Beauty Video: Εγώ, ο Τρύφωνας Σαμαράς και το Mythic Oil.

 

Καλημέρα αγαπημένες! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε! Λοιπόν, σήμερα δεν ξέρω πως να αρχίσω να σας  γράφω αυτό το post που θα ακολουθήσει…Αποφάσισα λοιπόν, να σας  διηγηθώ την ιστορία  όπως ακριβώς συνέβη και θα προσπαθήσω να μην παραλείψω τίποτα. Την Τετάρτη στις 21 Μαρτίου η L’Oreal Professionnel είχε μια επίσημη παρουσίαση– Συνέντευξη Τύπου για τους δημοσιογράφους με τα νέα λανσαρίσματα προϊόντων και βέβαια το Mythic Oil, την νέα προσθήκη πολύτιμου ελαίου μαλλιών, της γκάμας της.

 

 

Αν και δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, στην συγκεκριμένη παρουσίαση – λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που δεν έπαιρναν αναβολή- δεν τα κατάφερα να παραβρεθώ, αν και το ήθελα, διότι στην παρουσίαση θα ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς (ο πρεσβευτής hair-stylist στην Ελλάδα, για το συγκεκριμένο προϊόν) τον οποίο είχα να δω καιρό και πάντα χαίρομαι που τον βλέπω -έχουμε κάνει πολύ όμορφες δουλειές στο παρελθόν μαζί, στα περιοδικά του ομίλου που εργαζόμουν για δέκα χρόνια και ναι, ο Τρύφωνας ήταν πάντα η χαρά της ζωής- δεν είναι τώρα έτσι, που πλέον λόγω τηλεόρασης έχει γίνει πολύ πιο γνωστός- ήταν πάντα έτσι και πάντα περνάγαμε καλά και γελάγαμε πολύ…

 

 

Την επόμενη μέρα μίλησα με την αγαπημένη Μαρία από την εταιρεία και της είπα ότι λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και ίσως θα μπορούσαμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή για να μου κάνει κατ’ ιδίαν το briefing της μέρας. Τις επόμενες προτάσεις σας ορκίζομαι, ούτε τις θυμάμαι καλά, ούτε ξέρω πως φτάσαμε εκεί, ούτε ξέρω ποια το πρότεινε σε ποια, έχω ένα κενό μνήμης… Το θέμα είναι ότι βρέθηκα ξαφνικά με κλεισμένο ραντεβού για συνέντευξη με τον ίδιο τον Τρύφωνα όπου θα μου μίλαγε για το νέο προϊόν της L’Oreal Professionnel, το Mythic Oil. Όλα μια χαρά μέχρι εδώ σωστά; Το να παίρνω και να γράφω συνεντεύξεις είναι άλλωστε μέρος της δουλειάς μου, εδώ και αρκετά χρόνια… ΛΑΘΟΣ! Διότι για κάποιο λόγο, αποφασίσαμε η συνέντευξη να βιντεοσκοπηθεί και μετά να την δείτε εσείς τα bb girls, εδώ μέσα. EXCLUSIVELY.

 

 

Nαι, δεν λέω, μια χαρά για το www.beautyblog.gr. Και για τα bb girls…Για μένα όμως; Για μένα που μέχρι να έρθει η επόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου η  μέρα της συνέντευξης, σχεδόν δεν κοιμόμουνα τα βράδια; Ίδρωνα και ξε-ίδρωνα και πεταγόμουνα στον ύπνο μου και έλεγα, «Τζούλια, γιατί το έκανες αυτό; Γιατί έδωσες μια τέτοια υπόσχεση; Και πως θα την πάρεις πίσω τώρα, που η εταιρεία έχει κανονίσει τα πάντα; Συνεργεία, κάμεραμαν, σκηνοθέτες, ηχολήπτες, μπούμαν (λέω εγώ, αλλά φαντάζομαι έτσι λέγεται…) Και αφού, δεν μπορείς καλά – καλά ούτε σε φωτογραφίες να βλέπεις τον εαυτό σου, θα βγεις τώρα μπροστά στην κάμερα; Και θα μπουρδουκλωθείς; Και θα πέφτουν τα φώτα πάνω σου και θα ξεχάσεις και τις ερωτήσεις; Δεν θέλετε να ξέρετε τι έζησα, αλλά δεν μπορούσα να πάρω και τον λόγο μου πίσω. Και όχι δεν θεωρώ ότι είμαι ανασφαλής… καθόλου μάλιστα… αλλά με τις κάμερες, δεν τα πάω καλά.

