Το αντρικό άρωμα “Diesel Only the Brave Tatoo”: Τι κρύβεις πίσω από το τατουάζ σου?

 

Το αντρικό άρωμα Diesel, Only The Brave έκανε την εμφάνισή του στην αγορά το 2009, έκανε επιτυχία και φέτος (μόνο 3 χρόνια μετά) κάνει comeback με νέα διαφημιστική καμπάνια λίγο διαφορετική σύνθεση και όνομα  «Only The Brave, Tattoo».

 

Είχα γράψει τότε για το ‘Only The Brave’, ένα post που σχεδόν το είχα ξεχάσει και το είχα ονομάσει «Άρωμα για προχωρημένα boyfriends” και αν θέλετε να το δείτε μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

 

 

 

 

Και ναι, το σημερινό post είναι περισσότερο για τα αγόρια της παρέας, αλλά και για εσάς που επιλέγεται για εκείνους και  είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε τι γίνεται και στην αντρική αγορά προιόντων που σας πληροφορώ ότι κάθε χρόνο, παίρνει και μεγαλύτερα μερίδια.

 

Ακολουθεί η διαφημιστική καμπάνια του αρώματος. Σκηνοθέτης ο Paul Geusebroek και το μέρος; Ποιό άλλο; Το  Los Angeles…

 

http://www.youtube.com/watch?v=OC42cHY7jPk&feature=relmfu

 

Αλλα, και το making of έχει πολύ ενδιαφέρον…

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=m-C_Qr0ItFI&list=PL501C003F2C279B66

 

 

Ακούστε τώρα τι σκέφτηκα όταν την είδα… Ότι τελικά όλοι, ακόμα και οι πιο ταλαντούχοι γυρνάνε πολύ συχνά πίσω, στο παρελθόν και εμπνέονται από καλλιτέχνες που είτε μας άρεσαν είτε όχι, έχουν χωρίς αμφιβολία αφήσει για πάντα το σημάδι τους. Γιατί το λέω αυτό; Δείτε το video που ακολουθεί… Και αναρωτηθείτε: Από πού εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί της διαφημιστικής καμπάνιας Only The Brave Tatoo;  Και δεν μιλάω μόνο για το story, ακούστε απλά τις πρώτες νότες… Ε; Ε; Ε; Kαι είναι και πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε τις διαφορές στο στυλ, το ντύσιμο και την όλη ενέργεια 30 χρόνια μετά (και βρήκα και ευκαιρία, για λίγο χορό, Παρασκευή είναι άλλωστε)

 

 

 

Μια μικρούλα έκπληξη με πολύ- πολύ ψιλά γράμματα και ψιθυριστή φωνή: Σσσσςς  …δυο από τα αγόρια που…. θα…σχολιάσουν σήμερα… θα …. λάβουν … ένα Diesel Only The Brave Tatoo…και τους νικητές θα σας τους πω εδώ σε αυτό το post με δικό μου σχόλιο…

 

 

47 Σχόλια
  1. Γενικότερα σε περιόδους κρίσης (οικονομικής, πολιτικής, ή ακόμα και κοινωνικής), συνηθίζουμε να ανατρέχουμε στο παρελθόν προς ανεύρεση έμπνευσης και σιγουριάς… Το ευτυχές είναι το παρελθόν να αποτελεί πηγή έμπνευσης και όχι υλικό απλής αντιγραφής και βήμα οπισθοχώρησης!
    Η diesel ευτυχώς παίρνει κάποια στοιχεία του παρελθόντος και τα προσαρμόζει τέλεια στο σήμερα!
    Καλημέρα και καλό ΣΚ!

  2. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια αλλά και αγόρια!!!! Επιτέλους Παρασκευή !!! Ωραίο το post Τζούλια να και κάτι για τα αγόρια μας!!! Ο δικός μου συνέχεια παραπονιέται ότι τα αγόρια είναι παραμελημένα σε σχέση με την πληθώρα προϊόντων που υπάρχουν για τα κορίτσια! Τα αρώματα πάντως είναι μια κατηγορία στην οποία μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία είναι η αλήθεια. Το αρχικό Only the brave μου άρεσε, πιστεύω και αυτό θα είναι εξίσου ωραίο έχουν διαφοροποιήσει τις νότες αρκετά. Το άνοιγμα που κάνει με το μήλο μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον….
    Φιλιά πολλά!!

