Oι νικήτριες των 5 σετ μακιγιάζ, Avon Little Red Dress!

Mε σχόλια που περιλάμβαναν, γνωστές εκφράσεις όπως, «Φωτιά στα Κόκκινα» και «Χτυπάω Κόκκινο», Ελληνικά τραγούδια, «Κόκκινο, δεν είναι κόκκινο», και «Όλα στο χρώμα της φωτιάς, όλα στο χρώμα που αγαπάς», αναφορές σε διάσημα συγκροτήματα, «Red Hot Chilly Peppers», φλογερά innuendos,(υπονοούμενα) «Το κόκκινο κραγιόν μου και τίποτα άλλο…» κοινωνικο-πολιτικές αιχμές «Στο κόκκινο της κρίσης απαντάμε με κόκκινο χαράς», λόγια της Marylin Monroe, “Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.” και πολλές-πολλές προ-χριστουγεννιάτικες ευχές, ολοκληρώθηκε και αυτός ο διαγωνισμός με σούπερ δώρο 5 σετ μακιγιάζ Avon Little Red Dress.

 

Εγώ να πω μόνο, ότι μπορεί να μην έκανα κάποιο νέο post αυτές τις πέντε μέρες, αλλά πέρασα υπέροχα, απλώς διαβάζοντας τα σχόλια σας (ε, θέλει τον χρόνο του να διαβαστούν πάνω από 1,500 σχόλια…)

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Τατιανάκι (taniakitsi)

Daphne (daphners44)

Mαρία (mdrouga)

Politissa

Ioanna Panou

 

 

Υποσημείωση: Georgia σε ακούω… ναι έχεις δίκιο, το κόκκινο τελικά είναι και παντός καιρού και έτσι όπως το έθεσες είναι και το βασικό (εμπορικό) χρώμα σχεδόν κάθε εορταστικής περιόδου… Τι να κάνω όμως αγαπημένη μου, που έχω μια λατρεία για τα Χριστούγεννα; Και να, τι θα πάθεις τώρα: Αν αγαπάς το bb, θα την υποστείς και εσύ μαζί μου!!!

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα αγαπημένες μου! Και μένα μου λείψατε πολύ Κερασία μου!! Ειδικά το Σάββατο…

  2. The-lou-me kai-nour-gio post!!! Oxi anagastika me diagonismo alla me freska neakia!!!!!

  3. @Angelina: Καλημέρα αγαπημένη! Λοιπόν, δε σε ξέχασα και όσο γι αυτό που με ρώτησες πρόσφατα, να σου απαντήσω ότι ναι, οι συλλογές με τα τσαντάκια θα κυκλοφορήσουν και οι τρεις και μάλιστα βρίσκονται ήδη σε κάποια stands… (Εσύ, ξέρεις τι εννοώ…)

  4. @Georgia: Και εγώ! Και εγώ! Το ετοιμάζω Georgia μου, για να βγει φρέσκο από τον φούρνο!! Μου λείψατε!! xxxx

  5. Μπράβο κοριτσάκια που κερδίσατε!!!

    welcome back Τζούλια μου, τί κάνει ο Ρωμανός?

  6. Μπράβο κορίτσια και μπράβο σε σένα beautyblog που ξέρεις να μας ανεβάζεις τη διάθεση και μας ενημερώνεις για οτι νέο κυκλοφορεί και όχι μόνο.

  7. @Maria: Ευχαριστώ που ρωτάς Μαράκι μου, αλλά δυστυχώς ο κύριος Ρωμανός δεν είναι στα καλύτερά του… Έχει μελαγχολήσει γιατί έφυγαν πάλι οι παππούδες-γιαγιάδες κλπ, για Los Angeles…

  8. @BeautyBlog : Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω… Να σου πω την αλήθεια είχα πολλά προσωπικά τρεχάματα, που το είχα σχεδόν ξεχάσει ….

  9. Τυχερούλες, συγχαρητήρια!! 🙂 Κρίμα που δε μπόρεσες να έρθεις το Σάββατο Τζούλια, θέλαμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά! Next time! 🙂

    Δώσε στον κύριο Ρωμανό ένα τεράααααστιο φιλάκι απ’όλες μας και να του πεις να μη στεναχωριέται, οι παππούδες θα ξανάρθουν κάποια στιγμή! 🙂 x

  10. @Stavroula: Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου που σκέφτηκες τον κύριο Ρωμανό! Όσο για εμάς, σίγουρα θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες ακόμα συνάντησης… Trust me…

  11. Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ, να εισαστε παντα καλα !!!

  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΕΣ!!

  13. Σας ευχαριστώ πολύ όλους… και το beautyblog.gr!!!! Τα Χριστούγεννα για εμάς, ήρθαν…… 2 μήνες νωρίτερα!!!!!!!!!!!!!! Να είστε καλά….. κι εύχομαι να έχετε κι εσείς τύχη…. σε κάποιον επόμενο διαγωνισμό!!!!!!!!!!!!

  14. Μπράβο σε όλες!!!!!!Πάντα τυχερές να είστε στη ζωή σας!!!!!!!!

  15. η σκιες ειναι απιστευτες

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.