Nivea: Η ολοκληρωμένη σειρά Q10Plus

 

Tα τελευταία χρόνια, όταν ακούω Q10 στο μυαλό μου έρχονται τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος της Nivea. Και είναι λογικό. Στο φυσικό συνένζυμο Q10 βασίστηκαν τα εργαστήρια της Nivea και έπειτα από επτά χρόνια εντατικών ερευνών και χιλιάδες δοκιμές, το βρίσκουμε πλέον παντού στις ολοκληρωμένες σειρές της μάρκας.

 

Το συνένζυμο Q10, που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς Nivea Q10 plus, είναι μία ουσία η οποία υπάρχει φυσικά σε κάθε κύτταρό του οργανισμού, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και συνεισφέρει ευεργετικά στην προστασία και αναγέννησή τους. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα επίπεδα Q10 που παράγει ο οργανισμός μας μειώνονται.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης  για πρόσωπο και σώμα, έρχεται και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, ενώ τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της δουλεύουν σε πλήρη αρμονία με την επιδερμίδα.

 

Η σειρά προϊόντων  Visage Q10 plus συμβάλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου ορατά πιο λεία. Από την άλλη, τα προϊόντα περιποίησης σώματος Q10 plus ενισχύουν τη σύσφιξή και την αναμόρφωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητά της.

 

Και μια που μιλάμε για σώμα, να σας πω ότι το νέο προϊόν της σειράς είναι το Λάδι Σμίλευσης Q10 plus. Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης, απορροφάται γρήγορα, συσφίγγει την επιδερμίδα  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Η δραστική του σύνθεση το κάνει ιδανικό για τη  βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε περιοχές με ατέλειες όπως ραγάδες.

 

 

 

Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει… Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από τις τυχερές και ούτε στην εφηβεία ούτε στην εγκυμοσύνη αντιμετώπισα πρόβλημα με ραγάδες. Aπό την άλλη λίγη σύσφιξη όλες την θέλουμε…Αν όμως το συγκεκριμένο λάδι (που κοστίζει μόνο 8,60Ε ) βοηθάει έστω και λίγο, κάνοντας τις ραγάδες λιγότερο ορατές και βαθιές ενώ ταυτόχρονα κάνει και σύσφιξη και βοηθά στην ελαστικότητα- πραγματικά θα με ενθουσίαζε.

 

 

Έχω εδώ δίπλα μου 5 Q10 plus Λάδια Σμίλευσης . Ποια θέλει να δοκιμάσει; Και να μας πει μετά, αν όντως κάνει αυτό που υπόσχεται; Λοιπόν, σχόλιο από κάτω και το βραδάκι θα σας πω ποιες θα τα λάβετε για να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε και να πείτε και στις υπόλοιπες την γνώμη σας.

 

Τέλος, το post σήμερα αφορούσε φροντίδα προσώπου και σώματος. Τώρα αν έχετε διάθεση για λίγο χρώμα και μακιγιάζ κάντε κλικ εδώ και θα δείτε και ένα από τα αγαπημένα μου κραγιόν…

 

 

749 Σχόλια
  1. Καθυστέρησα λίγο να κάνω την κλήρωση αλλά είδα ότι ενθουσιαστήκατε και είπα να κρατήσω τον μικρό μας διαγωνισμό, λίγο παραπάνω!

    Και οι νικήτριες είναι:

    Menia (domniki)

    Στεφανία (stoufi)

    Ralitsa Gateva

    Elenadrac

    Giota (gr24)

    Συγχαρητήρια κορίτσια! Σύντομα θα σας στείλω και mail με λεπτομέρειες…

  2. Tzouliaki kalhmeres polles kai glukes!! Akougetai pragmatika polu endiaferon makari na einai toso apotelesmatiko…Den xerw ti na pw kathe mera mas mathaineis kai mas enhmerwneis gia ola sygxarithria!!!!!!
    Thelw polu na kerdisw to ladaki mias kai erxetai kalokairaki kai liges ragades dystyxws exw.. alla kai h sysfixh oso na nai panta xreiazetai..
    Ta filia mou!!

