Radiant Professional, Το Φθινοπωρινό Μακιγιάζ με την Κάτια Ζυγούλη

 

Τον είδατε τον νέο κατάλογο με το φθινοπωρινό μακιγιάζ της Radiant Professional και μούσα την Κάτια Ζυγούλη; Πάντως έχω ακόμα και εγώ η ίδια την απορία, πως γίνεται ενώ γράφω αυτόν τον κατάλογο μακιγιάζ τα τελευταία έξι χρόνια, κάθε φορά που βλέπω το τελικό αποτέλεσμα και τις φωτογραφίες της Κάτιας να μένω άναυδη από την ομορφιά της;

 

Ένα έχω να πω και το πιστεύω. Αν αυτή η κοπέλα συνέχιζε την καριέρα της στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή θα ήταν ένα από τα καλύτερα μοντέλα των Victoria Secrets…

 

Όπως και να έχει, για φέτος το Φθινόπωρο η Radiant προτείνει ένα smoky μακιγιάζ σε βελούδινες αποχρώσεις του γκρι, του μοβ, του πράσινου και του μπλε για τα μάτια, εντυπωσιακά κραγιόν σε πλούσιες, ζεστές αποχρώσεις και η Κάτια ποζάρει πότε σαν ντίβα της δεκαετίας του 30, πότε σαν μοιραίο θηλυκό, πότε σαν εκλεπτυσμένη βαμπ, και πότε σαν το (απίστευτα όμορφο) κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της και πάρτε ιδέες για το μακιγιάζ σας γιατί το φθινόπωρο μας χτυπά την πόρτα αγαπημένες…έχει αρκετή συννεφιά εδώ που είμαι…

 

To Μακιγιάζ: Mystery Miracle

Τα βασικά προιόντα: Σκιές, Professional Eye Color No 229 (καφέ) και 230 (γκριζοπράσινη). Κραγιόν, Advanced Care Lipstick No 145, Lip Gloss, Lasting Lip Shine No 49

 

 

 

 

 

To Μακιγιάζ: China Blue

Tα βασικά προιόντα: Σκιές, Professional Eye Color No 236 (σαμπανί) και 237 (σκούρο μοβ). Κραγιόν,Long Lasting Hydra Lipstick No 04, Lip Gloss, Lasting Lip Shine No45

 

 

 

To Mακιγιάζ: Warm Purple

Τα βασικά προιόντα: Σκιές,  Professional Eye Color No 231 (γκρι) και No 233 (μοβ), Ρουζ, Blush Color No 132, Kραγιόν, Long Lasting Hydra Lipstick No 34, Lip Gloss Lasting Lip Shine No 55

 

 

 

To Mακιγιάζ: Chic and Simple

Τα βασικά προιόντα: Σκιές, Professional Eye Color No 235 (καφέ) και 199 (σκούρο ανθρακί), Κραγιόν Advanced Care Lipstick No 147, Lip Gloss, Lasting Lip Shine No 44

 

 

 

To Mακιγιάζ:  Back to the 30’s

Tα βασικά προιόντα: Σκιές Professional Eye Color 232 (καφέ μαύρο) 234 (σκούρο γκρι), Highlighter No 06, Κραγιόν Advanced Care Lipstick Νο 146, Lip Gloss, Lasting Lip Shine No 75

 

 

 

Το Μακιγιάζ: La Diva

Tα βασικά προιόντα: Σκιές, Professional Eye Color No 218 (μπεζ) και Νο 199 (μαύρο-γκρι) Eyeliner,Artistic Liner No 01, Κραγιόν, Long Lasting Hydra Lipstick No 07, Lip Gloss, Lasting Lip Shine No 44

 

 

 

Και τώρα πείτε μου: Ποιό μακιγιάζ σας άρεσε περισσότερο;

53 Σχόλια
  1. Πόσο μ’αρέσει αυτή η κοπέλα…..Πολύ ιδιαίτερη ομορφιά!!
    Κατα τ’άλλα, ψηφίζω Warm Purple…Αν και λίγο επικίνδυνο, είναι κάτι διαφορετικό…E,και το La Diva, σταθερή αξία…
    Καλημέρα!!*

  2. chic & simple – τα λεει ολα το ονομα του! και οντως οσο περνανε τα χρονια η ζυγουλη γινεται ολο και πιο κουκλα (και να φανταστειτε οτι στην αρχη της καριερας της δε μου αρεσε καθουλου)!σιγουρα στο εξωτερικο θα ηταν νουμερο 1! σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη (να μην τον αηφουμε και αυτον εξω απο το παιχνιδι!)

