Η τέλεια οδοντοστοιχία και η Λεύκανση Δοντιών (και δώρο…)

 

Θα έπρεπε να σας είχα από μια μεριά να παρακολουθείτε το τι γίνεται, κάθε φορά που πηγαίνω στη Μπέτυ. Και αν νομίζετε ότι γελάσατε με το πάθημα των καροτί μαλλιών- δεν έχετε ακούσει τίποτα ακόμα. Γιατί τέλος πάντων τότε είχα και μια δικαιολογία λόγω ηλικίας… Τώρα όμως; Α, να σας πω κατ αρχήν ποια είναι η Μπέτυ. Λοιπόν η Μπέτυ είναι φίλη μου και έχει τη δυστυχία να είναι και η οδοντίατρός μου.

 

Και σας το ορκίζομαι μέχρι περίπου πέντε χρόνια (λίγο πριν δηλαδή γεννήσω τον κύριο Ρωμανό) δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους οδοντίατρους. Το τι συνέβη ξαφνικά και αυτό άλλαξε, μόνο κάποιος ψυχολόγος, ίσως μπορέσει να μου το εξηγήσει (Ξέρετε κανέναν καλό;)

 

Κατ’ αρχήν να σας πω, πως κλείνω ραντεβού. Λοιπόν, την παίρνω ας πούμε τηλέφωνο την Τρίτη και το ραντεβού το κλείνω για ακριβώς μια εβδομάδα μετά. Θέλω μια εβδομάδα να το επεξεργαστώ στο μυαλό μου… Όταν έρχεται η επόμενη Τρίτη, η μέρα του ραντεβού πάντα κάτι κατακλυσμιαία απρόοπτο μου έχει συμβεί: Έχω ίωση και έκλεισε η φωνή μου, ο κύριος Ρωμανός έχει απρόοπτο πάρτι (αν είναι δυνατόν), η μαμά μου έχασε τα κλειδιά της και τρέχω στον κλειδαρά, ο μπαμπάς μου έμεινε από βενζίνη και τρέχω με το μπιτόνι, (επίσης, αν είναι δυνατόν…) έχει «πέσει» το site, γίνεται έκτακτη συνέλευση στην πολυκατοικία   (εννοείτε ότι λέω ψέματα και μη νομίζετε, το ξέρει και εκείνη, αλλά μετά από τόσα χρόνια ξέρει και την διαδικασία που ακολουθώ, οπότε δεν μιλάει..).

 

Και φτάνουμε στην τρίτη βδομάδα, έχουν τελειώσει και οι δικαιολογίες και καταφτάνω στο ιατρείο. Λέμε στην αρχή τα φιλικά (η Μπέτυ για μένα ακόμα και αν έχω να κάνω κάτι που θέλει ένα τέταρτο, κλείνει ένα δίωρο) και μετά κάθομαι στην καρέκλα. (Εννέα φορές στις δέκα, με πιάνει συχνουρία και με το που κάθομαι τινάζομαι σαν ελατήριο και τρέχω στην τουαλέτα)  Ξανακάθομαι. Αρχίζει από το άγχος μου, η χωρίς ειρμό παρλαπίπα: «Τι είναι αυτό το εργαλείο; Γιατί έχεις εκεί το φλος; Η τηλεόραση είναι πολύ ψηλά. Γιατί με ξαπλώνεις πάνω στην καρέκλα; Γιατί αγγίζεις τον τροχό; Με πνίγει το σωληνάριο!»Ανοίγω στόμα για περίπου τρία δευτερόλεπτα, αρχίσω το μούγκρισμα, χωρίς να έχει προλάβει να κάνει τίποτα. Το ξανακλείνω, δαγκώνω μαζί και το σωληνάριο για τα σάλια και το χέρι της Μπέτυς. (Είναι υπομονετική η Μπέτυ, τι να λέμε τώρα…)

 

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή παλουκώνομαι για περίπου πέντε λεπτά (τόσο αντέχω) κάνει ότι είναι να κάνει γρήγορα-γρήγορα σε πέντε λεπτά, μέχρι την λέξη κλειδί. Ένεση. Ένεση;;; Δεν κάνω ένεση με τίποτα. Α, να σας εξηγήσω. Δεν φοβάμαι την σύριγγα αυτή καθ αυτή.. φοβάμαι το φάρμακο και μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι μόλις την κάνω την ένεση κάτι θα πάθω από το φάρμακο και θα λιποθυμήσω (αν κάνω ποτέ εγώ botox, γράψτε μου…)

