Review: Δοκιμάσαμε το Max Factor, Ageless Elixir Make Up

 

Καλημέρα!! Πέρα ως πέρα!! Καλό Μήνα επίσης! Πως σας βρίσκει αυτή η σχεδόν παντού, χιονισμένη μέρα; Έχετε καταφέρει να βγείτε από το σπίτι σας; Έχετε πάει στη δουλειά; Εδώ στα ΒΠ, η μπότα μπαίνει όλη μέσα στο χιόνι των πεζοδρομίων αλλά οι δρόμοι είναι ακόμα ανοιχτοί αν και ακούω ότι λίγο πιο πάνω, στον περιφεριακό της Πεντέλης, έχουν ήδη κλείσει.

 

Εμείς, εδώ στα δικά μας (και ειδικά σήμερα είναι μέρα για πολύ κουβεντούλα) και όπως σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα, ιδού άλλο ένα guest post, αυτή τη φορά από την αγαπημένη Christie.

 

Η Christie λοιπόν, πριν από λίγο καιρό ήταν η νικήτρια του make up Ageless Elixir 2in1 Foundation & Serum της Max Factor μέσα από έναν μικρό διαγωνισμό του bb. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κριτική της για το συγκεκριμένο προϊόν.

 

 

 

 

 

 

Voila λοιπόν:

 

Hey Julia!

Λοιποοον, καταρχάς θα ήθελα να πω ότι το δέρμα μου λόγο κρύου έχει πάρει λίγο τη κάτω βόλτα (βασικά δεν φταίει μονό το κρύο αλλά και το ότι πίνω ελάχιστο νερό κάθε μέρα)


Προσπαθώ με κρέμες με λαδάκια, με πίλινγκ να μειώσω το θέμα της ξηρότητας και μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω μέχρι ένα σημείο. Και εδώ μπαίνουν τα makeup. Κάποια makeup τα βάζω στη κατηγορία που δεν συγχωρούν με τίποτα! Τι εννοώ? Ότι αντί να κάνουν κάλυψη εμφανίζουν τα σημάδια ξηρότητας και τα τονίζουν και από πάνω (και για να σας προλάβω τα χρησιμοποιώ με ενυδατική από κάτω…)! Ευτυχώς το Max Factor Ageless Elixir συγχωρεί .


Κάνει μέτρια κάλυψη (καλύπτει κοκκινίλες, κάνει ομοιόμορφο το δέρμα) και δεν τονίζει τη ξηρότητα. Είναι ενυδατικό και κρατάει αρκετές ώρες χωρίς να το νιώθω βαρύ. Για το αν βοηθά στις ρυτίδες δεν ξέρω μιας και δεν έχω ακόμα.


Τα αρνητικά τώρα: (βασικά ένα είναι αλλά δεν βαριέσαι..):


1)Η απόχρωση που μου έστειλες είναι λίγο σκούρα για εμένα ένα κλικ ποιο ανοιχτόχρωμο το makeup και θα ήταν γάντι αλλά αυτό θα διορθωθεί όταν θα πάρω το καινούργιο μπουκάλι που θα το πάρω ποιο ανοιχτόχρωμο αν έχει φυσικά, γιατί δεν ξέρω.


2)Μυρίζει περίεργα. δεν μπορώ να καταλάβω τι μυρωδιά είναι…εμένα μου φαίνετε ότι μυρίζει σαν να καίγετε κάτι. Η μαμά δεν το έχει προσδιορίσει ακόμα αλλά ήταν ο λόγος που δεν βάζει πια το makeup αυτό. Αν μου βρεις τι μυρωδιά είναι θα λύσεις ένα μεγάλο γρίφο. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει. Αλλά μιας και αυτή η περίεργη μυρωδιά φεύγει σχεδόν αμέσως δεν έχω θέμα.

 

Άρα είναι ένα ωραίο makeup για καθημερινή χρήση και το προτείνω σε κορίτσια με νορμάλ προς ξηρό δέρμα ή ευαίσθητο (μιας και πιάνω και αυτή τη κατηγορία και δεν μου έχει βγάλει κάτι περίεργο). Αλλά σίγουρα όχι σε κοπελιές με ευαίσθητη μύτη ή που θέλουν μεγαλύτερη κάλυψη.

 

Για λιπαρό δεν ξέρω. Υποθέτω με μια πουδρίτσα για λιπαρά δέρματα θα ταιριάξει καλά (εγώ το κολλάω με τη πούδρα μπανάνα από t.leclerc που δεν ενοχλεί το δέρμα μου αλλά αυτή δεν είναι για λιπαρά δέρματα). Αυτααα!


Τα φιλιά μου Τζούλια και όπως είπαν και τα κορίτσια θέλουμε φωτογραφίες από τις βλεφαρίδες σου με τουφάκια lol. Η ακόμη καλύτερα ένα post-tutorial για εμάς τις αρχάριες στο θέμα.

Τα λέμε!!

 


Πολύ μου άρεσε το review της Christie και τώρα περιμένω και τα δικά σας σχόλια – αν έχετε δοκιμάσει το Ageless Elixir- ή γενικά ποιο είναι το αγαπημένο σας make up. Το δικό μου πάντως είναι το Lasting Performance της ίδια εταιρείας αλλά προχθές δοκίμασα και το νέο Lancome Teint Idole Ultra 24H και έμεινα σχετικά ευχαριστημένη.

 

 

 

 

 

 

 

Kαι μια που μιλάμε για make up, ας σας πω σήμερα λίγα λόγια γι αυτό το νέο make up της Lancome το Teint Idole Ultra 24H. To πρώτο  Τeint Ιdole, ήταν ένα make up που υποσχόταν και διάρκεια και άνεση.

 

Η Lancôme τώρα εξελίσσει τη φόρμουλα και δημιουργεί το Teint Idole Ultra 24H. Στο επίκεντρο της τεχνολογίας του, βρίσκεται ένα ενεργό συστατικό, το πολυμερές EternalSoft, ενισχυμένο με επιλεγμένα ενεργά συστατικά ο συνδυασμός των οποίων προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και άνεση στην επιδερμίδα. Η μεγάλη δύναμη του Teint Idole Ultra 24H όμως κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, είναι η μεγάλη γκάμα των αποχρώσεών του. Στο εξωτερικό κυκλοφορεί σε 18(!) αποχρώσεις και στην Ελλάδα σε 12 πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και οι πιο «δύσκολες» από εμάς μπορούμε να βρούμε την απόχρωση που μας ταιριάζει.

