Benefit: Christmas Collection, Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Μακιγιάζ

 

Όταν πριν από λίγο καιρό είχα κάνει ένα post για τις νέες κολεξιόν μακιγιάζ της Sephora σας είχα υποσχεθεί ότι σύντομα θα σας έδειχνα και τα limited edition, Χριστουγεννιάτικα καλούδια της Benefit και σήμερα ήρθε αυτή η μέρα.

 

Φέτος η Benefit παρουσιάζει limited edition gift boxes και παλέτες και εκτός ότι για άλλη μια φορά ξεχωρίζει, επιπλέον τα συγκεκριμένα gift boxes δίνουν την ευκαιρία σε όσες από εσάς δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τη μάρκα, να μπορέσετε να δοκιμάσετε παραπάνω από ένα προϊόντα σε καλύτερη τιμή από ότι αν τα αγοράζατε μεμονωμένα.

 

Gift Box All Decked Out  39,50Ε

 

Σε αυτό το χαριτωμένο βαλιτσάκι σε σχήμα θα βρείτε τρία από τα best seller προϊόντα της μάρκας

 

Την κρέμα The POREfessional, για την αποτελεσματική κάλυψη των πόρων. Χάρη στην ανάλαφρη και μη λιπαρή σύνθεσή της η επιδερμίδα αποκτά άψογο τελείωμα και οι πόροι μειώνονται αισθητά.

 

Το (αγαπημένο) Benetint, που δίνει φυσικό χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη.

 

Το make up Some KindA Gorgeous, χωρίς έλαια και άρωμα που αφήνει την επιδερμίδα σας λαμπερή και ομοιόμορφη.

 

 

 

Παλέτα μακιγιάζ Ι’m Glam Therefore I am! 38Ε

 

 

 

Ένα νέο κιτ μακιγιάζ της Βenefit αποτελείται από επτά απαραίτητα προϊόντα για ολοκληρωμένο μακιγιάζ αλλά  και αναλυτικές οδηγίες χρήσης για επαγγελματικό αποτέλεσμα

 

Το κιτ αποτελείται από:

4 Σκιές Ματιών σε αποχρώσεις του ροζ, μωβ και γκρι

Την αστραφτερή λοσιόν Girl meets pearl, με χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα

Την  πούδρα προσώπου Sugarbomb

Το lip gloss Ultra Shine που χαρίζει έξτρα λάμψη

Την μάσκαρα BADgal Lash

Ένα πινέλο με σπογγώδη υφή και διπλές άκρες

Ένα πινέλο πούδρας

 

 

 

 


 

Gift Box, My Place or Yours Gina  39,50

 

To αισθησιακό ανατολίτικο ξυλώδες άρωμα για το οποίο σας είχα γράψει σε προηγούμενο post θα το βρείτε σε συσκευασία δώρου μαζί με την αρωματική λοσιόν σώματος. Nα σας θυμίσω τις νότες του, ροζ πιπέρι, περγαμόντο, μανταρίνι στην κορυφή,  παιωνία, άγριο φραμπουάζ και λευκός κρίνος στην καρδιά και  πατσουλί, κουκιά τόνκα και σπόροι βανίλιας στη βάση (Το σπρέι είναι 30ml και η λοσιόν σώματος 60ml)

 

 

 

 

 

 

Σετ Crescent Row

Μια απίθανη ιδέα για δώρο αλλά μια ευκαιρία και για εσάς να δοκιμάσετε όλα τα αρώματα της σειράς Crescent Row, είναι αυτό το σετάκι που περιλαμβάνει τέσσερα μίνι αρωματικά σπρέι

Το Laught with me Leelee αντιπροσωπεύει την όμορφη νεαρή κοπέλα. Οι ξύλινες και λουλουδένιες νότες του αναμιγνύονται με κασσίς, πεπόνι, εσπεριδοειδή, μαύρη βιολέτα, κρίνο, γιασεμί, ξανθόξυλο, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο.

Το My place or yours Gina αντιπροσωπεύει τη μοιραία γυναίκα. Το μίγμα του από ξύλινες και ανατολίτικες νότες συνδυάζει ροζ πιπέρι, περγαμόντο, μανταρίνι, παιωνία, άγριο φραμπουάζ, λευκό κρίνο, πατσουλί, κουκιά τόνκα και σπόρους βανίλιας.