 

Σηκωνόμαστε και πάμε στο γραφείο της και εκεί αρχίζει η ψυχοθεραπεία και το μάθημα οδοντιατρικής α λά Μπέτυ (κάθε φορά όμως, αν θέλετε το πιστεύετε) «Σε καμία περίπτωση, για κανένα λόγο, πουθενά σε ιατρικά συγγράμματα και σε καμία βιβλιογραφία δεν έχει καταχωρηθεί το οποιοδήποτε συμβάν με το απειροελάχιστο αναισθητικό που περιέχει η οδοντιατρική ένεση. Για εσένα τώρα και το πρόβλημα που έχεις θα κάνουμε ακόμα πιο ελαφριά ένεση χωρίς καν αδρεναλίνη- οπότε είσαι απολύτως ασφαλής. Που θα ήσουν έτσι κι αλλιώς, αλλά τι άλλο να σου πω πια!» Ξαναπάμε στη καρέκλα.

 

Κάθομαι. Μου κάνει την ένεση. Αρχίζει η ταχυκαρδία και για να με ηρεμήσει έχει πλέον βρει το κόλπο. Μιλάει για τον κύριο Ρωμανό και τον κύριο Γιώργο, τον δικό της πεντάχρονο γιο. Να σας πω: Έχω πάει στο ιατρείο με τη φίλη μου τη Βάσω, για να μου κρατάει το χέρι, εννοείται με την μαμά μου και εσχάτως (ναι θα σας το πω, σε εσάς τα λέω όλα άλλωστε..) έχω επιστρατεύσει και τον κύριο Ρωμανό, ο οποίος έχει ήδη έρθει τρεις φορές μαζί μου.

 

 

 

 

 

Όμως τελικά αγαπημένες μου, το υπομένω. Κουτσά, στραβά το υπομένω, διότι ξέρω παρά πολύ καλά, ότι ένα όμορφο υγιές στόμα και ένα λευκό χαμόγελο, είναι το άλφα και το ωμέγα για κάθε γυναίκα. Για να μην σας πω κιόλας ότι σύμφωνα με μεγάλη έρευνα πολυεθνικής εταιρείας για οδοντόκρεμες, ένα απεριποίητο στόμα μπορεί να μας δείξει ακόμα και έξι χρόνια μεγαλύτερες (φτου, στον κόρφο μας!!)

 

 

Για του λόγου το αληθές, αρκεί να κοιτάξετε κάποιες παλιές φωτογραφίες κάποιων διασημοτήτων πριν και μετά, και πολύ εύκολα θα διαπιστώσετε ότι σίγουρα, σχεδόν κανένας όσο διάσημος και να είναι δεν έχει γεννηθεί με τέλεια δόντια και άψογο χαμόγελο. Για να είναι όμως Alist σταρ στην δύσκολη Χολιγουντιανή ιεραρχία – το πρώτο πράγμα που οφείλει να κάνει είναι να διορθώσει με τον πιο εξελιγμένο τρόπο, ακόμα και την παραμικρή ατέλεια. Και πόσο μάλλον τώρα που οι εξελίξειςστην οδοντιατρική είναι τόσο ραγδαίες αλλά και αρκετά πλέον προσιτές που όλοι – ακόμα και όσες δεν είμαστε σταρ του Χόλυγουντ μπορούμε να αποκτήσουμε το τέλειο χαμόγελο.

