Review: Πρόσωπο, Μαλλιά και οι “ανακαλύψεις” προιόντων ομορφιάς

 

Καλημέρα! Πέμπτη σήμερα και έχουμε άλλο ένα guest post και πολύ χαίρομαι! Νομίζω ότι πρέπει να τα καθιερώσουμε αυτά, γιατί όλες μαθαίνουμε κάτι παραπάνω η μια από την άλλη. Περιμένω λοιπόν στο mail μου και άλλες  κριτικές για προϊόντα που έχετε δοκιμάσει – όπως αυτές που θα διαβάσουμε σήμερα, από την Kat-Rap.

 

Voila!

 

 

“Πολύ μ’ αρέσει που τον τελευταίο καιρό, πιάνουμε διάφορες συζητήσεις εδώ στο beauty blog ανταλλάσσοντας μυστικά ομορφιάς από παλιά τετράδια και γνώμες για προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κι επειδή αυτό τον καιρό έχω πάρα πολλή όρεξη για beauty πειραματισμούς, θέλω να μιλήσω κι εγώ για κάποια προϊόντα που δοκίμασα πρόσφατα και μ’ εντυπωσίασαν. Πρόκειται για προϊόντα που κλήθηκαν να καλύψουν δύο ανάγκες μου… Η μία είναι αυτή για καθαρό δέρμα, χωρίς κοκκινίλες και η άλλη είναι εκείνη για μαλλιά που δε φριζάρουν και που είναι απαλά και λαμπερά…. Mission impossible σαν να λέμε λοιπόν…

 

Μission impossible – Part 1 : Καθαρό πρόσωπο


 

 

 

Κατ’ αρχάς, να σας πω ότι είμαι 22 χρονών, άρα οι απαιτήσεις μου από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι συγκεκριμένες και το δέρμα μου είναι μικτό, το γνωστό “T” δηλαδή. Σε περιόδους έντονου στρες, κάνουν την εμφάνισή τους και μερικά σπυράκια. Γενικά, δε μιλάμε για την τέλεια επιδερμίδα, αλλά ούτε και για ιδιαίτερα προβληματικό δέρμα. Η μόνη δύσκολη περίοδος είναι ο χειμώνας. Το πρόσωπό μου γίνεται αρκετά λιπαρό…Το μακιγιάζ διαλύεται και η αίσθηση δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Τελευταία όμως σαν να έχουν φτιάξει λίγο τα πράγματα και θα σας πω αμέσως ποια προϊόντα με βοήθησαν…

 

Α) Cleanance K cream-gel – Avene
Φανταστικό προιόν!!!!!!!

Το απλώνω στο πρόσωπό μου το βράδυ, πριν κοιμηθώ. Και κυρίως, όταν δεν έχω συγκρατηθεί κι έχω πειράξει το πρόσωπό μου με αποτέλεσμα να το γεμίσω κοκκινίλες… Μέχρι το πρωί, έχει εξαφανίσει κάθε σημάδι από τις αταξίες μου!!! Χιχι!!
Η αλήθεια είναι πως από την ίδια σειρά, δοκίμασα και την Cleanance Emulsion-Lotion που είναι κρέμα ημέρας αλλά η επιδερμίδα μου δεν τη δεχόταν με τίποτα, αλλά και το καθαριστικό προσώπου Cleanance gel nettoyant sans savon το οποίο ήταν αρκετά καλό. Βέβαια, τη δοκιμή αυτών των τριών προϊόντων την έκανα μέσα από ένα –αρκετά γενναίο σε ποσότητα- δειγματάκι που μου είχε δώσει η φαρμακοποιός. Κι όταν πήγα να τα αγοράσω, ψώνισα μόνο την κρέμα νυκτός, γιατί για καθαρισμό μου πρότεινε και τελικά, επέλεξα το

 

Β) Physiological Micellar Solution – La Roche-Posay

To προϊόν αυτό μ’ έχει βολέψει πάρα πολύ. Γενικά, για τον καθαρισμό του προσώπου, προτιμώ προϊόντα από το φαρμακείο και αποφεύγω τα gel και τα σαπούνια. Τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιούσα γαλακτώματα καθαρισμού της Apivita, απ’ τα οποία ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήθελα μια αλλαγή.
Αυτό το καθαριστικό της La Roche είναι για όλο το πρόσωπο συμπεριλαμβανομένων και ματιών και χειλιών. Αφαιρεί πολύ καλά μάσκαρα και make up, δεν έχει κάποιο έντονο άρωμα και είναι και απαλό για την επιδερμίδα.

 

Αυτά όσον αφορά τα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου…

 

 

 

Mission Impossible – Part 2 : Λαμπερά μαλλιά που δε φριζάρουν
Πάμε στα μαλλιά τώρα….


 

 

Και σ’ αυτή την περίπτωση, ο χειμώνας μου τα χαλάει…
Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα…Μαλλιά που φριζάρουν και φαίνονται άτονα και θαμπά. Ενώ ταυτόχρονα, δεν μπορούν να αποφασίσουν αν είναι ίσια ή σγουρά, αν και πλέον η αλήθεια είναι ότι –προς το παρόν τουλάχιστον- τείνουν προς το ίσια…
Όμως και γι’ αυτό το θεματάκι, βρήκα μια λύση. Ή και παραπάνω από μία τελοσπάντων….
Τις απαριθμώ….


1)    Orzene – μάσκα για ενυδάτωση και αναδόμηση με μαγιά μπύρας

Αυτή τη μάσκα, τη δοκίμασα τυχαία το καλοκαίρι που τη βρήκα σε απίστευτη τιμή –αν και μάλλον έτσι κι αλλιώς η τιμή της θα είναι χαμηλή- σε bazaar καλλυντικών. Με το που την απλώνεις, τα μαλλιά λειαίνουν και γενικά, είδα αμέσως αποτέλεσμα.


2)L’Oreal –Elvive Ολική αναδόμηση «Στιγμιαίο θαύμα»
Πού και πού χρησιμοποιώ κι αυτό το προιόν. Δε μ’έχει εντυπωσιάσει ,αλλά από γνωστές μου έχω ακούσει καλά λόγια…


3)    Sunsilk – Τέλεια λείανση
Αρχικά, δοκίμασα μόνο το σαμπουάν, γιατί τις κρέμες μαλλιών δεν τις πολυσυμπαθώ. Η διαφορά συγκριτικά με άλλα σαμπουάν δεν ήταν τόσο μεγάλη. Ίσως μόνο, έκανε το ίσιωμα πιο εύκολο.Ο συνδυασμός του όμως με την κρέμα είναι φανταστικός. Δεν είναι ότι στεγνώνεις τα μαλλιά και έχουν γίνει λες και μόλις βγήκες απ’ το κομμωτήριο, αλλά είναι αρκετά ίσια, ώστε μ’ ένα πολύ – πολύ γρήγορο πέρασμα με τη μηχανή για το ίσιωμα να είναι φανταστικά και να μην επηρεάζονται από βροχές και υγρασίες…

Αυτά είχα να σας πω…
Θα ήθελα πολύ να ακούσω αν έχετε να προτείνετε κι εσείς κάποιο άλλο προϊόν…..


