Το νέο Άρωμα, Mango Lady Rebel

 

Την Παρασκευή που μας πέρασε ήμουν στην παρουσίαση της Sephora για τις νέες συλλογές Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 και τι να σας πρωτοπώ πάλι… Εντάξει δεν θέλω να γίνομαι βαρετή εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια, τις έχετε μάθει πλέον όλες σας, πολύ καλά τις αδυναμίες μου… δεν κρύβομαι άλλωστε…

 

Για τα νέα προϊόντα θα σας μιλάω σιγά-σιγά και σύντομα θα κάνω βέβαια και το καθιερωμένο post (πάλι δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε…) αλλά σήμερα θέλω να σας πω δυο λόγια για το πρώτο άρωμα Mango Lady Rebel το οποίο θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

 

Eίχα ακούσει για αυτό το άρωμα, από το Sephora girl Αθηνά, λίγο πριν φύγω για το Λονδίνο αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν είχα προλάβει να το δοκιμάσω. Και για να σας πω και άλλη μια αλήθεια, δεν περίμενα και πολλά… Το πρώτο άρωμα μιας νεανικής εταιρείας ρούχων… Οk…

 

Λοιπόν σας πληροφορώ ότι το δοκίμασα και με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Είναι πολύ πιο περίπλοκο από όσο το περίμενα και αν και περιέχει πολύ φρούτο είναι και αρκετά έντονο για μένα (που όπως ξέρετε μια αδυναμία στα λίγο πιο έντονα και ασυνήθιστα αρώματα, όσο να΄ ναι την έχω…) χωρίς όμως να με «χτυπάει» κατ ευθείαν στη μύτη και να με κουράζει.

 

Για να γίνω πιο σαφής (μέχρι να βγει ο τρόπος να πατάτε ένα κουμπί και να σας ψεκάζει το bb…-θυμάσαι Κερασία;)  να σας πω ότι οι νότες του είναι ένα μείγμα φρέσκων και πολύχρωμων φρούτων και με το που το ψεκάζεις νιώθεις μια έντονη ζωντάνια, μια αίσθηση σπιρτάδας. Οι νότες μέντας αναμειγνύονται έξυπνα με τις γλυκιές, χυμώδεις νότες του ανανά και το τόσο ζωηρό αλλά και σέξι άρωμα της άγριας φράουλας. Στη συνέχεια το τριαντάφυλλο στην καρδιά ενώνεται με τις ιδιαίτερα αισθησιακές ανατολίτικες και ξυλώδεις νότες, ενώ η αρμονική συνύπαρξη της ζάχαρης βανίλιας με νότες πατσουλί του δίνει την ένταση που θέλω εγώ. Για να μην σας πω, ότι όταν έμαθα και την τιμή του, το αγάπησα ακόμα περισσότερο. Κορίτσια, 25Ε τα 100ml. Άδικο έχω;

 

 

Lady Rebel είπαμε, και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο άρωμα μάλλον μιλάει στη ροκ πλευρά των γυναικών. Και στη δική μου. Γιατί έχω πολύ όρεξη, για λίγη επανάσταση τον τελευταίο καιρό.. Δεν ξέρω ακόμα όμως με πια μορφή θα έρθει…Αλλά εσείς θα το μάθετε πρώτες.

 

 

 

 

 

 

Δεν νομίζετε, ότι επιτέλους ήρθε η ώρα, για λίγη ανοιξιάτικη εσάνς;  Αν ναι, υπομονή μέχρι αύριο…

 

 

 

49 Σχόλια
  1. απο σημερα και επισημως ανοιξη………………

  2. Καλη μερα! νομιζω οτι ειναι τελειο ….αν εχει ζαχαρης βανιλιας και πατσουλι +μεντα ++ = …

  3. καλημερα σε ολους…σουπερ οικονομικο για 100ml θα το δοκιμασω..με εδωσες ιδεα..:))

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΙΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!

  5. Καλημερα σε όλες! Εγω περιμένω και τη “γνωμοδότηση” της MariaA! Φιλιά!

