Κερδίστε 5 Κρέμες Ημέρας, Lancaster Suractif Volume Contour!

 

 

Ε, λοιπόν ναι. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα για άλλο ένα δωράκι. Και σκέφτηκα ότι μετά τα μακιγιάζ και τα αρώματα (που όλες λατρεύουμε) αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ καλό προϊόν για την επιδερμίδα μας, έτσι ώστε να μας βρει κούκλες η Άνοιξη.

 

Γι αυτό, όχι τυχαία επιλέγω για αυτόν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, Lancaster. Οι πρωτοποριακές έρευνες της Lancaster στον τομέα του DNA έχουν προσθέσει εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον κόσμο των καλλυντικών. Στόχος της είναι η διερεύνηση του DNA, το κλειδί δηλαδή που διασφαλίζει την ομορφιά και τη νεανική όψη της επιδερμίδας.  Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα πάνω στις ακτίνες UV, έναν από τους κύριους παράγοντες φθοράς του DNA. Απώτερος στόχος των ερευνητών της Lancaster είναι να αποκωδικοποιήσουν την γήρανση της επιδερμίδας στο ξεκίνημά της.

 

Η Lancaster είναι μια μάρκα, πρωτοπόρος στο πεδίο της έρευνας για το DNA, πράγμα που έρχεται να επιβεβαιωθεί από τα παρακάτω επιτεύγματα:

1. Ήταν η πρώτη μάρκα που χρησιμοποίησε τη ρετινόλη, ένα από τα λίγα συστατικά που έχει αποδειχτεί πως επιδρά αποτελεσματικά πάνω στα σημάδια γήρανσης.
2. Ήταν μία από τις πρώτες μάρκες που χρησιμοποίησε οξυγόνο, απαραίτητο στα κύτταρα για την παραγωγή ενέργειας.
3. Είναι μία μάρκα που επί του παρόντος αποδεικνύει πως η φθορά του DNA συμβάλει στην καταστροφή του κολλαγόνου της βασικής πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την  νεανική όψη της επιδερμίδας.

 

Η κρέμα ημέρας Lancaster Suractif Volume Contour Firming Day Cream, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και είναι σχεδιασμένη για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα σταθερό περίγραμμα προσώπου και ξεκάθαρα χαρακτηριστικά. Διαθέτει απαλή υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Θρέφει σε βάθος τηνεπιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει, αφήνοντας μια αίσθηση άνεσης. Η επιδερμίδα άμεσα ενυδατώνεται, γίνεται πιο ελαστική και πιο λαμπερή.

 

Και τώρα πέντε από εσάς,  θα έχετε την ευκαιρία να την κερδίσετε και να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας φροντίδα ομορφιάς.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή. Κάντε like στην σελίδα του beautyblog στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, θα ανακοινωθούν οι 5 τυχερές νικήτριες με post, οι οποίες σύντομα θα λάβουν το δώρο τους.

 

Καλή επιτυχία αγαπημένες!

1,423 Σχόλια
  1. εξαιρετικό δώρο – ό,τι ακριβώς ήθελα για ανανέωση, με την άνοιξη προ των πυλών!

  2. Eύχομαι να κερδίσω αυτή τη φορά. Το δωράκι είναι τέλειο!!!!

  3. Μακαρι να ειμαι η τυχερη!Αχ τις θελω τοοοσο!!!Ειναι απλα ΣΟΥΠΕΡ

  4. κρίμα που δεν πρόλαβα για λίγο…να συμμετέχω στο διαγωνισμό!!!μετά από τόσα χρόνια καλό θα ήταν να παίρναμε κ δωράκι από τις εταιρείες που βοηθούμε…..let s see from now on….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.