Garnier Bodytonic: Έχω ένα μυστικό, κρυμμένο μες του τζιν, τα βάθη…

 

Τις προάλλες ήμουν στην καθιερωμένη συνάντηση-παρουσίαση των νέων προϊόντων της Garnier, για την καλοκαιρινή σεζόν που είναι μπροστά μας. Ήταν την Πέμπτη 1η Μαρτίου και αν θυμάστε εκείνη η μέρα, ξεκίνησε με καταχνιά και βροχή, αλλά (τι περίεργο…) την ώρα που ήρθε η στιγμή για το team της Garnier να μας αποκαλύψει την νέα φρέσκη σειρά αντηλιακών Ambre Solaire, βγήκε για λίγο ο ήλιος!

 

Τέλος πάντων, ενημερωθήκαμε για την νέα Garnier, Kρέμα-τζελ Ενυδάτωσης Εντατικής Φροντίδας με L-Bifidus και Σταφύλι (να σας πω ότι τα προϊόντα σώματος της Garnier, σκοράρουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού) για την νέα σειρά αντηλιακών Ambre Solaire Golden Protect -απλώνεις το αντηλιακό και το σώμα αποκτά μια όμορφη χρυσαφένια λάμψη (δεν θα πω άλλα γι αυτό, θα κάνω ξεχωριστό post) αλλά το καλύτερο νέο της ημέρας (για μένα τουλάχιστον) το άφησαν για το τέλος.

 

Όταν μπήκαμε στην μικρή αλλά πολύ όμορφα διακοσμημένη αίθουσα συνάντησης, μπροστά μας στην θέση της κάθε μιας από εμάς, βρισκόταν μια Barbie Doll ντυμένη με στενό τζιν και σέξι top. Στο χεράκι της κούκλας ήταν κρεμασμένο ένα στρογγυλό καρτελάκι που έγραφε «Έχω ένα μυστικό κάτω από το τζιν…» Ενδιαφέρον, γιατί καταλάβαμε ότι κάτι ήθελε να μας πει αυτό το χαριτωμένο touch διακόσμησης, αλλά δεν ήμασταν και σίγουρες τι ακριβώς ήταν αυτό… Δεν πήγε το μυαλό μας…

 

Αριστερά η Barbie της Ροζαλί και δεξιά η δική μου…

 

 

 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή της παρουσίασης που όλες περιμέναμε… Τι ήταν αυτό το μυστικό; Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω ότι η Garnier έκανε κάτι έξυπνο. Λάνσαρε μια βερμούδα αδυνατίσματος για την κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς. Η αλήθεια είναι ότι μου θύμισε ένα βρακάκι αδυνατίσματος της Biotherm πριν από δυο χρόνια (και μάλιστα έχω κάνει και σχετικό post για αυτό που θα το δείτε εδώ) αλλά η βερμούδα της Garnier μου φάνηκε ακόμα πιο αποτελεσματική. Και εξηγώ με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Η Garnier σε συνεργασία με την Lytesslab, την εταιρεία που δημιούργησε τα «Έξυπνα» υφάσματα με καλλυντικές ιδιότητες, συνεργάστηκαν και παρουσίασαν την πρώτη βερμούδα αδυνατίσματος, Garnier Bodytonic. H ενεργή φόρμουλα διαχέεται στα σημεία που έχουν ανάγκη και προσφέρει:

 

(αντιγράφω το Δελτίου Τύπου για να μην κυνηγάτε εμένα…)

 

1. ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΑΨΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η κρέμα εμπλουτισμένη με καφεΐνη, γνωστή για τις διεγερτικές της ικανότητες, βρίσκεται ενσωματωμένη σε μικρο-κάψουλες στη βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic. Ενεργεί σαν «καυστήρας λίπους» με αποσυσσωρευτικές και λιπολυτικές ιδιότητες.

2. ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΦΛΟΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΙΠΛΗ ΚΥΨΕΛΟΕΙΔΗ ΥΦΑΝΣΗ ΜΙΚΡΟΜΑΣΑΖ

Οι μικρο-κάψουλες που εσωκλείονται στη διπλή κυψελοειδή ύφανση, απελευθερώνουν τη σύνθεση με κάθε κίνηση της επιδερμίδας κάνοντας οριζόντιο και κάθετο μασάζ και ενεργοποιoιούν την μικρο-κυκλοφορία. Η σύνθεση εμποτίζει συνεχώς την επιδερμίδα και βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε στοχευμένες περιοχές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

3. ΚΟΙΛΙΑ -ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic ενεργεί στην περιοχή της κοιλιάς και στα παχάκια γύρω από τη μέση για άμεσα ορατό αποτέλεσμα

 

 

 

Τη βερμούδα είναι καλό να την φοράμε περίπου 8 ώρες την ημέρα, κάτω από τα ρούχα μας και σε ώρες που είμαστε λίγο πιο ενεργές. Εννοώ, μην τη φορέσετε το βράδυ και πέσετε για ύπνο... Είπαμε… Μη με ρωτήσετε τι έκανα μόλις έφτασα σπίτι. Ε, βέβαια, την έβγαλα από το κουτί και την κότσαρα. Τρελαίνομαι για όλα αυτά τα αδυνατιστικά gadgets (τι να κάνω, αδυναμίες είναι αυτές) αν και δεν μένω και πάντα ευχαριστημένη. Πρώτα- πρώτα ήθελα να τσεκάρω, αν όταν την φοράς, πιέζει μεν την κοιλιά, αλλά τα κρεατάκια δε, ξεχύνονται απ έξω, στο πλάι (δεν απευθύνομαι τώρα στις συλφίδες από εσάς, αναφέρομαι σε εμάς τις υπόλοιπες και ξέρετε τι εννοώ…) Λοιπόν, όχι! Δεν συνέβη  τίποτα τέτοιο. Την φόρεσα και δεν «ξεχείλιζα» από πουθενά! Θαύμα! Θαύμα, Γιατρέ μου! Για αδυνάτισμα και μείωση της κυτταρίτιδας, σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να σας πω… Ούτε αν έχασα ένα νούμερο από το τζιν μου… Τρεις μέρες μόνο τη φοράω, πρέπει να περάσει ένας μήνας για να έχω άποψη και για τα υπόλοιπα αποτελέσματα που υπόσχεται. Όμως για αρχή, έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Και την φόρεσα και μια χαρά και κάτω από το τζιν μου και σαν να είχα μαζέψει λίγο…