  3. ο θεος εδωσε ολη την ομορφια στη κατια ζυγούλη!!!σε εμενα τιποτα???μονο γλυκεια ειμαι τι να το κανω??αυτη η γυναικα με οτι και να τις εχουν βαλει ειναι ωραια!!!ψηφίζω ολες τις αλλαγές!!!!!!!ειναι φανταστικα!!!

  4. Καλημέρα αγαπημένες μου! Λίγη δροσούλα σήμερα, ωραία είναι, ανανεωτικά!
    @ Vasiliki: Σε ευχαριστώ Vasiliki μου που σου άρεσε ο τίτλος Chic & Simple!(χε, χε, χε… είχα έμπνευση όταν έγραφα τον οδηγό με τη Λίλη..)
    @Kat-Rap: Απίστευτα ασυνήθιστο δεν είναι αυτό το μοβ κραγιόν; Τι λες; Θα το κάνεις το μακιγιάζ; Nομίζω θα πηγαίνει πολύ στα χρώματά σου (λευκή επιδερμίδα, μαύρα μαλλιά..)

  5. αγαπημενη μου μου αρεσουν δυο το Warm Purple + Chic and Simple τελεια τελεια

  6. Ola einai yperoxa alla mou aresei ligotero 8a pw auto me to mwv kragion dioti dn mou ka8etai kala gia mena 🙂
    Se allous 8a einai uperoxo 😀

  7. Μα είναι αυτή η κοπελάρα 8 μηνων έγκυος; Μπράβο της, και ξανα-μπράβο της!
    BTW, Back to the 30´s δαγκωτό!
    Φιλιά…

  8. Καλημέρα!!! Επιτέλους δρόσισε λίγο σήμερα, αναζωογονηθήκαμε μύρισε φρεσκάδα!!
    Πολύ ωραία τα χρώματα του μακιγιάζ, το chic & simple είναι το καλύτερο για καθημερινό όπως και το Mystery miracle.Όσον αφορά το μωβ κραγιόν εγώ είμαι υπέρ, έχω ένα της loreal σε αυτή την απόχρωση περίπου, ταιριάζει σε όλα τα χρώματα μαλλιών (εκτός του κόκκινου δυστυχώς) αρκεί να έχεις σχετικά λευκή επιδερμίδα.
    Φιλιά πολλά!!!

  9. Chic and Simple – Νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο και στα χρώματα και σε ύφος. Καλημέρααα!!!

  10. Xμμμ..Νομίζω πως ναι, θα το τολμήσω!! Μ’ένα φαρδύ πουλοβεράκι όπως στη φωτογραφία (αχ! ξαφνικά θέλω να χειμωνιάσει να βάλω τα χουχουλιάρικα πουλοβεράκια μου….) κι ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια (γιατί τα δικά μου είναι καστανά κι όχι ανοιχτόχρωμα ώστε να σπάει λίγο…) !! Και σίγουρα λίγο lip gloss πάνω απ’το κραγιόν για να “μαλακώνει” το αποτέλεσμα…
    Καλή ιδέα!!

  11. Όλα έχουν την ιδιαιτερότητά τους, ανάλογα με την περίσταση. Συμφωνώ όμως με τα κορίτσια που ψηφίζουν το ”chic and simple”. Αναδεικνύει το στυλ λες και ειναι κάτι … απλό, λυτό και απέριττο

  12. LA DIVA kai CHIC AND SIMPLE!!!!!!!polu kalh douleia!
    kai mia glikia kalimera se oles!kalhmeraaaaaaaaaaaaaaa:D

  13. Με βάση τα δικά μου δεδομένα, θα πω ότι μου άρεσε περισσότερο το mystery miracle και στην συνεχεια το chic and simple!

  14. αχχχ τα μακιγιαζ Mystery Miracle και China Blue, τα δυο πρώτα είναι φανταστικά, μου έκαναν ιδιαιτερη εντύπωση, Τζούλια!!!!!!!! ειδικα το πρώτο, πολυ χειμωνιάτικο! <3 τι όμορφα και ιδιαίτερα χρώματα. και πολυ κολακευτικά ειδικα στην Κάτια χιχι! νομίζω κι εμεις ομως μπορούμε να δοκιμάσουμε και να γίνουμε έτσι, θεες, ενα καλο μακιγιάζ στα μάτια βοηθάει πολυ! :)))

  15. Ax, Julia mou! Mono to proswpo tis Katias thelw….nothing else!!!
    H gunaika einai THEA!!! Pws einai dunaton na min anadeixtei to makigiaz…. Anyway, kai emeis mia xara eimaste, den paraponiemai!
    Fovera xrwmata, alla egw eimai ligo klassiki, giini! Thelw kafe, anthraki, ladi! Tha ta dokimasw!!

