Review: Φυσικές Συνταγές Ομορφιάς Part Two

 

Συνεχίζω όπως σας υποσχέθηκα χθες με το Part Two από τις συμβουλές αλλά και τις σπιτικές συνταγές ομορφιάς, της Stella κάποιες από τις οποίες όπως θα δείτε τις έχει αφιερώσει σε bb girls που την έχουν εμπνεύσει. Κορίτσια, βγάλτε μολύβι και χαρτί!

 

Ξεκινάμε!

 

 

Αφιερωμένα εξαιρετικά στη Σοφία!

 

ΣΕΡΟΥΜ 1) «της Σοφίας»

 

Νυχτολούλουδο 20% – Αβοκάντο 20% – Jojoba oil 60%

 

Το λάδι Τζοτζόμπα είναι απλά καταπληκτικό.  Πρόκειται για ένα ελαφρύ λάδι που απορροφάται πολύ εύκολα και που πολύ μας το ύμνησαν και στο σεμινάριο και γι΄ αυτό μπορείτε να αναμείξετε τα υπόλοιπα βαριά λαδιά και να κάνετε μια καταπληκτική και απόλυτα ανεκτή από το δέρμα σας σύνθεση.  Είναι απίθανο για τα μαλλιά, το ξέρουμε άλλωστε όλες από τα προϊόντα μαλλιών, επίσης καταπληκτικό για ψαλίδα, ξηροδερμίες, αντηλιακό μαλλιών αλλά και ρυτίδες, ουλές, εγκαύματα!  Ταιριάζει τέλεια στο λιπαρό δέρμα γιατί εξισορροπεί και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Η Τζοτζόμπα είναι τέλεια για ραγάδες και χαλάρωση και χρησιμοποιείται ακόμα και στην εγκυμοσύνη.

 

 

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Stellas chocolatotherapy 2 in 1

 

Παίρνετε μια πλάκα κουβερτούρα 125γρ. (εγώ έφτιαξα αυτή τη δοσολογία, για τα μέτριου μήκους μαλλιά μου και το πρόσωπο.  Εσείς μπορείτε να την προσαρμόσετε ανάλογα) όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο.  Η σοκολάτα είναι σούπερ αντιοξειδωτική! Τη λιώνετε σ’ ένα κατσαρολακι μπεν μαρι.  Μόλις λιώσει βγάλτε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέστε 2 κουτ. σούπας λάδι αβοκάντο και μια κουτ. γλυκού μέλι.  Απλώστε την καλά σε στεγνά μαλλιά και στο πρόσωπο σας.  Τυλίξτε τα μαλλιά με πλαστική μεμβράνη και κάντε υπομονή (μη φάτε την μάσκα παρακαλώ, δεν ξέρουμε αν τρώγεται το αβοκάντο σε αυτή τη μορφή…) για μισή ώρα τουλάχιστον…

 

Φροντίστε να είστε μόνη στο σπίτι γιατί αν σας δει άνθρωπος θα πάθει καρδιακό κι αν έχετε μικρό παιδί θα νομίσει, ότι η μαμά του απηχθη από εξωγήινους και αντικαταστάθηκε με κλωνοποιημένο σοκολατάνθρωπο….  Κάντε την επίσης πριν αρχίσουν οι καύσωνες,  γιατί ή που θα λιώνει η σοκολάτα πάνω σας ή που θα σας κυνηγούν οι μύγες και δε λέει… Μετά από μισή ώρα (τουλάχιστον είπαμε, στο μεταξύ για να περάσει η ώρα καθαρίστε το μπάνιο…. γιατί θα χει γίνει….) μπείτε στη μπανιέρα, δε γίνεται κι αλλιώς, έτσι που θα είστε…. και ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό.  Λουστείτε κανονικά.  Μετά από αυτό ελάτε να μου πείτε αν είχατε ξανά τέτοια μαλλιά και τέτοιο φωτεινό προσωπάκι! Τα μαλλάκια σας θα γίνουν ελαστικά, ευκολοχτένιστα και φωτεινά και το προσωπάκι σας τονωμένο, ενυδατωμένο και λαμπερό! Γλιτώνετε επίσης και τα λεφτά του πανάκριβου spa chocolatotherapy etc που όλο λέγατε να πάτε κι  όλο δεν έβγαινε το budget..!

 

Η συγκεκριμένη μάσκα γίνεται με πολλές παραλλαγές.   Κατ΄ αρχήν μπορείτε να βάλετε αντί για αβοκάντο λάδι καρύδας (θεϊκό!!!! Αλλά ποσά πια να σας πω? Ήδη η Τζούλια έχει φρίξει με την έκταση του review…. ) που κάνει επίσης για πρόσωπο και μαλλιά.  Αργκάν επίσης. Μας εξυπηρετεί να βάζουμε ένα λάδι που κάνει για μαλλιά και πρόσωπο για να τη φτιάχνουμε μια και καλή!  Μπορείτε όμως να την προχωρήσετε ένα σκαλί παραπάνω, να την εξελίξετε και να προσθέσετε αιθέρια έλαια.    Να μην ανοίξω όμως τώρα το κεφάλαιο αιθέρια έλαια.  Θα σας τα γράψω σε προσεχές review, σας το υπόσχομαι… Θέλουν πολύ προσοχή στη χρήση και δεν είναι να τα χρησιμοποιούμε αλόγιστα.

 

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια, μερικές σταγόνες πάντα, στα σερουμ που σας γράφω ή σε όποιο λάδι βάσης θέλετε και να κάνετε την απόλυτα δική σας συνταγή ομορφιάς! Τρέλα δεν είναι?

 

 

 

ΣΕΡΟΥΜ 2) «της Μαρίας» αφιερωμένο στην @MariaA που μου έμαθε την υπέροχη χρυσή καμέλια και σ΄ ευχαριστώ πολύ Μαράκι!