 

Την βερμούδα θα την βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και μεγάλα Supermarkets, σε  2 μεγέθη S-M και L-XL, κοστίζει 24,99Ε και η δράση της κρατάει για ένα μήνα και 30 πλύσεις.

 

Η βερμουδίτσα μου… Το νέο αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας μου (χεχεχε…)

 

 

 

 

Στο τέλος της παρουσίασης, έδωσα την δική μου Barbie στη Ροζαλί. Ε, τι να την κάνω εγώ; Να τη δώσω στον κύριο Ρωμανό; H Ροζαλί έχει και δυο κόρες, άλλωστε…

91 Σχόλια
  1. Highly interested!
    Τι κάνουμε μετά το πέρασμα του μήνα? Το πετάμε ή ανανεώνουμε την κρέμα? Κυκλοφορεί ή θα το ζητάω σαν την τρελή στον Χόντο?

  2. Καλημερα, πολυ μ’αρεσει, ακριβη δεν ειναι, τωρα το ποτε θα την φερουν στο νησι… βεβαια ακομα πιστευω οτι το τελειο σωμα επιτυγχανεται απλα με σωστη διατροφη που ολοι πρεπει να κανουμε τροπο ζωης! Τι κανουμε λοιπον οταν μας προσφερουν φαγητο? Γυρναμε το κεφαλι δεξια..και τωρα αριστερα…τελεια!χαχαχαχαχαχα!!!

  3. @Αngelina: Λοιπόν άκου: Δεν έχει κρέμα, στο κουτί υπάρχει μόνο η βερμούδα με την ενεργή δράση. Μετά τον ένα μήνα, δεν έχει πλέον δράση, άρα το πετάς και παίρνεις καινούργιο. Και ναι, από ότι μας είπαν είναι ήδη στα ράφια!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Η ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ GARNIER ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?

  5. Καλημέρα αγαπημένη, από την Αθήνα που την έχει δει Λονδίνο τελευταία!!

    Είμαι περίεργη να μας πεις αν θα δεις αποτελέσματα – όχι ότι είσαι και το καταλληλότερο παράδειγμα μιας και δεν έχεις κάποιο θέμα να σου λύσει- γιατί ποτέ δεν πολυπίστεψα ότι μια βερμούδα ή ένα βρακάκι (πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ?! δεν το θυμάμαι…) μπορούν να κάνουν θαύματα!!
    Ακούγονται πολύ δελεαστικά βέβαια….Αυτό εννοείται!!
    Και νομίζω ότι πιο δελεαστικά και πειστικά απ’όλα είναι τα “θαυματουργά” αθλητικά παπούτσια…..
    Αλήθεια, τα έχει δοκιμάσει καμία??

  6. @Evdoxia: Ασε… και χθες ήμουν καλεσμένη σε bbq και πως λες όχι σε μια ζουμερή μπριζόλα;;;

  7. Καλημέρα Τζούλια!
    Έτσι να αρχίζουμε να ομορφαινουμε και να αδυνατιζουμε ενόψει καλοκαιριού και ας μην έχει έρθει καν η άνοιξη με τέτοιο καιρο! Χιχιχιχι!!

  8. @Kat-Rap: Κατ αρχήν έχω πολλά θέματα να μου λύσει, άσχετα αν τα “κρύβω” έξυπνα.. Τώρα για τα παπούτσια… Λοιπόν ήμουν έτοιμη να τα παραγγείλω τέτοιο καιρό πέρυσι αλλά μίλησα με μια πολύ καλή κοπέλα στο τηλέφωνο που μου εξήγησε ότι χωρίς άσκηση δεν θα δω αποτέλεσμα.. Δεν τα πήρα όπως κατάλαβες…

  9. @Kat-Rap : Μην ασχοληθείς με αυτά τα αθλητικά… ούτε καν τα Reebok δεν έχουν ιδιαίτερα αποτελέσματα … θα τη βρω κάπου την πανεπιστημιακή έρευνα που το αποδείκνυε και θα στη στείλω!

  10. @BeautyBlog : Πλένεται? Η θα αδυνατίσω γιατί δεν θα με πλησιάζει κανείς από τη μυρωδιά?

  11. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Φοβερό προϊόν λέω να το δοκιμάσω, δεν έχω πάρει κάτι παρόμοιο όμως όλο το γυροφέρνω. Κρίμα όμως που κρατάει μόνο 1 μήνα !! Βέβαια όλο και κάποια προσφορά θα βάλουν – ελπίζω, τις προάλλες είχαν 20% στα προϊόντα Garnier στο Χόντο οπότε… Διότι αυτά που λέγαμε σε παλαιότερο Post για τα beauty resolutions τα άφησα και με πήγαν λίγο πίσω και μάλλον πρέπει να αναπληρώσω σβέλτα. Το ατού είναι και η ευκολία, το βάζεις και τέρμα ούτε να αλείφεσαι με κρέμες ούτε τίποτα!!!! Φιλιά πολλά !!!!