  16. @Angelina: Αγαπημένη η φωτογράφηση έγινε Ιούνιο για να προλάβουμε τα deadlines! Πράγμα που σημαίνει ότι ήταν 4 μηνών έγκυος με σχεδόν ανύπαρκτη κοιλίτσα…

  17. Όλα μ’αρέσουν,αλλά ξεχωρίζω το Chic and Simple.Είναι πιο κοντά στα δικά μου δεδομένα,αν και η γυναίκα δεν παίζεται.Εγώ όπως και αν βαφτώ ούτε για φτωχός συγγενής δεν πλησιάζω.

  18. πανέμορφη η Κάτια!! από την αρχή της πορείας της δεν σταμάτησα ποτέ να την θαυμάζω! Και πόσο χαίρομαι για την προσωπική της ευτυχία!!
    Εύχομαι να γεννήσει με το καλό και να είναι γερό και καλότυχο και το δεύτερο παιδάκι της!

    Στο θέμα μας τώρα , τα μακιγιάζ που μου αρέσουν περισσότερο είναι το mystery miracle και το chic and simple!!

  19. Warm Purple!! ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΛΕΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ
    Chic and Simple ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ!!

  20. Το Back to the 30′s είναι για μένα το πιο εντυπωσιακό!!!

  21. Η Κάτια είναι πάντα κούκλα!!! (γιαυτό έχει και κούκλο άντρα και 2 κουκλιά παιδιά σε λίγο καιρό…αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!) ότι μαιγιάζ και να κάνει της πηγαίνει με τετοια χαρακτηριστικά προσώπου.
    Το μαιγιάζ που λάτρεψα είναι το Warm Purple.

    Φιλια πολλά!

  22. Eκπληκτικο το back to the 30’s, εκπληκτικη και η Κάτια.

  23. Να είναι καλά η κοπέλα και με το καλό να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Είναι από τις πιο όμορφες άν όχι η ομορφότερη Ελληνίδα, ακόμα και αμακιγιάριστη, ακομπλεεξάριστη, χαμηλού προφίλ και παρότι τα media είναι όλη την ώρα γύρω από την οικογένεια της, η Κάτια είναι σαν να μης τους βλέπει και συνεχίζει την οικογενειακή της ζώη, μου αρέσει αυτή η στάση, μπράβο της.
    Οσο για το φθινοπωρινό μακιγιάζ της RADIANT το Chic and Simple
    μου αρέσει τρελά απλό και για όλες τις ώρες.

  24. Ολα είναι υπεροχα Τζούλια μου, αναλογα την περίσταση και τη διαθεση. Το ένα πιο όμορφο από το άλλο! By the way, σημερα το πρωί χτυπησε την πόρτα μου ένας courrier και μου έφερε το υπέροχο Tresor midnight rose! Χίλια ευχαριστω σε σενα, χίλια ευχαριστώ στη Lancome! Να ξέρεις πάντως, ότι έχεις γίνει η καλή μας νεράιδα, που φωτίζεις την καθημερινότητα μας, κάτι που γίνεται τόσο μα τόσο σημαντικό σε μέρες σαν αυτές που περνάμε….

  25. Απίστευτα όμορφη αυτή η γυναίκα!!!!Ο Θεός ήταν σε μεγάλα κέφια όταν την έφτιαχνε…
    Όλα είναι υπέροχα αλλά για τα χρώματά μου θα διάλεγα ή το Chic and Simple ή το Back to the 30′s.Αυτά μου ταιριάζουν πιο πολύ.

  26. Λατρεύω τo back to 30’s hairstyling και φυσικά το μακιγιάζ La Diva!Πιστεύω ότι μου ταιριάζει περισσότερο!

  27. Agapaw Radiant, kai agapaw ton katalogo tous!!! Kathe fora pou pairnw auton ton katalogo, ton diavazw ksana kai ksana… Oute i kaini diathiki!
    Sintoma tha exw kai ena mikro diagwnismo sto blog mou, kai skeftomai poli sovara na parw kati apo radiant gia to dwraki, i poiotita einai apisteuti.