 

Μια από τις  επαναστατικές καινοτομίες στην Αισθητική Οδοντιατρική είναι οι Όψεις πορσελάνης(Ultrathin Veneers) που χρειάζονται από ελάχιστο η καθόλου τρόχισμα. Αυτές οι όψεις έρχονται να λύσουν το πρόβλημα πολλών από εμάς που ενώ θέλουμε ένα ολοκαίνουργιο, λαμπερό ακαταμάχητο χαμόγελο εν τούτοις δεν μας αρέσει η ιδέα του τροχισμού των δοντιών (θυμάστε, τι σας έλεγα παραπάνω…)

Οι νέες όψεις πορσελάνης είναι εξαιρετικά λεπτές σαν φακοί επαφής (contact lens veneers) και έτσι τα δόντια τροχίζονται πλέον από ελάχιστα η και καθόλου. Το εκπληκτικό αυτής της νέας τεχνολογίας είναι το γεγονός ότι αν και έχουν τόσο λεπτό πάχος διαθέτουν απίστευτη αντοχή. Αυτές οι πολύ λεπτές όψεις μπορούν να αλλάξουν το χρώμα το δοντιών μας μέχρι και 5 τόνους,  να γεμίσουν διαστήματα, να φτιάξουν δόντια που γυρίζουν αντιαισθητικά προς τα μέσα και να διορθώσουν κοντά ή μικρά δόντια. Οι νέες όψεις πορσελάνης, είναι σκληρότερες από την αδαμαντίνη και έτσι δεν σπάνε, γίνονται ένα με το δόντι, κρατούν για 10-15 χρόνια ενώ επιπλέον δεν χρωματίζονται ούτε με το τσιγάρο, ούτε με τον καφέ ή άλλα ροφήματα με χρωστικές. Το εκπληκτικό όμως είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο χαμόγελο των ονείρων σας μόλις σε δυο ραντεβού στον οδοντίατρό σας!

Aλλά και όσες από εσάς στην παιδική και εφηβική σας ηλικία δεν φορέσατε τα παραδοσιακά «σιδεράκια» καλό είναι να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν είναι αργά! Εξ’ άλλου και ο Tom Cruz αλλά και η Gwen Stephani, πριν από λίγα χρόνια είχαν εμφανιστεί με σιδεράκια και ο Tom αποκάλυψε ότι αποφάσισε να λύσει κάποια προβλήματα της οδοντοστοιχίας του έστω και σε μεγαλύτερη ηλικία. Πλέον χάρη στα διάφορα συστήματα διαφανών μεμβρανών (aligners) τα δόντια μπορούν να ευθυγραμμιστούν σε κάθε ηλικία. Με πρωτοπόρα την εταιρεία Invisalign που ξεκίνησε το σύστημα εδώ και μία δεκαετία, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί θεαματικά για να βοηθήσει όλους να αποκτήσουν το χαμόγελο που ονειρεύονται. Αυτά τα συστήματα που αντικαθιστούν τα κλασσικά σιδεράκια ουσιαστικά είναι μια διάφανη μεμβράνη που προσαρμόζεται στα δόντια σχηματίζοντας ένα εντελώς αόρατο «μασελάκι».. Οι αλλαγές φαίνονται άμεσα και στο τέλος της θεραπείας ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεαματικό.

O Tom Cruise με σιδεράκια

 

Η Gwen Stefani, επίσης με σιδεράκια

 

Και βέβαια μην ξεχνάτε την λεύκανση που πραγματικά μπορεί να σας κάνει άλλη γυναίκα. Γι αυτή την διαδικασία όμως θα αφήσω την Μπέτυ να μιλήσει στο video που ακολουθεί και νομίζω θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον. (Και θα την δείτε κιόλας- αυτή είναι που ταλαιπωρώ, κάθε φορά…)

 

 

 

 

Για αυτό όπως καταλάβατε και εγώ, μ’ αρέσει δεν μ’ αρέσει, κάθε έξι μήνες το κάνω οπωσδήποτε το ραντεβού μου με την Μπέτυ και εκτός βέβαια από καθαρισμό, την αφήνω πάντα να ελέγξει τα δόντια μου και να μου προτείνει αυτό που χρειάζονται. Εννοείται βέβαια ότι η Μπέτυ κάνει και γενική οδοντιατρική, σφραγίσματα, οδοντικές θεραπείες, εξαγωγές κλπ, κλπ, κλπ (μόνο που τα γράφω αυτά ανατριχιάζω… άσχετο) Όλο Μπέτυ, Μπέτυ τη λέω στο post, αλλά φίλη μου εκείνη, φίλες μου και εσείς…Τέλος πάντων θα πω και το επίσημο: Dr Ελισάβετ Κουκοπούλου Χειρουργός Οδοντίατρος, Master of Science in Aesthetics Dentistry.

