Review: Make Up For Ever: Η σειρά μακιγιάζ, Aqua Creams and Shadows. Τις δοκιμάσαμε!

 

Εκτός από τις όμορφες παλέτες σκιών, τις σχεδόν επαγγελματικές μάσκαρα, τα ενυδατικά foundation (Make Up For Ever χρησιμοποιώ αυτή την εποχή…) η MUFE (sorry αγαπημένες, έτσι τη λέω τη μάρκα για συντομία και δεν είμαι η μόνη…) περιλαμβάνει στην συλλογή μακιγιάζ και τα προϊόντα Aqua, αδιάβροχα και κατά τη γνώμη μου must-have προϊόντα για το καλοκαιρινό νεσεσέρ.

 

Γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλεις τους πιο ζεστούς ανοιξιάτικους και βέβαια τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σκιά, που δεν στέκεται και «τρέχει»

 

Oι σκιές Aqua Cream

 

 

και οι νέες σούπερ καλοκαιρινές αποχρώσεις…

 

 

 

 

 

 

 

Μαζί με τις Aqua Cream σε pot, οι Aqua Shadow Waterproof Eyeshadow Pencil, σε μορφή μολυβιού, ήταν αυτές που χρησιμοποίησε η Danny Sanz, η makeup artist και ιδρύτρια της μάρκας, στο Miami Fashion Week, από όπου σας έχω και φωτογραφίες

 

H σειρά Αqua Shadow

 

 

 

 

Make Up For Ever Miami Fashion Week

 

 

 

Η Danny Santz στο Miami Fashion Week

 

 

 

 

 

 

 

H αλήθεια είναι ότι με δυο Aqua Shadows σε διαφορετικές αποχρώσεις, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλοκαιρινό και εντυπωσιακό μακιγιάζ και από κάτω σας έχω και τις συμβουλές τις Danny αλλά και το πώς να πετύχετε μόνες σας step by step, το συγκεκριμένο look

Oι συμβουλές:

 

 

 

 

Το μακιγιάζ με Αqua Shadows,  Step by Step:

 

Step 1

 

 

 

Step 2 – 2

 

 

 

 

Step 3

 

 

 

Step 4

 

 

 

Step 5

 

 

 

Ωραία τα γράψαμε και τα είδαμε, αλλά δεν θα ήταν ακόμα πιο καλά, αν κάποιo bb girl, είχε ήδη χρησιμοποιήσει μια Aqua Shadow, οπότε να είχε να πει και σε μας τις υπόλοιπες, πως της φάνηκε;

 

 

 

Κυρίες μου το δικό μας κορίτσι η Ελένη Κερσένογλου, δοκίμασε την Aqua Shadow και voila, τι έχει να μας πει, στο video review της:

 

 

 

Η κουκλίτσα-κόρη, της Ελένης, με την Aqua Shadow στα βλεφαρά της:

 

 

 

 

 

Τέλειο, το κορίτσι μας; Το ήξερα, ότι θα σας άρεσε η μικρή μας έκπληξη! Η Ελένη χρησιμοποιήσε το μπρονζέ μολύβι Aqua Shadow No 26

 

 

 

 

 

 

Η Make Up For Ever Aqua Shadow, κοστίζει 21Ε και θα την βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

 

 

47 Σχόλια
  1. Kαλημερα Τζουλια δεν ξερω για τις μους σκιες πολλα γιατι δεν τις εχω δοκιμασει ποτε μου,εχω την εντυπωση πως αν τις βαλω στα βλεφαρα μου θα κολησουν πανω μου.Οσο για το μολυβι ξετρελαθηκα με την μπλε σκια φοβερο χρωμα!!

  2. Υπέροχα τα καλοκαιρινά χρώματα των σκιών!! Ελενάκι καταπληκτικό βίντεο, μπράβο σου!!

  3. Πολύ ωραίο το review, ευχαριστούμε. Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ τέτοιες σκιές. Με αυτά που διάβασα ψήνομαι να παω να αγοράσω.

