Διαγωνισμοί, σχόλια, δώρα και άλλα…

 

 

 

Πολύ καιρό έχω σκεφτεί να κάνω ένα post, όσο άφορά τους «επίσημους» διαγωνισμούς του bb και όχι αυτούς που κάνουμε εμείς εδώ στην παρέα μας, για τα μέλη μας, όταν για παράδειγμα θέλω να σας στείλω να δοκιμάσετε ένα νέο προιόν, ή  κάνουμε πρόχειρα διαγωνίσματα, ή αδειάζουμε το νεσεσέρ μου, ή απλώς βρε αδερφέ, επειδή  έτσι ,θέλω να σας στείλω κάτι….

 

Αλλά, όπως σχεδόν πάντα – γιατι αρχίζω πλέον  να πιστεύω ότι έχουμε καρμική σχέση με κάποιες εδώ μέσα- με πρόλαβε η Αντζελίνα, με το σχόλιο που θα διαβάσετε παρακάτω. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πριν προλάβω να της απαντήσω εγώ, της απάντησε η Melitina.

 

(Ναι,ναι!!Έχουμε γίνει Forum αγαπημένες!!! Ποιός θα το πίστευε!)

 

 

Διαβάστε τα σχόλια των κοριτσιών και συνεχίζω…

 

Angelina: Θα σε μαλώσω …. βάζεις σε κόπο όλους αυτούς που παίζοντας σε διαγωνισμούς σε επαγγελματικό επίπεδο, μας χαρίζουν υπέροχες μονολεκτικές απαντήσεις, του τύπου : like (με όσα “e” θέλεις, με την προσθήκη άπειρων θαυμαστικών!!!!!!!!!!!!!), εκπληκτικό, φανταστικό, «Το θέλω!!!!» για την κοπέλα-μαμά-αδερφή-ξαδέρφη, κλπ. Ή το άλλο φανταστικό : “το θέλωωωωωω!”… Πόσο με κουράζει αυτό… αλλά δεν βλέπω κάποιον να θίγει τέτοια ζητήματα!

 

 

Η απάντηση της Melitina

 

@Angelina:Καλημέρα Αντζελίνα μου! Έχεις δίκιο γι’αυτή την επισύμανσή σου! Η αλήθεια είναι ότι βλέπεις κάποια στιγμή 150 και πάνω post και το 80% είναι μηνύματα τύπου “το θέλω” “like” κτλ. Δυστυχώς για όλες τις ΒΒ αυτό το ποσοστό δεν είναι μέλη!!! Μην συγχίζεσαι καλή μου, χαμογέλα και συνέχισε!!!

 

 

Ετσι ακριβώς είναι αγαπημένες μου, Angelina και Melitina και έχω και καλύτερο: Να σχολιάζουν για άλλο προιόν και όχι γι’ αυτό του διαγωνισμού! Χαχαχαχαχχαχαχα!! Και ξεχάσατε και κάποια ακόμα κοσμητικά επίθετα όπως «Θεικό!», «Τέλειο!», «Απίστευτο!!!» όταν το προιόν ας πούμε είναι θηλυκού γένους και μάλιστα κρέμα. Γράφουν δηλαδή: «Aπίστευτο, κρέμα!!!» Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Χαχαχααχχχααχαχ! Αχ, σε καλό να μου βγεί το γέλιο…

 

Βέβαια από την άλλη γνωρίζω καλά, ότι είναι πάρα μα πάρα πολλές οι κοπέλες εδώ μέσα (οι περισσότερες, θα έλεγα..), που αν και διαβάζουν φανατικά bb, δεν σχολιάζουν. Σε ένα post που μπορεί να έχει ας πούμε 1500 visits, έχουμε για παράδειγμα 50 σχόλια. Κάνενα απολύτως πρόβλημα. Να σας πω την αλήθεια και εγώ διαβάζω πολλά, αλλά σπανίως σχολιάζω. Αλλά ξέρω ποιές είστε.

 

Επίσης υπάρχουν και πολλοί, οι οποίοι, ok, θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Γιατί όχι; Πολύ καλά κάνουν.

 

Μέσα στα αστεία όμως, υπάρχει και κάτι όχι και τόσο αστείο (για μένα τουλάχιστον..). Όταν τελικά γίνονται οι διαγωνισμοί και μπαίνει σε εφαρμογή το προγραμματάκι που λέγεται  Google Randomizer και κάνει την κλήρωση- πολλές διατυπώνουν παράπονα. «Πάλι δεν κέρδισα!», «Γιατί εγώ δεν κερδίζω ποτέ;», «Μα τι θα γίνει πια, πότε θα κερδίσω και εγώ;» που με στεναχωρούν, διότι σε χίλια και, σχόλια, πως μπορώ να ξέρω πως θα γυρίσει η τύχη του καθενός;

 

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, αν θυμάστε, πριν από λίγους μήνες έκανα ένα post και ζήτησα από κάποιες κοπέλες που αν και μέλη του bb, δεν είχαν ποτέ λάβει δώρο, να μου στείλουν τα στοιχεία τους και εγώ να τους στείλω ένα δώρο εκτός διαγωνισμού.  Έλαβα επτά απαντήσεις. Την άλλη μέρα έστειλα επτά δώρα. Και εσείς που τα λάβατε, το ξέρετε. Και εγώ κατάλαβα, ποιές παραπονέθηκαν για να παραπονεθούν με το δίκιο τους και ποιές απλά για να κερδίσουν δώρο. Και δεν ήταν καμία από εσάς… και οι επτά, είχατε απόλυτο δίκιο…

 

Το bb, δεν μένει μόνο στους επίσημους διαγωνισμούς που χορηγούνται από εταιρείες. Προσπαθώ τα τελευταία 2,5 χρόνια να σας στέλνω εγώ η ίδια, όσα περισσότερα δωράκια μπορώ. Αγοράζω τους φακέλους, γράφω ιδιόχειρα τις διευθύνσεις σας, μπαίνω στο αυτοκίνητο,  φτάνω στο ταχυδρομείο, κολλάω το σήμα του συστημένου (για να είμαι σίγουρη…), κολλάω τα γραμματόσημα, και τα παραδίδω. Συνήθως στα χέρια της Σοφίας.

 

Γιατί με τη Σοφία, μετά από 2,5 χρόνια, έχουμε γίνει φίλες. Και αν αναρωτιέστε που πάω, να σας πω: Στο ταχυδρομείο που βρίσκεται στο 0 level του The Mall Athens. Και αν πηγαίνετε και εσείς, θα με πετύχετε σίγουρα κάποια φορά, γιατί βρίσκομαι εκεί τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Και θα χαρώ πάρα πολύ, αν πείτε στη Σοφία, ότι είσαστε τα bb girls της Τζούλιας. Θα καταλάβει αμέσως. Ναι, ξοδεύω πολλά, σε εποχές που πρέπει να μετράω και το τελευταίο ευρώ. Αλλά η χαρά που νιώθω, κάθε φορά που φεύγει ένα κίτρινο φακελάκι με bubbles, και ξέρω ότι θα φτάσει σε κάποια από εσάς, δεν μετριέται με όλα τα δις εκατομμύρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

 

H αλήθεια είναι βέβαια, ότι πέρυσι σε ένα ταξίδι μου στο Λονδίνο, όπου έφερα ένα lip gloss δώρο για εσάς, από το Top Shop, κάποια κοπέλα με “έκραξε”. Θυμάμαι στο σχόλιο της, είχε πει, «Άσε μας ρε φίλη, για τόσο μας έχεις, να παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμό για ένα ψωρο- lip gloss;» Στεναχωρήθηκα πολύ. Αλλά, μεταξύ μας, δίκιο είχε… Ήταν φτωχό το δωράκι,  αλλά ο προυπολογισμός μου ήταν μικρός και από την άλλη, ήθελα να φέρω κάτι  αναμνηστικό μόνο για σας, ρε γαμώτο. Έστω και για τη μια, που θα το κέρδιζε.

 

 

Μακάρι να είχα πολλά λεφτά και να έστελνα εκατό δώρα την ημέρα. Για να μη μιλήσω και για τα δικά σας δώρα- αυτά που έχω λάβει από εσάς- γιατί θα βουρκώσω και δεν θα βλέπω το πληκτρολόγιο και θα γράψω άλλα αντί άλλων… Που αν το ξανακάνετε (εσείς… ξέρετε…) θα τσακωθούμε κανονικά. Ε, να ρίξουμε και κανέναν ωραίο καβγά εδώ στο bb, θα έχει και αυτό την πλάκα του!

 

 

Υστερόγραφο: Έχω ήδη λάβει επτά φωτογραφίες από επτά από εσάς πολυ- αγαπημένες: (Nansy, MariaA, Flora, Kat-Rap- Christinaki Sweet- Eleni Kersenoglou, Melitina) και δεν φαντάζεστε την χαρά μου που είδα – επιτέλους- τα προσωπάκια σας!! Σας παρακαλώ αγαπημένες μου, στείλτε μου και άλλες!!!! Please, please, please!!! Τι να το κάνουμε το Facebook, εμείς εδώ, θα φτιάξουμε το δικό μας bbBook!