 

Και να ξέρετε – το άλφα και τα ωμέγα για να είναι πετυχημένη η εφαρμογή του make up, να δείχνει φυσικό και όχι σαν μάσκα πάνω στην επιδερμίδα (καθόλου κολακευτικό) είναι να βρούμε την πιο κοντινή απόχρωση στην δική μας επιδερμίδα (το λέει και η Christie, άλλωστε παραπάνω). Κοστίζει 43Ε, αλλά επειδή ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης, με τις συχνές εκπτώσεις φαντάζομαι μπορείτε να το βρείτε αρκετά πιο φθηνό.

 

 

 

Αυτά αγαπημένες και είπαμε: Σήμερα είναι μέρα για κουβεντούλα.

 

 

63 Σχόλια
  1. Καλο μηνα!!! Τα καλυπτικά προσωπου ειναι ενα μεγαααλο θεμα! Κατι σημαδια στο προσωπο μαρτυρουν την δυσκολη ακμη που περασα και δεν εχω καταφερει 15 χρονια τωρα να βρω το τελειο μεικ υπ για μενα μιας και εχω και λιπαρο δερμα (λατρευω πουδρα sephora. Χθες μου ειπαν για τα make up for ever αλλα δυσκολο να βρω καποιον στην Αθηνα για να μου το στειλει. Κοριτσια τι εχετε να προτείνεται? Θελω ενα ελαφρυ make up με πληρη καλυψη!

  2. @Evdoxia: Με αυτά που είπες και επειδή ξέρω και την ηλικία σου (δεν είσαι ακόμα τριάντα) ίσως θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμασεις την BB Cream της Garnier. Είναι πολύ ελαφριά, δεν κάνει βάβαια πλήρη κάλυψη αλλά για να μειώσεις την λιπαρότητα από πάνω μπορείς να απλώσεις και μια πουδρίτσα. Επίσης επειδή ανέφερες την μάρκα Make Up Forever να σου πω ότι πολύ συχνά χρησιμοποιώ και το HD, High Definition Foundation και μου αρέσει πάρα πολύ. Αλήθεα, για πες μου τώρα… Το έκανες αυτό που συζητήσαμε προχθές;…

  3. Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα! Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα από κοκκινίλες και σπυράκια στο πρόσωπο, για την ακρίβεια βγάζω 1-2 το μήνα οπότε μπορώ να πω ότι είμαι απ’ τις τυχερές σε αυτό το κομμάτι! Δεν χρησιμοποιώ πολύ συχνά μέικ απ, αλλά έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα κι έχω λατρέψει ένα της αγαπημένης μου -που εκτός από κονσίλερ ό, τι κι αν έχω πάρει το έχω καταευχαριστηθεί!- Bourjois το 10heures de sommeil. Νομίζω πως η κάλυψη του θεωρείται μέτρια, αλλά αυτό που μ αρέσει είναι αυτή η αίσθηση φρεσκάδας που ακτινοβολεί το πρόσωπό σου! Το άλλο θετικό του συγκεκριμένου είναι ότι η απόχρωση που χρησιμοποιώ είναι ακριβώς αυτή που χρειάζομαι, δε φαίνεται καμία διαφορά με το υπόλοιπο σώμα. Ακόμα και το καλοκαίρι που μαυρίζω αρκετά εκ του φυσικού αν τυχόν θελήσω λίγη παραπάνω “κάλυψη” [για κανά γάμο ξέρετε αχχαχα] με την καλοκαιρινή μου πούδρα είναι μια χαρά! Αυτά από μένα! Καλό μήνα και πάλι, κορίτσια!

  4. Καλημέρα καλό μήνα!!!!! Χιόνι? Ποιο χιόνι? Εδώ κάτω στα νότια τη νιφάδα ούτε με κυάλι δεν τη βλέπουμε ούτε με το κυάλι. Ας είναι…. Το make up δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ διότι δεν φοράω σχεδόν ποτέ βολεύομαι με την superpowder της Clinique αν και τώρα τελευταία φοράω το πρωί και τη BB Garnier και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Για το Max Factor έχω να πω ότι το δοκίμασα σε κάποιο δείγμα από περιοδικό που πήρα και η αλλεργική αντίδραση ήταν ακαριαία!! Μετά θυμήθηκα ότι το ίδιο είχα πάθει και με μια πούδρα της Max Factor πριν πολλά χρόνια και προφανώς η μάρκα δεν μου ταιριάζει. Για το make up της Lancome ελπίζω οι 12 αποχρώσεις που θα έρθουν να μην είναι οι πιο σκούρες διότι κάποιος πρέπει να πει στις εταιρείες ότι μένουν και ανοιχτόχρωμοι άνθρωποι στην Ελλάδα!!!
    Φιλιά πολλά!!!!!

  5. @Maurh gata: Ε, λοιπόν, σε ευχαριστώ που μου θύμισες την Bourjois. Ήταν μια μάρκα που αγαπούσα πολύ πριν κάποια χρόνια αλλά έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποιο από τα νέα της προιόντα… Θα επανορθώσω..

  6. @MariaA: Άλλος Θεός στα Νότια, τελικά… τι να πω;; Αν θέλεις χιονάκι πάντως, κερνάω καφέ, αρκεί να καταφέρω να βγω από το σπίτι…Είδες τις διαφορές στο μεταξύ;; Εγώ ορκίζομαι στις πούδρες και τα make up της Max Factor αλλά για άλλη μια φορά βγαίνω αληθινή…Σε κρέμες και foundation, το θέμα είναι απολύτως προσωπικό…Όσο για την Lancome, το αντίθετο πιστεύω… μάλλον δεν θα φέρουν τις πολύ πολύ ανοιχτές, για Σκανδιναβικές χώρες και τις πολύ πολύ σκούρες για Αφρικανικές επιδερμίδες.

  7. Ευχαριστώ για την πρόσκληση Τζούλια!!! ΄Ναι έχεις δίκιο, το ίδιο υποστηρίζω και για τα αρώματα, η χημεία του σώματος, το PH και άλλοι παράγοντες επηρρεάζουν το αποτέλεσμα και την αποδοχή του προϊόντος από την επιδερμίδα. Δεν πειράζει όμως εμένα μου αρέσει το κηνύγι του κρυμμένου θησαυρού!!!!

  8. Η ξαδέλφη μου που ναι αισθητικός και δούλευε στο stand της Bourjois πριν κάποια χρόνια μου χε πει ότι βγαίνουν απ’ το ίδιο εργοστάσιο που έβγαιναν και τα Chanel ένα φεγγάρι πριν τα τσουγκρίσουν γι αυτό και μυρίζουν το ίδιο. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Το κόκκινο κραγιόν της συγκεκριμένης εταιρείας είναι απλά απίστευτο! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη μου χει πει καλό λόγο όταν το φοράω!
    Κάνε ένα ποστ για Bourjois!!!

