Review Weekend: Πρόχειρο Διαγώνισμα!

 

teacher_appreciation_week

 

Δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει (θα μου πείτε και τι δεν σας έχω πει, από εδώ μέσα..) αλλά το πρώτο μου επάγγελμα ήταν Καθηγήτρια Αγγλικών. Λόγω της οικογενειακής ιδιαιτερότητας και ούσα δίγλωσση, μίλαγα τέλεια Αγγλικά στα οκτώ, πήρα το Lower στα δεκατρία, το Proficiency στα δεκατέσσερα, στα δεκαπέντε έβγαζα μια χαρά χαρτζιλίκι γιατί έκανα μάθημα στα ξαδέλφια μου την Χαρούλα και τον Ντίνο και στα δεκαεννιά πριν φύγω για σπουδές στο Λονδίνο δίδασκα νόμιμα πλέον και με δίπλωμα επάρκειας σε μεγάλα φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας.

 

Την θυμάμαι αυτή την εποχή με μεγάλη νοσταλγία αλλά και αρκετό γέλιο- κάποιες φορές δίδασκα άτομα πολύ μεγαλύτερα από μένα 25άρηδες και βάλε… (ε, στα 19 αυτοί σου φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι) μια άλλη φορά η τάξη μου πίστευε ότι ήμουν Αγγλίδα και δεν ήξερα γρι ελληνικά (και είχα ακούσει τα διάφορα για μένα- ευτυχώς όχι πολλά κακά), το έκανα αυτό σε συνεργασία με το Φροντιστήριο για να είμαστε σίγουροι ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά θα μιλούσαν μέσα στην τάξη μου μόνο Αγγλικά.

 

Στα χρόνια που πέρασαν ο «επαγγελματικός μου προσανατολισμός» με έβγαλε τελικά αλλού, αλλά υπάρχουν στιγμές που ακόμα μου λείπει η διδασκαλία και τώρα περιμένω πως και πώς να μεγαλώσει ο κύριος Ρωμανός, να πάει σχολείο και να κάνουμε μαζί τα μαθήματά του. Να εξηγηθώ όμως για να μην παρεξηγηθώ- μόνο τα φιλολογικά- γιατί στα μαθηματικά είμαι ο μεγαλύτερος σκράπας – είμαι καταπληκτική και έχω μεγάλο ταλέντο στο να δίνω αλλά να μην παίρνω λεφτά και επίσης θα σας το χρωστάω χάρη αν κάποια μου θυμίσει που μπαίνει ο αριθμητής και που ο παρονομαστής στην διαίρεση (αριστερά ή δεξιά στη στήλη;) For the life of me, δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα…

 

Σήμερα λοιπόν, με έπιασε πάλι αυτή η νοσταλγία και μια που να διδάξω δεν μπορώ, λέω να βάλω ένα πρόχειρο διαγωνισματάκι σε εσάς, τα αγαπημένα μου κορίτσια. Βέβαια, τώρα εγώ είμαι και πολύ τυχερή γιατί εσείς που διαβάζετε bb, είσαστε οι καλύτερες μαθήτριες όλων των εποχών – το ιδανικό για την δασκάλα σας δηλαδή και γι αυτό, το δικό μας τεστάκι θα αφορά – τι άλλο- το beauty.

 

Βγάλτε λοιπόν τις κόλλες αναφοράς και ξεκινάω:

 

Παρακάτω θα δείτε σε φωτογραφίες τέσσερα προϊόντα. Ένα κραγιόν, ένα βερνίκι νυχιών, ένα μολύβι για τα μάτια και μια μαύρη μάσκαρα. Οι φωτογραφίες είναι επί τούτου όχι πολύ καθαρές και τα προϊόντα έχουν φωτογραφηθεί έτσι ώστε να μην φαίνεται η μάρκα τους. Όμως κάποια στιγμή – ίσως όχι πρόσφατα, αλλά πάντων σίγουρα – σας έχω δείξει και σας έχω μιλήσει για αυτά τα προϊόντα μέσα από το beauty blog. Αλλά θα είμαι δίκαιη. Την μάσκαρα δεν σας την έχω δείξει και αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη να βρείτε.