 

Και επειδή δεν κάνω τίποτα χωρίς να έχω και εσάς στο μυαλό μου, η Μπετυ (www.dental-esthetics.gr) θα κάνει δώρο σε τρεις από εσάς μια συνεδρία για ανάλυση χαμόγελου (Smile Design Consultation). Θα σας πει τα πάντα για την οδοντοστοιχία σας, θα σας συμβουλέψει, θα σας προτείνει λύσεις, θα σας πει τι πρέπει να κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Τι περιμένετε; Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα σας πω με post ποιές κερδίσατε και εσείς ετοιμαστείτε για το πιο όμορφο, σέξι χαμόγελο ever!

 

Αααα, και να μην το ξεχάσω. Ακόμα και αν δεν κερδίσετε η Μπέτυ από εδώ και στο εξής προσφέρει σε όλες τις φίλες του bb ένα 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Αισθητικής Οδοντιατρικής. (όχι 10% που λέει το video..)

 

ΥΓ: Αυτό όμως δεν είναι το μεγάλο δώρο της Μπέτυς για εσάς… Θα ακολουθήσει κι άλλο… Και θα είναι πολύ – πολύ μεγάλο… Πιστέψτε με…

 

82 Σχόλια
  1. Τζούλια, κορίτσια καλημέρα!!! Και καλή βδομάδα!!! Χαχα Τζούλια σήμερα διάβασα τα περί Hacking στο site. Μήπως σε μπέρδεψαν με τα wikileaks? Beautyleaks!!!!! Ναι σίγουρα αυτό είναι θέλουν να εμποδίσουν την ελεύθερη διακίνηση καλλυντικών μυστικών!!!!!
    Τώρα όσον αφορά τους οδοντιάτρους μη φοβού!! Δεν είναι τίποτα. Εμένα είναι η καλύτερή μου όταν πηγαίνω οδοντίατρο πια. Πέρασα μια παιδική ηλικία όπου τα πρώτα μου δόντια δεν έβγαιναν μόνα τους και μου τα έβγαζε η οδοντίατρός μου με την τανάλια, ο΄ποτε μου έχει φύγει η μαγκιά και τώρα ο καθαρισμός και το σφραγισματάκι δεν μου φαίνεται τίποτα!!! Όσο για τα σιδεράκια κι εγώ το σκέφτομαι διότι έχω ενα δυο στραβούτσικα δοντάκια και θα ήθελα να τα φτιάξω!!

  2. @MariaA: Μετά το αρχικό σοκ, το τι γέλιο κάναμε το ΣΒ, με αυτό δεν λέγεται Μαράκι μου!! Λες να “φοβήθηκαν” τα Υπουργεία μας??? Xxaxxaxxaxaxaxaa!!! Προσοχή στα εσάνς Υπουργέ μου!

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Οφείλω να σου πω πως σε αυτό το ζήτημα διαφέρουμε πολύ!
    Η πρώτη κουβέντα που λέω σε κάθε οδοντίατρο είναι η εξής : “Το μόνο που θα κάνετε χωρίς ένεση είναι να κοιτάξετε… Δεν πρέπει να διανοηθείτε να ακουμπήσετε το δόντι μου χωρίς να κάνετε μία ή δύο ή τρεις ενέσεις, αν χρειαστεί!”
    Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω η φίλη σου, γιατί κάτι το κάπνισμα (που έκοψα πριν από 8 χρόνια βέβαια, αλλά κάπνιζα άλλα 10…), κάτι οι καφέδες (πολλοί!!!), κάτι τα κόκκινα κρασάκια…. ε!! όλο και κάτι θα χρειαστώ!

  4. @Angelina: Μα, αυτό είναι το φοβερό!! Και εγώ κάποτε κανένα πρόβλημα με τις ενέσεις!! Ίσα-ίσα… Tι να πω γιατρέ μου;

  5. Καλημέρα …..καλή εβδομάδα….
    Συγχαρητήρια στη Μπέτυ για τα τόσο πολύτιμα δώρα της…
    Συγχαρητήρια και σε σένα Τζούλια που κάνεις πρόληψη…άλλωστε το χαμόγελό σου .
    Να στε καλά και να χαρίζετε χαμόγελα σε όλους…δε κοστίζουν…
    Καλή τύχη σε όλους….:) 🙂 🙂

  6. Καλημέρα!!! θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια επισκεψούλα!!! Το χαμόγελο είναι ένα από τα γυναικεία ατού!

