Korres Color Kit: Μια έξυπνη (και φθηνή) πρόταση μακιγιάζ

Μου αρέσουν πολύ οι έξυπνες επαγγελματικές κινήσεις ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν σαν γνώμονα να μην επιβαρύνουν περισσότερο την τσέπη του αγοραστικού κοινού. Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με το team του Κορρέ όπου ενημερωθήκαμε για τα νέα της μάρκας (είναι πολλά και ενδιαφέροντα και θα σας τα γράψω σιγά –σιγά). Το πιο ενδιαφέρον όμως νέο από όλα είναι μια ιδέα τους, που με ενθουσίασε.

 

Ο Κορρές λοιπόν παρουσιάζει φέτος το Κorres Color Kit, μια έξυπνη συσκευασία η οποία περιέχει και μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ αλλά και τα προϊόντα που χρειάζονται για να δημιουργηθεί. Το kit συνοδεύεται από φωτογραφία της πρότασης, που προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και σε όσες από εμάς δεν «πιάνουν» τα χέρια μας να δημιουργήσουμε εύκολα ένα μακιγιάζ.

 

Τα kit είναι οκτώ και οι προτάσεις ποικίλουν. Mακιγιάζ σε φυσικούς, γήινους τόνους, έντονες coral αποχρώσεις, smoky eyes, λαμπερά χείλη κλπ, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Και τώρα το καλύτερο. Αν αγοράζατε μεμονωμένα τα τρία προιόντα που περιέχει το kit το κόστος θα έφτανε περίπου στα 50Ε . Αυτά τα σετάκια όμως με full-size προϊόντα κοστίζουν μόνο από 16Ε έως 18Ε . Μην μου πείτε ότι δεν είναι ευκαιρία; Μα, αξίζει μόνο και μόνο για να δοκιμάσετε τα προϊόντα μακιγιάζ Κορρέ αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. (Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα είναι το καφέ μολύβι ματιών και το κραγιόν σε κοραλί απόχρωση) Επίσης στην ίδια συλλογή θα βρείτε και ένα kit με πέντε επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ και μια μάσκαρα σε μίνι συσκευασία σε πολύ φιλική τιμή 19,70Ε – πολύ εύχρηστο αυτό για να μην ψάχνουμε το κάθε πινέλο ξεχωριστά…

Tα Επαγγελματικά Πινέλα

 

Ρίξτε τώρα μια ματιά στις χρωματικές προτάσεις των οκτώ kits που δημιουργήθηκαν υπό την επίβλεψη του γνωστού make up astist, Γιάννη Σίσκου

 

CORAL LOVERS

Οι ζεστοί τόνοι του πορτοκαλί, κοραλλί και καφέ-χρυσού δίνουν το πιο νεανικό και δροσερό αποτέλεσμα για μία φρέσκια όψη όλες τις ώρες της ημέρας.

 

WINTER NUDE

Οι γήινες αποχρώσεις, όπως αυτές του μπεζ-ροζ και του καφέ, αποτελούν τη διαχρονική πρόταση για φυσικό, all-day μακιγιάζ.

 

NAKED BRONZE

Οι ζεστοί καφέ και μπρονζε τόνοι δημιουργούν ένα φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

KHAKI LOVERS

Λάμψη και ένταση στο βλέμμα σε τόνους του πράσινου σε συνδυασμό με διάφανα χείλη συνθέτουν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

 

SMOKEY EYES

Μάτια βαμμένα έντονα με γκρι-μαύρη σκιά, τονισμένα στα άνω και κάτω βλέφαρα, λαμπερή επιδερμίδα και φυσικά χείλη είναι η συνταγή για ένα κλασικό, sophisticated smokey eyes look.

 

ALL TIME CLASSIC

Φωτεινό και ακαταμάχητο, το κόκκινο κραγιόν είναι από μόνο του μία ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ.

 

 

SILVER GLOW

Οι μεταλλικές λάμψεις σε ψυχρούς τόνους του γκρι και του ασημί αναδεικνύουν με τον πιο ανάλαφρο τρόπο το βραδινό μακιγιάζ.

 

 

EXTRAORDINARY RED

Στον αντίποδα του φυσικού μακιγιάζ υπάρχει το διαχρονικό και άκρως θηλυκό κόκκινο κραγιόν.

