Δώρο: Κερδίστε 4 Kerastase Elixir Ultime Limited Edition!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν δυο Οθωμανές πριγκίπισσες η Yaz  και η Emel απόγονοι του Μεχμέτ Αλή Πασά της Αιγύπτου, οι οποίες αποφάσισαν να δημιούργησουν τη  YAZ BUKEY, μια πολυτελή μάρκα αξεσουάρ και κοσμημάτων με ιδιαίτερη άποψη. Χάρη στο ταλέντο τους, όλες οι συλλογές τους είναι ξεχωριστές και καινοτόμες στη σχεδίαση ενώ ταυτόχρονα διατηρούν έντονα τα ανατολίτικα στοιχεία της καταγωγής τους.

Η Yaz και η  Emel,  αφού έζησαν σε διάφορες χώρες, εγκαταστάθηκαν στο Παρίσι, όπου έκαναν σπουδές μόδας και εργάστηκαν σε μεγάλους οίκους όπως Christian Lacroix και Givenchy. Οι δημιουργίες τους είναι αποτέλεσμα μιας ευφυούς μίξης pop και culture στοιχείων καθώς και ζωηρών εικόνων που έχουν συναντήσει σε μια σειρά παλιών κινηματογραφικών ταινιών και musicals.  Χρησιμοποιώντας καινοτομικά υλικά όπως Plexiglas και διάφορα μέταλλα, χτίζουν το δικό τους κόσμο ομορφιάς και μόδας.

 

Κάποια μέρα η Yaz μυήθηκε στον κόσμο της μαγείας του Κerastase Elixir Utlime από τον κομμωτή της. Από την πρώτη στιγμή, αγάπησε το προϊόν για την ελαφριά υφή του που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά και το μεθυστικό  του άρωμα. Αμέσως, φαντάστηκε το Elixir Ultime μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Τα τέσσερα πολύτιμα έλαια που συνενώθηκαν δημιουργικά σε ένα μπουκάλι πρέπει να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν  στις ανατολίτικες ρίζες τους.  Έντονα επηρεασμένη από την καταγωγή της, όπου το “λουτρό με έλαια” αποτελεί μέρος της τουρκικής κουλτούρας, της ήταν εύκολο να σκεφτεί το Elixir Ultime πίσω από τους τοίχους ενός οθωμανικού παλατιού…

 

…Θέλησε με άλλα λόγια, μέσα από αυτή την ιδιαίτερα εμπνευσμένη συσκευασία να προσδώσει σε αυτό το μοναδικό προϊόν όλο το μυστήριο, τη λάμψη και την πολυτέλεια που αντιπροσωπεύει. O συνδυασμός της ανατολίτικης μαγείας, του μεθυστικού αρώματος και των σύγχρονων τάσεων στο χώρο της πολυτέλειας οδήγησε στη δημιουργία του Kerastase Ultime Limited Edition, by YazBukey!

Το Kerastase Ultime Limited Edition, είναι η πρώτη συλλεκτική έκδοση εμπνευσμένη από τον κόσμο της μόδας. Πέρα όμως από αυτό είναι και ένα πολύτιμο ελιξίριο ομορφιάς για κάθε τύπο μαλλιών που χάρη σε τέσσερα πολύτιμα έλαια προσφέρει αναδόμηση, θρέψη, προστασία και εκθαμβωτική λάμψη. Το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους το κάνει ακόμα πιο μαγικό: Πριν το λούσιμο για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα του styling και να προσφέρετε βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Πριν το πιστολάκι σαν leave-in conditioner για προστασία από την θερμότητα και τις εξωτερικές επιθέσεις. Μετά το πιστολάκι για να τελειοποιήσετε και να λειάνετε το χτένισμά σας. Τέλος οποιαδήποτε στιγμή της μέρας απλά και μόνο για να χαρίσετε στα μαλλιά σας λάμψη και θρέψη.

