλοκαρδίας σου!!! Σε φιλώ κι ευχαριστώ!!!

  11. YIOUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kala se lew Santa-Beauty-blog:-)))) ti omorfos kai promising tropos na ksekina i evdomada mas:-)))) Thank you Lancome, thank you Julia:-)))
    @ Xrusa Koklanaki: kserw oti einai akrivo to Lr2412 4%) alla PISTEPSE me aksizei to kathe tou cent. Hmoun mia ap tis tuxeres pou to kerdise kai otan mou teleiwsei tha paw na to ananewsw. kalimera kai kali evdomada se oles tis beauty-bloggers!

  12. @ Sonia P : Από ότι κατάλαβα, η Lancome μας κάνει το δώρο για την ευγενική μας προσφορά να δοκιμάσουμε ως πειραματόζωα το νέο της προιόν. Το Beautyblog κάνει πάντα ότι μπορεί για να μην υπάρχουν διακρίσεις … να είσαι σίγουρη για αυτό!

  13. Καλημέρα κι από μένα, τι ωραία παρουσίαση, τι ωραίο άρωμα και το original Tresor είναι πολύ ωραίο όπως και το tresor in love. Όλα τους είναι πολύ γλυκά αρώματα κι αν σας αρέσει το Dior Cherie, το Flowerbomb το Gucci Guilty, τότε είναι το άρωμα για εσάς!!
    Πάντως θα κάνω μια διαμαρτυρία προς όλους τους οίκους αρωμάτων : Τεμπελιάζουν!!! Μόλις βγάλουν ένα επιτυχημένο άρωμα μετά από λίγο καιρό αλλάζοντας λίγο τις μεσαίες νότες το ξαναλανσάρουν και δεν προσπαθούν για κάτι διαφορετικό.:)
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν!!
    Φιλιά πολλά!!

  14. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κερδίσανε, φανταστικά δώρα. Το σποτάκι είναι τέλειο και το άρωμα πρέπει να είναι πάρα πολύ ωραίο, η περιγραφή Τζούλια είναι πολύ καλή, είμαι πολύ περίεργη να το μυρίσω. Για τις εικόνες από το Παρίσι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα μιλάνε από μόνες τους

  15. Τέτοια χαρά, σε μια τέτοια θλιβερή μέρα…. Τζουλια να ήξερες πόσο σ΄ευχαριστούμε! Πόση χαρά μου έδωσες! Θα το εκλάβω ως μήνυμα αισιοδοξίας, για να μην το βάλω κάτω τις μέρες που έρχονται…

  16. Καλημέρα Βυκάκι (Vicky Koukouna). Και εγώ ήμουν μια από αυτές που το δοκίμασε και ανέφερα τις καλύτερες εντυπώσεις!!!! και είμαι ξετρελαμένηηη με το Visionnare αλλά είναι ΑΚΡΙΒΟ για την τσέπη μου και θα περιμένω τα Χριστούγεννα τον Αϊ Βασίλη (δηλαδή εμένα) για να το αγοράσω, εκτός και αν η εταιρία το προσφέρει (μέσω εκπτωτικού κουπονιού) σε καλύτερη τιμή στις κοπέλες που το δοκίμασαν πριν κυκλοφορήσει.Φιλάκια

  17. Kalimera kai apo emena ustera apo toses meres pou exw na dwsw to paron!
    Julia se euxaristoume para polu gia to uperoxo dwro kai tin eukairia na dokimazoume omorfa proionta!!!!
    Euxaristoume kai tin Lancome gia to dwraki mas!!!!
    Einai ontws oasi mesa stis mavres meres pou zoume…eutuxws pou exoume kai esena Julia xairomaste ligaki kai na kratame to mualo mas prosanatolismeno se themata omorfias, giati sto telos mas vlepw na odigoumaste se omadiki autoktonia!!!!! (fusika kai kanw plaka, oute kata dianoia den to pistevw auto, min akousw kamia xazomara…)
    Julia exeis analavei vari ergo alla oles pistevoume oti tha ta katafereis!!!Polla filaaaaaakia!

  18. Καλημέρα Τζούλια και καλή εβδομάδα!
    Σε υπερευχαριστούμε!! Τέλεια η παρουσίαση και υπέροχο το δώρο!!..

  19. Άκου ιδέα!!! Θα μπορούσες να μας περιγράφεις κάθε άρωμα με βάση μια εμπειρία που έχεις ζήσει ή που θα ζούσες αν φορούσες το κάθε άρωμα!! Τι λές???? Ελα τώρα είσαι μανούλα σε αυτά!!!!
    Μπράβο στα κορίτσια είναι τόσο τυχερά!!!

