Νέο Άρωμα Roberto Cavalli και η μούσα Elisa Sednaoui

 

Σαν να έχω πάρει λίγο σερί τα αρώματα αυτές τις μέρες, αλλά το συγκεκριμένο post, ναι μεν το κάνω για να σας μιλήσω για τη νέα συνεργασία του Cavalli με την Elisa Sednaoui, καθώς και για το νέο του άρωμα που αναμένεται την Άνοιξη του 2012, αλλά περισσότερο γιατί η Πηνελόπη μου έστειλε κάτι απίθανες αποκλειστικές φωτογραφίες, ειδικά για εσάς, από το μικρό, ταπεινό, «σπιτάκι» του διάσημου σχεδιαστή στη Φλωρεντία.

 

Δυο πράγματα τώρα για την Elisa Sednaoui η οποία έχει γεννηθεί στη Ρώμη και είναι ανιψιά του διάσημου φωτογράφου  Stephane Sednaoui και βαφτιστήρα του Γάλλου υποδηματοποιού Christian Louboutin (Αυτά είναι!! Όχι μόνο ο νονός σου, να σου παίρνει παπούτσια κάθε Πάσχα, αλλά να είναι και ο Louboutin!!! E ρε, κάτι τύχες…).

 

Πρόκειται πάντως για ανερχόμενη ηθοποιό και μοντέλο που έχει περπατήσει σε πασαρέλες σημαντικών οίκων μόδας, έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών, έχει παίξει ήδη σε δυο-τρεις γαλλικές ταινίες και έχει σκηνοθετήσει και μια ταινία μικρού μήκους (πολυτάλαντο κορίτσι). Τα καταπληκτικά της μάτια πάντως και το αρμονικό της πρόσωπο έχουν ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον γνωστών εταιρειών και η αισθησιακή της ομορφιά, την έχει ήδη ανάγει σε super model.

 

Voila, τι είπαν για την συνεργασία τους, οι δυο “εμπλεκόμενοι”:

«Δουλεύοντας για τον οίκο Cavalli, αισθάνομαι σαν τίγρης», δήλωσε η Elisa Sednaoui. «Αισθάνομαι τυχερή και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω το πρόσωπο για το νέο άρωμα του οίκου Roberto Cavalli. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή».

 

«Η Elisa είναι μια νέα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και χαρισματική προσωπικότητα. Διαθέτει αυτή τη ζωώδη πλευρά, είναι ενθουσιώδης, πολύ σέξι, με κορμί και μάτια που κόβουν την ανάσα. Ενσαρκώνει αυτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε να είναι, είναι η απόλυτη γυναίκα Cavalli», δήλωσε ο Roberto Cavalli, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Roberto Cavalli.

 

Η Elisa, πρόκειται να συμμετάσχει στην διεθνή έντυπη και τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος Roberto Cavalli. Την τηλεοπτική επιμέλεια θα έχει ο σκηνοθέτης Johan Renck, ενώ την έντυπη καμπάνια θα φωτογραφήσει ο Steven Klein. (Σώπα… να και μια διαφημιστική καμπάνια, που δεν έκανε ο Mario Testino…)

 

Και τώρα αυτό που όλες περιμέναμε: Μια ματιά από την κλειδαρότρυπα στο σπίτι του μετρ στην Φλωρεντία. Δώστε βάση στο ότι έχει στολίσει στους χώρους του με κάποια από τα ιδιαίτερα φορέματά του ενώ έχει φτιάξει και ασορτί πλακάκι! (Αναρωτιέμαι, τι ήρθε πρώτα- το φόρεμα ή το πλακάκι;) Γενικά πάντως ο Roberto το έχει αυτό,  φωτογραφίζει αντικείμενα που τον εμπνέουν και στη συνέχεια μεταφέρει το μοτίβο στο ύφασμα. Τώρα να σας πω ότι δεν έχω μια περιέργεια να δω το άρωμα, ψέματα θα σας πω. Την έχω και την παραέχω. Αλλά γι αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο, ακόμα δεν έχουν διαρεύσει πολλά.

 

 

Κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι του Roberto Cavali στην Φλωρεντία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο μετρ με τη σύζυγο  Eva Cavalli την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου και τη γυναίκα που όπως ξέρουν όλοι,  κρύβεται πίσω από κάθε κίνηση του οίκου (και του συζύγου, θα έλεγα…)

 

 

 

 

 

 

31 Σχόλια
  1. kalhmera Tzoulia na kai kati pou den hxera o roberto Cavalli einai pantremenos!!!to mono pou xerw einai oti exei sxediasei ta omorfotera royxa!!!!!!!!!!!!!