  6. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Θέλω κι εγώ να το δοκιμάσω το άρωμα του Mango διότι λόγω ευγενικής καλοσύνης τους μας το στείλανε κι εμάς στην Ελλάδα από το 2009 που πρωτοκυκλοφόρησε!!! Το 2011 κυκλοφόρησε στην Ισπανία και μια άλλη έκδοσή του το Lady Rebel Rock deluxe πιο σκοτεινό βάση περιγραφής με νότες δέρματος και βάλσαμο από το Περού. Το Mango κυκλοφορεί μέσω της Puig αρώματα από το 2002 !! Δεν είμαι σίγουρη αν έχει έρθει κάποιο εδώ πάντως. Η τιμή βέβαια είναι πολύ δελεαστική και αξίζει να το δοκιμάσεις για 25 ευρώ ούτε λόγος. Φιλιά πολλά!!!!

  7. @Stella: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Απ’ ότι βλέπω αυτό το άρωμα έχει πατσουλί και το πατσουλί είναι δύσκολη νότα, προσθέτει βάθος αλλά δεν ταιριάζει σε όλα τα δέρματα. Θέλει οπωσδήποτε δοκιμή πριν το αγοράσεις γιατί το πατσουλί είναι νότα βάσης και βγαίνει αργότερα στο δέρμα οπότε μπορεί να μη σου αρέσει το αποτέλεσμα μετά από 2 ώρες. Κατα τ’άλλα φαίνεται εξαιρετικά συμπαθές και όπως είπα και πριν αξίζει να το δοκιμάσεις λόγω τιμής!!

  8. Καλημερα κοριτσια,
    Τζούλια, η περιγραφή σου είναι τόσο λεπτομερής και αναλυτική που παρόλο που έχουμε τα ίδια γούστα στα αρώματα, με ιντριγκάρεις να δοκιμάσω και το LADY REBEL.
    Εξάλλου με τέτοια τιμή, αξίζει μια δοκιμή.
    Άντε, και καλή άνοιξη σε όλες!

  9. Μμμμμμμμ.. Η μύτη μου ιντριγκάρεται με όλες αυτές τις νότες που περιέχει το άρωμα! Πολύ καλή η τιμή του, μάλλον θα το δοκιμάσω και μπορεί να γίνει ένα απ’ τα αρώματα της άνοιξης!! Φιλάκια πολλάαααα..! Καλημέρα!

  10. Μια μεγαλη ανοιξιατικη καλημερα σε ολες!!!!!αν και ακουσα οτι
    απο την Κυριακη μπορει λιγο να χαλασει σνιφ…
    Τζουλια μου μετα απο πληρης αναλυση του αρωματος και την ακομα πιο
    αναλυτικη εξηγηση της Υπουργου αρωματων MariaA και την ιδιαιτερα δελεαστικη
    τιμη!!δεν υπαρχει λογος να μην το δοκιμασω.
    Ενα ακομα στοιχειο που με ιντριγκαρη ειναι οτι μιλαει στην ροκ πλευρα…..
    Γιατι οποιος με γνωριζει πραγματικα ξερει οτι στην καρδια ειμαι ροκ!!!
    Το παλαιο κλασικο ροκ…..
    Σας φιλω

  11. 25Ε τα 100ml;;; Αυτό κι αν είναι επανάσταση!

    Μου θυμίζει το Ma Dame JPG στο σύνολο.

    +1 για την wish list μου!

  12. Αχου και με έπιασες στη φαση του Αλτσχαιμερ…δυσκολη μέρα σήμερα με μπόλικες γκάφες..και μπηκα να παρω μια ανάσα…δεν ενθυμούμαι αγαπημένη αλλά θα στροφάρω..που θα πάει!!

    Κοιτα να δεις τώρα…και γω σε φάση ροκιάς είμαι (περισσότερη αφασία είανι βέβαια, παρά φάση). Με το δερματινο το τζάκετ μου (φεικ ολ δε γει) με το ένα μου το σκλαρικι με το δαχτυλίδι μου στον αντίχειρα, με το έξαλλο κοντό μαλλί μου (σαν αλλη πατατούφα)…με το φουλαράκι μου..ασε τώρα τι να λεμε!!!

    Παω μυρίσω sephora σύντομα! Αλλα δεν αγορασει γιατι καραδοκεί ο Κρητικός! Οβερ!
    Την καλημέρα μου!!

  13. ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ!!!

  14. @Ioanna Thess @Kerasia συγκρατηθείτεεεε κορίτσιααααα…….

