Liposan: Απλό, τίμιο και απαραίτητο!

Κάτι μου θυμίζει αυτό που πρόκειται να γράψω αλλά και έτσι να είναι και να σας το έχω ξαναγράψει, είναι αρκετά ενδιαφέρον για να σας το υπενθυμίσω. Στο περιοδικό In Style υπάρχει μια στήλη που ονομάζεται Beauty Talk όπου κάθε μήνα κάποια γνωστή Ελληνίδα ή ξένη celebrity μιλάει για τον τρόπο που φροντίζει την εμφάνιση της καθώς και για τα αγαπημένα της προϊόντα και αυτά που υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ της.

 

Πριν συνεχίσω να σας πω ότι, ό,τι απαντάνε είναι 100% αλήθεια χωρίς κανέναν διαφημιστικό σκοπό σε σημείο που όταν έρχονται για να φωτογραφηθούν φέρνουν μαζί τους το προσωπικό τους νεσεσέρ για να το δούμε με τα μάτια μας.

 

Λοιπόν, το ξέρετε, ότι εννέα στις δέκα που δίνουν την συνέντευξη έχουν μέσα στο νεσεσέρ τους και ένα Liposan και μάλιστα οι ίδιες λένε ότι δεν το αποχωρίζονται με τίποτα; H Ελένη Πετρουλάκη, η Ναταλία Δραγούμη η Ζέτα Δούκα είναι κάποιες από αυτές που θυμάμαι αυτή τη στιγμή, αλλά και άλλες πολλές, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν ζουν χωρίς αυτό.

 

Και μετά παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου. Κάποιο Liposan θα βρίσκεται σχεδόν πάντα μέσα σε κάθε μια από τις τσάντες μου στο πλαϊνό τσεπάκι, μέσα στο νεσεσέρ μου, πάνω στην τουαλέτα μου, μέσα σε ένα καλαθάκι στο μπάνιο, στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου – γενικά άνετα παίζουν καμιά δεκαριά Liposan γύρω-γύρω. Με γεύση φράουλα, με γεύση κεράσι, με γεύση βατόμουρο – αυτό νομίζω είναι και το αγαπημένο μου γιατί έχει ένα σκούρο μπορντό χρώμα- μούρλια όταν το απλώνω το πρωί στα χείλη μου – ένα πέρασμα και έξω από την πόρτα!

 

 

Και επειδή ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σας είναι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για σας. Και πως όχι άλλωστε; Το Liposaνάκι, είναι ένα σούπερ lip-balm, κοστίζει κάτι λιγότερο από τρία ευρουλάκια (2,89 για την ακρίβεια) έχει σχεδόν το ίδιο και καμιά φορά και καλύτερο αποτέλεσμα από ένα οποιοδήποτε lip gloss, δίνει σούπερ σέξι φυσικό χρωματάκι στα χείλη και από πάνω τα φροντίζει κιόλας και τα κρατάει ενυδατωμένα, ζουμερά, τρυφερά χωρίς αντιαισθητικά σκασίματα – που μεταξύ μας με το κρυουλάκι που έπιασε ξαφνικά – αν δεν προσέξουμε θα την «πατήσουμε».

 

Και βέβαια η ιδέα για το post μου ήρθε εχθές όταν έλαβα τα νέα για το νέο ολοκαίνουργιο Liposan, το Vitamin Shake. Tώρα, τι διαφορετικό έχει αυτό το Liposan από τα υπόλοιπα: Κατ αρχήν στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και αντηλιακό δείκτη SPF 10, για  προστασία από τον ήλιο, και ένα σύνολο από  βιταμίνες,  C, E και προβιταμίνη Β5, γνωστή και ως δεξπανθενόλη, η οποία βοηθά στην ενυδάτωση των χειλιών (από τα βαθύτερα στρώματα προς τα έξω), κάνοντάς τα χειλάκια μας μεταξένια, ελαστικά και απαλά. H βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν μεταξένια, ενώ η βιταμίνη Ε ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και υποστηρίζει την αναδόμησή της.