  2. @Vaso: Ναι, ναι είναι παντρεμένος και μάλιστα πολλά χρόνια Βάσω μου! Και εδώ ταιριάζει το “Πίσω από έναν πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυνατή γυναίκα!!” xxx

  3. Αυτό με τον νονό με πλήγωσε βαθύτατα! Γιατί μου το έκανες αυτό παρασκευατικά;

  4. Ωραιοτάτη η σύζυγος, αλλά ούε κι εγώ περίμενα ότι είναι παντρεμένος…Δεν τους έχω για πολύ του γάμου κάτι τέτοιους διάσημους…
    Πολύ όμορφη και η νέα του μούσα!! ‘Εχει μια ιδιαίτερη σκληράδα στο πρόσωπο…. Πέρα από νονό Louboutin…..

  5. Καλημέρα!!!! Μα από όλο το άρθρο καταγγέλω ότι αυτό που μου έμεινε είναι ότι η δεσποινίς είναι βαφτιστήρα του Louboutin!!!!!! Αυτό έπρεπε να έχει σαν τίτλο!! Βέβαι και τα φορέματα είναι φοβερά ιδίως αυτό το China Blue είναι φανταστικό αν θυμάμαι καλά το είχα δει να το φοράει πριν χρόνια η Victoria Beckham σε ένα πάρτι νομίζω του Elton John. Μου είχε κάνει εντύπωση.

  6. ti na prwto anaferw? tin Thea? ta foremata -pinakes? ton roberto (flwriniwth) ma, me na me sugxwrate, alla den fernei ligo se Flwriniwth to proswpo tou?

  7. Καλημέρα ευωδιαστή Τζούλια!!!Τελικά πάλι έκανες το θαύμα σου.Με τον cavalli,καβαλήσαμε το καλάμι,πρωινό Παρασκευής,και μας έφερες σε τρελλά κέφια.Άρωμα του cavalli έχω το just for her και το body losion.Είναι φανταστικά!Όσον αφορά το φόρεμα china blue,όπως πολύ σωστά είπε η ΜαρίαΑ,το φόρεσε η beckham,η οποία χιλιοπαρακάλεσε τον cavalli να της το δώσει και του είπε να της το στενέψει τόσο πολύ,για να μοιάζει με βάζο-μιας και το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από ένα βάζο mink-ώστε να μην μπορεί ούτε να καθίσει.Πράγματι της το στένεψε τόσο πολύ και έμεινε όρθια όλο το βράδυ!

  8. πωπω αυτή η Elisa Sednaoui θεά!! και ναι , τέτοιες τύχες, σπάνιες θα έλεγα: και ομορφιά και θείο φωτογράφο και νονό με καταπληκτικά , μοναδικά παπούτσια, ουφ….
    αυτό που μου μαχαίρωσε την καρδιά;; ο νονός μένει στη Φλωρεντία… Η λατρεμένη μου πόλη , έχω ζήσει εκεί 3 μήνες αλλά δεν μπήκα μέσα στον οίκο ποτέ 🙁
    ένα πράγμα που θυμάμαι είναι πως οι Ιταλίδες φορούν καταπληκτικά αρώματα και είναι όλες πολύ περιποιημένες στην καθημερινότητά τους , τόσο πολύ που είναι απίστευτο!
    Αχ…Φλωρεντία….

  9. Βρε κορίτσια συγνώμη, ωραίο το σπίτι δεν λέω, αλλά ας μου πεί κάποια πώς τα ξεσκονίζουν όλα αυτα τα παραφορτωμένα δωμάτια?

    Ασε αυτό με το νονό μου έκατσε λιγάκι άσχημα!

    Δεν είναι τεράστια αδικία?? και όμορφη, και κορμάρα, και επιτυχημένη με πολλές πολλές σημαντικές γωριμίες, και νονό τον Louboutin?? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

  10. @ΕΥΑ: ΑΧ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ… ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΟΛΗ! ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

  11. Μα πόση αδικία υπάρχει στον κόσμο ??? Πού βρίσκει κανείς τέτοιους νονούς ? Θα πάθω κατάθλιψη μέρα που είναι … ( Παρασκευή , εννοώ ) . Το μπλε – άσπρο φόρεμα του Cavalli πάντως είναι άψογο !