 

 

 

Και φτάνω στο δια ταύτα. Εδώ μπροστά μου, έχω το kit Smokey Eyes που περιέχει, την γκρι σκούρα σκιά Eyeshadow No 58 Graphite Grey, το μάυρο μολύβι ματιών Eyeliner Pencil Black και την μαύρη μάσκαρα, Easy –To- Layer Lengthening Mascara. Χθες λοιπόν σας ρώτησα αν προτιμούσατε ένα μεγάλο δωράκι για μια ή τρία μικρά δωράκια για τρεις και αποφασίσατε το δεύτερο. Τρεις από εσάς λοιπόν σήμερα, θα κερδίσετε ένα από αυτά τα τρία προϊόντα! Περιμένω και θα σας πω τα αποτελέσματα με σχόλιο το βράδυ σε αυτό το post.

 

Τα προιόντα του kit Smokey Eyes

 

115 Σχόλια
  1. O Κορρές έχει κάποια χρόνια τώρα που βγάζει πακετάκια προιόντων σε απίστευτες τιμές!! Μπορεί να φτάνουν και το 70% έκπτωση…Εξαιρετικές ευκαιρίες!! Και προσωπικά, ούτως ή άλλως, προτιμώ τα πιο φυτικά καλλυντικά που δεν επιβαρύνουν τόσο το δέρμα….

  2. kalhmera joulia telika h pliopsifia nikhse treia xamogela einai kalhtera apo ena…xaxa.exw xrisimopihsh proionta korres kai eimai apoluta ikanopihmenh….

  3. Τα έβλεπα το Σάββατο στα Hondos και μου τράβηξαν την προσοχή. Πήρα κάτι άλλα πραγματάκια που ήθελα αλλά για αυτό το kit θέλω σίγουρα να επιστρέψω!Μάλλον με βλέπω για Winter Nude!

  4. Καλημέρα Julia, σε ευχαριστούμε για τα απίθανα δωράκια που δίνεις όπως και το σημερινό. Λατρεύω τα προϊόντα του Κορρέ

  5. τζουλακι μου θα μας τρελανεις με τα δωρακια σου !!!! τα προιοντα του κορε ειναι πολυ καλα και οικονομικα !! καλη μας επιτυχια λοιπον κοριτσια … ( αχ αχ παναγιτσα μου μακαρι να το κερδισω )καλημερα μια γλυκια καλημερα σε ολουσ

  6. Καλημέρααα σε όλες!!! Τζούλια είσαι καταπληκτική!!! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το kit Smokey Eyes, γιατί απλά όσες φορές προσπάθησα να δημιουργήσω smokey eyes το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ίσως με λίγη βοήθεια από το παραπάνω προϊόν να τα καταφέρω και πού ξέρεις…

  7. Καλημέρα! Πολύ ωραία ιδέα από την εταιρεία ΚΟΡΡΕ και πολύ ωραίο το δώρο!

  8. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Πολύ ωραία τα νέα σετάκια του Κορρέ, νομίζω ότι έχουν τεράστια επιτυχία κάθε χρόνο που τα βγάζει, όπως και αυτά με τις κρέμες του που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι! Είχα πάρει πέρισυ τα σετ με τα κραγιόν που είχε και μου άρεσαν πολύ. Γενικώς το έχω ξαναπεί εμένα προσωπικά μου ταιριάζουν πολύ τα προϊόντα του, από τις κρέμες προσώπου, σώματος (το body butter κυδώνι είναι λιχουδιά!) αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ.
    ΚΑλή επιτυχία κορίτσια!!!

  9. Αααα ακόμη ωραία ιδέα να έχει και το άρωμα μέσα!!! Τα δοκίμασα όλα τα αρώματά του μου άρεσαν πολύ όμως δεν κρατάνε καθόλου μα καθόλου, τι κρίμα 🙁

  10. Καλημέρα σε όλες!
    Σούπερ το σετ για τα smokey eyes….

  11. Αχχχ τα λατρεύω αυτά τα πακετάκιαααα <3
    Πέρσυ νομίζω είχα πάρει το πακέτο με τα λιπγκλος..
    Δεν το συζητώ! Τέλεια!
    Εννοείται πως θα πάρω και μία απ αυτές τις λιχουδιές!χαχα
    Χμμ coral lovers ή winter nude; <3

  12. πολύ μου αρέσουν τα kit και είναι τέλεια ιδέα για δώρο…έχω κρατήσει από το καλοκαίρι ένα prospectus με το Khaki eyes μου άρεσε τόσο πολύ το συγκεκριμένο μακιγιάζ…και μου αρέσει που έχουν προτινώμενη τιμή γιατί στο φαρμακείο της γειτονιάς τους τα έχουν κοστολογήσει πολύ ακριβά!!!