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
    Τη ευχαριστες εκπληξεις ειναι αυτες!!Πρωτα θα αναφερθω στην
    @ΕΛΕΝΗ αγαπη μου εσυ εισαι επαγγελματιας …μακραν το καλυτερο
    review με καλυψες απολυτα..οι(γαμοβαφτισεις!!)δεν υπαρχει!!!
    Εχεις σκεφτει να κανεις καριερα στην ΤV!! Μετα απο αυτο περιμενε
    προτασεις…Η κορη σου κουκλαρα φοβερες Ματαρες!!!ειναι πολυ
    τυχερη με αυτη την μαμα θα εχει πολλα προιοντα για δοκιμη..
    Αγαπημενη ΤΖΟΥΛΙΑ ζωγραφισες παλι σημερα!!!!ειναι ολα υπεροχα
    οι πρωτες σκιες στο κουτακι μου θυμησαν παγωτα Γρανιτα!!!Το μολιβι
    μετα την παρουσιαση της Ελενη μου αρεσει πολυ σαν ιδεα κυριως γιατι
    ειναι αδιαβροχο.(κριμα που εχουν κλεισει τα sephora)στην περιοχη μου
    θα πηγαινα και σημερα να το παρω!!Σουπερ και η παρουσιαση το πως να
    βαφουμε τα ματια μας για εμενα που δεν εχω μαστερ! με βοηθαει πολυ..
    Σας φιλω ολες!!!

  5. Eλένη κουκλάρα έσκισες!!! Η κόρη σου δε ματάρες!!! Τα γονίδια παιδί μου!!! Θα το δοκιμάσω εννοείται…αλλά έχεις δίκιο για το χρώμα το μπλεδάκι με ξετρέλανε και εμένα!!!!Ωραία έκπληξη Τζούλια!!! ΧΧΧ

  6. Καλημέρα, καλημέρα!!!! Τι ωραίες εκπλήξεις αυτες πρωί πρωί!! Μπράβο Ελενη είσαι καταπληκτική! Κατατοπιστική και άμεση! Μπραβο σου! μπραβο και σ΄εσε΄να Τζούλθια για τις υπέροχες ιδέες σου. δεν ειναι μόνο που βλεπουμε reviews στην πραξη απο τα κορίτσια του ΒΒ, είναι κι ότι τις γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα! Πολύ μ΄αρεσει αυτη η νεα ιστορία… και σήμερα ήμουν και τυχερή, γιατι κατι εγινε στον σερβερ στο τμημα πληροφορικής και δεν ήταν μπλκαρισμενο το video, οποτε το ειδα χωρίς να περιμενω το βραδυ στο σπίτι… (αν και θα το ξαναδώ γιατι ο ηχος εδω ήταν και λίγο χαμηλός… ε… μη μας πάρουν και χαμπάρι….)
    ΥΓ θα μ΄άρεσε καποια στιγμή να δω κι ένα review, που να δείχνει την εφαρμογή των προιόντων απο τα κορίτσια, όχι μονο το προιον και το αποτέλεσμα, αλλά και τη διαδικασία… think about it…

  7. α… κι επίσης …” τα γαμοβαφτίσια” έγραψαν Ελένη… δεν έχω λόγια! εμπνευσμένο!

  8. Kαλημέρα!!
    Τί ωραίο βιντεάκι!! Και πόόόόσο γλυκιά η Ελένη!!!
    Προσωπικά, δεν πολυσυμπαθώ τα μολύβια-σκιές, αλλά θα το δοκιμάσω να δω πώς είναι και το συγκεκριμένο, όταν το πετύχω…
    Τώρα, έχω κολλήσει με τα pots…Και οι καλοκαιρινές αποχρώσεις μου φαίνονται τέλειεςςςςςςς!!!!*

  9. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!!!! Τι ωραία να βλέπουμε κι άλλο bb girl να κάνει παρουσίαση!! κι εγώ δεν μπόρεσα να βάλω δυνατά τη φωνή αλλά θα το ξαναδώ το βράδυ!! Μπράβο Ελένη πολύ ωραία παρουσίαση και η κορούλα σου κούκλα !!!! Επίσης μου άρεσε ο τοίχος που είναι βαμμένος ριγέ μωβ λευκός!!! Το μολύβι φαίνεται πολύ πρακτικό και το αδιάβροχο αποτέλεσμα δελεαστικό!! Από τα καλοκαιρινά χρώματα το γαλάζιο είναι κουκλίστικο!!!
    Φιλιά πολλά !