  12. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΕΡΣΥ ΤΑ REEBOK ΑΜΑ ΔΕΝ ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

  13. @Beautyblog: Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ…
    ‘Ολα αυτά τα προιόντα πάνω κάτω την ίδια προυπόθεση έχουν….
    Αλλά, και μια έξτρα βοήθεια, ποτέ δεν είναι κακή… χιχι!
    (Αρκεί να μην περιμένει κανείς θαύματα….)

  14. Καλημέρα και πάλι!!! Έχω χρησιμοποιήσει τα αδυνατιστικά προιόντα της Garnier, αλλά επειδή χρησιμοποιώ διάφορα ταυτόχρονα δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο. Συμφωνώ μαζί σου Τζούλια μου, όπως είχες γράωει σε παλαιότερο άρθρο, ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα αδυνατιστικά προιόντα αρκεί να τα χρησιμοποιείς με συνέπεια και συνέχεια. Πάντως αυτή η βερμούδα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θα την δοκιμάσω. Περιττό μεν να το κάνω -αυτή την δεδομένη περίοδο- γιατί κάνω άλλα διακόσια πράγματα ήδη, αλλά η φιλαρέσκειά μου δεν μ’ αφήνει να το προσπεράσω. Κι εγώ έχω δοκιμάσει κορσέδες και αδυνατιστικές βερμούδες κατά καιρούς αλλά δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Αλλά αυτό που έγραψες ότι την φοράς και δεν ξεχειλίζεις γύρω γύρω μ’ άρεσε, δεν στο κρύβω ότι αυτό ήταν που μου έκανε το κλικ! Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!

  15. @Angelina : Γιατί εδώ, μιλάμε με ντοκουμέντα !! Eίσαι απίστευτη! 😉
    @Αngelina+lia+beautyblog: Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Αμεσότατες! Κι όλες συγκλίνουν στο ίδιο….
    @beautyblog: Ε όχι να κρατηθείς και σε bbq…Αυτά τα πράγματα, απλά, δε γίνονται!! Κι είναι τόσο ωραίο ένα bbq μια ηλιόλουστη μέρα την άνοιξη!!!! 😀

  16. Καλημέρα! Καλά κάνεις και μας το λες τώρα γιατί μόλις ζεστάνει ο καιρός δε θα μπορούμε να φοράμε και βερμούδα και παντελόνι! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ψήνομαι!

  17. kalimera se olh thn parea!!!!poly marese san idea k den einai k poly akribh alla den ksero kata poso thaymatoyrgh einai!!!!bebea me proselkiei idietera h kikia sou apopsi na po thn alitheia giati synithos se kati tetoia proionta petas deksia aristeras!!!!na rotiso k kati allo einai xontri san yfasma?dld se enoxlh kato apo to tzin?

  18. δηλαδη ποσες βερμουδες πρεπει να αγορασουμε για να χασουμε 5-6 περιττα κιλακια?25 ευρω το μηνα επι πεντε μηνες ειναι πολλα ετσι?
    να ρωτησω και κατι σχετικο.εχει δοκιμασει καμμια τα αδυνατιστικα σκευασματα χαπια και κρεμες που κυκλοφορουν στα φαρμακεια?εχετε δει αποτελερματα?
    και μια ασχετη ερωτηση
    @beautyblog μου μπορεις να κανεις θεματακι με τα seft tan μιας και φτιαχνει σιγα σιγα ο καιρος και ειμαι ασπρη σαν το γαλα.

  19. @ioanna : Για τα αδυνατιστικά χάπια, νομίζω το καλύτερο είναι να το συζητήσεις με κάποιο γιατρό, αν ενδιαφέρεσαι, και πρέπει η χρήση τους να γίνεται με μεγάλη σύνεση!!!
    Προσωπικά, θεωρώ ότι το πρώτο βήμα πρέπει να είναι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και να μην πολυεπιβαρύνουμε τον εαυτό μας με διάφορα σκευάσματα….
    ‘Αλλωστε, εσύ μιλάς και για 5-6 κιλάκια μόνο….

  20. Καλημέρα σε όλους, καλή εβδομάδα, θέλω και εγώ να δοκιμάσω μια βερμούδα, τα κιλά δεν θέλουνε να φεύγουνε, και με το κόψιμο του τσιγάρου πήρα 6 και δεν μπορώ να τα διώξω και με περπάτημα, μαλών χριστούμε και βερμούδα

  21. Καλημέρα κορίτσια,
    Είχα ακούσει γι’ αυτήν τη βερμουδίτσα, αλλά ήμουν επιφυλακτική….
    Τώρα που μας ενημέρωσες Τζούλια, οτι αποδίδει, πείστηκα κάπως, αν και έχω αμφιβολίες για την εφαρμιγή της κάτω απο τα ρούχα.

  22. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΒΕΡΜΟΥΔΑ.ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΤΗΣ MEDISSANA 70E KAI ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΝΤΑ!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ GYM STEP Η ΑΛΛΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ;ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ ΙΣΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ;

  23. @nansy: Οχι Νάνσυ μου, δεν με ενοχλεί καθόλου… Είναι λεπτή σαν ύφασμα και με απαλή ύφανση..

  24. @ioanna: Οπωσδήποτε θα κάνω θέμα με self tan.. Είναι από τα αγαπημένα μου προιόντα!

  25. @όλες: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST, ΛΑΒΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ JYLIKO!!!!

