Bioten: Οι νέες σειρές Cellufight και Skin Repair

 

 

Ήταν σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, όταν σας είχα γράψει και σας είχα ενημερώσει για μια νέα μάρκα προϊόντων την Bioten και θυμάμαι ότι είχατε όλες εκδηλώσει πολύ έντονο ενδιαφέρον. Νομίζω πως τώρα, ένα χρόνο μετά, ήρθε η ώρα να σας πω κάποια νέα της μάρκας για τα οποία ενημερώθηκα και εγώ στην αρχή της εβδομάδας που πέρασε.

 

Δυο νέες σειρές έρχονται να προστεθούν στην γκάμα της Bioten, η σειρά σώματος Cellufight με μια γκάμα που αποτελείται από τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και η αντιρυτιδική-συσφικτική σειρά προσώπου Skin Repair για ώριμες επιδερμίδες 45+ με τρία νέα προϊόντα- κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών

 

Ας ξεκινήσω πρώτα με την σειρά Cellufight που αποτελείται από: Αντικυτταριτιδική Κρέμα, Αντικυτταριτιδικό Gel, Απολεπιστική Κρέμα Ντους και Λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Να σας θυμίσω ότι όλα τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα ενεργών φυσικών συστατικών, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

 

 

Αντικυτταριτιδική Κρέμα 6,95Ε

 


 

Η Κρέμα Cellufight έχει δημιουργηθεί ειδικά για μασάζ, έχοντας τη θερμαντική δράση που συναντάται σε προϊόντα ινστιτούτων αισθητικής. Μειώνει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”, αυξάνει τη σύσφιξη του δέρματος και ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία. Περιέχει εκχύλισμα Guarana, το οποίο περιέχει 2-3 φορές περισσότερη καφεΐνη από ότι το τσάι ή ο καφές, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποσυμφορεί τις τοξίνες από τους ιστούς. Τα Θαλάσσια Φύκια ενεργούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού του πορτοκαλιού, ενώ το Μαύρο Πιπέρι με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

 

 

Αντικυτταριτιδικό Gel 8,95Ε

 


 

Το Αποσυμφορητικό GelCellufight έχει έντονη δράση, βοηθώντας στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου νερού από τους ιστούς, στην εξάλειψη των τοξινών και στην ορατή μείωση της κυτταρίτιδας.Τα Θαλάσσια Φύκια ενεργούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού του πορτοκαλιού, ενώ το Μαύρο Πιπέρι με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

 

 

Απολεπιστική Κρέμα Ντους 6,95Ε

 

 

 

Η απολεπιστική κρέμα ντους Cellufight απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την κυκλοφορία, προετοιμάζοντας το δέρμα για ένα αντι-κυτταριδικό μασάζ.Τα Θρυμματισμένα Κουκούτσια Ελιάς προσφέρουν φυσική απολέπιση, η οποία βοηθά το δέρμα να γίνει πιο λαμπερό και λείο. Το Guarana, περιέχοντας 2-3 φορές περισσότερη καφεΐνη από τον καφέ ή το τσάι, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και εξαλείφει τις τοξίνες από τους ιστούς. Η Βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες προστατεύει αποτελεσματικά την φυσική ισορροπία του δέρματος.

 

 

Λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας 6,95Ε


 


 

 

Το Λάδι για Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για να απαλλαγείτε από την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”. Δρα κατευθείαν στις περιοχές με κυτταρίτιδα για να αποκαταστήσει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και να ενεργοποιήσει την μικροκυκλοφορία. To Λάδι Ελιάς θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, επαναφέροντας την απαλότητα και τη σφριγηλότητά του, ενώ η Βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες προστατεύει την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.

 

 

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά και στα προϊόντα της σειράς Skin Repair

 

 

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ SPF15   10,95Ε

 


 

Η κρέμα ημέρας SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα. Τα Ceramides δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Εμπλουτισμένη με δείκτη προστασίας SFP 15, προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA/UVB βοηθώντας στην πρόληψη των νέων ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η μη λιπαρή της υφή αποτελεί και βάση για μακιγιάζ.

 

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 10,95Ε

 


Η επιδερμίδα αντιδρά τελείως διαφορετικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η αποκατάσταση και ανανέωση του δέρματος είναι πιο εντατική. Η δράση της κρέμας νύχτας Bioten SKIN REPAIR βασίζεται στο Χαβιάρι και Ceramides, όπου ενεργοποιούνται πλήρως καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας χάρη στην ειδική σύνθεση της κρέμας. Το δέρμα το επόμενο πρωί, είναι πιο φρέσκο, πιο λείο και εμφανώς πιο νεανικό. Απλώστε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.

 

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ 10,95Ε


 

 

Η κρέμα ματιών Bioten SKIN REPAIR είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι, πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου για να επαναφέρουν τη λεία επιφάνεια του δέρματος. Τα Ceramides που περιέχει δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος, ανανεώνοντας τα αποθέματα υγρασίας και διατηρώντας το απαλό και ελαστικό.