  15. It’s official : Spring is in the air !!! Κι εγώ ψάχνω το νέο ανοιξιάτικο άρωμά μου και θα το προτιμούσα σε budget-friendly εκδοχή . Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε !!!!

  16. @Stella: Αχ έχω ξεμείνει με ένα C-thru Aqua Marine και με ένα ανεκδιήγητο Eau de Toilette GardenWalk by H&M…
    Ποια;.. Εγώ! Που στην τσάντα μου κρυβόταν ένα Beat by Burberry, λουζόμουν με BlackXS Paco rabanne και έριχνα μέσα στον κουβά όταν σφουγγάριζα(αλήθεια)Rose The One D&G…!
    Αλλά όχι… θα σταθώ στο ύψος μου και θα αγοράσω νέο άρωμα μόνο όταν δεν έχει μείνει ούτε μία σταγόνα από τα παλιά!

  17. @MariaA: Την επόμενη φορά που θα πάω να ψωνίσω άρωμα θα σε πάρω μαζί. Να μην σου πω, ότι θα σε κάνω έπαθλο σε διαγωνισμό… Δηλαδή:

    ΔΩΡΟ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟY ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!!!

    Τέλειο;;;; xaxaxaxxaxaxaaxaxx!!

    Τι λες;

  18. @julia δηλωνω συμετοχη στο διαγωνισμό!ελπιζω να κερδισω!αχχαχχα
    @MariaA εχω παρατηρήσει οτι το πατσουλι ειναι ιδιαιτερα δυνατο και ποτε δεν αντεχω να το δοκιμασω πανω μου.απλα το μυριζω και το προσπερνω.βεβαια δεν ξερω ποσο εντονο θα ειναι στο συγκεκριμενο αρωμα.αλλα για 25 ευρω θα του ριξω μια ματια 😉

  19. @Julia: Μέσα είμαι !!! Διαθέτω τον εαυτό μου στο βωμό του BB!!!! Τώρα ΚΑΙ σε συσκευασία δώρου!!!! Χαχαχα

  20. Μμμ η περιγραφη ταυτιζεται με τ γουστα μ!δεν το περιμενα απο μια εταιρια ρουχων!θελω οπωσδηποτε να το δοκιμασω!!!!και η τιμη ειναι πολυ δελεαστικη!!!!!

  21. Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή σ’έναν τέτοιο διαγωνισμό!!!

    Αλήθεια είναι καλό το άρωμα??! Ούτε εγώ περίμενα κάτι ιδιαίτερο…..Χμμμ…Μάλιστα…..

  22. Σήμερα θα πάω σινεμά στο Mall και σίγουρα θα περάσω πριν να το δοκιμάσω!!

  23. @Christie: ναι είναι όπως το είπα και πιο πάνω, το πατσουλί είναι πολύ έντονο σαν νότα και διαρκεί και πολύ γι’ αυτό και χρησιμοποιείται κατά κόρον. Σε πολλούς προκαλεί ακόμη και πονοκέφαλο. Και σε μένα δεν αρέσει καθόλου στο 99% των αρωμάτων που έχω δοκιμάσει και πολλές φορές είναι λόγος απόρριψής τους, όμως τυχαίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα να το έχει στη σύνθεσή του και η Ineke που είναι η δημιουργός του το έχει χρησιμοποιήσει τόσο όμορφα που δένει εξαιρετικά με τα υπόλοιπα συστατικά και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο (Το άρωμα είναι το Gilded lily της Inene) Όλα είναι στην έμπνευση του αρωματοποιού

  24. Σήμερα είναι η εαρινή ισημερία!!! Μπήκε η άνοιξη για τα καλά!!!
    Την έχω καταβρει!!!
    Συγνώμη αν σπαμάρω το post, αλλά έφτιαξε η διάθεσή μου… επιτέλους!

  25. kalispera!!!!i love sun!!!!kalos irthes anoiksh k episima!!!xixixi
    @julia an kerdisoume tin maria erxete k patra????!!!xixixi
    pali mas bazeis sto perimene gia ayrio e!!!!anipomonoume na doume ti exeis brei pali!!!

