Sunsilk Co Creations: Και χρώμα και υφή και ησύχασα.

 

Tα τελευταία δυο χρόνια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα μαλλιά μου … Έλα!! Σώπα!!!!… θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο.. πες μας και κάτι καινούργιο… Λες και δεν σας έχω ζαλίσει μέσα από εδώ με διάφορες περιπέτειες μαλλιών-Τζούλιας. Τα οποία τι να σας πω βρε αγαπημένες, σα να έχουν τη δική τους ξεχωριστή οντότητα. Δηλαδή είμαι η εγώ Τζούλια και τα μαλλιά-Τζούλια.

 

Θα σας εξηγήσω όμως τι εννοώ. Κατ αρχήν, έγινα επίσημο θύμα του Νόμου του Μέρφι. Τι λέει ο Νόμος του Μέρφι: Αυτό που δεν ήθελες να συμβεί κάποια στιγμή στη ζωή σου, θα συμβεί σίγουρα κάποτε και με μαθηματική ακρίβεια. Ωραία μέχρι εδώ. Τι δεν ήθελα εγώ από δεκατεσσάρων χρονών; Βαρετά καστανά μαλλιά. Τι ήθελα; Έντονο χρώμα. Δηλαδή κάτι σε ξανθό, πυρόξανθο, ανταύγειες, κόκκινα. Και τι δεν έκανα για να το πετύχω, τον χημικό, με αλχημείες μόνη μου με οξυζενέ, τη θαρραλέα με ανταύγειες στο σπίτι (με λευκό Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα) και βέβαια για χρόνια μετά, διάφορες βαφές, ανταύγειες και νέες τεχνικές χρώματος, σχεδόν σε όλα τα γνωστά κομμωτήρια.

 

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης συνέχισα να βάφω τα μαλλιά μου στη φυσική τους όμως απόχρωση με βαφή Κορρέ- την πήγαινα βέβαια στο κομμωτήριο και μου την άπλωναν- και αφού γέννησα, αποφάσισα ότι βαρέθηκα τους πειραματισμούς και ήθελα να επιστρέψω στα φυσικά μου καστανά μαλλιά. Αμ, δε… Έχω τουλάχιστον δυο χρόνια που προσπαθώ να σταθεροποιήσω ένα απλό φυσικό καστανό χρώμα στα μαλλιά μου- και στέκεται αδύνατον…

 

Κυρίες μου, ακόμα και σκούρα καστανά, σχεδόν μαύρα να τα βάψω (το έκανα και αυτό…) μετά από χρόνια με ανταύγειες και ανοιχτές αποχρώσεις, το καστανό αρνείται να παραμείνει στο κεφάλι μου. Είναι υπέροχο και όπως το θέλω για περίπου μια εβδομάδα (λούζομαι μέρα παρά μέρα- μην μου πείτε κάτι γι’ αυτό, δεν γίνεται διαφορετικά, έτσι έχω συνηθίσει και μάλιστα το καλοκαίρι λούζομαι βέβαια κάθε μέρα..) και μόλις περάσει η πρώτη εβδομάδα σιγά και σταθερά το χρώμα ξανοίγει… Και ξαναγυρίζουμε στα ίδια και φτου κι’ απ την αρχή. Διότι μέσα σε εννιά μάξιμουμ μέρες το χρώμα «ξερνάει». Και ξερνάει και άσχημα… παίρνει μια περίεργη προς το πορτοκαλί, απόχρωση… Που δεν τη θέλω καθόλου. Και σε τριάντα μέρες τα ξαναβάφω. Πάλι την πρώτη εβδομάδα όμορφο καστανό και πάλι μετά από λίγες μέρες τα ίδια. Και πάλι τα ίδια. Και πάλι τα ίδια για περίπου τώρα δυο χρόνια. Ζω τη “Μέρα της Μαρμότας” των μαλλιών μου. (Ξέρετε αυτή η ταινία όπου ο πρωταγωνιστής Bill Murrey ζούσε επαναληπτικά την ίδια ακριβώς μέρα, για μήνες…)

 