 

 

Η μέρα ήρθε, η βιντεοσκόπηση θα γινόταν στο κομμωτήριο του Τρύφωνα, έγινε ότι έγινε (το τι έγινε, θα το δείτε σε λίγο…) πραγματικά για άλλη μια φορά περάσαμε πολύ όμορφα με τον Τρύφωνα και όντως μου είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και μετά άρχισε η αγωνία νούμερο δύο: Να δω το video έτοιμο… Για τις επόμενες τρεις μέρες μέχρι να το δω, πάλι δεν κοιμόμουν τα βράδια: Σκεφτόμουν: Τα μαλλιά μου ήταν χάλια (όταν ισιώνω τα μαλλιά μου, νιώθω έξω απ’ τα νερά μου…), το ντύσιμο basic, σαν να κάνω girls night out με την Όλγα και τη Βίκυ, το μακιγιάζ μήπως ήταν υπερβολικό; Και βέβαια, η χωρίς σταματημό σκέψη: «Έχω παχύνει από το χειμώνα και η κάμερα προσθέτει δέκα κιλά!!!!!!!» ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤO;;;;;

 

 

Σας το αφιερώνω. Αυτή η υπέρβαση μου, έγινε μόνο για σας και αν σας αρέσει, μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες... (αλλά θα έχω κάνει δίαιτα πρώτα…)

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vBmm5nDAicY[/youtube]

 

Προετοιμασία και make up…

 

 

Φωτογραφία στον καθρέπτη…

 

 

Το κομμωτήριο του Τρύφωνα, studio για τη μέρα…

 

 

Ο Τρύφωνας, έτοιμος και κούκλος!

 

 

…. και περνάω χωρίς καθυστέρηση στα βασικά….

 

Η  LOréal Professionnel παρουσίασε πρόσφατα, μια συλλογή από 4 πολύτιμα έλαια για τα μαλλιά, σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των γυναικών. Κάθε έλαιο απευθύνεται σε συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.

 

Mythic Oil Oil– για όλους τους τύπους μαλλιών

 

Θρεπτικό λάδι για όλους τους τύπους μαλλιών, για θρέψη, λάμψη και πειθαρχία με μια μόνο σταγόνα. Σύνθεση με έλαια avocado και καρπών σταφυλιού. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

 

Mythic OilMilk– για λεπτά έως κανονικά μαλλιά

 

Ενδυναμωτικό πέπλο, spray – γαλάκτωμα για λεπτά έως κανονικά μαλλιά, εμπλουτισμένο με βασιλικό πολτό, που περιέχει την πρωτεΐνη Royalactin που μεταμορφώνει τη μέλισσα σε βασίλισσα και έλαιο φρούτων του πάθους. Απορροφάται άμεσα δίνοντας σώμα στο άγγιγμα, υφή και δύναμη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Χωρίς paraben. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά

 

Mythic Oil -Rich Oil- για ξηρά, ατίθασα μαλλιά

 

Λάδι για τον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών, εμπλουτισμένο με έλαια από φλοιό ρυζιού και argan, γνωστά για τις έντονα θρεπτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Τα μαλλιά γίνονται άμεσα λεία και λαμπερά, χωρίς να φριζάρουν. Χωρίς paraben. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

 

Mythic Oil Colour Glow

 

Λάδι για λάμψη στο χρώμα των βαμμένων μαλλιών, εμπλουτισμένο με λινέλαιο και έλαιο cranberry, γνωστά για τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, και φίλτρο UV. Προστατεύει την ένταση του χρώματος, προσφέροντας λάμψη και πειθαρχία. Απορροφάται άμεσα, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα. Χωρίς paraben. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

 

Το Mythic Oil, κοστίζει 21Ε και βέβαια, όπως όλα τα προϊόντα της L’Oreal Professionnel, θα το βρείτε μόνο στα κομμωτήρια.