Φιλάκια!!
KatRap*

 


Ελπίζω τώρα να μου επιτρέψει η Kat-Rap και εσείς, να πω και εγώ την δική μου γνώμη, για κάποια από τα προϊόντα που αναφέρει. Θεωρώ πολύ καλά τα προϊόντα και της Avene και της La Roche Posay.

 

Τα συγκεκριμένα που αναφέρει η Κατερίνα, δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά οι περισσότερες ίσως θυμάστε ότι (λόγω φακών επαφής) μια από τις αγαπημένες  μου μάσκαρα είναι η Respectissime της La Roche-Posay. Δεν έχω λουστεί σχεδόν ποτέ με Orzene (οπότε δεν εκφέρω γνώμη) αλλά έχω να πω ότι για χρόνια οι αγαπημένες μου σειρές σαμπουάν (χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ και conditioner) ήταν το Elvive, Nutrileum και Βασιλικός Πολτός.

 

Όσο αφορά τα νέα σαμπουάν της Sunsilk, ειδικά τα «Κλείδωσε το Ίσιωμα» και «Κλείδωσε την Μπούκλα» τα έχω δοκιμάσει και τα δυο και έχω κάτι παραπάνω από ενθουσιαστεί. Σας υπόσχομαι σύντομα να κάνω ένα post μόνο για αυτά.

 

 

 

60 Σχόλια
  1. Κοριτσαρα για 22 χρόνων τα λες μια χαρά, το ευχαριστηθηκα το post σου αν και είμαι ακόμα στην αναζητηση στο θέμα πρόσωπο (γιατι τα μαλλιά τα έκοψαν και ησυχασα) έχω και εγω λίπαρο δερμα με τα συν και τα πλην που αυτο περικλείει. Κορίτσια περιμένω να δοκιμάσετε και άλλες το καθαρίστηκο και να μου πείτε!

  2. Συγνώμη βρε κορίτσια αλλά διάβασα εκείνο το “είμαι 22 χρονών” και μου στάθηκε η αναπνοή μου…Είμαι πολλάααααα καλοκαίρια μεγαλύτερη…Τις συμβουλές για το πρόσωπο επομένως θα τις κρατήσω για την κόρη μου.
    Στα μαλλιά μου και εγώ χρησιμοποιώ τη σειρά της Elvive με το βασιλικό πολτό κα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Γενικά τα Elvive τα θεωρώ κορυφαία. Τώρα έχω βάλει στο μάτι όμως τα aussie, μόλις βγάλουν καμιά προσφορά τα “χτύπησα”!

  3. @Ελένη Κερσένογλου : Καλημέρα! Το καθαριστικό προσώπου δεν είναι μόνο για νεανικές επιδερμίδες. Η φαρμακοποιός που μου το πρότεινε γιατί ήταν κι εκείνη πολύ ευχαριστημένη απ’τη χρήση του είναι 38 χρονών… ‘Οσον αφορά τις κοκκινίλες, ναι κυρίως εμφανίζονται σε ηλικίες γύρω στα 20 αλλά δυστυχώς η ακμή και τα κατάλοιπά της απασχολούν κι άλλες ηλικίες κάποιες φορές…
    Τα Aussie τα έχω κι εγώ στα υπόψιν! Θεωρούνται πολύ καλά!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ(ΛΙΓΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ)ΓΙΑ SUNSILK ΚΑΙ LOREAL ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ!!!!!

  5. Μπράβο Κατερίνα μου, για το ωραιο Post σου! Εγω δεν θα κανω σχόλια για το ηλικιακό σου group, θα το προσπερασω περηφανα και θα καταπιώ τον λιγμό… να ξερεις παντως, ότι η Avene ειναι κατα την αποψη μου μια εξαιρετική επιλογή (εγω χρησιμοποιω το αδελφακι της τη Galenic και ειμαι πολύ ευχαριστημενη) κι επειδη εχω οχι απλα λιπαρό αλλα ΘΕΟΛΙΠΑΡΟ δέρμα, θα σου πω αυτο που μου ελεγαν κι εμενα όταν ήμουν στην ηλικια σου (γκουχου, γκουχου…), ότι ναι μεν η ταλαιπωρια να μη λαδωνεις, να βρεις τα σωστα προιοντα, να σου κραταει το μακιγιαζ ειναι μεγαλη, αλλα η ικανοποίηση, ότι δεν θα κανεις ποτε καμμια ρυτιδα (ή σχεδον καμμια) ειναι τεραστια!!!! επισης η λιπαροτητα με την παροδο του χρονου μειωνεται και καποια στιγμη δεν ειναι τοσο εντονη, απλα παραμενει σταθερη… Εγω παντως θα σε συμβουλευα να μη φοβασαι τα υγρα σαπουνια, τα τζελ και τους αφρους για καθαρισμο, γιατι το λιπαρο δερμα εχει αναγκη απο ξεπλυμα με νερο κι όχι απο γαλακτωματα, που παντα αφηνουν καποια υπολειματα.
    Οσο για τα μαλλια, απο καιρο σε καιρο αλλαζουν οι αναγκες, αλλαζουν και τα προιοντα και συνηθως τα μαλλια μας συνηθιζουν πολυ ευκολα σε καποιο προιον. Εγω εχω βολευτει τελευταια με το σαμπουαν για βαμμενα μαλλια της la petite marseilleuse. Μακαρι να εβρισκα ενα φυτικο, αλλα κανενα δεν με ικανοποει απ΄οσα εχω δοκιμασει ως τωρα…

  6. @Eleni & Kat-Rap: Δεν έχω καταλάβει κάτι.. Τα έχετε δοκιμάσει τα Aussie ή θέλετε να τα δοκιμάσετε; Πάντως εγώ, που τα περίμενα πως και πως, δεν μπορώ να πω, ότι ενθουσιάστηκα. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια και βλέπουμε…