 

 

Επίσης όσο αφορά την συνάντηση μας, που θα γίνει κάποια μέρα- που θα πάει- θα κάνουμε το μεγαλύτερο bb party και θα σειστεί το πανελλήνιο (χαχχαχα). Θέλω να πω κάτι όμως γι’ αυτή τη συνάντηση. Αλλά και πάλι με πρόλαβε, άλλο bb girl. Η Maria A. Η οποία μου έγραψε το εξής:

 

«Να κανονίσεις να βγούμε σύντομα, όμως να είναι σε ένα μέρος με καλή ηχομόνωση, γιατί είμαι σίγουρη ότι όλες θα βάλουμε τις φωνές από τη χαρά μας και να βάλεις τη Zewα χορηγό, για τα χαρτομάντηλα, διότι δεν θα είσαι η μόνη που θα βάλει τα κλάματα!!»

 

 

Τη Zewa. Καταλάβατε;

 

 

 

Καιιιιιιι… Nina7: Θα μου στείλεις επιτέλους την διεύθυνσή σου, να σου στείλω το δώρο σου;;;; (Άλλο και τούτο με σας… να παρακαλάω για να σας στείλω δώρο!!!) Έλα, Παναγία μου!

 

 

 

 

Διότι τελικά εσείς, δεν είσαστε απλά,  beauty girls. Είσαστε bb girls. Kαι δεν έχει σημασία αν είσαστε δύο, πέντε, δέκα, εκατό, χίλιες, τριάντα χιλιάδες… ούτε ποιές σχολιάζετε… Είσαστε πολύ unique… πολύ όμως… ούτε εγώ δεν το πιστεύω, το πόσο unique, είσαστε… Διότι μπορεί εγώ να είμαι η Τζούλια, αλλά το bb, έχει πλέον μαζί σας, αποκτήσει εντελώς δική του, υπόσταση. Απλά, δείτε τα Guest Post των κοριτσιών μας, της Stella, της ΜariaA, της Kat-Rap, της Christie, που έχουν απίστευτα σχόλια. Και εκεί θα καταλάβετε, ότι το bb, έχει όντως πλέον, άλλη υπόσταση…

 

 

Τη δική σας.

 

 

Και εγώ, μαζί σας, είμαι απλά, ευτυχισμένη, ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες…

 

79 Σχόλια
  1. ……………
    Τώρα εγώ γιατί συγκινήθηκα??
    Δύο πράγματα έχω να πω μόνο…
    Ανυπομονώ για τις νέες σου ιδέες…
    Ευχαριστούμε για κάθε δώρο, όχι μόνο για τα πολύ ακριβά….Κι αν θες να ξέρεις, εκείνο το lip gloss απ’το Top Shop ακόμη το θυμάμαι….’Ηταν πολύ συγκινητικό!!
    Και σ’ευχαριστούμε που μας αφήνεις να συμμετέχουμε όσο ενεργά θέλουμε σ’αυτή την παρέα…Το έχω ξαναπεί και δε θα σταματήσω να το λέω, γιατί δε θεωρώ ότι είναι αυτονόητο….
    Τα φιλιά μου…..χχχχ

  2. Εμένα μ’αρέσει να κερδίζω δώρα κι ας είναι και μια παραμάνα.Η σκέψη μετράει και όχι η τιμή.΄Ασε που με κάνει να αισθάνομαι τυχερή όσο μικρό κι αν είναι!!Μ’αυτά τα σχόλια ξεχωρίζεις ποιες σε διαβάζουν για να σε διαβάσουν και ποιες για το κέρδος….

  3. Kι εγώ συγκινήθηκα!Φαίνεσαι σπάνιο άτομο!Μακάρι όλοι να ήταν έτσι στην Ελλάδα και σίγουρα δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ!

  4. an kai eimai kainouria stin parea,ena exw na pw.exeis apoluto dikio se ola osa aneferes panw.emena prwsopika mou arese polu to blog sou.i ali8eia na legete oles 8eloume na kerdizoume,omos den einai mono auto.exeis polu wraies istories kai genika mou aresei polu na se diavazw.oso gia ta sxolia,egw prwsopika den exw kai polu xrono gia na grafw giati eimai nea mama kai mono na diavazw prolavenw! an kai exw polla pou 8elw na grapsw kamia fora!alla pou 8a paei 8a vrw kai ligo xrono,otan 8a koimate o mpempis mou! ena megalo mpravo sou tzoulia!

  5. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Τι βροχή κι αυτή σήμερα!! Αμάν όμως Τζούλια ξυπνήσαμε Κυριακή πρωί και με το Post σου μας έκανες χάλια, κοντεύω να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση.
    Συμφωνώ και με τα δύο κορίτσια την Angelina & Melinthia όντως οι διαγωνισμοί έχουν γίνει της μόδας να πω , εκμετάλλευση να πω δεν ξέρω, είναι και οι εποχές δύσκολες και όλοι παίρνουν μέρος σε όποιον δουν μπροστά τους ανεξαρτήτως δώρου. Γι’ αυτό και οι μονολεκτικές απαντήσεις – δηλώσεις. Όμως εμείς όντως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο στο κάτω κάτω από να χαμογελάμε πόσο μάλλον εσύ που τους οργανώνεις!!
    Το Lip gloss το θυμάμαι μου είχε φανεί πολύ συγκινητικό που πήρες κάτι μόνη σου για να το προσφέρεις στις αναγνώστριες φίλες του blog και να πεις στην κακοηθέστατη ότι δεν έχεις υποχρέωση να δώσεις το παραμικρό. Ένα δώρο είναι προσφορά και χαρά και γι’ αυτόν που το δίνει και γι’ αυτόν που το λαμβάνει και δεν μετριέται με το μέγεθος.
    Φιλάκια πολλά !!!!!

  6. ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?

  7. Καταιγιστικό το post, συμφωνώ απολύτως με όλα όσα έγραψες. Είναι αλήθεια ότι είναι φύσει αδύνατο όλοι οι συμμετέχοντες να σχολιάζουν μακροσκελώς κάποιο post, είτε γιατί αυτοσκοπός είναι να κερδίσουν, είτε γιατί δεν διαθέτουν την ικανότητα να αναπτύξουν περαιτέρω τις σκέψεις τους(κι αυτό δεν το λέω υποτιμητικά, είναι πράγματι θέμα ιδιοσυγκρασίας). Εννοείται πως το να κερδίσει κανείς Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι δέλεαρ, ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, για εμένα προσωπικά είναι χαρά μεγάλη γιατί μου αρέσει το παιχνίδι με την τύχη.Περισσσότερο όμως απολαμβάνω την ενέργεια και την ψυχή που εκπέμπει ένα blog, τόσο από τη δημιουργό του, όσο και από τα μέλη του, τα οποία(αν και μετρώ 3-4 μήνες που διαβάζω φανατικά το bb)κάνουν τη διαφορά με κάθε δυνατό τρόπο.
    Όσον αφορά σε σχόλια του τύπου” μα γιατί δεν κερδίζω κλπ”, θεωρώ ότι είναι αφελή- δεν έχεις εχέγγυα ποτέ ότι θα κερδίσεις, ούτε υπογράφεις συμβόλαιο με την Τύχη-απλώς το απολαμβάνεις. Κάθε δωρο προκαλεί χαρά, εκτός αν κάποιοι πιστεύουν ότι τους χρωστάει το σύμπαν. Αυτό που έχω να πω, είναι να συνεχίσεις έτσι, με μεράκι και πάθος αυτό που κάνεις. Ποτέ δε μπορεί να κρυφτεί-και σιγουρα εκτιμάται. Ας πούμε ότι το bb είναι μικρογραφία της κοινωνίας, οπότε δε μπορείς να αποφύγεις κάποιες στενοχώριες, οι οποίες όμως αντισταθμίζονται με αιφνίδιες χαρές !
    Η ιδέα της συνάντησης το λιγότερο συναρπαστική. ΟΙ φίλοι ποτέ δεν περισσεύουν.
    Μια χαρούμενη Κυριακή σε όλες !

  8. @Kat-Rap: Καλημέρα ομορφούλα μου!! Τι έχει το πρόγραμμα για σήμερα? Εγώ ήθελα να πάω τον κύριο Ρωμανό Λούνα Παρκ αλλά θα πνιγούμε από τη βροχή!! χαχαχαχαχα!!! Φιλάκια! Καλή Κυριακή!

  9. @Maruska: Καλημέρα κούκλα με το όμορφο όνομα! (μου αρέσει πολύ!) Να λοιπόν αυτό ακριβώς εννοώ!! Και βέβαια δεν θα έχεις χρόνο να σχολιάζεις και βέβαια είσαι πάνω από το μπεμπε σου. Δεν έχει σημασία όμως. Αγαπάς το bb και αυτό φτάνει! xxx

  10. @ΕΛΙΣΑΒΕΤ: ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΔΩΡΑ!!