 

Τι πρέπει να κάνετε εσείς τώρα. Με σχόλιο μέσα από αυτό το  post πρέπει να μου γράψετε αν αναγνωρίσατε κάποιο από τα τέσσερα προϊόντα. Και για να το κάνουμε το θέμα μας και λίγο πιο ενδιαφέρον όσες  αναγνωρίσετε το ή τα προϊόντα – θα το κερδίσετε κιόλας. Επειδή όμως σαν δασκάλα πιστεύω ακράδαντα στην συνεργασία και όχι στο καθένας για τον εαυτό του, μπορείτε να συνεργαστείτε. Να μάθει η μια από την άλλη. Όμως επειδή όπως είπα παραπάνω είσαστε άριστες μαθήτριες όλες – είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς θα βρείτε ποια είναι τα προϊόντα – οπότε για να κερδίσετε θα μπείτε σε κλήρωση. Α, και να μην τον ξεχάσω: Κάποιες φορές θα σχολιάζω και εγώ πάνω στα δικά σας σχόλια, ίσως… βοηθώντας σας και λίγο…

 

Τα πρόχειρα διαγωνίσματα δεν κρατάνε παραπάνω από μια ώρα διδασκαλίας (50 λεπτά δηλαδή…) αλλά εγώ θα σας δώσω δυο μέρες. Και την Δευτέρα θα σας αποκαλύψω και τα προϊόντα και ποιες από εσάς τα κερδίσατε! Και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να σας βαθμολογήσω κιόλας…. Χααααχαχαχαχα! Πλάκα κάνω.

 

Προϊόν Νο 1: Κραγιόν, ενυδατικό, κρεμώδες σε υπέροχη ροζ-φούξια απόχρωση

 

Προϊόν Νο 2: Mολύβι ματιών σε σκούρα πράσινη απόχρωση

 

 

Προϊόν Νο 3: Βερνίκι νυχιών σε φoύξια απόχρωση

Προιόν Νο 4: Μαύρη μάσκαρα για μήκος στις βελαφαρίδες

 

 

(Υποσημείωση: Τα 80 σχόλια που κάνατε την προηγούμενη φορά – όπου και “χάσαμε” το post, τα έχω κρατήσει. Όμως αν θέλετε, δεν χάνετε τίποτα να τα ξαναγράψετε. Μπορεί σήμερα να τα πάτε ακόμα καλύτερα στο πρόχειρο διαγώνισμα…)

 

 

322 Σχόλια
  1. κραγιόν estee lauder
    μολύβι radiant
    Μανό YSL
    Μάσκαρα clinique

    Τι βαθμό πέρνω?

  2. Κραγιόν: Estee Lauder
    Μολύβι: Radiant
    Μανώ: YSL
    Μάσκαρα: Clinique

  3. Κραγιον:Estee Lauder
    Μολύβι:Radiant
    Μανώ:YSL
    Μascara: clinique

  4. To κραγιόν Lancome
    To μολύβι Radiant
    To μανό YSL
    H μάσκαρα Clinique

  5. kragion estee lauder
    moluvi radiant
    mano YSL
    maskara erre due ante kai kali epitixa na exoume

  6. Κραγιόν:Estee Lauder
    Μολύβι: Radiant
    Βερνίκι: YSL
    Μascara: clinique

  7. Κραγιόν:Estee Lauder
    Μολύβι: Radiant
    Βερνίκι: YSL
    Μascara: clinique

  8. Κραγιόν:Estee Lauder
    Μολύβι: Radiant
    Βερνίκι: YSL
    Μascara: clinique

  9. Κραγιόν ester lauded,μολύβι radiant, μανοysl,μάσκας erredue

  10. κραγιόν: Estee Lauder
    μολύβι: Radiant
    βερνίκι: YSL
    maskara: Show (μοιαζει με μια που εχω γι αυτο το εγραψα)

  11. kragion:Estee Lauder
    moluvi:Radiant Professional
    mano:YSL
    mascara:Clinique

  12. Μολύβι: Radiant,
    Κραγιόν:Estee Lauder,
    Μάσκαρα: clinique , Βερνίκι νυχιών:YSL

  13. 1.κραγιόν Estee lauder
    2.μολύβι max factor
    3.βερνίκι YSL
    4.μάσκαρα Clinique
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

  14. μανο:YSL
    MASKARA:clinique
    molyvi:radiant
    kragion:estee lauder
    gia to mano den eimai poly sigoyrhh:P

  15. κραγιόν Estee lauder
    μολύβι max factor
    βερνίκι YSL
    μάσκαρα Clinique

  16. Κραγιόν Helena Rubinstein
    Μολύβι Radiant
    Βερνικι YSL
    Μάσκαρα clinique
    πως τα πηγααααααααααααα???

  17. egw 8a antigrapsw giati den eimai kai toso kali ma8itria! 😛

    Κραγιόν:Estee Lauder
    Μολύβι: Radiant
    Βερνίκι: YSL
    Μascara: clinique

  18. kragion:Estee Lauder
    moluvi:Radiant Professional
    mano:YSL
    mascara:Clinique

  19. Καλημέρα και καλό μήνα.. μάρκες εγώ δεν γνωρίζω, γιατί δεν ψωνίζω τόσο συχνά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.