  7. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Ωραίο post νεανικό και δροσερό!!! Χρειάζονται και αυτά δεν είναι όλα τα κορίτσια μεγάλα (όχι βέβαια και σαν την Πελοπόννησο!!) χρειάζοντια και οι πληροφορίες για τις μικρότερες διότι όταν ήμουν εγώ σ’ αυτήν την ηλικία (15 χρόνια πριν) οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες και έπρεπε να κάνεις άθλο για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
    Τώρα που λέμε και για ηλικίες κάποια έχει γεννέθλια αύριο????Μμμμ….. έτσι νομίζω…..
    Για τα σαμπουάν λοιπόν να πω για τα Aussie που δοκίμασα μόλις πρωτοήρθαν Ελλάδα δεν ενθουσιάστηκα, από μυρωδιά σκίζουν αλλά από ποιότητα δεν είδα κάτι το φοβερό που να δικαιολογεί την τιμή τους (τα είχα πάρει και με έκπτωση). Από σαμπουάν – conditioner που κυκλοφορούν ευρεία μου αρέσουν τα Pantene & Elvive από φαρμακείου τα Klorane και κομμωτηρίου τα Scwartzkopf, τότε ήταν και η μόνη φορά που χρησιμοποίηση μόνο το σαμπουάν χωρίς conditioner (τα μαλλιά μου είναι αρκετά μακριά) και ήταν σούπερ απαλά.
    Για τα καθαριστικά χρόνια τώρα (κοντά 20) χρησιμοποιώ το 3 step της Clinique και ενώ κάνω ατασθαλίες που και που δεν έχω βρει κάτι που να το αντικαταστήσει.
    Φιλιά πολλά!!!

  8. @Stella και όλες: Παρακαλώ, παρακαλώ αγαπημένες… Εδώ μέσα είμαστε όλες κορίτσια από 18 ώς 88 ετών. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι γράφει η ταυτότητά μας!!! Και τη γιαγιάκα μου που πλησιάζει τα ενενήντα “κορίτσι” μου, την λέω!! Και αυτό είναι το υπέροχο. Κάθε κορίτσι οποιασδήποτε ηλικίας να μας λέει τα μυστικά της!! LOVE YOU ALL SOOOOO MUCH! xxxx

  9. @Stella: Τα καινούργια σαμπουάν του Κορρέ τα δοκίμασες; Πολύ θα ήθελα την γνώμη σου…

  10. @MariaA: Υπουργέ μου….. τι είπες τώρα; Που το ξέρεις;;;; Εχω μείνει άφωνη… Βέβαια και εγώ περιμένω το τρελό πάρτι 12-12-12!!!! xxxxx

  11. Καλημέρα!
    Τι ωραία που τα γράφει η ηλεκτρονική μου φιλενάδα!
    Για το πρόσωπο να προτείνω το Polish (κάτι … ) της Benefit που τα σπάει κυριολεκτικά!
    Για τα πιο σγουρά μαλλάκια, τα προιόντα της Sunsilk είναι εξαιρετικά… Και τώρα τελευταία, το σαμπουάν και κοντίσιονερ Herbal Essences “Μαλλιά Ξεδιψάστε” έχουν αποδειχτεί μαγικά… και πολύ οικονομικά!

  12. @MariaA Πόσο δίκιο εχεις! Πέρασα πανω απο δεκαετία με τα καθαριστικά της clinique και ναι ειναι αξεπέραστα. Μετα πηγα στα estee, εχει ενα πολυ καλο καθαριστικο τζελ για λιπαρα δερματα που κραταει κανενα εξαμηνο κι αξιζει τα λεφτα του.

  13. Χε χε οπωσδήποτε!!!!! Υπάρχει βρε Τζούλια κάτι που λέγεται Facebook και είναι μαρτυριάρικο!!!!!!

  14. @Stella: Δεν είναι ακριβώς λιπαρό το δέρμα μου…Ο χαρακτηρισμός “μικτό” νομίζω του ταιριάζει καλύτερα…Ας πούμε, κάποιες περιόδους, ήταν και ξηρό…Αλλά τι γλυκό κι ενθαρρυντικό αυτό που σου έλεγαν και λες κι εσύ τώρα!!
    Αvene, μόνο ένα αφρόλουτρο είχα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, για να είμαι ειλικρινής…Θα το ψάξω πάλι!
    Αν θέλεις, δοκίμασε και το σαμπουάν της Apivita για συχνό λούσιμο…Είναι καλή επιλογή νομίζω!

    @beautyblog: Μέχρι τώρα είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Aussie…Δεν τα έχω δοκιμάσει…Δεν αξίζει λες?!

    ‘Οσον αφορά το θέμα της ηλικίας, ένα έχω να πω….
    Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της!
    Και τα θεματάκια της…Και σήμερα, από την εμπειρία σας, ίσως οι λίγο μεγαλύτερες έχετε να μας προτείνετε κάτι που πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε….

  15. @Beautyblog δεν θα αγοραζα ευκολα Κορρε, ξερεις την αποψη μου. Λες να το κανω όμως?
    @mariaA και Beautyblog τι μας κρυβεται και χανουμε την ευκαρία να ευχηθούμε?

  16. @Αngelina: Γλυκιά μου Angelina, Benefit ακούω…Να δω πότε θα μπω στα Sephora και θα σηκώσω όλο το stand της Benefit…Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι…..
    Νομίζω για την περίπτωσή μου καλό είναι και το Porefessional…
    Tί λέτε? Τζούλια?

  17. @Kat Rap & Stella: Ναι όντως μπορώ κι εγώ να βεβαιώσω ότι το λιπαρό δέρμα δεν κάνει εύκολα ρυτίδες (έχω ελάχιστες) θέλει όμως πολύ καλή απολέπιση και φροντίδα όσον αφορά τη χαλάρωση. Γενικώς πρέπει να το δεις σαν επένδυση για το μέλλον διότι αν δεν το φροντίσεις μετά δύσκολα (και πολυέξοδα) θα μπορέσεις να το συνεφέρεις).
    Και τέλος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ με τον ήλιο! Πολύ όμως!!

  18. καλημερα σε ολη την παρεα.πολυ ωραιο το ποστ.!σε οτι αφορα τα μαλλια κ εγω θα ηθελα να μαθω περισσοτερα διοτι ενα θα σας πω…!ο μπαμπας μου εχει το μαλλι που χανεσαι μεσα σγουρο που μεγαλωνει προς τα εξω…?οποτε καταλαβαινετε τι μαλλι εχω εγω?ευτυχως δε μεγαλωνει προς τα εξω εμενα ομως εχω πολυ αγουρο,φουντωτο μαλλι.μου αρεσει απιστευτα αλλα μονο οταν μου τα κανει ο κομμωτης…..εγω δεν μπορω να πετυχω ποτε ομοιομορφεες τις μπουκλιτσες..μια ετσι μια αλλιως!αλλα δε θα τα αλλαζα με ισια.ωραιο κ το ισιο για ειδικες περιτπωσεις…..!

