New Entry: Τα Ελληνικά προιόντα περιποίησης,That’s Better!

Πριν από λίγο καιρό, σε κάποιο φαρμακείο, σαν να είχε πάρει το μάτι μου κάτι όμορφες και χαρούμενες συσκευασίες προϊόντων, έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο φαρμακείο μπήκα για παιδικό σιρόπι Mucosolvan (καταλάβατε εσείς οι μαμάδες τώρα…) και το τελευταίο που με απασχολούσε, ήταν να χαζέψω καλλυντικά.

 

Γι’ αυτό η παρουσίαση που έγινε τις προάλλες για την νέα σειρά προϊόντων That’s Better που θα πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία με το σήμα Advance Pharmacies, ήταν ευχάριστη έκπληξη, γιατί τότε θυμήθηκα που τα είχα ξαναδεί.

 

Τα προϊόντα That’s Better,  είναι βασισμένα σε φυσικές φόρμουλες (χωρίς parabens, σιλικόνες, Propylene Glycol ,PEG κλπ) και σε όλα ο πρωταγωνιστής είναι  το Accai Berry μαζί με Βιταμίνες B, C, E, αμυγδαλέλαιο, αιθέρια έλαια, κλπ.

Όπως οι συσκευασίες τους, έτσι και οι ονομασίες τους είναι χαριτωμένες, Skin Work Out (για το scrub), Flakes no More (για το ξηρό, πολλαπλής χρήσης λάδι) Pump & Go (για την κρέμα προσώπου και ματιών), Crème de la Crème (για την κρέμα σώματος), After Party Secret (ορός κατά της κούρασης), ένα αντρικό το Brave&Shave,  ενώ επιπλέον έχουν και χαρούμενα στιχάκια στις συσκευασίες,  όπως για παράδειγμα, «Trust me! Close your eyes, go to sleep, cause when you are up, you’ll look so fit! ή “Eσύ κοιμάσαι και αυτό δουλεύει»

Πάντως σε γενικές γραμμές είναι μια ευχάριστη νότα για προϊόντα φαρμακείου, τα οποία μας έχουν συνηθίσει σε πιο minimal και «αυστηρές» συσκευασίες. Να μην σας πω ψέματα, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά τα έχω δοκιμάσει στο χέρι μου. (Το ξέρετε το inside joke, των beauty editors; Αφού θα έχουμε γεράσει και θα έχουμε σουφρώσει, τα χέρια μας θα είναι το μόνο τέλεια διατηρημένο σημείο, αφού ό,τι προϊόν βγει, εκεί το απλώνουμε πρώτα, για το τσεκάρουμε…)

 

Σε αυτή λοιπόν τη δοκιμή στο χέρι, μου άρεσε πολύ και η υφή τους και το άρωμά τους, αλλά για την αποτελεσματικότητά τους, ζητώ εθελόντριες. Λοιπόν, εδώ δίπλα μου έχω δύο: Το ξηρό λάδι για πρόσωπο, το  σώμα και μαλλιά, Flakes no More και το scrub προσώπου Skin Work Out. Περιμένω σχόλιο κάτω από αυτό το post, σήμερα όλη μέρα και το βραδάκι,  θα σας πω ποιες θα τα δοκιμάσετε.

 

Αντί για επίλογο, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση: Σε μια εποχή, που πρέπει και να υποστηρίζουμε, αλλά και να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, είναι κρίμα που στην συσκευασία των That’s Better, δεν αναγράφεται πουθενά ότι είναι ελληνικά προϊόντα και μάλιστα, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στην Ελλάδα.

 

(Μετά από λίγες ώρες, που έκανα αυτό το post) Έχετε δίκιο. Δεν έβαλα τιμές και επίσης δεν ενημέρωσα και τις αγαπημένες εκτός Αθηνών, για το που μπορείτε να τα βρείτε. Λοιπόν, οι τιμές τους ξεκινούν από 14Ε έως 27,50Ε με μέσο όρο περίπου τα 21Ε. Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει το site www.thatsbettercosmetics.com και www.thatsbettercosmetics.gr όπου θα ενημερώνεστε για τα πιο κοντινά σε εσάς σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

340 Σχόλια
  1. Πωπω τι ωραία! Μας έφτιαξές τη διάθεση πάλι!

  2. Kαλησπέρα!!!κι εγω εθελοντρια γινομαι αν θελεις!!!!δεν εχω δοκιμασει τετοια προιοντα.

  3. θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο από αυτά, ειδικά το ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, Flakes no More.
    Ούτε και γω γνώριζα ότι είναι Ελληνικά προϊόντα και πολύ κακώς δεν το αναφέρουν οι συσκευασίες…είναι κρίμα οι εταιρείες να παρουσιάζουν τέτοιου είδους “κόμπλεξ”.

  4. Στηριζουμε Ελληνικα γιατι δεν ειναι μονο καλα, ειναι δικα μας!

  5. πολυ θελω να δοκιμασω το scrub!!!

  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΘΑ’ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!

  7. ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ!ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ PARABENS,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!

  8. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ,ΦΥΣΙΚΑ!

  9. Καλα κανεις και αναφερεις οτι ειναι ελληνικα,οχι μονο η συσκευασια δν το γραφει αλλα και ο τιτλος δν φανερωνει κατι το ελληνικο.Μπραβο τους……υποθετω οτι απευθυνονται σε αλλοδαπο αγοραστικο κοινο και οχι σεμας τους φτωχους…..ελληνες.Τοσα γουστοζικα λογακια σε καθε συσκευασια γραμμενα στα αγγλικα?κριμα…………Και να σκεφτειτε οτι το Advance Pharmacies ειναι ενα πανελληνιο δικτυο φαρμακειων.Ποια εταιρεια τα παραγει?