Θα μου πείτε τώρα, δεν ξέρεις Τζουλάκι μου (και είσαι και beauty editor) ότι βασικό για να μην ξεθωριάσουν τα μαλλιά είναι να χρησιμοποιείς ειδικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, που να σταθεροποιούν το χρώμα; Ναι κορίτσια, το ξέρω και το παρα-ξέρω. Αλλά εδώ μπαίνει το πρόβλημα Νο 2. Τα μαλλιά μου δεν είναι φυσιολογικά, είναι κατσόμαλλα. Είναι σγουρά μεν, με λεπτή τρίχα δε, (να μην σας πω τι παθαίνω κάθε φορά, που φεύγω εκτός Αθηνών, για να συνηθίσουν στο νερό της κάθε περιοχής- αρκεί να σας πει η Όλγα τι έπαθα ένα βράδυ στο Λονδίνο…) Που σημαίνει ότι για να μπορώ να κυκλοφορήσω, και είτε θέλω να τα αφήσω φυσικά σγουρά, είτε να τα ισιώσω με το πιστολάκι πρέπει πάντα μα πάντα, να τα λούζω με ένα σαμπουάν το οποίο να έχει πολύ απαλή, πολύ πλούσια φόρμουλα λείανσης. Και μέχρι τώρα τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά (τα δικά μου βαμμένα μαλλιά) δεν μου πρόσφεραν και τα δυο. Οι φόρμουλες για βαμμένα μαλλιά, ήταν ένα touch πιο σκληρές αλλά έστω και αυτό το touch, έφτανε για να μην μπορώ με τίποτα να τα κουμαντάρω. Οπότε προτιμούσα την απαλή υφή, προς χάριν του σταθερού χρώματος.

 

 

Αλλά είπα να κάνω μια ακόμα προσπάθεια στην ανεύρεση του σαμπουάν που θα είχε και την πλούσια απαλή φόρμουλα που ψάχνω και θα σταθεροποιούσε το χρώμα. Και έκανα το πείραμα. Έβαψα τα μαλλιά μου στις 15 Φεβρουαρίου και στις 17 Φεβρουαρίου που έφυγα για Λονδίνο στο νεσεσέρ πήρα το σαμπουάν και το conditioner Sunsilk Co Creations, Προστασία και Λάμψη Χρώματος. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες και πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον δεκαπέντε λουσίματα. Να σας πω ότι το χρώμα είναι ακριβώς όπως τη μέρα που τα πρωτοέβαψα, δεν θα σας το πω. Όμως είμαι πιο ευχαριστημένη από κάθε άλλη φορά και πολύ πιο χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Πρώτον τα μαλλιά μου είναι ακόμα καστανά (ανοιχτά μεν καστανά, αλλά καμία σχέση με το προς το πορτοκαλί…) και δεύτερον η φόρμουλα του συγκεκριμένου σαμπουάν είναι τόσο καλή και πλούσια όσο τη θέλω, που τα μαλλιά μου δεν αγριεύουν είναι απαλά και τα φέρνω βόλτα μια χαρά και μόνη μου. Η συγκεκριμένη σειρά έχει σχεδιαστεί υπό τις συμβουλές και την επίβλεψη της Rita Hazan (από τις πιο διάσημες colorist του Χόλυγουντ) πράγμα που μάλλον παίζει και αυτό τον ρόλο του.

 

Επίσης καλά τα λέω εγώ, αλλά ακόμα καλύτερα τα λέει η ίδια η Rita Hazan οπότε αν θέλετε κάποια tips από εκείνη, Voila:

 

H Rita Hazan και οι συμβουλές της για βαμμένα μαλλιά:

Αποφύγετε τις υπερβολές : Πάρα πολύ σκούρα, πάρα πολύ ξανθά, πάρα πολλά extensions, πάρα πολλές ανταύγειες… ΚΑΙ στα μαλλιά ισχύει το less is more.

 

Να θυμάστε ότι οι ανταύγειες είναι πάντα ένας εύκολος τρόπος για να φωτίζετε τα μαλλιά σας.

 

Προτείνω στις πολύ νέες κοπέλες να χρησιμοποιούν φυσικές βαφές, αλλά μόνο σε ένα τόνο πιο σκούρο και ζεστό χρώμα.

 

Για να διαπιστώσετε αν πετύχατε τη σωστή απόχρωση, παρατηρήστε το βλέμμα σας, αφού το ιδανικό χρώμα φωτίζει τα μάτια.

 

Μην κάνετε βαφή σε φρεσκολουσμένα μαλλιά. Έτσι, οι πόροι στην επιδερμίδα του κεφαλιού θα είναι κλειστοί και θα αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει η βαφή.

Μην κάνετε ποτέ βαφή σε μαλλιά που έχουν χένα, γιατί τα μεταλλικά άλατα που περιέχει, όταν έρθουν σε επαφή με την αμμωνία της βαφής, κάνουν την τρίχα να σπάει.

 

Για να διατηρήσουμε το χρώμα λαμπερό για περισσότερο, χρησιμοποιούμε σε κάθε λούσιμο σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά.

