Το Άρωμα Prada Candy και το Party @Sephora

 

Χθες το βράδυ ήμουν καλεσμένη στο κατάστημα Sephora του The Mall (μα, τι ωραία το έφτιαξαν αυτό το κατάστημα, σας έχω και φωτογραφία, ειδικά το ταμείο μου θύμισε πολυκατάστημα στο Λονδίνο). Ο λόγος ήταν το beauty party για το νέο άρωμα του οίκου Prada, το Prada Candy.

 

Κατ αρχήν να σας πω ότι από την πρώτη φορά που έμαθα για το άρωμα, είδα το μπουκάλι και διάβασα το Δελτίο Τύπου, μου έκανε εντύπωση η στροφή του οίκου, ο οποίος μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει σε πιο στιβαρά και  τετράγωνα μπουκάλι αλλά και πιο «ενήλικες» σοφιστικέ νότες. Το Prada Candy, κάνει στροφή 180 μοιρών, το όνομά του είναι νεανικό και παιγνιδιάρικο (καραμέλα), το μπουκάλι του είναι στρογγυλό, χρυσό και φούξια με θηλυκές γραμμές, η συσκευασία του κουτιού σούπερ νεανική,  αλλά και οι νότες του ιδιαίτερα “γλυκούλες”.

 

Και για να μιλήσουμε για τις νότες, το χαρμάνι ξεκινάει με κορυφή από λευκό μόσχο (ασυνήθιστο, συνήθως ο μόσχος βρίσκεται στις νότες βάσης), απαλή βανίλια στην “καρδιά”, και γλυκιά καραμέλα στη βάση. Εμένα για κάποιο λόγο πάντως μου θύμισε αμυδρά το Infusion d’Iris, ενώ όταν το δοκίμασα αν και το περίμενα πολύ πιο έντονο, τελικά ήταν αρκετά απαλό και με μια πουδρέ αίσθηση (σε μένα μύριζε έτσι, σε εσάς μπορεί να μυρίζει τελείως διαφορετικά).

 

Πάντως σίγουρα ανήκει στην κατηγορία των «γλυκών» αρωμάτων και κυριολεκτικά λόγω της αρωματικής του σύνθεσης και μεταφορικά λόγω του κουτιού και του μπουκαλιού που το φιλοξενεί. Και μιλώντας για το μπουκάλι προσοχή: Το άρωμα ψεκάζεται κατ ευθείαν από την κορυφή, δηλαδή δεν χρειάζεται να ανοίξετε κάποιο καπάκι. Το λέω για τις ανυπόμονες σαν και μένα, γιατί εγώ χθες το βράδυ μέχρι να το καταλάβω, παραλίγο να το ξεχαρβαλώσω το μπουκάλι.

 

Το ωραίο νέο πάντως είναι ότι με την αγορά ενός αρώματος ανεξαρτήτως ml, θα πάρετε δώρο ένα απίθανο τσαντάκι Prada, το οποίο περιέχει και την μινιατούρα του αρώματος. (Επίσης πολύ ωραίο δωράκι για τα Χριστούγεννα…)

 

Τώρα, έκανα και μια βλακεία και για κάποιον λόγο δεν πήρα δείγματα για να σας τα στείλω, αλλά την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών, δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε. Και εννοείται, αν κάποια από εσάς το έχει ήδη δοκιμάσει περιμένουμε όλες να μας πείτε πως σας φάνηκε!

 

Πάρτι στο Sephora

 


 

 

To stand του Prada Candy

 

 

 

H Σελίνα, στο ένα από τα δυο Prada stands της χθεσινής βραδιάς


 

 

Έβγαλα από κοντά την φωτογραφία για να δείτε και τις τιμές: 55,40 τα 30ml,  73,50 τα 50ml,  97,90 τα 80ml

 

 

Prada Candy το άρωμα και η Body Lotion σε Gift Set με τιμή 73,50Ε (συμφέρει νομίζω…)


 

To απίθανο τσαντάκι, δώρο με την αγορά ενός αρώματος Prada  Candy

 

 

To ανακαινισμένο Sephora @The Mall και το φανταστικό pay point!


