Korres, Spring Nail Colours: Τα βερνίκια της Άνοιξης!

 

 

Πριν ξεκινήσω να σας λέω τα, ομολογουμένως για άλλη μια φορά, πολύ ενδιαφέροντα νέα Korre, να σας πω, ότι τις τελευταίες δέκα μέρες έχω πάει σε τόσες πολλές παρουσιάσεις νέων προϊόντων και έχω ακούσει για τόσα πολλά νέα λανσαρίσματα, που αρχίζω να ζαλίζομαι.

 

Τι εννοώ: Μάλλον μισό λεπτό, θα σας το εξηγήσω διαφορετικά, έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin και την ίδια μέρα να αποφασίσει ο σεφ να σου σερβίρει- όλα μαζί– τα καλύτερα του πιάτα. Δηλαδή και μπουγιαμπέσα με φρεσκότατα θαλασσινά, γαρίδες και καραβίδες, και μοσχάρι κόμπε, και αστακό του Maine, και ριζότο με μανιτάρια Matsutake, και χαβιάρι Almas και στο τέλος για φρούτο, πεπόνι Yubari. (από τα πιο ακριβά φαγητά του κόσμου έγραψα, για να δώσω έμφαση) Στο τέλος νομίζω, δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις τίποτα και θα πρέπει να περάσουν αρκετές μέρες για να βάλεις όλες αυτές τις γεύσεις σε τάξη.

 

Κάπως έτσι νιώθω κάθε τέτοια εποχή, που τα νέα από τις εταιρίες έρχονται σωρηδόν για τη σαιζόν που ακολουθεί και σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν οι ίδιες οι εταιρείες να μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και έτσι να άφηναν λίγο χρόνο η μια από την άλλη, πριν το επόμενο μεγάλο event-λανσάρισμα. Τώρα θα μου πείτε, ότι αν το έκαναν αυτό, ίσως και αυτές να μην προλάβαιναν τα deadlines και τις ημερομηνίες τους, αλλά τέλος πάντων, αυτή τη στιγμή μιλάω για έναν ιδανικό κόσμο, όπου η beauty editor θα είχε λίγο χρόνο να εκτιμήσει και να επεξεργαστεί σωστά τα νέα της μιας εταιρείας πριν περάσει αμέσως-αμέσως στην επόμενη.

 

Αρκετά με τον δικό μου πόνο, παμε τώρα στα βερνίκια νυχιών, Korres Nail Colours.

 

Kατ’ αρχήν  να σας βάλω στο κλίμα και να σας πω ότι ήταν ένα από αυτά τα απίθανα πρωινά που οργανώνει για μας το σούπερ team Korre (Γιώργος, Κατερίνα, Πηνελόπη) όπου την ώρα που μας έκαναν την παρουσίαση, ταυτόχρονα nail artists έβαφαν τα νύχια μας στην απόχρωση της επιλογής μας, ενώ πίναμε φρέσκους χυμούς με φρούτα και λαχανικά σε χρώματα που να ταιριάζουν στις νέες αποχρώσεις των βερνικιών, σερβιρισμένους  σε απίθανα πρωτότυπα σκεύη -ο δικός μου ας πούμε, κατέφτασε μέσα σε ποτιστήρι … (ναι, τι άλλο να πω.. καταλάβατε τι εννοώ, όταν λέω σούπερ team Korre…)

 

Λοιπόν η συλλογή ξεκινάει με 7 νέες αποχρώσεις που έρχονται να προστεθούν στη βασική σειρά -η σειρά έχει φτάσει αισίως στις 31 αποχρώσεις- και με 6 limited edition αποχρώσεις για την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Να σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά ότι η φιλική προς το δέρμα και τα νύχια φόρμουλα των βερνικιών αυτών με ήπιους διαλύτες –συνδυασμός τεχνολογίας και φυσικών συστατικών,  προσφέρει μία πιο φυσική προσέγγιση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. Η σύνθεση τους βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5. Το Μύρο δυναμώνει τα νύχια, ενώ τα πέντε ιχνοστοιχεία πυριτίου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και θείου, βοηθούν την ανάπτυξη και την υγεία των νυχιών. Η προβιταμίνη Β5 διαθέτει ενυδατική δράση, κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά και βέβαια  έχει αποφευχθεί η πλειοψηφία των συνθετικών υλών, που βρίσκουμε συνήθως σε αντίστοιχα προϊόντα και οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ως ερεθιστικές, επιβλαβείς για τον οργανισμό ή ακόμα και το περιβάλλον.

