Review: Δοκιμάσαμε τις σκιές, Maybelline Color 24h Tattoo

 

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Επιτέλους η Άνοιξη είναι εδώ! Στα δικά μας τώρα, είχαμε καιρό να κάνουμε ένα Review και σήμερα που τελικά το κατάφερα, είμαι πολύ χαρούμενη . Και αυτό που θα ακολουθήσει δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα μας, posts. Θα καταλάβετε το λόγο, σε λίγο.

 

 

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από περίπου 20 μέρες ήρθα σε επαφή με την Κατερίνα  και της ζήτησα να μου κάνει μια χάρη. Ήθελα να της στείλω ένα νέο προϊόν, να το δοκιμάσει και μετά να μας πει την γνώμη της. Τι το περίεργο, θα μου πείτε τώρα; Πολλές φορές δεν το έχουμε κάνει αυτό μαζί και έχουμε μετά γράψει και σχολιάσει; Ναι, το έχουμε κάνει αλλά αυτή τη φορά, ζήτησα κάτι πολύ πιο περίπλοκο από την Κατερίνα. Της ζήτησα να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό της και να μας πει την άποψή της live. Tην έβαλα σε περιπέτειες και τo προϊόν που της έστειλα, ήταν η νέα σκιά της Maybelline, Color Tatoo.

 

Να σας πω μόνο, ότι είχα λόγο που επέλεξα την μάρκα Maybelline . Θεωρώ ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι η μάρκα που έχει κάνει απίστευτο make over και στις συσκευασίες της και στα προϊόντα της και στις φόρμουλες. Δεν φαντάζεστε πριν από λίγα χρόνια πόσο βαρετή ήταν αυτή η μάρκα. Μπλε πλαστικές συσκευασίες, χρώματα αδιάφορα (εμένα προσωπικά μου είχε καθίσει στο λαιμό μια εντελώς βαρετή λαδί σκιά που την έβλεπα και την ξαναέβλεπα και είχα βαρεθεί να την φωτογραφίζω πάλι και πάλι για το περιοδικό…) Τέλος πάντων τα χρόνια πέρασαν, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Maybelline New York σκίζει και εδώ και παγκόσμια, με προϊόντα, που μόνο αδιάφορα δεν τα λες.

 

Αρκετά γι αυτό, τώρα περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας. Και για την σκιά της Maybelline, και ποιες από εσάς την έχετε ήδη δοκιμάσει, αλλά πρωτίστως για το βιντεάκι της Κατερίνας. Και αν σας αρέσει αυτή η ιδέα των video, πείτε μου, γιατί έχω πολλές ακόμα στο μυαλό μου…

 


 

 

 

 

 

107 Σχόλια
  1. θα ήθελα μια ανανέωση στο μακιγιαζ μου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.