  10. ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!

  11. αχ τι ωραία!μου θυμίζουν λίγο τα αντίστοιχα προϊόντα this works!

  12. Και μένα μ’αρέσει να δοκιμάζω καινούρια προιόντα!

  13. para poli orea tha ithela ki ego na ta dokimaso!

  14. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

  15. Ότι είναι ελληνικά δεν το ήξερα καθόλου…κακός που δεν αναφέρεταιΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!δοκιμάστε το πάνω μου!!!
    Καλη μας επιτυχια!!!!

  16. Μηπως εγω??? Καλες γιορτες!

  17. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω Τζούλια μου αλλά όχι το λάδι, γιατί δεν θα είμαι αντικειμενική,επειδή είναι τρομερά λιπαρό το πρόσωπό μου,αλλά το scrub σίγουρα θα το “λιώσω”!!!Μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ!!!Μακάρι να είμαι η μία δοκιμάστρια (χαχαχα).Φιλάκια!!!

  18. ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ Flakes no More ΝΑ Δ0ΚΙΜΑΣΩ.

  19. πολυ θελω να τα δοκιμασω. δεν τα εχω προσεξει στα φαρμακεια

  20. nai, eimai ethelontria gia dokimes…xa…xa…thelo poli na dokimaso…

  21. Τα προιοντα φαίνονται super. Επιτέλους κάτι ξεχωριστό στα βαρετά ελληνικά φαρμακεία. Όσο για τις ονομασίες και τα στοιχακιά μου αρέσουν πολύ. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω

  22. Ε, αφού είναι ελληνικά και η σύνθεσή τους δεν έχει 150 χημικά, να δοκιμάσω, γιατί όχι. Μόνο μη μου φυτρώσει 3ο μάτι γιατί μετά θα πρέπει να αφήσω αφέλειες και δεν μου πάνε με τίποτα…LOL!!!

  23. τα θελωωω! Πολυ ενδιαφεροντα!

  24. Η παρατήρησή σας είναι η πιο ΕΥΣΤΟΧΗ για εμένα του άρθρου!!!!!

    Καλή μας επιτυχία!!! και φυσικά….

    Καλές γιορτές!!!!!!!!!!!!!

  25. Συμφωνώ απόλυτα!Αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα, τα χρήματα επιστρέφουν σε μας!!!

  26. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω, και κάτι παραπάνω ότι είναι ελληνικά!!!

  27. Τι χαριτωμένες συσκευασίες! και τόσο το καλύτερο που είναι κι ελληνικά!!

  28. ενδιαφερομαι να τα δοκιμασω, οπωσδηποτε, επιλεγω ελληνικα!

  29. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω…Ειδικά Το ξηρό λάδι για πρόσωπο, το σώμα και μαλλιά, Flakes no More…

  30. Πρέπει όλοι να χρησιμοποιούμε προιόντα χωρίς parabens κ σιλικόνες,είναι ότι καλύτερο και για το δέρμα μας κ για την υγεία μας…

  31. Καλησπέρα,

    θα ήθελα κι εγώ να τα δοκιμάσω, ψάχνω συνεχώς καινούρια προϊόντα!

  32. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ!!ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ

  33. Stooop, αγαπημένες μου! Η κλήρωση έγινε πριν λίγο και ανέδειξε τις εθελόντριες για τα 2 προιόντα “That’s Better”! Και είναι οι:

    Katerina k fakinou

    και

    Μariannina maria kanar

    Παρόλο που ήδη το συμπλήρωσα στο post, να σας ξαναπώ ότι τα προιόντα κοστίζουν από 14Ε έως 27Ε (μέσος όρος τιμής τα 21Ε) και για εσάς που δεν είσαστε στην Αθήνα, μέσα στις επόμενες μέρες θα έχετε στην διάθεσή σας τα sites http://www.thatsbettercosmetics.gr και .com τα οποία θα σας ενημερώνουν πλήρως για τα κοντινότερα σημεία πώλησης στην πόλη σας!

    Φιλάκιαααα!!

    Καλό σας βράδυ!

  34. Τα έχω ήδη πάρει κ είναι τεεεεεελεια!!!!!δοκιμαστε τα επειγόντως,θα σας ανταμειψουν!συγχαρητηρια στους δημιουργούς!ειναι αστέρια!τέλεια για χριστουγεννιάτικα δώρα,σε πολύ καλές τιμές!ειδικα το scrub και το after party ειναι φανταστικά!

  35. Φοβερη συσκευασια
    Μπραβω στα Ελληνικα φυτικα προιοντα!

  36. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το ξηρό λαδι!τα λαδάκια τωρα τελευταία τα έχω αγαπήσει!!!!Γενικά η σείρα μου φαίνεται πολύ ελκυστική και σίγουρα θα δοκιμάσω κάποια προιόντα 🙂

  37. Αφού είναι ελληνικά πρέπει να τα στηρίξουμε!!

  38. Εκπληκτικά!!!!Θέλω να τα δοκιμάσω!!!!!!!Ελπίζω να σταθώ τυχερή

  39. Και εγώ ανάμεσα στις εθελόντριες!!!!!!!!

  40. Σίγουρα είναι υπέροχο και επίσης για ωραία περιποίηση που χρειαζόμαστε:)

  41. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το ξηρό λαδιενδιαφερομαι να τα δοκιμασω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.