Το Liposan προφανώς σκέφτηκε όλα τα παραπάνω, δημιούργησε τα Vitamin Shake και θα τα βρείτε σε δυο συνδυασμούς-  Cranberry & Raspberry Shake, με μια πιο φρουτώδη, γλυκιά  γεύση και μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη, ή το πιο κόκκινο Shake Acai & Άγριο Μήλο, (το Acai είναι φρούτο τροπικού δάσους, και το πλέον αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση ελευθέρων ριζών) αυτό που μάλλον θα επιλέξω εγώ – λόγω απόχρωσης

Εγώ τώρα, δε θα ρωτήσω καν αν υπάρχει έστω και ένα Liposan στο νεσεσέρ σας- η ερώτηση είναι μάλλον – πόσα Liposan υπάρχουν στη συλλογή σας;

 

 

56 Σχόλια
  1. Egw exw sunolika….apeira…..Exw apo ola ta liposan alla exw k merika dipla 😀

  2. an katsw na psaxw to spiti sigoura 8a vrw ena sthn kouzina,ena sthn krevatokamara duo me treia sto mpanio kai kapoy ekei sto saloni mou fenetai eida ena shmera to prwi!!!!!!xaxaxaxa

  3. στη συλλογή μου δεν υπάρχει κανένα γιατί πολύ απλά τα παίρνει όλα η κόρη μου :)Έτσι εκείνη έχει 3-4 και εγώ κανένα πλέον ! Και φανταστείτε πως είναι μόλις πέντε έτων 🙂

  4. Αχ, τι μου θύμησες!
    Το πρώρο προιόν “ομορφιάς” που αγόρασα με τις ευλογίες της μαμάς μου, ήταν ένα κερασί liposan…
    Βέβαια, έχω και ένα epic fail με ένα ροζ λαμπυρίζον/γκλιτερίζον liposan που έχω κάπου θάψει, μαζί με πολλά άλλα σφάλματα του παρελθόντος…
    Επί του παρόντος, δεν ξέρω πόσα έχω! Όπως είπες και εσύ, ανακαλύπτω κάθε φορά και από ένα : στις τσάντες μου, στο γραφείο, στην τσάντα της θάλασσας (μαγική ανακάλυψη!), σε τσέπες χειμωνιάτικων μπουφάν, ή ακόμη και σε συρτάρι κουζίνας … και ναι, το αλτζχάιμερ μου χτυπά την πόρτα!

  5. @mako: χαχαχαχχαχαααα!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα mako μου! Εδώ εγώ να δεις, που έχω γιο αλλά κάποια φορά το είδε, το άπλωσε τρελάθηκε με τη γεύση κεράσι και από τότε όποτε το βλέπει το ζητάει! Αλλά κάναμε συζήτηση, ότι είναι μόνο για κορίτσια και κάπως ηρέμησαν τα πράγματα!!

  6. @Αngelina: Ναι, ναι οι τσέπες!! Πως μου διεύφυγαν οι τσέπες!! Όντως σχεδόν ένα σε κάθε μία!!!

  7. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη τρελή που πρέπει να έχω τουλάχιστον 3-4 διαφορετικά liposan για να ζήσω!

  8. Καλησπέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Το Liposan είναι πολύ σταθερή αξία υπήρχε πριν από τα Lip gloss πριν από τα gloss pot και όλα τα άλλα είδη. Παλιά αντί για gloss πάντα βάζαμ Liposan πάνω από το κραγιόν για λάμψη. Εγώ πρόχειρα θα πω ότι έχω γύρω στα 6 διάσπαρτα μέσα στο σπίτι και στις 2-3 τσάντες που αλλάζω πιο συχνά. Νομίζω έχω κι ένα στο αυτοκίνητο!! Αυτά τα καινούρια πολύ μου αρέσουν και από γεύσεις ακούγονται εξαιρετικά!!!!
    Αααα και για να επανέλθω λιγάκι στο χθεσινό θέμα στο οποίο δεν πρόλαβα να γράψω για το βραχιολάκι της Oriflame, παρ’ολο που παίρνω συνέχεια προϊόντα της εταιρείας μιας και είμαι γραμμένη σαν αντιπρόσωπος δεν το έχω πάρει. Πιστεύω στον σκοπό του Χαμόγελου (δούλεψα και για αυτούς για ένα χρόνο παλαιότερα) και θεωρώ ότι εάν θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο είναι να το κάνεις απ’ευθείας, αρκεί άλλωστε ένα sms (στο 54020) ή μια κλήση (στο 14545) για μια μικρή δωρεά περίπου 2,5 ευρώ που τα λαμβάνουν και αυτούσια!
    Φιλιά πολλά!!!!!