  19. @Kat-Rap: Ειδικά για το Porefessional, νομίζω θα αφήσω τη Stella να μιλήσει…
    @Stella: Ναι, θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσεις τα συγκεκριμένα…θα ήθελα πολύ τη γνώμη σου..

  20. Έχοντας το ίδιο πρόβλημα με την @Kat-Rap, λιπαρό T χρησιμοποιούσα για χρόνια το 3-step της Clinique. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά κάποια στιγμή ήθελα μια αλλαγή. Έτσι άρχισα να χρησιμοποιώ το gel καθαρισμού λευκό τσάι του Κορρέ για πολλά χρόνια ώσπου το άλλαξα παραμονή Χριστουγέννων με το gel καθαρισμού για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη και κίτρο της Apivita για τον απλούστατο λόγο: το φαρμακείο στο οποίο πήγα να το προμηθευτώ δεν έχει προϊόντα Κορρέ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από αυτό.

    Όσο αφορά τα μαλλιά το χειμώνα χρησιμοποιώ κατά βάση Κορρέ και το καλοκαίρι frutalia. Η αλλαγή γίνεται για καθαρά οικονομικούς λόγους, καθώς το καλοκαίρι καθημερινά πάω θάλασσα.

  21. Κορίτσια μου το porefessional δεν το έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιώ το dr. feelgood της benefit που ειναι κάτι αντίστοιχο και είμαι πολυ ευχαριστημενη. Προιον σαν το porefessional ειχα δοκιμάσει παλια, το αντιστοιχο της clinique και ήταν καλό, αλλα εγω βαριόμουν να το χρησιμοποιησω, γιατι να ξερετε το λιπαρο δερμα εχει αυτο το θεμα… βαριεσαι να βαζεις σερουμ, κρεμουλες, αντιηλιακες και στο τελος ζελεδακια για τους πορους, περιμενοντας να απορροφηθει το ένα μετα το άλλο. Ως προιοντα βεβαια, όλα αυτου του ειδους ειναι καλα. Απλα εγω προτιμησα το το dr. feelgood, γιατι το βαζω ταμποναριστα και δινει ματ αποτελεσμα, δε λαδωνω πολυ στη διαρκεια της μερας, κι επισης, μπορώ να το βαλω ξανα και ξανά, οποιαδηποτε στιγμη, πανω, κατω απo το μακιγιαζ, οπως και όταν θελεις. Oπoτε το βρισκω πιο πρακτικο απο το porefessional και τα υπόλοιπα παρόμοια primers. επιπλέον διαρκει, διαρκεί, διαρκεί, διαρκεί….

  22. Καλημέρα στη παρέα και στην κατερίνα με τις ανακαλύψεις της!για λιπαρο δέρμα δεν εχω κάτι να πω αλλά για φριζαρισμα εχω 😉
    χαίρομαι που το σαμπουάν σου έκανε δουλειά αλλά πραγματικά πρέπει να δοκιμάσεις από τη Sunsilk τελεία λείανση τη κρέμα χωρίς ξεβγαλμα.στα μπουκλατα μου μαλλιά έκανε πολύ καλή δουλειά στο να διώξει το φριζαρισμα.τώρα χρησιμοποιώ τη κρέμα για εντυπωσιακές μπούκλες και αυτή το ίδιο καλή με την τελεία λείανση.τα aussie δεν τα εχω δοκιμάσει.ας βγάλουν πρώτα κανα δείγμα και μετά βλέπουμε.γιατί εχω πάρει και άλλες φορές χωρίς να εχω ασχοληθεί με τη τιμή{ακριβά) αλλά με τα σχόλια και τις υποσχέσεις και εχω απογοητεύει και κλαίω τα λεφτά μου(john frieda 🙁 )

  23. Καλημέρα κούκλες! Λοιπον εγώ θα υπερασπιστώ τη δεκαετία 78-88 ετων και θα πω τα εξής. Καθαριστικό Apivita άρχισα να χρησιμοποιώ μόλις τώρα γίατι μετά το τρίτο La Roche Posay είχα κουραστει από τα ίδια και τα ίδια..έκανα δηλαδή το αντίστροφο της Κατερίνας. Θεωρώ ότι η La Roche Posay ειναι κορυφαία εταιρεία και μέχρι στιγμής ότι εχχω δοκιμάσει αγγιζει το τελειο!!
    Οσο για τα μαλλιά πονεμένη ιστορια…τελειώνω ένα της Kerastage για μπούκλες, και το αγορασα ακριβως την περιοδο που αποφασισα να εχω τα μαλλια μου ισια..ειμαι υπερ-ευχαριστημένη αλλα η τσεπη μου δεν αντεχει να δινει 14 ευρώ καθε φορα (ισως κ παραπανω)..καλέ αφου το σκέφτομαι το λούσιμο..λούσιμο κ ευρώ ένα πραμα..οποτε θα γυρίσω και γω στις σειρες του μαρκετίου…sunsilk ε? Μαλλον θα το δοκιμάσω σύντομα Κατερινάκι και αν ειναι χάλια το κρίμα στο λαιμό σου!! ΙοΙ
    Και γω δεν χρησιμοποιω conditioner αλλα αφου λες οτι κανει τη διαφορα θα το παρω!!
    Πφφφφφ…πρεπει να αρχισω να σταματησω να σας διαβάζω..η wish list μου εχει μεγαλώσει επικίνδυνα!!

    λοβ γιου
    χοχο

  24. εμενα παντως το Sunsilk δεν μ’ άρεσε καθόλου, αλλά αυτο δεν εχει καμμια σημασία. Μαλλί με μαλλί….