  9. Καλημέρα κορίτσια.
    Μου αρέσουν οι κριτικές που δημοσιοποιείς Τζούλια, γιατί εκφράζουν την πραγματική αντίληψη των καθημερινών κοριτσιών, με τα αρνητικά και θετικά των προϊόντων που κερδίζουν.
    Φυσικά, η γνώμη η δική σου Τζούλια, πάντα είναι βασικός παράγων για τις αγορές μας, αλλά θέλουμε και την προσωπική άποψη των κοριτσιών, οπότε σε ευχαριστούμε που τις κοινοποιείς.
    ΠΟΠΗ

  10. @ΠΟΠΗ ΜΑΖ: Ευχαριστώ Πόπη μου! Πάντα μαθαίνουμε πράγματα η μια από την άλλη!

  11. Πάνω στην ώρα!!!
    Την προηγούμενη βδομάδα η μητέρα ζήταγε να της βρω ένα make up που να ψευτοκαλύπτει ρυτιδούλες και να την κάνει να δείχνει πιο..”νέα”(τώρα τι λες σε μια 54χρονη που μοιάζει με 40;)και να μην κοστίζει μια περιουσία.Λατρεύει ένα foundation της Estee Lauder, αλλά ”τώρα που μειώσαν τόσο συντάξεις κ μισθούς, δεν τα δίνω τόοοσα λεφτά”, όπως μου είπε.
    Tης Max Factor το πρότεινε κ η πεθερά μου(46 που δείχνει για μεγάλη μου αδελφή, πόσο πιο τέλεια;;;)που το χρησιμοποιεί εδώ και λίγες εβδομάδες.
    Όσο για το δικό μου αγαπημένο; Bourjois Healthy Mix. Απλώνεται εύκολα και γρήγορα, ενυδατικό αλλά όχι βαρύ για τη λιπαρή επιδερμίδα μου, καλυπτικό τόσο ώστε να μην χρειάζομαι concealer κάθε μέρα, και modular, μπορώ να το κάνω ακόοομα πιο καλυπτικό, ανάλογα με το πόσο θα το δουλέψω.Πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Το λατρεύει ακόμα και ο καλός μου!Όταν το φοράω εγώ, ε! Μην παρεξηγηθούμε!
    Αυτάαααα!!!
    Καλό μήνα είπα;Όχι;; ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!! Πολλές ζεστές καλημέρες σας στέλνω!!!
    Μακιάααα!

  12. Καλημέρα κορίτσια,

    Στο Σύνταγμα πάντως ρίχνει κι αρκετά! Έχω κι εγώ να σας πω μια άποψη για το make up Max Factor, γιατί το δοκίμασα ακριβώς από την πρώτη μέρα που βγήκε στα ράφια και μη γελάσετε…. αλλά είμαι λίγο (έως πολύ) addicted σε κάτι τέτοιους νεωτερισμούς!!! Η τάση serum μαζί με make up είναι πλέον, ότι πιο καινούργιο στην κοσμετολογια, για λόγους οικονομίας αλλά και χρόνου, και ήδη έχουμε την clinique με τα repairwear και το even better και την estee με το resilience lift και φαντάζομαι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Στη Max Factor έχω μια αδυναμία, ίσως είναι η μόνη σειρά ευρείας που εμπιστεύομαι, μάλλον επιρροή από την κοκέτα πολίτισα γιαγιά μου, που από παιδάκι τη θυμάμαι με την crème puff στο χέρι, να υμνεί την Εταιρεία, όποτε καταλαβαίνεται …. παιδικά βιώματα…. Έτσι όταν μια Κυριακή βράδυ εκεί στο γλάρωμα στον καναπέ, είδα για πρώτη φορά τέλη Οκτωβρίου, τη διαφήμιση για το ageless elixir, η Δευτέρα μου πήρε άλλο νόημα. Έσκασα μύτη στο Χοντο στην Ερμού, με το μάτι θολό και απειλητικό, να αναζητώ το συγκεκριμένο make up, το οποίο ναι εκείνη τη στιγμή η καημένη η πωλήτρια, μόλις το είχε παραλάβει και το έβγαζε από τις κουτές. Είδε την τρελή μπροστά της, της έδωσε άρον άρον μία απόχρωση, που δεν είμαι και σίγουρη πόσο σωστή ήταν, (στη συνέχεια δοκίμασα ένα δείγμα που μου ταίριαζε καλύτερα) κι εγώ έφυγα για να ξεκινήσω την επιχείρηση make up και αντιγηρανση. Θα σας πω, ότι έχω ταλαιπωρηθεί παρά πολύ με τα make up στη ζωή μου. Εμείς όλες που ανήκουμε στη γενιά των 35+ (μη σας πω πόσο plus…. Ε… αρκετό plus…. ) ζήσαμε εκείνα τα make up της παλιάς τεχνολογίας, που έβγαιναν παντού, λέκιαζαν παντού, κιτρίνιζαν, λάδωναν, έλοιωναν, έφραζαν τους πόρους, και επιπλέον οι μαμάδες μας το κοπανούσαν όλη την ώρα, ότι το δέρμα μας δεν αναπνέει, παστώνεται και θα μας γεράσουν πριν την ώρα μας…. Υπήρχε ένας μύθος που κυνηγούσε τα make up και τα δαιμονοποιούσε ως προς το απαραίτητο και το «σωστο» του πράγματος. Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω βρει το τέλειο make up. Το δέρμα μου είναι τόσο λιπαρό, που μόνιμα γυαλίζει, λιγότερο ή περισσότερο μετά από κάποια ώρα, όσο καλό κι αν είναι το προϊόν, όση πούδρα κι αν έχω βάλει. Μη σας πω για το καλοκαίρι δεν έχει σωτηρία, δεν θέλετε να ξέρετε….

    Εν πάση περιπτώσει το Ageless elixir, το ψηφίζω ανεπιφύλακτα. Είναι εξαιρετικό!!! Αδιαμφισβήτητα περιποιείται το δέρμα, το νοιώθεις και το βλέπεις στο καθημερινό αποτέλεσμα. Είναι όντως ένα προϊόν νέας γενιάς, με αφρώδη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα, καλύπτει χωρίς να στοκάρει, και επιπλέον έχει καταπληκτική συσκευασία, που σου βγάζει ακριβώς τη δόση που χρειάζεσαι για μια φορά. Στο τέλος αφήνει μια ανεπαίσθητη αίσθηση πούδρας, είναι δηλ. κατά πολύ καλύτερο από ένα υγρό make up, αλλά και από ένα Mousse. Ωστόσο, κορίτσια παρόλη την εξαιρετική του ποιότητα, το σταμάτησα. Δυστυχώς, το λιπαρό μου δέρμα έκανε κι εδώ το θαύμα του. Μετά από 2-3 ώρες γυαλίζω πολύ. Νομίζω, ότι είναι τελικά πολύ βαρύ για μένα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι μου προκαλεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή κακή εμφάνιση. Μόνο το γυάλισμα. Είμαι σίγουρη, ότι περιποιέται το δέρμα. Αλλά μάλλον τα κορίτσια με ξηρό, κανονικό ή έστω και μεικτό θα το απολαύσουν περισσότερο.