 

 

Οι 7 νέες αποχρώσεις: VIOLET 74 CIEL GLACIAL 81 TANGERINE 46 CORAL HIBISCUS 44 PINK PEONY PINK 04CHAMPAGNE 07 CREAM WHITE 01

 

 

 

Οι 6 limited edition αποχρώσεις: EMERALD 93 VERT AMANDE 92 AZURE BLUE 86 LAVENDER 76 OCEAN BLUE 87 BRIGHT YELLOW 91

 

 

 

Όλη η γκάμα των Nail Colours (με τα επτά παραπάνω γίνονται συνολικά 31, φουλ γκάμα αν μου επιτρέπετε…)

 

Τα νύχια μου βαμμένα με το βερνίκι της επιλογής μου (επέλεξα το Νο 81 Ciel Glacial, σιέλ, παστέλ, απαλό αλλά και ασυνήθιστο και όχι ιδιαίτερα υπερβολικό…)

 

 

O απίθανος χυμός μου.

 

Η Κατερίνα κρατάει το «μενού» των χυμών.

 

 

 

 

Αφού είδαμε λοιπόν τα βερνίκια και μας έβαψαν και τα νύχια και αφού μιλήσαμε και για κάποια νέα προϊόντα που εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο Korres, εμένα τουλάχιστον με περίμενε μια έκπληξη. (Πριν από αυτό, ένα inside info: Οι φανατικές πελάτισσες της μάρκας ζητούν από την Κorres να ανοίξει 2 νέες κατηγορίες: Αυτή των παιδικών προϊόντων καθώς και των φυσικών αποσμητικών) Το ένα το χατίρι τους το κάνανε και αυτή ήταν και η έκπληξη που περίμενε εμένα: Αποσμητικά Korres!! (it was about time…) Για παιδικά προϊόντα δεν μας είπαν κάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν και αυτά…Απλά λέω να σας μιλήσω άλλη μέρα για τα αποσμητικά- μην σας τα πω όλα τώρα μαζεμένα και σας ζαλίσω και εσάς…

 

 

Επίσης να σας πω ότι λατρεύω τα προϊόντα Beauty to Go με προϊόντα για καθαρισμό, μάσκες και scrubs, σε αυτή την απίθανη συσκευασία και τα βρίσκω εξαιρετικά βολικά για ταξίδια και σαββατοκύριακα… Παιδιά. Θέλω κι άλλα τέτοια.Με όλες σας τις συλλογές. Kαι με μακιγιάζ.

 

 

 

 

Μη μου πείτε ότι δεν γέμισε χρώμα σήμερα το bb! Άντε να δούμε, άντε να ξεμυτίσει επιτέλους ο ήλιος, ο οποίος πολύ καλή κρυψώνα έχει βρει μάλλον φέτος.

 

Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι σήμερα θα κάνω την κλήρωση για τις πέντε τυχερές που θα βάψουν τα μαλλιά τους με βαφή Matrix στα κομμωτήρια Hair Nails by Telis Kikeris. Tις τυχερές θα τις δείτε με δικό μου σχόλιο στο σχετικό post.

 

 

 

 

51 Σχόλια
  1. Καλημερα Τζουλια κ’ bb girls!!!!
    Ποσο σε ζηλευω χιχιχι ολες αυτες οι φοβερες παρουσιασεις και σουπερ
    ντουπερ χυμοι καλα δεν υπαρχει το ποτηστυρι απαιχτο!!!!
    Μην ανυσηχεις παντως εμας μπορεις να μας ζαλισεις οσο θελεις με νεα
    προιοντα!!””
    Το Coral και το TANGERINE τα θελω τωρα !!!!!!
    Αυτο το κσλοκαιρι βλεπω να εχουμε ευχαριστες εκπληξεις…
    Σε φιλω

  2. καλα τηλεπάθεια εχουμε!χθες τα ειδα τα καινουργια χρωματα στο αττικα και ελεγα μα καλα η τζουλια δεν θα κανει κανενα αρθρο για αυτα τα τελεια χρωματα?

  3. @Sofia: Ναι, πραγματικά Σοφάκι, τουλάχιστον από πλευρά προιόντων είναι ένα σούπερ φουλ και ευχάριστο καλοκαίρι!

