Πάσχα στην Αίγινα! Η νικήτρια (και οι νικήτριες του Mythic Oil…)

 

Ακούω ότι σήμερα χιονίζει στα ορεινά και σκέφτομαι μήπως αντί για πασχαλινό ταξιδάκι σε νησί, το bb έπρεπε να σας κάνει δώρο, τρεις μέρες σκι σε κάποιο βουναλάκι… Εντάξει εγώ αστειεύομαι, αλλά δεν βλέπω να αστειεύεται και ιδιαίτερα ο καιρός φέτος.

 

Το ευχάριστο είναι ότι οι προβλέψεις μιλάνε για άνοδο της θερμοκρασίας, την Μεγ. Παρασκευή ακόμα πιο ζεστά το Μεγ. Σάββατο και τελικά υπέροχο ζεστό καιρό την Κυριακή του Πάσχα.

 

Και η νικήτρια του ταξιδιού είναι η

 

Cap Tania

 

Να περάσεις υπέροχα και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου όταν επιστρέψεις!

 

 

 

Τέλος σας ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια στις “βιντεοσκοπικές” μου περιπέτειες!! Επίσης (αν και το έχω ήδη γράψει σε σχόλιο του προηγούμενου post, οι νικήτρες του Mythic Oil είναι οι:


Demitra

Maria T (mterzanidou)

MARIA KIRIAKOU

Mairh (Mairhhh13)

Meba (melodia_)

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!Αχ, να ήμουν στο τραπεζάκι της φωτογραφίας να έπινα το καφεδάκι μου…

  2. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Τι κρύο είναι αυτό!!!! Φέρτε πίσω τα καλσόν!! Απαπα έχω παγώσει Τζούλια έχεις δίκιο σε χιονοδρομικό έπρεπε να είναι το δωράκι κι όχι στο νησί!!! Χαχα καλά να περάσει η φίλη που κέρδισε και καλοφόρετα τα mythic oil!! Λέω να πάρω κι εγώ αυτό που είναι για βαμμένα μαλλιά! Το είδα το βίντεο χθες στο σπίτι με την ησυχία μου και ήταν καταπληκτικο!!! Να δανειστώ το συνεργείο???? Φιλιά πολλά!!!

  3. MPRAVO STIS NIKHTRIES!!ONTWS KRYO SHMERA,ALLA AFOU 8A FTIA3EI DEN PEIRAZEI,8A PERASEI KI AYTO!!!

  4. Αρα εμεις που θα παμε σε ορεινο μερος ειμαστε πολυ in! :)))) Τι να πεις μεχρι κ ο καιρος εχει τρελλαθει! Καλο Πασχα σε ολες σας!

  5. Συγχαρητήρια στις τυχερές!!!
    Ευχάριστα τα νέα για τον καιρό….Τουλάχιστον θα φτιάξει…χιχι!!

  6. συγχαρητηρια στα τυχερα κοριτσια!καλα ο καιρος τα εχει παιξει.νομιζω οτι αρχιζω να κρυωνω παλι 🙁 ελπιζω ν φτιαξει συντομα.παω γρηγορα στο αλλο ποστ της ημερας εχει συμβουλες απο τη στελλα μας!!

  7. Κορίτσια ,συγχαρητήρια !!! Εννοείται ότι περιμένουμε review … Μα δεν θα μας την κάνει τη χάρη φέτος ο καιρός ? Κι εγώ που θέλω να βάλω δαντελένιο μπλουζάκι το Μ. Σάββατο …

  8. Μπράβο στα κορίτσια και φυσικά και σε αυτή που τα οργάνωσε για εμάς, για άλλη μια φορά, όλα αυτά!
    Καλά να περάσει η νικήτρια του ταξιδιού, περιμένουμε εντυπώσεις!

  9. Μπράβο σε όλες τις νικήτριες …. και να μας πείτε και την άποψή σας, έτσι?

  10. Μπραβο στα κοριτσια!!!!!Οντως κανει κρυο αλλα εχει ηλιο εδω.Θα ρθει ηανοιξη που θα παει????????

  11. Καλησπέρα Τζούλια, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας πω τις εντυπώσεις μου κορίτσια. Καλό Πάσχα σε όλους μας.

  12. Καλησπέρα!!! Είμαι μία από τις τυχερές κ είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε διαγωνισμό, συν ότι ήθελα μήνες τώρα να πάρω αυτό το λαδάκι! Αλλά έχω να πω ότι κάοια μου έφερε γούρι….ονόματι Τζούλια!! Ευχαριστώ πολύ κ πάλι!! Κ πράγματι, πολύ κρύο κορίτσια! Να περνάτε όμορφα..φιλιά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.