  25. Κορίτσια, γεια σας! Είμαι νέα στο μπλογκ και το βρήκα τελείως τυχαία. Ωραία δουλειά!
    Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι δέρμα έχω! Θα μου πείτε, που να ξέρουμε εμείς, τι έχεις… και καλά θα κάνετε… Υπάρχουν φορές που έχω λιπαρό μέτωπο, το Τ γενικότερα, υπάρχουν μέρες όμως που σε σημεία είναι ξηρό… Στις παρειές οκ, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. 1 σπυράκι μια στο τόσο, δεν είχα και ποτέ ιδιαίτερα ούτε καν στην εφηβεία. Δεν έβαζα κρέμες ποτέ, τις απεχθανόμουν, καθάριζα σε φυσιολογικά επίπεδα το πρόσωπο μιας και δεν βάζω πολλά πάνω του… Μετακόμισα, όμως πρόσφατα [ας όψεται η κρίση] σε ένα χωριό της Κρήτης. Και να που 23 χρόνια στην Αθήνα, δεν είχε τίποτα το δερματάκι μου, τώρα στον καθαρό αέρα, τα παιξε!! Πότε λιπαρό, πότε ξηρό, πότε οκ. Ω, θεέ! Βάζω μία κρέμα αφού το καθαρίσω καλά και κρέμα ματιών [ανάθεμα οι μαύροι κύκλοι!]. Σκέφτομαι, όμως, να πάρω κάτι του Κορρέ μιας και το μπάτζετ μου δε σηκώνει για πολλά πολλά κι αρνούμαι να δίνω μια περιουσία σε τέτοια προϊόντα – προτιμώ τα βιβλία :ρ ! Έχω δοκιμάσει δείγμα το ρόδι και μου άρεσε αρκετά.. Για να μην πολυλογώ που το κανα ήδη [το επάγγελμα βλέπετε!], πήρα την αφορμή γιατί ψιλοσχολιάσατε για Κορρέ.
    Ελπίζω να μην σας κούρασα κι αναμένω…
    Κιπ ον πόουστινγ

  26. Καλημέρα και από εμένα! Πολύ ωραίο το review της Kat-Rap! Εύγε! Πάνω-κάτω ανήκουμε στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ (είμαι όμως λίιιιγο μεγαλύτερη) και, απ’ ό,τι κατάλαβα, έχουμε και τον ίδιο τύπο επιδερμίδας, με εξαίρεση ότι το δικό μου δέρμα το χειμώνα μάλλον ξηραίνεται, παρά γίνεται πιο λιπαρό. Το καθαριστικό της La Roche το έχω δοκιμάσει και εγώ και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Για κρέμα ημέρας χρησιμοποιώ τη Normaderm της Vichy, η οποία (για εμένα) ανήκει σε αυτά που ονομάζονται θαυματουργά προϊόντα! Το λέω και το εννοώ! Όσο για τα μαλλιά, επειδή πάσχω στο συγκεκριμένο θέμα (έχω πολύ μακριά μαλλιά και πάρα πάρα πολλά, τόσο ώστε να τα κάνω συχνά αραίωση), επειδή είναι “μπουκλοειδή” και εγώ λατρεύω τα ίσια, οπότε παιδεύομαι συνέχεια με το πιστολάκι, το σαμπουάν που έχει βοηθήσει απίστευτα, ώστε το μαλλί μου να είναι πάντα απαλό και να ξεμπερδεύεται εύκολα είναι από τη σειρά του Schwarzkopf μαζί με το αντίστοιχο conditioner! Κάνει θαύματα! Αυτά από μένα! 🙂

  27. @Christie@Stella: Επιτρέψτε μου αγαπημένες για άλλη μια φορά να χρησιμοποιήσω μια αγαπημένη αγγλική παροιμία: “One man’s poison, is another man’s cup of tea” Γιατί το λέω; Λοιπόν, τα μαλλιά μου είναι, και σγουρά και ξηρά και φριζάρουν και λεπτά, τα λες και με όχι χοντρή τρίχα. Λατρεύω όμως το κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο serum Anti-Frizz, Frizz Ease του John Frieda (το μόνο που με βοηθάει) και από σαμπουάν ευρείας, νομίζω ότι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή είναι οι νέες σειρές Sunsilk που ανέφερα παραπάνω…

  28. @Kerasia: Δοκίμασέ το! Παίρνω την ευθύνη!! 😀
    Πάντως, πλάκα πλάκα, κι εγώ κάθε μέρα κάτι προσθέτω στα τεφτέρια μου είτε για μένα είτε για δωράκι….

    @Stella: Σίγουρα ισχύει τ’ότι κάθε μαλλί είναι διαφορετικό…Πάντως, αν είχες δοκιμάσει μόνο του το σαμπουάν, πιστεύω αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και με το conditioner…

    @Sheena: Ευχαριστώ! 🙂
    Kι αυτό του Schwarzkopf το είχα δοκιμάσει παλιότερα… Αρκετά καλό, όντως….

    @Christie: Kι εγώ θέλω να δοκιμάσω το καλοκαίρι το Sunsilk για μπούκλες!!Για να δούμε….

  29. Κατερίνα μου σ’ ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου!Κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει τν orzene και sunsilk και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη.Βέβαια επειδή τα μαλλιά μου ήταν πολύ άτονα και κατεστραμένα -χάριν μιας “καλής” κομμώτριας με την βαφή που μου έβαζε- τώρα χρησιμοποιώ την kerastase, και σχεδόν τα έχω καταφέρει να τα συνεφέρω.Πάντως όλα αυτά τα προιόντα δεν μου έκαναν και πολλά πράγματα σχετικά με την αναδόμηση.Τα συγκεκριμένα προιόντα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά έχω πάρει άλλες κρέμες της avene και posay.Αγοράζω πάντα διαφορετικά προιόντα γιατί θέλω να τα δοκιμάσω όλα.Ένα όμως προιόν που αγόραζα για χρόνια ήταν το sensibio H2O Biotherma (Τζούλια μου διόρθωσέ με αν το γράφω σωστά γιατί έχω να το πάρω χρόνια).Αυτό είναι για καθαρισμό προσωπου ματιών και είναι σαν νερό.Καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο από κάθε είδους μακιγιαζ.Πιστεύω ότι θα κάνει και για λιπαρά δέρματα γιατί δεν αφήνει υπολείματα.
    @kerasia: τα προιόντα kerastase εγώ τα αγοράζω από το inernet από το site ariane.gr, το οποίο τα δίνει με έκπτωση 5%-10%-20% αν θυμάμαι καλά αναλόγως πόσα προιόντα θα πάρεις ανεξάρτητα αν είναι ίδιας μάρκας.Ρίξε μια ματιά αν θέλεις.
    …….???Νομίζω ότι από τις 24.01 απόψε μπορούν να ξεκινήσουν οι ευχές??!! Γιατί όχι??? Ραντεβού όλες εδώ στις 24.01!!!!!!!!!!!!