Το Garden of Good & Eva Ένα λουλουδένιο άρωμα από εσπεριδοειδή και νότες αχλαδιού, καρπουζιού, μιγκέ, τριαντάφυλλου, πετάλων γιασεμιού, φύλλων βιολέτας, φρέζιας, σανταλόξυλου, μόσχου και κέδρου.

Το Ring my Bella Ένα λουλουδένιο και φρουτώδες άρωμα αποτελείται από μεθυστικές νότες τριαντάφυλλου, μανταρινιού, γιασεμιού, παιωνίας και μόσχου.

 

 

 

 

 

 

 

50 Σχόλια
  1. Kαλημέρα!!!
    Τί όμορφα πραγματάκια!! Να σκάσουμε και κανένα χαμόγελο, γιατί οι ιώσεις φέτος δε μας τα λένε καθόλου καλά……
    Λοιπόν…Πόσο τέλειες είναι, για μια ακόμη φορά, οι συσκευασίες της Benefit!!!!!!!
    Mόνο η τελευταία πολυσυσκευασία δε μου πολυκινεί το ενδιαφέρον (Για ποιο λόγο να έχεις τόσα αρώματα μαζεμένα??!)..Νομίζω η ιδανική για μένα είναι η ” All Decked Out “, γιατί έχει τα προιόντα που θέλω περισσότερο…Βέβαια, ως συσκαυασία και μόνο, η “My Place or Yours Gina” είναι νομίζω η καλύτερη…
    Από πότε θα τα έχουμε στα Sephora???
    Eυτυχώς που με πρόλαβες, γιατί σκόπευα, μόλις γίνω καλά, να “χτυπήσω” ή το benetint ή το porefessional…Που ακόμη δεν έχω αποκτήσει, μιας και πάντα βρίσκεται κάποια φίλη να μου πει ότι της φαίνονται τσιμπημένες οι τιμές τους την ώρα που έχω απλώσει το χέρι μου να τα πιάσω….Πφφφ…. Τώρα, νομίζω, η ” All Decked Out ” είναι -ας πούμε- ευκαιρία…!!!!*

  2. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!! Μόλις επέστρεψα στη δουλειά μετά από 24ωρη ίωση γαστρεντερίτιδας!! Ευτυχώς βλέπω όλα αυτά τα καλούδια και χαίρομαι που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα (έχουμε και Thanksgiving την Πέμπτη)!!! Σίγουρα θα τιμήσω το σετάκι με τα αρώματα διότι έως τώρα δεν έχω δοκιμάσει τα αρώματα της Benefit και όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι μέγιστη παράλειψη!! Αλήθεια Τζούλια πόσο κοστίζει το σετ με τα 4 αρώματα?

  3. Μα δεν ειναι τέλειες οι συσκευασίες? Σχεδόν δεν σε νοιάζει βρε παιδί μου το περιεχόμενο!!!
    Αχ ποτε επιτέλους θα αποκτήσω και γω το πρώτο μυο benefit??? καλός ο Βόλος βρε παιδί μου αλλά σε κάποια πράγματα ειναι ακόμα πολύ πισωωωωωω!!!!

    καλημέρα αγαπημένη
    και καλημέρα αγαπημένες της αγαπημένης!!!

  4. Sovares skepseis gia tin apoktisi tou deuterou set katakluzoun to mualo!

  5. Καλημέρα!!!Μα τι πανέμορφα σετάκια είναι αυτά!!!Τόσο γλυκά,τόσο κοριτσίστικα…νομίζεις ότι είναι παιχνίδια!Πως να μη σου φτιάξει η διάθεση για τις γιορτές βλέποντάς τα,αλλά προπάντων αγοράζοντας τα.Να αναφέρω ότι όποια πάει στα sephora να πάρει το λούτρινο αρκουδάκι που έχουν προς ενίσχυση του συλλόγου ΕΛΕΠΑΠ (για την προστασία αποκατάστασης ανάπηρων παιδιών).Κοστίζει 10 ευρώ.Μαζί με τα ψώνια ή τα δώρα μας,μέρες που έρχονται όλοι έχουμε την ευαισθησία για να κάνουμε κάποια φιλανθρωπία.Φιλιά!!!!