  11. καλημερα τζουλια κ στην παρεαα…εγω σκεφτηκα ποιημα για να ξεφυγω απο τα τυπικα χαχαχ… αλλο αν δεν ημουν τυχερη…εγω ειχα κερδισει ενα δειγμα απο ενα αρωμα σε προηγουμενο διαγωνισμο και μου αρεσε πολυ…μετραει η χειρονομια κ στους δυσκολους καιρους σημερα το bb μας κανει να ξεχνιομαστε με τα υπεροχα post αλλα κ με τα δωρα που μας χαριζει κατα καιρους….

  12. @Nikki: Τι ωραίες οι σκέψεις σου Nikki μου και πόσο καλοβαλμένες και ουσιαστικές. Αυτό το post πραγματικά είναι σαν να το έγραψες εσύ…

  13. @MariaA: Βρε συ, λες τελικά να πάρω τηλάφωνο τη Zewa??? Χχαχχαχαχαχ!! Καλή Κυριακή γαλανομάτα μου!! xx

  14. Ανακάλυψα το BB μέσω των διαγωνισμών η αλήθεια είναι, αλλά τελικά κόλλησα και το διαβάζω συχνά. Διαπίστωσα ότι μου αρέσει να ενημερώνομαι για καλλυντικά, αρώματα κλπ. Όταν θα δω κάπου (στο ίντερνετ, σε περιοδικά) ένα προϊόν για το οποίο έχω ήδη διαβάσει κάποια πράγματα εδώ, μου αρέσει, αισθάνομαι σαν να είμαι ένα βήμα μπροστά! χαχαχαχα Δεν είχα ιδιαίτερη μανία με αυτά, αλλά τελικά είναι ευχάριστη απασχόληση. Τώρα, εντάξει δεν σχολιάζω και πολύ συχνά (άμα δεν έχω και κάτι να πω…) Σίγουρα πάντως το blog αυτό είναι μια πολύ ευχάριστη παρέα! 🙂

  15. Τιμή μου μεγάλη, είναι ό,τι ακριβώς σκέφτομαι, είναι ευλογία να βρίσκουμε τρόπους απόδρασης από μια καθημερινότητα που εξελίσσεται σε φυλακή, και σίγουρα το bb μας δείχνει το δρομο για πολλές αποδράσεις !Είναι η ενέργεια που εκπέμπει ένα blog, και στο συγκεκριμένο υπάρχει αστείρευτη !

  16. pistevw pws pio xrisimes einai oi protaseis p kaneis….oi simvoules pou dineis mesw tou blog…para oi diagwnismoi.kai egw mesw diagwnismou s episkeftika arxika…alla pleon anypomonw gia ka8e kainourio ar8ro pou 8a vgei.
    sinexise…s agapame poliiiii…kai as min s kseroume!!

  17. @Βeautyblog: Ο καιρός έχει άγριες διαθέσεις…Δεν το βλέπω να σας αφήνει ούτε αργότερα τα περιθώρια για βόλτα στο λούνα παρκ…Αλλά, φαντάζομαι θα βρείτε πράγματα να κάνετε και μες στο σπίτι…Προτείνω να φτιάξετε από μια ζεστή σοκολάτα, να μπείτε μαζί κάτω από μια κουβερτούλα και να δείτε παιδικά…Disney κλασικά…Αααααχ…Δεν ξέρω τί θα έλεγε ο κύριος Ρωμανός, αλλά εμένα μου ακούγεται ιδανικό αυτή τη στιγμή…
    Προσωπικά, έχω πολύ διάβασμα…’Εχω φτιάξει και μια μεγάλη κούπα αρωματικό τσάι και το απολαμβάνω…Δεν παραπονιέμαι…Ο καιρός το ευνοεί κι αυτό…χιχι!
    Α!Και κάποια στιγμή, λέω να πεταχτώ στο φαρμακείο να πάρω και κανένα Depon γιατί κάτι με γυροφέρνει κι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου τύχει αυτή τη στιγμή…Ε,και μιας και θα πάω…Μου τελείωσε και τ’αφρόλουτρο…Χρειάζεται ενυδατική κι η μαμά……Ξέρεις πώς είναι αυτά…..χιχιχι!! Το καλύτερο διάλειμμα θα είναι….!! 😉

  18. Είμαι γκρινιάρα μου φαίνεται… αλλά όπως λέω και στον καλό μου “η γκρίνια μπορεί να είναι και εποικοδομιτική”, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    Και ναι, συμφωνώ με τις προλαλήσασες σχεδόν σε όλα (είδες Jules που έχουμε γίνει πραγματικά μια παρέα?)
    Αναμένω πρόσκληση για του-νοου-ασ-μπετερ…

  19. @MariaMor: Και όμως βλέπω συχνά σχόλια σου και χαίρομαι να τα διαβάζω!

  20. @kat-rap: Ακριβώς αυτό κάνουμε! Παιδικά και λίγο παιγνίδι με αυτοκινητάκια! Βέβαια πριν λίγο πήρε η μητέρα μου στο σπίτι και ο κύριος Ρωμανός με έβγαλε στη φόρα. Είπε ¨”Γιαγιά η μαμά δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δουλεύει τώρα στο computer της!!” χααχχααχχαχαχαχ!!!

    Αντε περιμένω να μου πεις τι ψώνισες!!

  21. @Αngelina: Να μην ξανακούσω την λέξη “γκρινιάρα” παρακαλώ. Είπαμε: Φλεγματική. Όπως οφείλει να είναι, μια γνήσια Σκορπίνα.

  22. kalhmera tzoulia k koritsia!!!to post sou eixe mia a8wothta pou me aagi3e k me sygkinhse!!!eiste oles poly kalh parea,exw ma8ei para polla apo esas!twra oson afora ta dwrakia,nomizw oti dineis akriva dwra tzoulia alla k akriva na mhn einai, einai xarismena me agaph.eimaste ena poly wraio beautyblog,den eimaste?

  23. Διαβάζοντας την ανάρτηση μου ξέφυγε μια κραυγή χαράς – η Τζούλια έγραψε για τη φωτογραφία μου γιούπιιιι- και με κοιτούσαν λίγο περίεργα οι κόρες μου ( συνήθως η μαμά κάνει έτσι μόνο για το Σάκη, τι εννοείς “ποιο Σάκη;” ένας είναι ο Σάκης).

    Μας φαντάζομαι όλες μια μεγάλη κοριτσοπαρέα. Διαβάζω κάθε ανάρτηση, κρατάω ευλαβικά σημειώσεις, περιμένω τα σχόλια των κοριτσιών, που και που γράφω και εγώ το κατιτίς μου, γελάω, ενημερώνομαι.

    Τελευταία κέρδισα και μία BB cream και όταν πήρα το δεματάκι χοροπηδούσα σαν το κατσίκι, όχι μόνο για το δώρο και τη χαρά του ότι κέρδισα κάτι, αλλά και για την καρτούλα που το συνόδευε (έχω υποσχεθεί και review, θα το κάνω ελπίζω κάποια στιγμή).

    Είμαστε πολλές οι φανατικές BB girls και φέρουμε περήφανα τον τίτλο μας! Περαστικοί που πάνε και έρχονται μη σε πτοούν, όσο για τα “σχολιάκια” απλά αγνόησε τα. Μια πραγματική BB girl δε θα τα έγραφε ποτέ. Συνεχίζουμε δυνατά.

    Υ.Γ. Ήθελα καιρό να το γράψω αυτό. Όταν διάβασα το άρθρο για το αμυγδαλέλαιο και τριανταφυλέλαιο, φυσικά και πήγα στο γειτονικό μου κατάστημα βιολογικών. Με κοίταξε απορημένη η πωλήτρια και ρώτησε “Μα τι έχετε πάθει όλες με αυτά; Άλλες 3 μου τα ζήτησαν” Πραγματικό, πραγματικότατο γεγονός που έλαβε χώρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

  24. Καλημερα Τζουλια καλημερα κοριτσια!!Δεν θα ξεχασω ποτε μου Τζουλια μου το δωρακι σου,χωρις καν να κερδισω σε κανενα σου διαγωνισμο,εσυ κα το beautyblog εισαστε τα αγαπημενα μου χαχα.Τσιριζα απο την χαρα μου ολη μερα στο σπιτι,το θεμα δεν ειναι το δωρο το θεμα ειναι η σκεψη που μας σκεφτεσαι εσυ πανω απο ολα και θελεις να μας κανεις πολυυυυυυ χαρουμενες και ευτιχισμενες!!!!Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις και εκφραζεσαι μεσα απο τα ποστ σου για αυτο σε λατρευω!!!!!!!!Νιοθω λες και εισαι διπλα μου οταν σε διαβαζω και αυτο με κανει να νιοθω πως ενας ανθρωπος με νιαζεται.ποσο ωραια θα ητανε να καναμε ενα bb party ολες μαζι να γνωριστουμε ολα τα κοριτσια μαζι!!!!!!Ναι θα ητανε τελεια.Απο τοτε που γνωρισα το beautyblog και σενα,εμαθα και πολλα πραγματα απο τα κοριτσια σου που σε λατρευουνε πολυ!!Δεν καταλαβα Κυρια Τζουλια απο μενα γιατι δεν περνεις δωρο?εε mail τα στοιχεια σου και φυγαμε!!!!