  3. αν και η κοπέλα μου είναι αυτή που ασχολείτε με τα τις αισθητικής..Μόλις είδε το μικρό μυστικό σου μου είπε κατευθείαν να στείλω μήπως και είμαι περισσότερο τυχερός από αυτήν..όλο τα καλύτερα λέει για σένα και το blog σου!! τα φιλιά μου!!

  4. Για να δούμε θα είμαι τυχερός αυτή την φορά?

  5. Χμ?Ενδιαφερον τρειλερ!!!Αν και το δικο αγορι(χασμπαντ)σιγουρα ξεχωριζει στο
    πληθος!!Αγαπημενο αρωμα του ειναι το D&G pour homme που δεν το αλλαζει ευκολα!!
    Υ.Γ All time classic!!!Maikl οπως και το Billie jean απο οτι βλεπω τα 80’ς παντα θα βαζουν το χερακι τους!Η γενια μας ειναι στα φορτε της!!
    Τα φιλια μου χχχχ

  6. Άντε να δούμε αυτή τη φορά θα έχω τύχη?

  7. Καλημέρα!

    Εγώ από όλους αυτούς γουστάρω περισσότερο τον Michael Jackson! Πόσο μπροστά είναι/ήταν ορισμένα μυαλά ρε παιδί μου…

    Το αγόρι μου προτιμά Diesel(ειδικά ζακέτες και T-shirt, έχουν πρωτότυπα κοψίματα) και κάθε φορά που είμαστε σε ένα Diesel κατάστημα πηγαίνω στα αρώματα στο ταμείο και αρωματίζομαι! Καλά εκτός από τα γυναικεία, μου κάθονται καλά και τα αντρικά!! Εάν είναι δυνατόν δηλαδή… Αλλά δεν έχω αγοράσει κάποιο έως τώρα. Αχ ειδικά αυτό το Fuel for Life που είχε επένδυση λευκή δαντέλα… Κόλαση!

  8. μονο τα αγορια?? δεν μπορουμε εμεις για τα ‘αγορια’ μας??? ε?ε?ε? 🙂

  9. Προχθές που έκανες το post για τα νέα γυναικεία αρώματα του Ralph Lauren Big Pony σκεφτόμουν να σου γράψω ότι κάποιο νέο άρωμα πρέπει να προτείνεις και για τα αγοράκια μας και με έκπληξη διαπίστωσα ότι σήμερα έχουν την τιμητική τους. Χαίρομαι πολύ γι΄αυτό. Καλό είναι να τους προσέχουμε και αυτούς λιγάκι.

  10. Μόλις έλαβα mail από την κοπέλα μου (φανατική) να γράψω για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό (για να πω την αλήθεια).
    Ποτέ δεν ξέρεις!!

  11. MJ respect!!!!! τον λατρευω!!! Εγω το θέλω για τον καλό μου!!!! μην σου πω για τον μελλοντα πεθερο μου!!! (αλλά δεν ψηνεται να μπει να γραψει!!!!!! )

  12. Γεια σας!!!
    @Ioanna Thess: Συμφωνώ απόλυτα, ορισμένοι είναι πολύ μπροστά κι ο MJ από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) στο είδος του.

    Όταν υπάρχει τόσο καλό υλικό στο παρελθόν, που παραμένει πάντα σύγχρονο, πώς να μην κλέβεις ιδέες; Κι όπως πολύ σωστα είπε η Angelina, ιδέες για έμπνευση και εξέλιξη…

    Καλό ΣΚ!

    P.S. Κακά τα ψέματα&γω θα ‘θελα να κερδίσω για τον καλό μου αυτό το άρωμα… Κάτι άκουσα για μήλο (αχ, υπουργέ μου…!) που πολύ μου άρεσε!
    Φιλιά!

  13. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση αυτό το άρωμα, κυρίως για το μπουκάλι του που είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστό! Και να φανταστείς έλεγα ωραία θα ήταν να το πετύχαινα σε κάποιο διαγωνισμό! χεχεχεχε

  14. Άντε βρε κορίτσια βάλτε τα αγόρια σας ή τους χάσμπαντ να λάβουν μέρος να γίνουν κι αυτοί fan της Τζούλιας και του BB. Ο δικός μου από χθες με φωνάζει bbgirl (η Τζούλια θα καταλάβει…) και θα τον βάλω να διαγωνιστεί το βράδυ όταν θα πάω σπίτι!!

