Κερδίστε 5 σετ μακιγιάζ, Avon Little Red Dress!

Η Aλεξάνδρα σε χθεσινό της σχόλιο, το παρατήρησε και πολύ εύστοχα το σχολίασε. Αυτός ο μήνας θα είναι ροζ για το beauty blog. Όμως, αν και παραμένω ουσιαστικά στις  ίδιες αποχρώσεις, για σήμερα λέω το beauty blog να γίνει κόκκινο. Και τι κόκκινο μάλιστα… Φλογερό κόκκινο, όπως η ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ της Avon, Little Red Dress, που πέντε από εσάς θα έχετε την τύχη να κερδίσετε! Ναι καλά καταλάβατε, μιλάω για όλη τη συλλογή που περιλαμβάνει 5 σούπερ προϊόντα.

 

Σημειώστε τα προϊόντα:

 

Little Red Dress Perfume: Φρουτώδες, σέξι ανατολίτικο άρωμα, σαν να φοράτε ένα αισθησιακό κόκκινο φόρεμα με νότες από νεκταρίνι, κόκκινα μούρα, βουλγαρικό τριαντάφυλλο και κόκκινο σανδαλόξυλο

Little Red Dress Body Spray: Το σπρέι σώματος της ίδιας σειράς

Little Red Dress Mascara: Μαύρη μάσκαρα για μήκος και όγκο

Little Red Dress Εye Shadow Palette: Τετραπλή παλέτα σκιών σε γήινες αποχρώσεις

Little Red Dress Lipstick: Ενυδατικό κραγιόν σε φλογερή κόκκινη απόχρωση

 

 

Τα νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Το πιο καυτό, κόκκινο νέο είναι ότι η συλλογή Little Red Dress, είναι Χριστουγεννιάτικη και δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές Δεκεμβρίου – πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει, ότι όσες την κερδίσετε θα είσαστε και παγκοσμίως οι πρώτες που θα την δοκιμάσετε! (τικ –τοκ, τικ-τοκ, τικ-τοκ,… οι παλιές ξέρετε ότι για μένα, όπου να’ ναι ξεκινάει η χριστουγεννιάτικη περίοδος, με ότι και αν σημαίνει αυτό για εσάς και το bb…)

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, η διαδικασία είναι η γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τυχερές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου σε post του bb, και σύντομα θα λάβετε το δώρο σας!

 

Good luck my sexy, red hot, beauties!

 

 

(Υποσημείωση για εσάς,  που ξέρετε ποιες είστε: Το θυμάμαι πολύ καλά ότι για αύριο Σάββατο, σας είχα υποσχεθεί Review Weekend με πρόχειρο διαγώνισμα. Σας ζητώ συγνώμη λοιπόν γιατί τελευταία στιγμή το πλάνο άλλαξε, αλλά σας ξανα-υπόσχομαι και αυτή τη φορά θα το τηρήσω κιόλας – ότι το διαγώνισμά μας, θα γίνει το επόμενο Σάββατο. Όσο για τις επόμενες μέρες, μπορεί να μην είμαι τόσο «κοντά» σας όσο συνήθως, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα με καταλάβετε. Ο λόγος είναι μια ολόκληρη οικογένεια, που ήρθε από πολύ μακριά για να είναι μαζί μας, αλλά πρωτίστως με τον κύριο Ρωμανό… See you soon, αγαπημένες μου, I will miss you…)

1,604 Σχόλια
  1. den yparxoun pou8ena,i avon exei ta kalitera proionta!!!!!!!!!!!!den yparxoun pou8ena alou,kai stis kaliteres times enooite!

  2. Το θέλω πολύ αυτό το σετάκι!….

  3. ΑΠΛΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΤ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΙ

  4. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ AVON ΔΕ ΧΟΡΤΕΝΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!AVON ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.