  13. Πολύ καλές προτάσεις μακιγιάζ απ την Κορρες..
    Κάθε φορά μας εκπλήσουν ευχάριστα!

  14. Καταπληκτική ιδέα και σε προσιτή τιμή ! Για να είμαι ειλικρινής θα τα ήθελα όλα.Για την ώρα εύχομαι να κερδίσω.

  15. E Τζουλάκι είναι για ρώτημα???? Κ γω μέσα στον σούπερ διαγωνισμό για Κορρέ!

  16. Πολύ μ’αρέσουν αυτά τα kit του Κορρέ !! Επι τη ευκαιρία, μιας και αναφέρθηκες σ’αυτά σήμερα, για να πάω μια βόλτα απ’το φαρμακείο να τους ρίξω μια ματιά…Ωραία και για δώρο!! Απ’το συγκεκριμένο kit για smokey eyes, η μάσκαρα δε με ενθουσιάζει (νομίζω την έχω δοκιμάσει), όμως τα μολύβια του ΚΟΡΡΕ μ’αρέσουν πολύ…!! Ευχαριστούμε που πάντα έχεις κάτι και για εμάς!!

  17. Αυτά τα σετάκια που λανσάρει κάθε τόσο ο Κορρές δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στο πορτοφόλι μου… Όχι επειδή δεν είναι σε καλή τιμή… Αλλά επειδή τα θέλω όλα!!!

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΡΡΕΣ ΠΟΤΕ. ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ.

  19. Μου φενεται θα αρχισω και εγω να χρησιμοποιω καλλυντικα Κορρες.Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε,παρα μονο τις βαφες μαλλιων.Ποτε δεν ειναι αργα…

  20. Σε ευχαριστούμε γιατί όπου και να πας μας κουβαλάς μαζί σου!!!Πάντα μας σκέφτεσαι.Μακάρι να είχα την άνεση να αγόραζα όλα τα προιόντα του Κορρέ αλλά δεν είμαι αχάριστη,έστω και ένα θα είναι τέλεια!Καλή μας επιτυχία κορίτσια!

  21. καλημερα σας!!!μπραβο τζουλια!!!τελεια τα δωρα!!!τελεια και η εταιρεια. μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες φυτικων καλλυντικων!!!σε ευχαριστουμε!!!!!!καλη μας επιτυχια!!!μακαρι να ειμαι μια απο τις νικητριες!!!ειναι τελειααααα

  22. ‘Εχουν δίκιο οι κοπέλες που χαρακτήρισαν τα προιόντα του Κορρέ ως λιχουδιές…Είναι πράγματι πολύ λαχταριστά!! Τα νέα κιτ δεν τα είχα πάρει είδηση…Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τα δωράκια, φυσικά!!

  23. A, re latremene KORRE!! An den einai auti sosti epaggelmatiki kinisi poia einai? Akomi kai ta proionta pou kukloforise to kalokairi ( ekeina ta neseser pou eixan krema imeras+ moluvi+ sapounaki katharismou)itan aisteuta! kai eixan analogi timoula pali! e, tha apoktiso kai auta tora! aaa, kai ta moluvia tou einai uperteleia! kalimera!!!

  24. τέλεια!δεν εχω δοκιμασει πολλα προϊοντα του κορρε μονο κανα 2,οποτε αυτη ειναι ιδανικη ευκαιρια!εννοειται οτι το θελω!

  25. καλημερα!!!φυτικα ωραια προιοντα !!!περσυ πηρα και δοκιμασα διοτι οι τιμες ηταν πολυ φοβερες αλλα καλα σε ποιοτητα.!!!

  26. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΛΟ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΜΑΓΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

  27. Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗ-ΝΙΚΑ!!!