  6. @όλες: Λοιπόν να σας πω ότι τα προιόντα υπάρχουν ήδη στα καταστήματα. Επιπλέον μόλις πληροφορήθηκα ότι για κάποιον λόγο (που δεν κατάλαβα…) το σετ Crescent Row, δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα… Και τέλος επειδή όλες σας είστε έξυπνες και savvy, μέσω net, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το αποκτήσετε αν το θέλετε πολύ. Εγώ ήδη ψάχνω…

  7. Δεν υπάρχουν καλύτερα! Δεν υπάρχει τελειότερο από τις συλλεκτικές κασετίνες της Benefit. Πάντα τις αγόραζα στα ταξίδια μου και ήταν ότι πιο βολικό για να τα έχεις όλα σε ένα. Η ποιότητα εκπληκτική και διαρκούν τοσο που τα βαριέσαι….. Ειδικά για τις σκιές στις συλλογές της Benefit, αυτό που θέλω να πω είναι, ότι σε καμμιά άλλη μάρκα δεν πετυχαίνεις τέτοια τέλεια μίξη υφής και χρωμάτων σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορείς να διαχωρίσεις που ξεκινά η μια και αρχίζει η άλλη (που είναι και το ζητούμενο εν τέλει)…
    Φιλιά σε όλες!

  8. Ουάου !!!!!Τα θέλω όλα !!!Θα γράψω γράμμα στον Αη -Βασίλη :-))))

  9. Τι πανέμορφα κουτιάααααα!!!!!
    Καλημέρα Νεραιδούλα μου….!!!!
    Σ αγαπω πολύ!!!!

  10. ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ?

  11. @Stella: Καλά δεν λέω εγώ για τα savvy κορίτσια μου; Ευχαριστούμε Στελλάκι μου! xxx

  12. τωρα θα εξομολογηθω το βιτσιο μου …. εχω πορωση με τα κουτια οποτε μπορεις να καταλαβεις πως εχω παθει οχι τοσο με το προιον οσο με τα κουτια …………..και ναι μου φενεται πως θα το κανω δωρο στον εαυτο μου αν τα καταφερω τα χριστουγεννα και θα επιλεξω : Gift Box, My Place or Yours Gina 39,50

  13. Πάρα πολύ όμορφα!! Καλημέρα Τζούλια!!..

  14. Καλημέρες κι από εμένα ! Μα τι ξεσηκωτικοτέλεια καλούδια είναι αυτά ???? Ντρέπομαι που το λέω , αλλά ακόοοομα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν της συγκεκριμένης μάρκας ( μην με πετροβολίσετε , είμαι απαράδεκτη το ξέρω … ) Υπόσχομαι στον εαυτό μου να του κάνω δώρο τουλάχιστον ένα προιόν για τα Χριστούγεννα .

  15. Απίστευτες συσκευασίες ειδικά η Παλέτα μακιγιάζ Ι’m Glam Therefore I am!Άντε και έχω τα γενέθλιά μου σε λίγες μέρες.Να δω αν θα με θυμηθεί κανείς να μου το κάνει δώρο,αλλά μπα,όλα μόνη μου τα αγοράζω…σνιφ…

  16. Χθες αγόρασα την παλέτα “I’m glam..therefore I am” και κατενθουσιάστηκα!! Όλα τα προιόντα είναι φανταστικά με το αγαπημένο μου να είναι το girl meets pearl ίσως λόγω εορταστικής ατμόσφαιρας..Ποιος δε θέλει λίγη λάμψη αυτές τις μέρες?? Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

  17. Μόλις μου έκλεισε το μάτι η παλέτα μακιγιάζ Ι’m Glam Therefore I am! Θα την οικειοποιηθώ άμεσα!