 

Άγριο τριαντάφυλλο 20% – Αργκάν 20% – Χρυσή καμέλια 60%

 

Ένα υπέροχο σέρουμ, στο οποίο ο συνδυασμός του άγριου τριαντάφυλλου με τη  χρυσή καμέλια, βοηθάει στην ταχύτατη απορρόφηση τους από το δέρμα.  Μου το συνέστησαν από το site bacchia που αγοράζω τη χρυσή καμέλια, ειδικά για αντιγηραντική προστασία στο λιπαρό μου δέρμα, και νομίζω πως είναι θεσπέσιο!

 

Όλα τα λάδια μπορούν να μπουν άνετα στην περιοχή των ματιών και φυσικά – ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ- και του λαιμού (γιατί απ΄ το λαιμό και τα χέρια φαίνεται η ηλικία κορίτσια και μην το λησμονείτε καθόλου).  Το άγριο τριαντάφυλλο όμως μόνο του το αποφεύγουμε, γιατί μπορεί να κάνει κατακράτηση και να δημιουργήσει σακούλες και πρηξίματα.  Αν το αναμείξετε όμως με κάποιο άλλο λάδι, τότε ναι μπορείτε άφοβα να το χρησιμοποιήσετε και στην περιοχή των ματιών και στα χεράκια σας και στο ντεκολτέ σας και να γλιτώσετε από όλες αυτές τις κρέμες, παρακρεμες, σερουμ και δε συμμαζεύεται…  και κάτι ακόμα.  Όταν φοράτε ένα λάδι να κάνετε πολύ καλό μασάζ στο πρόσωπο.  Το ζητούμενο είναι να φθάσει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και να μην μείνει μόνο στην επιφάνεια.  Μασάζ λοιπόν, δυνατό, χωρίς να φοβάστε, με κινήσεις κυκλικές όπως όταν κάνουμε το peeling και με την πίσω και μέσα πλευρά της παλάμης μας για να απορροφηθεί καλά.

 

 

Και ένα αντικυτταριδικο προϊόν στο πνεύμα της εποχής, που δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα, αλλά είναι μέσα στη whish list μου και θεωρείται πολύ αποτελεσματικό

 

ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ ΛΑΔΙ hot & exotic !

 

Διαλύουμε αιθέριο έλαιο τζιντζερ σε λάδι τζοτζομπα.  Η τζοτζομπα είναι τέλεια για ραγάδες και χαλάρωση και το τζιντζερ κάνει τη γνωστή θερμαντική δράση! Αν δεν θέλετε να βάλετε τζοτζομπα, βάλτε αμυγδαλέλαιο.

 

 

 

Αφού δοκίμασα την υπομονή πρωτίστως της Τζούλιας και μετά τη δικής σας και παρά τρίχα να εκδώσω τα «άπαντα της Στέλλας» με τούτο δω το review, αλλά τι να κάνω έχω πολλή πληροφορία και τόσα μα τόσα να σας πω… σας φιλώ όλες και αν δοκιμάσετε κάτι απ΄ τα παραπάνω γράψτε μου τις εντυπώσεις σας, έτσι να πάρω θάρρος να τολμήσω για περαιτέρω…

 

Φιλιά όμορφες!

 

 

Ξέρετε, όταν η Στέλλα μου έστειλε αυτό το απίθανο review, τις είπα ότι για εκείνες τις μέρες θα αναλάβει η ίδια το bb… Θα απαντήσει στις απορίες σας, θα ακούσει τις ερωτήσεις σας, θα σας δώσει κι άλλες συμβουλές κλπ κλπ.

 

Στέλλα μου, το bb και για σήμερα, δικό σου…

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτό θα είναι το τελευταίο post του bb για λίγες μέρες. Τα είπαμε και πέρυσι άλλωστε, θρήσκα δεν είμαι, αλλά κάποια πράγματα, όταν γίνονται εκτός χρόνου, μπορεί να καταλήξουν άκομψα.

Και τώρα η ερώτηση κρίσης… Να σας πω αγαπημένες μου… πόσες μέρες μου δίνετε άδεια;;; Εντάξει, post δεν θα κάνω από την Μεγ. Πέμπτη έως την Κυριακή του Πάσχα… Μιλάω όμως, για τις επόμενες μέρες… Και ναι, γιατί να μην σας ρωτήσω; Κάποτε ζητούσα άδεια από τους εργοδότες μου (και όσο πιο πολλές μέρες έπαιρνα, τόσο πιο καλά…) αλλά τώρα που ο εργοδότης μου είναι ο εαυτός μου, δεν του δίνω σχεδόν ποτέ άδεια (όπως πολύ καλά ξέρετε…)

 

Οπότε την άδεια, πρέπει να την πάρω από εσάς… Απλά σας λέω, ότι τον τελευταίο καιρό είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη με το bb μας, αλλά και απολύτως εξουθενωμένη…

 

Βέβαια από την άλλη, στο Πόρο θα πάω… και τώρα που το σκέφτομαι εκεί θα είναι και η Melitina… και θα πάρω και νεσεσέρ… ό, τι πρέπει για θαλασσινό review…

 

Melitinaaaaaa!!!!! Ετοιμάσου…..

 

Kαλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές αγαπημένες μου!

58 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!

    Υπέροχο και το Part 2…
    Ελπίζω κάποια στιγμή να το πάρω απόφαση και ν’ασχοληθώ με τα χειροποίητα καλλυντικά…Είμαι σίγουρη ότι θα μ’αρέσει και θα κολλήσω!!
    Ευχαριστούμε και πάλι, Στέλλα!!

    Καλή ξεκούραση Τζούλια!! ‘Εχεις άδεια μέχρι να γεμίσουν οι μπαταρίες σου 100%…χιχι!!