  26. Τζουλια Καλησπερα! Επειδη η περιγραφη που εκανες για το συγκεκριμενο αρωμα ηταν απιστευτη και ακριβως αυτο που ζηταω σε ενα αρωμα σιγουρα θα ειναι η επομενη επιλογη μου και επισης εχω κι εγω αδυναμια στα εντονα αλλα διακριτικα αρωματα,ΜΠΡΑΒΟ!!!

  27. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΝΑΙ. ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ,
    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?

  28. Τζουλια μου, το ειπες για πλακα για το διαγωνισμο με επαθλο τη MariaA σε μια βολτα για αγορα αρωματος??? Εγω το πηρα πολυ σοβαρα και προτεινω να μαζευτουμε οι ενδιαφερομενες και να παμε μια βολτα σε καποιο καταστημα, οπου η MariaA θα μας καθοδηγησει σ’αυτο το λαβυρινθο των αρωματων! Αντε, γιατι εχω αγορασει τοσα πολλα που τελικα δεν τα φορεσα, που η μαμα μου και οι φιλες μου (που τους τα χαριζα), εχουν σταματησει να αγοραζουν δικα τους!!!
    Επισης για το Lady Rebel, με εβαλες σε πειρασμο γιατι
    1)Συμφωνουμε στα γουστα για αρωματα και
    2)Εχει πολυ καλη τιμη (συγνωμη δηλαδη, αλλα τα 90 ευρω για 50ml μου φαινονται πια πολλα)

  29. Μμμμ, μόλις διάβασα την περιγραφή σου, Τζούλια, ήταν λες και ξεχύθηκαν μυρωδιές μέσα στο δωμάτιο! Τι ωραία! Πότε θα προχωρήσει τόσο η τεχνολογία, να έχει ένα κουμπάκι (ξέρεις, “Κάντε κλικ εδώ”) και να διαχέεται το άρωμα στο χώρο! 🙂

  30. Αν και με τα γυναικεία αρώματα είναι λίγο ευαίσθητη η μυτη μου θα επιχειρίσω να την δοκιμάσω……. 🙂
    *όσο για το άλλο…εννοειτε ναι και απο μενα!
    @Sheena Συμφωνω μαζίσου……. γιατι να μην εχει προχωρίσει τοσο η τεχνολογία??????

  31. @ΜariaA:Για άλλη μια φορά μας “τελείωσες”. Αυτή δεν λέγεται ενημέρωση εσύ έχεις master!!
    Με τα αρώματα και τις μυρωδιές έχω πάθος κοριτσάκια μου και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν περισσότερο τα λουλουδάτα από τα φρουτώδη. Αλλά επειδή μου αρέσει το πατσουλί είναι μια καλή δικαιολογία να το δοκιμάσω αφού είναι και οικονομικό.
    @Κat-Rap: Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!!
    Σας χαιρετώ!!! Καλή άνοιξη!!!!

  32. Προσφέρομαι να βοηθήσω ακόμη και εξ αποστάσεως!! Το άρωμα είναι μορφή τέχνης για μένα και ξυπνά πολλές αισθήσεις αλλά και συνδέεται με αναμνήσεις και χρώματα. Τις περισσότερες μέρες φοράω και διαφορετικό άρωμα, πολλές φορές βάζω δύο ή και τρία μαζί και δοκιμάζω ότι πέσει στα χέρια μου ακόμη κι αυτά που θεωρητικά δεν έχουν τις νότες τις αρεσκείας μου γιατί έχω εκπλαγεί ευχάριστα τελευταία. Επίσης ένα κόλπο για επιτυχημένη επιλογή είναι να διαλέγεις αρώματα συγκεκριμένου οίκου ή αρωματοποιού πχ εμένα μου ταιριάζουν όλα τα αρώματα του guerlain ενώ του Givenchy παρόλο που οι νότες τους είναι της αρεσκείας μου, μυρίζουν σαν απορρυπαντικό επάνω μου.
    Επιμένω ότι πρέπει να δοκιμάζεις οπωσδήποτε το άρωμα επάνω σου και να περιμένεις 2-5 ώρες για να δεις πως θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια αυτή. Δεν θέλει βιασύνη διότι τα χρήματα είναι αρκετά, αυτές τις εποχές δεν δίνονται εύκολα 50 ευρώ κατ’ ελάχιστον για κάποιο άρωμα που στο τέλος δεν θα σου ταιριάξει. Επίσης δεν κάνουν όλα τα αρώματα για όλες τις εποχές, θέλει άλλο το χειμώνα και άλλο το καλοκαίρι.
    Η καλύτερη λύση είναι τα δείγματα που σου επιτρέπουν να δοκιμάσεις ένα άρωμα 2-3 ημέρες και να αποφασίσεις αλλά στην Ελλάδα είναι δυσεύρετο είδος και για να βρεις δείγμα πρέπει να έχεις γνωστή κάποια πωλήτρια! Αυτό που θαυμάζω στους οίκους του εξωτερικού, ιδίως αυτούς που θεωρούνται niche (υψηλής αρωματοποιίας) είναι το γεγονός ότι πωλούν σε πολύ συμφέρουσα τιμή δείγματα των αρωμάτων τους μεμονωμένα ή σε σετ (sample pack) για να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις.
    Αυτά, νομίζω φτάνει με το παραλήρημα!!!!!
    Φιλιά πολλά !!!

