Workshop Ομορφιάς και Δώρο καλλυντικά!

 

 

 

Διαβάστε προσεκτικά γιατί υπάρχει περίπτωση να σας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που οργανώνει η φίλη μου, beauty and health editor, Χαριτωμένη Βόντα, σε συνεργασία με το Theia Lab. Βέβαια, προς το παρόν, ισχύει μόνο για την Αθήνα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε…

 

Eπειδή το Δελτίο Τύπου που θα δείτε παρακάτω, το έχει επιμεληθεί η ίδια η Χαριτωμένη, η οποία γράφει πολύ όμορφα, δεν βρίσκω τον λόγο να της το αλλάξω και σας το παραθέτω αυτούσιο:

 

Theia Lab: The Beauty Workshop!

 

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην περιποίηση και το μακιγιάζ σας.

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα προϊόντα ομορφιάς αγοράζετε χωρίς να σας ταιριάζουν, πόσα πετάτε τελικά στα σκουπίδια, ή τα χαρίζετε, έχοντας ξοδέψει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την αγορά τους;

 

Πόσες φορές αγοράσατε ένα προϊόν μακιγιάζ ή μια νέα κρέμα επηρεασμένες από τη διαφήμιση και τη μόδα, χωρίς ουσιαστικά να καλύπτει τις ανάγκες σας;

 

Και πόσες, τελικά, από εσάς, είστε σίγουρες πως φοράτε (και εφαρμόζετε σωστά) την κατάλληλη απόχρωση μέικ απ;

 

Με αυτά τα ερωτήματα στο μυαλό, και μετά την επιτυχία του Valentine’s Beauty Seminar, το Theia Lab και η δημοσιογράφος Χαριτωμένη Βόντα επιθυμούν να δώσουν απαντήσεις, μέσα από έναν κύκλο 4 workshops, αφιερωμένων στην ομορφιά.

 

Από το Σάββατο 10 Μαρτίου και για τέσσερα Σάββατα, το Theia Lab μετατρέπεται σε εργαστήρι ομορφιάς!

 

Οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν μυστικά για το μακιγιάζ, την περιποίηση του προσώπου και τη φροντίδα του σώματος, θα ανακαλύψουν τι ταιριάζει στη δική τους επιδερμίδα και θα δουν τρόπους εφαρμογής των προϊόντων, τα οποία, στη συνέχεια θα δοκιμάσουν και πάνω τους!

 

Τα δύο πρώτα 2ωρα workshops είναι αφιερωμένα στο μακιγιάζ (το πρώτο στην επιδερμίδα και τα χείλη, ενώ το δεύτερο στο μακιγιάζ ματιών). Οι συμμετέχουσες θα μάθουν για τις διαφορετικές υφές των προϊόντων και ποια υφή ταιριάζει στο δικό τους δέρμα, με ποιο κριτήριο θα πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις, στο μέικ απ, στα κραγιόν αλλά και στις σκιές ματιών, ποιος τύπος μάσκαρα είναι κατάλληλος για τις δικές τους βλεφαρίδες, πως εφαρμόζεται σωστά το κονσήλερ και το ρουζ, και πολλά άλλα. Χορηγός προϊόντων είναι η Maybelline New York***.

 

***Extra bonus: Στο πρωτό από τα 2 workshops του μακιγιάζ, θα έχουμε κοντά μας τον Γρηγόρη Πυρπίλη, official makeup artist της Maybelline NY στην Ελλάδα, ο οποίος θα μας ενημερώσει για τα trends του καλοκαιριού στην επιδερμίδα και τα χείλη.

 

Το τρίτο workshop είναι αφιερωμένο στην φροντίδα του σώματος. Από τα μυστικά για τον καθαρισμό, μέχρι την σωστή ενυδάτωση, τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, αλλά και τις υφές και τον τρόπο χρήσης των προϊόντων, όλα τα θέματα που αφορούν το σώμα θα τεθούν στο τραπέζι! Έξτρα: focus στα αδυνατιστικά, και χορηγός προϊόντων η Garnier.