 

 

Δυστυχώς, αν και -όπως είδατε στο video το προσπάθησα– δεν κατάφερα να σας δώσω για δώρο, τον Τρύφωνα Σαμαρά στο σπίτι σας, τυλιγμένο με κόκκινη κορδέλα. Όμως: Έχω 5 Mythic Oil εδώ δίπλα μου. Και αυτά βέβαια (ειδικά μετά την υπομονή που δείξατε σ’ αυτό το ατελείωτο post…) θα γίνουν δικά σας, αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post σήμερα Μεγ. Δευτέρα  και μέχρι αύριο Μεγ. Τρίτη,  θα σας πω, ποιες θα το αποκτήσετε, μήπως το λάβετε έγκαιρα και προλάβουμε και τις Πασχαλινές εξόδους…

 

 

 

(…μην περιμένετε σχόλιο από μένα σήμερα… τρέχω να κρυφτώ κάτω απ’ το κρεβάτι…)

388 Σχόλια
  1. το βιντεο ηταν παρα πολυ ωραιο!οσο και τα posts σου!μην αγχωνεσαι για το αποτελεσμα και θελουμε κι αλλα τετοια βιντεο!

  2. julia k BB girls kalhspera!!to video htan poly kalo afenos gt htan katatopistiko k oxi kourastiko k afeterou gt hsoun poly fysikh julia.san to kaneis xronia!!!!!adika den koimosoun hsyxh alla anhsyxh!!!

  3. Πολύ καλό το βίντεο Άντε να δώσουμε λίγη λάμψη Αυτο το προιον θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω KAΛΟ ΠΑΣΧΑ

  4. Έχεις σκεφτεί να βάζεις περισσότερα βιντεάκια?
    Ήταν απολαυστικό,ευχάριστο,διασκεδαστικό!!!!!
    Τόσο εσύ άλλο τόσο και ο Τρύφωνας είχατε μια χημεία φανταστική μπροστά στον φακό!!!!!! Το καταευχαριστήθηκα!!!!!! Να σαι καλά Τζούλια και είσαι μία κούκλα μην ανησυχείς για τα κιλά σου,σε όποιον αρέσουμε!!!!!
    Ευχαριστούμε για το δώρο και καλή μας τύχη (άντε μπας και δουν τα μαλλάκια μου μία άσπρη μέρα,γιατί κάτι έχουν πάθει και αρχίζω και σκέφτομαι το κόψιμο…..και είναι και αρκετά μακριά…..)
    Φιλιά καλή μου!

  5. 1ον εισαι κουκλα και μην λες τετοια…!
    2ον ειναι υπεροχη η προσπαθεια και τα δώρα σου!

  6. το εχω σε δειγματακι και ειναι καταπληκτικο προιον.Πολυ θα ηθελα να το κερδισω!
    Πολυ ωραια συνεντευξη,συγχαρητηρια:)

  7. θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε, ελπίζω να το κερδίσω κιόλας 🙂

  8. Πρέπει να είναι πολύ καλό!!Θέλω να το δοκιμάσω!!!

  9. Πολύ καλό και με φανταστικά αποτελέσματα απο οτι λετε, τέλεια!

  10. Τα μαλλιά μου χρειάζονται φροντίδα,αγάπη και το Mythic oil!

  11. αχ μακαρι να το κερδισω!!!πρεπει να ειναι υπεροχο!!!:)

  12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!

  13. ΤΕΛΕΙΟ…….ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!!!!!!

  14. Καλέ τι υπέροχη που είσαι; Σου παει πολυ ο φακός και ομολογώ ότι τα μαλλιά σου έτσι ίσια είναι φοβερά!!! Μην ανησυχείς με τίποτα, είσαι κούκλα!! Το προϊόν αυτο πρέπει να είναι καταπληκτικό, θέλω τοοοοοοσο να το δοκιμάσω!!!

  15. πω πω!!θεικο!! αντε καλη μας επιτυχια!! :))

  16. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ!

