Roger & Gallet Eau Des Bienfaits. Αυτό το άρωμα, τo θέλετε.

 

Ας υποθέσουμε ότι ετοιμάζεσαι για ραντεβού με τον αγαπημένο και ξαφνικά, εμφανίζεται μπροστά σου η κακιά μάγισσα της αντι-ομορφιάς, και σου βάζει το εξής δίλλημα: Για να μην σε μεταμορφώσει σε κολοκύθα (ωιμέ!) πρέπει να επιλέξεις για το συγκεκριμένο βράδυ ή κρέμα σώματος ή άρωμα. Και τώρα, τι κάνεις; Τι να θυσιάσεις;

 

Το απαλό σου, τέλεια ενυδατωμένο σαν μετάξι δέρμα; Το υπέροχο άρωμά σου, που θα τον αναστατώσει; Ή απλώς θα ξεγελάσεις εύκολα τη μάγισσα, γιατί εκείνο το βράδυ θα έχεις επιλέξει  το Roger & Gallet Eau de Bienfaits, οπότε είσαι καλυμμένη και από τις δυο πλευρές;

 

Διότι πολύ απλά το Eau de Bienfaits προφέρει και ενυδάτωση και άρωμα. Και άρωμα και ενυδάτωση. Και εξηγώ:

 

Το Eau de Bienfaits είναι χωρίς αμφιβολία, μια πηγή φρεσκάδας που διεγείρει τις αισθήσεις, με ένα μοναδικό μπουκέτο από αιθέρια έλαια που φροντίζουν την επιδερμίδα χάρη σε μια σύνθεση εμπλουτισμένη με ενεργά ενυδατικά συστατικά. Πρόκειται για μοναδική «συνταγή», λαμπερή, υπέροχα αρωματισμένη, ενυδατική αλλά και τονωτική. Ενυδάτωση λοιπόν σε μορφή αρώματος ή ένα φρέσκο άρωμα με ενυδατικές ιδιότητες; Το Eau de Bienfaits είναι και τα δύο! (Το δοκίμασα και ξέρω τι σας λέω….)

 

 

Τα συστατικά του είναι επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες ενώ το άρωμα του μας ταξιδεύει στην καρδιά ενός Ιταλικού Κήπου των Εσπερίδων. Οι υψηλές νότες, αφήνουν το σαγκουίνι να διαχέει τη ζωτικότητά του, σε αρμονία με άλλα τρία αιθέρια έλαια: το μανταρίνι, το περγαμόντο και το λεμόνι. Οι μεσαίες νότες θυμίζουν φύλλα βιολέτας και άνθους πορτοκαλιάς που γλυκαίνουν την καρδιά με την αρμονία των εξελιγμένων και λεπτών λουλουδένιων τόνων, ενώ ο κέδρος και το πατσουλί προσδίδουν το βάθος τους στο άρωμα.

 

Ο διάσημος και πολυταξιδεμένος αρωματοποιός Mathieu Nardin, κατάφερε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, μετατρέποντας μια ενυδατική λοσιόν σε άρωμα. Η ιδέα του Eau des Bienfaits, είχε δύο πτυχές: να εμπλουτίσει την αγωγή ενυδάτωσης με νότες λουλουδιών, όπως τα άνθη πορτοκαλιάς, αλλά και να επεκτείνει χρονικά την αίσθηση φρεσκάδας με νότες μόσκου και ξύλου.

 

Έχοντας την εμπειρία του αρωματοποιού-φαρμακοποιού, η Roger & Gallet ανακαλύπτει ξανά το τελετουργικό μιας eau parfumée που φροντίζει το δέρμα. Διαθέτοντας μια ποικιλία ενεργών συστατικών γνωστών για τις ενυδατικές και τονωτικές τους ιδιότητες δημιούργησε μία φόρμουλα εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή και μη κολλώδη. Η Αλόε Βέρα,  συστατικό με ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και το Εκχύλισμα Ακτινιδίου, «το ξεδίψασμα των κυττάρων», έχει προστεθεί  ως συστατικό που συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της ευελιξίας του δέρματος. Το εκχύλισμα Ginseng χρησιμοποιείται για τις τονωτικές και διεγερτικές του ιδιότητες, καθώς και τα οξέα φρούτων από λεμόνι που συμβάλλουν στην απαλή  επιδερμίδα παρέχοντας ένα αίσθημα απολέπισης  του δέρματος. Και βέβαια, το Eau de Bienfaits, δεν περιέχει paraben.

 

Τέλος το Eau de Bienfaits επιδρά απoδεδειγμένα στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προσφέροντας +61% περισσότερη ενυδάτωση μόλις τριάντα λεπτά μετά την εφαρμογή και +48% περισσότερη ενυδάτωση ακόμα και οκτώ ώρες μετά την εφαρμογή. H τιμή του; 32E τα 100 ml.

 

Και μεταξύ μας, επειδή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, και για εκείνη τη βραδιά θέλουμε το … καλύτερο, υπομονή μέχρι αύριο. Μπορεί κάποιες από εσάς να  αποκτήσετε το Roger & Gallet Eau de Bienfaits.  Και να κλείσετε πονηρά το μάτι σε κάθε κακιά μάγισσα…

121 Σχόλια
  1. min to syzitas katholou!!!!eyxaristish mou an mporo na boithiso!!!siga to pragma!!!makia

  2. αυτό το 2 σε 1…πολύ καλό για αφηρημένες υπάρξεις!