    Φιλάκια!!!!!!!!!!*

  2. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Στέλλα καταπληκτικές συνταγές!!!! Σ’ ευχαριστώ που ονόμασες και συνταγή από μένα!!! Και είναι και πολύ ωραία!! Τύπωσα όλο το Post γιατί θέλω να τα κάνω όλα!!! Πάει το δώρο Πάσχα (αν πάρω τελικά εργοδότη θέλοντος!).
    Τζούλια να πάρεις όσες μέρες άδεια χρειάζεσαι!! Τι μας ρωτάς αν μας πιάσει στερητικό σύνδρομο θα μπαίνουμε στα απλιότερα Post και θα γράφουμε ότι μας κατέβει!!!!
    Καλό Πάσχα εύχομαι σε όλα τα πολυαγαπημένα BBgirls!!!!!

  3. Καλημερα Τζούλια μας! Λείψε μέχρι που θα σου λείψουμε….. (παγίδα φοβερή…θα γυρίσεις γρήγορα έτσι….)και να περάσεις υπέροχα, ότι κι αν κάνεις! Ο Πόρος τετοια εποχή είναι όνειρο! Φιλιά !

  4. Καλή ξεκούραση!!!! Καλό Πάσχα, να περάσεις τέλεια!!!!
    Ε και απο Δευτερα , ετσι δυο κουβεντούλες μπορείς να μας πεις.
    Φιλιά!!!

  5. Μια σημαντική παραλειψη, αν καποιες θελουν να κανουν το λαδι για την κυτταρίτιδα άμεσα, πριν προλαβουμε να γραψουμε αναλυτικά για τα αιθερια έλαια, λαβετε υπ΄όψη σας ότι η δοσολογια ΑΥΣΤΗΡΑ είναι ανα 5 ml λαδι βασης εως 3 σταγονες αιθεριο έλαιο. Αν δηλαδη θελέτε να φτιαξετε 50ml προιον θα βαλετε εως 30 σταγονες.

  6. Σου δίνω όση άδεια χρειάζεσαι αρκεί να είμαστε μαζί φιλενάδα!!!!

  7. Αχ τι μου εκανες τωρα!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!και με παιρνουν ευκολα τα ζουμια
    Εχω σερουμ αφιερωμενο στο ονομα μου απο την ΣΤΕΛΛΑ!!!!!!
    Πιστευω να εννοεις εμενα χαχαχαχα.
    Απο ολα τα λαδακια μονο το νυχτολουλουδο μου λειπει!Ε θα το παρω
    μονο και μονο γιατι το λες εσυ!!!
    Για τη σοκολατοθεραπεια με βλεπω να καταβροχιζω τη σοκολατα αν ειναι
    και υγειας που της εχω αδυναμια χαχαχαχα
    Στειλε μου το mail σου να σου δωσω οσες φυτικες συνταγες θελεις!!!
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ εννοειται οτι θα ξεκουραστεις και θα γεμισεις
    τις μπαταριες σου για να μας ερθεις ανανεωμενη!!(οχι παρα πολλες μερες
    μην παθω συνδρομο στερησης!!!)χιχιχι
    Σε φιλω να εχεις Καλη Ανασταση με τους αγαπημενους σου!!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ BBGIRLS!!!
    ΦΕΥΓΩ και εγω τωρα διοτι με περιμενει ο γιος μου να τον παρω απο την
    πεθερα μου που τον ειχα αφησει για 2 μερες καλα ηταν αλλα μου λειπει
    ο γλυκουλης μου!!!Εκει να δεις συνδρομο στερησης χαχαχαχα

  8. Καλημέρα Τζούλια και bb girls.. Τέλειες οι συμβουλές σου Στέλλα, ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τα beauty μυστικά σου! Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια στις home made συνταγές και γενικά σε αυτή την πολύ όμορφη επικοινωνία μεταξύ όλων των κοριτσιών που δοκιμάζουν προϊόντα, προτείνουν, μοιράζονται μυστικά.. Είναι πολύ χρήσιμο και προσωπικά με πείθει πιο εύκολα στην αγορά ενός προϊόντος! Για άλλη μια φορά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην πάντα ευρηματική Τζούλια που πρωτοπορεί με τις πολύ φρέσκιες ιδέες τις και μας εκπλήσσει ευχάριστα! Τζούλια μου καλά να περάσεις, να ξεκουραστείς και να μας γυρίσεις ανανεωμένη, φρέσκια και ίσως μαυρισμένη?? Και να μας κάνεις και εσύ κανένα βιντεάκι, καθώς μας άρεσες πολύυυυυυυ με τον Τρύφωνα.. Keep going..! Φιλιά σε όλες και να περάσετε τέλεια!

  9. Στα γρηγορα μιας και ειδα την υπουργο αρωματων μας!!
    @MariaA πηγα και το αγορασσ το αρωμα της Estee bronze
    Goddess CAPRI που ειχατε αναφερει με την Τζουλια!
    Ενω ειναι λιγο πιο σπαιση για μενα λατρευω το μανταρινι-λεμονι
    λιγο ξινο συην αρχη και μετα ερχεται το γιασεμι και στο τελος το
    γλυκο βανιλια-πατσουλι!!Ασε που μου μενει για ωρες!!!
    Σε φιλω!!!

  10. Η σοκολάτα κουβερτούρα κορίτσια… μη πα και βαλετε καμμια γαλακτος ή με γεμιση φουντουκια, φράουλες κ.λ.π…. χι χι χι αστειεύομαι φυσικά! Σας ευχαριστώ όλες πολύ! Περιμένω εντυπώσεις!

  11. Τι ωραία αγαθά μας παρέχει η φύση μας! νομίζω πως για να κάνω την αρχή να τα χρησιμοποιήσω πρέπει να οργανώσω ένα ladies’ afternoon για κούρα ομορφιάς! Και τα λεει τόσο ωραία η Στέλλα!

