Beauty Video: Εγώ, ο Τρύφωνας Σαμαράς και το Mythic Oil.

 

Καλημέρα αγαπημένες! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε! Λοιπόν, σήμερα δεν ξέρω πως να αρχίσω να σας  γράφω αυτό το post που θα ακολουθήσει…Αποφάσισα λοιπόν, να σας  διηγηθώ την ιστορία  όπως ακριβώς συνέβη και θα προσπαθήσω να μην παραλείψω τίποτα. Την Τετάρτη στις 21 Μαρτίου η L’Oreal Professionnel είχε μια επίσημη παρουσίαση– Συνέντευξη Τύπου για τους δημοσιογράφους με τα νέα λανσαρίσματα προϊόντων και βέβαια το Mythic Oil, την νέα προσθήκη πολύτιμου ελαίου μαλλιών, της γκάμας της.

 

 

Αν και δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, στην συγκεκριμένη παρουσίαση – λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που δεν έπαιρναν αναβολή- δεν τα κατάφερα να παραβρεθώ, αν και το ήθελα, διότι στην παρουσίαση θα ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς (ο πρεσβευτής hair-stylist στην Ελλάδα, για το συγκεκριμένο προϊόν) τον οποίο είχα να δω καιρό και πάντα χαίρομαι που τον βλέπω -έχουμε κάνει πολύ όμορφες δουλειές στο παρελθόν μαζί, στα περιοδικά του ομίλου που εργαζόμουν για δέκα χρόνια και ναι, ο Τρύφωνας ήταν πάντα η χαρά της ζωής- δεν είναι τώρα έτσι, που πλέον λόγω τηλεόρασης έχει γίνει πολύ πιο γνωστός- ήταν πάντα έτσι και πάντα περνάγαμε καλά και γελάγαμε πολύ…

 

 

Την επόμενη μέρα μίλησα με την αγαπημένη Μαρία από την εταιρεία και της είπα ότι λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και ίσως θα μπορούσαμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή για να μου κάνει κατ’ ιδίαν το briefing της μέρας. Τις επόμενες προτάσεις σας ορκίζομαι, ούτε τις θυμάμαι καλά, ούτε ξέρω πως φτάσαμε εκεί, ούτε ξέρω ποια το πρότεινε σε ποια, έχω ένα κενό μνήμης… Το θέμα είναι ότι βρέθηκα ξαφνικά με κλεισμένο ραντεβού για συνέντευξη με τον ίδιο τον Τρύφωνα όπου θα μου μίλαγε για το νέο προϊόν της L’Oreal Professionnel, το Mythic Oil. Όλα μια χαρά μέχρι εδώ σωστά; Το να παίρνω και να γράφω συνεντεύξεις είναι άλλωστε μέρος της δουλειάς μου, εδώ και αρκετά χρόνια… ΛΑΘΟΣ! Διότι για κάποιο λόγο, αποφασίσαμε η συνέντευξη να βιντεοσκοπηθεί και μετά να την δείτε εσείς τα bb girls, εδώ μέσα. EXCLUSIVELY.

 

 

Nαι, δεν λέω, μια χαρά για το www.beautyblog.gr. Και για τα bb girls…Για μένα όμως; Για μένα που μέχρι να έρθει η επόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου η  μέρα της συνέντευξης, σχεδόν δεν κοιμόμουνα τα βράδια; Ίδρωνα και ξε-ίδρωνα και πεταγόμουνα στον ύπνο μου και έλεγα, «Τζούλια, γιατί το έκανες αυτό; Γιατί έδωσες μια τέτοια υπόσχεση; Και πως θα την πάρεις πίσω τώρα, που η εταιρεία έχει κανονίσει τα πάντα; Συνεργεία, κάμεραμαν, σκηνοθέτες, ηχολήπτες, μπούμαν (λέω εγώ, αλλά φαντάζομαι έτσι λέγεται…) Και αφού, δεν μπορείς καλά – καλά ούτε σε φωτογραφίες να βλέπεις τον εαυτό σου, θα βγεις τώρα μπροστά στην κάμερα; Και θα μπουρδουκλωθείς; Και θα πέφτουν τα φώτα πάνω σου και θα ξεχάσεις και τις ερωτήσεις; Δεν θέλετε να ξέρετε τι έζησα, αλλά δεν μπορούσα να πάρω και τον λόγο μου πίσω. Και όχι δεν θεωρώ ότι είμαι ανασφαλής… καθόλου μάλιστα… αλλά με τις κάμερες, δεν τα πάω καλά.