  3. παντα μου αρεσαν τα γαλακτωματα ε αρωμα φρεσκαδας ας κερδισω καλο βραδυ

  4. Πρέπει να μυρίζει εκπληκτικά και είναι πολύ πρωτότυπο,τα προϊόντα της Roger & Gallet έχουν μπει στην whislist μου!

  5. θελω και εγω να δηλωσω συμμετοχη παντα ελπιζω να δω το ονομα μου στις τυχερες

  6. Δελεαστικό και ιδανικό για μίνι ταξίδια που δεν θες να κουβαλας ένα τεράστιο νεσεσέρ.

  7. λατρευω περγαμοντο σαν αρωμα…. αληθεια που τα βρισκουμε?

  8. Κοιτά να δεις όμως τι είναι το ανθρώπινο μυαλό, ούτε μου πέρασε ποτέ κάτι τέτοιο απο το μυαλό, και αν και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα για τέτοια ψώνια σου λεω ότι θα το αγοράσω κάποια στιγμή και θα σου πω και εγω τι γνώμη μου γιατι με ενθουσίασε! Διάβασα πριν λίγες μέρες ότι η νούμερο ένα οικονομία στον κόσμο είναι απο την δημιουργία και εμπορία όπλων και η δεύτερη αυτή που ασχολείται με την γυναικεία ομορφιά, σοκαριστικα η αλήθεια είναι.. Καληνύχτα!!

  9. To thelwwwwwwww!!!!!!! perimenoume newtera: apo pou tha to promytheutoume!!!!

  10. Κάνω μια επανάληψη για όλα τα κορίτσια:
    Κάποια τα έχει ο Hondos αλλά ολοκληρωμένες όλες τις σειρές τα φαρμακεία, για να βρεις κάποιο κοντά σου που έχει προϊόντα Roger Gallet μπες στο site τους roger-gallet.com και διαλέγοντας χώρα Ελλάδα μπαίνεις στο Ελληνικό site. Kάτω δεξιά λέει φαρμακεία, από εκεί μπορείς να δεις ποιο σας βολεύει

  11. κορίτσια το πήρα. Και ενώ στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ, μετά μύριζε πάνω μου σαν αντρικό. Και μάλιστα σαν εκείνα τα αντρικά που τα μυρίζεις, ερωτεύεσαι και θέλεις να ξυπνήσεις μαζί του (με τον άντρα ντε), να φοράς το πουκάμισό του και να έχει μείνει πάνω σου το άρωμά του για όλη την ημέρα. Αποτέλεσμα: ψιλοστεναχωρήθηκα που έδωσα τα 35 ευρώ (φανταζόμουν ότι είναι κάτι σαν το eau dynamisante της Clarins) ΑΛΛΑ το χάρισα στον άντρα μου 😉 (και όσες καταλάβατε, καταλάβατε).

  12. Ακου τώρα να δεις τι επαθα…βλέπω καλέ απάντηση σε αυτη την ανάρτηση με το ονομα μου και δεν θυμαμαι να την εχω γραψει…WTF? Δεν παω καλά Τζούλια μου δεν παω καλά!!! Τόση αποτοξίνωση απο το ιντερνετ τελικά δεν μου κανει καλό!!

    Εδώ είμαι λοιπον αγαπημένη..

    Αυτό που ειπες για τα μπλογκς που σφάζονται…κάτι πήρε το μάτι μου μόλις σήμερα αλλά δεν ξέρω αν αναφερόμαστε στα ίδια…ουτε κ γω το καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό..σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις και εχω μείνει..στεναχωρήθηκα πολύ. Ελπίζω το θέμα να λήξει σύντομα.

    Δε σου πα το καλύτερο αγαπημένη..ξέρω ότι σου γκρινιάζω που δεν εχω χρονο να μπαινω ιντερνετ και που μου χετε λείψει όλες αλλά δεν σου πα το κυριότερο..τώρα που τα απογευματα μου ειναι σχετικά ελευθερα, περνάω απίστευτες στιγμες με τη μικρουλα…κάνω κλίκ σε αυτές τις στιγμές…που την αγκαλιάζω, που της μυρίζω τα μαλλιά, που της μιλάω και με κοιτάει με δύο τεράστια γουρλωτά μάτια…που τις χαιδευω τα χερα΄κια της και αυτη κάθεται και το απολαμβάνει..και αν τυχει και σταματήσω μου παιρνει παλι το χερι για να συνεχίσω να την χαιδευω…και αλλα πολλά πολλά…(έτσι για να ελαφρύνουμε το κλίμα)

  13. Και ξέχασα φυσικά να σου πω για τα “νέα” σου…πω πω βρε κορίτσι τι έπαθες? Φαντάζομαι πως νιώθεις…ένα κενό! Κοίτα μπροστά αγαπημένη…αν δεν υπάρχει αλλη λύση, απλά κοίτα μπροστά…κάνε το πάθημα μάθημα και keep walking. (αυτό το backup ειναι ενα θέμα…και γω το κάνω μία στις τόσες..αλλά τελικά ποτέ όταν θα πρεπε να το έχω κάνει..άτιμος Murphy!)

  14. ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ”ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ”
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΊ΄ΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.