    Όσο για την άδειά σου Τζούλια, φυσικά θα μας λείψουν τα posts σου, αλλά δε θέλουμε να πάθεις burnout, και όλοι μας αξίζουμε μια άδεια για να επανέλθουμε δριμύτεροι, απλώς όντως διστάζουμε πολλές φορές να τη δίνουμε στον εαυτό μας..! Εγώ θα έλεγα πως μέχρι την Τρίτη θα ήταν καλό να ξεκουραστείς και από Τετάρτη να μας φτιάχνεις πάλι τη μέρα!

  12. Καλημέρα!
    Και εγώ το τύπωσα! Θα φτιάξω Holy Beauty Bible!
    Αυτή ειδικά η συνταγή με τη σοκολάτα…respect. Θα αποτελέσει ολόκληρο Ευαγγέλιο:)
    Χθες, μετά από την έμπνευση που μας έδωσες με τα έλαια, έφτιαξα μάσκα για τα μαλλιά: Μία ώριμη μπανάνα, μία κουταλιά καστορέλαιο, μία κουταλιά δαφνέλαιο, γάλα και μέλι. Την άφησα για 2-3 ώρες και όταν λούστηκα και τα στέγνωσα έγινε της Μεταμόρφωσης! Το μέλι δημιουργεί φυσικές ανταύγειες και η τρίχα ήταν τόσο μα τόσο ενυδατωμένη, έλαμπε. Το σκ θα κάνω και αυτήν με την σοκολάτα και θα σας γράψω πως θα πάει το πείραμα!

    Τζούλια και ο πιο αυστηρός εργοδότης θα σου έδινε ανώτατη διάρκειας άδεια! Να περάσεις τέλεια, να φροντίσεις να «καθαρίσεις» και να μην ανοίξεις PC για πολλές μέρες και να πάρεις ενέργεια και δυνάμεις! Καλό Πάσχα και καλά φαγοπότια!

  13. @SofiaT:Χαίρομαι που σου άρεσε το Capri και το πήρες!! Το ζαχαρώνω κι εγώ πιο πολύ γιατί είναι και limited edition και μετά αν πάθω καμμιά φλασιά άντε να ψάχνω στο internet να το βρω. Το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές. Άσε που αν το πετύχεις και με 25% βγαίνει 42 ευρώ για 100ml. Δεν είναι άσχημα καθόλου. Φιλάκιααααααα!!

  14. @Ioanna Thess Ευγε Ιωάννα! σωστη η έμπνευση με τη μπανανα για τα μαλλιά. Την οποια μπορεις επισης (tip) να την βαλεις στην κατάψυξη, όσο πιο ώριμη τόσο καλυτερα για μάσκα, και δεν παθαινει τίποτα, τη χτυπας στο μουλτι βαζεις και τα υπόλοιπα και είσαι σουπερ!!!

  15. @Ioanna Thess Μπορεις να κανεις επισης και μια παραλλαγη με ώριμο αβοκαντο!!!

  16. A mallon th to dokimasw…gnwrizw ena magazi me elaia alla den kserw an einai aksiopisto.kserete an kykloforei k kamia gnwsti marka me pikoilia s elaia?g n eimSte sigoures!kalo paaaasxa!kai an k th mas lypsoun trela t keimena s…na fortiseis plirws tis mpataries s k s perimenoume pisw!

  17. @peli Καποια έλαια έχουν η Apivita, η Bioselect και απο πολύ καλες αλλα ξένες μαρκες, η Styx και η Primavera.

  18. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!
    ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΩ ΝΑ ΜΠΩ Η/Υ.
    ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

  19. Σας ευχαριστώ όλες αγαπημένες μου για τις ευχές σας!! Για να δούμε, θα καταφέρω να κλείσω τον υπολογιστή; xxx

  20. Julia αν εκεί που πας έχει WiFi είσαι καταδικασμένη!!!!! Θέλει πολύ αυτοσυγκράτηση για να αντισταθείς!!! Ααα Τζούλια κάτι που παρατήρησα, το μηχανάκι πηγαίνει ακόμη με τη χειμερινή ώρα? Το λέω γιατί τα σχόλια βγαίνουν με άλλη ώρα…

  21. @Stella: Τέλειες οι ιδέες/συνταγές. Πρέπει να εξοπλιστώ με λαδάκια, μπουκαλάκια (αλήθεια, αυτά από πού τα προμηθεύεσαι; ή χρησιμοποιείς παλιά βαζάκια/μπουκαλάκια από κρέμες;), κλπ, γιατί σε λίγο που θα ξεμείνω από Estee, κάτι πρέπει να γίνει. Ειδικά για serum της προκοπής!
    @Ioanna Thess: “Holy Beauty Bible”, απίθανο!!! Θα γίνω κι εγώ πιστή!!!
    @Julia: Να πάρεις αρκετές μέρες, να ξεκουραστείς, να χαρείς τους αγαπημένους σου και τον Πόρο! Οκ, μπορεί να πάθουμε μια ελαφριά στέρηση, αλλά θα αντέξουμε!
    Καλό Πάσχα σε όλες μας!!!

  22. @Stella: Αυτά τα σέρουμ,λάδια κλπ πόσο συχνά μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε? Είναι κατάλληλα και για καθημερινή χρήση?

  23. @Andriana Η αλήθεια ειναι πως ψάχνω κι εγω να βρω μια αποθήκη κάπου στο κέντρο, για να παρω όλον τον εξοπλισμό. Υπαρχει ωστόσο ενα on line καταστημα το http://candlemaking.gr, απο το οποιο όμως δεν εχω παραγγείλει, γιατι ναι μεν εχει καλες τιμές, ωστόσο νομίζω πως έχει εξωφρενικές χρεώσεις στην αποστολή των προιόντων. εκτος βεβαια να παει κανεις απο κει.
    Προς το παρόν ανακυκλώνω τα γυαλινα μπουκαλάκια και βαζάκια, που εχω ήδη απο προηγούμενα καλλυντικά και τα οποια φυσικά αποστειρώνω καλά για να μην έχω πρόβλημα. Εγραψα χθες στην Ioanna Thess πως να τα αποστειρώνει, δες το σχόλιο.