  26. Νομίζω όλες μας έχουμε καλές και κακές μέρες, μέρες που νιώθουμε πρησμένες σα μπαλόνια και μέρες που θέλουμε το ρούχο να πέφτει αλφάδι στο σώμα. Ένα λαστεξάκι λοιπόν μας βοηθά πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις.
    Η συγκεκριμένη βερμούδα με την πρώτη ματιά είναι υπέροχη. Στη δεύτερη όμως πιο προσεκτική ανάγνωση ανακαλύπτεις πως η δράση της κρατά 1 μήνα μόνο. Θα βόλευε πολύ πιστεύω αν υπήρχε κάποιο υγρό “επανενεργοποίησης” ή κάτι που να την βουτάς μέσα τελοσπάντων και να “ποτίζει” με τις δραστικές ουσίες. Κάθε μήνα θα παίρνουμε καινούργια βερμούδα;

  27. Καλη βροχερη μερα!!!!Που θα παει θα ερθει ηανοιξη!!
    Τζουλια η προταση σου ειναι φοβερη..ημουν στην φαση ερευνας για κρεμα
    αδυνατυσματος(κυτταριτιδας)χιχι και επειδη αυτες τις μερες ειχα λιωσει στο στεπερ
    με αποτελεσμα(λογω της παλαιοτερης δουλειας μου που ειχε πολλες ωρες ορθοστασια)να εχω αποκτησει μια πολυ ομορφη φλεβιτσα και μερικες μικρες
    ευριαγγιες.Καταφερα χτες οπως ειπα να μην ξερω απο τον πονο που να βαλω το ποδι μου!! Αρα αγαπημενη Τζουλια ηρθες σαν απο μηχανης θεος!
    Τη πιο απλο να φορας την βερμουδα και αυτη να κανει την δουλεια της!
    Ασε που βαριεμαι να βαζω κρεμα καθε μερα και στο τελος μενει το κουτι
    γεματο και πεταω και τα λεφτα μου.
    Με εβαλες στην πριζα χιχιχι ολη μερα θα το σκεφτομαι
    Σε φιλω!!!!!!

  28. @Κερσενογλου Ελενη, μετά το μήνα ή την πετάς (και μαζί και τα λεφτουδάκια σου, αν κατά τα τ’άλλα συνεχίζει να εκτελεί χρέη λαστέξ), ή αλείφεσαι τις κρέμες σου πριν και την φοράς από πάνω…
    Που όσο κι αν βαριέμαι ν’ αλείφομαι, δε με χαλάει η ιδέα να το κάνω και να βάζω από πάνω τη βερμούδα, γιατί το να ντύνομαι μετά την κρέμα δεν το μπορώ!!!
    Βέβαια, αν έχει κάνει καλή δουλειά μες στο μήνα, ίσως δεν είναι επιτακτική η χρήση της μετά.. Χμμμ… κοίτα να δεις που έχω μπει στον πειρασμό! Αφήστε που μετά μάλλον θα την πασσάρω στην μανούλα μου για απλό λαστέξ!!!

  29. Καλημερα τζουλια ,κοριτσια..promising φαινεται η βερμουδιτσα αλλα πες μας και στο τελος του μηνα αν οντως ειδες ενθαρρυντικα αποτελεσματα 🙂 να ξερουμε γιατι το καλοκαιρι εφτασε κ ολες μας σιγουρα καποιο παραπονο εχουμε απο το σωμα μας 🙂

  30. κορίτσια μου, κορίτσια μου…. επειδη για το θέμα “αδυνάτισμα” μπορω πια να γράψω διδακτορικό, εφ΄όσον με βασανίζει απο τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου, σας εκμυστηρεύομαι, ότι βρίσκομαι στη διαδικασία μιας “καινούργιας” ανακάλυψης, την οποία μόλις ολοκληρώσω είμαι έτοιμη να σας αποκαλύψω,γιατί κριμα είναι να μην ωφεληθούν και άλλες κοπέλλες, που το ψάχνουν και παλεύουν…. Προς το παρόν παω καλά κι επιφυλάσσομαι…
    Οσο για τη βερμούδα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και αναμένω τα αποτελέσματα απο την Τζούλια μας, περισσότερο για το αποτέλεσμα σε κυτταρίτιδα. Οσο για το πρακτικό του πράγματος, τα 25ε και μια κρεμούλα να παρουμε και να πασαλειβόμαστε πρωί βραδυ, τόσο περίπου δεν θα μας έρθει το μήνα, λέω εγω…. οπότε μήπως η βερμούδα είναι και πιο αποτελεσματική?

  31. Καλη εβδομαδα σε ολες!
    Ειμαι κι εγω της αποψης οτι μονο η γυμναστικη και η καλη διατροφη βοηθανε στο να χασεις κιλα. Βεβαια εχω 2 φιλες που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους σε γυμναστηριο και τρωνε οτι πιο junk υπαρχει και εχουν σωματα που θα ζηλευαν και γνωστα μοντελα ακομα… Τελος παντων, ειναι προφανως και θεμα γονιδιων.
    Τη βερμουδιτσα θα τη δοκιμαζα, αλλα αυτο που δεν θα δοκιμαζα με τιποτα ειναι τα διαφορα σκευασματα (ακομα κι αν ειναι φαρμακειου) και θα ελεγα και στις κοπελες που το σκεφτονται, να ειναι παρα πολυ επιφυλακτικες γιατι εχω παραδειγμα φιλης μου, που για να χασει 3-4 κιλακια χαλασε την υγεια της!
    Περιμενω με τρελλα το post για τα self tan, γιατι αυτη η χειμωνιατικη ασπριλα με ξενερωνει (και φαινομαι και πιο χοντρη!!!) xxx

  32. Αχου…μου θύμισε τον κορσε της γιαγιάς μου που φόρεσα μολις γέννησα (ναι καλά διαβάζεις)…δεν θέλω ουτε να τα βλέπω αυτού του είδους τα κολανακια…εκτός αν φυσικά πρόκειται να τα φοράει κανενας αθλητάντρας παιδαράς με θεληματικό πηγούνι και τσουπωτό κωλαράκι (σορυ, αλλά απ το πρωί ολο μεσήλικες βλέπω…εχω και γω τις φαντασιώσεις μυο η γυναίκα ώρες ώρες)…
    οπότε εγώ προσπερνάω.