    Θα κλείσω το λογύδριο μου, με την τελευταία μου ανακάλυψη. Ξαναδοκίμασα με την max factor κι αυτή τη φορά η πωλήτρια μου πρότεινε το miracle touch. Είναι compact αλλά όχι πούδρα. Μου πρότεινε δε, να το απλώνω με τα δάκτυλα και όχι με το σφουγγαράκι για καλύτερο αποτέλεσμα στα σημεία που θέλω. Το χρησιμοποιώ τώρα καμιά δεκαπενταριά μέρες. Η απόχρωση warm almond τέλεια. Η τιμή του 21€. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και το ενισχύω με πούδρα. Όσες έχετε λιπαρό δέρμα και ταλαιπωρήστε με το θέμα make up, δοκιμάστε το, πιστεύω, ότι μας καλύπτει γιατί είναι μεταξύ υγρού (που στο λιπαρό δέρμα είναι λίγο επιβαρυντικό) και πούδρας (που δεν πετυχαίνει απόλυτη κάλυψη).

    Σας φιλώ όλες!

  13. @Korina: Καλά, έχεις τέλεια κοριτσοπαρέα γύρω σου!!! Πρέπει να περνάτε σούπερ οι τρεις σας!! Καλό μήνα και πάλι κουκλίτσα! Προσοχή στο περπάτημα τώρα που γλιστράνε οι δρόμοι… ξέρεις εσύ!

  14. @Stella: Έχω συνάδελφο που ποτέ στη ζωή της δεν έβαζε ούτε πούδρα ούτε make up και ορκίζεται πλέον στα miracle αποτελέσματα, του miracle touch. Και μένα μου άρεσαν κάποτε πολύ τα κόμπακτ φον ντε τεν και μάλιστα ήταν τα πρώτα προιόντα κάλυψης που είχα δοκιμάσει γύρω στα 23. Μάλιστα το πρώτο-πρώτο ήταν μάρκας Lancome. Τώρα, για κάποιο λόγο δεν τα χρησιμοποιώ πια, αλλά το δέρμα μου είναι κανονικό προς ξηρό, οπότε καταλαβαίνεις… Και ναι, θυμάμαι και εγώ τη γιαγιά μου να λέει, “το μέικ απ θα σου χαλάσει το δέρμα” (η μια γιαγιά το έλεγε αυτό βέβαια, η άλλη που ζούσε στο Λονδίνο, και λάτρευε το μακιγιάζ μου τα έφερνε από εκεί… διχασμός στις γιαγιάδες..) Πάνε αυτά πια… Οι νέες φόρμουλες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις παλιές. Και όχι μόνο αυτό. Σχεδόν όλα τα φον ντε τεν περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου. Μην φοβηθείτε με το όνομα. Διοξείδιο του τιτανίου περιέχουν όλα τα αντηλιακά. Πράγμα που σημαίνει: Φοράς φον ντε τεν; Προστατεύεσαι και από τον ήλιο.

  15. @Beautyblog Αν ναι ειναι και αυτο…. ο δεικτης προστασιας ειναι σωτηριος όταν υπαρχει και στο make up και το Ageless elixir εχει ενα 15αρι…

  16. Καλό μας μήνα!!! Καλή η Lancome, αλλά τσιμπημένη η τιμούλα του make up.

  17. Καλημέρα!χαίρομαι που δημοσιεύτηκε το review(ελπίζω να σας άρεσε!) και ευχαριστώ τη τζούλια μας που διόρθωσε τα ορθογραφικά μου που μετά από το πάτημα του send τα είδα(μα όλα να φαίνονται τόσο καλά και μετά η τρέλα!).λοιπόν το καινούργιο makeup της lancome το δοκίμασα τη παρασκευή και μου άρεσε αρκετά.άμα βρω κανα δειγματακι για κανονικό test drive μπορεί και όταν βγει το 25% να κάνω τη κίνηση μου 😉
    για τα πραγματακια από bourjois που λέτε είναι όντως μια γλυκιά μάρκα θυμάμαι πριν κάτι φεγγάρια είχα πάρει ένα makeup κάτι με τζελ ήταν δεν θυμάμαι πως λέγετε αλλά έχει μείνει ελάχιστο το είχα καταφάει το καλοκαίρι.ψηφίζω και εγώ για ποστ με bourjois!για τη BB cream της garnier(ο θεός να τη κάνει…)είναι καλή άμα θέλετε ελάχιστη κάλυψη.προσωπικα τη χρησιμοποιώ όταν εχω να φύγω και δεν εχω χρόνο για τίποτα και το δέρμα είναι σε πολύ καλή μέρα και θέλω ελάχιστη κάλυψη(άμα εχω κανένα σπυράκι δεν παίζει να κάνει δουλειά).πωπω κρύο που κάνει!με τίποτα δεν βγαίνω από τις κουβερτούλες μου σήμερα!!

  18. Το lancome make up που λες, είναι φοβερό! Το έχω δοκιμάσει και το ευχαριστηθηκα! Αυτο της max factor δεν το έχω δοκιμάσει, αλλα σίγουρα θα υπερισχύει στην τιμη απο αυτη της lancome! Την καλημέρα μου αγαπημένη!

  19. Λοιπον επιασα τον πρωην και το συζητησαμε..δεν ειναι διατεθειμένος να της πει τιποτα, θεωρει οτι δεν ειχαμε κατι σοβαρο για να της το αναφερει και με αλλες κοπελες λεει κανει παρεα που μπορει κατι να ειχε γινει και τι με αυτο? Ειναι δικο τους θεμα και δεν μπορω να κανω κατι. Εγω οταν τα πρωτοεφτιαξα με τον συζυγο μου του ειπα ολες τις σχεσεις που ειχα, δεν ξερω γιατι, απλα πιστεψα οτι ετσι ειμαι ειλικρινης! Σκεφτηκα να το δω και εγω ετσι λοιπον, και τι εγινε? Ηταν κατι οταν ημασταν παιδια και δεν αξιζε να το αναφερουμε, ουτε καν το θυμηθηκα βρε!!χαχαχα, δεν τα πιστευω αυτα που λεω Τζουλια μου αλλα τι να κανω!

  20. Βασικά καλημέρα σας και καλό σας μήνα!!!!
    Καινούργια στην πανέμορφη παρέα σας ρούφηξα μέσα στις τελευταίες 10 ημέρες παλιά και νέα θέματα.