  24. Πολύ καλό κι αυτό το review και με μπόλικη δόση χιούμορ που το κάνει ακόμα καλύτερο! 🙂
    Καλή ξεκούραση και καλές γιορτές σε όλους!

  25. @ΚatRap Εννοειται Κατερίνα μου, καθημερινά χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μπορεις μαλιστα να τα εναλλάσεις μεταξύ τους, δεκαπέντε μερες, ενα μηνα το ενα, μετα το άλλο… αναλογα την εποχή, αν χρειαζεσαι εξτρα ενυδατωση βαζεις καποιιο πιο βαρυ κ.λ.π Δεν ξερω αν ειναι σαφες ότι ειναι συνηθως για βραδυ. Το πρωι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις, π.χ η χρυση καμελια ειναι εξαιρετικα ελαφρια, αλλα δεν νομιζω ότι μπορεις μετα να βαφτεις και να βγεις, δε γίνεται. Αν ωστόσο εισαι στο σπιτι και κανεις μια μασκα, μια απολεπιση, μετα μια χαρα μπορεις να βαλεις το λαδακι σου και να δωσεις εξτρα ενυδατωση στο δερμα σου. Το argan επισης ειναι φωτοευαισθητο λαδι, και δεν κανει να το βαλεις και να βγεις στον ήλιο. Εσυ που εισαι μικρούλα, θα μπορούσες να βαλεις μια jojoba, ενα σταφυλοκουκουτσελαιο, ή ενα αμυγδαλελαιο-ροδακινελαιο-βερικοκελαιο (ειναι παρόμοια στη συσταση τους αυτα). Δεν ξερω αν εχεις καποιο ιδαιτερο θεμα με την επιδερμίδα σου, ωστε να σου πω κατι πιο συγκεκριμένο. Φιλια

  26. @Maria Mor Ευχαριστω πολύ!σας ευχαριστώ όλες και χαιρομαι που το απολαυσατε! ελπιζω να απολαυσετε και τις συνταγες… κι αν ναι θα επανελθω δριμυτερη!

  27. @Stella: Σ’ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω ήδη δει την απάντηση σου από χθες και είμαι έτοιμη! Αν και βασικά, φοβάμαι να κάνω την αρχή. Νομίζω ότι όλο και κάτι θα κάνω λάθος.. Γι’ αυτό θα περιμένω να μαζέψω περισσότερες πληροφορίες και συνταγές (δηλ, ετοίμασε κι άλλο review!) προτού κάνω το ντεμπούτο μου στα χειροποίητα καλλυντικά. Είναι πάντως, μια ιδέα που λατρεύω. Απλά δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω! (θα το πάρω απόφαση, όταν κάνω στοκ από όσα χρειάζομαι…).
    Πάντως, αλήθεια, τι θα μου πρότεινες; Έχω μεν λιπαρό δέρμα, αλλά ήταν/είναι αφυδατωμένο και γι’ αυτο ξεκίνησα τον Advanced Night Repair και μπορώ να πω ότι έχω δει διαφορά. Πότε-πότε, βγάζω σπυράκια (διαφόρων ειδών..) αλλά γενικά το δέρμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι και πιτσιρίκα, σε λίγο πατάω τα 29… Ευτυχώς, μόνο οι “ρυτίδες” εκφρασης είναι λίγο εμφανείς, ειδικά οι ρινοπαρειακές, μια που είμαι μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη.
    Αυτό που επίσης με απασχολεί, όπως σωστά είπες είναι ο λαιμός και τα χέρια. Έχω ένα άγχος ότι ο λαιμός μου θα με προδώσει πολύ σύντομα, ενώ τα χέρια μου είναι σε κακή κατάσταση ήδη (τόσο σκασμένα που ώρες ώρες φαίνομαι γριά…!)
    Αρκετά σε φόρτωσα.. Όταν και σε ό,τι μπορείς, απαντάς!
    🙂

