Avon: Το δικό μου Ροζ ημερολόγιο

 

Να σας ρωτήσω κάτι, γιατί είμαι περίεργη να δω αν ισχύει μόνο για μένα ή τουλάχιστον συμβαίνει και σε σας – οπότε να αισθανθώ καλύτερα. Κατ’ αρχήν να σας πω ότι πέρα από τα άι φον, άι ποντ, άι παντ,  (άι, στο καλό) και πριν από τα σμαρτ φον, δις φον, δατ φον, δι άδερ φον και ότι άλλο φον τέλος πάντων έχει βγει, για να μας κάνει την οργάνωση της ζωής μας πιο εύκολη, εγώ αν δεν σημειώσω γραπτώς στην ατζέντα-ημερολόγιό μου, τις δουλειές μου, τις συναντήσεις μου, τις παρουσιάσεις, τα meetings, το πρόγραμμα του κυρίου Ρωμανού, δεν-υπάρχει-περίπτωση- να-τις-θυμηθώ-με τίποτα!

 

Πείτε με παλιακή, πείτε με ολντ φάσιον, πείτε με όλντ σκούλ, το γεγονός δεν αλλάζει. Θέλω και να τα γράφω και μετά να ανοίγω και να τα βλέπω γραμμένα για να τα θυμάμαι.

 

Η ατζέντα είναι ίδια απλά κάθε χρόνο αντικαθιστώ το φυλλάδιο με το ετήσιο ημερολόγιο το οποίο και προμηθεύομαι συνήθως αρχές Δεκεμβρίου και κάθε φορά «την πατάω» και  δεν μπορώ να βρω το ίδιο, διότι πάντα εκείνη την εποχή- ή έχει ήδη εξαντληθεί αυτό που θέλω (θέλω εβδομάδα σε δύο σελίδες)  ή έχει έλλειψη, ή πρέπει να το παραγγείλω σε κάποιο κατάστημα και μετά να περιμένω (και μάλιστα καμιά φορά περιμένω τόσο που έχει ήδη μπει ο νέος χρόνος) και αυτό απλά με αποσυντονίζει εντελώς. Κάθε χρόνο λέω ότι δεν θα την ξαναπατήσω και κάθε χρόνο παθαίνω τα ίδια. Επιπλέον, επειδή το ημερολόγιο μου είναι εντελώς βαρετό και basic και δεν έχει καμία χαριτωμενιά … έχει συνήθως τα μαύρα του τα χάλια και για του λόγου το αληθές σας έχω παρακάτω και φωτογραφία

 

 

Η ζωή της Τζούλιας σε τυχαία εβδομάδα 5 έως 11 Σεπτεμβρίου (περιλαμβάνει πολλά επαγγελματικά ραντεβού, οδοντίατρο, εφορία, κολυμβητήριο κυρίου Ρωμανού, girls night out, και  μουτζούρες….)

 


 

Φέτος λοιπόν θα το οργανώσω καλύτερα το θέμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλω το ημερολόγιό μου να είναι και όμορφο και κοριτσίστικο και εύχρηστο και κάτι σαν λεύκωμα και να χαίρομαι να το βγάζω από την τσάντα μου και προπαντός να μην το μουτζουρώνω!! Tώρα, αν με την αγορά του, μπορώ να βοηθήσω κιόλας σε κάποιον πολύ σημαντικό σκοπό ακόμα καλύτερα.

 

Το νέο Ροζ ημερολόγιο της Avon για  το 2012  είναι ένα χάρμα οφθαλμών.. Εκτός από όμορφο –χαίρεσαι να το έχεις στην τσάντα σου-  είναι επιπλέον και πολύ λειτουργικό κάτι πολύ βασικό για μένα. Επίσης με μια ματιά που έριξα στην φωτογραφία είδα ότι έχει έξυπνες σημειώσεις, εορτολόγιο (το μεγάλο μου θέμα- δεν θυμάμαι ποτέ καμία ονομαστική εορτή- εκτός από, Κωνσταντίου και Ελένης, Ιουλιανής και προσφάτως Ρωμανού του Μελωδού…).