    Είμαι σε φάση να αγοράσω το “Λουίζα με μηλόξυδο”..ρώτησα 2 γιατρούς και μου παν οτι δεν τους ακούγεται επιβαρυντικό για τον οργανισμό…αλλα το ψάχνω ακόμα γιατι σκιάζομαι..δυστυχώς μετα απο μια ηλικία δεν φτάνει μονο η διατροφή..θέλει και γυμναστική..αρκετή γυμναστική μάλιστα, και δεν ειναι παντα ευκολο. Οποτε λεω να βοηθήσω το μεταβολισμό μου και με το μηλόξυδο. Καμια με σχετική εμπειρία???

  33. @ Stella: Περιμένω με αγωνία!!
    @Flora: Μόλις είπες το μεγαλύτερο beauty μυστικό: Όντως το self tan, μας δείχνει πιο λεπτές πάντα! (και καμουφλάρει αρκετά και την κυτταρίτιδα..)
    @Κerasia: Ναι, ναι σαν κορσές για μετά τη γέννα αλλά δεν σε πιέζει και δεν πετάνε από τα πλάγια κρέατα…και να σου πω, δεν δείχνει και άσχημος όταν τον φοράω.. Λουίζα και μηλόξυδο???Δεν ακούγετε κακό…

  34. Περιμένω να διαβάσω αποτελέσματα, δεν ακούγεται κακό και η τιμή δεν είναι εντελώς απαγοτευτική.
    Πότε θα κυκλοφορίσει στην αγορά ξέρουμε?

  35. Κορίτσια μου, πολύ αμφιβάλλω αν θα λειτουργήσει η λουίζα με το μηλοξιδο… μου κανει λίγο πυροτέχνημα ως συνηθως με όλα αυτα τα “αθωα”, ‘πρασινα” και “αβλαβή” τυπου “καφες αδυνατίσματος”. Καλυτερα να πινετε μεγαλη ποσοτητα λουίζας με πρασινο τσαι ή τσαι του βουνου με λεβαντα… νομιζω θα ειναι το ίδιο…

  36. @Julia Μόλις δω τα αποτελέσματα που θέλω και είμαι σίγουρη γι΄αυτά θα σας ενημερώσω δίχως άλλο… (που ήδη τα βλεπω δηλαδή, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα…)

  37. Μιας και το’φερε η συζητηση για το μηλοξυδο
    εγω το χρησιμοποιω πολυ καιρο σαν μαλακτικο
    μετα το λουσιμο για να γυαλιζουν τα μαλακια μου
    και οντος την κανει παραπολυ καλα την δουλεια του
    το μονο κακο ειναι στην αρχη η μυρωδια του αλλα μετα
    φευγει.Βοηθαει απο οτι ξερω και στην ξηροδερμια και
    τριχοπτωση.Τωρα για το αδυνατισμα αυτο το διαβασα
    πρεπει να συνδιαστει με (βρομελινη)χαλια ονομα χαχα
    Αλλα απο οτο λενε την κανει την δουλεια του!”
    Υπαρχει και σε βιολογικο εγκεκριμενο απο τον Εοφ
    Πιστευω να σας βοηθησα

  38. ‘Oσον αφορά τα διάφορα αφεψήματα, το πράσινο τσάι βοηθάει, σύμφωνα με έρευνες, στο αδυνάτισμα, αλλά ούτως η άλλως, πίνεται ευχάριστα μιας και μπορεί να προσθέσει η καθεμία ό,τι την ευχαριστεί (λεμόνι, κανέλλα,κλπ) κι έχει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό! Συνεπώς, σε κάθε περίπτωση, βγαίνουμε κερδισμένες με την κατανάλωσή του!
    Βέβαια, και πάλι,όσον αφορά το αδυνάτισμα, και τα αφεψήματα όπως και όλα τα υπόλοιπα, καλώς ή κακώς, μπορούν να βοηθήσουν στα πλαίσια μιας σωστής διατροφής…
    Αλλά, τί καλά που θα ήταν να υπήρχε ένα θαυματουργό ρόφημα/προιόν κατά της κυτταρίτιδας ή όποιου εμφανισιακού θέματος απασχολεί την κάθε γυναίκα…!!

  39. @Stella: Eίμαι περίεργη να δω τί έχεις ανακαλύψει πάλι……!!!!!

  40. πολύ ενδιαφέρον για τις…γεματουτσικες…. εγω με τα 50 κιλά μου δεν νομιζω να με βοηθήσει… αλλά δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός αποκτώ την κοιλίτσα και τα παχακια γυρω απο το τζιν…σε μικρο βαθμο βεβαια αλλάααααα…. Περιμένουμε εντυπώσεις απο τα κορίτσια που θα τα δοκιμάσουν!

    Καλή beauty εβδομάδα κορίτσια!