 

 

Η μέρα ήρθε, η βιντεοσκόπηση θα γινόταν στο κομμωτήριο του Τρύφωνα, έγινε ότι έγινε (το τι έγινε, θα το δείτε σε λίγο…) πραγματικά για άλλη μια φορά περάσαμε πολύ όμορφα με τον Τρύφωνα και όντως μου είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και μετά άρχισε η αγωνία νούμερο δύο: Να δω το video έτοιμο… Για τις επόμενες τρεις μέρες μέχρι να το δω, πάλι δεν κοιμόμουν τα βράδια: Σκεφτόμουν: Τα μαλλιά μου ήταν χάλια (όταν ισιώνω τα μαλλιά μου, νιώθω έξω απ’ τα νερά μου…), το ντύσιμο basic, σαν να κάνω girls night out με την Όλγα και τη Βίκυ, το μακιγιάζ μήπως ήταν υπερβολικό; Και βέβαια, η χωρίς σταματημό σκέψη: «Έχω παχύνει από το χειμώνα και η κάμερα προσθέτει δέκα κιλά!!!!!!!» ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤO;;;;;

 

 

Σας το αφιερώνω. Αυτή η υπέρβαση μου, έγινε μόνο για σας και αν σας αρέσει, μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες... (αλλά θα έχω κάνει δίαιτα πρώτα…)

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vBmm5nDAicY[/youtube]

 

Προετοιμασία και make up…

 

 

Φωτογραφία στον καθρέπτη…

 

 

Το κομμωτήριο του Τρύφωνα, studio για τη μέρα…

 

 

Ο Τρύφωνας, έτοιμος και κούκλος!

 

 

…. και περνάω χωρίς καθυστέρηση στα βασικά….

 

Η  LOréal Professionnel παρουσίασε πρόσφατα, μια συλλογή από 4 πολύτιμα έλαια για τα μαλλιά, σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των γυναικών. Κάθε έλαιο απευθύνεται σε συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.

 

Mythic Oil Oil– για όλους τους τύπους μαλλιών

 

Θρεπτικό λάδι για όλους τους τύπους μαλλιών, για θρέψη, λάμψη και πειθαρχία με μια μόνο σταγόνα. Σύνθεση με έλαια avocado και καρπών σταφυλιού. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

 

Mythic OilMilk– για λεπτά έως κανονικά μαλλιά

 

Ενδυναμωτικό πέπλο, spray – γαλάκτωμα για λεπτά έως κανονικά μαλλιά, εμπλουτισμένο με βασιλικό πολτό, που περιέχει την πρωτεΐνη Royalactin που μεταμορφώνει τη μέλισσα σε βασίλισσα και έλαιο φρούτων του πάθους. Απορροφάται άμεσα δίνοντας σώμα στο άγγιγμα, υφή και δύναμη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Χωρίς paraben. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά

 

Mythic Oil -Rich Oil- για ξηρά, ατίθασα μαλλιά

 

Λάδι για τον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών, εμπλουτισμένο με έλαια από φλοιό ρυζιού και argan, γνωστά για τις έντονα θρεπτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Τα μαλλιά γίνονται άμεσα λεία και λαμπερά, χωρίς να φριζάρουν. Χωρίς paraben. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

 

Mythic Oil Colour Glow

 

Λάδι για λάμψη στο χρώμα των βαμμένων μαλλιών, εμπλουτισμένο με λινέλαιο και έλαιο cranberry, γνωστά για τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, και φίλτρο UV. Προστατεύει την ένταση του χρώματος, προσφέροντας λάμψη και πειθαρχία. Απορροφάται άμεσα, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα. Χωρίς paraben. Εφαρμόζεται τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

 

Το Mythic Oil, κοστίζει 21Ε και βέβαια, όπως όλα τα προϊόντα της L’Oreal Professionnel, θα το βρείτε μόνο στα κομμωτήρια.

