Giorgio Armani: To μακιγιάζ “Armani Browns”

 

Μετά από μια πολύ πετυχημένη οξεία αμυγδαλίτιδα (δεν άφησε τίποτα όρθιο, ούτε φωνή, ούτε κεφάλι, ούτε πόδια) έναν θαυμάσιο πυρετό, από αυτούς που αλλάζεις 2-3 θερμόμετρα στο πεντάλεπτο γιατί λες δεν μπορεί, θα έχει χαλάσει το ρημάδι για να δείχνει 39,9 καθώς και μια απονεύρωση δοντιού στο καπάκι, ο φοίνικας beautyblog ξαναγεννιέται από τις στάχτες του.Και για να φτιάξει και λίγο γρήγορα το κέφι, το bb επιλέγει Giorgio Armani που δεν μας έχει ποτέ- από το πρώτο προϊόν που λάνσαρε- απογοητεύσει.

 

Γιατί εδώ ταιριάζει τέλεια το «παίρνεις ότι πληρώσεις». Επίσης να σας πω με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στη καρδιά (και σας το είχα ξαναγράψει αυτό κάπου και το καλοκαίρι) ο κύριος Armani με έκανε και λάτρεψα το lip gloss (μόνο το δικό του όμως) εμένα, που το lip gloss είχε πάντα την τελευταία και καταϊδρωμένη θέση μέσα στο νεσεσέρ μου. Το απλώς εκπληκτικό Gloss d’Armani, έχει και ιστορία άλλωστε. Η Μαρία (ξέρεις εσύ..) που μου έστειλε το εν λόγω lip gloss για να το δοκιμάσω πριν από κανένα χρόνο, με είδε κάποια στιγμή να το φοράω, ζήλεψε το απίθανο αποτέλεσμα, με ρώτησε ποιάς μάρκας είναι, έπαθε σοκ όταν κατάλαβε ότι η ίδια μου το είχε στείλει και νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι πήγε και το αγόρασε το ίδιο απόγευμα (συμβαίνουν και αυτά Μαράκι…)

 

Για φέτος το χειμώνα λοιπόν, ο λατρεμένος Giorgio, λανσάρει τα Armani Browns μια νέα limited edition σειρά που αποτελείται από 6 κραγιόν Rouge d’ Armani και 3 lip gloss, Gloss d’Armani (που λέγαμε…) σε υπέροχα, βελούδινα, άκρως κολακευτικά χρώματα καφέ, μπεζ, σκούρα ροζ και κόκκινα (με βάση όμως σε όλα την απόχρωση της σκουριάς και της τερακότας) που θα δείτε παρακάτω. Να μην μιλήσω καν για την φόρμουλα και την ποιότητά τους, έχουν σταθερότητα, χαρίζουν λάμψη αλλά και ενυδάτωση, εν ολίγοις, ποτέ των ποτών δεν θα χρησιμοποιήσετε κάποιο κραγιόν ή gloss της σειράς που θα σας ξηράνει τα χείλη. Τελεία.

 

Rouge d’Armani  32,50E

 

No 109

No 110

No 205

No 407

No 608

No 609

Gloss d Armani  29E

 

No 104 (το ένα και μοναδικό αγαπημένο μου lip gloss όλων των εποχών…)

No 507

No 605

 

Μούσα της διαφημιστικής καμπάνιας είναι για άλλη μια φορά η Megan Fox με μακιγιάζ και styling ντίβας των 40’ς, την οποία λατρεύει ο Giorgio από το 2010. Και να πω και κάτι; Οk, και στην καριέρα της σαν ηθοποιός στο Χόλυγουντ να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά, είναι τέτοια μοναδική καλλονή που βάζει κάτω πολλές επαγγελματίες μοντέλα. Άδικο έχω;

 

Και επειδή έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω post για Armani και να μην με ρωτήσετε που θα βρείτε τα προϊόντα, παρακάτω σας έχω συγκεντρωμένα όλα τα σημεία πώλησης:

 

Hondos Center, Μέρλιν 6, Κολωνάκι

Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα

Hondos Center, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά

Hondos Center, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης

Attica-The Department Store, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα

 

 

 

Tελειώνοντας και για να ξεκινήσει το τριήμερο με χαμόγελο δείτε το παρακάτω κλιπακι. Διαφημίζει Emporio Armani, πρωταγωνιστεί η Μegan και έχει τίτλο «Το φιλοδώρημα!»