  25. Καλημέρα Τζούλια!! Στενοχωριέμαι λιγάκι όταν υπάρχουν άτομα που χαλάνε τις όμορφες στιγμές. Όμως χαίρομαι γιατί είναι λίγοι απέναντι σε όλες εμάς! Αυτό που αποφάσισα από την αρχή είναι να μην αφήσω κανένα και τίποτα να μου χαλάσει τη χαρά του blogging, το ίδιο να κάνεις κι εσύ! Όσο για τους διαγωνισμούς και τα δωράκια, είναι τόση η χαρά του να παίρνεις και να δίνεις που μερικά πικρόχολα σχόλια δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! 😀

  26. eimai kainouria edo, alla ofeilo na omologiso apo afta pou diabazo oti mallon eisai ksexoristi. spanizoun stis meres mas tetoioi xaraktires!ontos sugkinitiki istoria!sunexise na kaneis panta afto pou se kanei kalutero anthropo se opoio tomea kai na einai afto!ta asxima sxolia apla prepei na menoun piso!bravo sou!

  27. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ.ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΩΡΑΚΙ.ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.ΝΙΩΘΟΥΜΕ
    ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

  28. Ευχαριστώ Τζούλια αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ
    ΔΕΝ βρήκα τη μάσκαρα και για αυτό δεν είναι δίκαιο για τα άλλα κορίτσια που βρήκαν σωστά τα προϊόντα και μπήκαν στην κλήρωση…
    Θα προτιμούσα να το πάρει κάποια που βρήκε σωστά τα προϊόντα
    Εύχομαι να το καταλαβαίνεις…

  29. μπορει να μην εχω κερδισει κατι, αλλα ξερω οτι ολες ειναι χαρουμενες μονο που διαβαζουμε και μιλαμε μεταξυ μας και αυτο μου φτανει
    φιλακια και καλη μερα σε ολες

  30. πρώτη φορά γράφω αν και πολλές φορές έχω σκεφτεί να γράψω..οπότε μάλλον είμαστε περισσότερες που διαβάζουμε τα posts και κάνουμε σκέψεις…απλά πάντα είχα την εντύπωση πως αυτά τα blogs είναι μεταξύ κολλητών και δίνουν δώρα αναμεταξύ τους……και π.χ πάντα ‘έβλεπα να μιλάνε όλες οι κυρίες για τα παιδάκια τους..τι ωραία…και για στιγμές από τη ζωή τους…μερικές φορές με εκνευρίζει γιατί ενώ όλα πάνε στραβά και υπάρχουν πολλά σοβαρά προβλήματα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περιουσία και έχουν την πολυτέλεια να να μην τους νοιάζει….μετά σκέφτομαι ποτέ δεν ξέρεις πως αντιμετωπίζει ο καθένας τα δικά του…αλλά και πάλι δεν είναι στην άκρη του γκρεμού..και δεν δέχομαι τίποτα του τύπου κόπιασα ,σπούδασα,έκανα..Στην Ελλάδα είμαστε-πρέπει να έχεις μπάρμπα και μπαμπά η πλούσιο σύζυγο για να επιβιώσεις…Αλλά και πάλι θέμα τύχης είναι..Δεν φταίνε οι τυχεροί για τη τύχη τους..Το θέμα είναι πως το διαχειρίζεται ο καθένας…Καταλήγω στο συμπέρασμα πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές υπάρχουν αυτοί που είναι οι “σοβαροί” και προβληματίζονται για όλα για΄τι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς…αλλά υπάρχουν και αυτοί που με τον τρόπο τους και την ελπίδα τους και την χαζοανεμελιά τους δίνουν κουράγιο και γέλιο στους πρώτους…αφήνω απέξω την τρίτη κατηγορία που είναι σκάρτοι από όλες τις απόψεις..Πολύ καλή η προσπάθεια να δοθούν extra δώρα εκτός διαγωνισμού….αν και αυτά τα μπράβο σου julia μου κτλ επίσης δεν τα μπορώ….μάλλον θα με πεις περίεργη και απαισιόδοξη..ζηλιάρα όμως δεν είμαι.Εύχομαι σε όλους να κάνουν σωστές επιλογές γιατί κατά τη γνώμη μου ο καθένας έχει ένα σκοπό να εκπληρώσει(είτε το ξέρει είτε όχι)..

  31. Χάνω τα λόγια μου μαζί σας και δεν ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοσχολιάσω… Την αγάπη και τα υπέροχα λογάκια της Vaso (αν στείλεις τίποτα σίγουρα θα τσακωθούμε… μαλλί με μαλλί και είμαστε και οι δυο σγουρομάλλες και καταλαβαίνεις τι τρίχα έχει να βγει…) την αισιοδοξία της Marianna (ναι είμαστε /είσαστε απίθανη παρέα αγαπημένη..) το Ελενάκι μου που με αυτά που μου έγραψε ηταν σαν να ήμουν και εγώ μέσα στο σπίτι της, την ώρα που την κοίταζαν τα κοριτσάκια της; To Ναταλάκι μου, το κορίτσι μου, που κάνει όπως και η Ελένη απίθανες δουλειές στο blog της; Tην Lia που σε κάθε της σχόλιο κάτι όμορφο έχει να πει; (Ναι περιμένω πως και πως την φωτό αγαπημένη..)

    Τι να πρωτοπώ…

  32. Κάθε φορά που δίνεις δωρακι, οι μέρες περνάνε ευχάριστα με προσμονή και την ελπίδα ότι μπορεί να κερδίσω, και μου αρέσει να ελπίζω ότι θα κερδίσω! Ειδικά όταν τα δωράκια τα θεωρώ χρήσιμα για μενα! Κάθε φορά που βλέπω ‘”οι νικητες ειναι” το βλέπω στιλ, ” το φάκελο παρακαλώ..” και ευχαριστώ πολυ γιατι έχω κερδίσει τρεις φορές, Αμεεε!!

  33. Τζούλια μου, εσύ έτσι κι αλλιώς μας έχεις κάνει το καλύτερο και το μεγαλύτερο δώρο : μας έχεις δώσει το “βήμα” να ακουστούμε . Νιώθω ότι είμαστε μια τεράστια γυναικοπαρέα με δύναμη και πυγμή που έχει γνώμη και άποψη όχι μόνο για αγορές και προιόντα ομορφιάς αλλά για όλα αυτά που μας αγγίζουν και μας αφορούν .Προσωπικά σε ευχαριστώ από καρδιάς !

  34. ομολογω και εγω ειχα μπει πρωτη φορα στο bb για διαγωνισμο.αλλα ειδα την ωραια παρεα και δεν αντισταθηκα.γιατι η μιση χαρα στα ψωνια,καλλυντικά,ομορφια ειναι να τα μοιράζεσαι με φιλους να ανταλλάσσετε εμπειριες να γνωριζεστε μεσα απο αυτα.και το δωρο ειναι δωρο! δεν υπαρχει μικρο ή μεγαλο!ποσες απο εμας εχουν την ευκαιρια να παρουν απο το εξωτερικο κατι?δεν εχει σχεση που ειναι ενα lipgloss ειναι κατι!τεσπα χαιρομαι που αρκετα κοριτσια απο εδω εχουν την ιδια αποψη με εμενα και χαιρονται με ολα τα δωρα που ερχονται στη μερια τους.θυμαμαι ποσο πεταξα απο τη χαρα με το δικο μου φακελο!!
    υγ.η christinaki sweet ειμαι εγω.το διευκρινιζω για τους χιλιαδες φαν μου.
    υγ2.μα το θεο τοσες μανουλες εδω περα πρεπει να γινει ενα ποστ με τα κατορθωματα απο τα ζουζουνια σας!!χαιρομαι παντα να διαβαζω μικρες ιστοριες που γραφετε μου φτιανουν πολυ τη διαθεση!!

  35. Ποσο σωστα ειναι αυτα που λες αγαπημενη Τζουλια εχεις την ικανοτητα να ακουμπας καποιες πολυ λεπτες χορδες της καρδιας . Συγκινηθηκα παλι.
    Αν και στο μπλοκ ειμαι καινουργια αυτο που με τραβηξε ηταν οι συζητησεις που εχουμε μεταξι μας …..και οχι οι διαγωνισμοι αν και παιζω και εγω μερικες φορες
    γιατι γνωριζω οτι η αγαπημενη μας Τζουλια το κανει απο καρδιας και θελει να μας ευχαριστησει με αυτο το τροπο.Για μενα ειστε οι ιντερνετικες φιλες μου οσο περιεργο και να ακουγετε (να φανταστητε την προηγουμενη εβδομα ειχα 39 πυρετο
    και μεσα σε αυτο ειχα διπλα το κινητο μου για να μην χασω καποιο νεο του bb)
    Το bb θα υπαρχει για παραααα πολλα χρονια γιατι εχει ανθρωπους που το αγαπουν!!
    ΥΓ θα ηθελα να ρωτησω την Τζουλια αν μπορουμε να κανουμε ενα post
    Οπου ολες οι bb να αναφερουν προιοντα που τις απογοητευσαν η τους ενθουσιασαν
    ετσι να ξερουμε να μην αγορασουμε καποια μουφα! Εχουμε και οικονομικη κριση να μην πεταμε τα λεφτα μας αδικα

  36. Μα καλά, είμαστε σοβαροί; Συγχύστηκα τώρα με το lip gloss… Το χειρότερο πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι η αχαριστία!