  9. Αχ τι αγαπημένο προϊόν, από παιδική ηλικία!!
    Έψαξα την καινούργια γεύση που έχει βγει..με γάλα κ μέλι…ωραίο δεν ακούγεται;; Αλλά δεν μπορώ να την βρω, έχω βρει τις άλλες καινούριες. 🙁
    Ωστόσο θα δοκιμάσω οπωσδήποτε κ αυτή που μας έδειξες!!! Στα plus του φυσικα κ ο δείκτης προστασίας! 😉
    Φιλιάααααα

  10. 3-4 ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ(ΤΣΑΝΤΕΣ,ΡΑΦΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ,ΝΕΣΕΣΕΡ,ΚΛΠ) ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ 6-7 ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΣΥΡΤΑΡΙΑ,ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ,ΚΛΠ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ….!!!!!!!!!!!!

  11. Έγώ έχω 1 δεν είμαι πολύ φαν οποιουδήποτε Lip balm αλλά επειδή ειδικά τώρα τον χειμώνα τα χείλη μου σκάνε πολλές φορές το βράδυ το χρησιμοποιώ γιατί δεν μπορώ να βάλω κραγιόν με σκασμένα χείλη!!! Πάντως το liposan είναι σταθερή αξία…όταν ήμουν μικρή ήταν το αγαπημένο μου κραγιόν (ψωνάρα μεγάλη λέμε)!!!

  12. Liposan….Το φοβερό μ’αυτό το προιόν είναι ότι πλέον λέγοντας “liposan” εννοούμε το ενυδατικό προιόν για τα χείλη, όποιας εταιρίας κι αν είναι…Το όνομα έχει ταυτιστεί με το προιόν απόλυτα!!
    Κι ελπίζοντας ότι καταλάβατε τί θέλω να πω, συνεχίζω….
    Λοιπόν…Ούτε εγώ ξέρω πόσα ενυδατικά προιόντα χειλιών -liposan ή μη- κυκλοφορούν μες στο σπίτι μου…Πάντα ανακαλύπτω κάποιο σε τσάντες, κασετίνες, κουτάκια, νεσεσεράκια, και πάει λέγοντας….Και πολλές φορές, η τσάντα μου όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να έχει και 2-3 μέσα….!!
    Προσωπικά, λατρεύω το all time classic με άρωμα κεράσι, αλλά μπορώ να πω ότι η ποιότητά του μ’έχει απογοητεύσει και δεν έχει αντέξει τη σύγκριση με άλλα, παρά μόνο στην τιμή….Μου φαίνεται πως, μετά από λίγο, τα χείλη μου ξεραίνονται (κι ας μην ήταν ξηρά πριν το βάλω…)..Βέβαια, ό,τι κι αν λέω, δεν μπορώ ν’αντισταθώ και πάντα έχω κι ένα κερασάκι…
    Απ’τα δύο καινούρια, αυτό με το μήλο μου ακούγεται αρκετά δελεαστικό…..

  13. καθε πρωι πριν βγουμε απο το σπιτι ανοιγει η κορη μου την τσαντα μου,παιρνει το λιποσαν και βαζει στα χειλι της.ειναι καθημερινη συνηθεια.και φανταστειτε οτι ειναι 5μιση χρονων.

  14. @Kat-Rap: Καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πεις.. Για χρόνια η γιαγιά μου έλεγε “Πρέπει να βάλω Hoover” σήμερα, εννοώντας απλά την ηλεκτρική σκούπα… Τόσο είχε ταυτιστεί η μάρκα με το προιόν…

  15. Δεν είναι απίθανο?? Και τι βοηθά σ’αυτό…?? Η καλή διαφήμιση, η καλή ποιότητα ενός προιόντος, συνδυασμός πραγμάτων…?? ‘Η απλά, συγκυρίες??!

  16. In 1907, James Murray Spangler, a janitor from Canton, Ohio, invented the first practical, portable vacuum cleaner.[10] Crucially, in addition to suction that used an electric fan, a box, and one of his wife’s pillowcases, Spangler’s design incorporated a rotating brush to loosen debris. Unable to produce the design himself due to lack of funding, he sold the patent in 1908 to William Henry Hoover who had Spangler’s machine redesigned with a steel casing, casters, and attachments. Subsequent innovations included the first disposal filter bags in the 1920s and the first upright vacuum cleaner in 1926.
    Spangler patented his rotating-brush design June 2, 1908, and eventually sold the idea to his cousin’s husband, Hoover. He was looking for a new product to sell, as the leather goods produced by his ‘Hoover Harness and Leather Goods’ company were becoming obsolete, because of the invention of the automobile. In the United States and other countries, the Hoover Company remains one of the leading manufacturers of household goods, including vacuum cleaners; and Hoover became very wealthy from the invention. Indeed, in Britain the name Hoover became synonymous with the vacuum cleaner so much so that one “hoovers one’s carpets”. Initially called ‘The Electric Suction Sweeper Company’ – their first vacuum was the 1908 Model O, which sold for $60.