  4. @Christie: Αστα κοριτσάκι, δεν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω… Τρέχω και δεν φτάνω αυτό τον καιρό

  5. Χθες κατα σύμπτωση αγόρασα το vert amande και ανυπομονω να το δοκιμασω! Και πανω που αναρωτιόμουν πως να ειναι το ciel glacial βλεπω τη φωτο με τα νυχάκια σου!!! Τώρα το θέλω και αυτό!! Και όχι μόνο αυτό!!! Θέλω και πολλά άλλα!. Αν και μ απογοητευει ο Κορρες με το γράψιμο που μας κάνει με το site τους στο ιντερνετ (πλεον δεν μπαινω καν και λαμβάνω τα newsletter από το αμερικανικο!!!) τα προιοντα τους (για το μακιγιάζ κ τα νύχια) τα λατρεύω. Στα προιότνα περιποίησης νομίζω ότι είμαι περισσότερο προς apivita πλευρα.

    Τελεια ανάρτηση την πιο κατάλληλη στιγμή!!
    (ασε και κοντευω να κανω μπουμ..εχω τη μικρη αρρωστούλα (προς το παρον απυρετη ομως) και χανω τη συναντηση στην Αθηνα…σνιφφφφ

  6. @kerasia: Περαστικά στην κουκλίτσα σου Κερασία μου… Τι να πω, ο φετινός χειμώνας να πάει και να μην ξαναγυρίσει…

  7. Καλησπέρα Τζούλια, κορίτσια!! Απαπα σήμερα η μέρα δεν παίζεται, παρόλο που είναι ντάλα ήλιος η μια γκαντεμια στη δουλειά διαδέχεται την άλλη. Δεν πειράζει όμως που θα πάει θα σχολάσω!!! Τα είδα τα βερνίκια στο φαρμακείο πριν καμιά βδομάδα και άπλωσα το χεράκι μου να πάρω το azure & το ocean blue όμως το μάζεψα διότι αν γύριζα σπίτι με βερνίκια αντί για φάρμακα του αρρωστούλη καρκίνου μου ….. Αφήνω κενό να το συμπληρώσετε με τη φαντασία σας! Το ποτιστήρι – ποτηροχυμός φανταστικό!!! Φαντάζομαι εξίσου υπέροχο και το περιεχόμενο! Περνάτε καταπληκτικά στον Κορρέ!!!! Τα αποσμητικά τα έχω δει σε site φαρμακείου ήδη είναι όμως μόνο roll on ή κάνω λάθος?

  8. @Kerasia, για πες πώς είναι το vert amande που το είδα και το ερωτεύτηκα;; (περαστικά στην μικρή σου 🙂
    Εκτός αυτό ναι, εκείνο το κοραλλί είναι φανταστικό!!
    Περιμένουμε περισσότερα νέα Τζούλια! Φιλιά!

  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.
    Ο ΧΥΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕ, ΤΖΟΥΛΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

  10. kalispera kouklitses!!!!k ego eixa apelpistei me ayton ton kairo alla exei 2 meres pou exei hlio, me dontia bebaia giati kanei psofokryo alla hlio!!!!ante na gemisoume xromata na ksorkisoume ton xeimona epitelous!!!!!emena to VIOLET 74 mou arese poly k fysika to potiri gia ton xymo sou!!!!!

  11. Τζούλια μου σήμερα για πρώτη μου φορά πραγματικά σε ζήλεψα!
    Οι κρέμες του Κορρέ δε μου έχουν πολυταιριάξει αλλά για μακιγιάζ δεν έχω καλύτερο! Τα δε βερνίκια του απλά τα λατρεύω!Πρώτα είχα πάρει το κόκκινο της βασικής σειράς και είχα τσινίσει λίγο με τα 6 ευρώ του. Έκτοτε δεν έχω αγοράσει αλλης μάρκας κόκκινο και σε κάθε σεζόν αγοράζω και 2-3 ακόμη. Ιδανικά για στιγμές απόλυτης βαρεμάρας, καλύπτουν μια χαρά και με μια στρώση. Για όσες ασχολούνται κα με το stamping, τα μισοξεραμένα δεν τα πετάμε κάνουν πολύ καλές στάμπες!
    Για αυτή την άνοιξη θα επιλέξω τα VIOLET 74 και BRIGHT YELLOW 91, θα τα φοράω μαζί με μια στάμπα ανάμεσα. Να στείλω φωτό με το συνδιασμό που έκανα γαλάζιο-καφέ;
    (ήταν να ην αρχίσω να γράφω για τα βερνίκια του Κορρέ, ας με σταματήσει κάποια…)

  12. Tελεια τα καινουργια χρωματα στα βερνικια, θελω πολυ να δοκιμασω τα Tangerine, Coral Hibiscus Κ Cream White, oλα οτι πρεπει για το καλοκαιρι! Και επιτελους εβγαλαν το τζελ καθαρισμου Λευκο Τσαι σε μινι συσκευασια, γιατι ηθελα να το δοκιμασω να δω αν μου ταιριαζει αλλα δεν ηθελα να το παρω σε full bottle. Eχουν βγαλει αλλα καινουργια Beauty to Go προιοντα??