  41. @Stella..με βάζεις σε σκέψεις! Σκέτη η Λουίζα προκαλεί μονο διούρηση, ενώ το μηλόξυδο ουσιαστικα ειναι αυτό που βοηθά στις καύσεις. Εννοειται οτι κάνω διατροφή και επειδη είδα ότι ο μεταβολισμός μου έχει πέσει στα τάρταρα, ειπα να τον βοηθήσω λιγουλάκι. Χμμμμ δεν ξέρω…αντε βρε πες μας και εσυ το μυστικό σου!!!Ανυπομονώ!!!

    @KatRap..την κουκούλα!! την κουκούλα!! Είδα μας έδωσες σε προηγούμενο ποστ…χαχαχαχαχα…επιφυλάσσομαι!!! Λες να στείλω καμια ολόσωμη φωτογραφία??? love u girl!!!

  42. @Kerasia ασε να σιγουρευτω γι΄αυτο που θα συμβουλέψω…. μη με κυνηγάτε μετά…. Οσο για το πεσμενο μεταβολισμό, μη μου λες εμένα αστα…. μακαρι να βοηθούσαν τα βοτανια αλλα…. α… αυτο που εχω διαβασει κι αν το κανει καμμια και δει αποτελεσμα, ας μας το πει… εγω δεν πρόλαβα να το κανω κι αυτο, είναι: ο χυμος απο ένα λάιμ, 1 κουτ. μέλι διαλυμενα σ΄ενα ποτήρι χλιαρό νερό το πρωί πριν το φαγητο… λέτε? παω να βρω λαιμ….

  43. @kerasia α…. και σε ότι αφορα τη λουίζα, σε συνδιασμο με το τσαι του βουνου ειναι που ενισχυει τη διαδικασία, οχι μονη της. Εννοειται ότι ολα αυτα ειναι πρωτίστως αποτοξινωτικά και διουρητικά, δεν αρκουν απο μονα τους, μονο βοηθουν.

  44. ωραια η βερμουδουλα και γω ειμαι απο αυτες που δεν μπορουν να φορανε τις κρεμες πρωι βραδυ (τις ξεχναω/βαριεμαι) αλλα ειναι μονο σε σκουρο? γατι ετσι με τα ανοιχτοχρωμα ρουχα δεν φοριεται….

  45. @ Stella: anipomono k ego na matho stelitsa!!!!!
    @ Julia: mas exeis balei se peirasmo!!!!ego mallon blepo apo tin allh bdomada na phgaino na tin paro!!!tha perimeno ligo akoma na mas peis an deis tpt!!!

  46. Ευτυχώς μας τα παρουσιάζεις νωρίς νωρίς τα αδυνατιστικά προϊόντα γιατί το καλοκαίρι θα φτάσει πριν καν το καταλάβουμε!

  47. @Beautyblog: Glad to be of service…

    @katerina tsigou, μη μας βάζεις τσίτες καλή μου με τα 50 σου κιλά! Κι εμείς περάσαμε από κει και τώρα τα λησμονάμε.. Πάντως, καλύτερα να προσέχεις για να έχεις, ή μάλλον σ’ αυτήν την περίπτωση να μην έχεις, ειδικά κυτταρίτιδα, η οποία ανεξαρτητως κιλών μπορεί να σου κατσικωθεί και να μην μπορείς να την αποχωριστείς.

    @απανταχού bb girls: δε λέω, είμαι κι εγώ από εκείνες που όλο λένε να ξεκινήσουν δίαιτα ή έστω να προσέχουν λίγο παραπάνω για να χάσουν ορισμένα ανεπιθύμητα κιλάκια, αλλά προς θεού κορίτσια, μην πάμε σε γιατροσόφια… Σας το λέει μια διαιτολόγος με τη βούλα, που ξέρει ότι το μυστικό…δεν είναι μυστικό!! Μικρά συχνά γεύματα, πολύ νερό, δεν ξεχνάμε φρούτα και λαχανικά και κυρίως δεν απαγορεύουμε ούτε αποδιδούμε θαυματουργές ιδιότητες σε μία τροφή. Όλα με μέτρο! Και, ναι, ας μην κάνουμε τις πάπιες, εννοείται ότι χρειάζεται λίγη γυμναστικούλα!

    (κρέμες, βερμούδες κλπ τα χρησιμοποιούμε -πέρα από το γεγονός ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία- κυρίως γιατί βελτιώνουν την υφή του δέρματος, φαίνεται καλύτερο, το νιώθεις καλύτερο στην αφή, σου φτιάχνει η διάθεση, η ψυχολογία και μπαίνεις πιο εύκολα σε ένα “πρόγραμμα” σωστότερης διατροφής και άσκησης…)

    Άντε, κορίτσια κι όπου να’ ναι θα μυρίσει καλοκαίρι!!! (btw Τζούλια, αδημονούμε να μάθουμε περί self tan, αντιηλιακών, κλπ γιατί κι εγώ… φωσφορίζω στο σκοτάδι!)

    Φιλάκια

  48. @Stella. Αυτο με το ζεστο νερο το εχω κανει. Μονο που εβαζα λεμονι αντι για λαιμ. Δεν μπορω να το τηρησω καθημερινα γιατι εχω μωρο και… καταλαβαινεις! Οταν καταφερνω και το κανω 2-3 μερες συνεχομενα αισθανομαι αρκετα τονωμενη και σαν να γινεται λιγο πιο φλατ η κοιλια μου. Καπου διαβασα οτι οι Κινεζοι το κανουν αυτο με ζεστο νερο και λεμονι μονο και γι αυτο ειναι αδυνατοι και ζουν πολυ! Α, επισης αποτοξινεται ο οργανισμος.