  12. @όλες: Για να σας πω κάτι: Δεν είναι η Elisa, εσείς είσαστε οι Θεές και μάλιστα Θεές της Ομορφιάς! Πως αλλιώς να εξηγήσω τα εκπληκτικά σας σχόλια και τις απίστευτες γνώσεις σας, που κάθε μέρα μοιράζεστε με το bb.. Ε, πως???

  13. @Eυα: Δεν μπορώ να σου πω πόσο δίκιο έχεις για τις γυναίκες τις Φλωρεντίας… Πραγματικά βρέθηκα εκεί για πρώτη και τελευταία φορά στα 19 μου και θυμάμαι ότι φόραγα ένα μαύρο στενό παντελόνι και μια σχετικά ωραία μακριά μπλούζα μαύρη και κίτρινη και νόμιζα ότι ήμουν καλή. Μόλις το αυτοκίνητο έφτασε στην Φλωρεντία και είδα μπροστά μου αυτές τις γυναίκες που ήταν στις 8 το πρωί σαν να είχαν βγει όλες από editorial μόδας και ομορφιάς, μου ήρθε να μπω στον κοντινότερο σκουπιδοτενεκέ… Δεν υπάρχει αυτό με τις γυναίκες τις Φλωρεντίας…

  14. ..Like!! like!! like!!! και στο Roberto Cavalli και στο νέο άρωμα, που θα το περιμένουμε πώς και πώς!! 🙂

  15. Υπέροχος δημιουργος!!!!!!!! και πολυ ομορφος ο χωρος!!! αχ Τζούλια αχ!!!!

  16. Καρακουκλάρα,καρακορμάρα και με αστέρι από πάνω της όταν γαννήθηκε απ’ότι δείχνουν οι συγγένειες.Πάντως θα συμφωνήσω ότι εμείς είμαστε οι θεές γιατί αυτές τις φτιάχνουν,τις ρετουσάρουν και άμα τις δεις όταν ξυπνάνε το πρωί είναι σαν συγγενής του Μητσοτάκη…..

  17. πολυ ωραιο το σπιτι!!!και μενα τελικα ποιο πολυ με πληγωσε οτι εχει νονο το louboutin ενταξει τι να πω μερικες τα εχουν ολα.και τωρα τι να πω καλο ΣΚ? πικρα.

  18. Εχω γελασει πολυ με τα σχολια σημερα!!!
    Το σπιτι του Cavalli το ειδα σε ενα αφιερωμα για την ζωη του στη TV μια μερα κι εκοψα της φλεβες μου χιαστι… Το αποκορυφωμα της χλιδης, ειναι οτι αυτο το παλατι (με πισινες και κηπους με λουλουδια και θαμνους σε σχηματα φιδιων αν τα δεις σε κατοψη), ειναι στην ακρη ενος βραχου και βλεπει τον ωκεανο σε γωνια 175 μοιρων

  19. @Flora: Είχα ακούσει για κόψιμο φλέβας, αλλά για κόψιμο φλέβας χιαστί; Xxaxxaxaxaxaaaaaaaaa!!! Χχαχαχαχαχαχαχα!! E, ρε κέφια οι beautybloggερίτσες μου, σήμερα!!!

  20. @Flora again: Στο μεταξύ Φλώρα, με την κάτοψη και την γωνία 175 μοιρών, για Αρχιτέκτων ή Πολιτικό Μηχανικό σε κόβω… Έχω δίκιο??

  21. Καποτε … πριν παλλα χρονια, τελειωσα τη Βακαλο (αρχιτεκτονικο σχεδιο και διακοσμηση), αλλα δουλεψα μονο λιγα χρονια στον τομεα αυτο. Ως γνωστον, οι περισοτεροι αλλα σπουδαζουν κι αλλα κανουν τελικα! Μεγαλη ιστορια…

  22. Τα λόγια είναι περιτά, το μοντέλο super, τo σπίτι να πω την αλήθεια δεν με τρελένει παρα μόνο τα τετραγωνικά του και βέβαια ότι βρίσκεται στη Φλωρεντία. Περιμένω με ανυπομονύσια το άρωμα λατρεύω Cavalli!!!!!!!!!!

  23. χαχαχαχα,+φωνώ απολύτως με την Melitina!!!Aυτά ακριβώς θαλεγα κ εγώ..

  24. Α! Αυτο ειναι στη Φλωρεντια??? Ε, τοτε εγω ειδα καποιο απο τα “εξοχικα” του!

  25. αχ Τζούλια μου να ξερες πόσα όνειρα βλέπω πως είμαι ξανά εκεί….
    Αυτές οι γυναίκες όντως είναι σαν να έχουν βγει κατευθείαν από επαγγελματική φωτογράφιση…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.