 

Το Α και το Ω της προστασίας των μαλλιών είναι η ενυδάτωση. Γι’ αυτό, χρησιμοποιούμε μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα, για να διατηρούνται τα μαλλιά υγιή και ενυδατωμένα.

 

Αν ανήκετε στην κατηγορία των πολυάσχολων γυναικών, ζητήστε από τον κομμωτή σας να δώσει μια λύση που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Κάντε για παράδειγμα ανταύγειες στο ‘στεφάνι’ των μαλλιών, που διατηρούνται αρκετά και δεν αποκαλύπτουν γρήγορα τη ρίζα.

 

 

Πάντως γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις σειρές σαμπουάν του Sunsilk Co Creations. Και κάποια στιγμή το είπα και στην Kat –Rap, τα δοκίμασε και έγραψε και εκείνη εδώ μέσα σε Guest Post, την εμπειρία της. Θυμάστε;

 

38 Σχόλια
  1. Kαλημέρα!!!!

    Το έχω αγαπήσει το sunsilk!! Και μάλιστα, μετά την εξεταστική και καθώς θα ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά, σκοπεύω να δοκιμάσω κι αυτό για τις μπούκλες!! Είπαμε…Κι εμένα τα μαλλιά μου είναι αρκετά ζόρικα και με χαρακτήρα…

    Για τη μάσκα, θα συμφωνήσω κι εγώ…Από τότε που χρησιμοποιώ, έχω δει μεγάλη διαφορά…Και δε χρειάζεται να είναι κάποια ακριβή…..

    ‘Οσο για τα καστανά μαλλάκια, δεν είναι τόσο αδιάφορα και βαρετά….’Εχουν κι αυτά το στυλ τους…

    Φιλάκιααααα!!*

  2. Kαλημερα Τζουλια αρχισα και βαφω μονη μου τα μαλλια στο σπιτι τελικα δεν ειναι δυσκολο ας ειναι καλα η φιλη μου !!Τα δικα μου ειναι σγουρα και πολυ δυσκολα για χτενισμα!!Τα εκαψα λιγο με το ισωτικο 🙁 … Την σειρα Sunsilk την εχω στο σπιτικαι τη χρησιμοποιω δεν σου κρυβω πως ειμαι πολυ δυσκολη με τα μαλλια μου.Μην τα αγγιξει κανεις.Καηκε.χαχα.

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
    Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ Η SUNSILK.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

  4. καλημερα………..λιγους μηνες τωρα ειμαι κ εγ στο κλαμπ κοριτσιων με βαμμενων μαλλιων……καθως τελευταια φορα πριν εναμιση χρονο ειχε πετυχει για το γαμο μου εντελως τυχαια ο κομμωτης το φυσικο μου κ ετσι σταματησα να τα βαφω…στις γιορτες ομως με επιασε μια τρελα κ πηγα κ το εκανα κοκκινο μπαμ.το οποιο με τρια λουσιματα εγιεν μια αηδια……..!το κοκκινο εξαφανιστηκε……πριν 10 μερες μου τα εβαψε η μαμα μου αλλα με 20αρι οξυζενε κ ειναι ενα ωραιο δαμασκηνοκοκκινο ..ειδικα στον ηλιο ειναι απιστευτο….!προσωπικα χρησιμοποιων προιοντα avon μιας κ ειμαι μελος..μ’αρεσει ομως να δοιμαζω καθε φορα διφαορετικο προιον…βεβαια οφειλω να πω οτι λογω εγκυμοσυνης ,ειμαι ακομα στο πρωτο πρωτο σταδιο,ο γιατρος ειπε να μην τα βαψω ακομα κ οτι θα αργησω πολυ…..οποτε μαλλον θα κυκλοφορω σαν τρελη ευτυχως που ειναι φρρεσκοβαμμενα κ σε 2 μηνες θα φαινεται η ριζα μοου….θα δοκιμασω ομως τα προιοντα sunsilk για σγουρα μαλλια μιας κ ειναι αφανα τα δικα μου…