 

Με τα έσοδα από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου ημερολόγιου (αλλά και των υπολοίπων ροζ προϊόντων της Εκστρατείας) θα δοθεί η ευκαιρία σε χιλιάδες γυναίκες που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας να κάνουν δωρεάν μαστογραφία αφού η μονάδα του κινητού μαστογράφου που στηρίζει η Αvon συνεχίζει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα. Από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι σήμερα έχει κάνει 6689 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες. Και αυτό λέει πολλά.

 

Α, μην ξεχάσω να σας ενημερώσω, το ημερολόγιο θα βρίσκεται προς πώληση από τις 15 Νοεμβρίου μόνο μέσω των Αντιπροσώπων της Avon, στην τιμή των 12€ και αυτή τη φορά δεν θα την ξαναπατήσω- στις 16 θα το έχω παραγγείλει κιόλας!

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Ωραία ιδέα … εγω κυκλοφορώ παντού με ένα κατακόκκινο moleskin (για καλό feng-shui), αλλά και το ροζάκι μου φαίνεται μια χαρά!
    Ξέρεις διαστάσεις; Υπάρχει κάποια φίλη που να μπορεί να το παραγγείλει εάν ενδιαφέρεται κάποιος (γιατί δεν έχω λογαριασμό στην Avon);

    Φιλιά,

  2. χαχαχαχαχ…έχεις δίκιο για όλα τα φον!!!!Δεν είσαι ολντ σκουλ το χαρτί δεν αντικαθίσταται και πάντα ένα τεφτέρι χρειάζεται…εγώ με μνήμη ελέφαντα ξαναπήρα μετά από 2 χρόνια αποτοξίνωσης ωραιότατο σημειοματάρειον και σημειώνω μέχρι και τα ψώνια του s/m γιατί και αυτά τα ξεχνάω…ναι καλό θα ήταν να ξέρουμε διαστάσεις η τιμή μια χαρά μου ακούγεται..μπράβο στην Avon!!!

  3. κοριτσια ειναι πολυ βολικο κ πολυ κοριτσιστικο!!!!! υποθετω οτι κ το φετινο ημερολογιο θα εχει τισ περσινες διαστασεισ οποτε ειναι περιπου 18cm*15cm….. εγω θα το παραγγειλω σιγουρα….!!!!!!

  4. Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.Ένα σημειωματάριο-ατζέντα δεν αντικαθίσταται με τίποτα.Όμως δεν θα συμφωνήσω απολύτως στις μπουτζούρες.Είναι απαραίτητες για ένα “ζωντανό” σημειωματάριο.Εγώ για παράδειγμα βάζω μια μουτζούρα-υπογραφή μόλις γυρίσω εβδομάδα,στην πρηγούμενη που τελείωσε -όχι απαραίτητα πάντα- και ξεφυλίζοντάς το έχει έρθει φορά που είπα:”πω πω νεύρα που είχα τότε!!!” ή και τ’αντίθετο φυσικά.Πολύ κοριτσίστικο το σημειωματάριο αυτό και θα το πάρω.Ανυπομονώ “τι άλλα ροζ” θα δούμε μέχρι να τελειώσει ο μήνας?Ότι βάζεις αυτό το μήνα είναι ροζ.Τυχαίο?Δεν νομίζω!!!

