Επαναφορά και το ¨”παραδοσιακό” δωράκι σας από το Λονδίνο!

 

Για να μην πω τίποτα άλλο (όχι και τόσο ευγενικό…) θα πω ότι είναι τουλάχιστον αστείο, να φεύγεις από τον Βορρά από ένα ανοιξιάτικο, ηλιόλουστο Λονδίνο με 16 βαθμούς Κελσίου και γαλάζιο ουρανό και να φτάνεις στον Νότο, στην Αθήνα, με παγωνιά, βροχή και χιόνι.

 

Επέστρεψα λοιπόν αγαπημένες και από αυτό το οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό ταξίδι και όπως πάντα είμαι γεμάτη με εικόνες – τις περισσότερες από τις οποίες βέβαια- έχω ήδη μοιραστεί μαζί σας, αν και αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο εύκολο…

 

Το καλό από την άλλη είναι ότι κατάλαβα (ακόμα και με μικροπροβλήματα που μπορεί να προκύψουν) ότι είναι ωραίο να μπορείς να παίρνεις μαζί σου τη δουλειά σου. Εγώ δεν χρειάζεται να σταματήσω να γράφω, να μεταδίδω νέα και ειδήσεις και να έρχομαι σε επαφή μαζί σας, όπου και αν βρίσκομαι. Αυτή τη φορά στο Λονδίνο, την άλλη φορά ίσως κάπου αλλού… Και το καλύτερο απ όλα (ακόμα και όταν δεν μπορώ να απαντήσω) είναι να διαβάζω τα σχόλια, τις ευχές αλλά και τις απορίες σας.

 

Και ο τίτλος του post είναι αστείος… παραδοσιακό είναι κάτι που γίνεται επί σειρά ετών, αλλά για τα 2,5 χρόνια του bb και για εμάς εδώ, ε, πρέπει να γίνει κάτι σαν παράδοση, το δωράκι από την αγγλική πρωτεύουσα.

 

 

 

 

Επέλεξα αυτές τις δυο παλέτες που θα δείτε παρακάτω από ένα πολυκατάστημα του Λονδίνου, που κοντεύει να ξεπεράσει σε πωλήσεις σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Το Primark μπορεί να μην έχει το στυλ και το class άλλων καταστημάτων (αυτό είναι σίγουρο) αλλά έχει ότι μπορεί να βάλει ο νους σας, από ρούχα (αντρικά, γυναικεία, παιδικά) από παπούτσια, από αξεσουάρ, είδη σπιτιού ακόμα και από την δική του μικρή σειρά καλλυντικών. Θα μου πείτε τώρα, ok, Τζούλια και ποια είναι η διαφορά του με ας πούμε το Top Shop, ή το Marks & Spencer ή άλλα παρόμοια πολυκαταστήματα; Θα σας απαντήσω: Οι εκπληκτικές του (κάποιες φορές – απίστευτες -τιμές) σε συνδυασμό με απίθανα, πολύ μοντέρνα σχέδια και καλές ποιότητες. Ε, είναι λογικό, να έχει «σπάσει» την Αγγλική αγορά.

 

Αυτή τη φορά πάντως, το μάτι μου έπεσε σε κάτι κουκλίστικες παλέτες μακιγιάζ– μοιάζουν σαν και αυτές που είχαμε όταν ήμασταν κοριτσάκια και μας αγόραζαν οι γονείς μας από τα καταστήματα παιγνιδιών για να «παίζουμε» τις μεγάλες, με τις φίλες μας. Τόσο κουκλίστικες σας λέω. Από εμφάνιση, με ξετρέλαναν και ήθελα εκείνη την στιγμή να αγοράσω δυο και να σας τις κάνω δώρο μέσα από το bb. Όμως σταμάτησα. Διότι καλή και κουκλίστικη η εμφάνιση η ποιότητα όμως; Και έτσι πριν αγοράσω για εσάς, αγόρασα μια για μένα. Σας πληροφορώ μια χαρά ήταν η ποιότητα της και αυτές τις μέρες στο Λονδίνο το μακιγιάζ μου το έκανα με την παλέτα Primark Beauty.