    Στο θέμα μας όμως είμαι 40 χρονών (το λέω και το καμαρώνω..) και με λιπαρή επιδερμίδα, το δέρμα μου δεν έχει ούλες αλλά έχει κόκκινα σημαδάκια και μερικές μικρές πανάδες.

    Της Max Factor το δοκίμασα και εγώ αλλά σε λίγες ώρες γυάλιζα και το χάρισα στην αδερφή μου, επίσης φοράω της Vichy το Normateint πολύ καλό άλλα η απόχρωση δεν μου ταίριαζε απόλυτα και επίσης έχει ένα ιδιαίτερα έντονο ματ τελείωμα που δεν με ευχαριστούσε ιδιαίτερα.

    Η τελευταία μου ανακάλυψη στα make up είναι το καινούργιο του Κορρέ με ρόδι, καλύπτει τόσο όσο χρειάζεται χωρίς να φαίνεται ότι φοράς make up,η απόχρωση ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα μου, απλώνεται εύκολα , έχει ματ τελείωμα χωρίς να είναι πουδρέ,έχει και SPF 15 και σε πολύ καλη τιμή (19€) γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.Τα αρνητικά του(όχι που δεν θα είχε ) είναι ότι δεν κρατάει πάρα πολύ και αφήνει τα σημάτια του στα λατρεμένα μου κασκόλ.

    Φιλιά πολλά και χάρηκα για την γνωριμία ….ελπίζω και εσείς …σας ζάλισα το ξέρω φεύγω …αλλά εδώ θα είμαι να τα λέμε.

  21. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ.ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΚΕ UP.ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ LOREAL ΤΟ TRUE MATCH ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!

  22. @Evdoxia: Αν το βλέπει έτσι, τότε μην δώσεις και εσύ παραπάνω σημασία. Και αν κάποια στιγμή βγει στην επιφάνεια, να το αντιμετωπίσεις έτσι ακριβώς: Οτι δηλαδή, δεν ήταν καν άξιο λόγου…

  23. @lia: Περαστικά στο κουκλάκι σου Λια μου… άσε και εμείς κάπως έτσι αλλά με βήχα… Τι να κάνουμε, θα το περάσουμε και αυτό…

  24. Το έχω κι εγώ το Ageless elixir και μου αρέσει πολύ σαν μέικ απ,αν και η μυρωδιά που αναφέρει η christie εμένα δε μου είναι αισθητή,θα έλεγα ότι δε μυρίζει καθόλου.Πάντως σε μικτό προς λιπαρό δέρμα όπως το δικό μου είναι μια χαρά(με πούδρα βέβαια) και είναι από τα προϊόντα που θα ξανααγόραζα.

  25. @Aννα: Όχι μόνο δεν μας ζάλισες, αλλά καλώς όρισες στην παρέα μας με αυτό το πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σου! Αρα λοιπόν, 2 φίλες με λιπαρή επιδερμίδα δεν μείνατε απόλυτα ευχαριστημένες από το MF… Περιμένουμε και άλλα Άννα!! xxx

  26. @Despina: Νομίζω λοιπόν, ότι παίζει μεγάλο ρόλο και η εφαρμογή μιας πούδρας μετά το make up, γενικότερα…

  27. H εμπειρία μου σε σχέση με τα make up είναι πάρα πολύ μικρή… Και μάλιστα, τώρα που μου τελειώνει αυτό που χρησιμοποιώ (Avon) και παρόλο που είμαι ευχαριστημένη, σκέφτομαι ή να γυρίσω στις πουδρίτσες ή να χρησιμοποιήσω κάποια BB cream…’Εχω την αίσθηση ότι το makeup είναι κάπως βαρύ κι επιβαρυντικό για το δέρμα, ενώ οι πούδρες απορροφούν και λίγο τη λιπαρότητα – που είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω κάθε χειμώνα, όπως έχω ξαναπεί…Τί λέτε? Και από πούδρες, έχετε κάποια να μου προτείνετε? Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιούσα αυτή του Κορρέ κι επίσης, κάποια στιγμή δοκίμασα μία της Seventeen, αλλά δε μου άρεσε καθόλου…Μήπως έχει δοκιμάσει καμία κάποια πούδρα Benefit…???

  28. @Kat-rap: Εχω την εντύπωση ότι ψάχνεις κάτι ελαφρύ, με κάλυψη ανάμεσα σε μέικ απ και πούδρα και είπες και την μαγική λέξη Benefit. Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο stand της, ζήτησε να δοκιμάσεις το Some Kind A Gorgeous, χωρίς έλαια. Νομίζω ότι μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις..

  29. @beautyblog: Ακριβώς αυτό ψάχνω!!!!!! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν!! Ευχαριστώ!!!!!!!!*

  30. xrhsimopoiw polla xronia make-up k sygkekrimena ths clinique to oil free ka8ws k thn superpowder.ka8e mera h idia diadikasia.make-up k apo panw poudra.wspou,tyxaia anakalypsa sto farmakeio to compact make-up ths avene k parathsa thn clinique!!giati?giati apla aplwneis to compact k sou afhnei mia ais8hsh oti exeis valei k pudra k make-up xwris na einai vary!!!!!!einai para poly kalo gia to diko mou derma.epishs, agorasa k mia poudra ths avene,ligo pio skourh,thn aplwnw me xontro pinelo sto proswpo k amesws apoktw mia fysikh rodalh opsh.o,ti allo ki an agorasa,tpt den mou tairia3e ektos apo tis dyo aytes etaireies.

  31. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ….lol….Όπως όλα τα primers έχει σιλικόνη που βοηθάει να στρώνει το make up, χωρίς να κολλάει κλπ (ό,τι κι αν αυτό σημαίνει)

    Και εγώ το αγόρασα …μόλις 6 λίρες απο γνωστό διαδικτυακό τόπο δημοπρασιών. Κακό δεν το λες,μ αλλά μυρίζει ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!

  32. @katrap Υπαρχει επισης και το hellow flawless, της Benefit, μοιαζει πολυ καλο και ειναι σε μορφη πουδρας. Ειχα μπει στον πειρασμο να το δοκιμασω, αλλα για λογους τιμης το ανεβαλα…

  33. Καλό μεσημέρι και καλό χειμωνιάτικο μήνα σε όλες!!!Ευχαριστούμε την christie για το post.Λοιπόν εγώ το πήρα το ageless elixir, παρόλο που πρόσφατα είχα πάρει του dior.ΟΚ είπαμε με ξεμυαλίζετε τι να κάνω??!!Το πρόσωπό μου είναι μικτό προς ξηρό και σε αντίθεση με άλλα make up που βγάζουν την ξηρότητα όπως πολύ σωστά επεσήμανε η christie, με το ageless δεν έχω τέτοιο θέμα. Βρίσκω πάρα πολύ καλή την υφή του, είναι σαν βελούδινο στο άπλωμα,αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι με την μυρωδιά.Να φανταστείτε ότι πήγα τώρα και το μύρισα γιατί απόρησα με την άποψη της christie.Για εμένα κορίτσια μυρίζει “κρέμα”.Τίποτα ιδιαίτερο, ελαφρύ, άνευ σημασίας.Συμπέρασμα για το δικό μου πρόσωπο το ageless θα το ξαναπάρω, το dior όμως όχι.Κατά τ΄άλλα πιστεύω ότι η stella συμπλήρωσε άψογα το σημερινό post.Φιλάκια!!!!!

