Mac: Μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα 2011 Glitter & Ice

Γίνονται γιορτές χωρίς να ρίξουμε μια – και πολλές θα έλεγα –ματιές, στις Χριστουγεννιάτικες συλλογές της Mac; Εγώ έχω να πω πάντως, ότι φετινή κολεξιόν δεν έχει καμία σχέση με την περσινή X-Mass συλλογή με τα Σκωτσέζικα tartan (την θυμάστε καθόλου;) Η μια καυτή και κόκκινη, αυτή εδώ παγωμένη και ασημένια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα προϊόντα δεν θα μας «ξεσηκώσουν» για άλλη μια φορά.

 

 

Glitter and Ice

Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα από αυτή την .. icy συλλογή είναι οι Mineralize Eye Shadows που δίνουν πολύ κολακευτική και διακριτική λάμψη στα βλέφαρα καθώς και τα τρία limited edition βερνίκια νυχιών

Tα Προιόντα της συλλογής Glitter and Ice

Oι Mineralize Eye Shadows (21E)

Snow Season

Frozen Blue

Hold that Pose!

Fresh Ice

Winterized

Shimmer Mint

 

Τα βερνίκια νυχιών (15E)

Festive Finery

Get Noticed!

Unconditionally Fabulous

 

Ice Parade

Τρεις limited edition, παλέτες με έξι σκιές σε  αποχρώσεις cool, warm και sultry αλλά και απίθανα kits σε ασημένια φουτουριστικά τσαντάκια, τα τέσσερα στρογγυλά περιλαμβάνουν προϊόντα για τα χείλη και τα άλλα τέσσερα προϊόντα για τα μάτια ενώ θα βρείτε και τσαντάκια με επαγγελματικά πινέλα.

Ice Parade Παλέτες (46E)

 

Sultry

Warm

Cool

Tα Ice Parade,  kits

Giftable

Πάντως φέτος αν αποφασίσετε να κάνετε δώρο στην κολλητή σας κάτι από Mac, ξεχάστε το συνηθισμένο Χριστουγεννιάτικο χαρτί γιατί η Μac έχει προνοήσει και το προϊόν ή τα προϊόντα που θα επιλέξετε, κλείνονται σε σούπερ τσαντάκια ή πιο μεγάλα κουτάκια (σαν να είναι δώρο και αυτά τα ίδια, ένα πράγμα…)

Kids Helping Kids

To Mac Lipglass, σε κόκκινη φλογερή απόχρωση μαζί με τo απίθανο αρκουδάκι στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φτιάχτηκε από παιδιά για να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από τον ιό HIV. Για τον ίδιο σκοπό και το κόκκινο στρογγυλό τσαντάκι που περιέχει τα δυο κραγιόν Viva Glam. Τα χρήματα από τις πωλήσεις και των δυο αυτών προϊόντων, δίνονται εξ ολοκλήρου στο Mac Aids Foundation.

Oι Χριστουγεννιάτικες καρτούλες Kids Helping Kids (8,50E για 12 μικρές κάρτες ή για 8 μεγάλες)

To διακοσμητικό αρκουδάκι με το Lipglass (τι κρίμα, που δεν θα έρθει στην Ελλάδα…)

To Viva Glam “Melt your Heart” Lip Bag  (46 Ε)

 

Στο μεταξύ, μια που δεν χιονίζει έξω, είπα να χιονίσει λίγο στο bb, και μια χαρά ταιριάζει το χιόνι με τις συγκεκριμένες συλλογές… (χι,χι,χι…)

40 Σχόλια
  1. Kalimera bb!Telia ine ola ta proionta tis Mac kai idiaitera oi tsantoyles poy mporis na kanis ena oreo doro se mia euparousiasti siskeyasia!

  2. Καλημέρα.Φοβερές οι mineralize eye shadows,αλλά και τα κραγιόν.Τρελλή περιέργεια έχω να τα δοκιμάσω,ειδικά το γκρί-ασημί,πώς δείχνει.Ιδανικά για “κομψή” λάμψη τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο.Εν τω μεταξύ το χιονάκι είναι τέλειο,και δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά κινώντας τον κέρσορα δεξιά-αριστερά αλλάζουν και οι νιφάδες κατεύθυνση.Φανταστικό!Μπράβο Τζούλια μας για το χριστουγεννιάτικο τοπίο!!!

  3. Ναι, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!! Το χιόνι έδεσε υπέροχα με τις συλλογές της MAC…Οι οποίες δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλαναν…Βέβαια, επειδή έχω μια τρέλα με τις συσκευασίες, οι ασορτί τσαντούλες πολύ μου άρεσαν!!!

  4. εντυπωσιακες οι προτασεις τις Mac για τα Χριστουγεννα!

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!!

  6. kalimera julia!!!!einai ola teleia kai idietera oi tsantoules gia dorakia!!!!emena na po tin aleitheia mou aresasn para poly oi skies k to argoudaki me to lip!!!!!oso gia to xioni sto bb einai oti prepei!!!!alla na po kati tha ithela na to kaneis akoma ligo pio xristoygeniatiko to bb!!!!!!

  7. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!! Πάλι καλά που χιονίζει στο ΒΒ γιατί έξω έχει φοβερό ήλιο. Ωραίες οι MAC συσκευασίες το ασημί μου αρέσει και το κόκκινο βερνίκι μούρλια είναι!! Πήρα όμως χτες μια παλέτα σκιών από τη Guerlain και έκλεισα από μακιγιάζ (το budget μου δηλαδή). Το μόνο που σκέφτομαι ακόμη είναι κανένα αρωματάκι (χιχι) κάτι άκουσα για -35% αυτές τις ημέρες.