    Εχω κάποια κραγιόν του Κορέ τα οποία τα βρίσκω καταπληκτικά, σταθερά και με διάρκεια!! Δεν έχω χρησιμοποιήσει μάσκαρα ή σκιά του κορέ αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!! Λέω εγώ τώρα… μήπως και κερδίσω το kit και δοκιμάσω τα προιόντα αυτά…!!!! χιχιχι

    Γενικότερα θεωρώ πως είναι μια καλή εταιρεία με ωραία προιόντα!! Αντιηλιακές κρέμες, κρέμες σώματος κτλ.

    Για το μόνο που δεν μπορώ να πώ καλά λόγια είναι για τις βαφές μαλλιών αλλά και πάλι μπορεί να μην είμαι εγώ αντικειμενική μιας και έχω τρέλλα με τις τρίχες μου και σαφώς το πώς βάφουν οι βαφές του εμπορίου με αυτές τις φυτικές …. δεν είναι το ίδιο!!!

  28. Ta pinela fenonde poli wraia an kai tha protimousa na eixan to ‘black look’ tou korres , einai pio endiposiako ! Maresoun kai mena ta kits kai einai oti prepi gia atoma pou ondos den kseroun apo pou na ksekinisoune, a ‘starter kit’ . Prepi opos dipote na dokimaso !! kisses xo

  29. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

  30. Ελπίζω να κερδίσω και μάλιστα την γκρι σκιά. Πολλά θέλω, ε; Πάντως θα ήθελα να δω φωτογραφίες και με τα άλλα kits. Τέτοιες προσφορές είχε και πιο παλιά και είχα πάρει ένα σετ με λιπ γκλος κι ένα με μολύβια ματιών (τα οποία έχω βολευτεί πάρα πολύ). Ωραία ιδέα τα σετ με προϊόντα για συγκεκριμένο look!

  31. Τα πινέλα φαίνονται καταπληκτικά μιας και πρέπει να πάρω κάποια στιγμή τα άλλα είναι για πέταμα!

  32. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΤ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΤ!!ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ;ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!

  34. Ηρθα ”εξαιτιας” της Demi..
    Φοβερο το site σου!! Ο,τι πρεπει για beauty junkies!
    Τωρα,ειμαι κ εγω απο την μειοψηφια που ακομα δεν εχω δοκιμασει καλλυντικα του Κορρε,αλλα σκοπευω να επανορθωσω με αυτα τα πολυ δελεαστικα σετακια!
    xx

  35. Eξαιρετικά όλα τα προιόντα του Κορρέ!!..

  36. Καλημέρα!!! Πραγματικά πολύ ωραίες ιδεές από το Κορρέ, που αφουγκράζονται και ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς. Ειδικά εν μέσω κρίσης πρέπει να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα.

  37. αυτές οι κινήσεις του ΚΟΡΡΕ μας εντυπωσιάζουν. Και φυσικά προιντα αλλά και λογικές τιμές!!!!

  38. Ο KORRES είναι εγγύηση & η Τζούλια μας έχει τρελάνει με τις επιλογές της!Καλή επιτυχία κορίτσια!!!

  39. εχω παρει λιγα προιοντα μακιγιαζ κορρε αλλα και το ρουζ, τα ολυβια ματιων ακομα και τις μασκαρες σε διαφορα χρωματα!!! αλλωστε στο εξωτερικο πανε πολυ καλα!!!

    μεσα στο διαγωνισμο και γω μην με ξεχασεις 🙂

  40. Εξαιρετικά προιόντα και πολύ καλή ευκαιρία τα πακετάκια αυτά!!! Καλή μας επιτυχία και σε ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι!!!

  41. Ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι πάντα!! Καλή επιτυχία σε όλους….

  42. Να ‘σαι καλά Τζούλια! Τι ωραίο δωράκι! Σε ευχαριστούμε! 🙂

  43. Τα λατρεύω τα σετάκια του Κορρέ! Την τελευταία φορά είχα πάρει μέικ απ, πούδρα, κονσίλερ και κραγιόν σε σετ γύρω στα 20 ευρώ, απίστευτη τιμή!! Και νομίζω ότι αυτή τη φορά δε θα πάρω μόνο ένα!!

  44. Καλημέρα Τζούλια μου!!! τα προιόντα του Κορρε είναι υπέροχα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!! όχι μόνο τα καλλυντικά αλλά και τα υπόλοιπα!
    και είναι πολύ εξυπνο αυτά τα σετάκια!
    καλή τύχη σε όλες μας!
    🙂 πολλά φιλιά!