 

Το τέταρτο workshop είναι αφιερωμένο στην περιποίηση του προσώπου, με έμφαση στο τι σημαίνει για κάθε γυναίκα “βασική ρουτίνα ομορφιάς”. Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι: καθαρισμός, ενυδάτωση, έξτρα φροντίδα (μάσκες, απολεπιστικά), επιλογή του κατάλληλου προϊόντος ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματος, αλλά και όποια απορία τεθεί στο τραπέζι. Χορηγός προϊόντων η σειρά Pure & Natural της Nivea.

 

Το σεμινάριο επιμελείται η δημοσιογράφος Χαριτωμένη Βόντα και θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του Theia Lab, σε τέσσερα διαδοχικά Σάββατα του Μαρτίου (10 / 17 / 24 & 31 Μαρτίου), στις 6μιση το απόγευμα.

 

Το κόστος του κάθε workshop είναι 25 ευρώ (80 ευρώ για όλο τον κύκλο), ενώ μετά από κάθε workshop οι συμμετέχουσες παίρνουν ως δώρο προϊόντα σε κανονικό μέγεθος, αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του κόστους συμμετοχής.

 

(Σημείωση: Oι θέσεις είναι περιορισμένες και για την κάλυψή τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

Theia Lab, Θερμοπυλών 59 και Παραμυθίας 2, Αθήνα, ΤΚ 104 35, τηλ: 210 36 00 449

 

 

 

 

Δηλαδή θα το ξαναπώ και εγώ άλλη μια φορά: Στα σεμινάρια που θα λαμβάνετε μέρος, ναι μεν θα πληρώσετε 25Ε (ή 80Ε και για τα τέσσερα), αλλά και θα μάθετε πολλά πράγματα και φεύγοντας θα πάρετε δώρο τα καλλυντικά που χρησιμοποιήσατε (σε κανονικό μέγεθος), όπου η αξία τους θα είναι ίση ή και ακόμα μεγαλύτερη από τα χρήματα που έχετε δώσει.

 

 

Η γνώμη μου; Brilliant idea. Η σκέψη μου: Εμείς εδώ (όχι το κράτος εμείς, μια προς μια,  ένας προς έναν..) κρίση-ξεκρίση θα την βρούμε την άκρη, στην Ελλάδα. Και θα μεγαλουργήσουμε. Θα το δείτε. Αρκετά «κοιμηθήκαμε» αγκαλιά, με τις πανάκριβες άνευ ουσίας ταμπέλες, όλων των ειδών, που γαλούχησαν μια ολόκληρη γενιά εδώ και μια εικοσαετία. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε. Και θα το κάνουμε με φόρα.

41 Σχόλια
  1. krima pou den einai thessaloniki…den ypurxe periptosi na mhn phgaina..

  2. δεν θα ηταν ωραιο να γινει και για Θεσσαλονικη κατι τετοιο???

  3. @Gioula: Γιούλα μου, πιστεύω ότι αν πάνε καλά (που δεν βλέπω γιατί όχι…) θα πρέπει να γίνουν και στην Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

  4. @mairh: Τυχερούλα… σε αυτό το πανέμορφο μέρος ζεις ε;;; Kαι τι δεν θα έδινα τώρα για μια εκδρομή…

  5. Makari na mporousa na pao.. Stin Thessaloniki tha uparksei kati analogo?

  6. Τι ωραία ιδέα! Εγώ πάντως (και είμαι σίγουρη πως και πολλές άλλες) την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές αγοράζοντας προϊόντα που τελικά δε μου “έστρωναν” καθόλου καλά! Απαιτούμε να γίνει και στη Θεσσαλονίκη κάτι αντίστοιχο! Μήπως να κάνουμε κίνημα? :Ρ

  7. πολλες Θεσσαλόνικιες μαζευτηκαμε!!! Ναι να κανουμε κινημα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!

  8. Τζούλια μου, μήπως να το σκεφτείς? Θα είσαι η επίτιμη καλεσμένη! Ο λαός απαιτεί το Workshop ΚΑΙ στη Θεσσαλονίκη!!!