  34. xronia vazw make-up ths clinique k poudra clinique,oil free logw liparou dermatos.eimai poly eyxaristhmenh alla kapoia stigmh vare8hka na vazw make-up k apo panw poudra ka8e mera…wspou anakalypsa tyxaia sto farmakeio thn avene!!!!!!se compact morfh,ka8olou varia, pou kanei sygxronws k tis dyo douleies.etsi to vazw sto proswpo mou,meta me ena xontro pinelo pernaw mia poudra ths avene pali-an 8elw,gt den einai kalyptikh-h opoia xarizei ena fysiko,rodalo xrwma pou polles fores den xreiazetai na valeis k rouz!!!!etsi,exw ginei pisth s’ayta ta proionta.vevaia,den afhnw k thn clinique,h opoia dia8etei poly kala make-up.

  35. a!!!3exasa!!!koritsia proteinete mou ena kalo concealer pou na kryvei tous mayrous kyklous,alla na mhn spaei k fainontai oi leptes rytidoules.xrhsimopoiw ths estee lauder alla kt den mou aresei teleytaia……prepei na valw k na 3anavalw gia na kalyf8oun oi kykloi k meta spaei ligo k mou kanei rytides.

  36. kalispera k kalo mina na exoume!!!!!ax!!!zyleyo thelo k ego xioni!!!!stin patra mia fora exei xionisei ligo k se 5 lepta to eixe liosei!!!!!apo kryo omos allo tpt!!!exo pethanei simera!!!anyway ego logo tou “yperoxou” prosopaki pou exo (brasta ta misa proionta mou kanoun alergia) eytixos pou den xreiazete na bazo maik up kathe mera giati den exo idietero thema ektos apo otan me peirazei kati xreisimopoio mono tis la roche posay k tis kryolan(latremeno)(to ematha apo tin adelfi mou otan teleiose tin sxoli gia epagelmatiko makigiaz)ligo tsimpimeni h timi mou alla pistepsteme einai teleio!!!!

  37. @marianna θα γινω βαρετη, αλλα δεν εχω καλυτερο concealer απο το ooh la lift της Benefit, εδω και χρονια. Ειναι ενα προιον πολλαπλο. Το βαζεις πανω απο το make up, στο τελος, και καλυπτει μαυρους κυκλους, φωτιζει, δινει λαμψη στην εσωτερικη γωνια των ματιων και λειτουργει ως συσφικτικη κρεμα επισης. Eγω το βαζω και στις γραμμες εκφρασης αριστερα και δεξια απο το στομα και εχει εξαιρετικο αποτελεσμα. Επισης, το ανανεωνεις όσες φορες θελεις μεσα στη μερα, χωρις προβλημα. Κραταει παρα μα παρα πολυ, γιατι θελει ελαχιστο προιόν.
    Μηπως μπορεις να μας γραψεις τα προιοντα της Avene που χρησιμοποιεις?

  38. @εφη εχω ενα primer απο sephora αλλα δεν μυριζει ετσι.μπορει να φταει το σερουμ που εχει.παντως η μυρωδια με το καιρο εχει σιγουρα σπασει.
    @αλεξανδρα κρεμα λες?χμ θα μπορουσε αλλα δεν ξερω…χαιρομαι παντως που σε βολεψε οπως και εμενα!
    @μαριαννα εχεις δοκιμασει τα concealer της clinique?χρησιμοποιώ το airbrush concealer αμα οι μαυροι κυκλοι σου δεν ειναι πολυ εντοινοι κανει ωραια δουλεια και δεν καθετε στις γραμμες 😉

  39. Το θεμα του make up ειναι απλα αναξαντλητο. Πιστευω οτι μονο αν δοκιμασεις καποιο για λιγες μερες μπορεις να καταλαβεις αν σε “καλυπτει”.
    Ειμαι 38 και εχω δοκιμασει οπως καταλαβαινετε εκατονταδες make up και concealer. Δεν εχω ιδιαιτερα πραγματα να καλυψω στο δερμα, παρα μονο κοκκινιλες γυρω απο τα ματια και τη μυτη. Ενα απο τα καλυτερα concealer για μενα ειναι της MAC, το Select Cover up, το οποιο και χρησιμοποιω τοπικα σαν make up. Απο πανω περναω την πουδρα Studio Fix, παλι της MAC.
    Τωρα οσον αφορα στο Ageless Elixir, το δοκιμασα και μου μυριζει κι εμενα, οποτε δεν νομιζω να το αγορασω, αν και θελω να χρησιμοποιω και κατι που θα ειναι προληπτικο για τις ρυτιδες. Κατα τα αλλα και εχοντας ξοδεψει μια περιουσια σε Dior, Chanel, Guerlain, Helena Rubinstein κλπ. τα μονα που θα ξανααγοραζα τωρα πια (που δεν μου περισευουν τα λεφτα) θα ηταν Estee Lauder, Resilience Lift και Clinique σε μορφη κομπακτ πουδρας. Αυτα και καλο μας ψαξιμο…

  40. Επιτελους μετα απο 5 μερες στο κρεβατι με ιωση εγω και ο γιος μου τωρα αρχιζω να συνερχομαι!Τωρα με τα μεικ αρ οπως ειπε και η αγαπημενη Στελλα ,εμεις της αλλης δεκαετιας..εχουμε δοκιμασει πολλους σοφαδες χιχιΕγω παντως εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω της VICHY (AERA TEINT) ειναι πολυ ελαφρυ δεν κλεινει τους πορους δεν μου δημιουργει σπυρακια και εχει μετραει καλυψη και μενει σταθερο στο δερμα μου για πολλες ωρες και το βασικο για εμενα ειναι οτι δεν νιωθω οτι το φοραω.Το προτεινω και για τις νεαρες bb …

  41. Καλο μηνα! πολυ κρυο….εγω εχω δοκιμασει σχεδον ολα …ειμαι γιαγια….τωρα χρησιμοποιω Natural Velvet -SEVENTEEN.Ειμαι ευχαριστημενη. καλο χειμωνα!

  42. @tania: Καλό χειμώνα Τάνια μου!! Γιαγιά;; Σούπερ γιαγιά λοιπόν!! Φιλάκια!!

