Oι νικήτριες των 4 προιόντων Sisley, Emulsion Ecologique

 

 

«Super η επιλογή!!! Για άλλη μια φορά το blog θα κατακλυστεί από σχόλια! Φαντάζομαι πώς θα νιώθεις εσύ, εδώ εμένα και μου αρέσει που τα βλέπω! Να είσαι καλά που μας τρελαίνεις έτσι! Τι να μας κάνουν τα 4, εδώ 1004 να είχες και πάλι δεν θα έφταναν! Καλημέρα, φιλιά!!!»

 

Nα σου πω, Αλεξάνδρα μου. Μην νομίζεις ότι δεν το έχω σκεφτεί.Και μην νομίζεις ότι δεν θέλω να το κάνω. Και δεν ξέρω πόσος καιρός, πόσα χρόνια ίσως θα περάσουν, αλλά κάποια στιγμή (και θα το βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου…) θα το κάνω.  Ακόμα και αν πρέπει να δημιουργήσω την δική μου σειρά προϊόντων.

 

Αν συμβεί ποτέ αυτό, σου υπόσχομαι, θα ξεκινήσω με 1004 προϊόντα και θα τα δώσω σε 1004 από εσάς. Για την ώρα καλή μου,  όμως, (δυστυχώς…) ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι 1224, κληρωθήκατε για την κρέμα Sisley…

 

Κληρώθηκαν όμως οι…

 

 

Αγγελική (akalemi)

 

Eleni Penopoulou

 

Olga v

 

Emerald

 

 

Σας βλέπω όλες με υπέροχη επιδερμίδα, φέτος το χειμώνα και όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας όταν δοκιμάσετε την Emulsion Ecologique της Sisley!

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια και καλή μας εβδομάδα. Καλημέρα και στα υπολοιπα κορίτσια και συγχαρητήρια στους νικητές!!

  2. Kalimera kai kali evdomada!!!!
    Sugxaritiria stis nikitries, me ‘geia tous!!!!

  3. @Kerasia, Vicky: Καλημέρα αγαπημένες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε και κορίτσια ας προσπαθήσουμε όλες να είμαστε χαμογελαστές και αισιόδοξες!! (δείχνουμε και πιο όμορφες έτσι!!)xxx

  4. Καλημέρα! Πάει η Sisley….χαχα! Κορίτσια, καλοφόρετη (τί άλλο να ευχηθώ?!) και περιμένουμε εντυπώσεις….!!! Μήπως ξέρουμε τιμούλα??? Νομίζω βέβαια θα κάνω μια βόλτα σε περίπτερο της Sisley για Χριστουγεννιάτικο δώρο στη μαμά….Bb, μου έδωσες ιδέα με τα ποστ γι’αυτή!!

  5. @Kat-Rap: Η τιμή της είναι περίπου 160Ε. Πράγματι πολύ ωραίο δώρο για τη μαμά, αλλά κάνε λίγο υπομονή γιατί αρχές Δεκεμβρίου θα ανεβάσω post με μεγάλη Λίστα Δώρων!!

  6. 160, ε?! Μάλλον θα την ψάξω σε duty free σε πρώτη φάση…:-D
    Λίστα δώρων??!! Πολύ ενδιαφέρον!!! Θα τη στείλω κατευθείαν στον Αη Βασίλη…!!!χεχε!! 😀

  7. Καλημερα και μπραβο στα κοριτσια! Μπραβο και στη Τζουλια και πραγματικα πιστευω οτι αν ειχε δικη της σειρα προιοντων θα ειμασταν ευτυχισμενες!!!

  8. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Συγχαρητήρια στις νικήτριες!Τζούλια μου,μου δίνεις τόσο θετική ενέργεια και καλή διάθεση που νομίζω ότι κερδίζω κάθε μέρα μέσα από το blog σου!Να είμαστε όλοι καλά και να είστε σίγουρες ότι μπορούμε να έχουμε ότι θέλουμε!!!Αλήθεια τον “Νόμο της έλξης” τον γνωρίζετε???Φιλιά πολλά!!!

  9. καλημέρα από Χανιά σε όλα τα κορίτσια και θα συμφωνήσω με την Τζούλια, όσο πιο αισιόδοξες τόσο πιο όμορφες!! Πολύ τυχερές οι κοπέλες που κέρδισαν την κρέμα Sisley, πράγματι!! Συγχαρητήρια!
    Η αλήθεια είναι πως τη λίστα θα την τιμήσουμε δεόντως αλλά στην σμίκρυνσή της…χαχα.
    Φιλιά!!!

  10. διαβασα καλα 160 ευρω ειπες, ποσοο? αρα θα ειναι τελεια! αλλη φορα τα 1000 σχολια θα ειναι δικα μου! χαχαχαχαχα!!!

  11. Καλή ιδέα….δική σου σειρά καλλυντικών…..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ…ασε που το όνομάσ οσυ είναι εγγύηση…σκέψου το πιο σοβαρά!

  12. Γειά σας!Παρόλο που δεν νίκησα θα ήθελα να μάθω το εξής:αν νικήσεις πως σου στέλνουν το δώρο?Με μαίηλ?Πως?Απαντήστε μου όποια ξέρει παρακαλώ 🙂

  13. ego den ton pira xampari ayton ton diagonismo krima …. kala pos mpy ksegige na ginomastan 1005 !!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.