Nivea: Η ολοκληρωμένη σειρά Q10Plus

 

Tα τελευταία χρόνια, όταν ακούω Q10 στο μυαλό μου έρχονται τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος της Nivea. Και είναι λογικό. Στο φυσικό συνένζυμο Q10 βασίστηκαν τα εργαστήρια της Nivea και έπειτα από επτά χρόνια εντατικών ερευνών και χιλιάδες δοκιμές, το βρίσκουμε πλέον παντού στις ολοκληρωμένες σειρές της μάρκας.

 

Το συνένζυμο Q10, που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς Nivea Q10 plus, είναι μία ουσία η οποία υπάρχει φυσικά σε κάθε κύτταρό του οργανισμού, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και συνεισφέρει ευεργετικά στην προστασία και αναγέννησή τους. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα επίπεδα Q10 που παράγει ο οργανισμός μας μειώνονται.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης  για πρόσωπο και σώμα, έρχεται και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, ενώ τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της δουλεύουν σε πλήρη αρμονία με την επιδερμίδα.

 

Η σειρά προϊόντων  Visage Q10 plus συμβάλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου ορατά πιο λεία. Από την άλλη, τα προϊόντα περιποίησης σώματος Q10 plus ενισχύουν τη σύσφιξή και την αναμόρφωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητά της.

 

Και μια που μιλάμε για σώμα, να σας πω ότι το νέο προϊόν της σειράς είναι το Λάδι Σμίλευσης Q10 plus. Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης, απορροφάται γρήγορα, συσφίγγει την επιδερμίδα  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Η δραστική του σύνθεση το κάνει ιδανικό για τη  βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε περιοχές με ατέλειες όπως ραγάδες.

 

 

 

Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει… Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από τις τυχερές και ούτε στην εφηβεία ούτε στην εγκυμοσύνη αντιμετώπισα πρόβλημα με ραγάδες. Aπό την άλλη λίγη σύσφιξη όλες την θέλουμε…Αν όμως το συγκεκριμένο λάδι (που κοστίζει μόνο 8,60Ε ) βοηθάει έστω και λίγο, κάνοντας τις ραγάδες λιγότερο ορατές και βαθιές ενώ ταυτόχρονα κάνει και σύσφιξη και βοηθά στην ελαστικότητα- πραγματικά θα με ενθουσίαζε.

 

 

Έχω εδώ δίπλα μου 5 Q10 plus Λάδια Σμίλευσης . Ποια θέλει να δοκιμάσει; Και να μας πει μετά, αν όντως κάνει αυτό που υπόσχεται; Λοιπόν, σχόλιο από κάτω και το βραδάκι θα σας πω ποιες θα τα λάβετε για να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε και να πείτε και στις υπόλοιπες την γνώμη σας.

 

Τέλος, το post σήμερα αφορούσε φροντίδα προσώπου και σώματος. Τώρα αν έχετε διάθεση για λίγο χρώμα και μακιγιάζ κάντε κλικ εδώ και θα δείτε και ένα από τα αγαπημένα μου κραγιόν…

 

 

749 Σχόλια
  1. ax το θελω κ εγω….κ εγω…κεγω…κ εγω…..ποτε δεν εχω κερδισει…

  2. Σαν φανατικό “BB girl” ….θέεεεεεεελω να το δοκιμάσωωωωωω! ?

  3. Ενδιαφέρων φαίνεται αλλά γενικά με τις ραγάδες δεν εχω δει βελτίωση με καποιο προιόν

  4. θα ηθελα να δοκιμασω το προιον και κυριως —-να μεινω ενθουσιασμενη

  5. Α, την αγαπώ τη Nivea! Ειδικά την κρέμα για τα χέρια τη θεωρώ απαραίτητη για κάθε σπίτι! Τώρα με αυτά τα λάδια δεν ξέρω τι παίζει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάνουν δουλειά!