  43. @Stella. Για αλλη το προτεινες, αλλα με βλεπω να αγοραζω το ooh la lift της Benefit που αναφερεις πιο πανω… Ισως και να ειναι το μοναδικο που δεν εχω δοκιμασει…

  44. Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια! Όπως πάντα τα διάβασα όλα τα σχόλια. Έχω 2 ερώτησεις: 1)το OOH LA LIFT BENEFIT κάνει για όλες τις ηλικίες; (είμαι 24) Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια..!
    2) το καινούριο true match l’oreal είναι oil-free, κάνει δηλαδη για λιπαρές επιδερμίδες; έχει δείκτη προστασιας;; Απαντηστε μου γιατι ενδιαφέρομαι 🙂
    Πάντως όσες έχετε ευαίσθητο δέρμα να προτιμάτε προϊόντα χώρις άρωμα πχ Clinique.
    Τωρα σχετικά με τα concealer επέιδη έχω έντονους Κύκλους(κ λόγω κληρονομικότητας) ακόμη είμαι στο ψάξιμο..έχω δοκιμάσει τόσα κ ακόμηδεν τρελάθηκα με κάτι..εσεις τι λετε;; πολλα φιλια κουκλες

  45. Δουλειά πάμε κανονικότατα,περιμένουμε το βράδυ μπας και χιονίσει όπως μας έχουν υποσχεθεί.Εγώ,όπως σας έχω ξαναπεί,δεν πάω άβαφτη ούτε στο περίπτερο για εφημερίδα!!Χρησιμοποιούσα το Ideal matte -Estee Lauder,το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα μια και δεν χρειάζεται και πούδρα από πάνω.Τώρα πήρα το flawless-Avon.Πολύ καλό,πολύ οικονομικό,μισή τιμή πραγματικά,απλά όχι τόσο πηχτό όπως το προηγούμενο.Πάντως η Estee Lauder ακρίβυνε αρκετά και δυσκολεύομαι.

  46. @meba: Γενικά τα προιόντα Benefit αν και εξαιρετικά δεν έχουν βαριές φόρμουλες. Το Oh la Lift, όπως αποκαλύπτει βέβαια και το όνομά του ίσως απλά να μην το χρειάζεσαι ακόμα. Για το true match έχω κάνει ήδη post στο bb οπότε μπορείς να ενημερωθείς από εκεί.http://beautyblog.gr/2011/09/14/l-oreal-paris-true-match-ke-ochi-too-much/

  47. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το Lasting Performance της Μax Factor και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου το επόμενο να είναι το Ageless Elixir 2in1 το έχω ξαναγράψει αυτό. Λατρεύω όλα τα προιόντα αυτής της εταιρείας!!!!!!!!

  48. Σ’ευχαριστώ πολύ Τζούλια μου..το είχα διαβάσει εννοείται το post 😉
    αλλά δεν έγραφε κάπου αν έχει δείκτη προστασίας….κ προτιμώ αυτά τα makeup. Αν κ έχω να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένη απο το makeup της avene που έχει spf15, εχει φόρμουλα oil-free, είναι υποαλλαεργικό, κρατάει χωρίς να σπάει (οπότε κατάλληλο κ για καλοκαίρι) κ το νούμερο 2 που εχω εγώ είναι πολύ φυσικό τόσο σα να μη φοράς. Το προτείνω χωρίς δευτερη σκέψη κ σίγουρα είναι κ φαρμακευτικό.
    Αλλά ως γνωστόν σε όλες μας αρέσουν οι αλλαγές στα προϊόντα περιποιήσης κ μακιγιάζ.Περιμένω το επόμενο άρθρο… 🙂

  49. Εγώ πάντως για μαύρους κύκλους βάζω το corrector της radiant. Σκέφτομαι το επόμενο κονσίλερ να ναι απ’ αυτή την εταιρεία κιόλας. άμα δε βάλεις κάτι σε πορτοκαλί τόνο, όπως έμαθα κι εγώ πρόσφατα, δε γίνεται δουλειά δυστυχώς! Πάντως έχουν αρχίσει και μειώνονται.. τώρα αν φταίει που χρησιμοποιώ κρέμα ματιών ή ότι έχω κόψει το λιώσιμο στο λαπιτόπι θα σας γελάσω! Πάντως το κορέκτορ την κάνει την δουλειά του. Και κοστίζει γύρω στα 9 ευρώ. Ε κι αν θέλετε λίγο φως βάζετε και κονσίλερ!

  50. @Maurh Gata: ναι, πράγματι τα corrector κάνουν καλή δουλειά..γι αυτό δημιουργήθηκαν άλλωστε!! Αλλά για το κάθε δέρμα χρειάζεται κ διαφορετικός τόνος. Εγώ ας πούμε που είμαι ανοιχτόχρωμη, έχουν οι κύκλοι πιο κοκκινωπό-μωβ χρώμα οπότε χρησιμοποιώ το πράσινο χρώμα..συγκεκριμένα της Avene που έχει δείκτη 15. το πράσινο ενδείνυται κ για κόκκινα σημάδια,σπυράκια κλπ. έχω δοκιμάσει κ της La roche που είναι σε μορφή στυλό το οποίο επίσης μου είχε αρέσει. Η αλήθεια όμως είναι ότι γίνεται λίγο βαρετό αυτό αλλά τι να κάνεις…… 😛

  51. Και εγώ το Teint Idole Ultra χρησιμοποιούσα αλλά πήρα Chanel και το μετάνιωσα.Θα πάρω σίγουρα το Teint Idole Ultra 24h γιατί σαν την Lancome δεν έχει!!!

  52. @meba: βαρετό; δε λες τίποτα! ειλικρινά εύχομαι να μην τους είχα ποτέ μου!!

    Σκέφτομαι να αγοράσω καμιά bbcream garnier. Αυτή ρε παιδιά, αντικαθιστά την ενυδατική; Μπαίνει κ κάτω απ’ τα μάτια; Γιατί έχω μπερδευτεί!

  53. @flora @ meba Κορίτσια εμενα μ΄αρεσει πολυ το ooh la lift, προσωπικα δεν το βρισκω βαρυ, κι εχει αυτη τη νεα τεχνολογια που αντανακλα το φως οποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις και πανω στις γραμμες εκφρασης. Οντως κανει ενα εφε λιφτ, οπως πολυ σωστα επεσημανε και η Τζουλια μας. Δεν ξερω αν κανει για τοσο μικρες ηλικιες οπως η Meba, αλλα φανταζομαι πως το εφε λιφτ που δινει ειναι στην τονικοτητα και τη φωτεινοτητα της περιοχης περισσοτερο, παρα στη δραση αυτη καθ΄αυτη. Τι λες Τζουλια? εν πασει περιπτωσει μ΄αρεσει που κανει για πολλα….