  30. Χρησιμοποιώ κι εγώ αυτή την περίοδο την Cleanance K και είναι όντως πολύ καλή! Από τις καλύτερες κρέμες που έχω δοκιμάσει θα έλεγα.
    Απ’ την άλλη το Sunsilk για λείανση ήταν το χειρότερο σαμπουάν που μου έχει τύχει. Μου έκανε τα μαλλιά πολύ περίεργα, δεν στέγνωναν με τίποτα και μετά έδειχναν σαν άλουστα. Στο τέλος το έδωσα στη μητέρα μου που εκείνης της φάνηκε καλό. Ίσως να μην ταίριαζε με τον τύπο μαλλιών μου…

  31. Καλησπέρα beautygirls!!Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές ομορφιάς katrap & θα συμφωνήσω & εγώ με τη τζούλια & την ελένη,προτείνω ανεπιφύλακτα τα προϊόντα της elvive με βασιλικό πολτό,είναι απ’τα λίγα προϊόντα για τα μαλλιά που έχω δει άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τη λείανση & την απαλότητα!

  32. Καλησπέρα κορίτσια ! Εγώ δοκίμασα τη μάσκα μαλλιών της Aussie και δεν την αλλάζω με τίποτα . Για τα σαμπουάν δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί τα μαλλιά μου είναι αρκετά λιπαρά και η Aussie δεν έχει κάτι αντίστοιχο , αλλά η μάσκα είναι φοβερή ( αν και λίγο ακριβούτσικη θα έλεγα ) . Για το πρόσωπο ,επί χρόνια χρησιμοποιούσα τα προιόντα της La Roche Posay και τα λάτρευα , αλλά τώρα τελευταία οι κρέμες δεν με καλύπτουν καθόλου . Μόλις τελειώσει αυτή που έχω ( που είναι και La Roche Posay ) θα αγοράσω την Aqua Vita για λιπαρές επιδερμίδες της Apivita . Τώρα τελευταία έχω ενθουσιαστεί με αυτή τη μάρκα !Επίσης , θεωρώ το cleansing της Apivita με ελιά & λεβάντα πολύ καλό , εφάμιλλο του washlotion της Biomaris που αγόραζα μέχρι πρόσφατα από την αισθητικό μου αλλά πολύ πολύ πιο οικονομικό .

  33. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: ‘Οταν αγόρασα τα προιόντα για το πρόσωπο που σας είπα, η φαρμακοποιός μου έδωσε και μερικά δειγματάκια της σειράς Sebium της BIODERMA.. Και μου είπε κι εκείνη ότι κι η Bioderma έχει εξαιρετικά προιόντα, αλλά αρκετές φορές είναι πιο ακριβά απ’τα αντίστοιχα άλλων εταιριών (χωρίς ιδιαίτερο λόγο).

    Και κάτι που ξέχασα… Πολύ καλές είναι και οι μασκούλες της Apivita!!
    Προσωπικά, έχω λατρέψει αυτή με το ρόδι…!!*

  34. Καλησπεερα κοριτσια! Ωραιο το review σου Kat-RAP Αλλα να το πω και εγω γουρλοσαν τα ματακια μου οταν ειδα την ηλικια σου βεβαια ειπε ομως και αγαπημενη Τζουλια αυτο δεν μετραει!
    Τωρα στο θεμα μας για τον καθαρισμο του προσωπου επειδη τα θελω 3σε 1
    χρησιμοποιω της bioderma η της Apivita παλαιοτερα επερνα της Αvene η laroche με τα σαμπουαν εχω μεγαλη τρελα! Να φανταστηται οτιεχω αγορασει
    σαμπουαν με γαλα Γαιδαρας .. Τα aussie τα πηρα μολις κυκλοφορησαν το αρωμα ειναι ωραιο τα μαλλια μου γιαλιζουν αλλα δεν αξιζουν για οσο τα διαφημιζουν μου
    θυμιζουν λιγο τα KMS και αυτα πολυ καλα
    Για το φριζαρισμα βαζω ενα λαδι που δεν ειναι λιπαρο της Sanotint και το υγρο
    μεταξι μαλλιων jean iver ειναι πολυ καλο!

  35. @Kat-Rap:Πάντως το συγκεκριμένο “νεράκι” είναι θαυματουργό.Ακόμα και αν έχεις κάνει κάποιο λάθος στο μακιγιάζ το διορθώνεις με μια μπατονέτα ποτισμένη με Η2Ο.Δοκίμασέ το κάποια στιγμή και θα με θυμηθείς!Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει γύρω στα 20 ευρώ.

  36. @AΛΕΞΑΝΔΡΑ : Πρέπει να είναι το αντίστοιχο αυτού της LaRoche (12-13 ευρώ)… Μόλις τελειώσει το μπουκαλάκι μου, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να το δοκιμάσω! Thanks!

  37. ypero to post @Kat-Rap!!!!h La Roche Posay einai agapimeni marka ego xreisimopoio poly to make up tis!!!! oso gia tin krema Cleanance K cream-gel – Avene sigoura tha tin paro na tin exo giati einai kapoies meres pou tha einai aparetiti k sto diko mou prosopaki!!!!kiss se oles!!!

  38. καλησπερα και πο εμενα κοριτσια μου..τα δικα μου συνεργα περιποιησης τα οποια υπεραγαπω και μετα απο διαφορες δοκιμες καθιερωσα ειναι:
    Purete Thermale Purifying Foaming Cream Cleanser-Vichy
    ειναι ενα καθαριστικο οπου μετα τη χρηση του νιωθεις το δερμα σου τοσο καθαρο που τριζει-ακριβως σαν τα καθαρα πιατα,χαχαχαχα!φυσικα και της Apivita με ελια και λεβαντα ειναι το δευτερο αγαπημενο…τωρα οσο για τα μαλλια μου εχουν αρεσει αρκετα μπορω να πω τα Aussie,εχω δοκιμασει το anti-frizz και αυτο που ειναι για ογκο..επισης και τη 3-min.miracle mask…η μυρωδια τους τα σπαει οπως ηδη προαναφερθηκε αλλα δεν ειναι και κατι τοσο ιδιαιτερο ωστε να δικαιολογει αυτη την εξωφρενικη συναρτηση τιμης/ποσοτητας,κατα τη γνωμη μου.
    λατρευω τα προιοντα Chi,ολα ανεξαιρετως!η μασκες δε και το μεταξυ τους ειναι το κατι αλλο!οι μασκες και τα ελαια ειναι η αδυναμια μου και καθως εχω εντρυφησει αρκετα εχω να πω οτι το καλυτερο,με θρεπτικες και επανορθωτικες ελαιο-μεταξι ειναι το δικο τους..επισης οι μασκες απο την πορτοκαλι και κοκκινη σειρα ειναι οι αγαπημενες μου.τα θεωρω κλασης ανωτερα απο τα Kerastase που παλαιοτερα ημουν fan..επισης ειναι και αρκετα πιο οικονομικα!