  17. Η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να αφεισω σχολιο.Ειχα την περιέργεια να ακουσω τη φωνη σου και σημερα που ειδα το βιντεκι μου αρεσε και η φωνη σου πολυ και τελεικα ειχες πολυ ανεσει τσαμπα το ανχο σου.το μαλλι τελειο τα ρουχα το ιδιο.Αντε καλη αρχη!!!! Να ερθουν κι`αλα βιντεακια. Το προιον πρεπει να ειναι σουπερ γιατι το ειδα και στη Μενεγακη και το εβαλε μεχρι και στο σωμα γιατι εχει τελειο αρωμα.

  18. Υπέροχο video, Τζούλια είσαι χαλαρότατη και ”γράφεις” απίστευτα στο φακό !! Φαίνεσαι εξοικειωμένη και άνετη, όσο για τα περιττά κιλά…είναι απλώς…αόρατα !! Το εν λόγω προϊόν πρέπει να είναι φοβερό, ειδικά για το φριζάρισμα που μας ταλαιπωρεί συχνά αλλά και για τη θρέψη των μαλλιών(έχω πολύ μακριά μαλλιά που” φωνάζουν” για πειθαρχία). Μου αρέσει που είναι εξειδικευμένη η χρήση του- και αναμφίβολα θα λατρεψω το άρωμά του !

  19. Κταπληκτικό ,ό,τι πρέπι για τα μαλλιά μου.

  20. υπεροχη οπως παντα!!καλη τυχη!

  21. Φαίνετααι πολυ ωραίο!Μια χαρά κούκλα φαίνεσαι και στην τελικη αυτό που έχει σημασία και βγαίνει προς τα έξω είναι πως αισθανόμαστε.
    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

  22. Τζούλια μου δεν έχω λόγια…είσαι μια θεά,με ένα υπέροχο χαμόγελο και μια πολύ καθαρή και όμορφη φωνή,ενθουσιάστηκα με αυτό που μόλις παρακολούθησα και ξετρελάθηκα και με την τέλεια μπλούζα σου-μην με πεις υπερβολική, είμαι από τους τύπους που αν δεν εννοώ κάτι προτιμώ να μην μιλήσω…και μην τολμήσεις να κρυφτείς κάτω από κανένα κρεβάτι αλλά να επαναλάβεις το παραπάνω γιατί σου ταιριάζει απόλυτα!!!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι με υγεία και ελπίζω να συνεχίσεις αυτό που άρχισες,μου άρεσε φοβερά!!!!!!!!!!!

  23. Φαίνεται πολύ καλό,θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!

  24. Καλή Μ.Εβδομάδα σε όλους, καλή Ανάσταση να έχουμε όλοι. Καλή επιτυχία μας!!

  25. Πολύ ωραίο το δωράκι….θα ήθελα πάρα πολύ ένα!!!!!

  26. Τζούλια νομίζω ότι θέλεις να σου κάνουμε κοπλιμάν.Αγάπη μου ήσουν μία θεά, χωρίς καθόλου τρακ και όσο για περιττά κιλά, άσε να μιλήσει κάποιος άλλος όχι εσύ.Θέλουμε να επαναλάβεις τις ζωντανές π αξιόλογων προϊόντων. Αντε να σε δούμε και στην τηλεόραση.

  27. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ’ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ! KAΛΟ ΠΑΣΧΑ!

  28. Ήσουν υπέροχη sto videaki, θεωρώ ότι το έχεις με τις συνεντεύξεις και το styling υπέροχο!

  29. μολις γυρισα απο το ταξιδι μου στη Κουβα λογω ταξιδι μελιτος και ηταν το πρωτοπ σου αρθρο που διαβαζω!!!! Τι ωραια και να το κερδισω!!

    πολυ ωραια βιντεακια και συνεντευξη παντα τελεια δουλεια!!!

  30. Επιτέλους, σε είδαμε και σε video Τζούλια.
    Ωραία ιδέα, να την επαναλάβεις. Και γιατί όχι, να μαε επιδεικνύεις και τα προϊόντα που μας πτοτείνεις, κάθε φορά με διαφορετικό βιντεάκι!
    Μα, τί λέω, καταλαβαίνω πως θα ήταν πολύ δύσκολο.
    Το mythic oil, το έχω χρησιμοιήσει σε κομμωτήριο, και είναι όντως πολύ καλό προϊόν για τα μαλλιά.
    Σε ευχαριστούμε για το δωράκι.