  10. Καλημερα κοριτσια..καλα εχω παθει πλακα με το συνδυασμο του μπρονζε με το μπλε..τα θελω και τα δυοοοοοοοοοοοοοοο 🙂

  11. Ελένη, είσαι θεά!! Το χρώμα σου πάει πάρα πολύ, βγαίνει πολύ γλυκό! Γιατί τα κοκκινομπρονζέ δε μου αρέσουν πολύ κι εμένα. Τέλειο και το νυχάκι, όλα τα προσέχω βεβαίως βεβαίως 🙂 Περιμένω το επόμενο βιντεάκι!!

  12. Ααα!! Τί κούκλααα! Και επίσης… πόσο εύγλωτη!
    Μπράβο σου! Και μπράβο στη Τζούλια με τις ιδέες της!
    Ολοκληρωμένο review, μου έλυσε όλες τις απορίες και εάν κρίνω από το αποτέλεσμα από τις ματάρες της Ελένης, πρόκειται για must have προιόν! Και η μικρή… τι ματάκια όμορφα είναι αυτάάά!
    Ειδικά αυτό το χρώμα της σειράς είναι εξαιρετικό!
    THUMBS UP!!!

  13. τέλειο το video!!! αναμένουμε κι άλλα τέτοια! 😉

  14. oi skies fainontai oti prepei gia to kalokairi pou idrwnoume eukola oute egw exw dokimasei pote tetoiou eidous alla me to arthro sas nomizw tha tis 3etina3w 😛

  15. KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ), ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΔΥΣΚΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΣΕ ΚΡΕΜΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΛΑ.
    Η AQUA SHADOW EXEI ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΟΥ “MENU”.
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΒΒ ΕΛΕΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.

  16. ΣΥΓΝΩΜΗ,
    ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    ΑΧ, ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Η ΛΕΞΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑ.
    ΓΚΡΡ!

  17. @Ελένη: Καταπληκτικό, κατατοπιστικό review, right to the point, από τα καλύτερα που έχω δει ever!!! Μπράβο!!! Και να χαίρεσαι την κούκλα την κόρη σου!
    @Τζούλια, μπράβο και σε σένα, ηθικέ αυτουργέ! Κάτι που διάβασα παραπάνω για tutorials δεν ήταν κι άσχημη ιδέα!
    Τώρα για τις σκιές και σε βαζάκι και σε μολύβι, είχα ακούσει ότι δεν έχουν parabens, οπότε γι’ αυτό και μόνο ήθελα να τις δοκιμάσω. Τώρα που άκουσα και τέτοια λόγια, είναι σίγουρα στη wishlist μου! Ειδικά εκείνο το μπλέ! Τέλειο!
    Καλημέρα σε όλες!
    Υ.Γ. Δε χορταίνω να βλέπω τα λουλουδάκια! 🙂

  18. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ! ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΉΣΩ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΏ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ (ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ …. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ) ΑΠΟ ΜΑΚΕ UP ΠΟΥΔΡΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΟΛΙΒΙΑ LIP GLOSS ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ Aqua Creams Shadows ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ(ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΛΥΒΙ!)

  19. Τελεια! Μου θυμιζουν πολυ τα Sephora Jumbo waterproof pencils, αλλα θελω πολυ να δοκιμασω και αυτα απο τη Make Up Forever.
    Το βιντεο της Ελενης πολυ καλο, και θα ηθελα να μας πει να γινεται τι ρουζ και κραγιον φοραει επισης γιατι ειναι και τα 2 υπεροχα, πολυ καλοκαιρινα!