  39. καλησπέρα και από μένα.Τα δικά μου προιόντα για anti-frizz είναι ένα serum-κρεμούλα της εταιρείας “osis” και ένα spray Κerabond της Chenice.Tα παίρνω και τα δυο απ’το κομμωτήριο και είμαι ευχαριστημένη.Κάτι που έχει βοηθήσει αρκετά είναι το spray-conditioner της L’oreal Elvive. Πολύ αισιόδοξη η πληροφορία ότι το λιπαρό δέρμα δεν κάνει εύκολα ρυτίδες!

  40. Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα! Τι ωραίο το post αλλά κ τα σχόλια 🙂
    Λοιπόν, όσον αφορά το πρόσωπο κ τη La Roche έχω να πω ότι είναι καταπληκτική εταιρεία. Έχω χρησιμοποιήσει το διφασικό για τα μάτια (τέλειο,δεν τσούζει), αλλά κ αυτό π αναφέρθηκε το νερο 3 σε 1 κ επίσης έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Αλλά έχω κι εγώ να καταθέσω ότι της Bioderma το Η20 είναι ΥΠΕΡΟΧΟ κ το έχω βρει κ σε ηλεκτρονικό φαρμακείο σε χαμηλή τιμή κ οι κριτικές είναι από τις καλύτερες. Μία δοκιμή θα σας πείσει, πιστέψτε με.
    Μία πολύ καλή επιλογή για ενυδάτωση σε λιπαρό δέρμα,με ελαφριά κάλυψη αλλά κ προστασία απο τον ήλιο ειναι της Frezyderm, tinted cream(μου αρέσουν τα πολυχρηστικά προϊόντα :Ρ).
    Τώρα για τα μαλλιά….αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με αυτό το ενοχλητικό φριζάρισμα. Με έσωσε το leave-in της Sunsilk για μπούκλες, πολύ ωραίο προϊόν. Από σαμπουάν χρησιμοποιώ το καινούριο Syoos για φριζαρισμένα μαλλιά κ τη μάσκα Aussie anti-frizz 3minute..μυρίζει πολύ ωραίο κ κάνει τα μαλλιά πολύ απαλά. Τέλος, το elixir Kerastase με τα έλαια κ τους πολλαπλούς τρόπους χρήσης του αλλα κ τη μαγική μυρωδιά, το προτείνω οπωσδήποτε.
    Ελπίζω να μη σας κούρασα….υπέροχη αυτή η ιδέα να ανταλλάσσουμε απόψεις! Σας φιλώ!

  41. @nansy: Thanks!! 🙂

    @martha: “Chi” ?! Πρώτη φορά τα ακούω…Πού τα βρίσκουμε??

  42. @maurh gata:Αν και δεν μας λες την ηλικία σου, θα υποθέσω ότι είσαι γύρω στα 25, μια ηλικία που πολλά στη ζωή μας, ακόμα και το δέρμα μας, δεν έχουν αποφασίσει τι δρόμο θα πάρουν. Εχω γράψει πολλές φορές ότι οι κρέμες προσώπου είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν είναι απλό, έτσι, να προτίνεις απλά μια κρέμα και τέλος. Κάτι που μπορεί να κάνει θαύματα για κάποια, μπορεί σε μια άλλη να μην ταιριάζει καθόλου. (Όπως βλέπεις και απο τα σχόλια παραπάνω). Εγώ θα έλεγα για αρχή να μην πλησιάζεις κανένα καθαριστικό προσώπου με οινόπνευμα. Να προτιμάς πολύ απαλά προιόντα και ναι, η κρέμα του Κορρέ Ρόδι μπορεί να σε βοηθήσει. Το καλύτερο είναι προς το παρόν να στραφείς σε προιόντα φαρμακείου, ζητώντας ΠΑΝΤΑ δείγμα για να δοκιμάσεις. Πάντως υπέροχο το ότι ζεις σε ένα χωριό της Κρήτης. Μπορεί τώρα το δέρμα σου να έχει κάποια προβληματάκια, αλλά πίστεψέ με ο καθαρός αέρας θα κάνει θαύματα!

  43. Καλημέρα! Χρόνια πολλά κιόλας, μιας κι απ’ ότι είδα έχεις γενέθλια! Σ’ ευχαριστώ που απάντησες πρώτα απ’ όλα. Δεύτερον, θα μπω στα 24 σε λίγες μέρες [υδροχοάκι κι εγώ!]. Μακάρι να κάνει θαύματα γιατί δε μας βλέπω καλά, χεχε! Από την άποψη του καθαρού αέρα, καλό ναι. Αλλά αν έχεις ζήσει 23 χρόνια στην Αθήνα σου φαίνεται κάπως… Τες πα, δεν είναι αυτό το θέμα μας! Χρόνια πολλά και πάλι και το σάιτ έχει πολύ ωραίο ντιζάιν! Περιμένω το επόμενο ποστ!
    Καλημέρα!

  44. @maurh gata: Αχ, Υδροχοάκι μου, πολύ χαίρομαι που την ‘έπιασα” την ηλικία σου!! Ναι συμβαίνει αυτό στο δέρμα κάποιες φορές σε αυτή την ηλικία.. μην μου ανησυχείς, θα φτιάξουν όλα.. Όσο για την μικρή απογοήτευση που ακούω στη φωνή σου για την μετακόμιση… 24 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ!! Ότι θέλεις μπορείς να κάνεις και όπου θέλεις να ζήσεις! Είναι στο χέρι σου γλυκιά μου!! xxx

  45. @KatRap:Τα CHI ειναι αμερικανικα και τα εχω βρει σε συγκεκριμενα κομμωτηρια στην Αθηνα και επαρχια.επισης επειδη εχω τσεκαρει και το strawbberyNET.com,υπαρχουν και εκει και μαλιστα πριν λιγο καιρο βρηκα και αγορασα σε παρα πολυ καλη τιμη το μεταξυ τους στο μεγαλο μεγεθος και ηρθε αψογα συσκευασμενο,με δωρακι και δωρεαν εξοδα αποστολης!

  46. @ΚatRap & Beautyblog:oups!το προηγουμενο σχολιο ειναι δικο μου!οταν εκανα εγγραφη στο site χρησιμοποιησα το angelina1 χωρις να ξερω οτι ηδη υπαρχει μελος που ειναι ενεργο και γι’αυτο πια χρησιμοποιω το κανονικο μου ονομα!Τζουλια απ’οτι ειδα δεν μπορω να αλλαξω το username μου?