 

http://www.youtube.com/watch?v=Qt48JSp_N3k

 

 

Eπίλογος: Αύριο λοιπόν και 28η Οκτωβρίου και Παρασκευή (μας την έκανε επιτέλους τη χάρη αυτή τη φορά το ημερολόγιο) και σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο και να φωνάξετε το δικό σας ΟΧΙ, σε ότι σας κουράζει και σας στεναχωρεί ουσιαστικά. Όμως, το beautyblog δεν θα ξεκουραστεί αυτό το τριήμερο. Έχει πάρα πολλές δουλειές να κάνει και γι αυτό μην μου ανησυχήσετε, αν δεν μπορέσετε να το βρείτε για τις επόμενες τρεις μέρες. Θα επιστρέψει και ελπίζω να είναι ανανεωμένο και πιο δυνατό και με πολλές-πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Πολλά φιλάκια

Τζούλια

31 Σχόλια
  1. Πριν 1,5 χρόνο περίπου, είχα την τύχη -μέσω του beautyblog- να δοκιμάσω προιόντα Armani σ’ένα “μάθημα μακιγιάζ”…Eνθουσιάστηκα!!! ‘Εμεινα απολύτως ικανοποιημένη….’Ολα τέλεια!! Και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους!!!
    Περαστικά Τζούλιαααααααααα!!!
    Αναμένουμε το ανανεωμένο beautyblog…..!!!!*

  2. Περαστικούλια σου!!!
    Και εγώ ταλαιπωρήθηκα από ωτίτιδα!!
    Κάτι έπαιζε μάλλον με το σύστημα ωρλ αυτές τις μέρες!!!
    Καλό 3ήμερο κορίτσιαααα.

  3. Περαστικά σου Τζούλια ! Κάτι περίεργο “παίζει” με τις αρρώστιες και τα νοσοκομεία γενικώς αυτή την περίοδο . Καλή ξεκούρασε σε όλες !

  4. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ !!!!!!Ας πουμε ενα μεγαλο ΟΧΙ σε ολα αυτα που μας στεναχωρουν…καλο τριημερο να εχουμε!!!!!!!!!!!!φιλακια!!!

  5. Πριν από ένα χρονο περίπου, πέρσι τον Σεπτέμβριο, όταν είχα προτωγνωρίσει το ΒΒ, και δεν ήξερα “τι με περιμένει”….κέρδισα κι εγω μια συμμετοχή, στο πιο υπέροχο μαθημα μακιγιάζ, απο τον Armani και φυσικά απο την αγαπημενη – παντελως άγνωστη τοτε- Τζούλια. Νομιζω, πως ήταν ότι πιο εποικοδομητικό έχω κανει στην καρριερα μου ως Beauty addicted. Εμαθα τόσα tips, τόσες τεχνικές, δοκίμασα αυτα τα απίστευτα εκπληκτικά προιοντα, πέρασα τόσο όμορφα, μας φερθηκαν με τοση γλυκύτητα, ευγενεια και σεβασμο, που ακόμα θυμαμαι με πολύ αγαπη εκεινη την εμπειρια. Στα δωρακια δε που πηραμε μαζί μας, μας έδωσαν δειγματα και της σειρας του αρωαμτος armani code, το οποίο έμελλε έκτοτε να γινει το άρωμα που ξετρελλανε τον καλό μου, και μου το χάρισε επιπλέον πέρσι στα γενεθλια μου. Ακομα εχω τα δειγματακια του make up που μας εδωσαν, νομίζω το ωραιότερο, επαγγελματικότερο make up που έχει ποτε φορέσει αυτο το “πολυδοκιμασμενο κι έμπειρο” δερματάκι μου. Αυτο δε, που θυμαμαι και θα έχω να το λεω είναι, οτι μετα απο ενα α-ν-α-λ-υ-τ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο, σχεδον ωριαιο μαθημα μακιγιαζ, με ευγενεστατους υπαλληλους, μοντελα, μακιγιερ κ.λ.π, κανεις δεν μας πιεσε (ουτε καν αναφερθηκε) να αγορασουμε οτιδηποτε!!!!! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και δη ονομαστές και κορυφαιες, που μας καλειτε για δωρεαν επιδειξεις και μακιγιαζ και μετα μας πιεζετε αλυπητα να αγορασουμε? Μακαρι να μου επετρεπε πλεον η οικονομικη μου κατασταση να αγοραζα τα προιοντα Armani. Ειναι εξαιρετικα ακριβα πλεον για τη μεση εργαζομενη ελληνίδα, όσο κι αν η ποιοτητα τους ειναι πραγματικα εξαιρετική! Εστω κι ετσι όμως, ευχαριστω Τζουλια μου, άλλη μια φορα, για την εμπειρια!