  20. Καλημέρα bb girls!!Ελένη είσαι μια κούκλα,μας έκανες τέλειο review & όντως η κόρη σου έχει ματάρες!επίσης να σχολιάσω & το νύχι,πολύ ωραίο & ανοιξιάτικο χρώμα 😉 Όσο για τη σκιά θα την αγοράσω σίγουρα αλλά σε μια άλλη απόχρωση!τα μολύβια make up for ever aqua είναι τα αγαπημένα μου για το καλοκαίρι,ειδικά το μπλε & το πρασινάκι & ήταν & ο λόγος που ξεκίνησα τις επισκέψεις μου στα sephora!φιλάκια πολλά σε όλες!

  21. Αυτα τα βιντεακια με εχουν ξετρελλανει! Μπραβο Ελενη μας βοηθησες πολυ, και το συγκεκριμενο χρωμα μου αρεσει και ισως το αγορασω. Λεω ισως, γιατι το εχω ηδη σε κανονικη σκια της MAC και δευτερον γιατι οπως ξαναειπα εχω ξοδεψει τις τελευταιες μερες πολλα σε μακιγιαζ… Ααααααχ!

  22. Καλημέρα σε όλες!
    Αχ, Ελένη πολύ ωραίο το review σου, μπράβο! Αντε και εις ανώτερα, τώρα που πήρες το βάπτισμα του πυρός.
    Σχετικά με τις σκιές της MUFE, να πω ότι είναι μεν κομματάκι ακριβούτσικες, αλλά κορίτσια τα αξίζουν τα λεφτά τους.
    Εγώ έχω μια σε ροζουλί απόχρωση, την οποία έχω εδώ και δύο χρόνια και ακόμη είναι περίπου στο μισό, με χρήση τρεις-τέσσερις φορές την εβδομάδα (!) και πάντα την επιλέγω όταν έχω ραντεβού στη δουλειά αργά το απόγευμα ή έχω κανονίσει να βγω αμέσως μετά και δεν έχω χρόνο να πάω σπίτι να φρεσκαριστώ.
    Η σκιά παραμένει άθικτη σχεδόν όλη τη μέρα! Είναι πολύ καλή επιλογή και value for money αν σκεφτεί κανείς τη διάρκειά της.

  23. καλα λατρευω τις εκπληξεις!τελεια ήσουν ελενη μου!κατατοπιστικότατη και γλυκύτατη!δεν θυμαμαι αν το απαντησες αλλα μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε βαση για σκια?αα και τι σχεδιο εχεις στα νυχια σου?φαινονται υπεροχα!
    αχ βρε τζουλια!τα λατρευω αυτα τα review που πεταγονται χωρις προειδοποίηση πραγματικα απογειωνουν το αρθρο.

  24. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ bb girls ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ.Η ΕΛΕΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΣΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

  25. @όλες: Αγαπημένες, εδώ είμαι και εγώ! Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε το video-review της Ελένης μας.. Μα δεν είχα δίκιο; Δεν είναι απίθανο και τόσο αληθινό;

    Λίγη υπομονή… έρχονται πολλά και διάφορα στο bb…

    @Stella: Όπως έχω πει και στο παρελθόν, μάλλον στη γέννα μας χώρισαν…

  26. Καλησπέρα!
    Μόλις μπήκα σπίτι και ω! τι έκπληξη!!!
    Κούκλες, μου φτιάξατε τη μέρα, σας ευχαριστώ θερμά. Χαίρομαι πολύ πολύ που σας άρεσε το βιντεάκι και σπεύδω να απαντήσω στις ερωτήσεις σας:

    @Sophia, το ρουζ που φοράω είναι του Κορρέ, το 44 Πορτοκαλί. Στο κραγιόν με τσάκωσες! Δεν είχα κάποιο ταιριαστό με τη μπρονζέ σκιά, οπότε έβαλα το lip balm μου της Apivita και από πάνω πέρασα το γνωστό μας μολύβι σκιά της MUFE 🙂 Ναι, ναι ήταν και στα χείλη σταθερό.