  28. Emena moy arese to makigiaz La diva ke meta to back to the 30’s ayta moy teriazoyn pisteyo!!!

  29. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ MYSTERY MIRACLE ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

  30. back to 30,s αξεπεραστη η ομορφια της

  31. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ.

  32. Λοιπον εγώ εχω να πω το εξής…Συγχαρητήρια στην Radiant γιατί έχει διαλέξει ένα σωστό μοντέλο που στην ουσία ειναι πρότυπο για πολλά κοριτσάκια..και να σου πω και κάτι άλλο? Μπορει να είχε κανει καριερα στη Victoria Secret και ίσως να είχε παντρευτεί κανεναν μεγιστανα ή να είχε καταλήξει ανορεξική ή δεν ξέρω εγώ τι αλλο καλό ή κακό θα της είχε τύχει…αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα αλλαζε με τιποτα την οικογένεια που εχει κάνει!!!! Ασε που ποιος ξενερωτος ξενος θα μπορουσε να συγκριθει με τον Σάκη????? Ουχι…Την θαυμάζω και τη σεβομαι για όσα έχει καταφέρει και ας μην την γνωρίζω προσωπικά την κοπέλα. Ευχομαι να ειναι παντα ευτυχισμένη και γουστάρω να την βλέπω σε διαφημίσεις προιόντων…οχι σαν κατι αλλες που τις βλεπω και μου γυρίζουν τ αντερα (που λεει και η γιαγιακα μου)
    Οσο για μακιγιαζ θα διαλεγα το Mystery Miracle!!!!
    Φιλιά στην Κάτια…και στο Σάκη βεβαιως βεβαίως!!! 😛

  33. Κατιαααα…φιλια στο Σακηηη…Διαλεγω το china blue.

  34. Back to the 30’s δαγκωτό!Διαπιστώνω ωστόσο πως το photoshop το δουλέψανε με το ρολό του μπογιατζή, ειδικά στην πρώτη και στην τελευταία φωτογραφία είναι σαν να φοράει μάσκα, λίγο μέτρο δεν βλάπτει, ειδικά όταν έχεις τέτοιο μοντέλο…

  35. Mystery Miracle ΤΕΛΕΙΟ.ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ?

  36. Το Warm purple και το Chic and simple!
    Πολύ photoshop όμως ρε κορίτσια. Σαν ψεύτικη φαίνεται κάθε φορά. Και στη seventeen γίνεται photoshop αλλά όχι κι έτσι..

  37. Το Warm purple.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΒ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ?

  38. ολα ειναι θεικα,βεβαια με τετοιο προσωπο οτι κ αν βαλεις θεα θα γινεις 🙂 το mystery miracle μ αρεσε παααααρα πολυ…

  39. Καλά η Ζιγούλη το έχει…υπέροχο πρόσωπο και αυτό το θέμα που έχει με τη μύτη της δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που το έχει προσέξει την κάνει ακόμα πιο ωραία γιατί ως ατέλεια συμπληρώνει το υπόλοιπο όμορφο κομμάτι…μου αρέσει η radiant έχει ένα πολύ καλό Primer ματιών..επίσης μου αρέσει και η καινούργια συλλογή αρκετά μυστηριώδης και συμβατή με τις προσταγές της μόδας…θα ήθελα όμως λιγότερο retouch η Κάτια από μόνης της δεν χρειάζεται τόσο photoshop!!!

  40. Μου είναι δύσκολο να διαλέξω! Όλα είναι πανέμορφα!!! Λίγο περισσότερο μου άρεσε το Warm Purple!

  41. Chic and Simple και Back to the 30s! Φοβάμαι το μοβ κραγιόν και εγώ δεν θα το τολμούσα.

  42. Vasika olh h fwtografhsh einai ka8ara photoshop,fainetai fake k gnk dn ekpempei tpt t classy anti8etws t apotelesma deixnei f8hno k eidika xwris photoshop oses kopeles t dokimasoun mallon me drug queens..tetoious syndyasmous xrwmatwn mono sthn ekklhsia exw dei s kati kyries 60+..telos pantwn auto p 8elw n pw einai oti o tropos parousiashs ths sylloghs aneksarthta t proionta ksexwrista klp..gia mena proswpika dn vgazei kati to wraio..mallon t anti8eto 8 elega..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.