    Παίρνω το θάρρος να γράψω αυτό το post(αν και δεν σε ξέρω προσωπικά και sorry για την αμεσότητα) γιατί μου κρατάς συντροφιά όλα τα πρωινά μου καθώς απολαμβάνω το καφεδάκι μου. Δεν συμμετέχω ενεργά με καθημερινά posts, αλλά είμαι εδώ, παρούσα ανελλιπώς.

    Είσαι πολύ χαρισματικός άνθρωπός. Έχεις μεγάλη καρδιά κοπέλα μου. Πράγμα σπανιότατο στις μέρες μας. Και πραγματικά απορώ πως έχεις καταφέρει να φτάσεις ψηλά διότι η ζωή μας έχει διδάξει πως πρέπει να πατάς επί πτωμάτων για να προχωρήσεις. Μου αρκεί ΜΟΝΟ αυτό για να σε παρακολουθώ καθημερινά. Οκ, i’m a beauty freak too, αλλά αλήθεια, αυτός είναι ο τελευταίος λόγος που είμαι εδώ. Εκπέμπεις μια πανέμορφη αύρα στα κείμενα σου, μια ανεξήγητη μαγεία. Και αυτό είναι που με κρατάει. Το ταλέντο σου να παραμένεις άνθρωπος και η υπέροχη ικανότητα σου να εκπέμπεις αυτή σου την αξία.

    Μανούλα δεν είμαι και ούτε θέλω (συνειδητά) να γίνω . Αλλά χαίρομαι απίστευτα να βλέπω γύρω μου κάποιες μάνες σαν εσένα.

    Συνέχισε να είσαι τόσο υπέροχος άνθρωπος, συνέχισε να ακτινοβολείς μέσα από τα ταλέντα σου και περιμένω πολλάάά ακόμη άρθρα σου που θα καλημερίζουν τα πρωινά μου. Καλή Κυριακή να έχουμε όλοι μας 🙂

  37. Pragmatika polla sinaisthimata se ena mono post!k oso g auto t epeisodio p s stenaxwrise tote nomizw pws dn 8 prepe kan!gt eimai sigouri pws kaneis kati parapano apo to kalutero p mporeis!kai as mn 3exname k tn oikonomiki krisi k pws metraei I pra3i k alla tetoia alla k t pio simantiko:stn teliki poia tn xalaei ena dwro akoma k an auto einai mia mastixa!k oute egw exw kerdisei pote!giati n gkrinia3w?m anike pote agia na kanw parapona?k mono I skepci pws kati pou den m anike pote mporei na ginei diko m mou ftiaxnei tin dia8esi g auto mn kakizetai agapimenes!!aaa k an ginei cunantici bb theloume k mia gia mas edw stin thessaloniki pou dn mporoume na katevoume stin athina!

  38. Τζούλια, είδες τι έκανες Κυριακάτικα?? Σήμερα διάβασα τα πιο συγκινητικά σχόλια στο Post!! Δεν τη γλιτώνεις τη Zewa τελικά!! Χαχα μόλις γύρισα από το μεσημεριανό φαγητό κι έτρεξα να δω τι γράψανε όλα τα κορίτσια και πάλι συγκινήθηκα!!

  39. @MOUS MOUS: Αγαπημένη μου “παλιά” φίλη Αγάπη… Το ξέρεις ότι είσαι ένα από τα πρώτα bb girls; Ε, θα το μάθεις και επίσημα σε λίγες μέρες…

  40. @Sofia: Και βέβαια Σοφία μου… Το έχω πει πολλές φορές άλλωστε! Και βέβαια περιμένω τέτοια post με τις κριτικές σας!! Μαθαίνουμε όλες από αυτά!!

  41. @ολες: Επανέρχομαι σε λίγο… Ο κύριος Ρωμανός θέλει βόλτα, τώρα που σταμάτησε λίγο η βροχή…

  42. Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση νομιζω..Σιγουρα υπαρχουν οι επαγγελματιες των διαγωνισμων που λετε αλλα υπαρχουν και οι τρελλαμενες με τα καλλυντικα που δεν το’χουν και πολυ με το γραψιμο…Και οσον αφορα το ποσο ακριβα-φθηνα,μικρα-μεγαλα ειναι τα δωρακια που δινεις,πιστευω πως οποιοδηποτε “αρρωστακι”με κρεμουλες,αρωματακια κτλ.θα εκτιμουσε και το δειγματακι των 0.1ml…

  43. καλησπερα δε διαβασα τα παραπανω σχολια γτ δεν εχω χρονο ,πρεπει να διαβασω μιας κ αυριο γραφω παλι !ομως ηθελα να σχολιασω. ειμαι λιγο καιρο στο παρεακι ..στην αρχη νομιζα οτι σχολιαζω κ δεν τα βλεπει κανεις τα δικα μου σχολια μετα που ειδα οτι καποιες κοπελες μου ειχαν απαντησει ,ειχαν αναφερθει στο σχολιο μου ,χαρηκα απιστευτα!εχω να πω οτι κεγω πολλες φορες μπαινω διαβαζω αλλα δε σχολιαζω γτ καμμια φορα θελω μονο να διαβασω το νεο post της ημερας αγωνιω να δω τι μας εχεις γραψει κ δεν προλαβαινω να σχολιασω.!επισης λατρευω τα δωρα οτι κ να ειναι!!κ μια καρφιτσα να ειναι χοροπηδαω σα μικρο παιδι…οποτε μην στενοχωριεσαι εσυ κανεις αυτο που θελεις κ υπαρχουν ατομα που το ευχαριστιουνται ,δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι!!!!!!!

  44. Ακόμα κι αν η αφορμή για τη γνωριμία με το blog ήταν οι διαγωνισμοί, χαίρομαι πια όταν λαμβάνω e-mail με την είδηση για νέα ανάρτηση. Τα κείμενα είναι απολαυστικά και κυρίως χωρίς περιττά στολίδια. Όταν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος σημασία έχει η ουσία. Ομολογώ ότι δεν σχολιάζω τα κείμενα. Κακώς… Ευχαριστώ για το ταρακούνημα γιατί πρέπει να αφιερώνω ένα ακόμα λεπτό. Όσον αφορά στους διαγωνισμούς, όσο κι αν έχει γίνει μόδα, είναι πολύ όμορφο να λαμβάνεις ο,τιδήποτε που δεν είναι λογαριασμός! Πόσο μάλλον τα προσεγμένα δώρα που συλλέγεις και στέλνεις, Τζούλια. Καλή συνέχεια!

  45. @Beautyblog : Όχι , δεν το ήξερα και το μαθαίνω με απίστευτη χαρά !

  46. @julia!!xairomai poly pou me anafereis eite esy eite kapoio apo ta koritsia!!!!!o k.rwmanos 8elei volta e?ax!!posa pragmata kanoume gia xarh tous!!!!exw dyo paidia,mia korh 16 k ena gio 12.einai ta panta gia mena,opws k gia oles tis manoules ta paidia tous,den eimai diaforetikh egw!!!!!!k 3erete pote anhsyxw pragmatika?otan arrwsthsoun,tote katalavainw ti einai gia mena.ayth h agwnia na ginoun kala k pote 8a ginoun k ax!!!evh3e k wx!ponaei!!!!!twra,gia ta beauty secrets mas.mou aresei para poly otan parousiazeis nea proionta alla mou aresei k kt allo:otan ta koritsia grafoun th gnwmh tous gia kt pou xrhsimopoioun k exoun diamorfwsei mia emperistatwmenh apopsh.aytes oi syzhthseis me trelainoun,opws k oi symvoules pou anatallassoume.proteinw na ginei monimo ayto.na grafoume ti dokimasame prosfata h gia kapoio diasthma k na anaferoume th gnwmh nas!!!!filia,k kalh volta!!!!!