  3. Teleio teleio teleio elpizw kai ot idio apotelesmatiko elpizw na exw thn eukairia na to dokimasw..tha hthela polu
    Kalhmeres kai na pernate alliws kai alliwtika!!

  4. Tzoulia mou auth thn stigmh diabazw to blog sou eimai xaplwmenh sto krebati me 39 pureto kai exw kai dipla mou thn 6 mhnwn mpempoula mou…mou fainetai pragmatika polu endiaferon…Akoma thilazw kai den exw kanei tpt oson afora prospatheies adynatismatos an kai exw xasei kapoia kila..alla skeftomai twra na mpw se programa diatrofhs kai gymnastikhs…liges ragades dystyxws apekthsa…xalarwsh klassika uparxei…opote einai h wra na to dokimasw kai na to kerdisw…
    Na exeis mia omorfh kalhmera!!!

  5. Kalhmera eimai sxetika kainouria angnwstria sas kai pragmatika sas exw latrepsei apo tis prwtes meres. Ta arthra sas einai prgmatika polu ma polu endiaferonta…
    Tha hthela polu na kerdisw kai egw ayto to proion ths Nivea moiazei prgmatika kalo elpizw kai na einai..kai fysika eytyxes gegonos h timh tou!!

  6. Δεν το’χω δοκιμάσει αλλά ακούγεται πολύ καλό!!

  7. genika xrisimopiw nivea odos poli kala proioda good jod!kai kali mas apitixia!

  8. δεν εχω internet και αργω λιγο, αν καταφερει και μου εξαφανισει εστω και λιγο τις ραγαδες απο την κοιλιτσα μου και βαλω φετος μπικινι, θα…αναψω μια λαμπαδα?

  9. Εγώ και το σώμα μου θέλουμε πολύ να το δοκιμάσουμε!!!!

  10. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ!

  11. ama dn exeis lamperh epidermida dn ginetai tpt 8lw na kerdiswwww

  12. 8a h8ela para polu na thn dokimasw….nomizw oti mou tairiazei

  13. Αχχχχχ το χρειάζομαιιιιιιιιιιι…….!!!!!!!!!

  14. autes oi ragades apla d e n lene na stamatisoun… plaka plaka einai ena megalo mas problima. makari na mporei na boithisei!

  15. τελειο το δωρακι!! καλη τυχη!

  16. Το χρειάζομαι επειγόντως,διαφορετικά βλέπω να κάνω διακοπές στο βουνό!

  17. ou lala…ladia smileuseis…kai mono sto akousma akougete perfect!!!:)

  18. Ουπς….Δεν πρόλαβα…Θα το δοκιμάσω όμως μάλλον αυτό το προιόν…Εγώ δεν ήμουν το ίδιο τυχερή μ’εσένα…Κι ένα καλοκαίρι πριν το γυμνάσιο, ψήλωσα πολύ κι απότομα σχετικά, οπότε μερικές ραγάδες έκαναν την εμφάνισή τους…Νομίζω ότι πλέον είναι πιο απαλές, αλλά λέω να το δοκιμάσω αυτό το λαδάκι…Αν και η Νivea είναι άλλη μια εταιρία που ενώ συμπαθώ, δεν επιλέγω εύκολα….Αν κι έχω την αίσθηση ότι τελευταία φυσά ένας έντονος αέρας ανανέωσης και σ’αυτή…..

  19. Είναι καταπληκτικά προιόντα και το Q10 συνένζυμο κάνει δουλειά!!! Τα θέλω πάρα πολύυυυυυ!!!

  20. τελεια ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. Μολις παρέλαβα το δωρο μου, το Nivea Q10 λαδι σμιλευσης! Ανυπομονω να το δοκιμάσω και να σας πω αποτελεσματα σε λιγο καιρο!!!!

  22. tha ithela na to dokimasw gt exw agorasei polla k dn exw dei kati apotelesmatiko!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.