 

 

Δυστυχώς, αν και -όπως είδατε στο video το προσπάθησα– δεν κατάφερα να σας δώσω για δώρο, τον Τρύφωνα Σαμαρά στο σπίτι σας, τυλιγμένο με κόκκινη κορδέλα. Όμως: Έχω 5 Mythic Oil εδώ δίπλα μου. Και αυτά βέβαια (ειδικά μετά την υπομονή που δείξατε σ’ αυτό το ατελείωτο post…) θα γίνουν δικά σας, αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post σήμερα Μεγ. Δευτέρα  και μέχρι αύριο Μεγ. Τρίτη,  θα σας πω, ποιες θα το αποκτήσετε, μήπως το λάβετε έγκαιρα και προλάβουμε και τις Πασχαλινές εξόδους…

 

 

 

(…μην περιμένετε σχόλιο από μένα σήμερα… τρέχω να κρυφτώ κάτω απ’ το κρεβάτι…)

388 Σχόλια
  1. Ωωωω, τέλειο το βιντεάκι!! Μου φτιάξατε τη διάθεση!! Πολύ ωραίο ντύσιμο btw 🙂 Μου κίνησες την περιέργεια, έχω το άλλο το λαδάκι της L’Oreal, το μοβ, από κομμωτήριο πάλι αλλά μόλις μου τελειώσει θα πάρω αυτό να κάνω σύγκριση! Πολλά φιλιά όμορφη!!

  2. Αχ τι όμορφηηηη! Πολύ ωραία…θέλουμε κι άλλα κι άλλαααα!! Μας κακομαθαίνεις τελευταία..όλο εκλπήξεις! Αυτό το λαδάκι όλο θέλω να το πάρω κ όλο λέω ασ’ το λίγο ακόμη..τι καλα να κερδίσω :$ Καλή επιτυχία σε όλες κ όσες το δοκιμασουν όπως πάντα περιμένουμε εντυπώσεις!!
    Να έχετε όμορφη μεγάλη βδομάδα, ηρεμία κ χαμογελα! Φιλακια

  3. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ…

  4. Πολύ καλό το βιντεάκι!Πάντα τέτοια να ευχηθώ 🙂 Όσο για το mythic oil έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και θα ήθελα πάρα πολύ να το δοκιμάσω…

  5. Καλή μου Τζούλια καλησπέρα πολύ όμορφο και ευχάριστο βιντεάκι.Και ΄συ και ο Τρύφων ήσασταν μια ευχάριστη παρουσίαση.Πολύ καλό το δωράκι μακάρι να είμαι μία από τις τυχερές!!!!!!! Γλυκιά μου μου άρεσε πολύ και το χρώμα των μαλλίων σου ,μήπως είναι εύκολο να μου στείλεις με ένα
    e mailάκι την μαρκα και το Νο της βαφης; Σ’ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Πολλες ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

  6. kai ego exo akoysei para poli kala logia,,,thelo para poli na to dokimaso

  7. Ωραίο δώρο, θα ήθελα να το δοκιμάσω!!
    Καλό Πάσχα!!

  8. τζουλια φτου φτου να μη σε ματιασω, κουκλα!

  9. τελειο δωρακι!θελω πολυ να το δοκιμασω!

  10. Τελειο!!Οτι καλυτερο για τα μαλλια που ταλαιπωρουντε καθημερινα!

  11. Ήμουν περίεργη και εγώ να το δοκιμάσω! Για να δω εάν θα είμαι η τυχερή! Ευχαριστούμε!

  12. για να δούμε ποιά θα είναι η τυχερή ??

  13. εισαι καταπληκτικη!!!!!!!θα ηθελα να δοκιμασω αυτο το λαδακι!!εχω ακουσει τα καλυτερα!!!

  14. Τί ωραίο βίντεο, το διασκέδαδα πάαααρα πολύ(είχα μείνει και για κάποιες μέρες χωρίς ιντερνετ κ είχα τρελαθεί)!!! 🙂

  15. θα ήθελα να το δοκιμάσω ακούγεται ενδιαφέρον

  16. Ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια στις “βιντεοσκοπικές” μου περιπέτειες!!