    @Christie, εγώ το χρησιμοποίησα και ως βάση σκιάς και έμεινα ευχαριστημένη.

    @Natalie, @Jyliko, @Christie τα νύχια μου τα έχω φτιάξει μόνη μου με σελοτέιπ και στάμπα νυχιών. Τα χρώματα είναι το πορτοκαλί, το νο.303 από τα καινούργια mini βερνίκια της L’Oreal Paris και το καφέ, το νο.95 από τη βασική σειρά του Κορρέ.

    Σας ευχαριστώ όλες και για τα καλά σας λόγια για την κουκλίτσα μου, κου κου βάου!

  27. ΤΕΛΕΙΑ! όλα τα προϊόντα και η κα Ελένη πολύ γλυκιά και με κάλυψε απόλυτα!!!
    Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι πού μπορώ να βρω αυτά τα καλλυντικά και πόσο περίπου κοστίζουν? Δεν θυμάμαι αν είχαν αναφερθεί σε παλιότερο post!

  28. @eleni,mou arese h parousiash,htan poly katatopistikh alla pio poly mou aresan ta olomayra k megala matia me tis gyristes vlefarides ths korhs sou!!!!!den exw dokimasei pote MUFE gt den exw prosvash se sephora alla 8a ta exw ypopsh.ta xontra molyvia ta xrhsimopoiousa ta prwta xronia pou vafomoun k htan poly volika.an 8ymamai htan max factor alla mporei na kanw k la8os.telos,mou arese para poly h ekplh3h me to video,makari na epanalhf8ei!P.S.exw k ta dyo xrwmata mple molyvi[erre due] k eye liner[ysl] ka8ws k thn bronze skia[ths mac].den eixa skeftei pote na ta syndyasw alla mou arese k 8a to kanw.ta molyvia ths erre due einai poly kala, se polla xrwmata k kanoun 5,5 eyrw.etsi gia na mhn 3exname k tis times e?

  29. Λάθος! Βρήκα ότι πωλούνται στα sephora!!! ;D
    Για τις τιμούλες δεν ξέρω.

  30. @ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ: Βρε αγαπημένη Δημητρούλα μου, σε “θάμπωσε” μου φαίνεται η Ελένη και δεν είδες ότι η ξαδερφούλα έγραψε στο τέλος 21Ε !!!

    Φιλάκιαιιαιαιαιαιαια!!

  31. @Kερσένογλου Ελένη : Μόνη σου έφτιαξες τα νύχια σου????!! Κάνεις πλάκα!! Εγώ, ούτε μ’ένα χρώμα δεν μπορώ να τα βάψω, απλά…Το δεξί μου χέρι (τουλάχιστον) βγαίνει λες και το έβαψε παιδάκι 3 χρονών….

    @Julia: Ανυπομονησία φουλ, αγαπημένη!! Γιατί σίγουρα ό,τι κι αν ετοιμάζεις, θα είναι υπέροχο…..!!!!*

  32. kalispera!!!ena megalo mprabo stin elenh!!!yperoxo to videaki k h mikrh sou kouklitsa me aytes tis apisteytes matares!!!ego den exo na rotiso kati me kalipses me to video k ta ypoloipa koritsia me ta parapano sxolia!!
    ego palia eixa dokimasei kremodis skia k skia molibi alla epidei meta apo ligi ora ekanan grammes tis apofeygo!!!tora omos pou h elenh mas mas leei oti den kanoun me exei balei se peirasmo an k 21 eyro moy fainonte kapos logo anergias gia mia mia skia!!!emena moy arese poly san xroma to mple k to roz!!!!
    @julia mas exeis trelanei me tis idees sou k ta yperoxa review pou mas anagazeis na kanoume(xixixi). mas kollas to mikrobio se oles siga siga!!!

  33. :ΡΡ χεχε! Μάλλον αυτό είναι! Ειλικρινά δεν το πρόσεξα καθόλου! Ευχαριστώ πολύυυυυυ!!!