  47. Καλό μεσημέρι κορίτσια!! Τζουλια τωρα τι να πω… τα εχουν πει ολα τα bb girls με τα σχολια τους τα οποια και με καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ.. οσο για το lip gloss μην στεναχωριεσαι αγαπημένη ΔΕΝ αξιζει… πάντα θα συναντουμε αχαριστους ανθρωπους στην ζωή μας.. αυτο που ορισμενοι δεν μπορουν να καταλάβουν ειναι οτι η χειρονομία μετράει και όχι το αν είναι ακριβό ή φτηνό ενα δώρο.. οποτε σου αφιερώνω το τραγουδακι του αγαπημενου Βασίλη να το σκεφτεσαι καθε φορα που ισως ενδεχομενως σου ξαναφερθουν αναλογως…. Σ’ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ….!!! …και σε εμας να ξέρεις οτι ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΣ :)ετσι ακριβως οπως εισαι Αυθεντικη, Γλυκια και Γεναιόδωρη με ολες!! <3 <3
    Να εχουμε ενα ομορφο απόγευμα κοριτσια..!!! xxx

  48. Κορίτσια, και εγώ είμαι μία απ’ αυτές που στους διαγωνισμούς απαντώ μονολεκτικά με σχόλια τύπου “like” “ωραίο” κτλ κτλ. Ομως είμαι φανατική αναγνώστρια του συγκεκριμένου blog!!! Ακολουθώ πιστά τις συμβουλές του και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απογοητευτεί ποτέ!! Σχόλια γράφω μόνο όταν έχω πραγματικά να πω κάτι και όχι απλά και μόνο για να δηλώσω την παρουσία μου. Τα δώρα πάντως είναι υπέροχα και δεν έχει σημασία αν είναι μικρά ή μεγάλα. Το δώρο είναι υπέροχο απλά και μόνο επειδή είναι ΔΩΡΟ!!!

  49. Πραγματικα κ εγω ειμαι μια πο αυτες που γραφουν μονολεκτικα και νιωθω πολυ ασχημα για τον κοπο σου.Οσο για τα δωρα οτι και να ειναι ,οσο μικρο και αν ειναι ,ειναι δωρο και ασ μην ειναι αχαριστες μερικες.Σου υποσχομαι οτι απο εδω και περα δεν θα γραφω μονολεκτικα(τουλαχιστον στο δικο σου blog!!!!)Eλπιζω να αισθανθεις και αισθανθω καλυτερα αμα σου πω οτι διαβαζω τα περισσσοτερα αρθρα σου και τις συμβουλές.Συνέχισε την καλή δουλεια που κάνεις!!!!

  50. Για να ειμαι ειλικρινης την πρωτη φορα που μπηκα στο bb ηταν με αφορμή ένα δωρο!!ουτε που θυμαμαι πλεον πιο γιατι απο τοτε καθε μερα μπαινω κ διαβαζω συμβουλες,αρθρα ιστοριες!ουτε εγω ειμαι απο αυτες που γραφουν σχολια καθημερινα,δεν ξερω γιατι απλα ειμαι ανρθωπος γενικα που ακουει κ οχι που μιλαει οποτε μαλλον μου ταιριαζει και πιο πολυ το διαβασμα απο το γραψιμο!!!το bb σου ή μαλλον το bb μας το εχω αγαπησει τοσο πολυ που σε μια κολλητη μου που εχει ενα food blog της εστειλα το δικο σου να παιρνει ιδεες για τον τροπο που επικοινωνεις μαζι μας!!!Σε αγαπαμε πολυ,κ πρεπει να ξερουμε όλες οτι δεν χρειαζεται ο αλλος να σου χαριζει δωρα,αν σκεφτουμε ποσο χρόνο περναει η κοπέλα καθε μερα για να κραταει το blog ενημερωμενο,εμεις θα επρεπε να σου χαριζουμε δωρα συνεχεια!!!

  51. Τζούλια θέλω και εγώ να σου στείλω φωτογραφίες μου,θα το κάνω σε λίγες μέρες όμως γιατί έχω τους λόγους μου…Σε αυτά τα 2,5 χρόνια να είσαι σίγουρη πως έχεις δώσει χαρά σε πολύ κόσμο με τα μικρά η μεγάλα δώρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό!Εγώ πάντως χαίρομαι όταν διαβάζω ένα άρθρο του Beauty Blog και βλέπω όλες αυτές τις εικόνες με τα χρώματα και τα θαυματουργά μπουκαλάκια,πραγματικά ανοίγει η καρδιά μου.Κάτι ακόμα που ήθελα να πω είναι πως μένω Θεσσαλονίκη και δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολα να σε γνωρίσω.Ο φίλος μου όμως είναι από Μαρούσι και όταν έρχομαι μένω και εγώ εκεί οπότε θα ήθελα πολύ να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή που θα έρθω!

  52. @Aμαλία: Θα μείνω μόνο σε μια φράση σου: “Χωρίς περιττά στολίδια…” Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Αμαλία μου!

  53. Χαιρετε. θα ηθελα να προσθεσω κατι στα οσα αναφερεις. Οσον αφορα εμενα εχουμε 1 computer στο σπιτι και εχω δυο παιδια που πανε πανεπιστημιο, οπως καταλαβαινεις οι ωρες που το εχω ειναιλιγες. Το τελευταιο δε χρονο ψαχνω και για δουλεια αφου εμεινα ανεργη μετα απο 26 χρονια στον ιδιωτικο τομεα.Παντως ειναι ωραιο να κερδιζεις κατι το πρωτο δωρο που κερδισα ηταν πριν 20 χρονια στο περιοδικο votre baute το οποιο ηταν ενα νεσεσερ με δειγματα απο προιοντα που θα σου χρειαστουν ενα σαβατοκυριακο εκτος σπιτιου. Πραγματι ηταν πολυ χρησιμο αφου περιειχε απο οδοντοκρεμα εως σαμπουαν και κρεμα νυχτας. Αν βρεις χορηγους καντο ειναι πολυ ωραιο. Καλη εβδομαδα σε ολες και μην νομιζετε οτι ειμαι τοσο μεγαλη ειμαι 47 χρονων γεια σας.

  54. τι ωραίο το άρθρο σου και πόσο αληθινό πράγματι!!!!Δεν πάιζει ρόλο τι δώρο κερδίζει κάποιος για μένα,όσο η χαρά που παίρνει που στάθηκε τυχερός να κληρωθεί μέσα σε τόσους διαγωνιζόμενους…ούτε παίζει ρόλο (για μένα)πάλι πόσο “μεγάλο”είναι το δώρο που κερδίζει,όσο η ευγενική πρόθεση εκείνου που επιθυμεί να το δωρίσει…προσωπικά την ίδια χαρά ένιωσα όταν κέρδισα 2 φορές 5ημερα ταξίδια σε 2 πανέμορφα ελληνικά νησιά και όταν κέρδισα ένα καταπληκτικό φυτικό σαπουνάκι που ήθελα πολύ για την κόρη μου…η χαρά του ότι στάθηκα τυχερή μέσα σε εκατοντάδες συμμετοχές,ήταν η ίδια…

  55. Δεν εχω λόγια βρε Τζούλια μου…δεν εχω λόγια…ότι και να πω θα είναι λίγο και δεν θέλω να πω τιποτα περισσοτερο..τα ειπες όλα.

    Εχω δει και το μειλ σου αλλά δεν με αφήνουν εδώ τα παιδιά μου (το μεγάλο και το μικρό) να σου απαντησω.

    Οσο για το lipgloss να ξερες πόσο σε νιώθω….
    Δεν θα πω τιποτα περισσότερο γιατι ειναι και οι ώρες δύσκολες και εχω και το μυαλό μου στην τηλεόραση για να πω την αλήθεια.
    Φιλιά πολλά αγαπημένη

  56. ti einai ayta pou grafeis pali re koritsaki?!!ego boyrkosa!!!(den thelo k poly)eisai yperoxh k to leo gia allh mia fora k gynomai koyrastikh alla to pisteyo k as min se ksero apo konta!!!den exei simasia to doro alla h kinish k to paixnidi poy ginete anamesa mas!!!oso gia tin @Angelina exei dikio alla min ksexnaei oti polles apo mas mporei na gnorisan to bb mesa apo ena diagonismo k meta na eginan fan giati arxika kanenas den mporei na kserei ola ta blog poy yparxoun oso k beauty fan ‘h hitech fan einai!!!
    k ego hmoun mesa stis griniares poy elegan oti den exoun kerdisei pote prin ligo kairo alla h agaphmenh mou julia den me afise etsi k tin eyxaristo para ma para ma para poly giati den einai ypoxreomenh na mas kanei dora giayto prepei na ektimame k tin “tsixla” pou mporei na mas steilei giati oi kairoi einai poly dyskoloi!!!

  57. Αχ γλυκιά και ευαίσθητη Τζούλια μου!!! Ότι θέμα κι αν πιάσεις, έχεις ένα τρόπο να το παρουσιάζεις που μας καθηλώνει! Ποιός σε στεναχώρησε?? Νιώθω ότι τελευταία είσαι κάπως… πώς να το πω??? Πικραμένη, απογοητευμένη… δεν ξέρω…Φταίει ο υπολογιστής, η κόντρα, ο ανάδρομος (πού να είναι άραγε τώρα?)… Μην “χαλιέσαι” κούκλα μου. Για τίποτα. Δεν αξίζει. Τα ‘παμε…ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!