  6. Αν έχουμε χαρά μέσα μας και εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ό,τι και να φορέσουμε θα μοιάζει Armani. Περαστικούλια σου και πάντα τέτοια άρθρα!

  7. @Stella: Στέλλα μου!! Μου έλειψες και εσύ και τα απίθανα σχόλια που κάνεις! Χαίρομαι απίστευτα όταν έχουμε την ίδια γνώμη για κάτι, αλλά μαθαίνω και κάτι περισσότερο, όταν οι γνώμες μας δεν συμπίπτουν!! Φιλάκια αγαπημένη μου! Καλό τριήμερο!

  8. Epitelous irtha kai sta Voreia Proasteia!!!! Einai sta xrwmata mou….I love them!!!

  9. Καλημέρα!
    Διπλο-τριπλο-περαστικά σου… πολλές αγκαλιές και φιλιά από τον αγαπημένο μου νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο φάρμακο!

    Μου άρεσαν αυτά που είδα από Armani … Θα κάνω καμμιά βόλτα και θα επανέλθω δριμύτερη!

    Φιλιά!!!!

  10. @Angelina: Ο αγαπημένος σου, είπε να μου κάνει συμπαράσταση και “χτύπησε” και αυτός μια λαρυγγο-βρογχίτιδα… Έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες…

  11. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ARMANI ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ….ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!!!

  12. Καλημέρα Τζούλια! Τα έχω περάσει και εγώ επανελλημένα με τον μεγάλο μου γιο (7 1/2 χρονών), μέχρι που εγχειριστήκε και ησύχασε και αυτός και εγώ! Περαστικά και όσο το δυνατό πιο γρήγορα σε περιμένουμε υγιής “κοντά” μας! Φιλιά

  13. Είχα δοκιμάσει και εγώ,όπως κ άλλα κορίτσια, τα armani από τα μαθήματα μακιγιάζ και τα έχω έκτοτε ερωτευθεί!Νομίζω πως make up δεν υπάρχει καλύτερο!! Αλλά και όλα τα άλλα προϊόντα είναι φανταστικά!Μου άρεσαν όλα, όμως δυστυχώς οι τιμές τους είναι απλησίαστες και έτσι δεν μπορούμε να πάρουμε πολλά προϊόντα μαζεμένα. Όμως είναι από τις μάρκες που αξίζει να θυσιάσεις την ποσότητα που θα πέρναμε από άλλες φθηνότερες μάρκες και να πάρεις έστω κι ένα γιατί είναι πραγματικά μοναδικά κ σε όλες μας αξίζει να έχουμε κάτι το ξεχωριστό! Περαστικά Τζούλια μου, είναι άτιμες αυτές οι ιώσεις…

  14. Δεν δοκίμασα μέχρι τώρα κάποιο προϊόν μακιγιάζ του Armani λόγω της τσουχτερής τους τιμής. Αλλά Τζούλια μου μου έβαλες ιδέες για τα λιπ γκλος του! Προβλέπω πολύ σύντομα να έχουν μία θέση στο νεσεσέρ μου!!!
    Περαστικά σου Τζούλια μου, και καλό τριήμερο σε όλες μας!!!!

  15. περαστικά γλυκιά μου , να είσαι γερή για να είσαι κοντά μας!!

  16. περαστικα κοπελα μου!!!!ολοι αρρωστοι ειναι..ευχομαι να γινεις καλα συντομα..ειναι πολυ ωραια τα κραγιον..ειχα δοκιμασει απο μια φιλη μου και πραγματικα εβαζα καθε φορα που βγαιναμε κ σχεδον το ειχα τελειωσει..στο τελος της το πηρα κ της εδωσα τα λεφτα..αφου η καημενη δν το χρησιμοποιησε κ πολυ..