  13. geia sas koritsia,geia sou julia!!!mou aresoun poly ta korres.ta xrwmata einai poly juicy!!!perimenw me anypomonhsia ta aposmhtika gt xrhsimopoiw mono oikologika xwris alata alouminiou k xhmika k den briskw poikilia sto nhsi mou.perimenw gia to post sou.loveeeeeee!!!!!!!

  14. Mporw na pw pws ola ta xrwmata(palia k kainouria)einai e3airetika kai mou eftia3an tin dia8eci!!!kai mpravo ston korre pou mas kanei perifanous sto e3wteriko giati polles ksenes beauty bloggers deixnoun na ta agapoun!!!!!!!!

  15. Πόσο αγαπάω KORRES δεν λέγεται. Στο μακιγιάζ πραγματικά δεν έχω βρει άλλη μάρκα που να μου ταιριάζει τόσο πολύ όλη η χρωματική της παλέτα. Για ποιότητα δεν το συζητώ. Αξεπέραστη. Είναι τα μόνα που τελειώνω τις συσκευασίες τους και δεν τα πετάω επειδή μετά από λίγο καιρό “πέτρωσαν”, “Ίδρωσαν” κλπ. Με τις μάσκαρα μόνο έχω ένα θεματάκι – νομίζω πως μου ξεραίνονται πολύ γρήγορα.

    Παιδικά δεν έχω δει όντως αλλά τιιι νομίζετε πως έσωσε το κεφαλάκι του παιδιού μου πέρισυ & φέτος απο τις ψείρες; Το ειδικό σαμπουάν & η λοσιόν του ΚΟΡΡΕ. το σαμπουαν μάλιστα το χρησιμοποιώ όλο το χρόνο υπάρχουν δεν υπάρχουν κρούσματα στο σχολείο.

    Αλλά και το δικό μου κεφάλι σώθηκε με τις βαφές του. Βάφω χρόνια τα μαλλιά μου σε κομμωτήρια και πάντα είχα ενοχλήσεις. Τα τελευταία χρόνια δε είχα πολύ έντονο κάψιμο και φαγούρα. Όταν αποφάσισα να κάνω την αλλαγή (από ξανθό σε καστανό), πήρα και τη μεγάλη απόφαση να βάψω στο σπίτι τα μαλλιά μου για πρώτη φορά. Πήρα το 4D και έκανα τις ανάλογες δεήσεις. Τελικά έμεινα άφωνη. Δεν είχα ενοχλήσεις και το ξανθό καλύφθηκε εντελώς!!! (Νομίζω ότι φταίει και η τεχνική του συζύγου που καθόνταν ο κακομοίρης τούφα τούφα και πέρναγε τη βαφή με το χέρι). Τώρα θέλω να δοκιμάσω μια αντιρυτιδική συσφικτική κρέμα προσώπου που έχει βγάλει με ελιά και σίκαλη αν δεν κάνω λάθος – μου είχαν δώσει ένα δείγμα και μου άρεσε πολύ αλλά με ένα δείγμα τι να προλάβεις να καταλάβεις, 2 μέρες testing είναι λίγο.

    Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν βρίσκεις όλη τη γκάμα στα φαρμακεία, έτσι όταν είδα το κατάστημα στο Μall έκανα πάρτυ!!! Κορίτσια ειλικρινά αν είχα χρήματα θα άνοιγα ένα KORRES SHOP στα Σπάτα! Τόσο πολύ τα πιστεύω τα προιόντα τους

  16. Μμμμμ…!Μύρισε άνοιξη στο beautyblog!Πραγματικά τα προϊόντα του Korre δε με έχουν απογοητεύσει ποτέ,& όπως βλέπω το ίδιο ισχύει & για τα events του.Τι ωραία βερνίκια,τι juicy χρώματα & χυμοί!Καθώς χάζευα τις αποχρώσεις,κόλλησα με το ciel glacial & με χαρά μου διαπίστωσα ότι & εσύ Τζούλια μου είχες επιλέξει το ίδιο 😉 επίσης μ αρέσει πολύ & το vert amande!Περιμένουμε post με τα αποσμητικά,μιας & είμαι σίγουρη ότι & εκεί θα έχουν επιλεγεί τα πιο αγνά συστατικά,κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα πια σε αποσμητικά & αρώματα…τα φιλιά μου σε όλες!!