 

 

 

Και επειδή κάποια πράγματα τα έχουμε πλέον καθιερώσει εδώ στο bb, δίπλα μου έχω όλη τη σειρά κατά της κυτταρίτιδας Cellufight. Λοιπόν, σχόλιο κάτω από αυτό το post και τέσσερις από εσάς θα κερδίσετε ένα από τα προϊόντα. Εγώ την Δευτέρα θα σας πω με σχόλιο κάτω από αυτό το post, ποιες θα τα δοκιμάσετε. Και μετά περιμένω την γνώμη σας έτσι;

 

 

 

 

Τι περιμένετε αγαπημένες; Άντε γιατί άσχετα με τον καιρό, το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο και πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας!

 

1,054 Σχόλια
  1. τελεια προιοντα………Τα χρησιμοποιω ηδη!!

  2. Αντε μπας και ανέβει η ψυχολογία λίγο…

  3. Φαίνονται ωραία προϊόντα …. μακάρι να μας δοθεί η δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε !!!!

  4. Καταπληκτικά προϊόντα και σε προσιτή τιμή!

  5. polu xrisimo!!!!!! makari na mai tuxeri!!!! opws kai na xei kali epituxia se oles!!!!!

  6. Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να τα αγοράσω μιας και όσα bioten προϊόντα έχω αγοράσει είναι απίστευτα και έχω την εντύπωση ότι θα κάνουν πραγματική δουλειά!

  7. τέλεια προϊόντα σε πολυυυ προσιτές τιμές ευχαριστούμε και καλή επιτυχία σε όλες

  8. έλαβα σήμερα το δωράκι μου….ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!ανυπομονώ όπως καταλαβαίνεις να το δοκιμάσω!!!!!!!σήμερα κιόλας!!!!!!!φιλιά πολλά!!!θα γράψω εντυπώσεις!!!!!!

  9. meta apo mia egkymosynh k 22 kila syn(ta opoia xathikan ola) emeinan omws ta kataloipa opws kyttaritida k xalarwsh,vrethike epitelous thaymatourga proionta! einai yperoxa k kanoun pragmatika kalh douleia1

  10. makari na mou dinotan i eukairia na ta dokimasw mias kai plisiazoun kai ta gennethlia mou

  11. μακαρι να τα κερδίσω……το έχει ανάγκη η ψυχολογία μου!!!!!

  12. τα χρησιμοποιώ είδη ,είναι φανταστικά, δυσκολεύομαι όμως να βρώ τα προϊόντα ειδικά αυτά για την κυτταρίτιδα.

  13. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

  14. τελεια για να διορθωσουμε τισ ατελειες μας…………

  15. Καλημέρα! Μόλις προ ημερών ανακάλυψα αυτό το blog και μ’ αρέσει πολύ!
    Χθες χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το αντικυτταριτιδικό Gel της bioten (το cellufight) και ήταν λίγο περίεργη η αίσθηση. Στην αρχή δεν ένιωσα τίποτα, μετά όμως από 5 λεπτά άρχισε να κοκκινίζει ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το δέρμα μου όπου είχε ακουμπήσει η κρέμα και να νιώθω αρκετά έντονο κάψιμο. Μισή ώρα μετά που ξάπλωσα ήμουν ακόμα κατακόκκινη, αλλά το πρωί ξύπνησα οκ. Είχε κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία ή παραείναι ευαίσθητο το δικό μου δέρμα; Πόση ώρα μετά φεύγει συνήθως η κοκκινίλα;
    PS. Διάβασα και το άρθρο για το Philips satin soft και ψήνομαι πολύ… αν και πλέον 90 ευρώ ακούγονται πολλά… (από 14 χρονών χρησιμοποιώ μόνο τέτοιες συσκευές και η τελευταία μου silk epil έχει αρχίσει να τα παίζει -πρέπει να την έχω 5-6 χρόνια αν θυμάμαι καλά)

  16. zoe ,egw to epatha ayto me to kaspimo..den fevgei grhgora pantws..kai an thes na vgeiw exsw akoma kai meta apo 1 wra den boreis:/

  17. Eίναι πάρα πολύ καλά και πολύ οικονομικά!
    Εξίσου σημαντικά και τα δύο!!!

  18. Zoe είναι φυσιολογική και η κοκκινιλα και το κάψιμο το προιον ειναι θερμαντικό το κάψιμο μοιάζει με της counter pain.Μην ανησυχείς πάντως αναγράφεται κ κατω από τις οδηγίες ότι εμφανίζεται πάντα κάψιμο και κοκκινίλα η οποία φεύγει μετά.

  19. Το προιον κατα της κυτταρίτιδας ήταν πολύ χάλια ,μου κοκκίνισε τα πόδια πάρα πολύ, με έκανε να τσούζω όλο το πρωί. Η κοκκινίλα δεν έφυγε μετά από λίγα λεπτά όπως λέει στο κουτί.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.