  5. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!!! Δεν χορταίνω Τζούλια να ακούω για τις περιπέτειες των μαλλιών σου!!! Το Sunsilk το έχω δοκιμάσει και μου φάνηκε εξαιρετικό και η μυρωδιά του επίσης διότι για εμένα που σχεδόν όλα τα σαμπουάν κάθονται ΟΚ στο κεφάλι μου η βασική προϋπόθεση για την αγορά του είναι η μυρωδιά!!! Το μόνο που θέλουν λόγω μήκους είναι μια παχιά μαλακτική κρέμα και το λαδάκι (της καμέλιας που παίρνω) μετά από κάθε λούσιμο στις ακρούλες. Επειδή κι εμένα έχουν αλλάξει όλα τα χρώματα κομμωτηρίου (όχι της ίριδας ευτυχώς) από ξανθό, καστανό, ανταύγειες, χάλκινο κόκκινο (η μεγαλύτερή μου επιτυχία το κατόρθωσα και μόνη στο σπίτι) έως και μαύρα (όταν αποφάσισα να διώξω το κόκκινο) τώρα είμαι (δείτε φωτό!) φυσική ξανθιά!!! Βέβαια για να πετύχω αυτό το χρώμα ταλαιπωρήθηκα διότι κιτρίνιζε 1 βδομάδα μετά τη βαφή. Με την τελευταία μου επιλογή εδώ και 6 μήνες περίπου είμαι όμως ΟΚ κιέχω ησυχάσει!!! Μέχρι να βαρεθώ βέβαια και να με τρώει ο κ***ς μου για αλλαγή!!!!!!!! Χαχα φιλιά πολλά!!!!

  6. Αχ τα μαλλιά…. μεγάλη ταλαιπωρία! Και εγω εχω σπαστα μαλλιά. Για χρόνια ηταν υπέροχες μπούκλες, με τις εγκυμοσύνες χαλασε η φόρμα τους,με τα ισιωματα μεταλλάχτηκαν. Εγω επειδή τρελάινομαι για ισιο μαλλί και ολο το χειμώνα τα ταλαιπωρώ με το πιστολάκι, χρησιμοποιώ την μωβ σειρα της sunsilk που είναι για το φριζάρισμα. Νομίζω οτι ειναι αρκετά καλό.

  7. @όλες: Όπως ίσως έχετε καταλάβει γράφω για τα δικά μου μαλλιά, αλλά τρελαίνομαι να ακούω και τις δικές σας περιπέτειες!!!

  8. Κατσόμαλλα????!!! Δεν σε πιστεύω! Νόμιζα ότι μόνο εγώ χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη για τα μαλλιά μου χιχιχι! Τη νέα σειρά sunsilk την έχω δοκιμάσει και πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή. Προς το παρών είμαι ακόμα σε περίοδο αναδόμησης, όμως τώρα σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στη φτηνότερη sunsilk, αυτή τη φορά για βαμμένα μαλλιά. Καλημέρα κορίτσια!!! Καλημέρα Τζουλάκι!!!

  9. δεν το εχω δωκιμαση μαλλον θα πρεπει…..με αυτα που διαβαζω

  10. @MariaA Μαρία μου, θα σ΄ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά που μας είπες για το λαδι χρυσης καμέλιας. Θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι για τα μαλλιά (τα δικά μου τουλάχιστον) είναι καταπληκτικό! (Φυσικά είναι τέλειο και στο πρόσωπο). Το καλύτερο σερουμ μαλλιών που έχω δοκιμάσει, δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο. By the way…. ως τρελλή να δοκιμάζω νέα πραγματα, μόλις παρέλαβα λαδάκι αβοκαντο, όπως είχε προτείνει και η Sofia, και εκτος απο το προσωπο, σκοπευω να το δοκιμάσω και στα μαλλια μου σαν μάσκα… λίγο λαδακι ζεσταμένο σε μπεν μαρι, για ν΄ανοιξουν τα λεπια της τρίχας, μου ειπε η κομμωτρια μου και θα γινουν παλι απαλα και πανεμορφα… Γιατί κι εγω κορίτσια τα έχω τρελλάνει με το βαψιμο…. καθε μηνα.. ναι καθε μηνα, αλλοιως “την εκανα” απ΄την άσπρη τρίχα….Απ΄τα 27-28 μου άσπρες τρίχες, τι να λεμε τωρα…α ρε ατιμα γονίδια…

  11. @MariaA&Stella: Βρε αγαπημένες σας διαβάζω προσεκτικά και μου αρέσει πολύ να μαθαίνω για όλα αυτά τα λαδάκια… Εγώ γιατί δεν τα χρησιμοποιώ… Ειλικρινά έχω καταλήξει ότι μάλλον είμαι τεμπέλα…Δεν εξηγείται αλλιώς.. Θέλω συσκευασία, σπρέι, ένα τσαφ και έξω από την πόρτα… Αλλά που θα πάει.. Το βλέπω.. Θα με πείσετε…

  12. @Julia Δεν θέλει κόπο… θελει τρόπο…. δοκίμασε να αντικαταστησεις το βραδυνο σου σερουμ ή κρεμα (και την κρεμα ματιων επισης) με ενα λαδακι και τελείωσες…. Βαλε λιγο λαδακι στα μαλλια μιση ωρα πριν το λουσιμο, τυλιξε τα με μια ζεστη πετσετα κι έγινε… ενα απλο πασαλιματακι …