  7. Τζούλια μου, μπροστά στην ομορφιά τι είναι ο πόνος.. Εγώ είμαι καλο κορίτσι -κάθομαι φρονιμα λέει ο οδοντίατρος μου-! Ωραίο δωράκι!!

  8. Πω πω καλή βδομάδα!!! Ωραία μας έκανες να γελάσουμε!!!χαχαχαχα
    Πολύ ωραίο το δώρο σου για άλλη μια φορά!!!

  9. Έχω πολύ άσχημη εμπειρία από οδοντίατρο.Τα δόντια μου τα φροντίζω πάρα πολύ από μικρή με τακτικούς καθαρισμούς αλλά και προσωπική φροντίδα.Αποτέλεσμα να μην έχω κάνει ακόμα τίποτα παραπάνω στον οδοντίατρο παρά μόνο καθαρισμούς.Σοβαρά σας μιλάω,δεν έχω ούτε ένα σφράγισμα.Όταν όμως κάποια φορά άλλαξα οδοντίατρο για να είμαι πιο κοντά στο σπίτι,μου έκανε καθαρισμούς με σοδοβολή,με αποτέλεσμα να μου καταστρέψει τελείως την αδαμαντίνη στα μπροστινά δόντια και κυρίως στα κάτω.Είχα φτάσει στο σημείο να πηγαίνω για καθαρισμό κάθε -κρατηθείτε- 1 με 1,5 μήνα.Μόλις ξύπνησα ήταν αργά για τα γερά δοντάκια μου και αναγκάστηκα και τους έβαλα όψεις ρητίνης -σε άλλο γιατρό φυσικά-ώστε να αντικαταστήσω την χαμένη αδαμαντίνη.Θέλετε και το καλύτερο?Ευτυχώς που πρόλαβα τα δοντάκια του γιού μου,γιατί ακόμα και στα παιδάκια τους κάνει καθαρισμό με σοδοβολή!Μόνο μια φορά του έκανε και έπαθα σοκ.Δεν είχαν και τίποτα για να μπει σ΄αυτή την διαδικασία.Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

  10. ειμαι λιγο υπερβολικη με το θεμα καθαριοτητα στοματος, πλενω τα δοντια μου τουλαχιστον 3 φορες την ημερα, εχω παντα στοματικο διαλυμα και δεν λειπει ποτε απο το σπιτι το οδοντικο νημα, τα παιδακια μου με το που εσκασε το δευτερο δοντακι αρχισαμε το πλυσιμο,
    ενας λογος που επελεξα και τον συζυγο μου, και που απέρριψα πολλους αλλους,ηταν το καταπληκτικο χαμογελο του, δεν μου αρεσει να κανω παρεα με ανθρωπους που δεν πλενουν τα δοντια τους, εχω κώλυμα με αυτο, συγνώμη, ειναι ρατσισμος αλλα δεν μπορω!παρολα αυτα ειναι και θεμα ποιοτητας δοντιων γιατι παρολη την περιποιηση εχω κανει πολλα σφραγισματα. και φανταζεστε τι εχω παθει που τα τελευταια χρονια ημουν συνεχεια εγκυος και δεν επιτρεποταν να παω οδοντιατρο…περιμενω πως και πως να τελειώσω τον θηλασμό και να παω βολτα στον οδοντιατρο μου!!!!