  17. τα προιόντα beauty to go είναι από τα αγαπημένα μου,μπορεί να αγόρασα και 10 συσκευασιούλες απο μάσκες και πίλινγκ!!!Αφού ο φαρμακοποιός μου με ρώτησε αν θα τα μεταπουλήσω γιατί του πήρα ότι τέτοια συσκευασία είχε στο φαρμακείο!!!,Πού να του εξηγώ ότι με 3 γυναίκες στο σπίτι (εγώ ,η κόρη μου και η μαμά μου)που έχουμε τρέλα με αυτά και λίγες μας φαίνονταν!!!Α και με έπιασε και μια τρελή λαχτάρα να δοκιμάσω τον χυμό!!!

  18. @Eleni Kersenoglou: Και το ρωτάς;;;; Και βέβαια να μας στείλεις φωτογραφία!!

  19. @Sophia: Ναι, ναι είναι αρκετά πλέον τα Beauty to Go προιόντα! Ρίξε μια ματιά στο φαρμακείο σου!

  20. Τι όμορφα που είναι όλα , ψηφίζω το Levander γιατί φέτος κάτι έχω πάθει με το μωβ και το θεωρω πιο ευκολοφόρετο από το μπλε/θαλασσί ( για ‘μένα τουλάχιστον )

  21. Χαίρετε!!
    Αν έχω καταλάβει καλά, αυτή η εταιρία σας προσέχει πολύ….Οι παρουσιάσεις της είναι πάντα αξιοζήλευτες…..
    Ενθουσιάστηκα με τα αποσμητικά κι ανυπομονώ!!
    Τα μανό πολύ χαριτωμένα και γλυκούλικα, σαν ζαχαρωτά!!
    Και ομολογουμένως, πλέον είναι διαθέσιμες αποχρώσεις για κάθε γούστο…..
    Και τί ωραία η ιδέα για τους χυμούς (με τους οποίους έχω τρέλα γενικά….)!!
    ‘Ενα “frost&berry” (για αρχή) παρακαλώ….!!* 😉

  22. Καλησπέρα κι από εμένα κουκλάρες μου! Τέλεια τα χρώματα του korre!! Σίγουρα δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Τα πρώτα τα παλ ή τα επόμενα τα παιχνιδιάρικα? Μύρισε άνοιξη κορίτσια, μη μου πείτε??!! Ο γιός μου έδωσε σ’ ένα κοριτσάκι και λουλούδι γιατί ήταν μου είπε πολύ όμορφη σήμερα. Όσο για το ποτιστήρι, καλά έκανες και έβαλες φωτογραφία Τζούλια μου, γιατί όταν διάβαζα γι’ αυτό μ’ έφαγε η περιέργεια πώς ήταν και θα σε ρωτούσα σίγουρα.
    @Ελένη Κερσένογλου: Δεν κατάλαβα τι κάνουμε τα παλιά μανό καλή μου. Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά?
    Σας φιλώ όλες!!!

  23. @Andriana..εβαψα νυχια μονο για σενα σήμερα (γιατι δεν το ειχα βαλει και δεν ηξερα τι παιζει). Λοιπον το χρώμα ειναι απλά υπέροχο!!! Λίγο νερουλο αλλά στη δευτρεη στρώση ειναι μια χαρά. Εγω για καλύτερη αποδοση εβαλα και τρίτη στρώση. Και ταιριάζει υπέροχα και στη σταράτη επιδερμίδα μου!!! Τέλειο σου λέω, τέλειο!!

    Εχω και ενα πορτοκαλί..νομίζω το τέταρτο απο αριστερά της πρώτης φωτογραφίας. (σορυ αλλα βαριεμαι να σηκωθώ να το κοιτάξω)
    Και αυτό ειναι σούπερ!!

  24. Θέλω και εγώ τέτοιο χυμό!Υπέροχες οι νέες αποχρώσεις,κανονίζω επίσκεψη στο φαρμακείο!

