Oι νικήτριες της Συνεδρίας Smile Design για τέλειο χαμόγελο!

 

 

Aκούστε προσεκτικά: Εσείς οι τρεις που κερδίσατε την συνεδρία Smile Design, θα πάτε στη Μπέτυ και σε λίγο καιρό θα έχετε το πιο όμορφο χαμόγελο ever. Και να σας πω, αν έχετε και λίγη φοβία με τους οδοντίατρους η Μπέτυ θα σας κάνει να την ξεπεράσετε, μόνο και μόνο λέγοντάς σας ιστορίες για μένα και το τι τραβάει κάθε φορά που της κάνω επίσκεψη

 

Και αν θέλετε, θα έρθω εγώ η θαρραλέα, να σας κρατάω το χέρι… Xαχαχαχχαχαχαχαααα!!! Χαχαχαχαχαχα!!! (Θα φύγουμε αγκαλιά από το Ιατρείο…)

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Maria

Stella

Alemar

 

 

10 Σχόλια
  1. Τζούλια μου ! Πες μου ότι εννοείς εμένα! Please πες μου ότι κέρδισα για να ουρλιάξω από χαρά, γιατί έχεις κι άλλες Στέλλες στο BB!

  2. Τζούλια μου ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!!!!!!! Υπέροχο δώρο γενεθλίων για αύριο!!! Φιλιάααααααα I love UUUUUUUUUUUU!

  3. @Happy Birthday, αγαπημένη μου!! Δεν το πιστεύω ότι έχεις γενέθλια αύριο!! Κάποιος εκεί πάνω σε αγαπάει πολύ έχω την εντύπωση…

  4. ΟΥουουουου κέρδισα!!!!!!! Ευχαριστώ Τζούλια τι ωραία !!!!!!! Θα πάω τον Ιανουάριο με το νέο έτος να έχω τα πιο ωραία δοντάκια!!!!!!

  5. 1000 Ευχαριστώ Τζούλια μου!! Να’ σαι καλά!! Σε φιλώ!

  6. Μπράβο στα κορίτσια…
    Φιλιά και πολλά όμορφα χαμόγελα!

  7. Συγχαρητήρια στις τυχερές!πολύ ενδιαφέρον & χρήσιμο το βιντεάκι,μιας & ετοιμάζομαι να επιχειρήσω & εγώ λεύκανση στα δοντάκια μου σύντομα!& τζούλια τι γλυκιά οδοντίατρο–φίλη που έχεις!φαντάζομαι κάνει πιο ανώδυνη την επίσκεψη στον οδοντίατρο που οι περισσότερες από εμάς τρέμουμε…φιλιά πολλά & καλό σκ σε όλες!!

  8. @jyliko: Δεν θέλεις να ξέρεις τι τραβάει με μένα η Μπέτυ κοριτσάκι μου!! Άστα.. ήρωας σου λέω, ήρωας!!! lol xxx

  9. Julia, pou einai vre oi nikitries? na tis paroume tilefono emeis????steilte mas ta tilefona tous!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.