  5. ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ avon ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 17*12
    Εϊναι μικρό για να χωράει σε μια γυναικεία τσάντα…..!!!!!!!:-)

  6. Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι αντιπρόσωπος της Avon. Τζούλια, έγραψες πάλι!! Φυσικά και θα γράφεις για μια ολόκληρη χρονιά με περισσότερη διάθεση στο νέο ροζ ημερολόγιο της Avon!! Αντζελίνα και όποια άλλη ενδιαφέρεται να το παραγγείλει, μπορεί να μου στείλει email με τα στοιχεία της στο [email protected] και να το λάβει ταχυδρομικώς με αντικαταβολή! Καλό σας απόγευμα, με χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον για όλες τις γυναίκες! <3

  7. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι με την αγορά του συγκεκριμένου ημερολογίου τα χρηματα διατίθενται για την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Τάνια-ανεξάρτητα αντιπρόσωπος Avon [email protected]

  8. Πολύ ωραία ανάρτηση! Είμαι Αντιπρόσωπος της Avon και πολλές πελάτισσες μου, μου το έχουν ζητήσει με το που θα κυκλοφορίσει να τους το κάνω παραγγελία! Φέτος το Ροζ Ημερολόγιο είναι καλύτερο από ποτέ!Πέρσι για πρώτη φορά το είχα πάρει ως πελάτισσα και είχα ξετρελαθεί… με βοήθησε στην οργάνωση των υποχρεώσεων… και φέτος θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο!Όποιος θέλει να το παραγγείλει μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από την σελίδα μου…

  9. Είναι υπέροχο και λατρεμένο – Θα το αγοράσω για μένα και έχω πελάτισσες ήδη στη λίστα. 🙂 click στο όνομά μου για παραγγελία!

  10. Εγώ απλά θέλω να σημειώσω, επειδή δεν το είδα να αναφέρεται απο τις παραπάνω κυρίες, οτι οι Αντιπρόσωποι δεν έχουν κανένα κερδος απο την πώληση του Ημερολογίου, όλο το ποσό πηγαίνει στην Ελληνική Αντικαρκινική εταιρία για τους σκοπούς που υπηρετεί, και στην προκειμένη περίπτωση για το ταξίδι του μαστογράφου.

  11. επαυξάνω και επιμένω ατζεντόβια!!
    και έχω και παραπάνω από μία , και επισυνάπτω με συνδετήρες και ένα σωρό άλλα χαρτάκια…
    ωστόσο άι στο καλό φον δεν είχα την τιμή να έχω ακόμα λόγω οικονομικών.Κάποια στιγμή στο μέλλον και όχι για να αντικαταστήσω τις αγαπημένες μου ατζέντες!!!

  12. πολυ ωραιο και κοριτσιστικο και οτι ειναι μικρο!!! θα μπορω να το χω μαζι μου χωρις να μου βαραινει τη τσαντα. θα πω σε μια φιλη που ειναι αντιπροσωπος να μου το παραγγειλει!!!

  13. θα συμφωνήσω μαζί σου Τζούλια, Το ημερολόγιο δεν το αντικαθιστά τίποτα. Πρέπει να τα γράφω όλα διαφορετικά χάνω το μπούσουλα και χωρίς να έχω παιδι. Το ημέρολόγιο έιναι πολύ όμορφο ξεφεύγει από τα μουντά ημερολόγια και είδικα για το 2012 που περιμένουμε μία δύσκολη χρονιά πολυ χρώμα είναι απαραίτητο στη ζωή μας.

  14. ΚΟΡΙΤΣΙΑ …ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ AVON ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ…ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ…ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΛΟ..ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η AVON.

  15. ΄Εχω αγοράσει την κούπα της AVON από την προηγούμενη καμπάνια.Ατζέντα δεν χρησιμοποιώ,κάνω ασκήσεις μνήμης για να απομακρύνω το Αλτζχάιμερ,αλλά θα την αγοράσω μόνο για υποστήριξη

  16. girlsnight?????? e,oxi kai na se lypithoume julia!!!!! ennoeitai oti tha trekso na to paro!!!!

  17. @Olga: Πονηρούλα μου, εσύ… Από όλα όσα έγραψα, βλέπω ότι το girls night out, συγκράτησες μόνο… xe,xe,xe,xe!!!