  58. Σταμάτησα απότομα πριν γιατι είμαστε όλοι άρρωστοι με γαστρεντεριτιδα και κάποιος με κερασε… Τρελαθηκα με αυτά που διάβασα η αλήθεια είναι αλλα αν κάποιοι άνθρωποι δεν ήταν διαφορετικοί δεν θα το συζητούσαμε τωρα, εγω στη ζωή μου στεναχωριομουν και με την πιο μικρή λεξικά που μπορούσε να πει καποιος, τώρα όμως το φιλοσοφισα και προσπαθώ να το αλλάξω, έμαθα να λεω ευχαριστω και για το πιο μικρό που μου δίνουν και να μην ζητάω ποτε! Foto θα στείλω μόλις ο σύζυγος μου δώσει τον σκληρό που τις έχω περάσει, όσο για τη Νάξο εννοείτε ότι σας περιμένω αν και είναι μακρυά για όλες!!

  59. @Ioanna Thess: Με συγκίνησε πολύ το σχόλιο σου. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα … Θέλω να σου πω πολλά…Σιγά-Σιγά.. έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας..

  60. Αν και αργοπορημένη ως συνήθως θα ήθελα να πω να μη δίνεις μεγάλη σημασία στα άσχημα σχόλια γιατί ξέρουμε ότι είμαστε ή πρωτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ. Δεν ξεχνάω ότι όπου και να βρίσκεσαι μας ετοιμάζεις και ένα post (στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία μας ετοιμάζεις μια μίνι έρευνα, μας στέλεις photo από διακοπές – ξενοδοχεία…….).
    Θέλω να σε ευχαρηστήσω εκ μέρους όλων μας (αν μου το επιτρέπουν και οι κοπέλες του BB) γι΄αυτά τα δυομιση χρόνια που μας συντροφεύεις, μας ενημερώνεις και για όλα αυτά τα δώρα που μας στέλνεις, μικρά-μεγάλα δεν έχει σημασία, ξέρουμε ότι είναι με πολύ αγάπη.
    Να είναι πάντα καλά να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τη Τζούλια και να μης την εξαντλείς. Είμαι πολύ τυχερή που σε γνωώρισα. Ευχαριστώ γι΄αυτά τα 2+1/2 χρόνια!!!!!!!!!!!

  61. Εχω συγκινηθεί! Σε διαβάζω πολύ λίγο καιρό το ομολογώ, και ναι σε έμαθα μέσα απο τους διαγωνισμούς. Ομως ο τρόπος που γράφεις μου αρέσει πάρα πολύ.Εγώ δεν το χω με τα γραπτά γι αυτο και δεν σχολιάζω ποτέ. Ομως μου αρέσει πολύ το στυλ σου γι αυτο και θα σου στείλω μια φωτογραφία για να ξέρεις και μια αναγνωστρια που δε μιλάει πολυ!
    Φιλάκια!

  62. Καλημέρα και από μένα!! Χθές δεν μόρεσα να μπώ καθόλου γιατί είχαμε το αυτάκι μας και όπως ξέρετε είναι άτοιμος πόνος!!!
    Δεν μπορώ να πιστέψω το σκηνικό με το lip gloss! Τότε δεν ήμουν μπιμπικοριτσόπουλο, και δεν το γνώριζα!!!Ευαίσητή μου και ρομαντική Ju!!!! Συνέχισε όπως είσαι και μην αλλάξεις τίποτα πάνω σου!!!

    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

  63. Καλημέρα γλυκιά μου Τζούλια!
    Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικοί μήνες από τότε που σε ανακάλυψα και άρχισα να σε διαβάζω… Είμαι κι εγώ από αυτούς τους σιωπηλούς θαυμαστές αυτής της σελίδας! Σήμερα όμως δεν μπορώ να σου κρύψω πόσο στεναχωρήθηκα… Ναι, για το lipgloss! Ήταν πολύ γλυκό να σκεφτείς τις αναγνώστριές σου στο ταξίδι σου και όποια δεν μπορεί να διακρίνει αγάπη πίσω από οποιοδήποτε δώρο (μεγάλο ή μικρό) ας μην συμμετέχει! Εμένα από την πρώτη στιγμή με κέρδισε αυτή η σελίδα! Αρχικά, γιατί είναι πολύ ενημερωτική και τα άρθρα της απολαυστικότατα (κρατάω και σημειώσεις όταν τα διαβάζω!) και έπειτα γιατί διαβάζοντας τα σχόλια είδα μια τόσο όμορφη και ζεστή παρέα που πραγματικά θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος της…
    Σε φιλώ – Καλή μας μέρα!

  64. Πόσο χαίρομαι που βλέπω ονοματάκια που δεν τα είχα ξαναδεί! Όλες μια παρέα είμαστε αγαπημένες μου, είτε σχολιάζουμε είτε όχι. Να μην νιώθετε ποτέ ότι πρέπει σώνει και καλά να σχολιάσετε! Εγώ ξέρω ότι είσαστε εδώ! xxx

  65. Καλημερα.
    Χθες δεν προλαβα να ανοιξω καθολου υπολογιστη και διαβασα σημερα ολα τα post… Τι να πω? Εχω βαλει κανονικοτατα τα κλαμματα (τελικα η Zewa πρεπει να γινει χορηγος μας), γιατι “γουσταρω τρελλα” που υπαρχετε ολες σας στη ζωη μου…Αυτο μονο!

  66. Καλημέρα Τζούλια και υπόλοιπα κορίτσια και καλή εβδομάδα!
    Μόλις τώρα διάβασα το Post σου και κατά κύριο λόγο έχω να σου πω να μην δίνεις σημασία στα μικροπρεπή σχόλια. Είναι φυσικά λογικό να μην γράφουν όλοι πόσο τους αρέσει το BB και τι ώραίο που είναι, όμως προφανώς αυτοί δεν ανήκουν στα πιστά μέλη του, αλλά στους “επαγγελαμτίες”.
    Για μένα το BB είναι μια παρέα, ευχάριστη και χαρούμενη μέσα στην γενικότερη κατήφεια και απαισιοδοξία, από όπου εγώ προσωπικά έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομορφιά και επισκέπτομαι καθημερινά, όχι μόνο για τα post αλλά και για τα σχόλια των αναγνωστών. Ναι μπορεί να μην καταφέρνω πάντα να κάνω τα δικά μου σχόλια αλλά πάντα διαβάζω όλων των άλλων και κρατάω τα χρήσιμα από όλες τις κοπέλες.
    Και φυσικά ενθουσιάζομαι με όλους τους φοβερούς διαγωνισμούς, μια φορά έχω σταθεί και τυχερή, και δεν μπορώ παρά να εκτιμώ και να θαυμάζω τη Τζούλια που δίνει την ευκαιρία σε όλες να δοκιμάζουν προϊόντα, από το μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, που ίσως διαφορετικά να μην μπορούσαν.
    Και στην τελική ας είμαστε πιο επιεικείς, τα δώρα είναι δώρα, όσο μικρά ή μεγάλα, ακόμη και αν είναι ένα μικρής (αντικειμενικής)αξίας Lip gloss, μπορεί για κάποιες άλλες να είναι σημαντικό και να τους προσφέρει τη χαρά που χρειάζονται και τόσο μας λείπει αυτό τον καιρό.
    Η σημασία της προσφοράς δεν αναιρείται ποτέ από την αξία του προσφερόμενου, γι’αυτό ας μη αφήσουμε τη μιζέρια να μας κάνει και εμάς γκρινιάριδες, επειδή δεν κερδίσαμε το ακριβό, το καλό, το πολυτιμο δώρο ή ακόμη και τίποτα.
    Τζούλια, συνέχισε απτόητη!
    Φιλιά σε όλες

  67. Πόσες αλήθειες έχει αυτό το post!!!Έχετε τόσο δίκιο! Κι εγώ μέσα από την σελίδα μου κάνω κατά καιρούς διαγωνισμούς (που τους κάνω κάθε φορά με όλη μου την χαρά), παρακολουθώ συχνά πολλά site (όπως και το δικό σου)και διαβάζω τα διάφορα post, άσχετα που δεν σχολιάζω πάντα! Επίσης, αυτό με τα δώρα… δώρο είναι και ό,τι και να είναι, είναι καλοδεχούμενο, ακόμη κι αν είναι ένα απλό lip gloss. Στις εποχές αυτές τα δώρα είναι πιο καλοδεχούμενα από ποτέ. Και όσον αφορά τα αποτελέσματα των κάθε διαγωνισμό που όταν δεν κερδίζει κάποιος, αρχίζει τις γκρίνιες… είναι απαράδεχτο! Κι εγώ συμμετέχω σε διάφορους διαγωνισμού και δεν έχω κερδίσει σχεδόν ποτέ αλλά δεν αρχίζω τις κακίες. Ε, πως να το κάνουμε έχουμε να κάνουμε με την τύχη και αν είσαι τυχερός, καλώς αν πάλι όχι… σιγά, δεν τρέχει κάστανο. Τέλος, κάτι τελευταίο! Όταν κάποιος παίζει σε κάποιον διαγωνισμό και τυχαίνει να κερδίζει, καλό θα ήταν ο νικητής/ες να αφήνει ένα σχόλιο του τύπου “Έλαβα το δωράκι μου…!” Όχι τίποτα άλλο, αν όχι για το ευχαριστώ και την ευγένεια αλλά για την ενημέρωση ότι ο τυχερός το έχει λάβει… για να μην, ας πούμε, έχει συμβεί κάτι στην παράδοση και τότε μετά από λίγες ημέρες σου στείλει μήνυμα γράφοντας σου ότι ‘ακόμη περιμένω το δώρο μου, μήπως με κοροϊδεύετε;’
    Αυτά! Τζούλια και τα υπόλοιπα κορίτσια συνεχίστε…