  18. το All Decked Out φαινεται πολυ καλο!το βαζω σιγουρα στη λιστα των χριστουγέννων.κριμα που δεν εφεραν το ticket to glossytown ή το POWda WOWza 🙁

  19. αχ, τι τελεια καλε που ειναι!τις συσκευασιες θελω και εγω τελειες, Κερασια απο το Βολο εισαι? Λατρευω Βολο, καθε χρονο πηγαινω διακοπες, αφου συνεχεια λεω στον συζυγο να μετακομίσουμε Βολο και τωρα που ξερω και καποιον απ το Βολο, ερχομαιαιαιαι!!!

  20. Είναι όλα κουκλίστικα, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Οι συσκευασίες είναι από μόνες τους όνειρο!!!!

  21. Καλημέρα Τζουλια μου!!! Μα τι ωραία πράγματα που κυκλοφορούν οι εταιρείες τα Χριστούγεννα??? Ουτε επίτιδες να το κάνανε! 😛
    Λατρεψα την Παλέτα μακιγιάζ Ι’m Glam Therefore I am!
    τι όμορφη που είναι!
    φιλάκια πολλα!

  22. Οι συσκευασίες είναι υπέροχες, ό,τι πρέπει για να τις εκθέτεις στο τραπέζι όπου κάνεις το μακιγιάζ σου! Έτσι θα τις βλέπεις κάθε μέρα και θα χαίρεσαι! (ναι εγώ χαίρομαι κοιτώντας όμορφες συσκευασίες!! χεχε!)

    Καλησπέρα Τζούλια! 🙂 x

  23. Yperoxa ola tous!! alla to “All Decked Out” nomizw pws eklepse thn parastash!!!
    Kalispera se oles!! 🙂

  24. Μου αρέσει η Benefit όλη η φιλοσοφία της από τη συσκευασία μέχρι τα επιλεγμένα προϊόντα που θα βάλει μέσα στα κιτ της!!! Νομίζω ότι o Santa θα μου φέρει το πρώτο κιτ μια χαρά τιμούλα έχει!!! Μύρισαν Χριστούγεννα Τζούλιαααααα!!!!

  25. Πραγματικά συγκινήθηκα γιατί μου θύμισαν τις συσκευασίες από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της Barbie που έπαιρνα μικρή.Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα με πιάνει μια νοσταλγία θέλω να γίνω και πάλι παιδί συγχαρητήρια στη Benefit γιατί μπορεί να μην πάρω παιχνίδια όπως παλιά αλλά ένα πανέμορφο kit με καλλυντικά θα ήταν το τέλειο δώρο!

  26. ax!!!einai ola ta set yperoxa!!!!ti mas kaneis bre julia kathe fora!!!!santa min argiseis poly na ertheis!!!!xixixi

  27. εχθες το βραδυ εβλεπα τα καινουργια τις benefit σε ενα ξενο σαιτ και μου μπεικε στο ματι η παλετα glam.μαλον θα ειναι το δωρο μου για τα χριστουγεννα απο μενα για μενα.

  28. Αγόρασα πριν λίγο καιρό την glam κ την έχω καταευχαριστηθεί!! Ωραία προιόντα με τα οποία μπορείς να κάνεις ένα σχεδόν ολοκληρωμένο μακιγιάζ, value for money και στολίδι για το ράφι του μπάνιου μου!!

  29. Περισσότερο μου άρεσε το I’m glam therefore I am!!!

  30. Ξετρελάθηκα με αυτές τις καταπληκτικές συσκευασίες που θυμίζουν παραμύθι!!!

  31. Μ’αρέσουν όλα,μα πιο πολύ με ξετρελλαίνουν οι τιμές τους.Γούστο,διακριτική πολυτέλεια,εντυπωσιακές συσκευασίες….όλα σ’ένα αναπάντεχα οικονομικό περιτύλιγμα!

  32. ola teleia! ti omorfa pou einai! xeries an tha erthe sthn ellada to set “the big 10”???

  33. αχ τι ωραία που είναι η παλέττα i`m glam therefore i am! Μπήκε στο wish list μου!

  34. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΕΙΑΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ !ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ..

  35. Μήπως ξέρεις Τζούλια μου, το Gift Box All Decked Out πού μπορώ να το βρω?? Μέχρι και στο Μιλάνο το έψαξα…χαχα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.