  25. @Kerasia, βρε γλυκειά μου… Ποια στη χάρη μου!!! 🙂 Όμως,να χαρώ ή να λυσσάξω από τη ζήλεια μου που έχεις και τα 2 που μου αρέσουν περισσότερο από ολόκληρη τη συλλογή;;; Πφφ…! 🙂 Ας σοβαρευτώ.. Πολύ χαίρομαι που είναι τόσο καλό. Όμως μια που εγώ είμαι πολύ ασπρουλιάρα μήπως να απέχω και να τα θαυμάζω από μακριά;

  26. @Andriana..να παρεις!! Χαλαρά!! Και να σου πω..παρτα απο online φαρμακειο γιατι εγω εδωσα 6.5 ευρώ και μου την εχει δώσει..γιατι τώρα τα βρήκα με 5!!! Α στο καλό…

  27. @Ελένη: Τι είναι το stamping και γιατί μου διαφεύγει? Πως το κάνεις, πες μας πες μας!!

  28. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ή ΞΕΒΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ?
    ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΟΤΗΣΤΗΡΑΚΙ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΤ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!

  29. ΛΑΤΡΕΥΩ KORRES ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

  30. @Kerasia, thanks for the tip! Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την τακτική την ακολουθώ προ πολλού, από όταν ανακάλυψα ότι το HG καθαριστικό προσώπου μου (το λευκό τσάι του Κορρέ) είχε τουλάχιστον 2€ διαφορά και το υγρό που χρησιμοποιώ για τους φακούς επαφής μου είχε στο online φαρμακείο τουλάχιστον- άκουσον άκουσον!- 4€ διαφορά!!! Οπότε, έκτοτε όταν θέλω να αγοράσω κάτι από φαρμακείο, αντί να πάρω τους δρόμους, παίρνω το laptop.

  31. OK!!! Katarxas congratulations gia to post, einai megalo, gemato xrwma kai apla apisteuto.
    Ta prointa korres einai apisteuta kala an kai perisu xekinisa na ta xrisimopoiw, me epri3e gia kalo vevea i mana mou na pernaw Ellinika proionta omorfias pia kai dikio exei i gunaika.
    Ta limited editions tha thelw TWRAAAAA kai to prwi pou tha paw farmakeio elpizw na ta exoun!
    Makari omws na i3era an exoun Eshop gt tote tha 3erw sigoura pws tha vrw auto pou thelw!
    Bravo Julia kai sta alla BB girls gia tin douleia sas genika kai omws gia to post!
    filiaaa

  32. ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΗΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!

  33. ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΦΟΥΞΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ

  34. Τα προϊόντα Κορρε τα λατρεύω!!! Εχω χρησιμοποιήσει τόσο προϊόντα μακιγιάζ όσο και κρέμες, μάσκεσ και καθαριστικά προσώπου. Ειδικά η μάσκα άμεσης λάμψης ΑΓΡΙΟ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΟ είναι μοναδική!!! Κορίτσια δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.
    Τα χρώματα στα βερνίκια νυχιών φαίνονται απίθανα. Λάτρεψα το CORAL HIBISCUS και το AZURE BLUE.

  35. to 87 einai teleio!!!!!! xrwma pou to psaxnw sinexeia…an einai kai tetoio to xrwma sto nuxi opws fenete kai sto verniki to 8elw!!!!!to 91 to psaxnei apelpismena i aderfoula m…lete gia neo dwraki sti mikri??xixixi…pantou vriskei me xrisoskoni mple kai auto einai ka8aro atofio iperoxo mple!!!! i will think about it…oso gia to 93..mia anoi3iatiki nota vre aderfe…hehehe..!!!! like…lete na kanoun kai kamia prosfora??sta 3 to ena dwro..?? ka8a 8atan…alla de nomizw..opote…siga siga…8a ta paroume ola..;))

  36. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και @MariaA το stamping είναι μια εύκολη τεχνική διακόσμησης νυχιών με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πλακέτες με σχέδια χαραγμένα πάνω τους, περνάς με ένα βερνίκι, αφαιρείς το πλεόνασμα και μεταφέρεις το σχέδιο στο νύχι με μια σφραγίδα.Ακούγεται δύσκολο στην πραγματικοτητα όμως είναι απλό και γρήγορα και αποκτάς περιποιημένα νύχια στη στιγμή.

  37. @Ελένη: Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Αυτές τις πλακέτες -σφραγιδούλες που τις βρίσκεις? Δεν έχω δει πουθενά.

  38. Fovero! Forao idi to ocean blue to opoio molis to eida enthousiastika!! Na bi ligo spring vre Julia!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.