  28. @Andriana κατ΄αρχην… ΦΥΣΙΚΑ και είσαι πιτσιρίκα στα 29 και δεν θελω ν΄ακουσω κουβέντα…. και μπαινεις και στην καλυτερη δεκαετία της γυναικας 30-40 για να μην πω 35-45, ειναι all the best!!!! Λοιπόν, ο ορός advanced night repair, χωρίς πλάκα είναι απίθανος! τον φορουσα για χρόνια και εχω ακομα καβαντζα. Αλλα ειπαμε τα 50ml 85€ με την έκπτωση 25%. Οσο κι αν κραταει κανενα εξαμηνο χαλαρά, δεν λεει πια… λοιπόν ας δουμε τι να κανουμε με αυτα που μπορούμε… Μην μπερδευεσαι και δεν χρειαζεται να τα κανεις όλα μαζί, ουτε να τ’ αγορασεις όλα με μιας. Ξεκινησε σιγα σιγα. Θα σου συνιστουσα να δοκιμασεις πρωτα μερικα ελαια μονα τους, να δουμε ποιο σου παει καλυτερα. Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ένα λαδι χρυσης καμέλιας. Ειναι πολυ ελαφρυ, εξαιρετικό σε βιταμινες, καταλληλο για τα λιπαρα δερματα και τελειο για λαιμο, χερια, νυχια ακομα και μαλλια (το χρησιμοποιεις στις ακρες μετα το λουσιμο σαν σερουμ). Μπορεις επισης να δοκιμασεις το νυχτολούλουδο. Ειναι εξαιρετικό στην προληψη της προωρης γηρανσης και βοηθαει στην ξηρότητα αλλα κανει και για το λιπαρο δερμα. Σαν τριτη επιλογή θα σου έδινα το Argan γιατι χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος αλλά και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς, που πιθανότατα έχεις. Επισης μην μπαινεις τωρα ακομα στη διαδικασια να προσθεσεις αιθερια ελαια, ξεκινησε με καποιο ή καποια απο τα λαδια μονα τους. Μη διστασεις επισης να τα αναμοιξεις. Κανε μια προσπαθεια πρωτα, πρωτα στο χερι σου, εγω ετσι δοκιμαζα αρχικα. Βαλε π.χ στη χουφτα σου 2 σταγονες καμελια και 2 σταγονες αργκαν ή νυχτολουλουδο και ανακατεψε τα και απλωσε τα παντου. Μετα απο μερικες μερες δοκιμασε π.χ να βαλεις νυχτολουλουδο με την καμελια ή π.χ και τα 3 μαζι. Εγω θα σου ελεγα να ξεκινησεις πρωτα με ενα ή δυο και βλεπουμε… εδω ειμαστε…. Αν τελικα βρεις ενα συνδιασμο που σου αρεσει παρε ενα μπουκαλακι, μετρησε και με μια συρηγγα (χωρις τη βελονα φυσικα) την αναλογια και φτιαξε μια μικρη ποσοτητα σερουμ π.χ η καμελια που ειναι ελαφρυ λαδι περισσοτερο π.χ αν θες να φτιαξεις δοκιμαστικα 30ml σερουμ βαλε 18ml καμελια και 12ml argan ή νυχτολουλουδο ή (6ml + 6ml). Επισης μια φορα την εβδομαδα βαζε ως ενυδατικη μασκα λαδι καρυδας, γιατι βοηθαει στα σημαδια, τα σκασιματα και το ξεφλουδισμα ειτε εχει προκληθει απο ηλιο ειτε απο προωρη γηρανση. Μην ξεχνας οτι ολα αυτα ειναι καταλληλα για ματια, λαιμο, ντεκολτε, χερια, μια χαρα! Δοκιμασε αυτα και τα ξαναλεμε οποτε θες. Μη διστασεις να με ρωτησεις. Ελπιζω να τα καταφερουμε! Φιλιά!

  29. @Andriana α… και οι ρυτιδες εκφρασης που προερχονται απο το χαμόγελο, δεν ειναι ρυτιδες, ειναι βραβεία!

  30. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ Part 2.
    ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΚΑΛΟ ΦΑΪ,ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ bb girls!!!!!!

  31. stella,kalh mas stella,einai yperoxo to post sou k shmera.prin apo ligo gyrisa k anoi3a ,amesws fysika,na diavasw to part2.exw asxolh8ei ligo me ta ai8eria elaia k trelainomai gia th levanta.sto 8ema mas twra.phra gt exw amesh prosvash,sto farmakeio dld,to agrio triantafyllo ths apivita k twra pou sou grafw to exw hdh dokimasei meta apo ena peeling pou ekana.h prwth apopsh einai:mou aresei!!!!8a h8ela na se rwthsw to e3hs:to vrady,meta ton ka8arismo vazoume prwta to elaio k meta oti allh krema exoume?se rwtaw gt vazw dyo kremes gia panades k liparothta k meta thn antirytidikh mou.o dermatologos mou eipe na th vazw teleytaia.den rwthsa alla fantazomai gia na eisxwrhsoun pio kala ta systatika twn kremwn.an exeis xrono apanthse.eyxaristw prokatavolika!!!

  32. @marianna Γεια σου Μαριάννα και σ΄ευχαριστώ πολύ! Κοίτα, δεν ξερω πραγματικά αν μπορεις να βαζεις διαδοχικά τρια πραγματα. Το λαδι σαφως πρεπει να απορροφηθει καλά, με καλο μασαζ, ειδικα το αγριο τριανταφυλλο που ειναι λιγο πιο βαρυ λαδι. Τωρα την αντιρυτιδικη δεν πιστευω πως εχεις πορβλημα να την βαζεις, ετσι κι αλλοιως το κανω κι εγω όταν νοιωθω το δερμα μου πιο κουρασμενο (δεν το κανω ωστόσο σε καθημερινη βαση, και μονο τον χειμωνα). Με προβληματιζει πολυ η κρεμα για τις παναδες μηπως πρεπει να μπαινει μονη της και απ΄ευθειας στο δερμα. Ισως πρεπει να ρωτησεις τον δερματολογο σου, αν μπορει να προηγηθει σερουμ (στην προκειμενη περιπτωση το λαδι)ή αν πρεπει να μπαινει απ΄αυθειας στο καθαρο δερμα. Φυσικα μπορεις να δοκιμασεις και μονη σου γιατι εμεις παντα καταλαβαινουμε το δερμα αμς καλυτερα και φυσικα ισως μπορεις να τις βαζεις εναλλαξ. Παντως τρια προιοντα διαδοχικα μου φαινονται πολλα… ελπιζω να βοηθησα λιγουλακι…φιλια

  33. nai stella mou 8a rwthsw!!!@JULIA,KALA NA PERASEIS STON PORO,NA 3EKOURASTEIS K NA EPANEL8EIS ME NEES IDEES!!KALO PASXA SE OLES K OLOUS!!!

  34. εξαιρετικό ποστ, θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο και με αυτά κάποια στιγμή. Καλό Πάσχα σε όλους σας

  35. @Stella: You rock!!!
    Σ’ ευχαριστώ τόοοοοοοσο πολύ για όλα! Δεν έχω λόγια, αλήθεια… Να είσαι πάντα καλά, δημιουργική και με πολλή όρεξη και έμπνευση! (και γνώση που θα μεταλαμπαδεύεις σ’ εμάς, τα πτωχά πλην τίμια και φιλομαθή bb girls…)
    Φιλάκια και καλό Πάσχα!