    Εγώ παλι έχω πέσει σε φάση μεγάλης γκαντεμιάς και όπως λέει και μια φίλη μου, με κυνηγάει η γκαντεμόσαυρα…

    Καλημέρα Τζούλια…μουτς μουτς μουτς

  20. Πραγματικά φαίνεται πολύ ωραίο και αυτό δε με διευκολύνει καθόλου..:( Έχω περισσότερα αρώματα απ’ότι πρέπει και πάντα θέλω κι άλλα..Σίγουρα θα το δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία!!

  21. πολύ τυχερές οι κοπέλες!!!! μπράβο τους! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

  22. ναι όντως πολύ τυχερές και πρέπει να είναι και φοβερό άρωμα!!! μπράβο κορίτσια!

  23. Tha trexw na to murisw…..Agapimeni Tresor..xronia tin forousa!!!!
    Exthes imouna me tin subetherta sou!! Polu kalo koritsi!! Kisses…

  24. χμμμμμμ θα περιμενω !!!! αν και τελευταία νιώθω πολύ άτυχη ρε γαμώτο
    παρακαλω την θετικη σας ενεργεια ……μπορω να εχω _

  25. Το φοράει μια φίλη μου το συγκεκριμένο και είναι υπέροχο.. όσο για το διαφημιστικό σποτ δεν με ενθουσίασε και πολύ!

  26. Τζούλια, ευχαριστώ πολύ και σένα και τη Lancome, είστε πολύ γενναιόδωρες!

  27. Καλη εβδομαδα και συγχαρητηρια στις τυχερες κοπελες!
    Εγω ημουν απο τις τυχερες που δοκιμασαν το Burberry Body που μας εδωσε σε δειγμα η Julia και θα ηθελα να πω τη γνωμη μου, για οποια την ενδιαφερει. Οταν το εβαλα σε πρωτη φαση απογοητευτηκα, αλλα στην πορεια αλλαξα γνωμη! Ειναι ενα αρωμα πολυ “καθαρο” και ευκολο για ολες τις ηλικιες και ολες τις εποχες (εκτος ισως οταν κανει πολυ ζεστη). Μου θυμησε λιγο το Contradictions, του Calvin Klein ισως γιατι κι εκεινο μου αφηνε την αισθηση της καθαριοτητας και φρεσκαδας. Εχει επισης και αρκετα καλη διαρκεια! Πιστευω οτι θα κανει πολυ μεγαλες πωλησεις…

  28. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!!! Πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστό!!!!!

  29. Όταν πρόκειται για αρώματα, δε μπορώ παρά να παρεμβαίνω στη συζήτηση.
    Το δοκίμασα και δεν ξετρελλάθηκα (αλλά ΟΚ με 3000 μπουκάλια που έχω , νομίζω έχω γίνει δύσκολη)
    Είναι μια πιο γλυκιά βερσιον του YSL Elle. Δηλαδή πάνω πάνω θα εισπράξετε κόκκινα φρούτα (αν αγαπάτε τα φρουτένια αρώματα θα το λατρέψετε) και λίγο τριαντάφυλλο. στη μέση θα λάβετε μια ΓΕΡΗ δόση ροζ πιπεριού (ΣΕΞΥ) και Πεόνια. Από κάτω η βάση θα παραμείνει λιτή με κέδρο και βανίλια ( εξ’ ου και η διαφορά με το ELLE).
    H ένταση του αρώματος μεγάλη και η διάρκειά του θα σας εκπλήξει.
    Παρόμοιες νότες θα βρείτε και σε οικονομικότερα αρώματα καταλόγων ….Πολύ οικονομικότερα…….
    Το κλασικό Tresor είναι απαράμιλλης αισθητικής …..(αλλά πάλι ούτε αυτό φοράω, χαχα)
    Πολλά φιλιά
    Η αρωματο-φρικ
    Έφη

  30. άρωμα σε μια φρουτώδη και λουλουδένια κατηγορία.

  31. άρωμα σε μια φρουτώδη και λουλουδένια κατηγορία.

  32. Μπράβο κορίτσιαααα..Καλοφόρετο το νέο σας άρωμα…Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!

  33. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι θα είναι τόσο ωραίο το δώρο!!!! Σε υπερευχαριστώ Τζούλια, σε υπερευχαριστώ Lancome…!! ‘Εχω ενθουσιαστεί!!

  34. Μόλις παραλάβαμε το δώρο!!!! Είναι υπέροχο !! Πραγματικά, έχω ενθουσιαστεί!!Και η μαμά μου φυσικά!! Μη σου πω ότι τρίζει λίγο ο θρόνος της Flora…..(Και όμως….!!!)

  35. Είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!*

  36. Ευχαριστώ πολύ για το καταπληκτικό δώρο!!! Όντως είναι ένα πολύ ωραίο άρωμα με ένα υπέροχο μπουκάλι. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει το αγαπημένο μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.