  31. Ωραίο και χρήσιμο δώρο! Καλό Πάσχα σε όλες!!!

  32. Τζούλια δεν φαινόταν καθόλου ότι έχεις τρακ.Πολύ γλυκός άνθρωπος ο Τρύφωνας και έχετε καλή χημεία.Έχω δοκιμάσει το elixir ultime της Kerastase και ήταν πραγματικά πολύ καλό,έχω ακούσει τα καλύτερα και για το Mythic Oil από φίλες μου που το χρησιμοποιούν!

  33. Είναι τόσο καλό?
    Στείλε να το δοκιμάσουμε!

  34. Τρέλα και εσύ και ο Τρύφων!!!
    Νομίζω πολύ αγωνία χωρίς λόγο.. πολύ ωραίο video!! 😉

  35. Ευχαριστούμε! Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα!

  36. ενα δωρακι για τη γυναικα μου μιας και ειδα απο εσας οτι ειναι κατι πολυ καλο αυτο το προιον

  37. mythic oil το εχω ακουσει
    το εχω δει αλλα
    δεν το εχω δοκιμασει…………..
    ακομα

  38. πολυ ωραιο το βιντεο
    θα ηθελα να δκιμασω το λαδι

  39. Νομιζω οτι κατι τετοια προιοντα ειναι το μονο που χρειαζεται το μαλλι μετα το λουσιμο!!!

  40. αλλο ενα απο τατελεια δωρα σου τζουλια! καλη ανασταση να εχουμε και κυριως στισ καρδιες μας!

  41. julia eisai koukla sth sunenteuxi mh masas ka8olou kai outosi allws gia mas to ekanes!!!

  42. super h sunenteuxi! polu petuxhmenes h erwthseis sou!! oti 8a h8ela na rwthsw kai gw to tryfwna!!

  43. Τζούλια μου, Τζούλια μου.. με “σάρκα και οστά” μεσω You tube… Επιτελους το είδα! Τζούλια μου τι να σου πρωτοπώ? εισαι απίθανη, άμεση, οικεια, “δικιά μας”, το κορίτσι, η φίλη μας της “διπλανής πόρτας”, έτσι όπως είσαι καθε μερα στο ΒΒ. Τζούλια μου τι να σου πρωτοπώ? Πόσο υπέροχο ήταν το βιντεάκι? Πόσο απολαυστικό? Εσυ μια κούκλα με το ίσιο μαλλί και με καταπληκτική χημέια με τον αγαπητό Τρυφωνα (του εχω μια αδυναμία) αυτη η γλυκήτητα στο βλεμμα του, αυτη η παιδικότητα! Λατρεψα τη μλουζα σου (rock …baby rock….)μα πιο πολυ λατρεψα τα θεικά σου σκουλαρίκια!!!! Εγω ποσταρω για τα σκουλαρικια αντι του mythic oil xi xi xi.. Οσο για το υπονοουμενο γι’ αυτες τις αναγνωστριες που φτιαχνουν λαδι με τις συνταγες της γιαγιας…. το πιασαμε Τζουλάκι, το πιάσαμε…
    ΥΓ Θελω κι αλλη Τζουλια σε βιντεο, και σε ΒΒ εκπομπη βεβαιως, ραδιοφωνικη, τηλεοπτικη, who cares!! Ειμαι ενα famous BB girl!!!! Το πε κι ο Τρυφωνας!

  44. Εγώ για ένα πράγμα σε ζηλεύω για το ότι είχες δίπλα σου τον Τρύφωνα…
    ΤΡΥΦΩΝΑ Σ’ΑΓΑΠΩ 😉

  45. τέλειο post! και πολύ ενημερωτικό για το Mythic oil, γιατί το βλέπω παντού τις τελευταιές μέρες και ήθελα να μάθω τη χρήση του!

  46. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!

  47. τελειο!!! οτι χρειαζονται ακριβως τα μαλλακια μου τωρα που εχουν μακρυνει τοσο πολυ και δε θελω να τα κουρεψω!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.