  9. THESSALONIKI!Please,make seminars like this in Thesaloniki,too!
    Kisses!

  10. Αχ, πόσο ζηλεύω… Πολύ θα ήθελα να είμαι Αθήνα γι’αυτό και μόνο το λόγο! Έχω βιώσει άπειρες απογοητεύσεις κατά καιρούς με προϊόντα που έχω αγοράσει, και οι καιροί δεν είναι για σπατάλες!!! Για ακόμα μια φορά, π.χ., απογοητεύτηκα με το foundation μου που ενώ μια χαρά ήταν σαν υφή και χρώμα όταν το δοκίμασα με την πωλήτρια μεταξύ άλλων, αλλά τελικά σήμερα που το έβαλα, ήταν σχεδόν σαν στόκος και για μία ακόμα φορά (έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα) το χρώμα μου ήταν πιο σκούρο απ’ όσο έπρεπε… Ενώ, επίσης, ρόζιζε αν και η βάση μου είναι κίτρινη και το είχαμε σχολιάσει με την πωλήτρια…γκρ…!!!

  11. Χμ…Προσωπικά, το 2ο μου φαίνεται πιο δελεαστικό…ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΒΑΦΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!! Και θα είναι και ο κ.Πυρπίλης εκεί…..Δεν είναι κακή ιδέα…Το σημειώνω….

  12. @beautyblog: ‘Εχω ακόμη καλύτερη ιδέα….. Να πάω μαζί με την Τζούλια….χιχιχι!!!* 😀

  13. Καλησπέρα!! Απογευματινό Post τι καλά πάνω που μ’ έπιανε στερητικό σύνδρομο!!!! Πφ το σεμινάριο το έχω δει εδώ και μέρες και θα δήλωνα συμμετοχή αλλά έχω τον αντρούλη ακόμη στην ανάρρωση και αν τον αφήσω μόνο του τώρα (είναι καρκίνος αν θυμάστε) για να επιδοθώ σε beaute: black snake that ate me!!!! Όσες έχουν ένα καρκίνο άντρα (ανεξαρτήτου ηλικίας) στη ζωή τους με κατανοούν νομίζω!! Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

  14. Πραγματικα Brilliant Idea!
    Θα εισαι Τζουλια? Στο ζηταει και η KatRap… Pleeeeease???

  15. Απίστευτη ιδέα!! Θα πάω σίγουρα!! Το πρόβλημα είναι οτι δεν φαίνεται ολόκληρο το τηλέφωνο του Theia Lab για να επικοινωνήσουμε…Μπορείτε να βοηθήσετε μήπως? Ευχαριστώ πολύ!

  16. @MariaA: “Black snake that ate me????” Και το ρήμα σε τέλεια past tense, απόδοση?????

    xaaxaxxaaxxxxxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxa!!!!! Εντάξει!!! Μου το έφτιαξες το ΣΒ!!!! axaxaxaxaxxaxaxxaxxaxa!! Θα το πω κάπου αύριο, δεν υπάρχει περίπτωση!!!

    Να’ναι καλά ο καρκίνος σου, που μας χαρίζει αλησμόνητες στιγμές τις τελευταίες μέρες!!! Έχεις έμπνευση!!!

  17. @Domniki: Έχεις απόλυτο δίκιο Domniki! Λοιπόν το τηλέφωνο είναι το

    210 36 00 449

    Φιλάκια!

  18. Ναι λοιπον θελω ΚΑΙ εγω ενα στην Θεσσαλονικη!!!!

  19. ας το επαναλαβω και εγω,ανεβειτε Θεσσαλονικη και μαλλον θα χρειαστουν δυο κυκλοι σεμιναριων,γιατι ειμαστε πολλες Θεσσαλονικιες

  20. Τέλεια ιδέα & τρελαίνομαι για τέτοιου είδους σεμινάρια!δυστυχώς όμως έχω φύγει απ’τις πρωτεύουσες :-/ όσες πάτε,περιμένουμε εντυπώσεις & συμβουλές!καλό σκ σε όλα τα bb girls ❤

  21. Να σου πω την αλήθεια αν ηταν Βόλο θα πηγαινα και γω τουλάχιστον σε ενα για να δω τι παιζει και να ξεσκάσω λιγουλάκι! ΑΚούγεται ωραίο…αντε όσες πανε να μας πουν και εντυπώσεις

  22. Τέλεια! θα είμαι Αθήνα τότε. Θα πάω όπως και δήποτε.