  11. Καλημέρα Τζούλια μου ! Νά ξερες τι πονεμενη φλεβα χτύπησες τωρα, με το θεμα δόντια…. τι να σου προτογράψω? Οχι, δε φοβάμαι τους οδοντίατρους, αλλά φόρεσα τα “υπέροχα” σιδεράκια για δυο ολοκληρα κι ατελειωτα, βασανιστικά χρόνια απο τα 14-16… τα έβγαλα σουπερ το χαμόγελο, σταριλίκι η δικιά σου….και μετα ….το χαος. Σταδιακά … χρονια μετα, τα δόντια σιγα σιγα ξαναχάλασαν και ένα “τεραστιο” στα δικα μου ματια, κενο ήρθε αυτη τη φορα να εγκαθιδρυθει στα δυο μπροστινα μου δόντια, το οποιο δεν υπηρχε ποτε, όταν ημουν παιδί… Εβλεπα τις φωτο μου και δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω πως και με ποιο τρόπο εγινα “κουνέλι”… Εχω αρχισει να μη γελαω πια στις φωτογραφίες και το θεμα ειναι τι κανουμε? ποιος ξαναβαζει σιδεράκια? Θα τρελλαθώ… Κι εχω και τον οδοντιατρο μου που μου λεει να βαζω τις νυχτες μασελακι, για να μην τα τριζω και τα σφιγγω απ΄το άγχος και χαλανε περισσότερο…. Και πως θα κοιμαμαι εγω με μασελακι και τον καλό μου δίπλα, μου λες? καταστροφη Τζουλια μου! τωρα στα γεραματα καταστροφη και δεν ξερω τι να κανω… και δεν ειναι μονο το φτου κι απ΄την αρχή… ειναι και το τεραστιο οικονομικό κοστρος που τετοιες εποχές, ποιος το αντέχει?

  12. xixixixixi Julia se katalavaino,ti upomonh exoun k autoi oi odontiatroi!k ego de menw athina alla de peirazei!kalhmera k kalh evdomada se oles!

  13. Παλεύω με την μέθοδο invisalign 3μιση χρόνια τώρα!Τώρα κοντά θα τελειώσει η θεραπεία μου και το μόνο που μου μένει είναι να κάνω κάτασπρα τα δόντια μου αφού το έχω άχτι το τέλειο χαμόγελο μιας και 20 χρόνια τα δόντια μου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άνετα για το άνοιγμα μπυρών αλλά και κονσέρβων!Καλή επιτυχία σε όλες μας!

  14. Λευκό χαμόγελο…είναι μεταδοτικό

  15. ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ……

  16. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ!!

  17. Teleio dwraki kai oti prepei autes tis meres pou eimai stenaxwrimeno kai agxwmeno:(

  18. Ευτυχώς εγώ δεν φοβόμουν ποτέ τον οδοντίατρο και αυτό γιατί έχω την τύχη να έχω πολύ καλά δόντια,δεν έχω κάνει ποτέ σφράγισμα,δεν έχω βάλει σιδεράκια,οι φρονιμίτες μου είναι μια χαρά το μόνο που θα ήθελα είναι να είναι πιο λευκά!Πολύ ωραίο το δώρο αλλά μένω Θεσσαλονίκη!

  19. Μετα την μικρη μου και εγω τρεμω τον οδοντιατρο!! Αλλα καποια πραγματα ειναι μοναδικα! ποσο θα ηθελα να χαμογελασω χωρις δευτερη σκεψη επιτελους!! Τελειο δωρακι!

  20. Δηλώνω συμμετοχή και ελπίζω να σταθώ τυχερή!!

  21. πολύ ωραίο δωράκι!!δηλώνω και εγώ συμμετοχή!!!

  22. ena teleio xamogelo ta leei ola k syfoura h mpety fainete poio sympathis apo tin dikh mou odontiatro alla eimai arketa makria gia na allakso opote….!!!!!kali epityxia se esas koritsia!!!!

  23. Ααχ, εχω κι εγω τις ιδιες φοβιες με τον οδοντιατρο! Ελπιζω να τις ξεπερασω με το δωρακι σου, στην γλυκυτατη αυτη ιατρο!!!

  24. Kalispera sas!!!Tha ithela polu na kerdisw auti ti sunedria!!Eutuxws den exw idiaitero provlima me ta dontia mou alla exw arketes erwtisoules na kanw sxetika me ti leukansi..

  25. Εδψ ξυνεις πληγες διοτι ευτυχως παναγια μου δεν μου εχει παρουσιαστει τπτ εως τωρα κ δε χρειαστηκε να παω στον οδοντιατρο ..ειμια στα 25 κ δεν εχω παει παρα μονο μια φορα!δεν αφηνω να με αγγιξει θα του δαγκωσω το χερι..φοβαμαι..Τωρα το σκεφτομαι λιγο γτ οπως κ να εχει ειναι κ θεμα υγιεινης πλεον ..Θ α ξεπερασω το φοβο μου?