  6. Με το έλαιο αβοκάντο έχω πολύ καλή σχέση, όπως είχα γράψει και σ’ ένα παλιότερο σχόλιο, το χρησιμοποιώ μαζί με αμυγδαλελαιο καθημερινα σε πρόσωπο και σώμα, αλλά το αγοράζω χύμα, από την παραγωγή στην κατανάλωση που λένε!Τη Nivea την εμπιστεύομαι βέβαια οπότε δεν θα με πείραζε καθόλου φυσικά να δοκιμάσω το λαδάκι της, θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω και κάποια κρέμα απ’τη σειρά pure and natural πολύ πιθανόν να είναι η επόμενη κρέμα ημέρας μου, αλλά αρκετά με τη Nivea, με 600 σχόλια τι να πρωτοδιαβάσεις!!ευχαριστουμε πολύ!!!

  7. μου χρειάζεται ….μακάρι να κερδίσω..

  8. ta thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ta thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ta thelwwwwwwwwwwwww

  9. Καλοκαίρι έρχεται λίγη σύσφιξη δεν θα μας κάνει κακό!

  10. Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω.Με τέσσερις εγκυμοσύνες όντως το χρειάζομαι!

  11. ξεκινησα yoga θα ηταν οτι καλυτερο να ξεκινησω και τη nivea και θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα….πρεπει ομως πρωτα να κερδισω…καλη επιτυχια λοιπον!!!!!!

  12. ραγαδες γεια σας! τελειο μου ακουγεται!!

  13. Πολύ θέλω να το δοκιμάσω…!

  14. το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  15. Εχω τρελαθεί!!!Είναι τέλειο!!! το θέλω απεγνωσμένα!!!!

  16. θα ηθελα να τη δοκιμασω!!!

  17. Ότι θέλετε θα σας πω μετά! Αρκει να σφίξουμε λιγακι! χαχχααααα

  18. μμμκι ε γω θα ηθελα να το δοκιμασω!!!!!

  19. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ!! ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! <3 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

  20. την θελω,την εχω αναγκη,την χρειαζομαι…….

  21. Tζούλια μου καλησπέρα! Βλέπεις τι ώρα γράφω σήμερα??!!!! Δεν αντέχω βέβαια να διαβάσω τα εξακόσια τόσα σχόλια αλλά αφού έβαλες πάλι διαγωνισμό, τι να κάνουμε. Αλήθεια όμως είναι καλή αθτή η σειρά της nivea? Εγώ έχω πάρει την κρέμα για την κυτταρίτιδα αλλά δεν είδα και τίποτα το θεαματικό. Πάντως το λάδι θα το πάρω σίγουρα οπότε θα σου πω κι εγώ την άποψή μου.
    φιλάκια!!!!!!!!!!

  22. Κορίτσια το έχω απόλυτη ανάγκη…το καλοκαιράκι έρχεται και πρέπει να είμαι τέλεια !!!

  23. Αχ μακάρι να το κερδίσω!!Θέλω να την δοκιμάσω γιατί μετά απο την απώλεια αρκετών κιλών χρειάζομαι μια σύσφιξη…

  24. ΠΡΟΛΑΒΑ ?ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ…….Κ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ……

  25. ότι πρέπει τώρα που είμαι σε δίαιτα να μην χαλαρώσει το δέρμα

  26. 00000 τελειοοοο!ο,τι πρεπει για καποιες κυριες (σαν εμενα καλη ωρα) που εχουν αρκετη αναγκη να φτιαξουν λιγο κορμι βρε πατριωτες!!! 🙂 καλη επιτυχια!!!

  27. Εδώ,εδώ για το λαδάκι…Δυστυχώς έχω ραγάδες απο μικρή…

  28. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

  29. MAKAΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  30. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ

  31. ta ladia exoun teleia yfi k gia masaz, o,ti prepei gia tetoies periptwseis..

  32. ax einai poly omorfo doro,apo mia etaireia poy exo megalosei mazi ths….

  33. Αγαπώ τα λάδια σώματος και θα ήθελα διακαώς να το δοκιμάσω αυτό από την NIVEA. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!

  34. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.ΦΙΛΙΑΑΑΑ

  35. Αυτό είναι δώρο!!!Πρέπει να ετοιμαστούμε για το καλοκαίρι!!!

  36. Καλημερα τζουλια και κοριτσια..προσωπικα μ αρεσει πολυ η NIvea q10 για το σωμα ,την χρησιμοποιω αρκετο καιρο τωρα και μπορω να σας πω πως οντως η επιδερμιδα ενυδατωνεται παρα πολυ!!Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω και το λαδι 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.