  18. kai ego fetos tha to paro asxeta an yparxei i oikonomiki krisei .. tha kopso apo allou

  19. συμφωνω κ εγω!ατζεντοβια στο φουλ!και γιαυτο συνηθως η τσαντα μ γεμιζει χαρτακια!! χεχε θα προπαθησω να την παρω κ εγω γιατι μ΄αρεσει πολυ το χρωματακι της κατ΄αρχην!!

  20. και γω εδω και 4 χρονια εχω αντζετα και γραφω τα παντα.γιατι ειμαι πολυ ξεχασιάρα και φετος θα την παρω και γω,περσυ η αλειθεια ειναι δεν την προλαβα.και οποια δεν πειρε το βραχιολακι estee lauder einai teleio κοριτσια οποια μπορει να το παρει.φιλακια.

  21. θέλω να σας εξομολογηθώ (μεταξύ μας είμαστε εξάλλου!) ότι είμαι techno freak και η νέα τεχνολογία πάντα με συναρπάζει (συχνά με ξεφραγκιάζει κιόλας!). Ωστόσο, αγαπώ ότι έχει να κάνει με τα αντικείμενα γραφής και ποτέ δεν λείπει από κοντά μου μία ατζέντα και μία πένα (τι έλεγες Τζούλια; old fashioned? old school?LOL!). Αυτή η ατζέντα είναι ροζ, εξυπηρετεί έναν πολύ καλό σκοπό (πέρα από τον προφανή) και bonus feature: είναι οικονιμική, άρα σίγουρα θα μου κάνει παρέα το 2012!

  22. Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία……..Είμαι φαν του ρόζ και νομίζω ότι φέτος όλες, θα κυκλοφορούμε με την ίδια ατζέντα!!!!Μπράβο,AVON, για άλλη μια φορά……

  23. Λοιπον τη χρονια που μας περασε αγορασα το πρωτο μου filofax οποτε εχω αυτό..και μαλλον θα το εχω για πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια ακομα. Αλλα αυτο που λες φαινεται τοσο γλυκουλι και τοσο πρακτικο και α στο καλο αμαν πια..αν ειναι να βοηθησουμε και με αυτον τον τροπο γαιτι όχι…ας μην καπνισουμε βρε αδερφε για μια βδομαδα!!!??? Αλλωστε μπορει να γινει ενα ωραιοτατο Χριστουγεννιατικο δώρο!!! Και θα ναι και οικονομικο!!!

  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AVON !!!ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΡΟΖ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!

  25. Λίγο πολύ, όλες έχουμε βιώσει την αγωνία και την περιπέτεια αυτής της ασθένειας, είται από προσωπική εμπειρία, είται από κάποια συγγενή ή φίλη! Δυστυχώς η άγνοια είναι τεράστια, ακόμη και σήμερα τον 21ο αιώνα! Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι οργανώσεις να μας αφυπνίζουν και να μας θυμίζουν τη ζωή και της ομορφιές της! Φυσικά και θα το πάρω! Και είναι και ρόζ!!!!!

  26. Φυσικά και γράφω σε ημερολόγιο! Δεν λέω, μια χαρά και η τεχνολογία, αλλά κάποια πράγματα δεν αντικαθίστανται(και σας μιλάει η νέα γενιά). Τρέχω και εγώ στο βιβλιοπωλείο κάθε Δεκέμβριο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Φέτος όμως έκανα το λάθος και πήρα ένα μεγάλων διαστάσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το έχω μαζί μου. Η τσάντα ζυγίζει ήδη ένα κιλό. Αν βάλω και το ημερολόγιο θα μου φύγει ο ώμος. :S Συνεπώς, το 2012 θα συμβάλω στην εκσρατεία της Avon, γιατί ο σκοπός είναι ιερός!
    ps. Το εορτολόγιο πολύ πρακτικό!!!