  45. Kαλημερα Τζουλια!!!!Καλως σε βρηκα στο υπεροχο σαιτ σου!!!Πραγματικα απιθανο!!!Και τα δωρακια σου εξαιρετικα!!Να σου πω την αληθεια ολο ελεγα να παρω προιοντα του Κορρε αλλα συνεχως το αφηνα.Νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να δοκιμασω το μακιγιαζ!!!Υπεροχα σετακια…..Καλη συνεχεια σου ευχομαι…..

  46. Εγώ πρωτοσυστήθηκα με τα καλλυντικά του Κορρέ πριν από περίπου 10-11 χρόνια , όταν η θεία μιας φίλης και οπαδός της συγκεκριμένης εταιρείας μας έβαζε να ψάχνουμε στα φαρμακεία και να της στέλνουμε ολόκληρες σειρές των καλλυντικών στην Αμερική , γιατί εκεί οι τιμές τους τότε ήταν αρκετά “τσουχτερές” συγκριτικά με την Ελλάδα . Τότε είχα δοκιμάσει κι εγώ κάποια αφρόλουτρα , κρέμες σώματος κλπ ( δεν είχε βγάλει νομίζω ακόμα η εταιρεία προιόντα μακιγιάζ ) κι έμεινα αρκετά ευχαριστημένη . Με τα χρόνια , δοκίμασα άλλες μάρκες και ξέχασα την συγκεκριμένη . Φέτος το καλοκαίρι όμως με την πανταχού παρούσα οικονομική κρίση , “ξανασυστήθηκα” με τα προιόντα του Κορρέ και δοκίμασα για πρώτη φορά και μια κρέμα προσώπου . Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε ,αν και το δέρμα μου δεν είναι από τα πιο “εύκολα” ειδικά όσον αφορά κρέμες και υφές . Στα συν , εκτός από τη χαμηλή τιμή , το ότι τα προιόντα είναι ελληνικά καθώς και το ότι συνήθως όλο και κάποια προσφορά – δωράκι έχουν . Γιατί λοιπόν να μην τα προτιμήσουμε ?

  47. Τώρα που έρχεται χειμώνας και τα smokey είναι πολύ της μόδας,τι καλύτερο από ένα δώρο που θα’ρθει να μας χαροποιήσει στις smokey μέρες που περνάμε!!

  48. Αχ αυτός ο Κορρές μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σε όλο τον κόσμο!
    Καταπληκτικό σετ!

  49. Πραγματικά ο Κορρές δεν πιάνεται σε αυτά. Έχω πάρει αρκετές φορές αυτές τις πολυσυσκευασίες και δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ! ότι πρέπει για δωράκι Beautyblog!

  50. Πολύ ωραία τα προϊόντα Κορρέ, και τα σετάκια που βγάζει κατά καιρούς είναι καταπληκτικά, βολικά και οικονομικά. Καλή επιτυχία girls!

  51. Καλά ε, εγώ ούτε καν είχα πάρει χαμπάρι πως ο Korres έβγαζε τέτοια όμορφα πακετάκια & μάλιστα σε τόσο συμφέρουσες τιμές [πού ζω..?!?]!!
    Μμμ, καιρός να δοκιμάσω & τα δικά του προϊόντα…
    Αυτή η γκρι σκούρα σκιά Graphite Grey θα’ταν ό,τι πρέπει!
    Όσο για το μαύρο μολύβι ματιών, θα μ’ενδιέφερε να το δοκιμάσω μια & το μαύρο μολύβι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ μου.

  52. θα ηθελα πολυ να δοκιμασω αυτη τη σκια.

  53. Πολύ πρωτοποριακή η ιδέα του Korre τα Color Kits!!! Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω κάποια προϊόντα του Korre. Αλλά από ότι βλέπω είναι αρκετά οικονομικές συσκευασίες των Kits, άρα πολύ σύντομα κάποια από αυτά θα τα προμηθευτώ!!!

  54. ειναι πολυ καλο να προοδευει μια ελληνικη επιχειρηση και να πρωτοπορει σε ιδεεσ και τιμες!! εκτώς αυτου τα προιοντα κορρε είναι φυτικα και καλης ποιοτητας.

  55. ti iperoxo dwraki… makari na eimai mia ap tis tixeres gt ta latreuw olokliri ti seira t korre!!

  56. καλησπερα.ολα τα προιοντα που μας δειχνεις ειναι τελεια.