  49. @Stella, @Flora
    Η λογική του ζεστού υγρού το πρωί πριν φάς/πιεις οτιδήποτε είναι από τα γνωστότερα τρικ κατά της δυσκοιλιότητας, οπότε, άντε και καταλαβαίνω την φλατ κοιλιά.
    Το λεμόνι/λάιμ/οτιδήποτε, ναι, τονώνει τον οργανισμό ως πηγή βιταμινης C (αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, τονώνει το ανοσοποιητικο, κλπ…) αλλά στο ζεστό νερό το μεγαλύτερο της ποσοστό θα έχει καταστραφεί πριν απορροφηθεί!
    Ωστόσο, αν νομίζετε ότι βοηθάει, πάω πάσο, διότι η ψυχολογία είναι από τα βασικότερα.

  50. @Flora Τελικά όλα αυτα τα ματζούνια-βότανα έχουν την ίδια λογική, αυτη της αποτοξίνωσης..

  51. @Andriana δε νομίζω πως το ζεστό σημαίνει χλιαρό, υποθέτω ότι εννοεί σε θερμοκρασία δωματίου όχι παγωμένο, για να διαλυθει και το μέλι, γιατι όπως πολυ σωστα γραφεις, χανονται οι βιταμίνες και σ΄αυτό…

  52. @kerasia: Φυσικά και λέω να στείλετε όλες οι απούσες φωτογραφία!!!Ολόσωμη, μόνο πρόσωπο, με μαγιό, με στολή δύτη, βαμμένες, άβαφες, λίγη σημασία έχει…χιχιχιχι!!!

    @Αndriana: Συμφωνώ απόλυτα..!! ‘Οσο κι αν το γυροφέρνουμε το θέμα, πάντα στους βασικούς άξονες θα καταλήγουμε….

  53. Δεν είμαι πολύ φανατική με τις βερμούδες κ τις φόρμες αδυνατισματος γενικά,αλλά τα προιόντα της Garnier μου αρέσουν πολύ και ευτυχώς είναι και οικονομικά!!

  54. kalh evdomada se oles!!!!!pisteyw oti h vermouditsa 8a thn kanei th douleia ths.vevaia,xwris swsth diatrofh k gymnastikh den nomizw na yparxei 8eamatikh diafora.[ayta ta lew egw pou eimai men adynath alla kanw ligh,tosh da gymnastikh!!!].oso gia th ditrofh,mporw na pw me eilikrineia oti prospa8w poly.apofeygw ta glyka k genika apofeygw na xortainw.trww gia na mhn peinaw.oso gia ta adynatistika,8a h8ela na rwthsw to e3hs:yparxei kapoia krema h gel pou na einai asfalhs?ti ennow,na mhn einai full sta xhmika.exete kt na mou proteinete?opws exw 3anagrapsei,molis parw kapoio deigma sta xeria mou,arxizw k elegxw ta systatika tou ki an dw polla peg h parabens den mou kanei kardia na th valw.

  55. H βερμούδα είναι ήδη στα καταστήματα και ναι, απ ότι ξέρω, μόνο σε μαύρο χρώμα…

  56. @marianna: Εγώ χρησιμοποιώ τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη, την That’s better Yummy Mummy Fat Firmer με φυσική φόρμουλα. Μπες στο site της εταιρείας για να βρεις το κοντινότερο σε σένα φαρμακείο.

  57. Stella μου θελω να σε ρωτησω γιατι με τρωει η περιεργεια
    αυτη ηανακαλυψη!!!!!ειναι κατι που το πινεις η κατι που το
    βαζεις στο σωμα σου??????
    Κανει και για την(απεταξαμην)κυτταριτιδα?

  58. Τζουλια μου αχ ολο σημερα ξεχναω..
    Τα self tan ειναι σε σπρευ ,κρεμα,τζελ η κατι τελειως
    καινουργιο οπως πχ σε μπιλια(εχω εμπνευση!!)
    βγαινει σε διαφορες αποχρωσεις? Μαυριζεις αμεσα η σταδιακα
    μη μου πεις σε τρελανα!!
    Δωσε μας μια ιδεα…

  59. @Sofia: Μέχρι τώρα, απλά πράγματα Σοφία μου… Αν και υπάρχουν και σε κρέμες εγώ προτιμώ τα σπρέι και το χρώμα έχει να κάνει με το πόσες φορές θα κάνεις την επάλειψη.

  60. Τελικα τα selftan σπρει ειναι τα ποιο πρακτικα γιατι στεγνωνουν
    αμεσα το μονο προβλημα προφανως ειναι η επαλειψει στην πλατη
    εκει μαλλον θα χρειαστουμε βοηθεια!!!!!!

  61. Δεν ξερω βρε κοριτσια,εγω δεν τα πολυπιστευω αυτα τα προϊοντα…βεβαια περιμενουμε εντυπωσεις απ’οσες το δοκιμασουν.Τα self tan απ την αλλη τα λατρευω,περιμενω πως & πως σχετικο ποστ μιας & την τελευταια φορα που χρησιμοποιησα κατι δεν πηγε καλα & γεμισα λεκεδες :-/ **τελειες οι barbie!

  62. Κορίτσια είστε όλες απολαυστικές! Μου έχετε φτιάξει το κέφι! Σα να πίνουμε όλες μαζί καφεδάκι είναι αυτά τα σχόλια!