  13. @Stella: Βάζω ένα λαδάκι τώρα κάθε βράδυ από Acai Berry… Μου αρέσει πολύ αλλά και πάλι σε συσκευασία είναι.. Μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη θα σας πω…

  14. @Stella: Μα τι λες ύστερα από τόσες συμβουλές που μας έχεις δώσει εσύ !!! Αυτό με το λάδι αβοκάντο φαίνεται ωραίο άλλωστε το αβοκάντο είναι πολύ θρεπτικό σε κάθε του μορφή. Πάντως τα λάδια πρέπει να επανέρχονται στη “μόδα” διότι εχθές που μπήκα στο φαρμακείο να πάρω κάτι είδα ένα stand με λαδάκια σε μπλε συσκευασίες (μάρκα τώρα δεν θυμάμαι θα ξαναπάω να τα δω πάλι)και είχε περίπου 5 και με οδηγίες που να χρησιμοποιείται το καθένα, μπήκα και βγήκα σαν την τρελή και δεν συγκράτησα σχεδόν τίποτα!!
    @Julia: Όσο για την τεμπελιά κι εγώ έχω βολευτεί τελευταία με τη ΒΒ το πρωί τη βάζω και φεύγω, το βράδυ όμως θέλω το κατιτίς μου!! Όσο για τη συσκευασία που θες σπρεϊ μπορείς να το βάλεις αν δεν έχει από μόνο του (το λάδι καμέλιας έχει dispenser) σε ένα άλλο μπουκάλι πιο βολικό να μη πασαλείβεσαι κιόλας!!!

  15. @Julia: Αυτό που είχες ξαναπεί από τα that’s better?

  16. @Julia Ολα τα λαδια εχουν συσκευασια που λίγο πολυ βολευει. Το αμυγδαλελαιο της Apivita είναι σε dispenser, το αγριο τριανταφυλλο επισης της apivita έχει σταγονομετρο, η χρυση καμελια επισης dispenser και το αβοκαντο που μολις πηρα ειναι κι αυτο σε γυαλινο μπουκαλακι…
    @MariaA Νομιζω, ότι όσες τα δοκιμαζουν αντικαθιστουν σιγα σιγα κρεμες και σερουμ… και ειναι τοσο αποτελεσματικα και προπαντως οικονομικά! Ερχονται και κουμπωνουν και με την κριση και με την “οικολογικη” μας συνειδηση!

  17. @MariaA Μαρια είσαι ευχαριστημενη με την ΒΒ? ειναι οντως τόσο καλη? Εβγαλε και η Estee τη δικη της, όμως δισταζω να την δοκιμασω… εχω μια αισθηση, ότι κανει για ηλικιες 20-35 το πολυ…

  18. @Stella..εγώ χρησιμοποιούσα για 1,5 μήνα την BB της Garnier. Μια χαρούλα και την καταβολεύτηκα, αλλα οπως ειπα ειναι περισσότερο σαν ενυδατική με χρώμα. Τωρα εχω κανα μήνα που βάζω μια BB της Liole (καπως έτσι)..επίσης μια χαρούλα. Και γω τις εχω καταβολευτεί και νομίζω οτι θα παραμείνω στις BB για το καθημερινό μου μακιγιάζ. Δοκίμασα στο χέρι και αυτην της Estee και μου φανηκε επίσης καλή απο υφή, αλλά αν δεν δοκιμάσω δειγμα δεν λεω τιποτα.

    @Julia..καλά μιλάμε η KatRap με έσωσε!! Πηρα αυτό που πρότεινε για ίσια μαλλιά και απο κατσίδα έγινα άνθρωπος επιτελους. Γιατι και γω σγουρο μαλλακι σφουγγαρίστρας είχα αλλα ειπαμε, μετα την εγκυμοσύνη έγινα διχασμένη προσωπικότητα..ουτε σγουρό ούτε ίσιο αλλα ουτε και σπαστό! Ξασμένο απλά!!!

    Σου πα?? Δε σου πα!! Τα κοούρεψα και αλλο και εχω γίνει τόσο μανταμέ που μου σπάει τα νευρα!! Τώρα σκέφτομαι μήπως τα βάψω ροζ..μπας και γυρίσω καμια 10ετία πίσω…

    Αλλα θα συμφωνήσω..καλές οι ακριβές μάρκες αλλά Sunsilk και ξερό ψωμί!!!