 

Άσχετο με το Prada Candy, αλλά χθες το βράδυ είδα και τον αγαπημένο Τάκη Μαυριγιαννάκη, make up artist της Estee Lauder που όλο και κάποιο φοβερό make up tip έχει να μου πει κάθε φορά…

 

Ρίξτε και μια ματιά στην διαφήμιση, η οποία έπαιζε χθες όλο το βράδυ σε δυο video-walls και την έχω μάθει απ’ έξω…

 

42 Σχόλια
  1. Μπραβο Τζούλια μου για τα ωραία νέα που μας φέρνεις κάθε πρωι!!
    Καλημέρες

  2. Καλημέραααααα!!!
    ‘Ημουν σίγουρη ότι και σήμερα θα μας έχεις κάποιο νέο ποστ και το περίμενα πώς και πώς….
    Και μόλις το είδα ενθουσιάστηκα και θα σου πω αμέσως γιατί…
    Πριν κάποιες μέρες, διάβασα σ’ένα περιοδικό γι’αυτό το νέο άρωμα..Κι αμέσως μου έκανε κλικ..Βανίλια και καραμέλα…Δύο συστατικά αρκετά να με κάνουν να ερωτευτώ κεραυνοβόλα ό,τι τα περιέχει…
    Εγώ όμως, μιας και δεν τρελαίνομαι να κάνω βόλτες στα μαγαζιά (Τζούλια, μη γελάς! Το ξέρω ότι δεν το πιστεύεις, αλλά είναι η αλήθεια!! ) δεν υπήρχε περίπτωση να πάω σε κάποιο μαγαζί καλλυντικών απλά και μόνο για να το μυρίσω…Και σκέφτηκα….”Δεν μπορεί…Κάτι θα μας πει η αγαπημένη Τζούλια γι’αυτό…Για να δούμε….”
    Πω πω…Γλυκό, με πουδρέ αίσθηση άρωμα που έχει ως βάση την καραμέλα και τη βανίλια….Ακούγεται τόσο ιδανικό για το χειμώνα….!!!*

  3. @Stella: Καλημέρα Στέλλα μου!! Να βλέπουμε λίγο χρώμα, να μυρίζουμε λίγο άρωμα, για να ξεχνιόμαστε λίγο αγαπημένη… Που δεν είναι και εύκολο… xxx

  4. Α! Κι επίσης….Τον είδαμε τον κ.Τάκη Μαυριγιαννάκη….Make up tip αποσπάσαμε??? χεχε

  5. @kat-rap: Ασε όταν γύρισα σπίτι και σκέφτηκα ότι δεν πήρα δείγματα, πήγα να σκάσω! Μα τι αφηρημάδα…Τα tip λέω να σας τα γράψω μαζεμένα..

  6. Μα δεν πειράζει! Τώρα που ακούσαμε μια γνώμη, όσες ενδιαφερόμαστε ακόμη, μπορούμε κάποια στιγμή, να το δοκιμάσουμε…..
    Υπάρχει υλικό δηλαδή….Αχ,τι καλά!!
    Να δω τί θα μας πρωτογράψεις…!!! Σε βλέπω να μην ξεκολλάς απ’το πληκτρολόγιο….:-S

  7. Καλημέρα Τζούλια κορίτσια!!! Ωραία και χαρωπή παρουσίαση ενός εξίσου χαρωπού αρώματος!! Εμένα μου άρεσε αυτή η στροφή του οίκου σε κάτι πιο ανάλαφρο, άλλωστε ήθελε να πιάσει και ένα πιο αμερικανοθρεμένο κοινό που του αρέσουν τα ζαχαρωτοαρώματα. Το οποίο είναι ακριβώς αυτό, ένα πολύ συμπαθητικό καραμελένιο βανιλένιο άρωμα με μια υποψία Musk καλή διάρκεια και πολύ ωραία εμφάνιση. Εάν δεν έχετε στην κατοχή σας ένα παρόμοιο άρωμα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε αυτό. Φιλιά πολλά!!!!

  8. Εχω μία υποψία ότι κατά τη διάρκεια του Fashion Night Out που πρωτολανσαρίστηκε το άρωμα, έδινε δώρο ένα μικρό φούξια πουγκί που ίσα-ίσα χωρούσε το άρωμα…
    Τώρα το φούξια τσαντάκι κατωχυρώθηκε στη γράφουσα(γιατί ως μικρή πονήρω ακόμη και αν δε μου ταιριάζει το άρωμα, θα το πάρω για να κάνω κανένα δωράκι … γιορτές έρχονται γαρ… και θα μου μείνει το τσαντάκι!!!!)