  57. πριν λιγο πηγα στο φαρμακειο πηρα ενα σαπουνακι για το προσωπο και ενα μικρο απολεπιστικο και τα δυο μου αρεσαν πολυ …μου αρεσει η κορρες και τα προιοντα τις….καλη επιτυχια

  58. ..είμαι fan των προϊόντων Κορρές… μακάρι να είμαι τυχερή 🙂

  59. γιουπι!!ευκαιρια αν ειμαι τυχερη να δοκιμασω μακιγιαζ κορρε για πρωτη φορα!!

  60. Ο Κορρες εχει καλες και οικονομικες προτασεις…πολυ θα ηθελα να δοκιμασω τα νεα σετακια αυτα.Καλη επιτυχια σε ολες.

  61. kit Smokey Eyes που περιέχει, την γκρι σκούρα σκιά Eyeshadow No 58 Graphite Grey, το μάυρο μολύβι ματιών Eyeliner Pencil Black και την μαύρη μάσκαρα, Easy –To- Layer Lengthening Mascara.

  62. Ο Κορρες εχει καλες και οικονομικες προτασεις

  63. συμφωνω και εγω οτι εχει καλα καλυντικα

  64. Πολύ έξυπνη και πρακτική κίνηση της εταιρείας, και πραγματικά ότι προιόν της εταιρείας έχω δοκιμάσει μακιγιάζ και περιποίησης είναι πάρα πολύ καλά και δεν έχω κλάψει τα χρήματα μου. Μπράβο τους και να συνεχίσουν έτσι.

  65. Τέλεια! Και είμαι από τις λάτρεις του Κορρέ!!! 😉

  66. ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ.

  67. Θα πάω να αγοράσω σίγουρα κάποιο πακέτο!!!

  68. Δεν σε πιστεύω..στο μυαλό μου είσαι?? Τώρα το πρωί ήμουν στο αγαπημένο μου φαρμακείο και κοιταζα μπας και τσιμπήσω τίποτα καινούριο απο Κορρέ αλλά αυτά δεν τα είχε…σνιφ..τώρα θα κοιτάξω αλλού!! Είναι τέλεια ιδέα για το επομενο giveaway για το μπλογκ μου και σε συμφέρουσα τιμή!!! Λατρεύω Κορρέ. Να σου πω Τζούλια..εσυ που έχεις και τα μέσα…να τους πεις οτι το ελληνικό σαιτ ειναι για τα μπάζα (καλά μην τους το πεις έτσι ακριβώς…ξέρες εσυ..). Αν μπεις στο αμερικάνικο ειναι τέλειο!!! Και βγάζει συνέχεια και τις προσφορές. Εδώ στο ελλαδο-ουγκάντα για να μάθουμε τις προσφορές πρέπει να πάμε σε κανένα μεγάλο φαρμακείο…αίσχος. Και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό..αφού είναι ελληνική εταιρεία γιατι δεν φτιάχνει και το σαιτ το ελληνικό???? ΟΕΟ? Θέλουμε ΣΑΙΤ!!!Εεεε εκεί στου Κορρέ??? Εμείς οι φαν σου θέλουμε σαιτ!!!!
    Ασχετο αλλα για μενα τα λιπγκλος του ειναι μακράν τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά!!!
    Ειχα καιρο να σου μιλήσω και σ επρηξα ε???
    Σ ευχαριστώ για την ιδέα που μου έδωσες…και σε υπέρ ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα benefit που χαρίζεις στις αναγνώστριές μας. Έχουν τρελαθεί!!! Αν δεις μηνύματα που μου έγραψαν!!!!
    Μουααααααατς!!!

  69. Πάρα πολύ όμορφα σετάκια σε σούπερ τιμή! Θα αγοράσω κάποιο απ΄αυτά σίγουρα! Κερασία, συμφωνώ μαζί σου! Το ελληνικό σαιτ του Κορρε χρειάζεται ριζική ανανέωση και δεν έχει ποτέ τις προσφορές ούτε τις τιμές των προϊόντων έχει, αν θυμάμαι καλά.Μακάρι να ήταν σαν το αμερικάνικο και το ελληνικό σαιτ.
    Πώς λέγεται το μπλογκ σου?