  27. είναι για καλό σκοπό αυτό είναι το μόνο σίγουρο..οπότε και σίγουρα θα είναι το ποιο must αξεσουάρ που όλες πρέπει να έχουμε φέτος…

  28. Λάτρης της ατζέντας και όχι όλων αυτών των άι!!!! Λάτρης και του ροζ και όλων των αποχρώσεών του!!! Αν είναι και για καλό σκοπό….γιατί να το σκεφτώ και δεύτερη φορά;

  29. ΠΕς ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ…..ΕΓΩ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΒΟΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ….

  30. Κοριτσια ειναι φοβερο!!!
    Περιμενω πως και πως να κυκλοφορησει η νεα καμπανια για το συμπεριλαβω στις παραγγελιες μου <3
    Οποια μενει Ροδο και θελει να το παραγγηλει ας μου στειλει στο Mail μου : [email protected]

  31. Καλημερα σε ολες της φίλες!! Εαν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την υπεροχη αυτη ροζ ατζέντα, επικοινωνήστε μαζί μου στο παρακάτω email: [email protected] η αναζητήστε με μεσω fb και αφήστε το μυνημα σας. Φιλλια πολλα, να εχετε μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ!!!!!

  32. Αχ! Εγώ, για να θυμάμαι ό,τι έχω να κάνω και πού δεν το σημειώνω….Xαρτάκια παντού….!!!

  33. Πραγματικά λαχταριστό το νέο ημερολόγιο . Αν κι εγώ είμαι ολίγον ‘χύμα’ τύπος και συνήθως χρησιμοποιώ post-it και χαρτάκια τα οποία εννοείται δεν βρίσκω ποτέ όταν τα χρειάζομαι … Μπήκα ήδη σε πειρασμό !

  34. Πολύ καλή κίνηση από την Avon! Μπράβο 🙂
    Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν μου είναι τόσο απαραίτητη μία ατζέντα…για δώρο βέβαια θα ήταν πολύ καλή!
    Παρόλα αυτά κι εγώ προτιμώ τα παλιά καλά μας βιβλιαράκια και τα τετραδιάκια μας! Έχουν άλλη αίσθηση τα φύλλα, η μυρωδιά..το να γράφεις…!!! ;D

  35. Το είχα πάρει από το Mall την πρώτη πρώτη χρονιά που είχε κυκλοφορήσει.
    Έκτοτε το έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα για να το αγοράσω…
    Φέτος πιστέυω να καταφέρω να το βρω απο τα κορίτσια αντιπροσώπους της Avon που διαβάζουν το blog σου!!!

    @ScrapgalGR: Πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου!!!LOL

  36. kala….simfwnw apolita mazi sou….kai egw den mporw xwris atzenda…ksexnaw ta panda!!akoma k ta aftonoita ta grafw…gt meta anxwnomai!!!
    logo oikonomikws…sini8ws pernw diafimistika imerologiakia…alla afou einai gia kalo skopo…8a dialeksw afto tis avon!! 🙂

  37. ειμαι ενα χρονο αντιπροσωπος στην AVON.Για να πω την αληθεια το περιμενα πως και πως να βγει αυτο το ομορφο ημερολογιο!!!Το οποιο φυσικα εξυπηρετει και ενα μεγαλο σκοπο: Την Εκστρατεια κατα του Καρκινου του Μαστου!!!

  38. i avon einai katapliktiki …….. exei ta kalitera proionta ston kosmo ….. idika twra afto me to imerologio einai teleio !!!!!!! kai vevea tha to parw !!!!!!!! tha to zitisw apo tin xadelfi mou epeidi einai antiproswpos tis AVON!!!!!!!!

  39. To συγκεκριμένο ημερολόγιο το πήρα το 2009 πρώτη φορά (ήταν πολύ πολύ βολικό και ωραίο)
    Το 2010 το είχανε ψιλοαλλάξει (εμένα δεν μου άρεσε όπως του 2009).
    Το 2011 δεν το πήρα για να πω την αλήθεια.
    Αλλά…φέτος “απαιτείται” ένα παραπάνω να το πάρω (λόγω του σΤΟΧΟΥ!!! που μ΄έχει “αγγίξει”)!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.