  23. Eγώ δυστυχώς δεν μπορώ.Ειναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσεις και τα 4;Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών που μπορεί να δεχτεί,ή αν μπορέσω τελευταία στιγμή μπορεί να με δεχτούν;΄Οποια πάει,περιμένουμε εντυπώσεις το βράδυ!!!

  24. kalhspera!!!!exw kanei TA la8h agorazontas kallyntika,opws oi pio polles nomizw.thn pa8ainw panta otan 8elw na alla3w kt eite epeidh to eida na to fotraei kapoia k htan teleio eite gt to vare8hka.merikes fores pontarw k sto tyxero mou asteri[!!!]gia na petyxw to swsto.telika,oso megalwneis ma8aineis k apokrystallwneis apopsh se yfes k xrwmata.na opws egw pou ton teleytaio kairo exw kollhsei me tis gkri h gkri-kafe skies.ti anakalypsa omws?oti oles sxedon pou exw agorasei ton teleytaio kairo einai sxedon idies…..xaxa!!!!ti kahmos 8ee mou!!!

  25. @ketty: οχι μπορείς να παρακολουθήσεις μεμονωμένα όποιο θες απλά όταν θα πας και στα 4 έχεις έκπτωση. Όσο για τις συμμετοχές είναι περιορισμένες αλλά με ένα τηλέφωνο μπορείς να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη θέση.
    Πάντως και στο προηγούμενο που διοργάνωσε ήθελα να πάω και πάλι δεν μου έκατσε. Το έμαθα τελευταία στιγμή και είχα ήδη κανονίσει! Πιστεύω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία και ότι θα επαναληφθούν και πάλι διότι σε αυτά τα σεμινάρια πραγματικά κάτι μαθαίνεις.
    Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!!

  26. Hello girls! Δεν θα παω (αν και θα το ήθελα) γιατι τεσσερα συνεχόμενα Σαββατα, μου ειναι εξαιρετικά δυσκολο, αλλα και για καποιους άλλους λογους…. Ισως την επομενη φορα…. Αλλα, ένας απ΄τους λογους ειναι, ότι για 31.03 έχω ένα άααλλλο σεμιναριο να παω….. κι οταν παω…. κι αααααν ειναι καλοοοο….. σας εχω νεα κοριτσια…. γιατι όταν το δηλωνα, πλακα, πλακα, εσας σκεφτομουνα και αν θα εχω να σας πω, νεα όμορφα πραγματακια απο αυτα που θα μάθω κι εγω, για την ομορφια μας, να τα μοιραστουμε και να βρουμε την ακρη … όπως λεει κι η ΤΖούλια μας! Φιλια!

  27. Καλημερα κοριτσια! Εγω λοιπον πηγα χθες και ηταν πολυ ενδιαφερον.
    Κατ’αρχην η κα Βοντα ειναι μια πολυ ευχαριστη παρουσια, με πολλες γνωσεις πανω στις “βασικες αρχες” του μακιγιαζ και εχοντας η ιδια δοκιμασει απειρα προιοντα μας εκανε focus σε λεπτομερειες που θα μας βοηθησουν να μην πεταμε χρονο και χρημα. Στην πορεια ηρθε και ο συμπαθεστατος κος Πυρπιλης που μας ειπε καποια extra tips, επισης στο τελος εβαλε στην καθε μια απο εμας μια αποχρωση κραγιον που θεωρουσε (παρα πολυ σωστα βεβαια) οτι μας ταιριαζει, αφου μας εξηγησε τη διαφορα θερμου και ψυχρου τυπου δερματος. Υπ’οψιν κοριτσια, αυτο θα σας βοηθησει να ξερετε τι χρωματα σας ταιριαζουν!
    Φευγοντας και αφου ειχαμε περασει τις 2 ωρες που κανονικα διαρκει το workshop, πηραμε το make up Super Stay 24 hours στην καταλληλη για την επιδερμιδα μας αποχρωση και το κραγιον που ειχε χρησιμοποιηθει πανω μας, φυσικα Maybelline. Εγω πηρα ενα βαθυ κοκκινο που μου πηγαινε πολυ και πραγματικα ειναι ενα χρωμα που δεν θα το τολμουσα, αλλα μετα το χθεσινο, θα το κανω!!!
    Μην ξεχασω να σας πω οτι το κλιμα μεταξυ μας ηταν παρειστικο και εγω τουλαχιστον, αισθανθηκα οτι μπορω να ρωτησω οτι ηθελα, επισης κι εσεις μπορειτε να με ρωτησετε αν θελετε οτιδηποτε…