  15. Τι ωραίο μπουκάλι!!! Μπράβο στην Diesel! Και οι άντρες αξίζουν κάτι διαφορετικό!

  16. Ωραια ιδέα να ξεκινήσουν και οι άντρες, να παρακολουθούν και να σχολιάζουν το blog μας!
    Θα προσπαθήσω να ψήσω το σύζυγο, αλλά δεν το βλέπω!

  17. oraio post ayto den to eixa dei tote!!!na po katarxas oti moy aresei para poly to mpoykali k oti ena paliotero diesel poy forage to agori moy moy arese para poly alla gia na po tin alitheia ego eimai eroteymenh me tin myrodia toy “the code” giorgio armani an den kano lathos!!!
    @ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΖ ontos teleia idea ama theloyn mporoyn na mathoyn polla pragmata alla barioynte oi perissoteroi na asxolithoyn!

  18. Τα γυναικεια αρωματα της Diesel και ειδικα το Fuel For Life, οπως αναφερει και η Ioanna Thess μου πηγαινουν παρα πολυ, πραγμα που δεν περιμενα για να πω την αληθεια. Νομιζα οτι τα σταματουσε κιολας και το Fuel For Life το εβαζα με το σταγονομετρο… Πολυ ωραια και η καμπανια για το καινουριο αντρικο, οποτε μας εδωσες μια ιδεα για δωρο στο ετερον ημισι…

  19. απο τοτε που παντρευτηκαμε σταματησαμε να κανουμε δωρα ο ενας στον αλλο.ελπιζω να κερδισω και να κανω την αρχη δινοντας του αυτο για πρωτο δωρο.

  20. τι ωραιο σχεδιο στο μπουκαλι,τελειο.θα το ηθελα στο ντουλαπι του αντρα μου

  21. θα ηθελα να δηλωσω και εγω συμμετοχη.

  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

  23. Ε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΑ?

  24. Κι εγώ δηλώνω συμμετοχή για το δώρο σας, φαίνεται πολύ ωραίο

  25. Eπιτέλους και ένα τέλειο δωράκι και για τους άντρες της ζωής μας!!!Εχουν δίκιο να είναι παραπονεμένοι..λατρέυω MICHAEL κ beat it!!!!Moυ θυμιζει απίστευτα την παιδική μου ηλικία που μάζευα αφίσες του κ έβαζα τον μπαμπάμου να μου αγοράζει τους δίσκους του…

  26. Καλησπέρα κορίτσια & Τζούλια με τα μυστικά σου!χαχα!ωραίο το συγκεκριμένο άρωμα,κάθε χρόνο κάνω τρελή έρευνα για να πάρω στον καλό μου καινούριο άρωμα,την τελευταία φορά του πήρα την burberry brit,αλλά τώρα ψάχνω κάτι πιο ξεχωριστό…Καλή επιτυχία σε όλους τους κυρίους λοιπόν!xxx

  27. emeis giati oxi kale??
    na mhn kanoume ena dwraki dhladi sto paidi??
    xaxaxa!

  28. Συγχαρητήρια αγαπητοί κύριοι!!

    Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και να μην ξεχνάτε να διαβάζετε συχνά bb… Διότι εκτός από εκπληξούλες που μπορεί να σας περιμένουν, η γνώση “εκ των έσω” της γυναικείας δύναμης και ψυχής, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

    Και οι νικητές που θα λάβουν σύντομα από ένα άρωμα Diesel Only the Brave Tattoo είναι οι:

    Makis Halaris

    Vaggelis (elninio)

    Σύντομα θα λάβετε και mail με περισσότερες λεπτομέρειες.

  29. thx a lot…i kopelia m einai etoimi na me skotosei pou kerdisa me ti mia!!alla kai xerete sigxronws..:)) euxaristoume!!!! (marionezaki+elninio)

  30. @elninio-marionezaki: Μην ξεχάσεις να μου στείλεις τα στοιχεία σου, για να μπορέσεις να παραλάβεις το άρωμα σου. Το mail σου, δείχνει να έχει πρόβλημα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.