  47. @Martha: Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με την αλλαγή στο username μάρθα μου… όμως αν δεις ότι υπάρχει πρόβλημα πες μου να ενημερώσω τον προγραμματιστή μου! xxx

  48. @Maurh gata: Καλωσήρθες στην παρέα μας!! Την κρέμα ρόδι του Κορρέ τη χρησιμοποιώ 3-4 χρόνια κι είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Αν και τίποτα δε θα κάνει πιο καλό στο δέρμα σου απ’τον καθαρό αέρα, τυχερή!!*

  49. kalhspera!!!!!8elw na rwthsw kt:ti proion styling prepei na vazw sta oloisia mallia mou gia na ginontai mpoukles?ta ftiaxnw me rolei,den ta paw kala me to pistolaki.gia ta mallia xrhsimopoiw ta sampouan gia 3an8a mallia ths freshline k diafora sampouan apivita.mou aresoun ola ayta.gia krema malliwn protimw tis maskes ths apivita k thn 3-minute ths aussie.exei yperoxo arwma k einai arketa kalh.gia to proswpo xrhsimopoiw apivita aqua vita k wine elixir.gia xronia agoraza clinique alla h8ela ki egw mia allagh.a!8elw na dokimasw k proionta korre gia ta mallia.ap’o,ti legetai einai poly kala!

  50. @marianna: Καλημέρα! Το ίδιο ακριβώς θέμα αντιμετωπίζει και μια φίλη μου…Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι κάποιο προιόν styling μπορεί να μετατρέψει ΟΛΟΙΣΙΑ μαλλιά σε μπούκλες…Τα κλασσικά μόνο μπορώ να σκεφτώ…Αφρός για μπούκλες και μπόλικη λακ…Και το ψαλίδι για μπούκλες…
    Πάντως, εγώ τα ζηλεύω τα ολόισια μαλλιά…Βέβαια, καταλαβαίνω ότι μπορεί να θέλεις και μια αλλαγή…
    Καλή τύχη!!*

  51. @KATRAP:s’eyxaristw pou mphkes ston kopo na mou apanthseis.ki emena mou aresoun ta isia mallia alla exw lepto proswpo k den mou pane k poly.gi’ayto 8elw na tous dinw ogko.vazw ena ygro gel ths wella to opoio exei kalo apotelesmata alla thn epomenh mera den 3anaftiaxnontai ta mallia gt kollane,exw k lipara mallia vlepeis!!!!!to psalidi 8elei e3askhsh k gia ta pisw mallia einai ligo dyskolo.sto kommwthrio mou ta ftiaxnoun teleia me vourtsa k pistolaki.h8ela omws na ta kataferw ki egw sto peripou vevaia!!!!filia!kalo sk!!

  52. @marianna: Χμ…Με τα μαλλιά, δεν τα πάω και πολύ καλά…Με τα καλλυντικά όμως κάτι μαθαίνω σιγά σιγα…Οπότε, αν τόνιζες τα χαρακτηριστικά σου με λίγο μακιγιάζ??! Τί λες?!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!*

  53. Καλημέρα για μια ακόμη φορά! Χε χε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 🙂
    Εγώ πάντως, επειδή έχω θέμα με τα μαλλιά μου, κόλλημα μάλλον προσπαθώ να μην τα φορτώνω με πολλά προιόντα στάιλινγκ, όταν μπορώ. Έχω αρκετά σπαστά μαλλιά κι έχω να βάλω αφρό πάνω από μήνα. Πλέκω αρκετές μικρές γαλλικές πλεξούδες όσο είναι ακόμα βρεγμένα και για 2 μέρες έχουν ένα πολύ ωραίο σπάσιμο. Με σαμπουάν δεν είχα ενθουσιαστεί ποτέ μου μέχρι πριν 3 μήνες που πήρα ένα απ’ τη σειρά Syoss, shine. Το συγκεκριμένο μπορώ να πω ότι τα λειαίνει αρκετά! Δε ξέρω πως τα καταφέρνουν τα άτιμα!!
    Όσο για το ξεμακιγιάρισμα… παλιότερα χρησιμοποιούσα μόνο μαντηλάκια που ποτέ δεν τα έβγαζαν όλα. Επειδή συνήθως βάφω μόνο τα μάτια μου, έχω πάρει ένα για ντεμακιγιάζ ματιών της Τζόνσον που θρέφει τις βλεφαρίδες και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό! Βέβαια, σκέφτομαι να επενδύσω σε αμυγδαλέλαιο που έχω ακούσει πολύ θετικές.. κριτικές. Εσείς τι λέτε για το αμυγδαλέλαιο, κορίτσια; όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, ένα σαπουνάκι κι είμαι κομπλέ!

    Υ.Γ. Γράφομαι στο σάιτ; :ρ Η τεμπέέέέλα!

  54. @Maurh gata: Για να είμαι ειλικρινής, το αμυγδαλέλαιο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά απ’ ότι ακούω από τα κορίτσια μας, πρέπει να είναι θαυματουργό… Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Και μετά περιμένουμε πως και πως, το σχόλιό σου.. xxx

  55. @Maurh gata: Και να σου πω και κάτι άλλο; Πολύ καλά κάνεις και δεν φορτώνεις τα μαλλιά σου με πολλά προιόντα styling… Πίστεψέ με… Απλά κάποιες από εμάς … γκουχ, γκουχ, κατάλαβες τώρα, αν δεν βάλουμε λίγο σιλικόνη, λίγο ζελεδάκι λίγο αφρό… δεν είναι να βγαίνουμε από το σπίτι…

  56. Το μετάξι μου το βάζω γιατί αλλιώς θα κλαίω για την ψαλίδα και δεν είναι να σαι γκρινιάρης αυτόν τον καιρό! Αχαχαχα! Όταν δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο, θα ενημερώσω!
    Ματς

  57. κορίτσια είναι παλιό το ποστ και το πέτυχα τώρα στο ιντερνετ ψάχνοντας κάτι. απλά έχω ενα θέμα, έχω κ εγώ αυτή την κρέμα της avene αλλά μυρίζει Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α!!!! είναι όμως πολύ καλή και δε ξέρω τί να κάνω. αν την βάλω σ ενα βαζάκι και ρίξω αμυγδαλέλαιο, ανθόνερο, ροδόνερο ή κάτι τέτοιο; φοβάμαι μην αλλοιώσω τη δράση της. μυρίζει τραγικά ομως!!

  58. Η μάσκα της Orzene με τη μαγιά μπύρας κάνει θαύματα! Κάνει τα μαλλια πολύ λαμπερά και μυρίζουν υπέροχα! Είχα ακούσει ότι βοηθάει και στην αντιμετώπιση της ψαλίδας. Δεν ξέρω. Θα δείξει..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.