  28. @Flora: Ευχαριστούμε που μοιράστηκες εντυπώσεις… Εγώ, “ζαχαρώνω” το 2ο….Αν τελικά πάω, ελπίζω να πετύχω και κάποια άλλη!! Τώρα,μετά τις φωτογραφίες, θα ξέρω! χεχε! 😉

  29. @KatRap. Μαλλον θα ειμαι κι εγω, αν και ο κος Πυρπιλης δεν θα ειναι σ’ αυτο. Βεβαια και η Χαριτωμενη μια χαρα μας τα ειπε συν, οτι στο 2ο απο οτι μας ειπε θα εχουμε δωρακι 4απλη παλετα σκιων σιγουρα και ισως και κατι αλλο… Αν βρω “νταντα” για το μικρο θα τα πουμε εκει!!! (Λες???)

  30. @flora.geia sou!!!kapou to exw 3anadiavasei ayto gia to psyxro k 8ermo typo dermatos.mhpws mporeis na freskareis ligo th mnhmh mou?thanx a lot!!!!

  31. @marianna. Συνηθως ο κλασικος τυπος Ελληνιδας, δηλαδη σταρατο που λεμε δερμα και σκουρα μαλλια ειναι στα θερμα χρωματα. Οι ξανθιες με ανοιχτοχρωμα ματια στα ψυχρα. Δεν ειναι ο απολυτος κανονας, μονο βλεποντας καποιον απο κοντα και χωρις μακιγιαζ μπορεις να πεις με σιγουρια που κατατασσεται. Π.χ. μια μελαχρινη κοπελα χθες ηταν στα ψυχρα λογο πολυ ανοιχτοχρωμου δερματος.Αν βρεις τον τονο σου θα σε βοηθησει πολυ στο μακιγιαζ. Αν δυσκολευεσαι, πολλες κοπελες που δουλευουν σε stands μεγαλων εταιριων (Lancome, Estee Lauder, Mac…) μπορουν να σε βοηθησουν.

  32. @Flora: Πήγες ε;;; Αχ, τώρα πραγματικά στεναχωρήθηκα που δεν τα κατάφερα…

  33. @flora.s’eyxaristw pou mphkes ston kopo.prepei na anhkw sta psyxra gt exw poly leyko derma,kastano3an8a mallia k skoura kastana matia.

  34. @marianna, @Flora, εδώ και μέρες προσπαθώ να ανακαλύψω τι είμαι ερευνώντας στο διαδίκτυο, έπειτα κι από την τελευταία αποτυχία με το μέικ απ μου και οι απόψεις θα έλεγα ότι διίστανται.. Έχω πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα, σκούρα καστανά μαλλιά και μάτια, υποτίθεται, λοιπόν, ότι είμαι ψυχρός τύπος αλλά το μέικ απ με ροζ τόνους που μου αντιστοιχεί, δεν μου ταιριάζει και χρειάζομαι με κίτρινους τόνους που με πάει στο θερμό τύπο! Μήπως τελικά είμαι ουδέτερη;;; Ο-ε-ο;; Μπράβο σου πάντως που κατάφερες και πήγες!

  35. @marianna,@Andriana. Το Make Up ειναι πραγματικα δυσκολο κεφαλαιο στην ιστορια του μακιγιαζ. Εγω που ειμαι σταρατη αγοραζω πλεον ουδετερες αποχρωσεις. Ομως, αφου βρηκατε τον τονο σας, να αγοραζετε τουλαχιστον τις σκιες και τα κραγιον που σας ταιριαζουν. Επισης να δοκιμασετε και περλε κραγιον.
    @Julia. Λες να τα καταφερεις το Σαββατο????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.