  17. Συγνώμη για την αγγλικούρα, αλλά ελπίζω ότι η καθηγήτρια δεν θα με μαλώσει …
    Στον τομέα του μάρκετινγκ, θεωρείται εξαιρετική επιτυχία η ταύτιση του brand name του προιόντος με την κατηγορία του στην αγορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Merenda στην ελληνική αγορά, καθώς το επίσημο όνομα της κατηγορίας είναι “αλοιφές”!!!, αλλά κανείς δεν το χρησιμοποιεί…
    Έτσι και με την σκούπα Hoover, που ως πρωτοπόρος καθιερώθηκε στην αγγλική και αμερικάνικη αγορά, δημιουργώντας έτσι και ρήμα στην αγγλική γλώσσα συνώνυμο με το “καθαρίζω με ηλεκτρική σκούπα”.
    Αυτά τα λίγα, γιατί δεν ξοδέψαμε και τζάμπα τα χρόνια μας στα σχολεία …

  18. k ego exo toylaxiston 5 kai malista diaforetika to ena apo to allo!!!einai pragmatika yperoxa!!to agapimeno mou omos einai h fraoula “passion – srar fruit” logo xromatos!!!!

  19. Κι εγώ έχω καμιά δεκαριά σε τσάντες , νεσεσέρ , συρτάρια κλπ . Πριν λίγους μήνες , ανακάλυψα κι ένα “βαζάκι” που έχει λανσάρει η συγκεκριμένη εταιρεία το οποίο μυρίζει τέλεια κι ενυδατώνει απίστευτα τα χείλη . Liposan δαγκωτό λοιπόν !

  20. ειναι κατι σαν εξάρτηση νιωθω οτι κατι θα παθουν τα χείλι μου αν δεν εχω, και τωρα που το λεμε εχω ενα κρυμμένο απο την κορη μου που τα …τρωει!!!

  21. Πάντα κάπου υπάρχει ενα! δεν ξέρω πόσα έχω γιατί παιρνω συνεχως. όλο κάπου χάνονται!
    Αυτό το καινούριο πρεπει να είναι υπέροχο! θα το δοκιμάσω συντομα!!!
    Παντως ακόμα και σε βραδινη έξοδο το χρησιμοποιώ αντι για κραγιόν!

  22. Στο σπίτι μου υπάρχουν αλλά όχι στο δικό μου νεσεσερ στης 7χρονης κόρης μου. Αν ανοίξω τώρα τώρα το νεσεσερ της θα βρω τουλάχιστον 5 Liposan για να μην πω για τα lipgloss!!! Τίποτα πρέπει να κάνω εφοδο!!!!!!!!

  23. το liposan το λατρεύω κ το χρησιμοποιώ από την εφηβεία μου,και τώρα το χρησιμοποιεί η έφηβη κόρη μου-είναι αυτό που λέμε ότι έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές!!!

  24. @Angelina: Μα, αυτό ακριβώς!! Μου φαίνεται τρομερή επιτυχία…Και τα παραδείγματα δεν ξέρω αν είναι πολλά….Στο μυαλό μου έρχονται τα : Pampers, Liposan, Merenda -όπως είπες!-, Wettex, Coca cola, φαριναπ (??)… Aλλά, μάλλον ξεφύγαμε λίγο απ’το θέμα…

  25. einai aparaitito opos k na to kanoume!ego exo 2!basika exo ena liposan k ena antistoixo tis apivita!k me ta dio eimai euxaristimenh!:D

  26. Τρία.Τα χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι στη θάλασσα.

  27. @ Αngelina & Kat-Rap: Μα, τα καλύτερα στο beauty blog, είναι όταν βγαίνουμε από το θέμα!!!! χχχχ

  28. 3! Υπέροχες γεύσεις! Υπέροχα χείλια! Υπέροχα…φιλιά!