  54. @Stella: Ακριβώς αυτά που έγραψες ισχύουν και σε λίγο εκτός από Esteella πρέπει να σε λέω και Benefit girl!! (Θυμάσαι που μου είχες γράψει πως σε έλεγαν οι φίλες σου κάποτε; 🙂
    @Meba: Ναι αγαπημένη μου έχεις δίκιο, δεν είχα γράψει ότι το Ageless Elixir έχει και SPF 15.
    @Maurh Gata: Κάνεις πολύ καλά που χρησιμοποιείς κονσήλερ με χρώμα αλλά ανάλογα με την απόχρωση των μαύρων κύκλων πάει και η απόχρωση του κονσήλερ. Μπορεί να τους λέμε μαύρους κύκλους αλλά ουσιαστικά είναι και καφέ και μπλε και προς το μοβ ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας μας. Άρα το κονσήλερ μπορεί να είναι και πορτοκαλί και κίτρινο και ροζ. Νομίζω πρέπει να κάνω ένα post για αυτά..

  55. koritsia,kalhspera!!!!!!!eiste poly kalh parea!!!eyxaristw gia tis polytimes symvoules sas,oi opoies einai pragmatika polytimes!!!nomizw-k to symperana mesa apo th syzhthsh-oti xreiazomai ena corrector prwta k apo panw concealer.8ymh8hka oti h avene exei korrektores k 8a paw ayrio na agorasw!!!to ooh la lift ths benefit mou akougetai poly kalo alla den exw prosvash se katasthma sephora dystyxws,einai sta ypopshn.ta proionta ths avene pou xrhsimopoiw einai:couvrance,correcteur de teint[apoxrwsh 1 h apoxrwsh 2]-couvrance,poudre mosaique eclat]apoxrwsh 2].filia polla!!!!!P.S.poia einai h gnwwmh sas gia to touche eclat tou ysl?exw akousei polla kala stoixeia,alla exw thn entypwsh oti kanei thn idia douleia me to ooh la lift.arage prosferei kalypsh?3erete,arxisa na anarwtiemai gia tous kyklous mou otan me rwthse kapoia synadelfos spo th douleia,h opoia den vlepei k kala[!!!]
    ti exw k fainomai talaipwrhmenh k gt exw kyklous,enw egw eixa valei concealer.oi kykloi mou einai kafe xrwmatos k to derma mou einai poly aspro. nomizw oti enas portokali korrektoras 8a mou einai xrhsimos.

  56. koritsia,kalhspera!!!!!!!eiste poly kalh parea!!!eyxaristw gia tis polytimes symvoules sas,oi opoies einai pragmatika polytimes!!!nomizw-k to symperana mesa apo th syzhthsh-oti xreiazomai ena corrector prwta k apo panw concealer.8ymh8hka oti h avene exei korrektores k 8a paw ayrio na agorasw!!!to ooh la lift ths benefit mou akougetai poly kalo alla den exw prosvash se katasthma sephora dystyxws,einai sta ypopshn.ta proionta ths avene pou xrhsimopoiw einai:couvrance,correcteur de teint[apoxrwsh 1 h apoxrwsh 2]-couvrance,poudre mosaique eclat]apoxrwsh 2].filia polla!!!!!P.S.poia einai h gnwwmh sas gia to touche eclat tou ysl?exw akousei polla kala stoixeia,alla exw thn entypwsh oti kanei thn idia douleia me to ooh la lift.arage prosferei kalypsh?3erete,arxisa na anarwtiemai gia tous kyklous mou otan me rwthse kapoia synadelfos spo th douleia,h opoia den vlepei k kala[!!!]
    ti exw k fainomai talaipwrhmenh k gt exw kyklous,enw egw eixa valei concealer.oi kykloi mou einai kafe xrwmatos k to derma mou einai poly aspro. nomizw oti enas portokali korrektoras 8a mou einai xrhsimos.k pali thanx!!!

  57. @Τζούλια μου, μπερδευτήκαμε. Ρώτησα αν το true match l’oreal έχει spf, γιατι δεν αναγράφεται πουθενα. Τόσα makeup ζαλιστήκαμε. χιχι
    @marianna: κι εγώ έχω ανοιχτό δέρμακ οι κύκλοι μου είναι πιο κοκκινοποί κ για το δικό μου χρώμα αυτο που ταιριάζει είναι το πράσινο ή κάπως το κίτρινο. Ξέχασα να πω πως έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες της Benefit το primer stay dont’t stray, το οποίο μπαίνει μετά την κρέμα κ πριν το κονσίλερ κ τις σκιές. Κ μάλιστα έχει βιταμίνες κλπ κ έχει δράση κατά των μαύρων κύκλων, βοηθάει να μ σπάει το κονσίλερ κ οι σκιές κ το κρατάει ενυδατωμένο. Εχει ενα μπεζ χρώμα το οποιο αποχρωματίζει κ βάζει το κονσιλερ σ. αλλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ σκέτο.Εμένα μου αρέσει πα΄ντως. Εσυ Τζούλια μας, τι λες;
    Πάντως για μάυρους κύκλους χρησιμοποιώ μια φορα τη βδομάδα τη μασκα ματιων APIVITA. Επίσης μπορείς να κάνεις κομπρέσες με τσάι, χαμομήλι, ιαματικό νερο κ κρύο γάλα. Καιιι..δοκίμασε να βάλεις την κρέμα ματιων στο ψυγείο, θα κάνει καλο κ αν έχεις πρηξιματα κ νιώθεις μία δροσιά για τα δύσκολα πρωινά ξυπνήματα.
    Πολλα έγραψα…. 😛

  58. @Maurh Gata: ρώτησες για την bb cream garnier..την αγόρασα. Κάνει 5 σε 1. Μπορεί να αντικαταστήσει την καθημερινή σου κρεμα, καθώς εχει δείκτη, ειναι ενυδατική, καλυπτει ατέλειες κ γραμμές κ έχει αντιοξειρωτικά. Έχει βέβαια ενα εντονο αρωμα αλλα αν δε σε πειραζει μπορει να σε βολεψει. Μπορείς να δεις περαιτέρω πληροφοριες στο site : garnier.gr/_el/_gr/bb-cream/index.aspx. Εκεί γράφει οτι κανει κ για τα μάτια αλλα εγω θα ελεγα να το αποφυγεις. Καλύτερα να παρεις το roll-on της που εχει κ χρωμα κ δραση ταυτοχρονα χωρις να ειναι βαρυ.
    Eλπίζω να βοήθησα..φιλιά

  59. @meba: Πράγματι μπερδευτήκαμε κοριτσάκι μου… Δεν πειράζει όμως.. Χαίρομαι να σας διαβάζω και να βλέπω τι ωραίες και σωστές συμβουλές δίνετε η μια στην άλλη… xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.