  36. Καλο Πασχα σε όλες κορίτσια ! Απειρες ευτυχισμενες στιγμές με τους δικους σας ανθρώπους! Τζουλια μου σ΄ευχαριστω πάρα πολύ για όλο αυτο! Μου έδωσες μια μεγάλη χαρά! Φιλιά

  37. @τζουλια ξεκουρασου οσο θες αρκει να ερθει μες τις δυναμεις μετα ε??
    @stella κέντησες με τα ματζουνια σου!σιγουρα θα δοκιμασω αυτο με το τζιντζερ για τη κυτταρίτιδα οταν τελειώσω τα απειρα μπουκαλια που πηρα της τελευταιες μερες χαχα!και εγω τα αποθηκεύω για περαιτερο χρηση!
    @ολες αν δεν καταφερω να μπω σας ευχομαι καλο πασχα και καλη ανασταση!!

  38. Τέλειο και αυτό το post , καταχωρήθηκε στα αγαπημένα μονομιάς για να το ξεψαχνίσω αυτές τις μέρες με την ησυχία μου . Τζούλια , να μας γυρίσεις ανανεωμένη . Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλα τα ΒΒ girls .

  39. Πολυ ωραιο θεμα!Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω αμυγδαλελαιο για αφαιρεση μακιγιαζ και τριανταφυλλελαιο σαν σερουμ(απο το προηγουμενο post αλλα προσφατα το τολμησα) και ηθελα να σε ρωτησω αν το τριανταφυλλελαιο προκαλει ευαισθησια στον ηλιο.Δεν το χρησιμοποιω το πρωι γιατι με το αντηλιακο μου κανει λιπαροτητα αλλα αναρωτιομουν αν το βαλω καμια φορα αν κανει.

  40. @ΣΤΕΛΛΑ μου σου εχω λυση στο προβλημα εκτοε απο το καταστημα που αναφερες
    το οποιο το γνωριζω και ειναι πολυ καλο ,υπαρχει το http://WWW.JULIAROZENTHAL.GR η
    http://WWW.AROMA-ESHOP.COM ειναι το ιδιο καταστημα εχει οτι
    αναζητας και αν θελεις βρισκεται στο κεντρο στην οδο ΓΕΡΑΝΙΟΥ 17 οπου μπορεις
    να τα δεις απο κοντα!!!
    Σε φιλω

  41. @L.K Δε νομιζω ότι το αγριο τριανταφυλλο ειναι καταλληλο για πρωινη χρηση. Ειναι αρκετα βαρυ λαδι και ειδικα ως βαση μακιγιαζ ή πριν την αντιηλιακη. Αν θελεις να φορας καποιο λαδι τα πρωινά, τότε δοκίμασε τη χρυση καμελια ή τη jojoba.

  42. @Stella: Ο βασικός λόγος που δεν έχω δοκιμάσει κάτι εώς τώρα είναι ότι έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα γενικά…Χμ…Δεν ξέρω…Αν δοκιμάσω, που μάλλον θα το κάνω, θα σας πω! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Καλό Πάσχα!! Φιλάκια!!!*

  43. @ΚatRap Τοτε χρησιμοποιησε καποιο απ΄αυτα που σου προτεινα και το πολυ πολυ αν σου πεσει βαρύ, βαλτο στο σωμα ή και στα μαλλια σου π.χ Jojoba ή κρατα τα για ντεμακιγιαζ π.χ αμυγδαλελαιο, βερικοκελαιο…

  44. ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΒ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΠΕΡΕΣ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ TIP ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ JOJOBA KAI ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ TZINTZER!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  45. υπέροχες,φυσικές και απόλυτα οικονομικές οι συνταγές της Στέλλας…την ευχαριστώ πολύ!! Καλό Πάσχα σε όλους μας με υγεία πάνω απ΄όλα!!!

  46. Τη σοκολατοθεραπεια θα την κανω οπωσδηποτε!Καλο Πασχα σε ολους!

  47. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BB GIRLS !!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ… Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ?ΤΑ ΛΑΔΑΚΙΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗ ΠΡΟΤΗΝΗΣ??

  48. Μέχρι και Τρίτη του Πάσχα καλά είναι?! ;D Όσο σου αρκεί για να μας ξεκουραστείς!!! Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις συμβουλές!!! Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα! Φιλιάαααα!

  49. @vaso Γεια σου και χρόνια πολλά! Κι εγω βαμμενα μαλλια εχω, εδω και χρόνια τωρα, κι η μασκα ειναι τέλεια ! Μην τη φοβασαι, δεν εχει τιποτα που μπορει να βλαψει το χρωμα.. αντιθετα!! Οσο για ντεμακιγιαζ εγω προτεινω το αμυγδαλελαιο και ειχα γραψει παλιοτερα γι αυτο. http://beautyblog.gr/2012/01/13/guest-post-mistika-omorfias. Διαβασε το post στο ΒΒ. Αν διαβασεις τα σχολια σε αυτο κ το προηγουμενο post, θα βρεις συμβουλες για το που μπορεις να βρεις τα λαδια και ποια ειναι τα καλα. Καλη επιτυχία!

  50. @Vaso. Μην το φοβάσαι το αμυγδαλέλαιο για τα μάτια σου. Ούτε εγώ το ήξερα, το έμαθα απο εδώ και είπα να το δοκιμάσω. Πήρα της Apivita απο το φαρμακείο (9 ευρώ). Έχω και εγώ ευαίσθητα μάτια που ξηραίνονται, τσούζουν, κοκκινίζουν με το παραμικρό και φοράω συχνά φακούς επαφής. Πραγματικά είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών.