  19. @Stella. Με εχεις σωσει κυριολεκτικα με το λαδακι αμυγδαλελαιο της Apivita και τις συμβουλες σου γι αυτο! Ευχαριστω πολυ και θα παρω και το τριανταφυλλελαιο συντομα.
    @Julia. Εχω ψηθει κι εγω να δοκιμασω τα Sunsilk γιατι ακουω απο ολες καλα λογια. Νομιζω οτι θα παρω τη σειρα που δοκιμασες κι εσυ.
    @Ολες. Εβγαλε και η Clinique BB Cream και εχω ακουσει θετικα σχολια, αλλα δεν ξερω αν εχει κυκλοφορησει ακομα στην Ελλαδα.

  20. @Stella: Ναι είναι πολύ καλή και μου ταίριαξε στο δέρμα πολύ και η τιμή ασυναγώνιστη. Ο Χόντος την έχει αυτές τις μέρες 7 ευρώ νομίζω. Τσάμπα πράμα. Επειδή φορούσα το πρωί λόγω λιπαρότητας μόνο την ενυδατική της Clinique την κίτρινη DDML δεν είδα καμία διαφορά. Αν έχεις συνηθίσει σε περισσότερη περιποίηση μπορεί να σου φανεί λίγη.
    @Flora: Ναι και η Clinique & η Vichy και σιγά σιγά όλες οι μάρκες θα βγάλουν. Το θέμα είναι καθαρά πλέον η τιμή διότι όπως και να το κάνουμε άλλο 10 και άλλο 30-40 ευρώ.

  21. Αχ τη μου θυμηζεις!!! Οταν διαβαζα την ιστορια σου νομισα οτι
    ζουσα σε παραλληλο συμπαν χαχα!! Αν ειχαν φωνη τα μαλλια μου
    θα ουρλιαζαν οπως ειπε και ηΣτελλα ατιμο dna τα βαφω και εγω απο
    μικρη ηλικια καπου διαβασα οτι και η Τζενιφερ Λοπεζ εχει το ιδιο
    προβλημα η καημενουλα!!!!
    Την σειρα sunsilk την εχω αγορασει σχεδον ολη εκτος απο αυτη για
    τα σγουρα(οπως εχω πει εχω τρελα με τα σαμπουαν) και μπορω να πω
    οτι ειμαι πολυ ικονοποιημενη θα της εβαζα 10 σε σχεση τιμης ποιοτητας.
    Στελλα μου τη διαβασα πηρες το λαδακι αβοκαντο!!!
    Πιστευω να το ευχαριστηθεις ειναι τελειο για το δερμα και τα μαλλια τουλαχιστον
    στα δικα μου κανει δουλεια!! Να φαντα στεις βρηκα συνταγη που περιεχει αβοκαντο λαδι και εφτιαξα μεχρι λοσιον καθαρισμου προσωπου!!!

  22. Τζουλια μου μιας και διαβασα οτι δεν σε βολευουν τα λαδακια λογω συσκευασιας
    στα φαρμακεια απο οτι θυμαμαι πουλανε γυαλινα μπουκαλακια με δοσομετριτη
    ετσι κανονιζεις ποσες σταγονες θελεις να χρησιμοποιησεις.
    Ειναι καλη αρχη !!!
    Σε φιλω!!!!!

  23. @Sofia θα σου πω εντυπωσεις, μόλις αρχίσω τα test drive!!!
    @MariaA γι΄αυτο δεν θα μου κανει η ΒΒ, της garnier τουλαχιστον… Εγω την “κιτρινη” λοσιον της Clinique τη φορουσα στα 25… αντε γεια…. (σνιφ… σνιφ…)

  24. 28 χρονια μελαχρινη, βαρεθηκα και ξαφνικα πηγα στο κομμωτηριο πριν μια εβδομαδα και μετα απο 2 1/2 παρακαλω ωρες στο ντεκαπαζ εφυγα Ελεωνορα Μελετη, ο συζυγος τρελαθηκε, τα παιδακια μου παραξενεύτηκαν και η συμμαθητες τους στο σχολειο εκαναν 4 μερες να μου μιλησουν αφου μαλλον δεν με καταλαβαν, κατα τα αλλα μου αρεσει παρα πολυ μα παρα πολυ, οταν βεβαια λουζομαι νομιζω οτι πιανω την σκουπα της γιαγιας μου, ξερετε κατι κιτρινες σαν των μαγισσων…την χρειαζομουν αυτη την αλλαγη ομως νομιζω!