  33. Την κατάλληλη στιγμη έρχεται κι αυτό το ποστ, πάνω που θέλω να βρω μια φθηνή εναλλακτική στο καλοκαιρινό άρωμα που θέλω να αγοράσω- μου έχει καρφωθεί να πάρω το Burberry Body. Καμία σχέση μεταξύ των 2, βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
    @MariaA, μια που είσαι η “μύτη” του BB, και προσφέρθηκες κιόλας, για πες, τι θα μου πρότεινες; Για χειμώνα φοράω συνήθως το L-L.Lempicka, έχω φορέσει για πολύ καιρό όμως και το Deep Red-H.Boss, α! και φέτος φορούσα το Candy-Prada. Το καλοκαίρι, φορούσα για πολλάαα χρόνια το Be Delicious-DKNY, ώσπου ξεκίνησε να μου κάνει αλλεργία και να βγάζω σπυράκια 🙁 οπότε έκτοτε φοράω το Aquazur-Lancaster. Άλλα που μου άρεσαν ήταν το Pure Poison-Dior, L’eau-I. Miyake και το Chance eau Fraiche-Chanel. Τα φώτα σου, λοιπόν, please…!
    Γιατί όπως και άλλα BB girls, (ακούς @Ioanna Thess?) ενώ παλιότερα τα είχα 2-3 και τα φόραγα, τώρα..σφίξαν τα λουριά! Thanks!
    Φιλιά σε όλες! Να έχουμε μια υπέροχη άνοιξη..

  34. Καλημέρα!!!
    @Andiana: Σύμφωνα με αυτά που μου περιγράφεις ότι χρησιμοποιείς, είναι οι κύριες προτάσεις μου:
    Flower – Kenzo
    Flowerbomb – Victor & Rolf
    Angel – Thierry Mugler
    Για πιο καλοκαιρινή επιλογή μπορείς να διαλέξεις και το Light Blue -D&G
    Πάντω γνώμη μου επειδή βλέπω σου αρέσουν τα αρώματα με Musky βάση και κάποια έντονη μεσαία νότα είτε ίριδα είτε frangipani λέω να δοκιμάσεις το Baiser Vole του Cartier και για κάτι πιο καλοκαιρινό και ανάλαφρο αν σου αρέσει το γιασεμί το Jasminora της σειράς Aqua Allegoria του Guerlain. Σε φθηνότερη επιλογή προτείνω και το καινούριο άρωμα που έβγαλε η Oriflame το Paradise.
    Ελπίζω να βοήθησα!!!!

  35. @MariaA, οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην, δεν περίμενα απάντηση και μάλιστα με τέτοια λεπτομέρεια! Σ’ ευχαριστώ! Καλή σου μέρα! 🙂

  36. @MariaA.Σ’ευχαριστουμε πολυ! Οπως παντα… αψογη!!!

  37. @Andriana & Flora: Να’στε καλά κορίτσια!!! Φιλιά πολλά και καλημέρα!

  38. Ανοιξη κατι ακόμα να μας θυμιζει ότι είναι εδώ το άρωμα της φράουλας ενός νέου αρώματος

  39. Τι να κάνω…..ο καθένας με τις αδυναμίες του!!!!

  40. Επιτέλους μια νότα ζωντάνιας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.