  63. Κοριτσια επειδη εχω δοκιμασει παρομοια προιοντα να σας πω οτι οποιο απο αυτα κανει δουλεια βοηθαει μονο σε απωλεια ποντων (απο το σφιξιμο κυριως) και βελτιωση της εμφανισης της κυτταριτιδας και αυτο μονο για το διαστημα που τα χρησιμοποιειτε. 2 βδομαδες μετα τη διακοπη αρχιζει σιγα σιγα να εμφανιζεται ο παλιος κακος εαυτος σας. Μην περιμενετε να χασετε κιλα, μονο ποντους!!!! Οσο περισσοτερα κιλα εχετε τοσο πιο εμφανη θα ειναι τα αποτελεσματα. Και το πιο σημαντικο…. ξεκινηστε τωρα την εφαρμογη (για τα κολαν και τις βερμουδες) γιατι αν πιασουν οι ζεστες θα καιγεστεεεε…!!!!!!
    Τωρα για τα ροφηματα-αφεψηματα, ολα καλα ειναι εφοσον τα πινουμε ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ γιατι ενυδατωνουν τον οργανισμο και ο ενυδατωμενος οργανισμος αποβαλει ευκολοτερα λιωμενο λιπος(απο κρεμες ή μασαζ) και τοξιΝΕς.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, Τζουλια δεν κανεις κανενα διαγωνισμο να δουμε αν οντως εχει αποτελεσμα αυτη η βερμουδα??? Για να μας πουν τις εντυπωσεις οποιες κερδισουν….

  64. @julia!!geia sas!!!to k8hmerino mas rantevou!!!xaxa!!molis teleiwsw tis douleies mou,ka8omai sto pc mou gia na epikoinwnhsw me sena k ta koritsia!!!exw diavasei kales kritikes gi’aythn thn etaireia,8a mpw sto site gt den 3erw an yparxei se kapoio farmakeio sto nhsi mou.thanxxxx!!!!!!!11

  65. @marianna σε ποιο νησι εισαι? τα προιοντα της garnier απ’οσο ξερω δεν διατιθενται σε φαρμακεια αλλα σε σουπερ μαρκετ. Αν εχεις καλη σχεση με καποιο ιδιοκτητη μπορεις να ζητησεις να σου το παραγγειλει. Εμεινα κι εγω σε νησακι 2 χρονια και ξερω πως ειναι.

  66. @ΣΟΝΙΑ: Ωραία τα tips σου Σόνια μου!! Ευχαριστούμε πολύ!! Διαγωνισμό λες ε;; Θα δούμε λοιπόν…

  67. @Εleni Kersenoglou: Μα, καφεδάκι όντως πίνουμε Ελενάκι μου!!! Και εσύ έχεις και την συμμαθήτρια, το Μαράκι, μαζί!!! xxx

  68. ΤΖΟΥΛΙΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΜΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. EYXARISSTW EK TWN PRWTAIRWN

  69. @fanifilo: Δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη για μια τόσο εξειδικευμένη ερώτηση, που ίσως έχει να κάνει με θέμα υγείας. Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου ή την ίδια την εταιρεία.

  70. Τελικα η βερμουδα πλενεται?? Γιατι θελω να την φοραω οταν κανω γυμναστικη, αλλα δεν μπορω να την φοραω επι ενα μηνα στην γυμναστικη χωρις να την πλυνω!!

  71. @Κalia: Μήπως δεν ήμουν κατανοητή στο post Κάλια μου;Γράφω “η δράση της κρατάει για ένα μήνα και 30 πλύσεις”.

  72. Oupsss, sorry, δεν το ειδα, ευχαριστω για την απαντηση

  73. Και κατι τελευταιο, θελει πλυσιμο στο χερι η πλυντηριο?

  74. Hondos πατησίων : Όπως το είχα φανταστεί…ρωτουσα σαν την Αστέρω για τη βερμούδα και με κοιτουσαν με απορία…

  75. apeira like!!!!!!! an kai gia tin wra pira ti vermouda apo to periodiko to forma..akomi de ti dokimasa…alla einai sto plano..em vrexei…den anoigei kai ligo o kairos na vgw na perpatisw na ti valw..tespa….an loipon de dw fws me to kolanaki pou exw…kai afou 9axei perasei kairos kai si iperoxi julia mas 8a exeis dei logika kapoio apotelesma…totes….eina sto plano agoras…xixixi…:))

  76. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ…ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΗΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ…ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ… ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ…ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΚΥΤΙΑΣΕΙΣ!
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

  77. Καλη εβδομαδα! τελεια.θα ηθελα. ειχα 2…τωρα δεν εχω… και θα αρχιζω διαιτα.

  78. stin kipro exei er8ei??? k an nai pou na tin vrw, sta farmakia i stis iperagores???edw den exei hondos

  79. to exw dokimasei…den kanei k thaumata alla gia trmpeles pou variounte tis kremes kalo einai apo to tpt.megalo elatwma….einai polu konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mono gia tous gloutous k ligo koilia kanei…stous moirous einai konto k den douleuei!!!

  80. εγώ την φοράω 2 εβδομάδες και δεν έχω καμία διαφορά!! και δεν έχω και μεγάλο πρόβλημα….
    Νομίζω είναι πέταμα λεφτών….

  81. Ήθελα να ρωτήσω αν ενδείκνυται για κοπέλες με ευρυαγγείες?

  82. Ήθελα να ρωτήσω αν ενδείκνυται για κοπέλες με ευρυαγγείες?

  83. @Κατερίνα Πα: Κατερίνα μου, αυτό είναι κάτι που μόνο ο γιατρός σου, μπορεί να απαντήσει! xxx

  84. Τελικά ένα μήνα μετά, τα αποτελέσματα είναι ορατά? Συμβαδίζουν με ότι μας υπόσχεται η Garnier?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.