  25. kalhspera koritsia!!!!exw mia erwthsh epiedh me endiaferoun ta ladakia.serum den vazw.einai aparaithto?ki an nai,tote ti na valw,to serum ths markas pou vazw[apivita] h to amygdalelaio h kapoio allo ladaki?amygdalelaio xrhsimopoiw sxedon ka8hmerina sto swma.vazw k liges stagones ai8erio elaio levantas k einai super.twra, se allo 8ema!!ta mallia!!!exei poly endiaferon na akous tetoies istories.ta mallia mou einai 3an8a me antaygeies.mou aresoun oi antaygeies gt pisteyw oti me fwtizoun.omws,epiasa ton eayto mou na varietai thn idia emfanish ki etsi ayth th fora evapsa th riza k den ekana antaygeies.mou aresoun pou einai ligo pio skoura.prwth fora,ti exw pa8ei 8ee mou???!!!panta mou aresan ta 3an8a.oso gia thn peripoihsh,vazw diafora.sampouan gia vammena mallia,apivita h gia 3an8a ths freshline,kremes k maskes.x8es agorasa thn kainourgia maska tou korre,8a th dokimasw k 8a dw.epishs.otan niw8w ta mallia mou sklhra,vazw liges stagones ladi ths nuxe prin to lousimo gia oso pio poly mporw k ginontai meta3enia.genika exw lepth trixa k isia mallia alla oi vafes ta exoun talaipwrhsei, eytyxws ligo.pros to paron geia sas!!!!!

  26. @marianna οταν βαζεις καποιο λαδακι, δεν χρειαζεσαι το σερουμ ή την κρεμα νυχτας (εγω προσωπικα δεν βαζω), οπως δεν χρειαζεται και καποια λοσιον μετα τον καθαρισμο (αν και τελευταια, εγω ψεκαζομαι και με ροδονερο). Αρκει το λαδακι το οποιο σε πολλες περιπτωσεις κανει και για την περιοχη των ματιων π.χ το αβοκαντο και η χρυση καμελια οπως μας ειχαν γραψει τα κοριτσια η MariaA και η sofia. Εγω βαζω αμυγδαλελαιο στα ματια και τις βλεφαριδες (και για ντεμακιγιαζ) και αγριο τριανταφυλλο στο υπολοιπο προσωπο. Παντως καλες ειναι και οι εναλλαγες για να μη συνηθιζει το δερμα σε ενα προιον.

  27. @MariaA. Χα, χα , χα! Σε περασα! Εγω την εβαζα 18-20 χρονων! Αντε τωρα απο τα 4 μπουκαλακια και βαζακια που ανοιγοκλεινω το πρωι να περιοριστω στο ενα. Θα παθω στεριτικο συνδρομο… Παντως σκεφτομαι να αγορασω μια ΒΒ για το καλοκαιρι, γιατι περιοριζω ετσι κι αλλιως το μπουκαλακια μου!!!

  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ SUNSILK ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕς. ΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ (Η ΣΧΟΛΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!! ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. ΠΟΛΛΑ BEAUTY ΦΙΛΙΑ!!!!!
    ΧΧΧΧ

  29. @Stella & Flora: Χαχα!!! Μ’ αυτή την κρέμα της Clinique έχω μεγαλώσει δηλαδή με όλο το 3step, τα χρησιμοποιώ από 16 χρονών 21 χρόνια τώρα δηλαδή!! Λόγω λιπαρότητας η βόμβα λοσιόν (την 3 παίρνω)με κρατάει όλη μέρα και το βράδυ μου επιτρέπει να φοράω τα λαδάκια μου και τα σχετικά.

  30. Mια ζωή το χρώμα που βάφω τα μαλλιά μου ειναι το μαύρο-μπλε,χρώμα που λατρεύω..μια φορά στην εφηβεία μου “απίστησα”και τα έβαψα ένα “μελιτζανί”που μετά από καμιά δεκαριά μέρες “άνοιξε” κ έγινε ένα απαίσιο κόκκινο,που δεν θέλω να θυμάμαι…έχω κ εγώ λεπτή τρίχα και κάθε φορά που τα βάφω βελτιώνεται η υφή της κ τα μαλλιά έχουν πιο πολύ όγκο…τώρα όμως έχω να τα βάψω απο τον Νοέμβριο,λόγω ξαφνικής εγκυμοσύνης,και έχει βγει ένα μουντό καστανό που το μισώ!!!!Ευτυχώς που διάβασα πιο πάνω ότι η Τζούλια χρησιμοποίησε Κορρέ στην εγκυμοσύνη της και λέω μόλις κλείσω τον 4ο να χρησιμοποιήσω κ εγώ…