 

Και τώρα 5 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε, να το δοκιμάσετε και να το ερωτευτείτε. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τυχερές/οι θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου σε post του bb, και σύντομα θα λάβετε το δώρο σας!

 

Good luck ανατολίτισσες πριγκίπισσες μου!

 

http://www.youtube.com/watch?v=cqlsuWku7dw

 

(Μεταξύ μας: Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο γέλασα και διασκέδασα εχθές με τα απίστευτα σχόλια σας. Τα καλύτερα σχόλια ever, αφήστε που κατάλαβα κιόλας ότι ευτυχώς τα μαλλιο-παθήματα, όλες κατά καιρούς τα έχουμε ζήσει και ένιωσα και λίγο καλύτερα… Ι love you sooooo much, αγαπημένες μου!!)

 

 

694 Σχόλια
  1. Καλησπέρα! Ανυπομονώ να τιθασεύσω αυτόν τον θάμνο που κουβαλάω καθημερινά..! Ευχαριστούμε 🙂

  2. τέλειο δωράκι !!!!!Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

  3. panemorfi xrisi siskeuasia…mallon kai to eswteriko 8a leei polla..:)))

  4. τα καλυτερα προιοντα μαλλιων, τα χρησιμποποιω χρονιαααα!!!!!!!!!

  5. para polles oi sumetoxes…..makari na kerdiso to proion!einai teleio!!!!!

  6. Σας ευχαριστώ… δεν ήταν ανάγκη να μου κάνετε τέτοιο δώρο!!!! Ματς μούτς…

  7. Πολύ ωραία συσκευασία και το δώρο γενικά!Θέλω να το χαρίσω στην κοπέλα μου!!

  8. Μου το έβαλαν στα μαλλιά μια φορά στο κομμωτήριο και μύριζε υπέροχα.Δυστυχώς δεν το αγόρασα αλλά ελπίζω να είμαι τυχερή στην κλήρωση!

  9. είναι ιδανικό για τα κουρασμένα μαλλάκια μου!!!!

  10. ανυπομονώ να έρθει η τετάρτη να δω τις νικητριούλες…

  11. yperoxo dwrooo!!!!! elpizw ayth th fora na eimai tuxerh!! kalh epityxia se olous!!!

  12. pwpw..plhthwra sxoliwn!!!pantws ekastos sto eidos tou..kai h kerastase sta sampouan!!!

  13. κατι πριγκιπικο για μια πραγματικη Πριγκιπισσα.

  14. ΝΟμίζω το χρειάζομαι μετά από τόσες βαφές…..

  15. Χμμμμ…λές αν το φορέσω τα μαλλιά μου να μεταμορφωθούν σε κάτι μαγικό και εκθαμβωτικό όπως τα μαλλιά μιας γνήσιας πριγκήπισσας;;

  16. μου αρεσει πολυ πολυ πολυ…. είναι ιδανικό για τα κουρασμένα και ταλεποριμενα μαλλία μου!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ !

  17. Aman posa sxolia exeiii… :S
    antagwnismos 😛
    prepei na nai teleio wish me luCk <3

  18. Μεταξένια μαλλία!!! Το όνειρο κάθε γυναίκας!!! Το θέλω πολύ!!!

  19. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!

  20. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ!! ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

  21. τελειο δωρο για ολες μας, καλη επιτυχια λοιπον!!!!!

  22. KERASTASE! ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΙΑΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.

  23. Θα ενθουσιαστεί η κοπέλα μου!Μόλις έβαψε ξανθά και τα μαλλιά της και θα το χρειαστεί!

  24. αχ αχ.. πολλά τα σχόλια και λίγα τα μπουκαλάκια.. Θα μαλλιοτραβιχτούμε πριν απλώσουμε στα μαλλάκια μας το πολυπόθητο kerastage..

  25. Borw na pw oti mono apo tin emfanisi se kerdizei auto to proion! Apo kei kai pera theteis san oro tin marka “Kerastase”. Egkuisi!!!
    To apotelesma tha einai katapliktiko!!!!
    Bravo Julia…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.