  68. ΑΓΑΠΗΤΗ,ΤΖΟΥΛΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΠΤΟΗΤΗ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ,ΟΧΙ Η ΑΞΙΑ,ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ
    ΚΑΙ¨ΓΩ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΤΕ,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙ¨ΑΥΤΟ?
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΤΟΗΤΗ,ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ bb girls!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

  69. Αχ Τζούλια…

    Πόσο συγκινητικό post! Χιλιοειπωμένο αλλά το καλύτερο από όλα τα δώρα του κόσμου είναι οι γνώσεις – μυστικά – γνώμες που μοιράζεσαι μαζί μας! Και ναι σας διαβάζω κ ας μην έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτά τα προϊόντα, ας μην ξέρω καν σε τι χρησιμεύουν, όμως ξέρω ότι διασκεδάζω και όλο κ κάτι μικρό μαθαίνω! Πάντως σίγουρα προσέχω περισσότερο τώρα! Διαβάζω το blog εδώ και λίγο καιρό και ομολογώ ότι το έχω ξεκοκαλίσει από την μέρα που το ανακάλυψα (είδα σχόλιο στο fb σχετικά με διαγωνισμό από μια γνωστή – χα χα)!

    Το τελευταίο που δοκίμασα είναι το αμυγδαλέλαιο και είναι super …

    Keep going…

  70. Καλημερα σου !!! ειμαι απο τα πολυ φρεσκα μελη του πολυ ομορφου blog σου και απο τα τυχερα!!! στον 2ο διαγωνισμο σου στον οποιο ελαβα μερος κερδισα μια υπεροχη κρεμα σωματος και σ ευχαριστω πολυ πολυ!!! μ αρεσει πολυ ο τρτοπος που γραφεις και δυστυχως θα ομολογησω οτι δεν εχω παντα το χρονο να σε διαβασω λεπτομερως και να σχολιασω… και αν γραφω κ εγω μ’αρεσει και like ειναι επειδη πολλες φορες δεν εχω τι αλλο να πω , απο συστολη μηπως γραψω βλακεια (συστολη 39 ετων μεγαλοκοπελα….. ) παντως να ξερεις οτι η γνωμη μου για σενα ειναι η καλυτερη διοτι ανθρωπος που θελει να μοιραζεται εστω κ ενα μικρο αντικειμενο δεν μπορει παρα να ειναι γενναιοδωρος και καλοψυχος…. να εισαι παντα καλα και υποσχομαι να προσπαθησω να βρισκω χρονο για να σε διαβαζω και να γραφω μεγαλυτερα σχολια….. με πολλα φιλια και ειλικρινεις χαιρετισμους
    Μαιρη

  71. Αχ βρε κοπελιά τι τραβάς και εσύ :0)Λοιπόν το να δίνεις δώρα, δίνει χαρά. Και όχι μόνο. Να σου πω την δική μου ιστορία για το bbδώρο μου. Είχα κερδίσει ένα σετ της Αvon με μανό και κρέμα χεριών. Τέλεια μέχρι εδώ και είχα πάρει μια τρελλή χαρά γιατί ποτέ δεν είχα κερδίσει τίποτα πουθενά. Έλα όμως που εγώ τότε για μια μεγάλη περίοδο έτρωγα τα νύχια μου! Τι να το έκανα το μανό; Ε σε πληροφορώ ότι σταμάτησα να τα τρώω μόνο και μόνο για να τα ξαναβάψω μετά απο χρόνια. Και διατηρώ άψογο μανικιούρ απο τότε! Κοιτα και άλλο ένα μαγικό που έγινε. Όταν έφτασε το δωράκι στο γραφείο το είδε μια συνάδελφος και σχολίασε: πω πω αυτά τα χρώματα είναι τελευταία μόδα, με έχει πρήξει η κόρη μου να της τα πάρω. Εγώ είμαι 40, η κόρη της συναδέλφου είναι 14 ε τι στο καλό σκέφτηκα … και της έδωσα τα 2,κράτησα για μένα το 1 και την κρεμούλα (τέλεια για τα χέρια btw). Δεύτερη τρελλή χαρά που το πιτσιρίκι χοροπήδαγε σαν κατσίκι όπως είπε η μαμά της :0)

    Συνέχισε λοιπόν κορίτσι μου όχι μόνο για τα δώρα αλλά για την ενημέρωση και τις σχέσεις που έχετε χτίσει εδώ. Που στο τέλος αυτές θα μείνουν.

  72. Poso sygkinhtiko htan auto pou egrapses.. Diavazw to beauty blog edw kai paaara polu kairo alla h alh8eia einai oti spania sxoliazw gt.. ntrepomai lgaki..epeidh eimai 20 xronwn 8ewrw oti dn exw tosh peira wste na proteinw proionta klp. Par’ola ayta omws exw ma8ei para polla meta apo toso kairo k polla apo auta pou exeis proteinei esu Julia alla kai ta alla koritsia ta xrhsimopoihsa kai mou aresan polu!!! Oson afora ta dwra mhn stanoxwriesai gia auta pou sou lene.. Einai polu glukeia xeironomia auto pou kaneis kai mas stelneis dwrakia kai sthn telikh den exei shmasia h timh an einai akrivo ‘h oxi,alla to gegonos oti mas skeftesai!!!

  73. Συμφωνώ με τόσες κοπέλες από εσάς!!!Αργώ και εγώ να γράψω πολλές φορές γιατί με τρώει η καθημερινότητα!Διαβάζω τα σχόλια συνέχεια από όλες σας (το έχω πει και σε προηγούμενο post μου)αλλά πολλές φορές με προλαβαίνει ο χρόνος και δεν καταφέρνω να γράψω….Συγνώμη….
    Είμαι πολύ θυμωμένη με κάποιες που ενώ μας σκέφτεσαι και μας φέρνεις ένα απλό και ωραίο δώρο από το ταξίδι σου (θα μπορούσες να είχες σκεφτεί κάποιο μέλος της οικογένειά σου και όχι εμάς)στην λένε κιόλας!!!Πληρώνεις ταχυδρομικά από την τσέπη σου και έχουν θράσος να θεωρούν φτηνό κάτι που προσφέρεις με όλη σου την αγάπη!Έχει τύχει το ίδιο περιστατικό με δυο άλλα κορίτσια που έχουν και αυτές blog πρόσφατα και τα έσουρα κανονικά στις …… που θέλουν να λέγονται και κυρίες!Σου είπε κανείς κυρά μου να λάβεις μέρος με το ζόρι?ήρθαν σπίτι σου και σε απείλησαν να δηλώσεις συμμετοχή?εεεεε!!!!!!Κάτσε στα αυγά σου και μην μας πρήζεις το μυαλό!!!!!
    Συγχωρέστε με αν μίλησα ανάρμοστα αλλά δεν μου αρέσει η αδικία!!!
    Μην ακούς κανέναν Τζούλια!!!Εμείς είμαστε εδώ μαζί σου σε όλα!!!
    Και όποια δεν της αρέσει ….Το κουβαδάκι της και σε άλλη παραλία που λέει ο λαός μας!!!!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!

    Σε είδα στην φωτο!!!!!Είσαι μία κουκλίτσα!!!Φιλάκια καλή μου!!!!
    ΑΑΑΑ!!!!Τώρα το θυμήθηκα και θα σε μαλώσω!Έχεις ξεχάσει να ρωτήσεις τον τεχνικό σου πως μπορούμε να φτιάξουμε το προφίλ μας να φαίνεται φωτο και άλλα,εδώ στο blog. όταν προλάβεις ρώτα τον και πες μας.Μην φαινόμαστε μόνο γκρι εικονίδια – ανθρωπάκια(χαχαχαχαχαχα)

  74. ax to koritsi mas…stenaxwrieme pou diavazw paraponakia alla exeis apolito dikio…na s pw kai gw kana 2 fores exw steilei tetoies monolektikes apantiseis…alla imoun sti douleia…episis exei tixei na grafw na grafw kai telika na mi stelnete…:((( tespa…8a prospa8isw apo dw kai pera na eimai swsti…kioxo gia ti diki mou foto..oxi apla tin eides esi julia m…olo to bb world me eide…xixixi..alla 8a s steilw mia mono gia sena..na mas kaneis albumaki na mas xerese…:)) ta filia m apo drama!!:))

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.