  29. den m’aresoun ta liposan…einai poluuuuu lipara k den enudatwnoun ka8olou!
    protime enallaktika to kokkino ths garnier,ta vazakia tou body shop kai sticks apo la roche posay k neutrogena!;)

  30. Παντα είχα ενα liposan μαζι (ή και παραπανω αναλογα τα κεφια μου) αλλά έχω παρατηρησει τα τελευταια 4-5 χρονια ότι η συνθεση τους απο παχυρρευστη και στερεη εχει γινει πολύ λιπαρη και αραιωμενη ενω πλεον δεν ενυδατωνουν καθολου τα χειλια μου κ απλα τα κανουν να γυαλιζουν στην καλυτερη. Η μόνη εξαιρεση είναι το classic ή for men που ειναι πιο “βουτυρώδη”.Και απο μεγαλη φαν αρχισα να ψαχνω σε αλλες εταιρειες καταληγοντας στο κοκκινο της Garnier και τα lip balm της apivita,λιγο πιο τσιμπημενα αλλα ακρως αποτελεσματικα για τα αφυδατωμενα μου χειλια.
    Τα 2 καινουργια liposan ειναι όπως το κερασι,φραουλα κτλ σε αφη?Δηλαδη ετσι αραιωμενα?

  31. @BeautyBlog Being always to the point is sometimes boring, don’t you think dear?

  32. Χειμώνα-καλοκαίρι πάντα υπάρχει ένα liposan στην τσάντα μου και υποχρεωτικά υπάρχει αλλό ένα μαζί με τα αντηλιακά στο καλοκαιρινό τσαντάκι για να μην το ξεχνάω ποτέ. Το liposan είναι το πρώτο καλλυντικό που αγόρασα και μάλιστα ήταν με γεύση κεράσια που έκανε τα χείλη κόκκινα.

  33. Mou erxontai eikones apo ta paidika-foititika xronia…..
    Fovero….
    Ennoeite oti panta uparxei mesa se kathe gunaikeia tsanta….
    Kisses..

  34. Άλλη μια πονεμένη ιστορία με κόρες! Και εμένα η 5χρονη κόρη μου δεν μου άφησε κανένα Liposan, τα πήρε όλα!!! Πάντως για να πω την αλήθεια, έχω ένα κρυμμένο και κάνω μ’ αυτό την δουλειά μου!

  35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ “ΣΚΑΣΜΕΝΑ¨ΧΕΙΛΗ. ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ¨ΞΕΡΑΜΕΝΑ¨.

  36. εγω δεν εχω να μου κανετε ενα δωρακι αν μπορειτε διοτι αυτον το καιρο χρειαζεται!!!!!

  37. Η αλήθεια είναι ότι μόνο 3 υπάρχουν αυτή την στιγμή. Φυσικά έχω δοκιμάσει παραπάνω.. Εννοείται ότι το καλύτερο από όλα είναι το κλασικό! Το βάζω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί ξυπνάω με τα πιο ενυδατωμένα χείλη!!! Το παραδέχομαι ότι είμαι πραγματικά εξαρτημένη, και εγώ, από το liposanaki μου! Και αν δεν βάλω για μία άντε 2 μέρες, κάτι παθαίνω! ;D Η σύνθεσή του είναι πάρα πολύ καλή, ελαφριά και σε συνδυασμό με το ωραίο χρώμα που σου δίνει, ναι, ενυδατώνει!!! <3

  38. ΕΓΩ ΕΧΩ 2!!ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ΤΟ LIPOSAN ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ!!

  39. “liposan” liposan 2 αλλα απο μικρη ολα τα λιπ μπαλμ εχω τη συνηθεια να τα λεω liposan οποτε “liposan” εχω απειρακ εγω με πιο αγαπημενα kiehls και lipsmackers

  40. den kserw gt…alla egw eimai pisti se ena kai monadiko liposan.ta xeilia m kserenondai panefkola…kai to klassiko liposan to mple…einai to mono p m kanei!!!to latrevw!! 😛

  41. ego exo peripou 7 alla mou aresei pio poli to meli gala kai i fraoula kai fisika to eingelstar

  42. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ 20-25 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΤΑ ΛΕΩ ΛΙΠΟΣΑΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ…….ΟΝΤΩΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑΙΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ! ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ORIFLAME ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ… ΩΡΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ… ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3>

  43. episis mou aresei polu to kerasi kai ola tous einai polu apotelesmatika

  44. 180000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 apektisa me ton kairoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  45. συνολικα εχω απειρα των απειρων κυριολεκτικα αλλα τα εχασα και ξεμεινα με 4-5 αλλα ενταξει ρε καλα είναι και αυτα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.