    Το Mythic Oil θα το δοκιμάσουν οι:

    Demitra

    Maria T (mterzanidou)

    MARIA KIRIAKOU

    Mairh (Mairhhh13)

    Meba (melodia_)

  17. αααααα ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω!!! ειναι η πρωτη φορα που κερδιζω! Θα επανελθω με σχολια απο το προιον! Λετε να πειραματιστω στα καμαρια μου???? χιχιχιχχχιχχχι

  18. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣXA

  19. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο προϊόν….
    Υπέροχο δώρο….
    Ελπίζω να το κερδίσω…

  20. Εχω ακουσει πολλα καλα λογια!!!!Πρεπει να ειναι πολυ καλο θελω να το δοκιμασω,ελπιζω να ειμαι τυχερη!!!Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

  21. Πρέπει να είναι τέλειο! Καλές γιορτές! 🙂

  22. Πρέπει να κάνει φοβερή δουλειά στα μαλλιά.Αν και όλα αυτά τα προιόντα φοβάμαι ότι βαραίνουν τα μαλλιά και τα λαδώνουν θα το δοκίμαζα άνετα!!Είσαι υπέροχη!!!

  23. Εχω ακουσει πολλα καλα λογια!!!!Πρεπει να ειναι πολυ καλο θελω να το δοκιμασω,ελπιζω να ειμαι τυχερη!!!Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

  24. Πολύ όμορφο video!Μακάρι να έχω κι εγώ την ευκαιρία να το δοκιμάσω!!

  25. Ε, ιντριγκαρίστικα κιόλας, θέλω να το δοκιμάσω….καλό Πάσχα!

  26. Λοιπόν, πολύ ενδιαφέρουσα η σύνθεση με βασιλικό πολτό! Περιμένουμε τα σχόλια των κοριτσιών που κέρδισαν οπώσδήποτε! Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο τσιμπημένο. :/
    Δεν σχολιάζω κάτι από αυτά που ανέφερες παραπάνω! Ήσουν πολύ καλή! 😉
    Καλά κι αυτός ο Τρύφωνας τι πλάκα που έχει, πολύ τον συμπαθώ! 😀
    Καλό πάσχα και από εμένααααααααα!!!! :*

  27. Τζούλια μου είσαι απίθανη & απ’τα σχόλια των bb girls σου,είμαι σίγουρη πως θα κατάλαβες ότι “γράφεις” στο φακό & πολύ μάλιστα!τον τρύφωνα τον αγαπάμε όλες γιατί εκτός του ότι έχει μαγικά χέρια,είναι η χαρά της ζωής!περιμένουμε & άλλες εκπλήξεις-video!!καλή μεγαλοβδομάδα σε όλες :-*

  28. αχ τα θελουμεεεε! ευχαριστουμεε!

  29. eida simera auto to post…julia mou mipws boreis n m peis apo pou borw n t promi8eutw?

  30. ααχ πρωτη φορα σας βλεπω κανονικα..εννοωντας με φωνη-εικονα-κινηση
    και ειστε τοσο ομορφη και τοσο γλυκια!το mythic oil ειναι αληθεια οτι εχω μπει κ εγω στο τρυπακι να το αγορασω μετα απο τοοσα καλα λογια που ακουσα!

    μια ερωτηση εχω να κανω..λιγο ασχετη βεβαια με το προιν αλλα σχετικη με τη φροντιδα των μαλλιων.
    καταρχας να πω οτι εχω σγουρα μαλλια που τα ισιωνω.τα φροντιζω πολυ βεβαια με σερουμ κρεμες,ειδικα σαμπουαν κλπ και χρησιμοποιω παντα προιοντα για πολυ ξηρα-κατεστραμμενα μαλλια ανεξαρτητα που τα δικα μου δεν ειναι τοσο ταλαιπωρημενα. τον τελευταιο καιρο ομως βλεπω οτι τα μαλλια μου γινονται λιπαρα πολυ πιο γρηγορα απο ο,τι γινονταν στο παρελθον.σχετιζεται αυτο καθολου με τα προιοντα αυτα που μπορει να υπερενυδατωνουν την τριχα χωρισ να υπαρχει τοση αναγκη??

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.