  51. @Stella: Καταρχάς, χρόνια πολλά!!!
    Λοιπόν, επειδή όλο και πιο πολύ το σκέφτομαι να επενδύσω στα υπέροχα λαδάκια που μου πρότεινες, έχω να κάνω την εξής (μάλλον χαζή-&συγγνώμη κιόλας) ερώτηση: Βάζω τα λαδάκια, σαν σέρουμ και κυρίως το βράδυ, μην είναι και φωτοευαίσθητα. Μετά; Βάζω κρέμα;;; Κι αν ναι, τι προτείνεις;;; Και για το πρωί, τι κάνω;
    Συγχώρα με που σε πρήζω, αλλά πρέπει να είμαι πλήρως ενημερωμένη!
    Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  52. @Adriana Καλη σου μέρα και χρόνια πολλά! Λοιπόν, τα λαδάκια τα βαζουμε κυρίως το βραδυ, γιατί δεν ειναι και πολυ πρακτικό, να τα βαζεις το πρωί και να βαφεσαι, να βγεις έξω. Ειναι λίγο δυσλειτουργικό. Το λαδι αργκαν ειναι φωτοευαίσθητο, για τα υπόλοιπα δεν υπαρχει καποιο ιδιατερο θεμα. ιΙσα ισα η χρυση καμελια ειναι ενα πολυ ελαφρυ λαδι που συνίσταται για το πρωι σε ματια και προσωπο, κι αν το προσωπο σου το απορροφησει ευκολα δεν εχεις κανενα προβλημα να βαφτεις και να βγεις. Η φιλη μου η Αννα π.χ χρησιμοποιει το πρωι το νυστολουλουδο στα ματια, χωρις να εχει κανενα απολυτως προβλημα στο μακιγιαζ. Εγω επειδη εχω πολυ λιπαρο δερμα, δε βαζω λαδια το πρωί, γιατι δε θα στεκεται τιποτα. Νομιζω κρινοντας απο μενα, οτι τα λαδια ειναι μια χαρα οταν μεινεις σπιτι οποιαδηποτε ωρα της μερας, μετα απο ενα πηλινγκ ή μασκα καθαρισμου, αν δεν εχεις δηλαδη την αναγκη, να βγεις μεσα στο επομενο μισαωρο βαμμενη. Νομιζω επισης πως ειναι μια χαρα για βραδυνη περιποιηση μονα τους και δεν χρειαζεσαι, ειδικα εσυ στην ηλικια σου και εξτρα κρεμα νυχτας. Ενα λάδι για προσωπο, ματια, λαιμο ειναι μια χαρα! Τωρα, σε ότι αφορα τις κρεμες ημερας, βαλε όποια θελεις το πρωι και όποια χρησιμοποιείς ήδη. Εγω θα σου συνιστουσα για τα προβληματα που εχεις και για την ηλικια σου, την first line της apivita που ειναι μια πολυ καλη σειρά ή καποια σειρα της Galenic, την οποια θεωρω μια εξαιρετικη μαρκα καλλυντικων, που εμπεριέχει και πολλα φυτικά συστατικά και ειναι σχετικα οικονομική (αν τη συγκρίνουμε με Estee, lancome κ.λ.π). Μια πολυ καλη σειρα που πιθανόν να σου κανει ειναι η Nectalys, με οξεα φρουτων που συνίσταται για τα πρωτα σημάδια γηρανσης και μια άλλη την οποια ωστόσο χρησιμοποιω εγω και πιθανόν λόγω της δικης σου ηλικίας να μην τη χρειάζεσαι ακόμα, ειναι η Ophycee. Εξαρταται απο το σε ποια κατασταση βρισκεται το δερμα σου, οπότε εγω δεν εχω εικόνα για να σου πω τι ακριβως χρειάζεσαι. Θα σε συμβουλευα να πας σε ενα Χοντο και να ρωτησεις στο stand της galenic. Πιστευω πως θα μεινεις ευχαριστημενη, ειναι εξαιρετικη η ποιοτητα της και κατ΄εμε η καλυτερη φαρμακευτικη μαρκα καλλυντικων. Τωρα, η χρυση καμελια νομιζω πως ειναι ενα λαδι που θα σε βολεψει, σε πρωτη φαση, γιατι το χρησιμοποιεις και πρωι και βραδυ, ειναι πολυ ελαφρυ, μπαινει απο το πρόσωπο και τα ματια μεχρι τα νυχια και τα μαλλια. Σε μερες που μπορει να νοιωθεις το δερμα σου πιο αφυδατωμενο, μπορεις να βαζεις λιγο πριν την κρεμα ημερας σου. Ελπιζω να σε καλυψα, οτι θελεις τα ξαναλεμε. Φιλια

  53. Καλημερα Στελλα μου!!Ζωγραφισες παλι!!
    Συμφωνω απολυτα με την Galenic την εβαζα και εγω σ’αυτην την ηλικια χαχα!!
    Αλλα πολυ καλη εξισου ειναι και η la roche-posay απο αυτην βαζω την toleriane
    (χωρις παραμπενς κλπ)ειναι πολυ ενυδατικη και καταπραιντικη.
    Τα φιλια μουχχχχ

  54. Κορίτσια είστε κούκλες!!!!
    Ευχαριστώ πάααααααααρα πολύ! Είστε πολύ κατατοπιστικές και χαίρομαι τόσο που μπορώ να έχω μια (άμεση) και σαφή απάντηση!
    Ευχαριστώ και πάλι, μέσα απ’ την καρδιά μου!
    Θα κάνω τα “πειράματα” μου και θα σας πω!
    Φιλάκια!!!

  55. na sas doso kai go mia souper oikonomiki sintagi gia ntemakigiaz????sena mpoukalaki farmakeiou gemiste to miso me afepsima xamomili kai apo pano gemiste me elaiolado.anakiniste panta prin ti xrisi kai valte liges stagones sena vamvaki!!!afairei ta panta!!!akomi kai ta adiavroxa proionta!!!!!!kai einai panfthino!!!!epipleon to xamomili kataprainei erethismous akomi kai se matia me fakous epafis!!!!!!!!!dokimaste to!!!!!!!!!!!

  56. @Andriana περιμενω εντυπωσεις και αποτελέσματα εναγωνίως!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.