  31. Χα, χα αυτές οι περιπέτειες με τα μαλλιά δεν τελειώνουν ποτέ βρε παιδί μου και είναι απίστευτο ότι με τόοοσα προϊόντα που κυκλοφορούν πολλές φορές δεν μπορείς να βρεις ένα προϊόν που να συνδυάζει πράγματα, όπως αυτό που λές για τα προϊόντα που κάνουν για βαμμένα μαλλιά αλλά δεν κανουν για τίποτα άλλο!!Όπως όλες έχω αλλάξει κι εγώ πάρα πολλά προϊόντα και δεν μπορώ να πω ότι έχω κατασταλάξει αποκλειστικά σε κάποια, γιατί στο μαλλί νομίζω έχει και σημασία να αλλάζεις προϊόντα για να μην συνηθίζει η τρίχα, σε γενικές γραμμές όμως μπορώ να πω έχω μια προτίμηση στα προϊόντα κομμωτηρίου γιατί έχουν πραγματικά διαφορά σε σχέση με του super market.Η μάσκα της Kerastage για παράδειγμα και δη για βαμμένα μαλλιά κάνει τρομερή δουλειά και παρ’όλο που είναι πανάκριβη, χρησιμοποιείς τόσο μικρή ποσότητα που βγάζει τα λεφτά της, κρατάει 2-3 χρόνια αν χρησιμοποιείς 1 φορά τη βδομάδα περίπου.Εξαιρετικά απάλή υφή επίσης έχει το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά της TIGI/BED HEAD-Dumb blonde(πάλι από κομμωτήρια)και πολύ ωραία φρουτένια μυρωδιά!Αλλά ειδικά για σένα Τζούλια θα ήθελα να προτείνω να δοκιμάσεις(αν δεν το έχεις ήδη κάνει)ένα προϊόν για σγουρά μαλλιά για μετά το λούσιμο.Επειδή έκανα πάρα πολλά χρόνια να βρω το τέλειο προίόν για φυσικές μπούκλες,ξέρεις αυτές που φαίνονται ενυδατωμένες κι όχι ξεραμένες και κοκκαλομένες από τον αφρό, κατέληξα σ’ένα προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το συρτάρι μου, είναι της LOREAL, η μπρονζέ σειρά για μπούκλες tecni art, hair mix, spiral splendour (από τα κομμωτήρια φυσικά) είναι κρέμα που βάζεις σε μικρή ποσότητα μετά το λούσιμο και είδικά αν είναι καλοκαίρι και αφήσεις τα μαλλιά να στεγνώσουν μόνα τους χώρίς πιστολάκι,δημιουργεί το τέλειο μαλλί με μπούκλα, μοιάζει κομμωτηρίου, γιατί είναι ενυδατωμένο και καλοσχηματισμένο!!Με αυτά που διάβασα για τα μαλλιά σου νομίζω ότι θα το λατρέψεις όπως κι εγώ!!Χα χα πάλι τζάμπα διαφήμιση έκανα, αλλά τι να κάνω είναι κάποια προϊόντα που απλά αξίζουν!Kisses!!!

  32. Ελα Τζούλια, πρεπει να το παραδεχθεις… Δεν είναι καταπληκτικο που μαθαινεις απο τις μαθητριες σου? Τον τελευταιο καιρό, έχουμε εξελιχθεί σε σούπερ αριστούχες! Δεν είμαστε οι καλύτερες beauty bloggers του διαδικτύου ? (εστω του ελληνικού…)

  33. @όλες… καλα κορίτσια έχω παθει φοβερό κόλλημα… Καθε φορα που βλεπω νεο σχόλιο, τρεχω στο σχετικό post να τσεκάρω, ότι θυμαμαι σωστα τη φωτο της καθε μιας!

  34. @Stella: Αρκεί να σου πω, ότι αν κάποτε κρατούσατε εσείς σημειώσεις από μένα, τώρα κρατάω εγώ σημειώσεις από εσάς!!!! Μαγικό;;;;; Τo say the least… xxx

  35. @ΜΑΡΙΑ ΤΑΚ: Έφυγα για κομμωτήριο αύριο!! Όμως έχω και εγώ μυστικό για σγουρά λεπτά μαλλάκια και δεν είναι σαμπουάν… Νομίζω ότι θα κάνω post όμως γι αυτό… xxx

  36. @stella–eyxaristw gia tis polytimes symvoules.8a to exw ypopsh na mh vazw synexws ta idia proionta gia na mh synh8izei to derma.mou to eixe pei gia ta mallia mou mia farmakopoios thn opoia evlepa gia prwth fora se kapoio ta3idi mou.filakia polla!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.