  8. Πάει ο προυπολογισμός μου! Ήρθε και η ΔΕΗ Τζούλια… mercy me!

  9. Μπορεί οι συσκευασίες να φανούν λίγο κιτς σε ορισμένες αλλά ακόμα κι έτσι είναι τέλεια τα σετάκια!

  10. Tα προϊόντα τα χω επεξεργαστεί τοοοσο πολύ και περιμένω επιτέλους να μου στείλουν τα δικά μου..Άλλο όμως μου κανε εντύπωση και μου φτιάξε την διάθεση για σήμερα..Το χιόνι που πέφτει στο blog!!!!Καλές γιορτές να χουμε!!! 🙂

  11. Κορίτσια σε λίγο και οι τιμές!!! Επίσης να σας πω ότι δυστυχώς το αρκουδάκι φέτος δεν ήρθε στην Ελλάδα… 🙁

  12. πωπωπω…..αυτες οι σκιες!!!!ολα τελεια!!!!!αν και δεν παιζει να τα αγορασουμε φετος… 🙁

  13. einai fantastikes oi skies,tis eida sta magazia alla dystyxws aytes pou h8ela na agorasw htan sold out.aytes pou emeinan den mou tairiazan gt eimai anoixtoxrwmh me 3an8a mallia.agorasa alla proionta omws ths mac.den ginetai na episkef8eis thn mac k na mhn pareis kt!!!!!!!!!

  14. ευτυχως που δεν θα ανεβω Αθηνα τα Χριστουγεννααα…ευτυχωωως!!

  15. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ..ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

  16. ΕΠΙΣΗς ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ MAIL ΓΙΑΤΙ ?Κ ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΠΑΛΙΟΤΕΡΟ Κ ΕΙΔΑ ΤΟ POST!..

  17. ΕΠΙΣΗς ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ MAIL ΓΙΑΤΙ ?Κ ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ Κ ΕΙΔΑ ΤΟ POST!

  18. ma poso oraia einai!marese polu h skia hold that rose k apta vernikia to get noticed!k ti oraia p xionizei kiolas!:D

  19. δεν μόρω να πω οτι ενθουσιαστηκα πειραζει??? γενικοτερα με τη mac εχω ενα θεμα (ειμαι stila ξερω οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πια και MUFE!!! (τα λατρευω και σε πολλα μου φαινονται καλυτερα απο τα MAC…) ισως φταιει οτι στα MAC συνηθως οι υπαλληλοι ειναι πιο snob…. παντως μου αρεσε το αρκουδακι….

  20. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συλλογή αποτελεί μακράν την καλύτερη συλλογή της Mac για τα xmas! Ήδη πήρα ως δωράκι μερικά από τα προιόντα κ έχω ξετρελαθεί τόσο από την ποιότητα όσο από τις απίθανες συσκευασίες! Το χιόνι δεν το βλέπω γιατί μπαίνω από το κινητό αλλά σας στέλνω όλες από μια χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα!!!

  21. Τέλειο το χιόνι στο beautyblog,δίνει μία νότα Χριστουγέννων!

  22. Τo kit με την παλέττα με το ρουζ και τις σκιές, το κραγιόν, το lipglass και τα 3 βουρτσάκια κάνει 56 ευρώ, νομίζω πραγματικά πως είναι value for money, άσε που έχει πολύ γούστο το όλο θεματάκι με το snowglobe πάνω στην παλέττα. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι κάποια πράγματα πάλι δεν είναι διαθέσιμα στη Ελλάδα.Έστειλα email στην mac Ελλάδας, εδώ και 10 μέρες, απάντηση καμμία, (ωραίο customer service…)

  23. Αχ Τζούλια δεν είμαι γκρινιάρα, αλλά μία ανταπόκριση, κάτι, τουλάχιστον ας μου έστελναν copy paste μία απάντηση, ξέρεις, “ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, θα σας ενημερώσουμε…” τα κλασσικά και εύκολα. Και να φανταστείς ότι χρησιμοποίησα την online φόρμα στο ελληνικό site. Ζητάω πολλά; Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και μας καταλαβαίνεις!

  24. Η αληθεια ειναι φετος τα χριστουγεννιάτικα της MAC δεν μου αρεσαν και πολυ μονο οι παλετες μ`αρεσαν.το χιονο στο bb τελειο!!!

  25. MAC@ SUPER!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΝΟΜΠ.ΕΓΩ ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ,ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! I LOVE MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  26. MAC η λέξη και μόνο μιλάει από μόνη της, τέλεια όλα!!!

  27. Ξεσηκώστρα MAC! πανέμορφα είναι όλα! ειδικά οι σκιές και τα βερνίκια νυχιών!!!!
    Νομίζω πως ειδικα σε αυτό το θέμα το χιόνι είναι αντιπροσωπευτικό!!!! του ταιριαζει απόλυτα!!!!!!

  28. ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ CONCEPT!!!MERRY CHRISTMAS!!

  29. @scrapgalgr: Μπορείς να το πεις και έτσι αγαπημένη μου… Ή αλλιώς ότι η γνώμη σας, ακούγεται και μετράει, όταν έχετε την δύναμη να την πείτε και το μέσο να την προβάλετε.

  30. Εντάξει!!! Απλά Προσκυνώ! :ΡΡ Όλα είναι τέλεια με ειδιαίτερη τρέλα στο κόκκινο κραγιονάκι που είδαν τα ματάκια μου, στο hold that Pose και στο winterized!!! ΤΕΛΕΙΑ! Θέλω οπωσδήποτε δώρο κάποιο από αυτά…..! :/

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.