  9. @MariaA: Καλημέρα! Μια σημείωση…Τα ζαχαρωτοαρώματα δεν αρέσουν μόνο σε αμερικανοθρεμμένα κοινά…Αλλά και σ’εκείνους τους ρομαντικούς, που θέλουν κάτι ζεστό, γλυκό και παιδικό….!! Προσωπικά, δεν πρέπει να έχω κανένα τέτοιο άρωμα, μάλλον γιατί δεν έχω βρει κάποιο να μου ταιριάζει…Αλλά θα ήθελα πολύ ένα, έτσι, για να μου φέρνει στο μυαλό κυριακάτικο, ζεστό πρωινό με αρώματα ζαχαροπλαστικής….:-)

  10. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω….PRADA εγγύηση!

  11. Καλημερα, ειναι πολυ ωραιο αρωμα, με διαρκεια, αλλα ΠΟΛΥ γλυκο για το γουστα τα δικα μου.
    Τζουλια περιμενω σαν τρελη τα tips απο οποιον make up artist κι αν ειναι…

  12. @KatRap: Συγγνώμη αν έθιξα τη ρομαντική ψυχή σου, ας όψονται οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις (και το ζώδιό μου + έχει πανσέληνο) που ήμουν λίγο κυνική. Πάντως αν θέλεις κάτι ζεστό και ρομαντικό μπορείς να δοκιμάσεις Chloe ή το Creme Brule της Laura Mercier.Αν σκεφτώ μπορεί να μου έρθουν κι άλλα, πες μου μια δυο νοτες που σου αρέσουν σε αρώματα και κάτι θα βρούμε!

  13. @όλες: Έχω μια ιδέα… είδατε χθες που η VickyK πρότεινε να κάνουμε Υπουργεία Ομορφιάς? Λοιπόν για Υπουργό Αρωμάτων, προτείνω την MariaA!!
    Πάντως, πλάκα, πλάκα, το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα τα πάμε καλύτερα από “αυτούς” …

  14. ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΛΙΚ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ!!!

  15. @MariaA : Χαχα! Δεν έθιξες καμία ρομαντική ψυχή, αγαπητή Υπουργέ Αρωμάτων…Αν είναι δυνατόν!!
    Η Creme Brule της Laura Mercier ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!! Είχα δοκιμάσει το Love , by Chloe…Μου άρεσε αρκετά αλλά κάτι μου έλειπε….
    Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες!!!*

  16. Σ΄εμένα πάντως αρεσουν και οι τρεις βασιικές νότες του αρωματος (musk, βανίλια, καραμέλα), και θα σπευσω να το δοκιμάσω. Μια όμως και μιλάμε για gourmand μυρωδιές, θα σας πω, ότι η πλεον προσφατη αρωματική μου ανακάλυψη, είναι το (ο.κ όχι καινούργιο, αλλα για μένα πρωτόγνωρο) Ambre et Vanille, απο τη σειρά αρωμάτων του E. Coudray. Εκπληκτικό, αιθέριο ως ένα φίνο αιθέριο έλαιο, νότες που δεν υπερισχύουν η μια της άλλης, αλλα δημιουργούν ενα ισορροπο αποτελεσμα και διαρκει απίστευτα (σε μενα τουλάχιστον). Θα σας πω ότι το επομενο πρωινό μοσχοβολούσαν τα σεντόνια, κι εγω μαζί….
    Σε όσες αρέσουν τα gourmand αρωματα, προτεινω να το δοκιμάσουν.

  17. Το έχω δοκιμάσει και είναι όντως ένα άρωμα “ζεστό”, γλυκό, καραμελένιο! Και έχεις δίκιο νομίζω Τζούλια ότι αφήνει μία αίσθηση πούδρας, κι εμένα έτσι μου φάνηκε! Στο Gift Set με τη Body Lotion το άρωμα είναι στα 30 ml να υποθέσω;

  18. @nektariaTAM: Nεκταρία μου χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη, νομίζω ότι το άρωμα στο gift box είναι στα 50ml…

  19. αχ! Η Αθηνα παντα για μενα ηταν βολτες, βολτες, βολτες στα μαγαζια.. τωρα ομως δεν μπορω, κλαψ! ειναι σαν να το μυριζω, μμμμ!! Οταν ανεβω θα αρχισω και εγω τα post με τις περιηγήσεις μου! Και φυσικα εχω πολυ πλάκα, ξερεις το κορίτσι της επαρχίας που μπαίνει στα μαγαζιά και κανει σαν την τρελη? ε αυτη ειμαι!!