  26. Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν φροντίζεις τα υπόλοιπα, αν τα δόντια δεν είναι εντάξει, η εμφάνιση αλλοιώνεται κ σίγουρα μεγαλοδείχνεις..και το λέει κάποια που έχει περάσει άπειρες ώρες στην οδοντιατρική καρέκλα, ααχ.!!

  27. φορεσα σιδεράκια 2 χρονια πριν βελτιώθηκε πολύ η εικόνα μου αλλά θέλω κ αλλες συμβουλές!!

  28. καλά φοβερό έτσι!!κι εγώ ειδικά που έχω κόλλημα με τα δόντια και το χαμόγελο μου θα το καταευχαριστηθώ !άντε μακάρι!

  29. Nα’ξερες Τζούλια μου πόσο σε καταλαβαίνω…!!!ααχ μακάρι να κερδίσω!!!είναι ότι ακριβώς μου χρειάζεται αυτήν την εποχή…!!!Kαλή επιτυχία σε όλες μας κορίτσια…!!! 🙂

  30. αχ ρε τζουλια!!!!ποσο ωραιο ειναι να αυτοσαρκαζεσαι!!!!!!
    ωστε ηξερες οτι ηξερα οτι με απεφευγες σαν τρελη με ολες αυτες τις εξαιρετικα επειγουσες καταστασεις που σου συνεβαιναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. τι να πω ρε παιδια????
    ξερω οτι κανεις δεν ερχεται στον οδοντιατρο μεσα στο κεφι και τη χαρα, αλλα …………..χειροτερη απο τη τζουλια δεν νομιζω να υπαρχει….. ενα θα πω!!!!επειδη εχω κανει σφραγισμα και στον Ρωμανο ειναι τοσο μα τοσο πιο…ωριμος!σκεφτομαι να κρατησω αυτον για ασθενη και να στειλω την τζουλια στην καινουργια παιδοδοντιατρο του ιατρειου μου…..μετα απο την τζουλια χρειαζομαι τουλαχιστον 2 ωρες κενο στο προγραμμα μου…..με αποδιοργανωνει, κουνιεται συνεχεια και μετα απο λιγο ζαλιζομαι, μουγκριζει,γελαει, αλλα μπορει και να κλαιει,απλα δεν υπαρχει…θεα!!!!

  32. πολυ θα ηθελα να κερδισω αυτη την επισκεψη

  33. Ax ki εμενα θελουν φτιαξιμο τα δοντακια μου.εν αναμονη…..

  34. ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!

  35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  36. Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
    Τι δώρο είναι αυτό??Ευχαριστούμε πάρα πολύ.
    Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο οδοντίατρο που θα πηγαίνω μόνο σε εκείνον.Κάθε χρόνο και σε διαφορετικό.Δυστυχώς..Δεν μου “κάθονται” καλά!!
    Πολύ χρήσιμο αυτό το post πάντως.
    Φιλιά.

  37. Ευτυχώς για μένα ο οδοντίατρος σημαίνει έναν απλό καθαρισμό, είμαι τυχερή. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω βρει τον όδοντίατρο που θα πω ότι αυτός είναι και δεν τον αλλάζω με τίποτα, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω τη δίκη σου όδοντίατρο !!!!!!!!

  38. καταπληκτικό δώρο!!!!εδώ και καιρό σκέφτομαι για λεύκανση και άρχισα μια μικρή αναζήτηση για οδοντίατρο….πάνω στην ώρα το συγκεκριμένο άρθρο!!

  39. einai elio, exo na gelaso me anoixto stoma kairo, makari na eixa…$$$ …na pigaina proti doylia sto ontontiatro

  40. teleio doro!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    makari na kerdisv!!!!!!!!!!!

  41. xairomai pou se olous sas aresei ena omorfo, igies xamogelo!!!!!!
    kati tha kano gi afto!!!!

  42. Πολυ καλό!! Αντε γιατι απο το τσιγαρο και τον καφε γιναμε….!

  43. δεν φοβάμαι καθόλου τους οδοντίατρους! αλήθεια. ελπίζω να κερδίσω, έτσι θα έχω μια διαφορετική εμπειρία πέρα των κλασικών οδοντιατρικών εργασιών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.