  17. Περαστικά!!! Περαστικά!!

    Αλήθεια, δεν νομίζεται ότι το μοντέλο της φωτογραφίας μοιάζει με την Χρουσαλά?

  18. Περαστικα κ απο μενα 🙂
    Φαινονται ολα υπεροχα!!! Θελω τοσο πολυ να δοκιμασω Armani,αλλα το bugdet της φοιτητριας δεν το επιτρεπει 😛
    xx

  19. περαστικα σου.καλη ξεκουραση και περιμενω με λαχταρα το επομενο post.παρεμπιπτοντως ωραια τα armani!!!!

  20. Περαστικούλια Tζούλια!!πέρασα & εγώ το ίδιο & σε νιώθω απόλυτα…Ευτυχώς ακολουθεί τριημεράκι!Τέλεια τα κραγιόν & οι αποχρώσεις,όσο για το gloss & για μένα είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά!Καλό τριήμερο κορίτσια,να περάσετε τέλεια!!xxx

  21. Περαστικά σου κ καλη ξεκούραση σε όλες μας τώρα το 3ημερο κ πάνω απολα υγεια!!!!!!!!! Πολύ μου άρεσε το διαφημιστικό κλιπάκι με την όντως πανέμορφη Megan Fox.Αντε να μας επιστρέψεις “σιδερένια” και δριμύτερη!!

  22. Περαστικούλια Τζούλια, ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα τώρα!! Ο κύριος Ρωμανός λογικά σε προσέχει! 😉 Τι όμορφα χρωματάκια, μπορώ να πω ότι θα τα φορούσα όλα! x

  23. Θα συμφωνήσω με τη Στέλλα, εκείνο το απόγευμα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Οσα ανέφερε η Στέλλα είναι αλήθεια καθώς επείσης θυμάμαι ότι μας έδειξαν τα δυνατά στοιχεία του προσώπου μας. Με θύμαμαι να λέω οι βλεφαρίδες μου είναι ψείρες και μου λένε οι μακιγιέρ, δεν υπάρχουν ψείρες βλεφαρίδες και τότε δοκίμασα την κάλυτερη μασκαρα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Πρέπει να κάνεις ένα post για την μασκαρα αυτή Τζούλια.
    Φιλάκια πολλά, εύχομαι περαστικά και περιμένουμε νέα σου!!!!!1

  24. Εχω ακουσει τα καλύτερα για τα προιόντα Armani από το ιντερνετ. Μέχρι τώρα που θα μπορούσα να τα δοκιμάσω δεν τα έβρισκα..και τώρα που θα μπορούσα να τα βρω (έστω και μέσω διαδικτύου) δεν νομίζω ότι θα μου επετρεπα μια τετοια “σπατάλη”…ααααχ…ατιμο ΔΝΤ…Παρόλαυτά είμαι της άποψης καλύτερα ένα και καλό παρά 10 και μέσης ποιότητας…αρκεί να μην έχεις ήδη ξοδεψει ένα καρο λεφτά για τα μέσης ποιότητας..Αλλα έτσι την πατάμε. Γιατί ναι ορισμένες φορές ότι πληρώνεις παιρνεις (όχι πάντα όμως δυστυχως)
    Περαστικούλια!!

    Ασχετο..αλλα θέλω να στο πω!..με την καινούρια make up for ever aqua cream και το Mac mineralize skinfinish νιώθω σαν άλλη σταχτοπούτα! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι στα 30 φευγα μου το συρτάρι μου θα είχε τόσο ωραία προιόντα μακιγιάζ και περιποίησης, όταν μέχρι τα 29 μου σχεδόν το μόνο που είχα ήταν μια μασκαρα, 4 σκιές, ενα μολύβι ματιών, 3 κραγιόν και 5 lipgloss. Πόσα μαθαίνω από όλες σας!!!Και τι ωραίος κόσμος είναι αυτός!!
    <3 <3 <3

  25. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙΣ!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!!

  26. Περαστικά κι από μένα…φιλάκια πολλά… 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.