  70. Fantastika paketakia!!! Apo thn empeiria mou aksizei na ta dokimasete oles! H timh tous epitrepei na ananewsoume olo to neseser mas!

  71. πραγματικα εχεις ξεπερασει πολλα blog κανοντας συνεχεια δωρα κ μπραβο σου,σε τετοιους καιρους να παιρνουμε δωρακια ειναι μια μικρη χαρα…

  72. Τα πινελάκια θα τα αγοράσω σίγουρα, έψαχνα καιρό για ένα αξιοπρεπές και οικονομικό μίνι σετ πινέλα. Ενδιαφέρον ακούγεται και το winter nude!

  73. Ααααα τι ωραία, μ’αρέσουν πάρα πολύ τέτοια σετάκια του Κορρέ! Έχω πάρει στο παρελθόν 3 σετάκια με έκπτωση και τα έχω καταευχαριστηθεί! 😉 Σίγουρα θα περάσω από κάποιο φαρμακείο για να τσεκάρω τα καινούρια! x

  74. Δηλώνω φαν του Κορρές αλλά για κάποιο περίεργο λόγο από τη σειρά μακιγιάζ έχω δοκιμάσει μόνο το foundation και το στυλό concealer/highlighter άγριο τριαντάφυλλο τα οποία χρησιμοποιώ τώρα και είναι καταπληκτικά. Έχω ακούσει ότι τα μολύβια του είναι πολύ καλά και τώρα μ’αυτά τα σετ μπορώ να τα δοκιμάσω και αυτά και άλλα πολλά!!

  75. @Μαριάνθη…Λέγεται omorfiasnea.blogspot.com και αυτή τη στιγμή έχει διαγωνισμό με δώρο ένα προιόν Benefit προσφορά της Τζούλιας για τους αναγνώστες μας.Και όχι μόνο εκεί. Υπάρχουν άλλα τρία σαιτ με δώρα που δίνει η Τζούλια για τους αναγνώστες τους!! Μπες και θα δεις.
    Η καλή μου Τζούλια είναι large!! (Εγώ από την άλλη είμαι XXL αλλά μόνο σε μέγεθος..χιχι)
    Μουτς μουτς!!!

  76. Mproavo ston Korre pou mas skeftetai alla pio polu mpravo sto Beautyblog 😉

  77. Stopppp!!! Αγαπημένες μου εδώ λήγει ο μικρός μας διαγωνισμός αστραπή (τρελαίνομαι γι αυτούς, διότι δεν μας παίρνουν χαμπάρι πολλοί- είμαστε λίγες και καλές!!) Και πριν σας πω ποιά είναι τα 3 κορίτσια που κέρδισαν απόψε δεν μπορώ και εγώ με την σειρά μου να μην σχολιάσω τα φανταστικά σας σχόλια (όλες έχετε και κρίση αλλά και τρόπο να την γράφετε) καθώς και την πολύ εύστοχη κριτική της Κερασίας για το ελληνικό site του Κορρέ. Ένα θα σου πω- το σχόλιό σου θα γίνει copy -paste και θα πάει αύριο κιόλας στην εταιρεία! Και που ξέρεις; Κάτι μπορεί να γίνει!
    Τώρα 3 προιόντα Κορρέ θα λάβουν οι:

    Στέλλα Δαμασκηνού
    Αμαλία (amakan)
    Μαριάνθη t40

    See you tomorrow στο καθημερινό μας ραντεβού, αγαπημένες μου!
    Φιλάκιαααα!!

  78. Α καλά χαμπάρι δεν πήρα ότι ήταν mini-giveaway!! Απ τη βιασύνη μου να σχολιάσω φαίνεται..χιχι.
    Copy-paste ε? Αμέ! Γιατί όχι!!
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια και καλοφόρετα! Πόσο χαίρομαι όταν κάποιος κερδίζει κάτι!
    Εγώ τώρα σας αφήνω γιατί προέκυψε οικογενειακή κρίση και πάω να συσκεφτώ με τον εαυτό μου…πόσο επίκαιρη έγινες τελικά με το post που έκανες για τον καρκίνο…:(
    Αλλά όχι δεν πεφτουμε!! Αισιοδοξία και χαμόγελα! 🙂
    Love u

  79. Πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ευχαριστώ θερμά! Καλή συνέχεια στην ωραία δουλειά!

  80. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ!!!!

  81. ΑΧ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΑ Ε-MAILS ΜΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.