 

 

Και αυτή τη φορά δεν την ξαναπατάω. Τα δωράκια είναι δυο. Μια παλέτα με 10 lip gloss και μια παλέτα με 10 σκιές. Για σας. Το αναμνηστικό μου δώρο από το Λονδίνο για τα δυο bb girls, που θα τις κερδίσετε.

 

 


 

 

Σχόλια λοιπόν, κάτω από αυτό το post και αύριο το βραδάκι (διότι πρέπει να οργανωθώ λίγο- γίνεται ο χαμός από δουλειές λόγω της απουσίας μου…) θα σας πω και εγώ με σχόλιο σε αυτό το post, ποιες θα τις λάβετε με αγάπη.

 

 

Άσχετο, αλλά λίγο πριν, παρέλαβα το πρώτο αντηλιακό της νέας σαιζόν από την αγαπημένη Vichy. Σας το έχω ξαναπεί και έχουμε γελάσει μάλιστα μ’ αυτό: Έξω χιόνια και εμείς τσεκάρουμε τα νέα αντηλιακά για να ξέρουμε τι θα γράψουμε! (χαχαχαχαχα!!) Και πάλι όμως, την ώρα που το είδα με έπιασε χαρά, διότι κακά τα ψέματα. Μπροστά μας είναι πλέον (και κοντά θα έλεγα…) και η Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

 

 

1,192 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφα δωράκια!!Πραγματικά κουκλίστικες συσκευασίες!!

  2. einai teleies……..tha itan to pio oreo doro gia tin giorti tis ginaikasssss…….makari na to kerdiso filakia pollaaaaaaaa

  3. Περιττό να αναφέρω το πόσο όμορφο και ρομαντικό δωράκι είναι αυτό!!!
    Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ!!!!

  4. τελεια δωράκια, φανταστικές συσκευασίες… τα θέλω…

  5. θέλω τις σκιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!

  6. τελειες οι σκιες…καλη επιτυχια σε ολους

  7. Υπέροχα χρώματα! Θαυμάσιο δώρο!

  8. πολυ ομορφα δωρα!!!!!καλη επιτυχια σε ολους

  9. incredible! a tint of london! the best for a girl and easy to put it in a bag! good luck to all!

  10. einai katapliktikes!
    pragmatika paramythenies…
    euxomai na kerdisw…
    efoson den tha paw sto londino na xw mia mikri louloudati anamnisi…
    so pretty…

  11. einai katapliktikes!
    pragmatika paramythenies…
    euxomai na kerdisw…
    efoson den tha paw sto londino na xw mia mikri louloudati anamnisi…

  12. Κουκλίστικες παλέτες για εμάς τις κούκλες! Καλή επιτυχίΑ σε όλες!!!

  13. makari na tis kerdiza egw alla me thn gkantmia pou exv den to vlepw….anyway opoios h opoia tis kerdisei sygxarhthria…

  14. Τέλεια και τα 2 δωράκια!! Καλή επιτυχία σε όλες!! 🙂

  15. Η ανοιξη ήρθε…χρειαζομαστε ανανεωση! καλή μας επιτυχια!

  16. ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ GIRLY ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ.

  17. poli wraio dwro kai auto!!!makari na to kerdisw…kali epitixia se oles opws k na exei!!!!

  18. τι ομορφαααααα.τελειες αποχρωσεις.ευχαριστουμε πολυ πολυ

  19. ρε κοριτσια ο διαγωνισμος έληξε την 29 Φεβρουαρίου!!Ποιος κέρδισε???

  20. Θα παω να ξαπλωσω και να ονειρευτω την στιγμη που θα τα παρω! Καλη επιτυχια σε ΟΛΕΣ <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.