  34. Εξαιρετική η Ελένη. Απόλυτα κατάλληλη για προώθηση προϊόντων. Αν είχε Sephora στη Ζάκυνθο, μάλλον θα ήμουν εκεί αύριο. Ξετρελάθηκα και με τα λουλουδάκια του blog!!!

  35. ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΕΝΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΩ χιχιχι….

  36. Τι ωραίααα!!! Μπράβο, μπράβο! Όλο εκπλήξεις όμορφες κ δροσερές!
    Αυτές τις σκιές κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλω να τις πάρω κι όλο αλλάζω γνώμη..μία είχουν μαζευτεί πολλά καλλυντικά, μία προτίμησα να πάρω καλλυντικά από άλλες εταιρείες σε περιορισμένη έκδοση κ τελικά δεν τα πήρα ποτέ. Απλά τα δοκιμάζω κάθε φορά στο μαγαζί. Αυτές οι μολυβοσκιές, όπως τις λέω εγώ, όμως μου έκαναν κλικ.
    Έχω αγοράσει τα αωτίστοιχα των Sephora (jumpo waterproof 12h) με τη μισή τιμή -μπορεί κ λιγότερο- κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ούτε γραμμές ούτε αλλοίωση στο χρώμα, άθικτες όλη την ημέρα κ έχει κ επίσης πολλές αποχρώσεις κ είναι στη μόνιμη σειρά κ όχι limited. Όσες λοιπόν δε θέλουν να διαθέσουν τόσα αλλά να πάρουν μία ιδέα, σας προτίνω αυτές.

  37. Έχω αγοράσει μία μωβ,αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.ΤΩΡΑ κλείνω και πάω για πρόβα!!!

  38. τι ωραία παρουσίαση κ τι super καλοκαιρινά χρώματα….λατρεύω το καλοκαιράκι!!!

  39. Τώρα το είδα, τι ωραία μαμά, τι ωραία νύχια, τι ωραία κρεβατοκάμαρα, όλα ωραία!

  40. @BEAUTYBLOG—KALHMERA!!!KANENA NEO GIA SHMERA DEN EXEI?ELPIZW ARGOTERA!!!

  41. Εγώ έχω πάρει το αδιάβροχο μολύβι χειλιών 2c…είναι πολύ καλό..έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη!!!

  42. Χριστέ μου έλειψα 3 μέρες από τον κόσμο του ίντερνετ (ναι παλι ειχα αρρωστη τη μικρη) και έχει γίνει χαμός λεμε!!! Ανυπομονώ να δω το βίντεο της Ελενίτσας μας το απόγευμα. Καλέ το μικρό δε μου φαίνεται και τόσο μικρό τελικά!!! Ρε συ Ελένη, έχεις τοσο μεγάλο παιδί??? Παω στοίχημα στο δρόμο σας λένε αδερφούλες!!!

    Λοιπον τα aqua της mufe ειναι από τα καλύτερα της αγοράς!!! Χαρη σε σενα αγαπημένη μου δοκίμασα το blush και κραγιον σε εκείνο το εκτυφλωτικό κόκκινο και ειναι το μοναδικό blush που για να το βγάλεις πρεπει να κανεις ντεμακιγιάζ!!!! Πριν κανα μηνα και βάλε αγόρασα και ενα eyeliner σε ενα εκτυφλωτικό μπλε χρώμα (που φυσικά για μια ακομα φορά με έκανε να διαπιστώσω οτι το μπλε δεν μου παει καθόλου! Και δεν παρέλειψα να αγοράσω και 2 μολύβια χειλιών σε απίστευτα χρώματα που δε φαύγουν με τιποτα λεμε!!!!
    Παντως τα mufe τα γνώρισα απο σενα και πρέπει να σ ευχαριστήσω γιαυτό γιατι εχουν γίνει τα αγαπημένα μου!!! ΦΟΒΕΡΑ!!! Αυτή η σειρά ειναι ακριβώς αυτό που λενε…you get exactly what you pay for!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.