  20. Μπράβο τζούλια μου! υπέροχο και πολύ φουτσιαααααααααααααααααααααααα!!!(φουξια)
    πρεπει να είναι πολύ ωραίο άρωμα αλλά χμμ ακριβουτσικο……!
    περιμένουμε και άλλα νεα!!!
    Φιλάκια πολλά όμορφη!

  21. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή και του Υπουργείο !!! Πρέπει όμως αγαπητή Τζούλια να ορίσεις κι άλλους Υπουργούς δεν μπορώ να έχω μόνο εγώ αυτή την τιμή!!!
    @KatRap: ό,τι θέλεις άλλο ρώτα με. Πάντω απ’ οτι καταλαβαίνω δεν θα βρεις κάτι στα Mainstream αρώματα. Σε βλέπω να καταλήγεις στον αγαπητό Serge Lutens.

  22. Από το όνομα και μόνο σε τραβάει από την μύτη το άρωμα!!!!…..

  23. @MariaA: Μη νομίζεις έχω αρκετές beautyblogeρίτσες στο μυαλό μου, που τους αξίζουν Υπουργεία!! Δεν θα σε έχω μόνη σου…

  24. Αχ τυχερές που σας κρατάνε τόσο τα αρώματα … Εμένα εξατμίζονται σε 1-2 ώρες εκτός από πολύ συγκεκριμένα . Καιρό ψάχνω ένα ωραίο άρωμα που να αφήνει μια αίσθηση πούδρας . Θα το βάλω στη shopping list των Χριστουγέννων , λοιπόν !

  25. Όλα είναι τέλεια και κυρίως το τσαντάκι!!!!!!

  26. H mhtera mou foraei kai latreuei to Infusion d’Iris ths Prada,nomizw pws tha tis kanw dwro to kainourio arwma gia ta Xristougenna!

  27. Μ’αρέσει το μπουκάλι,αλλά περισσότερο με ιντριγκάρει η διαφήμιση.Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

  28. καλα το μπουκαλι ειναι τελειο εγω τρελαίνομε για τα μπουκαλια εχω παρει αρωμα γιατιηταν τελειο το μπουκαλι.απο βδομαδα που θα παω sehora θα το δοκιμασω.

  29. ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!! ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΚ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΚΕΙ? ΑΠΟ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ VANILIE ET COCO ΤΗΣ Ε.COYDRAY MAZI ME THN KATΑΠΛHKTIKH BODY CREAM ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!

  30. ax πρεπει να ειναι πολυ ωραιο αρωαμα…μονο τα συστατικα του αλλα κ η εμφανισηη του γτ εγω τρελαινμαι πολυ για τα μπουκαλια ,το θελω το χρωματακι…εινια σουπερ κ επειδη γιορταζω 21 νοεμβριου εχουμε κ επετειο…κ δεν το βρηκα ιδιαιτερα ακριβο γτ ειμαι κ τσιγκουνα..τα θελω ολα απ’οτι καταλβατε,εχω ξεκινησει να πειθω το συζυγο να μου το κανει δωρο..αν και βλεποντας κανεις το μπανιο μου θα παθει πλακα απο τα ποσα αρωματα εχω…συγκεκριμενα απο 2 εταιρειες ειναι τα περισσοτερα κ ..χαμος..

  31. akouw moirazonati upourgeia? Dilwnw parousa! thelw kai egw tin kareklitsa mou! tin fantazomai roz-fouksia, me to onoma mou grammeno me glitter : Vicky…xaxaxxaa! as perpatisoume ligo panw sta roz sunnefakia mas, to exoume anagkh! filia se oles tis beautybloggers!

  32. Λοιπόν…Σήμερα, έπρεπε να τρέξω για διάφορα γραφειοκρατικά θέματα….Αντέχεται όμως, αυτό σερί και μετά από τόσα άρθρα στα προιόντα των οποίων δεν είχα προλάβει να κάνω αυτοψία??! Γι’αυτό λοιπόν και μπήκα σ’ένα πολυκατάστημα….Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τσεκάρω το Prada Candy….Κι ακόμη ψάχνω τη μυρωδιά του……..

  33. Αυτό το άρωμα φτιάχτηκε για μένα! Λατρεύω το άρωμα της καραμέλας της βανίλιας και του musk!!!!!!! Γενικά λατρεύω τα γλυκά αρώματα! Οπωσδήποτε θα το δοκιμάσω!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.